Cloudberry-varmuuskopiokatsaus – päivitetty 2020

Cloudberry Backup by MSP360 Review

Äskettäin uudelleennimettyyn MSP360: n CloudBerry-varmuuskopio eroaa suuresti kaikista muista varmuuskopiointipalveluntarjoajistamme siinä, että sen avulla voit tallentaa tiedostoja valitsemassasi pilvitallennusjärjestelmässä ja tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän kaikkien varmuuskopioiden hallintaan yhdessä paikassa. Lue yksityiskohdat CloudBerry-varmuuskopioistosta.


Paras Online Backup arvostelut

Useimmat varmuuskopiointipalvelut keskittyvät tiedostojen todellisen palvelintilan tarjoamiseen, mutta CloudBerry Backup käyttää toista lähestymistapaa. Sen sijaan, että tarjota omia palvelimia tallennusta varten, se antaa sinulle mahdollisuuden eri tallennuspalvelujen tarjoajiin, jotta voit hallita kaikkia tilejäsi ja varmuuskopioita yhdestä paikasta. Jatka tämän CloudBerry-varmuuskopio -katsauksen selvittämistä, onko tämä ainutlaatuinen lähestymistapa varmuuskopiointiin aikaa kannattavaa.

Ohjelmiston on alun perin luonut ja hallinnoinut CloudBerry Labs, mutta yritys on sittemmin vaihtanut omistajansa ja nimetty uudelleen nimeksi MSP360. Hieman hämmentävä, ohjelmisto säilyttää vanhan CloudBerry Backup-nimen, huolimatta verkkosivustosta, joka käyttää uutta tuotemerkkiä.

CloudBerry-varmuuskopio on pakattu lukuisilla vaihtoehdoilla ja työkaluilla, joten se on loistava ohjelmisto tuotteille, jotka käyttävät itseäsi (DIY). Jos etsit vain virtaviivaista varmuuskopiota, CloudBerry ei todennäköisesti ole ratkaisu sinulle. Vaikka käyttöliittymä on hyvin järjestetty, sen suunnittelu tuntuu jotain suoraan 2000-luvun alkupuolelta.

Siitä huolimatta sen turvallisuus, yksityisyys ja nopeus ovat erinomaisia, mikäli kumppani CloudBerry Backup on oikean tallennustilan tarjoajan kanssa. Onneksi vaihtoehtoja on paljon, aina Amazon S3: sta tai Amazon Glacierista Microsoft Azureen. Olemme tarkistaneet suurimman osan näistä vaihtoehdoista, joten katso luettelomme parhaista online-varmuuskopiopalveluista ja parhaista pilvitallennuspalvelujen tarjoajista.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja MSP360: n Cloudberry-varmuuskopiointiin

ominaisuudet

CloudBerry-varmuuskopiossa on paljon ominaisuuksia, kaikkea kuvapohjaisista varmuuskopioista ja monisäikeisestä hybridi varmuuskopioihin ja katastrofien palautussuunnitelmiin. Varmuuskopiot voidaan suunnitella ja kuristaa, ja sen tehokas versiointi tarkoittaa, että et koskaan menetä poistettujen tai muutettujen tiedostojen seurantaa.

CloudBerry-varmuuskopio on saatavana Windowsissa, Macissa ja Linuxissa, ja se tarjoaa myös mobiilisovelluksia sekä Androidissa että iOS: ssä, vaikka nämä ovat vain työpöydän varmuuskopioiden hallintaa sen sijaan, että tarjota varmuuskopioratkaisua mobiililaitteille. Jos haluat palvelun mobiililaitteiden varmuuskopiointiin, tutustu IDrive-arvosteluamme.

Jos etsit palvelimen varmuuskopioita, CloudBerry Backup tarjoaa tämän kalliimmilla suunnitelmillaan, jotka tukevat Windows-palvelinta, Microsoft SQL -palvelinta ja Microsoft Exchange -palvelinta.

CloudBerry-varmuuskopio tukee sekä kuvapohjaista että hybridi-varmuuskopiointia, joka voidaan suorittaa manuaalisesti, asetetulla aikataululla tai jatkuvasti (eli se skannaa tiedostosi ja suorittaa varmuuskopion aina, kun havaitaan muutos). Voit myös ottaa virran käyttöön muistin käytön, kaistanleveyden tai käytettävissä olevan levytilan perusteella.

