ElephantDrive -katsaus – päivitetty 2020

ElephantDrive-arvostelu

ElephantDrive on monipuolinen varmuuskopiointipalvelu, joka kärsii vakavista puutteista. Joillekin ihmisille se voi kuitenkin sopia erinomaisesti. Tutustu koko ElephantDrive-arvosteluamme nähdäksesi, oletko yksi heistä.


Paras Online Backup arvostelut

ElephantDrive on yhdysvaltalainen pilvipalvelupalvelu, joka pyrkii vastaamaan palveluita, jotka ovat lähellä online-varmuuskopiointikertomuksiamme. Tämä johtuu kilpailukyvyttömistä hinnoista, heikosta käyttökokemuksesta työpöydällä, tiedostojen palauttamisen puuttumisesta työpöytäohjelmasta ja heikosta tietosuojakäytännöstä.

ElephantDrivellä on kuitenkin ylösalaisin. Sen lisäksi, että tiedostoja voidaan varmuuskopioida, se voi myös synkronoida niitä laitteiden välillä ja jakaa muiden kanssa. Lisäksi voit varmuuskopioida tiedostosi paikallisiin tallennusvälineisiin, mukaan lukien verkkoon liitetyt tallennuslaitteet ja ulkoiset asemat. Voit varmuuskopioida myös palvelimesi ilman lisäkustannuksia. Sillä on vahva turvallisuus ja se tarjoaa tietämättömyyden.

Muussa tämän ElephantDrive-katsauksessa tutustumme yksityiskohtiin auttaaksemme sinua päättämään, onko ElephantDrive sinulle palvelua.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja ElephantDrive

ominaisuudet

Kuten muutkin parhaan online-varmuuskopioluettelomme palvelut, ElephantDrive voi suojata tiedostojasi kiintolevyn virheiltä, ​​ei-toivotuilta muokkauksilta ja vahingossa tapahtuvilta poistoilta. Lisäksi se tarjoaa enemmän ominaisuuksia, jopa joitakin, jotka ovat yleisempiä pilvitallennuspalveluihin. Lisäominaisuuksia tarvitsevien käyttäjien mielestä ElephantDrive on sopiva.

Tietokoneen ja mobiililaitteiden varmuuskopioiden lisäksi ElephantDrive voi varmuuskopioida NAS-laitteet ja palvelimet. Varmuuskopiointipalvelut, kuten Keepit, veloittavat yleensä ylimääräisen palvelimen varmuuskopioinnista, mutta ElephantDrive ei pidä paikkaansa tässä. Sen kotisuunnitelma sisältää palvelimen varmuuskopion ja ulkoiset levyt. Jos haluat tietää kuinka Keepit tekee sen, lue Keepit-arvostelu.

elefantti-drive-kaikkialla

ElephantDrive voi tehdä muutakin kuin vain varmuuskopiotiedostoja. Se voi myös synkronoida ja jakaa ne. Synkronointi on lyhyt synkronointia varten, mikä tarkoittaa, että voit synkronoida tiedostoja laitteiden välillä. Sen avulla voit muokata tiedostoa yhdellä laitteella ja nähdä muutokset toisessa toisessa melkein reaaliajassa.

Tämän saavuttamiseksi sinun täytyy vetää tiedostoja kansioon nimeltä “kaikkialla”, joka on ElephantDrive-kansiosi sisällä. Heti kun lisäät tiedostoja siihen, ne kopioidaan muihin tietokoneisiin ja laitteisiin, joissa käytät ElephantDrive-ohjelmaa. Tämä koskee myös tiedostoihin tekemiäsi muutoksia.

elefantti-drive-sync-paikka

Laitteiden määrä on rajoitettu, joten jos pidät tästä ominaisuudesta, mutta joudut synkronoimaan useita laitteita, ElephantDrive ei tee sitä. Paras veto on IDrive, joka on halpa ja voi varmuuskopioida ja synkronoida rajattomat laitteet. Lue lisää siitä IDrive-arvosteluamme.

elefantti-drive-osake

ElephantDrive antaa sinun myös jakaa tietojasi. Voit jakaa tiedostoja ystävien ja joukkuetovereiden kanssa luomalla ja lähettämällä URL-linkkejä. Jos haluat varmistaa, ettei mikään kolmas osapuoli pääse käyttämään heitä, voit suojata ne salasanalla. Voit myös jakaa kansioita.

