CloudAlly Review – Tuo oma tallennustila – Päivitetty 2020

CloudAlly-arvostelu

CloudAlly on ottanut lehden CloudBerry Backup -kirjasta ja tarjoaa varmuuskopiopalvelun, johon annat tallennustilan. Se on kuitenkin kalliimpaa kuin sen inspiraatio, ja sillä on joitain käyttöliittymäongelmia. Lue yksityiskohdat CloudAlly-koko arvostelusta.


Paras Online Backup arvostelut

CloudAlly on Israelissa toimiva pilvien varmuuskopiointiyritys. Se eroaa useimmista palveluista parhaassa online-varmuuskopiossa, koska se varmuuskopioi tietosi, jotka ovat jo pilvessä. Cloud-palveluntarjoajilla on sisäänrakennettu redundanssi ja varmuuskopiot omaa katastrofien palautusta varten, mutta CloudAlly-palvelun avulla voit luoda uuden suojauskerroksen varmuuskopioiduille tiedoille.

Suurin osa pilvipalveluntarjoajista säilyttää poistetut tiedostosi roskakorissa, mutta et voi palauttaa niitä, kun poistat ne sieltä. Tämän välttämiseksi voit käyttää CloudAllya varmuuskopioida ja palauttaa tiedostoja, joita pidät muissa pilvipalveluissa.

CloudAlly integroituu useiden suosittujen yrityspilvipalveluiden kanssa ja sillä on vahva tietoturva ja yksityisyys, mikä on ensiarvoisen tärkeää ottaen huomioon, että aiot varmuuskopioida tärkeimmät yritystiedostot.

Sen hinnoittelujärjestelmä tietojen varmuuskopiointiin pilvitallennuspalveluista on kallista, jos sinun täytyy varmuuskopioida paljon tietoja. Useimmissa tapauksissa sinun on kuitenkin todennäköisesti tallennettava vain tärkeät tietosi, minkä ei pitäisi tarvita paljon varmuuskopiotilaa. CloudAllyn tietokanta voi auttaa ratkaisemaan yleisiä ongelmia, ja sen tekninen tukitiimi on käytettävissä ympäri vuorokauden.

CloudAlly on myös helppo käyttää, mutta on rajoitettu web-asiakasohjelmaan. Varmuuskopiointi ja palauttaminen ovat yksinkertaisia ​​ja nopeita. Jos olet kiinnostunut palvelusta, ota meihin yhteyttä, koska kerromme sinulle yksityiskohdat tässä CloudAlly-katsauksessa.

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Klassinen pilvivarmuuskopio auttaa suojaamaan henkilökohtaisten tietokoneiden ja ulkoisten asemien tietoja. Kun tiedostosi ovat pilvessä, voit olla varma, että kiintolevyn kaatumiset tai ohjelmiston häiriöt eivät tee sinun kadottaa niitä.

cloud-liittolainen-palvelut

CloudAlly on erilainen peto verrattuna tällaisiin palveluihin. Se ei voi varmuuskopioida tietokonettasi tai muuta laitteistoa. Sen sijaan se auttaa suojaamaan tiedostoja, jotka ovat jo pilvitallennuspalveluissa, kuten Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive tai Box. Kolme ensimmäistä ovat kotitalouksien nimiä. Jos et ole kuullut neljännestä, lue laatikkokatsaus saadaksesi lisätietoja siitä.

Jos et tiedä pilvitallennuksen ja varmuuskopion eroa, lue selitys.

Google Driven lisäksi CloudAlly voi varmuuskopioida Gmailin, yhteystietosi, Google-kalenterin, Google-sivustot, Google-tehtävät ja useita verkkotunnuksia Googlen G Suite -sovelluksesta. Samoin voit käyttää sitä Office 365 -ryhmien, Microsoft Exchange- ja Microsoft OneNote-tiedostojen varmuuskopiointiin. OneNote on yksi parhaista muistiinpanosovelluksista. Lue siitä OneNote-arvosteluamme.

Microsoft SharePoint Online -palvelun varmuuskopio, mukaan lukien sivustot, asiakirjat ja kirjastot, on myös saatavana. Lisäksi voit varmuuskopioida IMAP-sähköpostiviestejä sekä Salesforce Production- ja Sandbox-ympäristöjä, mukaan lukien asiakirjat, liitteet, Chatter-syötteet sekä vakio- ja mukautetut objektit.

Jos haluat varmuuskopioida tietokannat, voit tehdä sen Amazon DynamoDB- ja Amazon SimpleDB-tietokannoillesi.