Lakka hidastustekniikkaa

Varmuuskopiointi tehdään oletusarvoisesti käyttämällä monisäikeistä ja lohkotason algoritmia, eli et tuhlaa verkon kapasiteettia lataamalla kokonaisia ​​tiedostoja, kun vain pieni osa niistä on vaihdettu.

Aina kun muutat tai poistat tiedostoja, CloudBerry Backup -versioiden avulla voit säilyttää vanhat versiot ja poistetut tiedostot niin kauan kuin haluat. Ei ole mitään rajoituksia, kuinka monta näistä haluat säilyttää.

Lakka-versiointi

Itse varmuuskopiointitoimintojen lisäksi voit luoda CloudBerry Backup -sovelluksella käynnistyskelpoisen USB-aseman tai ISO-tiedoston järjestelmäkuvasta, mikä on hieno asia järjestelmän vian sattuessa..

Mukana on myös levykapasiteetti-työkalu, jonka avulla voit analysoida, mitkä tiedostot ja kansiot vievät suurimman osan tietokoneen tallennustilasta. Asiakas tukee myös välityspalvelimia.

Hilla-käynnistymään-USB

CloudBerry-varmuuskopiointiominaisuuksien yleiskatsaus

Cloudberry Backup by MSP360 Logowww.cloudberrylab.com

Alkaa 4999 dollarista 5000 GBA -suunnitelmalle

Varmuuskopioida

Varmuuskopiointiaikataulu

Jatkuva varmuuskopiointi

Kasvava varmuuskopio

Kuvapohjainen varmuuskopio

Ulkoisen aseman varmuuskopio

NAS-varmuuskopio

Palvelimen varmuuskopio

Hybridi varmuuskopio

Mobiililaitteen varmuuskopio

Rajoittamaton varmuuskopio
Vain Ultimate Planilla

Rajoittamaton laite

Nopeuden kuristus

Block-level -kopiointi

Monisäikeinen varmuuskopio

Palauttaa

Kuriirien palautuspalvelu

Selaimen käyttö

Mobiilisovelluksen käyttö

versiointi

Poistettu tiedostojen säilyttäminen

turvallisuus

Yksityinen salaus

Lepasalaus

Transit-salaus

Salausprotokolla
AES 256-bittinen

Kahden tekijän todennus

Karkaisut datakeskukset
n / a

Välityspalvelimen asetukset

HIPPA-yhteensopiva

Tuki

24/7 tuki

Live-chat-tuki

Puhelintuki

Sähköpostituki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

Muut

Tiedostonjako

Laitteen synkronointi

Ilmainen kokeilu
15

hinnoittelu

Varmuuskopiopalveluilla on yleensä kuukausittain tai vuosittain liittymävaihtoehdot. Koska CloudBerry Backup ei kuitenkaan todella tarjoa tallennustilaa, suurin osa sen kustannuksista tapahtuu kertaluonteisena ostoina etukäteen. 

Vuodenaikaisesta huoltopalkkiosta on kuitenkin edelleen huolimatta, ja ellet valitse kalleinta versiota, siinä on joitakin omituisia rajoituksia.

Vaikka CloudBerry ei tarvitse itse maksaa tietojasi isännöivistä palvelimista, ainoa CloudBerry Backup -versio, jonka avulla voit suorittaa rajoittamattomia varmuuskopioita, on Ultimate-versio. Tämä maksaa 299,99 dollaria, tämä on paljon kalliimpaa kuin useimmat käyttäjät ovat valmiita vatsaan. 

Sen sijaan Desktop Pro -versio rajoittaa sinut 5TB-tietoihin, mikä on todennäköisesti enemmän kuin tarpeeksi useimmissa tilanteissa. Jos etsit rajoittamatonta varmuuskopiota yrityksellesi, CrashPlan on loistava vaihtoehto. Carbonite tarjoaa myös rajoittamattoman tallennustilan ja on loistava CrashPlan-vaihtoehto yksityiskäyttäjille. Katso lisätietoja Carbonite-arvosteluista.

