BigMIND Home (kirjoittanut Zoolz) Review – Päivitetty 2020

BigMIND Home (kirjoittanut Zoolz) Arvostelu

BigMIND Home, saman ryhmän tuote, joka on Zoolz Backupin takana, on vankka varmuuskopiointipalvelu, joka tarjoaa hyvän kokemuksen. Haittapuolia on, että se voi olla hieman hidas joskus, koska sen taustan tarjoaa Glacier ja että se on melko kallis. Lue yksityiskohdat kokonaisuudessaan.


Slider1

Slider2

Slider3

Slider4

Slider5

Edellinen

Seuraava

BigMIND Home on Zoolzin tarjoama online-varmuuskopiointipalvelu, joka tarjoaa miellyttävän käyttökokemuksen, hyvät nopeudet ja mielenkiintoisia ominaisuuksia, joita et usein näe tällaisessa palvelussa. Valitettavasti se on asioiden kalliilla puolella ja puuttuu yksityinen salaus. Lue koko BigMIND Home -katsauksemme oppiaksesi kaiken, mitä sinun on tiedettävä palvelusta.

Sen lisäksi, että tarjoaa sinulle suuren hallinnan varmuuskopiointiprosessista, BigMIND Home tarjoaa myös helppokäyttöisen käyttöliittymän ja erinomaisen asiakastuen. Siinä on myös joitain uusia ominaisuuksia, kuten keinotekoisella älykkyydellä toimiva kasvojentunnistus ja kyky linkittää palveluita, kuten Facebook ja Google Drive.

Valitettavasti tämä kaikki tapahtuu moitteettomalla hinnalla, koska BigMIND: n suunnitelmat ovat kaikki melko kalliita ottaen huomioon mitä saat. Lisäksi yksityisen salauksen puute vaikuttaa vakavasti turvallisuuteen ja yksityisyyteen. Jos nämä ovat huolenaiheita, muista tutustua luetteloon parhaista online-varmuuskopiopalveluista auttaaksemme vaihtoehtojen etsimisessä.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot BigMIND Home (kirjoittanut Zoolz)

ominaisuudet

BigMIND Home on pakattu kohtuulliseen määrään ominaisuuksia, vaikka jotkut asioista, joita haluaisimme nähdä, puuttuvat. Tavallisten varmuuskopio-ominaisuuksien lisäksi BigMIND Home sisältää myös joitain vähemmän yleisiä toimintoja, mukaan lukien tehokkaat AI: n käyttämät kuvanhallintatyökalut, sekä integroinnit pilvisäilöön ja muihin kolmansien osapuolien palveluihin..

Itse varmuuskopio-ominaisuuksien kannalta BigMIND Home tukee sekä hybridi- että mobiili varmuuskopioita. IOS: ssä tämä tarkoittaa valokuvia, videoitasi, kalentereita ja yhteystietoja, kun taas Android-sovellus voi myös varmuuskopioida puhelulokit, tekstiviestit ja sekalaiset tiedostot.

Valitettavasti ei ole kuvapohjaista varmuuskopiota (esimerkiksi jotain, jonka saat IDriven avulla), mikä tarkoittaa, että koko järjestelmää ei voida kloonata. Lisäksi ei ole palvelimen varmuuskopiointia tai kuriirien palautuspalvelua, koska nämä ovat rajattuja BigMIND Business -palveluun.

BigMIND-suoratoistovideot

Yksi hieno ominaisuus, jonka haluaisimme nähdä olevan sisällytetty muihin varmuuskopiointipalveluihin, on kyky suoratoistaa videoitasi suoraan varastosta. Valitettavasti voit tehdä niin vain tavallisessa määrityksessä, ellet valitse kalleinta tilausta, joka antaa sinulle pääsyn myös teräväpiirtoiseen suoratoistoon.

BigMind-Video-Streaming

Kuten aiemmin mainitsimme, Zoolz BigMIND Home on integroitu vaikuttavasti muihin palveluihin. Voit yhdistää pilvitallennustilit, kuten Dropbox tai Google Drive, luodaksesi ylimääräisen redundanssitason sinne tallennettuihin tiedostoihin. Voit myös linkittää sosiaalisen median tilit, kuten Facebook ja Instagram, varmuuskopioidaksesi kaiken, mitä olet tallentanut tai lähettänyt kyseisille alustoille.