Jos tarvitset näitä ominaisuuksia, mutta et pidä ElephantDrivestä, katso SpiderOak ONE. Sillä on vahva suojaus synkronoinnin ja jakoominaisuuksien lisäksi. Lue lisää siitä SpiderOak ONE -katsauksessa.

ElephantDrive-versio

Tiedostoversioinnin avulla voit noutaa tiedostojen aiemmat versiot toivottujen muutosten kumoamiseksi. Se auttaa myös suojaamaan sinua lunasuojaohjelmilta, jotka salaavat tiedostosi ja vaativat maksua niiden salauksen purkamisesta. Voit määrittää web-asiakkaan avulla, kuinka monta versiota ja kuinka monta päivää haluat säilyttää ne.

Kun poistat tiedostoja tai kansioita web-asiakasohjelmasta, niitä ei poisteta pysyvästi. Sen sijaan ne lähetetään ElephantDriven ”roskakoriin” -kansioon. Jos haluat poistaa tietoja pysyvästi, sinun on poistettava ne kyseisestä kansiosta. Jos haluat määrittää, kuinka poistetun tiedoston säilyttämisen tulisi toimia, voit käyttää työpöytäohjelman ”arkistohallintaa”.

Oletuksena poistetut tiedostot pysyvät tililläsi 30 päivää. Voit pitää ne pidempään asettamalla tietyn numeron tai pitämällä ne toistaiseksi.

ElephantDrive voi myös ajoittaa varmuuskopioita, mukaan lukien jatkuva varmuuskopiointi, ja voi suojata tiedostojasi yksityisellä salauksella. Puhumme siitä enemmän ”turvallisuus” -osiossa.

ElephantDrivellä on myös haittoja. Se asettaa tiedostokokoon lähettämisen rajoitukset: 2 Gt kotisuunnitelmille ja 15 Gt yrityssuunnitelmille. Se ei ole paljon, etenkin kotikäyttäjille, koska teräväpiirtoelokuvien tilavuus on selvästi yli 2 Gt. Lisäksi ElephantDrive ei anna sinun palauttaa työpöytäohjelmasta. Sen sijaan sinun on käytettävä web-asiakasohjelmaa.

Jos haluat lisätietoja varmuuskopiointitoiminnoista, tutustu online-varmuuskopiokirjastoomme.

ElephantDrive-ominaisuuksien yleiskatsaus

ElephantDrive-logowww.elephantdrive.com

Alkaa 833 dollarista kuukaudessa 1000 GBA -suunnitelmalle

Varmuuskopioida

Varmuuskopiointiaikataulu

Jatkuva varmuuskopiointi

Kasvava varmuuskopio

Kuvapohjainen varmuuskopio

Ulkoisen aseman varmuuskopio

NAS-varmuuskopio

Palvelimen varmuuskopio

Hybridi varmuuskopio

Mobiililaitteen varmuuskopio

Rajoittamaton varmuuskopio

Rajoittamaton laite

Nopeuden kuristus

Block-level -kopiointi

Monisäikeinen varmuuskopio

Palauttaa

Kuriirien palautuspalvelu

Selaimen käyttö

Mobiilisovelluksen käyttö

versiointi

Poistettu tiedostojen säilyttäminen

turvallisuus

Yksityinen salaus

Lepasalaus

Transit-salaus
SSL

Salausprotokolla
AES 256-bittinen

Kahden tekijän todennus

Karkaisut datakeskukset

Välityspalvelimen asetukset

HIPPA-yhteensopiva

Tuki

24/7 tuki

Live-chat-tuki

Puhelintuki

Sähköpostituki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

Muut

Tiedostonjako

Laitteen synkronointi

Ilmainen kokeilu

hinnoittelu

ElephantDrive tarjoaa kolme tilaussuunnitelmaa: ilmainen, koti ja yritys.

Ilmainen suunnitelma ei maksa sinulle senttiäkään, mutta se tarjoaa vain 2 Gt tallennustilaa. Se ei ole paljon, mutta se on tarpeeksi hyvä testata ElephantDrive. Voit kokeilla useimpia ominaisuuksia, kuten NAS ja palvelimen varmuuskopiointi, synkronointi ja jakaminen. Voit myös suojata tiedostojasi päästä päähän -salauksella. Ilmaiset käyttäjät saavat usein kysyttyjä kysymyksiä ja sähköpostitukea.