CloudAlly tarjoaa myös rajoittamattoman varmuuskopion ja päivittäisten arkistojen säilyttämisen. Jos haluat tallentaa varmuuskopion paikalliselle koneelle, voit ladata siitä .zip-arkiston. Lisäksi CloudAlly ei koskaan poista tiedostojasi, joten voit noutaa ne aina.

Uudet varmuuskopiot eivät korvaa vanhoja, joten voit noutaa varmuuskopioiden aiemmat versiot. Näin tiedostoversio toimii yhdessä muiden pilvivarmistuksen palveluiden kanssa. Löydät lisää artikkeleita pilvivarmuuskopiosta ja sen ominaisuuksista online-varmuuskopiokirjastamme.

CloudAlly-ominaisuuksien yleiskatsaus

hinnoittelu

CloudAllyllä on yksinkertainen hinnoittelujärjestelmä, joka koostuu suunnitelmista, jotka voivat varmuuskopioida erilaisia ​​verkkopalveluita ja tietokantoja.

Kaikissa suunnitelmissa on rajoittamaton tallennustila, jonka tarjoaa Amazon S3. Jos et tunne sitä, lue Amazon S3 -arvostelu. Kaikissa CloudAlly-suunnitelmissa on myös AES 256-bittinen salaus. Puhumme siitä enemmän ”turvallisuus” -osiossa.

Ensimmäinen suunnitelma antaa sinun varmuuskopioida Googlen G Suite ja Microsoftin Office 365 Exchange hintaan 3 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. Jos maksat vuodesta etukäteen, hinta laskee 30 dollariin käyttäjää kohti.

Seuraava suunnitelma voi varmuuskopioida tietosi pilvitallennuspalveluista 2 dollarilla käyttäjää kohti kuukaudessa. Suunnitelma on joustava, koska se veloittaa 5 Gt, joten voit käyttää niin paljon tai vähän kuin tarvitset. Yhden vuoden tilaus laskee hinnan 20 dollariin käyttäjää kohti kuukaudessa 5 Gt: n hinnalla. Sitä ei ole paljon sanoen, ja vain 100 Gt: n varmuuskopiointi maksaa sinulle 40 dollaria kuukaudessa.

Jos tarvitset paljon tilaa halvemmalla, lue paras rajoittamaton online-varmuuskopiomme.

IMAP-suunnitelman avulla voit varmuuskopioida IMAP-sähköpostisi 3 dollarilla käyttäjää kohti kuukaudessa tai 30 dollarilla käyttäjää kohti vuodessa. Salesforce-suunnitelma maksaa saman, ja sen avulla voit varmuuskopioida Salesforce-tuotantosi, tiedot ja niihin liittyvät tiedostot.

Kaksi viimeistä suunnitelmaa voivat varmuuskopioida SimpleDB- ja DynamoDB-tietokannat vastaavasti 12 dollarilla tai 15 dollarilla kuukaudessa. Ilmaista suunnitelmaa ei ole, mutta kaikissa suunnitelmissa on ilmainen 15 päivän kokeilu, jonka avulla voit testata palvelun ennen tilaamista.

Helppokäyttöisyys

CloudAllyllä ei ole työpöytäohjelmaa. Sen sijaan kaikki tehdään web-asiakkaan kautta. Se on selkeä ja suoraviivainen käyttää. Vasemmalla olevassa valikossa voit navigoida varmuuskopioihisi, palautussivulle, laskutukseen, tilitoimintoihin, asetuksiin ja tukeen. Sivujen välillä vaihtaminen on nopeaa.

cloud-liittolainen-web-client

Oikeassa yläkulmassa voit käyttää tili-asetuksia ja kirjautua ulos. “Varmuuskopiot” -sivulle pääset, kun kirjaudut sisään, ja sen avulla voit määrittää varmuuskopion nopeasti. Puhumme siitä lisää seuraavassa osiossa.

CloudAllyn lähestymistapa, jossa hallitset useita varmuuskopioita yhdestä paikasta, on samanlainen kuin CloudBerry varmuuskopio. CloudBerry Backup käyttää kuitenkin työpöytäsovellusta, joka hallitsee useita pilvitallennuksia, joita palvellaan tietokoneen ja laitteiden varmuuskopiotiedostoihin. Tällä tavalla se on päinvastainen kuin CloudAlly. Jos haluat, lue CloudBerry varmuuskopio -katsauksemme saadaksesi lisätietoja.

Älypuhelinsovelluksen lisääminen olisi tervetullutta, koska silloin voit tarkistaa pilvivarmuuskopioiden tilan tai käynnistää ne tien päällä.