BigMind-Linked-palvelut

AI-käyttöisillä kuvanhallintatyökaluilla, jotka mainitsimme tämän osan alussa, on mielenkiintoinen lisäys. Jos se toimisi, tämä olisi hieno tapa järjestää valokuvia, koska pystyisit etsimään kuvia ihmisten tai esineiden perusteella. 

Yritimme lähettää useita valokuvia ihmisistä, ja valitettavasti BigMIND ei pystynyt tunnistamaan useimpia kasvoja.

BigMind-kasvot

Objektitoiminto näyttää toimivan hiukan paremmin, ja voit valita luokaluettelosta etsiäksesi esimerkiksi tekstiä tai elektroniikkaa, mikä kehottaa BigMIND: tä näyttämään valokuvat, jotka sisältävät yhden näistä esineistä.

BigMind-objektit

Kun kyse on versioinnista – tarkoittaen muutettujen ja poistettujen tiedostojen säilyttämistä – BigMIND Home toimii hyvin. Poistetut tiedostot säilytetään ikuisesti, mutta muuttuneen tiedoston vain 10 viimeistä versiota pidetään kirjassa. Tämä riittää todennäköisesti useimmille ihmisille, mutta se ei riitä SpiderOak ONE -palvelun kaltaisten palvelujen rajoittamattomaan versiointiin.

BigMind-Trash

BigMIND Kotiominaisuuksien yleiskatsaus

BigMIND Home (kirjoittanut Zoolz) -logowww.zoolz.com

Alkaa 299 dollarista kuukaudessa 100 GBA -suunnitelmalle

Varmuuskopioida

Varmuuskopiointiaikataulu

Jatkuva varmuuskopiointi

Kasvava varmuuskopio

Kuvapohjainen varmuuskopio

Ulkoisen aseman varmuuskopio

NAS-varmuuskopio

Palvelimen varmuuskopio

Hybridi varmuuskopio

Mobiililaitteen varmuuskopio

Rajoittamaton varmuuskopio

Rajoittamaton laite

Nopeuden kuristus

Block-level -kopiointi

Monisäikeinen varmuuskopio

Palauttaa

Kuriirien palautuspalvelu

Selaimen käyttö

Mobiilisovelluksen käyttö

versiointi

Poistettu tiedostojen säilyttäminen

turvallisuus

Yksityinen salaus

Lepasalaus

Transit-salaus
SSL

Salausprotokolla
AES 256-bittinen

Kahden tekijän todennus

Karkaisut datakeskukset

Välityspalvelimen asetukset

HIPPA-yhteensopiva

Tuki

24/7 tuki

Live-chat-tuki

Puhelintuki

Sähköpostituki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

Muut

Tiedostonjako

Laitteen synkronointi

Ilmainen kokeilu

hinnoittelu

Zoolz BigMIND Home -yrityksen hinnoittelumalli on melko mukana, ja eri suunnitelmat tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia, tukitasoja ja laitteiden lukumäärää. BigMIND Home ei ehdottomasti ole ihanteellista rahaa varten tallennettavan tallennustilan suhteen. Joten jos haluat saada parhaan mahdollisen vastineen hintaan vain tilan suhteen, kannattaa etsiä muualta.

Ensimmäinen on ilmainen suunnitelma, joka tarjoaa 1 Gt tallennustilaa yhdelle käyttäjälle kolmen tietokoneen, kahden mobiililaitteen ja yhden ulkoisen aseman välillä. Vaikka arvostamme ilmaista suunnitelmaa, 1 Gt ei riitä edes varmuuskopiointisuunnitelmiin, etkä saa asiakastukea.

Seuraava on henkilökohtainen suunnitelma, joka 35,88 dollarilla vuodessa tarjoaa 100 Gt tallennustilaa yhdelle käyttäjälle enintään kolmella tietokoneella, kolmella mobiililaitteella ja rajoittamattomilla ulkoisilla asemilla. 