Desktop Pro -versio ei salli palvelimen varmuuskopioita. Jos tämä on mitä etsit, voit valita sen sijaan yhden palvelinsuunnitelmista. Vaikka nämä ovat edelleen kalliimpia kuin Desktop Pro -suunnitelma, ne eivät ole yhtä törkeästi kalliita kuin Ultimate-versio.

Koska CloudBerry Backup tarjoaa monia ominaisuuksia, uskomme, että kertaluonteinen ostohinta on melko kohtuullinen, mutta 10 dollarin lisäys vuosittain minkä tahansa maksat tallennuspalveluiden tarjoajalle ei ole hienoa, koska CloudBerry ei oikeastaan joudut maksamaan palvelimen ylläpidon tiedostojesi ylläpitämiseksi.

CloudBerry Free Plan

CloudBerry Backup -versiosta on saatavana ilmainen versio, mutta siihen liittyy joitain melko merkittäviä rajoituksia. Desktopin ilmaisella versiolla et voi varmuuskopioida yli 200 Gt tietoa riippumatta siitä, kuinka paljon tallennustilaa sinulla on todelliselta varmuuskopiointitoimittajalta. Lisäksi kuvapohjaisia ​​varmuuskopioita, salausta ja asiakastukea ei ole saatavana.

Hilla-Free-kokeilu

Voit myös ilmoittautua ilmaiseksi 15 päivän kokeilujaksoksi, joka antaa sinulle pääsyn kaikkiin Desktop Pro -version ominaisuuksiin, jotta voit kokeilla sitä ennen kuin käytät mitään ansaittua käteistäsi.

Helppokäyttöisyys

Helppokäyttöisyys ja ominaisuudet ovat kriteerejä, jotka korreloivat usein negatiivisesti toistensa kanssa. Mitä enemmän ominaisuuksia lisäät, sitä vaikeammaksi ohjelmiston käyttö yleensä tulee.. 

Vaikka CloudBerry-varmuuskopion ilme saa sen tuntumaan, kuin se on suunniteltu Windows XP: lle, se houkuttelee tämän trendin tarjoamalla yksinkertaisen asettelun, jota on helppo käyttää, vaikka se olisi pakattu ääriin työkalujen ja asetusten avulla.

Vanhentuneesta suunnittelusta huolimatta kaikki on hyvin järjestetty ja helppo löytää. Päätervetulopaneeli antaa sinulle yleiskuvan asetuksista ja suunnitelmista, viimeisimmistä varmuuskopioistasi ja palautuksista.

Hilla-Tervetuloa-paneeli

Näytön yläreunassa on useita painikkeita, joiden avulla voit määrittää erityyppisiä varmuuskopioita ja palauttaa suunnitelmia, luoda käynnistettävän USB: n ja etsiä varmuuskopiotallenneasi.

Sovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevalla ”työkalut” -välilehdellä voit käyttää CloudBerry-varmuuskopiointiasetuksia, käynnistää aiemmin mainitun levykapasiteettityökalun ja tuoda tai viedä kokoonpanoasi, jos haluat asettaa samat varmuuskopiointiasetukset erilliselle tietokoneelle.

Hilla-Tools-välilehti

Näiden painikkeiden alapuolella on välilehdet sovelluksen päänäkymästä, jossa voit siirtyä aiemmin yksityiskohtaisesti esitetystä “tervetuloa” -näytöstä varmuuskopiointisuunnitelmiin, palauttaa suunnitelmat, varmuuskopioiden varastointi ja historia.

Varmuuskopiointisuunnitelmat-osiosta löydät luettelon kaikista määrittämistäsi suunnitelmista sekä muutamista, jotka on oletusasetuksilla valmiiksi määritetty, kuten asiakirjoista, kirjanmerkeistä ja kuvakansioista. Laajentamalla suunnitelmaa näet kaikki sen yksityiskohdat, mukaan lukien aikataulu, salaus ja viimeisen ajon tulokset, sekä useita painikkeita, joiden avulla voit muokata, poistaa tai kloonata suunnitelmaa.

Hilla-Backup Plans

Seuraava välilehti antaa sinulle hyvin samanlaisen yleiskatsauksen palautussuunnitelmista, ja samat yksityiskohdat ja toiminnot ovat käytettävissä edellisessä välilehdessä.