On harvinaista nähdä varmuuskopiopalvelu, jolla on ilmainen suunnitelma. Useimmat tarjoavat vain kokeiluja. Ilmaiset suunnitelmat ovat yleisempiä pilvitallennuspalveluiden keskuudessa, ja näet, mitkä tarjoavat eniten viidessä parhaimmassa palveluntarjoajassamme, joilla on suuret palvelusuunnitelmat -artikkeli.

elefantti-drive-enemmän-tallennustilaa

Useimpien henkilökohtaisten käyttäjien on päivitettävä kotisuunnitelmaan. Se on 9,95 dollaria kuukaudessa. Jos päätät maksaa vuodesta etukäteen, hinta laskee 99,95 dollariin. Suunnitelma nostaa tallennustilasi 1 kt: iin ja nostaa tiedostorajan 2 Gt: iin. Voit varmuuskopioida enintään kolme laitetta.

Free Plan -ominaisuuksien lisäksi se lisää mahdollisuuden varmuuskopioida ulkoiset asemat ja lukitut tiedostot ja kansiot. Ajoitettu chat-tuki on saatavana. Jos se ei tarjoa tarpeeksi tallennustilaa, voit lisätä sitä 1 TB: lla 10 dollarilla kuukaudessa. Suurin sallittu tallennustila voi olla 10 kt ja varmuuskopioitavien laitteiden määrä on 10. Suunnitelma sallii kolme alitiliä.

Liiketoiminnan käyttäjät saavat kaiken irti liiketoimintasuunnitelmasta. Se tarjoaa käyttäjille 2 kt tallennustilaa 39,95 dollaria kuukaudessa. Tiedoston kokorajoitus on 15 Gt. Jos tarvitset lisää tallennustilaa, voit lisätä siihen 1TB: n askelin. Jokainen lisäys maksaa sinulle 20 dollaria kuukaudessa. Suurin tallennustila, johon pääset tällä tavalla, on 50 kt.

Voit varmuuskopioida 20 laitetta käyttämällä 25 tiliä. Suunnitelma lisää myös suoran puhelinlinjan ElephantDriveen ja mahdollisuus hallita palauttaa.

Jos liiketoimintasuunnitelma ei leikkaa sitä, voit ottaa yhteyttä ElephantDriveen saadaksesi hinnan räätälöitystä suunnitelmasta. Se tarjoaa 5 kt tallennustilaa, nostaa tiedostokokorajan yli 50 Gt: n etäisyydelle eikä aseta korkille ostettavan tallennustilan määrää. Jos ostat ylimääräistä tallennustilaa, maksat GB / GB. Sen avulla voit myös varmuuskopioida yli 100 laitetta ja yli 100 alitiliä.

Mukautettuna käyttäjänä saat ensisijaista tukea ja omistautuneen tilivastaavan.

Olemme maininneet IDriven olevan samankaltaisia ​​ominaisuuksia, mutta myös sen suunnitelmat ovat arvokkaampia. ElephantDriven kotisuunnitelma on 95,99 dollaria vuodessa ja se tarjoaa vain 1 kt, kun taas IDriven henkilökohtainen 5 kt: n suunnitelma on 74,62 dollaria vuodessa.

Jos haluat vain 1 Tt halpaa, kun pystyt varmuuskopioimaan ulkoisia laitteita, tutustu Zoolz Home -katsaukseen. Zoolz Kodin perhesuunnitelma on kirjoittamishetkellä 39,95 dollaria vuodessa, ja se tarjoaa 1 kt varmuuskopion.

Helppokäyttöisyys

ElephantDrive-asiakkaat ovat saatavana Windowsille, macOS, Linux, iOS ja Android. Asiakkaan asettaminen on helppoa. Sinun on annettava vain sähköpostiosoite ja salasana tilin rekisteröimiseksi. Kun se on luotu, voit ladata asiakkaan käyttöjärjestelmällesi ja asentaa sen.

elefantti-drive-setup

Asennuksen aikana ElephantDrive antaa sinulle mahdollisuuden luoda varmuuskopio yleisistä kansioista, kuten työpöydän, musiikin ja asiakirjojen kansioista. Sen jälkeen se pyytää sinua määrittämään mihin haluat sijoittaa ”ElephantDrive” -kansion. Sen sisällä se luo kansion varmuuskopiointia varten ja kansion synkronointia varten.