Sillä välin perheohjelma maksaa sinulle 83,88 dollaria vuodessa, ja se sisältää 500 Gt tilaa kolmelle erilliselle käyttäjälle, yhdeksän tietokonetta, kuusi mobiililaitetta ja rajoittamaton ulkoinen asema. Molemmat suunnitelmat vastaanottavat sen, mitä BigMIND kutsuu “tavalliseksi tueksi”.

Viimeinkin Family Plus -suunnitelma antaa sinulle yhden kortin tallennustilaa viidelle käyttäjälle, 15 tietokonetta ja rajoittamatonta mobiililaitetta sekä ulkoisia asemia 12,99 dollaria kuukaudessa tai 155,88 dollaria vuodessa. Saat myös pääsyn videotiedostojen teräväpiirto-suoratoistoon varastostasi (toisin kuin muihin suunnitelmiin, jotka tarjoavat vain standardi-määrityksen suoratoistoa) ja premium-tukeen.

On syytä pitää mielessä, että sekä henkilökohtainen että perheohjelma vaativat sinua maksamaan koko vuoden, kun taas Family Plus -suunnitelma voidaan laskuttaa kuukausittain. Kokeilua ei ole saatavilla, mikä on sääli, koska ilmaisen suunnitelman tarjoama 1 Gt ei ehkä riitä palvelun riittävän testaamiseen..

Kaiken kaikkiaan tämä lisää melko kallista palvelua, joka ei tarjoa sinulle paljon tilaa verrattuna siihen, kuinka paljon maksat. 

Jos tarvitset paljon tallennustilaa, kannattaa paremmin käyttää yhtä parhaista rajoittamattomista online-varmuuskopiopalveluista, kuten Backblaze, joka tarjoaa kaiken tilan, mitä ikinä tarvitset halvempaan hintalappuun kuin kaikki BigMIND: n suunnitelmat paitsi henkilökohtainen yksi, joka tarjoaa vain vähäisen 100 Gt: n pilvitallennuksen.

Helppokäyttöisyys

BigMIND Home on erittäin hyvin suunniteltu käyttöliittymä, joka on helppo ymmärtää ja käyttää, kuten serkkunsa Zoolz Home. Vaikka mobiilisovellus jättää vähän toivomisen varaa, sekä työpöytäohjelma että web-kojetaulu ovat erinomaisia ​​ja helppo tarttua.

BigMind-Intro-asetukset

Kun olet ladannut työpöytäohjelman, sinua pyydetään heti valitsemaan varmuuskopioitavat tiedostot. Voit tehdä tämän “älykkään valinnan” avulla, joka on jaettu joukkoon luokkiin: posti, musiikki, työpöytä, videot, asiakirjat, kirjanmerkit, Microsoft Office, taloudelliset tiedostot, kuvat ja e-kirjat ja PDF-tiedostot.

BigMind-Johdanto-Smart-valinta

Suurimpaan osaan näistä luokista BigMIND Home vain skannaa työpöydän ja asiakirjakansion tietyille tiedostotyypeille. Joissakin kategorioissa – mukaan lukien posti ja Microsoft Office – se skannaa koko laitteen tämän tyyppisiä tiedostoja varten.

BigMind-Intro-My-Computer

Jos haluat mieluummin hakea laitteellasi ja valita kansioita manuaalisesti, voit siirtyä “oma tietokone” -välilehteen, jossa näet aseman vakiopuurakenteen, antamalla valita tarkalleen, mitkä tiedostot ja kansiot haluat suojata . Kun olet valinnut tiedostosi, sinua pyydetään asettamaan aikataulu ja muut varmuuskopiointiasetukset.

BigMind-Intro-Backup-asetukset

Työpöytäohjelman pääpaneeli kertoo sinulle suurimman osan siitä, mitä sinun täytyy tietää. Suojaustasosi näkyy yläosassa, joka kertoo, tarvitaanko jokin tiedostoistasi uusi varmuuskopio.

BigMind-Not-suojattu

Hieman kauempana näet tiedot seuraavasta ajoitetusta varmuuskopiosta, viimeisimmästä latauksestasi ja kuinka monta tiedostoasi on tallennettu BigMIND: n palvelimille. Ikkunan alareunassa on kolme painiketta: “datan valinta”, “asetukset” ja “palauta”. Ensimmäinen näistä yksinkertaisesti tuo esiin saman valintaikkunan tiedostojen valintaa varten, jotka sait, kun asennit asiakkaan ensimmäisen kerran.