Tiedoston varmuuskopiointi & Entisöinti

cloud-liittolainen luoda varmuuskopiointi-start

Ainoa mitä sinun tarvitsee luoda varmuuskopio tiedostoillesi on kirjautua sisään CloudAlly-tiliisi ja valita palvelu, jonka haluat varmuuskopioida aloitussivulta..

cloud-liittolainen todennettava-dropboxiin

Seuraavaksi sinun on annettava CloudAlly-käyttöoikeus kyseiseen palveluun. Voit tehdä sen syöttämällä käyttöoikeustietosi, käyttämällä OAuth-tunnusta tai avaamalla uuden ikkunan, jonka avulla voit kirjautua kyseiseen palveluun. Käytettävissä olevat menetelmät riippuvat palvelusta. Valitsimme Dropbox Businessin ja kirjoitimme käyttöoikeustietomme sivulle, joka avautui napsauttamalla “todenna” -painiketta.

cloud-liittolainen uusi varmuuskopiointi-optiot

Sen jälkeen näet vaihtoehdot, joita voit muokata. Voit valita, aloittaako varmuuskopiointi automaattisesti, kun uusi käyttäjä lisätään, mikä helpottaa, jos sinulla on paljon heitä. Voit kuitenkin aloittaa yksittäisten varmuuskopioiden tekemisen napsauttamalla toistokuvaketta varmuuskopion vieressä “tili” -ruudussa.

CloudAlly suorittaa varmuuskopion automaattisesti kello 14.00 UTC, mutta voit muuttaa sen alaosasta. Varmuuskopio on määritetty toimimaan joka päivä, mutta voit asettaa sen suorittamaan joka kolmas päivä tai kerran viikossa.

Varmuuskopion asentaminen on helppoa ja nopeaa. Sinun ei tarvitse miettiä asetuksia, jos et halua.

Jos haluat käynnistää palautusprosessin, napsauta vasemmanpuoleisessa valikossa ”palautus”. Kun olet tehnyt, näet sivun, jossa luetellaan aktiiviset tilisi. Voit etsiä luomia tehtäviä tai luoda niitä napsauttamalla “tili” -ruutua.

cloud-liittolainen-palautus-start

Valitsimme Dropbox Business -tilisi ja seuraavalla sivulla oli luettelo varmuuskopioista, jotka voimme palauttaa. Ainoa käytettävissä oleva varmuuskopio oli kuitenkin manuaalisesti suorittama varmuuskopio, joten napsautimme sen vieressä olevaa oikeaa nuolikuvaketta.

cloud-liittolainen-palauttaa-valinta-valinta

Seuraavassa ikkunassa voit palauttaa tiedot tilannekuvan tai tietyn tiedoston avulla. Tilannekuvan avulla voit palauttaa koko varmuuskopion asetetulta ajanjaksolta. Valitsimme tilannekuvan alkaen alkuperäisestä varmuuskopiostamme ja napsautimme “Jatka” -painiketta jatkaaksesi prosessia.

cloud-liittolainen-restore-lista

Voit valita palautettavat kohteet seuraavalta sivulta. Meille se sisältää vain yhden tilannekuvan. Kun olet valinnut tilannekuvasi, voit palauttaa sen tallennuspalveluun tai ladata sen. Latausvaihtoehdon avulla voit viedä tiedostoja .zip-muodossa Amazon S3-, Microsoft Azure Blob-, Box- tai Dropbox-tiedostoihin..

cloud-liittolainen-restore-download

Tiedostojen palauttaminen ei ole vaikeaa, mutta se vie paljon toimia. Me mieluummin olisi mahdollisuus palauttaa kaikki yhdellä napsautuksella tai kahdella tai kolmella. Se olisi nopeampaa kuin nykyinen menettely.

Nopeus

Alkuperäiset varmuuskopiot voivat viedä kauan. Kuinka kauan ne vievät, riippuu siitä, kuinka paljon tietoja sinun on suojattava, mutta toisin kuin muissa pilvipalvelupalveluissa, sillä ei ole väliä kuinka lähellä olet palvelua, joka pitää tietojasi. Pikemminkin on tärkeää, kuinka lähellä CloudAlly-palvelimet ovat palvelusi palvelimiin. Tässä tapauksessa testasimme CloudAllya Dropbox Businessin kanssa.

Dropbox Business on parhaiden yritystiedostojen synkronoinnin ja jakamisen tarjoajien luettelossa, joten jos se kiinnostaa sinua, lue Dropbox Business -katsaus.