Asiakkaalla ei ole hallintakeskusta, kuten muiden palveluiden asiakkailla, mutta sillä on järjestelmäpalkkikuvake, jonka avulla voit asettaa asetuksia, avata varmuuskopio- ja synkronointikansioita, käynnistää web-asiakasohjelman ja paljon muuta.

elefantti-drive-backup-vedä

Voit varmuuskopioida ja synkronoida tiedostoja käyttämällä muutamaa menetelmää, mutta suoraviivaisin on käyttöjärjestelmän kautta. Sinun tarvitsee vain vetää ja pudottaa tiedostoja kansioihin, jotka ElephantDrive luo, ja odottaa latauksen päättymistä. Jos joudut varmuuskopioimaan kansion, voit napsauttaa sitä hiiren kakkospainikkeella ja valita ElephantDrive-valikosta ”tämän kansion varmuuskopiointi”..

elefantti-drive-web-client

Voit myös varmuuskopioida puhelimesta tai selaimesta. Verkkosovellusta on helppo käyttää, mutta se tuntuu jonkin verran vanhentuneelta ja heikko.

Kun kirjaudut tilillesi, näet luettelon laitteistasi, painikkeilla toimintopainikkeet ja hakupalkki yläosassa. Painikkeiden avulla voit ladata, nimetä uudelleen, poistaa ja suorittaa muita kansioihin ja tiedostoihin liittyviä toimia. Hakuominaisuus on nopea, mutta se voi etsiä vain nykyisistä kansioista. Voit lähettää tiedostoja pilveen verkkosovelluksen kautta, mutta sitä ei voi vetää ja pudottaa.

elefantti-drive-mobile

Mobiilisovellus voi varmuuskopioida valokuvia ja yhteystietoja puhelimestasi, mutta se on kaikki. Voit asettaa varmuuskopion toimimaan päivittäin tai kuukausittain. Jos et halua automaattista varmuuskopiointia, voit vaihtaa manuaalitilaan. Mobiilisovelluksen avulla voit käyttää myös verkkoon tallennettuja valokuvia, äänitiedostoja ja videotiedostoja.

ElephantDrive on helppokäyttöinen, kun sinun ei tarvitse muuttaa mitään, mutta se ei ole niin nautinnollinen, kun joudut muuttamaan varmuuskopiointiasetuksia. Tähän sisältyy toimintojen valikon avaaminen tehtäväpalkista, navigointi haluttuun varmuuskopioon, sen valitseminen ja napsauttamalla “Muokkaa varmuuskopio” -painiketta. Se ei ole vaikeaa, mutta tuntuu turmeltuneelta ja taipuisalta.

Haluaisimme nähdä ohjauskeskuksen, joka näyttää varmuuskopion tilan ja muut vaihtoehdot helpommalla tavalla. Toisin sanoen, jotkut saattavat mieluummin ElephantDriven “ohut” -lähestymistapaa.

Tiedoston varmuuskopiointi & Entisöinti

Ensisijainen tapa luoda varmuuskopioita on yksi sovellus, joka näyttää asennuksen aikana. Siihen kuuluu tiedostojen vetäminen ja pudottaminen kahteen kansioon, jotka työpöytäohjelma luo pääasemallesi.

Mukana on kansio varmuuskopiointia varten ja kansio synkronointia varten, mutta lopputulos on sama. Voit varmuuskopioida kansioita tiedostojärjestelmästäsi suorittamalla hiiren kakkospainikkeella toimenpiteet, joista keskustelimme edellisessä osassa.

elefantti-drive-kansio

Latauksen aikana kansioissa näkyy sininen siirtosymboli, kun ne latautuvat, ja vihreä valintamerkki, kun ne ovat valmis. Et saa enemmän tietoa siitä, mitä tapahtuu, ellet avaa aktiviteetti-ikkunaa. ElephantDrive voi varmuuskopioida yleiset tiedostotyypit yhdessä harvojen kanssa.

elefantti-drive-edit-backup

Varmuuskopiointiasetuksien muuttaminen ei ole yksinkertaista. Sinun on käytettävä tehtäväpalkkikuvaketta hallitaksesi asetuksia, mukaan lukien varmuuskopioiden muokkaaminen. Varmuuskopiointiasetusten avulla voit asettaa poissulkemiset varmuuskopioillesi. Ne voivat olla tiettyjä kansioita, tyyppejä, tiedostoja, jotka ovat suurempia kuin asettamasi raja, tai vanhempia kuin tietty päivämäärä.