BigMind-Main-paneeli

Palauta-painike vie sinut melko tavalliseen palautusvalikkoon, joka näyttää avattavan luettelon laitteistasi ja pääpaneelista, jossa näkyy kaikki valitun laitteen varmuuskopiot..

BigMind-palautus--päävalikon

Lopuksi “asetukset” -valikko on, missä suurin osa asiakkaan lihasta sijaitsee. Tämä on jaettu seitsemään luokkaan: aikataulu, resurssien optimointi, yhteys, hybridi +, lisäasetukset, mobiilisovellukset ja asetukset.

Varmuuskopiointiaikataulu

Ilmoittaen, että “aikataulu” -valikossa voit määrittää varmuuskopion aikataulun. Voit valita tunnin tai päivän aikataulun välillä, mutta valitettavasti ei ole vaihtoehtoa puhtaasti manuaaliselle varmuuskopiointisuunnitelmalle. Vaikka manuaalinen suunnitelma olisi mukava, ainakin BigMIND Home antaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja aikataulullesi verrattuna palveluihin, kuten Backblaze.

BigMind-asetukset-aikataulu

Resurssien optimointi -valikon avulla voit ottaa käyttöön monisäikeisyyden ja asettaa BigMIND Home -sovelluksen keskeyttämään lataukset automaattisesti, jos annat esityksen, katsot elokuvaa, pelaat videopeliä tai jos tietokoneesi akun varaustaso on alhainen.

BigMind-asetukset-Resource

Voit myös ottaa kuristimen käyttöön joko yleisesti tai tiettyinä vuorokauden aikoina. Jos yhteydelläsi on rajoitetusti tietoja tai käytät vanhempaa tietokonetta, jolla on vähän prosessointitehoa, nämä ominaisuudet ovat erittäin hyödyllisiä, koska se säästää sinun joutua keskeyttämään tai poistumaan sovelluksesta manuaalisesti, kun tarvitset resursseja muihin tehtäviin.

BigMind-asetukset-liitäntä

Yhteysvalikko sisältää linkin laitteen välityspalvelimen asetuksiin sekä säätimet siitä, haluatko latausten suorittavan tietyntyyppisissä verkoissa. Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä varmuuskopioita lähiverkon, langattoman verkon ja mobiilitiedon kautta, mikä on hieno asia, jos olet kiinnostunut yhteyden datakattoista.

BigMind-asetukset-Hybrid +

Hybridi + -osiossa voit ottaa hybridi varmuuskopiot käyttöön. Tämä tarkoittaa, että aina kun varmuuskopioidaan pilveen, BigMIND Home tallentaa myös kopion tiedostoistasi paikallisiin kohteisiin, esimerkiksi ulkoiseen asemaan.

BigMind-asetukset-Advanced-asetukset

“Lisäasetukset” -valikossa voit päättää, mitkä tiedostotyypit BigMIND Home käyttävät sen VSS-protokollaa ja lohkotason algoritmia. ”VSS” on lyhenne sanoista “volume shadow copy” -palvelu, jonka avulla BigMIND voi varmuuskopioida tiedostoja niiden käytön aikana. Tämä on määritettävä manuaalisesti, koska oletusarvoisesti kenttään ei sisälly tiedostotyyppejä.

Päivitetään tiedostoja

Samaan aikaan lohkotason algoritmi tarkoittaa olennaisesti, että sen sijaan, että koko tiedosto siirretään uudelleen, kun muutos tapahtuu, BigMIND etsii tiedostoa muutoksista ja lähettää vain muuttuneet osat (tai ”lohkot”). Oletuksena tämä koskee PST-tiedostoja (tarkoittaen Microsoft Outlook -tiedostot), mutta voit lisätä myös manuaalisesti muita tiedostotyyppejä.

BigMind-asetukset-Mobile-sovellukset

Asetusten ”mobiilisovellukset” -osa ei ole kovin mielenkiintoinen, koska siinä on vain linkki BigMIND: n iOS- ja Android-sovellusten lataussivulle..