Jotta voimme nähdä, kuinka nopeaa CloudAllyn varmuuskopiointi- ja palautustoiminnot ovat, suoritimme siirto- ja lataustestejä käyttämällä 1 Gt: n vetoketjutasoa. Käytimme Ethernet-yhteyttä Belgradista, Serbiasta, latausnopeudella 95,88 megabittiä sekunnissa. Teoriassa tällä nopeudella lataamisen tulisi kestää noin minuutti ja 30 sekuntia.

CloudAllya ei ole helppo verrata muihin varmuuskopiopalveluihin, koska se ei lähetä tiedostoja tietokoneeltasi, mutta siirtää ne kumppanipilvopalvelusta. Dropbox Businessin jaetun tiimityötilan, joka sisälsi 1 Gt: n testikansio, siirtäminen kesti keskimäärin minuutin ja 20 sekuntia. Se on hieno tulos.

Palautusoperaatio on eri asia, koska voimme verrata sen aikaa odotettavissa olevaan teoreettiseen aikaan. Keskimäärin seitsemän minuutin ja 15 sekunnin ajan CloudAlly ei ollut edes lähellä minuuttia ja 30 sekuntia, jonka sen pitäisi kestää. Se on hidasta verrattuna muihin palveluihin, jotka vievät noin kaksi minuuttia.

Ensimmäinen yritys: Toinen yritys: Keskimääräinen:
Siirtoaika:00:01:1800:01:2200:01:20
Latausaika:00:07:0000:07:3000:07:15

turvallisuus

CloudAlly tallentaa tietoja Amazon S3 -tallennustilaan ja salaa sen käyttämällä AES-256-bittistä salausta. SSL-protokolla suojaa ja salaa siirrettäviä tietoja. Salausavaimet ovat ainutlaatuisia jokaiselle asiakkaalle, ja ne on talletettu turvallisesti. Lisäksi ainutlaatuisen Amazon S3 -kansion käyttö jokaiselle asiakkaalle varmistaa tietojen eristyksen.

Asiakkaiden varmuuskopiotietoihin ei kuitenkaan voida päästä suoraan. Siihen pääsee vain CloudAlly-alustalla. Lisäksi vain datan järjestelmänvalvoja voi hallita CloudAlly-varmuuskopioita. CloudAlly-henkilökunta ei pääse asiakkaan tietoihin, ja vain rajallisella määrällä “tarvitsee tietää” -tiimin jäseniä on pääsy tuotantoavaimiin ongelmien ratkaisemiseksi..

CloudAllyn tietokeskukset ovat turvattuja, karkaistuja ja sisältävät uusimmat tietoturvakorjaukset. Lisäksi CloudAlly on ISO 27001 -sertifioitu, joka on kansainvälisesti tunnustettu tietoturvan hallinnan standardi. CloudAlly on myös HIPAA-yhteensopiva.

Sinun ei tarvitse tallentaa CloudAlly-käyttäjän käyttöoikeustietoja CloudAlly-järjestelmään, koska se käyttää alan standardin mukaista OAuthia lupaperusteiseen pääsyyn. OAuth tarjoaa vain perustiedot, joita CloudAlly tarvitsee, jotta se voi tehdä mitä tarvitsee. Voit peruuttaa OAuthin milloin tahansa tai tallentaa käyttöoikeustiedot ja salaa ne AES-256-bittisellä salauksella.

Lisäksi voit ottaa käyttöön kaksifaktorisen todennuksen lisätäksesi ylimääräisen suojaustason tilillesi.

yksityisyys

CloudAlly tekee hyvää työtä tiedostojen turvaamiseksi ja työntekijöiden pääsyn rajoittamiseksi niihin. Silti suuntaamme tietosuojakäytäntöön tarkistaaksemme epäilyttävät yksityisyyslausekkeet.

Kuten monet palvelut, myös CloudAlly vaatii sinun luomaan tilin, joka sisältää henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten etunimen ja sukunimen ja sähköpostin. Se käyttää näitä tietoja palvelunsa parantamiseen, ottaa sinuun yhteyttä, todentaa sinut ja antaa sinulle pääsyn sen palveluihin.

Se voi siirtää henkilökohtaisia ​​tietojasi CloudAllyn sisällä tai kolmansien osapuolien palveluntarjoajille, mutta vain palvelun tarjoamiseksi sinulle. Lisäksi henkilökohtaisia ​​tietoja voidaan siirtää muihin maihin.

Tytäryhtiöt ja tytäryhtiöt voivat myös saada henkilökohtaisia ​​ja ei-henkilökohtaisia ​​tietoja niiden käsittelemiseksi CloudAllylle. CloudAlly edellyttää, että osapuolet käsittelevät tietoja tietosuojakäytännönsä mukaisesti.