Hilla-palautus-suunnitelmat

”Varmuuskopiointi” -välilehti tarjoaa sinulle yleiskuvan kaikista linkitetyistä tileistäsi ja kunkin pilvitallennusyrityksen kanssa tallennetuista tiedoista. Voit valita, haluatko varmuuskopiot näyttää tavanomaisessa puurakenteessa tai järjestää ne koon mukaan.

Hilla-backup-tallennus

Lopuksi “Historia” -välilehdessä saat yksityiskohtaisen lokin kaikista suorittamasi varmuuskopioista ja palautuksista, joka sisältää tiedoston koon sekä toiminnan tuloksen, tapahtuman ajan ja keston.

Lakka-historia

Vaikka CloudBerry Backup -varmuuskopioon ei kuulu verkkokäyttöliittymää, siinä on mobiilisovellus. Kuten aiemmin mainittiin, sovellus ei anna sinun varmuuskopioida mobiililaitteitasi, mutta se tarjoaa helppokäyttöisen mobiiliportaalin, jolla voit hallita varmuuskopioita ja jopa etäkäynnistää ne, jos et voi tehdä niin suoraan työpöydällä..

Tiedoston varmuuskopiointi & Entisöinti

Tietojen varmuuskopiointi ja palauttaminen CloudBerryllä voi aluksi vaikuttaa monimutkaiselta, mutta itse prosessi on itse asiassa varsin yksinkertainen. Se antaa sinulle myös paljon asetuksia viilua varten varmistaaksesi, että hallittu varmuuskopio käyttäytyy haluamallasi tavalla. 

Voit varmuuskopioida pilveen tai paikalliseen laitteeseen, ottaa käyttöön erilaisia ​​kuristus- ja aikatauluasetuksia ja ottaa käyttöön monentyyppisiä ilmoituksia.

CloudBerry-varmuuskopioinnin avulla voit määrittää useita varmuuskopiointisuunnitelmia, jotka toimivat toisistaan ​​riippumattomasti, jotta voit tallentaa tietosi helposti useille palveluntarjoajille, kuten Amazon S3 ja Google Cloud.

Hilla-Provider-asetukset

Varmuuskopiointisuunnitelman luomiseksi sinun on ensin valittava, mitä tallennuspalvelua haluat käyttää, ja yhdistä tilisi CloudBerry-varmuuskopioon. Täällä on paljon vaihtoehtoja, kuten Amazon S3 tai Amazon Glacier, Google Cloud (ei pidä sekoittaa Google Driveen), Wasabi, Rackspace ja muut. 

Mikä vaihtoehto on paras, riippuu täysin tarpeistasi. Esimerkiksi, jos etsit kylmävarastoa, Amazon Glacier on loistava valinta.

Hilla-Add-tilini

Kun olet lisännyt valitsemasi pilvivarmistuksen, voit napsauttaa joko tiedostoja tai kuvapohjaisia, mikä avaa varmuuskopiointisuunnitelman asennustoiminnon. Ensimmäinen vaihe on valita ”paikallinen tai pilvivarmuuskopio” tai ”hybridi varmuuskopio” ja sen jälkeen valita tallennuspalvelu, jota haluat käyttää suunnitelmaan, jos olet lisännyt useita.

Hilla-Backup Local-or-Cloud

Aseta seuraavaksi suunnitelmasi nimi ja valitse “edistynyt”, “yksinkertainen” ja “mukautettu”. ”Advanced” -tilassa voit käyttää salaus- ja lohkotason varmuuskopioita, kun taas ”yksinkertainen” vaihtoehto antaa sinun käyttää varmuuskopioita tallennusoperaattorisi omistautuneella asiakkaalla pelkästään itse CloudBerry Backup -ohjelmiston sijaan.

Hilla-Backup-Mode

Seuraava ikkuna antaa sinulle pääsyn joihinkin edistyneisiin vaihtoehtoihin, kuten nopeisiin NTFS-tarkistuksiin (tiedostojen muutosten tarkistamisen nopeuttamiseen lisääntyneen muistin käytön kustannuksella) ja pakotettavan käyttämään volyymivarjokopiointipalvelua (jonka avulla voit käyttää tiedostoja, kun ne varmuuskopioidaan).