BigMind-asetukset-Auto-poissulkeminen

Viimeinen asetusluokka – ”preferences” – avaa erillisen ikkunan, jossa on kaksi välilehteä. Ensimmäisessä välilehdessä voit ottaa piilotettujen tiedostojen varmuuskopion käyttöön ja muokata poissulkemisluetteloa sivuuttaaksesi tietyt kansiot riippumatta siitä, sisältyvätkö ne tietovalintasi vai eivät..

BigMind-asetukset-General

Toisessa välilehdessä – nimeltään ”yleinen” – voit ottaa käyttöön edistyneen kirjaamisen ja muuttaa välimuistiasemaa. BigMIND Home tallentaa odottavat tiedostot ennen niiden lataamista pilveen..

BigMIND Web Client ja mobiilisovellukset

Työpöytäohjelman lisäksi Zoolz BigMIND Home tarjoaa myös erinomaisen selainpohjaisen kojelaudan, joka antaa sinulle paljon hallintaa varmuuskopioiduista tiedoista. 

Verkkosovellus on jaettu neljään alueeseen, joista ensimmäinen on kojelauta. Täällä voit nähdä paljon hyödyllistä tietoa tilistäsi, mukaan lukien mitkä laitteet ovat suojattuja, tilitietosi ja kaaviot, joissa kuvataan tallennetut tiedostot ja lähetysliikenne.

BigMind-Web-Dashboard

Seuraavaksi on ”löydä” -välilehti, jossa voit selata laitteitasi ja niistä ladattuja tiedostoja sekä kaikkia BigMIND Home -palveluun linkittämiäsi ulkoisia tilejä, kuten Dropbox tai Instagram. Täältä löydät myös aiemmin mainitun, AI-käyttöisen kasvojentunnistusominaisuuden.

BigMind-Web-Discover

Web-asiakkaan valikon kolmas merkintä on tarkoitettu käyttäjien hallintaan. Toisin kuin monet varmuuskopiointiratkaisut, BigMIND Home antaa sinun asettaa yksittäisiä käyttäjiä, jotka eivät pääse toistensa tietoihin, mikä on erinomainen ratkaisu erityisesti perheille.

BigMind-Web-käyttäjät

Lopuksi “Raportit” -osiossa voit luoda kaikenlaisia ​​raportteja käytöstäsi, mukaan lukien kaistanleveyden käyttö, laskutushistoria ja laitetiedot.

BigMind-Web-raportit

Valitettavasti mobiilisovellus ei ole aivan yhtä vaikuttava kuin työpöytä- ja web-asiakkaat. Vaikka voit käyttää sitä matkapuhelimien varmuuskopiointiin, se on tiedostojen valinnassa melko joustamaton.

BigMind-asetukset-Mobile-sovellukset

Sen sijaan, että valitsisit yksittäisiä tiedostoja, sinun on ladattava koko luokka (kuten valokuvat tai yhteystiedot), mikä on uskomattoman hankalaa, varsinkin jos sinulla on paljon valokuvia tai videoita ja sinulla ei ole tilaa (tai tarvitset) varmuuskopio ne kaikki.

BigMind-Mobile-Data-valinta

Tästä huolimatta voit käyttää mobiilisovellusta varmuuskopioitujen tietojen hallintaan, tilien asetusten muuttamiseen, AI-valokuvaominaisuuksien hyödyntämiseen ja pilvivarastoon tallennettujen videotiedostojen suoratoistoon.

Tiedoston varmuuskopiointi & Entisöinti

Vaikka Zoolz BigMIND Home -palvelusta puuttuvat tietyt varmuuskopiointitoiminnot – kuten levyn kuvantaminen ja palvelimen varmuuskopiot, se toimii silti hyvin tässä kategoriassa. Sinulle annetaan paljon hallintaa varmuuskopiointiprosessista, ja BigMIND kertoo sinulle tarkalleen, mitä tapahtuu latauksen tai latauksen ollessa käynnissä..

Vaikka valitset tiedostot, jotka haluat varmuuskopioida manuaalisesti, voit silti määrittää suodattimia rajoittamaan tiedostoa sen sijainnin, koon, tiedostotyypin tai iän perusteella. Vaikka sijaintisuodattimet eivät ole liian hyödyllisiä manuaalisessa asennuksessa, toiset ovat hienoja, koska voit välttää vahingossa lataamasta valtavia tiedostoja tai jotain, jota et ole työskennellyt vuosien varrella.