Voit myös säätää, kuinka usein varmuuskopiot suoritetaan. Asiakas antaa sinun ajoittaa ne päivittäin, viikoittain, kuukausittain tai jatkuvasti. Suosittelemme jatkuvan varmuuskopion käyttöä. Jos käytät sitä, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, oletko varmuuskopioinut kaiken, koska se varmuuskopioi uudet tiedostot ja muutokset olemassa oleviin tiedostoihin automaattisesti.

elefantti-drive-restore-kansio

Valitettavasti et voi palauttaa tiedostoja työpöytäohjelmalla. Sen sijaan sinun on käytettävä web-asiakasohjelmaa. Tiedostojen palauttamiseen siinä on kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen on kansion tai tiedoston lataus ja toinen kansion palauttaminen. Viimeksi mainitun täytyy etsiä palautettava kansio, napsauttaa sitä hiiren kakkospainikkeella ja valita ”palauta kansio”.

elefantti-drive-palauttaa-kansio-asetukset

Näet ikkunan, joka edellyttää tietojen syöttämistä ja säätämistä. Voit valita laitteen, johon haluat palauttaa, kirjoittaa palautuspolun, valita, milloin työ suoritetaan, korvata tai tallentaa olemassa olevat tiedostot ja sisällyttää tai sulkea pois arkistoidut tiedostot.

elefantti-drive-palauttaa-työ-aktiivisuus

Kun olet luonut työn, työpöytäohjelma käynnistyy ja alkaa työskennellä sen kanssa. Emme nähneet ilmoituksia prosessista. Pikemminkin piti avata toimintaikkuna. Napsauta järjestelmän tarjotinkuvaketta, siirrä sitten hiiri ”toiminnot” ja valitse ”toiminta”. Työn aloittaminen kesti hetken, mutta asiakirja laskeutui sinne, missä sen piti olla.

Toinen lähestymistapa edellyttää, että löydät tiedoston tai kansion, jonka haluat palauttaa, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse ”Lataa”. Seuraavaksi ElephantDrive Transfer Manager käynnistyy ja pyytää sinua valitsemaan mihin haluat tallentaa tietosi. Kun olet tehnyt sen, lataus alkaa.

Molemmat lähestymistavat ovat tylsiä ja monimutkaisia ​​verrattuna siihen, kuinka muut ratkaisut käsittelevät palauttamista. Pidämme parempana yhden napsautuksen palautusominaisuutta, jota voit muokata tarvittaessa.

Nopeus

Alkuperäiset varmuuskopiot voivat viedä kauan varmuuskopioitavan datan määrästä riippuen.

Latausnopeutesi riippuu siitä, kuinka kaukana olet ElephantDriven tietokeskuksista, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa, Internet-palveluntarjoajasi ja kuinka nopeasti ElephantDrive käsittelee tietojen salausta ja deduktiointia..

Lataus- ja latausnopeuksien testaamiseksi käytämme 1 Gt: n ZIP-kansiota. Tähän arvosteluun käyimme WiFi-yhteyttä Belgradista, Serbiasta, lähetysnopeudella 6 megabittiä sekunnissa ja latausnopeudella 100 Mbps.

Ensimmäinen yritys: Toinen yritys: Keskimääräinen:
Lähetysaika:00:25:2000:25:1600:25:18
Latausaika:00:04:5300:04:4700:04:50

Kuten taulukosta näet, lataus oli keskimäärin 25 minuuttia ja 18 sekuntia. Se on lähellä sitä 21 minuuttia, jonka sen teoriassa pitäisi kestää. Suurimman osan palveluista kestää noin tunti 1 Gt: n kansion lähettämiseen, joten tämä on hieno tulos.