CloudAlly voi myös paljastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi tai muita tietojasi, jotka lähetit lakien noudattamiseksi, turvallisuuskysymysten estämiseksi tai ihmisten suojelemiseksi vahingoilta.

Yksityistä salausta ei ole saatavilla, mutta vain rajoitetulla määrällä vanhempia työntekijöitä on pääsy käyttäjien tietoja hallitsevaan tuotantoympäristöön. Lisäksi CloudAllyn edustaja kertoi meille, että kaikki tuotantoympäristössä tehdyt työt kirjataan ja tarkistetaan.

CloudAlly-tietoturvaprotokolla

Kun varmuuskopiointi- tai palautusoperaatio tarvitsee tiedostoon liittyvän ongelman vuoksi huomiota, CloudAlly-ryhmän on ensin tarkistettava tarve käyttää tiedostoa ja saatava sitten tietojen omistajalta lupa käyttää sitä. Se on hyvä käytäntö, ja tekee nollatiedon puutteesta siedettävän.

CloudAlly pitää varmuuskopiotietojasi niin kauan kuin ylläpidät tilaustasi. Jos peruutat tilauksen, CloudAlly poistaa arkistosi kahden viikon kuluessa. Jos poistat yksittäisen käyttäjän varmuuskopion käytöstä, tiedot poistetaan päivän kuluessa.

Voit tallentaa tietosi Amazonin kanssa Yhdysvaltojen, Kanadan, Euroopan tai Australian tietokeskuksiin. Se on loistava ominaisuus niille, jotka haluavat välttää Uncle Samin PRISM-projektia ja luonnosteltavia yksityisyyslakeja, kuten SILMO-lakia.

CloudAlly noudattaa myös yleistä tietosuoja-asetusta, joka on Euroopan tiukka laki online-tietojen yksityisyydestä. Voit oppia lisää siitä GDPR-oppaasta.

Kaikki tämä on pilvipalvelujen vakiohinta. Täällä ei ole kyseenalaisia ​​lausekkeita, jotka voivat vahingoittaa yksityisyyttäsi.

Tuki

CloudAllyllä on tekninen tukitiimi, joka toimii ympäri vuorokauden. Ennen kuin otat heihin yhteyttä, voit kuitenkin selata tietokantaa löytääksesi ratkaisun ongelmaasi.

cloud-liittolainen-tietämyskanta

Se on jaettu eri ohjeaiheisiin, mutta jos et löydä vastausta selaamaan niitä, voit käyttää hakupalkkia. Artikkeleita on helppo seurata, ja niissä on kuvakaappauksia, jotta ratkaisujen valmistuminen on helpompaa. Lisäksi videot sisältävä osio auttaa sinua ratkaisemaan yleisiä ongelmia.

Jos tietokanta ei auta, voit lähettää sähköpostia kysymyksesi kanssa. Saimme vastauksen 10 tunnin kuluessa, mikä ei ole niin nopea kuin jotkut palvelut, mutta on silti nopeaa. Ne, joilla on kiireellinen kysymys, voivat kuitenkin soittaa tukeen suoraan. Yhdysvaltain, Ison-Britannian ja Australian puhelinlinjat ovat saatavana.

Tuomio

CloudAlly on erityinen palvelu. Saatat tarvita tai ei tarvitse sitä riippuen siitä, kuinka paljon luotat pilvitallennustilaan tai varmuuskopiointitoimittajaan. Et ehkä myöskään halua pitää munasi yhdessä korissa, jolloin se on hyvä ratkaisu. Voit yhdistää sen palveluun, jonka haluat varmuuskopioida, ja antaa sen suorittaa asiansa ilman, että sinulta annetaan paljon tietoja.

Jos joudut säätämään jotain, sinun ei tarvitse soittaa apua, koska palvelu on helppo käyttää. Se on myös turvallinen salausprotokollan, ominaisuuksien, jotka turvaavat käyttöoikeustietosi, ja kovetettujen tietokeskusten ansiosta. CloudAlly pitää hyvää huolta myös yksityisyydestänne.

Mikään matkaviestinasiakas ei kuitenkaan tee sitä saataville, kun olet poissa tietokoneesta. CloudAllyn hinnat eivät ole halpoja, jos haluat varmuuskopioida paljon tiedostoja, mutta ne ovat hienoja, jos rajoitat varmuuskopion tärkeimpiin..

Mitä mieltä olet CloudAllystä? Tarvitsetko jotain jotain vai luotatko pilvipalvelusi käyttämään katastrofien palautusmekanismiin? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map