BigMind-tiedosto-suodattimet

Kun määrität varmuuskopioaikataulua, voit asettaa BigMIND Home: n suorittamaan uuden latauksen määräajoin (viiden minuutin välein 24 tunnin välein) ja päättämään myös, kuinka usein ohjelman pitäisi suorittaa kaikkien valittujen tiedostojen täydellinen skannaus. Jos joka päivä varmuuskopiointi tuntuu ylenmääräiseltä, voit myös valita tietyn viikonpäivän varmuuskopioiden suorittamiseen.

BigMind varmuuskopiointi-In-Progress

Kun varmuuskopiointi on käynnissä, sinulle annetaan runsaasti tietoa sen menestyksestä. Asiakas kertoo, mitä tiedostoja parhaillaan ladataan, sekä kuinka paljon tietoja (ja kuinka monta tiedostoa) on jo varmuuskopioitu.

BigMind-Odottaa-tiedostot

Latauksiasi varten voit vaihtaa “turbo” ja “älykäs” -tilojen välillä. ”Turbo” -tila antaa BigMIND Home -asiakkaalle maksimiprioriteetin verkkoyhteydellesi ja prosessorillesi, kun taas “älykäs” -tila tarkastelee mitä tietokoneella vielä tehdään ja säätää resurssien kulutustaan ​​vastaavasti.

Jos haluat vielä paremman hallinnan lataamisesta, voit ottaa monisäikeisyyden ja kuristimen käyttöön asetuksissa ja asettaa BigMIND Home -laitteen lataamaan tiedostoja käyttämällä lohkotason algoritmia. Vaikka suurin osa pilvien varmuuskopiointipalveluista tekee tämän oletuksena, BigMIND edellyttää, että otat sen käyttöön yksittäisissä tiedostotyypeissä, mikä on vähän tuskaa.

Tiedoston palauttaminen on helppoa, koska sinun tarvitsee vain napsauttaa ”palauttaa” -painiketta asiakkaan pääpaneelissa. Kun teet niin, uusi ikkuna avautuu, jossa voit valita laitteen avattavasta luettelosta. Täältä voit valita yksittäisen tiedoston tai kansion tai palauttaa kaiken laitteesta varmuuskopioidun.

BigMind-palautus-asetukset

Kun olet valinnut palautettavan, seuraavalla sivulla on joukko vaihtoehtoja. Ensin voit valita ladattavan sijainnin, jonka voit valita manuaalisesti, tai antaa BigMIND Home: lle palauttaa tiedostot alkuperäiseen sijaintiinsa..

BigMind-palautus-In-Progress

Nopeus

Nopeus on tärkeä osa hyvää pilvipalvelupalvelua, etenkin alkuperäisessä varmuuskopiossa, joka voi usein viedä erittäin kauan, ehkä jopa useita päiviä, riippuen siitä, kuinka paljon varmuuskopioituasi tietoa olet. BigMIND menee melko hyvin tässä kategoriassa, etenkin latausnopeuden suhteen, vaikka olisimme toivoneet, että lataus olisi hieman nopeampi.

BigMIND: n lataus- ja latausnopeuden testaamiseksi varmuuskopioimme ja palautimme 3,51 Gt: n kansion, joka oli täynnä erilaisia ​​tiedostotyyppejä. Kun olemme tehneet tämän kahdesti, keskiarvoimme tulokset. Käytimme yhteyttä, jonka latausnopeus oli 20Mbps ja lähetysnopeus oli 10Mbps. Teoreettisesti tämä tarkoittaa, että lataamisen tulisi kestää noin tunti ja latauksen noin 30 minuuttia.

Yhteydet ovat kuitenkin harvoin täysin vakaita, ja nopeudet vaihtelevat verkon kuormituksen ja BigMIND: n palvelimille suuntautuvan liikenteen määrän mukaan. Todellisesti haluaisimme, että lataus valmistuu noin kolmessa tunnissa ja lataus puolentoista tunnissa.