CloudBerryBackup-Advanced-asetukset

Jos olet päättänyt lisäasetuksista, voit valita tiedostot, jotka haluat varmuuskopioida. Jos olet tekemässä kuvapohjaista varmuuskopiota, tässä ikkunassa näkyy järjestelmäsi osioiden luettelo tiedostojen ja kansioiden sijaan..

Hilla-Backup-Select-tiedostot

Kun olet valinnut kaiken, jonka haluat varmuuskopioida, voit valita, mitä suodattimia haluat käyttää suunnitelmaan. Tähän sisältyy järjestelmätiedostojen ohittaminen, tiettyjen tiedostotyyppien suodattaminen ja paljon muuta.

Hilla-Backup-suodattimet

Seuraavassa ikkunassa voit ottaa käyttöön pakkaamisen (mikä vähentää pilvitallennustilan määrää) ja salauksen (edellyttäen, että pilvivarmistuksen tarjoaja tukee sitä).

CloudBerryBackup-Pakkaus-Ja-salaus

Seuraava on säilytyskäytäntösi, joka päättää kuinka kauan poistettuja kohteita pidetään palvelimella ja kuinka monta vanhaa versiota muutettavista tiedostoista haluat olla.

Hilla-Backup-säilyttäminen

Kun olet lähellä prosessin loppua, päätät aikataulun, joka voidaan asettaa tiettyihin päivämääriin tietyinä viikonpäivinä, reaaliajassa tai manuaalisesti (eli sinun on aloitettava varmuuskopiointi itse).

Hilla-Backup-aikataulu

Kaksi viimeistä ikkunaa antaa sinun määrittää tietyt toiminnot, jotka suoritetaan automaattisesti ennen varmuuskopion aloittamista tai sen jälkeen kun se on valmis ja haluatko sitten saada ilmoituksen jollain tavalla varmuuskopion valmistuttua..

Hilla-Backup-ilmoitukset

Kun olet käynyt läpi kaiken tämän, CloudBerry varmuuskopio antaa sinulle yhteenvedon suunnitelmassasi, jonka haluat tarkastella, jonka jälkeen olet valmis.

Hilla-Backup-yhteenveto

Palautussuunnitelman asettaminen on hieman helpompaa. Aloitat napsauttamalla päätehtäväpalkin ”palauta” -painiketta ja valitsemalla sitten minkä pilvitallennuspalvelujen tarjoajan haluat palauttaa.

Hilla-palautus-toimittaja

Tämän jälkeen voit valita, haluatko suorittaa palautuksen vain kerran vai tallentaako suunnitelma myös tulevaa käyttöä varten.

Hilla-RestoreOnce-or-Save

Seuraavaksi valitset, haluatko palauttaa tiedostot ja kansiot vai tehdä koko järjestelmän kuvan.

Hilla-palautus-Files-tai-kuva

Seuraavassa ikkunassa voit valita, haluatko palauttaa uusimman version vai palauttaako se tietystä ajankohdasta.

Hilla-palautus-Point

Seuraavaksi valitset, mitkä tiedostot (tai minkä järjestelmän kuvan) haluat palauttaa varmuuskopioidusta tietoluettelosta.

Hilla-palautus-tiedosto-valinta

Jatka eteenpäin, sinun täytyy valita kohde. Tämä voi olla uudessa sijainnissa tai datan alkuperäisessä sijainnissa. Täällä voit myös määrittää, haluatko palauttaa poistetut tiedostot ja haluatko korvata tiedostot määränpäässäsi.

Hilla-palautus-kohde

Seuraavassa ikkunassa voit päättää, haluatko purkaa tiedostojen salauksen. Muista, että jos salasit tiedostot varmuuskopioinnin aikana, sinun on purettava ne nyt. Muutoin tiedostot täytyy purkaa manuaalisesti myöhemmin, jotta ne ovat saatavilla lataamisen jälkeen.

Hilla-palautus-Purkaa

Lopuksi voit määrittää palautuksen päättymisen ilmoitukset, jotka voidaan toimittaa joko sähköpostina tai merkintänä Windows-tapahtumalokissa..

Hilla-palautus-ilmoitukset

Nopeus

CloudBerry ei tarjoa todellista palvelintilaa, johon tiedostoja tallennat, joten sen nopeus on suuresti riippuvainen toissijaisesta palvelusta, jonka valitset sen kanssa yhteistyökumppaniksi.. 