Samaa ei voida sanoa latausajasta, koska sen pitäisi olla teoriassa hieman yli minuutti, hiukan enemmän, kun otamme huomioon yleiskustannusprosessit. Lähes viiden minuutin ottaminen on huono tulos. ElephantDrive-järjestelmästä puuttuu lohkotason siirtoalgoritmi nopeuttaaksesi jo ladattujen tiedostojen siirtoa lähettämällä vain niiden muuttuneet osat.

turvallisuus

ElephantDrive salaa tiedostot ennen kuin ne poistuvat laitteestasi käyttämällä AES 256-bittistä salausta. Siirtämisen aikana 128-bittinen SSL-protokolla suojaa heitä keskitason hyökkäyksiltä.

elefantti-asema-salausta

Voit säätää salausta tarpeen mukaan. Salaus on oletuksena palvelinpuolen, mikä tarkoittaa, että ElephantDrive luo ja hallinnoi avainta sinulle automaattisesti. ElephantDrive purkaa tiedostojesi salauksen, kun lataat ne, joten sinun ei tarvitse huolehtia avaimen toimittamisesta.

Jos valitset avaimen hallinnan, nautit kokonaisella salauksella olevista eduista, mikä tarkoittaa, että ElephantDrive-työntekijät eivät pääse käsiksi tietoihisi. Se tarkoittaa myös, että jos unohdat salasanasi, ElephantDrive ei voi palauttaa sitä sinulle. Hanki yksi parhaista salasananhallinnastamme varmistaaksesi, että et unohda salasanaasi.

Kolmas vaihtoehto on, ettei salausta ole varmuuskopioiden nopeuttamiseksi. Emme kuitenkaan suosittele tätä, kun otetaan huomioon tietoturvaasi liittyvien online-uhkien määrä.

Salaus ei auta, kun joku yrittää varastaa kirjautumistietosi. Kaksikerroinen todennus tapahtuu, mutta ElephantDrivellä ei ole sitä. Tilisi suojaamiseksi voit luoda vahvan salasanan.

ElephantDrive pitää tietosi kovetetuissa tietokeskuksissa, joihin vain valtuutettu henkilöstö voi käyttää. Laitokset kontrolloivat lämpötilaa, niillä on tarpeeton virta, liitettävyys ja suojat tulvia ja tulipaloja vastaan. Lisäksi he käyttävät lukittuja häkejä palvelimien suojaamiseen.

Turvajärjestelmän suunnittelu on avoin, jotta riippumattomat turvallisuusasiantuntijat voivat tutkia sen ja antaa palautetta haavoittuvuuksista. Voit lukea lisää siitä ja muista ElephantDrive-käyttöominaisuuksista tällä sivulla.

yksityisyys

Päätimme tarkistaa ElephantDriven tietosuojakäytännön, koska epäilyttävät lausekkeet voivat vahingoittaa yksityisyyttäsi, vaikka sinulla olisi yksityinen salaus.

Todettiin kuitenkin, että ElephantDrive noudattaa EU: n vaatimuksia. ja Sveitsin yhdysvallat. yksityisyyden suojan puitteet. Kehykset hallinnoivat Euroopan unionista ja Sveitsistä Yhdysvaltoihin siirrettyjen henkilökohtaisten tietojen keräämistä, käyttöä ja säilyttämistä.

Kun luot tiliä, ElephantDrive yhdistää antamasi tiedot kolmansien osapuolten kanssa profiilin luomiseen. Joidenkin palvelujen osalta voit kuitenkin poistaa sen käytöstä.

Tiedot sisältävät nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Se tallentaa myös luottokorttitietosi salatussa muodossa. Vaikka se on salattu, se on silti huolestuttavaa.

Tietoihin pääsyssä asiat eivät ole niin selviä. Tietosuojakäytännössä sanotaan, että ElephantDrive ei pääse tietoihisi ilman lupaa, mutta poikkeus on. Politiikan osa kuuluu seuraavasti:

“ElephantDrive ei valvo, muokkaa tai paljasta holvitietojasi koskevia tietoja ilman lupaasi, paitsi tämän käytännön ja meidän käyttöehtojemme mukaisesti. ElephantDrive voi käyttää tiliäsi, holvatietoja mukaan lukien, vastatakseen asiakkaiden pyyntöihin tai tilintarkastuksen, tutkimuksen ja analyysin aikana palvelumme ylläpitämiseksi, suojaamiseksi ja parantamiseksi. “

Palvelu voi käyttää tietojasi, eikä se ole riittävän selkeää siitä tietosuojakäytännössä.