Ensimmäinen yritys: Toinen yritys: Keskimääräinen:
Lataa aika04:23:0003:40:0004:01:30
Lataa aika00:41:0001:03:0000:52:00

Kuten huomaat, nämä tulokset eivät ole lainkaan huonoja. Erityisesti latausnopeus on erinomainen, mutta lataus olisi voinut olla hieman nopeampaa. Aktivoimme monisäikeisyyden kaikille testeillemme ja sallimme BigMINDin “turbo” -tilan latauksille, mikä antaa asiakkaalle ensi prioriteetin.

On huomionarvoista, että suoritimme testimme Aasiasta yhdistämällä datakeskukseen Yhdysvaltojen itäosassa, joten jos sijait lähempänä yhtä BigMIND: n (tai Amazonin, koska BigMIND käyttää AWS: ää) tietokeskukseen, tulosten tulisi olla parempia.

turvallisuus

Aina kun tallennat tiedostoa pilveen, on tärkeää olla varma, että se on suojattu ulkopuolelta pääsyltä tai vahingossa tapahtuvalta katoamiselta. Zoolz BigMIND: n tietoturva on kunnollista, ja se sisältää suuren – mutta ei täysin yksityisen – salauksen ja vankan tietokeskuksen tietoturvan..

Kaikki varmuuskopioidut tiedot on suojattu AES 256-bittisellä salauksella, sekä levossa että siirron aikana. Tämä on melkein paras salaus, jota voit pyytää varmuuskopiollasi, koska räjähtämiseen kesti vuosia, kuten selitämme salauksen kuvauksessa. 

Kun tietosi ovat matkalla palvelimiin, Zoolz BigMIND käyttää SSL: tä varmistaakseen, että se on turvassa keskitason ihmisten hyökkäyksiltä..

Valitettavasti omaa avainta ei voida luoda, mikä tarkoittaa, että Zoolzilla on valtuudet purkaa haluamansa tiedostot tai kansiot. Tämä on suuri huolenaihe paitsi turvallisuudelle myös yksityisyydelle, jota käsittelemme seuraavassa osiossa.

Tietokeskuksilleen Zoolz BigMIND – kuten monet muut yritykset – vuokraa palvelintilaa Amazonin AWS (Amazon Web Services) -keskuksissa.

Tämä ei paitsi tarkoita erinomaista fyysistä turvallisuutta, mutta antaa myös BigMIND: lle mahdollisuuden levittää tietosi useiden tietokeskusten kesken – samankaltainen kuin RAID-asetukset – suojautuaksesi vahingossa tapahtuvilta vahingoilta, kuten luonnonkatastrofin tai tulipalon sattuessa.

BigMind-kaksi-Factor-Authentication

Lopuksi, BigMIND antaa sinun myös määrittää kaksifaktorisen todennuksen. Tämä tarkoittaa, että sinun on annettava kertaluonteinen koodi, joka toimitetaan sinulle tekstiviestinä, jotta voit kirjautua palveluun, mikä tarjoaa ylimääräisen suojauskerroksen hakkereita tai muita verkkorikollisia vastaan.

yksityisyys

Kuten turvallisuudessa, BigMIND: n yksityisyys on kunnollista, mutta siinä on joitain vakavia puutteita. Tietokeskuksien sijainti on tässä suhteessa pieni riski, mutta tämä on yleinen ongelma pilvivarmuuskopiopalveluissa yleensä. Vakavampaa on yksityisen salauksen puute, joka antaa Zoolz BigMIND: lle valtuudet salata kaikki haluamansa tiedostot.

Zoolz – BigMIND: n takana oleva yritys – noudattaa sekä HIPAA: ta että GDPR: ää, samoin kuin monia muita tietosuojamääräyksiä. Vaikka yrityksen pääkonttori sijaitsee Lontoossa, suurin osa tietokeskuksista, joita se käyttää tietojesi tallentamiseen, sijaitsee Yhdysvalloissa vuokraamalla palvelintilaa AWS: ltä..

BigMind vaatimuksenmukaisuustestausta

Tämä on ongelmallista, koska Yhdysvalloissa on joitain pahimmista verkkotietosuojalakeista, merkittäviä ja surullisia esimerkkejä, kuten Patriot Act ja salaiset ohjelmat, kuten PRISM.