Koska alkuperäiset varmuuskopiot ovat usein valtavia, on tärkeätä, että varmuuskopiointipalvelu tarjoaa nopeudet mahdollisimman lähellä teoreettista rajaa. Testeistämme olemme todenneet, että CloudBerry Backup voi mennä niin nopeasti kuin tallennustilan tarjoaja sen sallii.

Testejä varten latasimme ja latasimme 3,51 Gt: n kansion, joka sisältää erityyppisiä tiedostoja, kuten video-, kuvia ja tekstitiedostoja. Käytimme yhteyttä, jonka lähetysnopeus ja latausnopeus oli 50Mbps, mikä tarkoittaa teoriassa sitä, että varmuuskopion ja palautuksen pitäisi olla valmis 10 minuutissa, mutta realistisemmin toivomme heidän näkevän valmistuvan noin 15 – 20 minuutissa.

Ensimmäinen yritys: Toinen yritys: Keskimääräinen:
upload00:15:2400:14:5500:15:09
ladata00:12:5300:12:4600:12:49

Kuten voitte nähdä, nämä tulokset kuuluvat täysin toiveikkaalle alueelle ja latausten tapauksessa ylittivät todella odotuksemme. Näitä testejä varten yhdistimme CloudBerry Backup -laitteen Backblaze B2: een, joka on yrityskäyttäjille tarkoitettu Backblaze-versio. Jos haluat lisätietoja yksityiseen käyttöön tarkoitetusta versiosta, tutustu Backblaze-arvosteluamme.

turvallisuus

Uskot varmuuskopiointitoimittajallesi mahdollisesti arkaluontoisia tietoja, joten sen tarjoama tietoturva on ensiarvoisen tärkeää. Koska CloudBerry ei kuitenkaan tarjoa palvelintilaa itselleen, tietoturvalle, jota se voi tarjota yksin, on merkittäviä rajoituksia, koska se luottaa suuresti todellisiin tietokeskuksia hallitsevan yrityksen toteuttamiin toimenpiteisiin..

CloudBerry Backup tekee kuitenkin erinomaista työtä helpottaakseen turvallisia siirtoja valitsemallesi tallennustilan tarjoajalle. Niin kauan kuin toissijainen palvelu tukee sitä, CloudBerry Backup tarjoaa jopa AES 256-bittistä salausta, joka on enemmän kuin tarpeeksi pitämään tietosi tietoverkkorikollisten tai jopa viranomaisten käsissä..

Lakka-salaus

Salaus voidaan asettaa yksityiseksi, mikä tarkoittaa, että vain sinulla on avain, joka tarvitaan sen avaamiseen. Kun tiedostosi ovat kuljetuksen aikana, ne ovat TLS: n suojaamia, mikä tarkoittaa, etteivät he ole alttiita keski-iskun hyökkäyksille, kun he matkustavat määränpäähänsä. 

Jos et ole täysin varma siitä, mitä kaikki tämä salauspuhe oikein tarkoittaa, muista lukea salauskuvaus terminaalin kaatumiskurssille.

CloudBerry-varmuuskopio tukee kaksifaktorista todennusta, mikä parantaa huomattavasti tietoturvaa vaatimalla ylimääräisiä varmennuksia ennen kirjautumista, vaikka tämä on määritettävä tallennustilan tarjoajan kanssa. Palvelu tarjosi myös ransomware-suojausta, mutta se poistettiin sen jälkeen, kun CloudBerry Labs totesi, että se tuotti käyttäjille vain vähän hyötyä.

yksityisyys

Aivan kuten turvallisuus, yksityisyys on enimmäkseen sen yrityksen käsissä, joka vastaa todellisesta varastopaikastasi. Koska CloudBerry Backupilla ei ole kopioita tiedostasi, sen kyky vaarantaa yksityisyytesi on luonnostaan ​​rajoitettu. Tästä huolimatta sen tiivis tietosuojakäytäntö tekee selväksi, mitä tietoja se kerää ja milloin jaetaan.

Pohjimmiltaan ainoa CloudBerry-tieto kerää sinusta on se, mitä annat rekisteröityessäsi tilin, eli nimesi, sähköpostiosoitteesi ja maksutiedot. Yhtiö kerää myös tiettyjä nimettömiä tietoja, kuten IP-osoitteesi ja laitteesi tiedot, mutta niitä ei ole millään tavalla sidottu nimesi tai henkilöllisyytesi kanssa.