Pahemman tilanteen vuoksi ElephantDrive sijaitsee Yhdysvalloissa, ja näyttää siltä, ​​että sillä ei olisi ongelmia tietosi käsittelemisessä Yhdysvaltain kansalliselle turvallisuusvirastolle. Yhtiö päättää, mikä on siirrettävä seuraavalla menetelmällä:

”Uskomme vilpittömästi, että tällaisten tietojen saatavuus, käyttö, säilyttäminen tai paljastaminen on kohtuudella välttämätöntä (a) kaikkien sovellettavien lakien, asetusten, oikeusprosessien tai täytäntöönpanokelpoisten valtion pyyntöjen täyttämiseksi, (b) sovellettavien palvelusehtojen täytäntöönpanemiseksi, mukaan lukien tutkimukset c) havaita, estää tai muuten puuttua petoksiin, turvallisuus- tai teknisiin ongelmiin tai (d) suojata välitöntä vahingoittamista ElephantDriven, sen käyttäjien tai yleisön oikeuksille, omaisuudelle tai turvallisuudelle, kuten viranomaiset vaativat tai sallivat. laki.”

Kuten useimmissakin palveluissa, ElephantDriven tietosuojakäytännössä on lausekkeita tietojen jakamisesta kolmansien osapuolten kanssa lainvalvonnan ulkopuolella. Se jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansien osapuolten kanssa vain, jos sillä on suostumuksesi, ja jakaa niin vain tytäryhtiöiden, tytäryhtiöiden tai muiden luotettavien yritysten tai henkilöiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja sen puolesta.

Kun ElephantDrive siirtää tiedot, se varmistaa, että näitä tietoja voidaan käsitellä vain tiettyihin tarkoituksiin ja että kolmas osapuoli tarjoaa saman suojaustason kuin ElephantDrive ja ilmoittaa siitä, jos se ei voi tehdä niin.

Lisäksi ElephantDrive noudattaa yleistä tietosuoja-asetusta. GDPR on laki, joka auttaa suojaamaan EU: n kansalaisten henkilökohtaisia ​​tietoja. Voit oppia lisää siitä GDPR-oppaasta.

Tietosuojakäytännössä ei käsitellä yksityisyyttäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Tietosi turvallisuuden varmistamiseksi suosittelemme käsittelemään yksityistä avainta, joka antaisi sinulle suojan tietämättömyydelle.

Tuki

elefantti-drive-tuki

Saatu tuki riippuu tilisi tyypistä. Kotisuunnitelma on ajoitettu keskustelu, mutta sinun täytyy saada lippusi laajennettua aloittaaksesi sen. Liiketoimintasuunnitelma lisää aikataulun mukaista puhelintukea, kun taas räätälöity suunnitelma antaa sinulle ensisijaisen tuen. Kaikilla suunnitelmilla, myös ilmaisella, on pääsy sähköpostipyyntöihin ja ohjekeskukseen.

Voit etsiä vastausta kysymykseesi ohjekeskuksesta tai valita sen FAQ-osiosta. Vastauksia on monia, ja ne ovat selkeitä ja helppo seurata. Niillä, jotka selittävät, kuinka tehdä jotain, on myös kuvakaappauksia, jotka auttavat sinua. Käyttäjäfoorumi auttaisi kuitenkin harvinaisissa ongelmissa. Videot olisivat myös tervetulleita.

Sähköpostituki ei toimi ympäri vuorokauden, mutta voit lähettää pyynnön milloin tahansa. Saimme vastauksen alle päivässä, mikä on nopeaa.

Tuomio

ElephantDrive on paljon yläpuolella, mutta sillä on myös vakavia haittapuolia. Palvelu toimii hyvin, jos haluat varmuuskopioida useita tietokoneita ja muita laitteita, mukaan lukien ulkoiset asemat, NAS ja palvelimet. Käyttäjäkokemus on kuitenkin kipeästi uudistettava, koska se ei vastaa markkinoiden parhaimpien palvelujen tarjoamaa laatua. Tämä pätee myös hinnoittelumalliin.

Kun olet luonut varmuuskopion, voit käyttää palvelua tiedostojen synkronointiin ja jakamiseen, jolloin voit jäljitellä joitain pilvitallennuspalveluille yleisempiä toimintoja. Koska varmuuskopiopalvelu on, ei ole ihme, että ElephanDrive ei vastaa palveluita parhaassa pilvitallennusvertailussa.

Mitä mieltä olet ElephantDrive-ohjelmasta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map