Tätä ongelmaa pahentaa se, että omaa yksityistä avaintasi ei voida asettaa. Riippumatta Zoolzin aikomuksista, jos NSA vahvisti sen noudattamista, se näkee minkä tahansa BigMIND-palvelimille tallentamasi tiedoston sisällön, etkä todennäköisesti edes tiennyt, että se tapahtui.

BigMind-Privacy-suoja

Lisäksi BigMIND tallentaa vähän metatietoja sekä sinulle että tiedostoillesi, mukaan lukien nimesi, osoitteesi, sähköpostisi ja tietyt tiedostojen metatiedot, kuten tiedostokoko, käytetty tallennuskapasiteetti ja tiedostonimet. 

Tämä ei ole harvinaista, mutta jättää oven kuitenkin avoimeksi viranomaisten pyytämille tiedoille. Muuta kuin Zoolz väittää kuitenkin, ettei koskaan myy tietojasi kenellekään, ja että se jakaa tietoja vain sisäisesti tai luotettavien kumppaneiden kanssa, jotka auttavat sitä tarjoamaan palveluaan.

Asiakaspalvelu

Siitä huolimatta, että se ei tarjoa puhelintukea, Zoolz tarjoaa käyttäjilleen erinomaisen asiakaspalvelun, joka sisältää sähköpostin, online-chatin ja laajan wiki-sivun muodossa olevan ohjekeskuksen..

Jos sinulla on ongelmia Zoolz BigMIND: n kanssa, voit aloittaa tekemällä haun wiki-sivulta, joka sisältää yleisimmät ongelmat ja ohjeet niiden korjaamiseksi. Jos et löydä etsimääsi sieltä, sinun on lähetettävä sähköpostipyyntö tai otettava yhteyttä chat-tukeen.

BigMind-Zoolz-Wiki

Kun lähetät sähköpostiviestin, sinua pyydetään antamaan melko vähän tietoja, mukaan lukien mitä Zoolz BigMIND -tuotetta käytät ja mitä tilauksesi sinulla on. Jälkimmäinen on erityisen tärkeä, jos olet Family Plus -jäsen, koska käyttäjät, joilla on tämä tilaussuunnitelma, saavat ensisijaisen tuen, mikä tarkoittaa, että he ovat törmätty jonon eteen.

BigMind-sähköposti-Form

Todistaaksemme Zoolzin sähköpostitukin reagoivuuden lähetimme pyynnön ja saimme alkuperäisen vastauksen hieman yli 24 tunnissa. Tämä tapahtui ilman ”premium-tukea”, joten jos valitset Family Plus -tilauksen, voit odottaa vielä nopeampaa vastausaikaa.

Vaikka sähköpostituki voi auttaa sinua kaikissa ongelmissa, chatti on hiukan rajoitetumpi. Sen päätarkoitus on myyntiin, mutta se voi auttaa myös pienissä teknisissä kysymyksissä. Lisäksi ainoa tapa käyttää chattia tukitarkoituksiin on tapaamisen aikataulu, mikä on vähän vaivaa.

Tuomio

Sen avulla olemme päässeet Zoolz BigMIND Home -arviointimme loppuun. Vaikka se on helppokäyttöinen palvelu, joka on varustettu mielenkiintoisilla toiminnallisuuksilla, se ei ole niin turvallisuudessa kuin yksityisyydessä, lähinnä yksityisen salauksen puuttumisen vuoksi.

Korkea hinta vuodessa on toinen huolenaihe, etenkin kun otetaan huomioon tililläsi oleva rajoitettu pilvitallennustila. Jos sinulle on tärkeätä saada eniten ryöstötakareesi, kannattaa todennäköisesti harkita muita palveluita, joilla on alhaisempi hintamerkki vuodessa tai suurempi tallennuskorvaus.

Mitä mieltä olit arvostelusta Zoolz BigMIND Home? Oletteko samaa mieltä siitä, että yksityisen salauksen puute ja suhteellisen korkea hinta vuodessa ovat ongelma, vai luuletko näiden ongelmien olevan hyväksyttäviä kompromisseja tuotteessa olevien uusien ja mielenkiintoisten ominaisuuksien suhteen? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map