Hilla-Privacy-suoja

Tietosuojalausunnossa todetaan selvästi, että näitä tietoja jaetaan vain kahdella tavalla. Ensinnäkin luotettavien kolmansien osapuolien kanssa, jotka mahdollistavat CloudBerryn tarjota palvelunsa (ajattelevat PayPalin maksutiedot jne.) Ja noudattamaan lakeja ja määräyksiä lainvalvonnan pyynnöstä.

Tietosuojamääräysten kannalta CloudBerry noudattaa GDPR: tä ja HIPAA: ta, mutta tämä on jälleen täysin riippuvainen toissijaisesta pilvitallennuksesta, johon palvelun yhdistät.

Lakka-GDPR

Asiakaspalvelu

Koska uskot varmuuskopiointitoimittajille yleensä mahdollisesti kriittisiä tietoja, on tärkeää, että heillä on vankka asiakaspalveluosasto, joka tarjoaa nopeat ja laadukkaat vastaukset kaikkiin kyselyihin. 

Vaikka CloudBerry ei todellakaan käsittele tietojasi, halusimme silti tarkistaa, kuinka hyvä asiakastuki on ja yrityksellä on tässä hyvin, urheilemalla useita yhteydenottotapoja sekä nopeita vastauksia.

Hilla-sähköposti-Form

Jos tarvitset apua ohjelmistossa, voit joko lähettää tukilipun sähköpostilomakkeen kautta tai ottaa yhteyttä yritykseen puhelimitse. Valitettavasti vain kolmessa maassa – Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Brasiliassa – on saatavilla puhelinnumeroita, joten jos soitat muualta, se saattaa maksaa sinulle melko vähän.

Hilla-Phone-tuki

Lähetimme kyselyn sähköpostilomakkeen kautta ja saimme vastauksen muutamassa tunnissa, mikä on erinomaista. Kun emme vastanneet heti, tukiosasto otti meihin yhteyttä jopa puhelimitse tai lähettämällä ylimääräisen seurantatiedotteen.

Lakka-KnowledgeBase

Voit myös etsiä yrityksen laajan tietokannan kautta tai laittaa kysymyksesi tai kysymyksesi käyttäjäfoorumiin.

Lakka-Forum

Tuomio

Se on se CloudBerry-varmuuskopion arviointimme yhteydessä. Kaiken kaikkiaan tämä on tehokas työkalu useiden varmuuskopioiden hallintaan eri palveluntarjoajille, joka antaa sinulle paljon hallintaa kaikista varmuuskopioinnin piirteistä.. 

CloudBerry-varmuuskopiointi ei ehkä ole paras ratkaisu jollekin, joka etsii yksinkertaista tapaa varmuuskopioida joitain tietoja pilveen. Virrankäyttäjille se tarjoaa kuitenkin suuren hallinnan ja joustavuuden.

Vaikka ilmaisversiossa on joitain vakavia rajoituksia, se on silti erittäin käyttökelpoinen, jos sinun ei tarvitse varmuuskopioida yli 200 Gt ja sinun ei tarvitse tehdä mitään levykuvantamista. 

Uskomme, että vuotuisen ylläpitomaksun maksaminen palvelusta, joka ei tarjoa mitään palvelintilaa, on hiukan vaatimaton, mutta kaiken kaikkiaan hinta ei ole törkeää suurten asioiden järjestelmässä.

Verrattuna hinnoitteluun, CloudBerry Backup tarjoaa erinomaisen nopeuden, turvallisuuden ja yksityisyyden, samoin kuin erittäin reagoivan asiakaspalvelun, jos ilmenee ongelmia. Kun pariliität kaiken tämän monipuolisten ominaisuuksiensa ja helppokäyttöisyytensä avulla, saat erinomaisen ohjelmiston niille, jotka haluavat saada mahdollisimman paljon hyötyä varmuuskopioprosessistaan..

Mitä mieltä olit CloudBerry Backup -katsauksesta? Oletteko samaa mieltä siitä, että tämä on tehokas työkalu kokeneille käyttäjille, mutta se voi olla paljon enemmän kuin tavallinen ihminen tarvitsee? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map