Backblaze-arvostelu – päivitetty 2020

Backblaze-arvostelu

Backblaze on Cloudwards.net-sivuston suosituin varmuuskopiointipalvelujen tarjoaja tähtitieteellisen helpon käytön ja ystävällisen hinnoittelun ansiosta. Siltä puuttuu kuitenkin räätälöinti, mikä tarkoittaa, että jos et ole asetettu-ja-unohda-mentaliteetti, saatat haluta etsiä muualta. Lue yksityiskohdat täydellisestä Backblaze-arvosteluesta.

Slider1

Slider2

Slider3

Slider4

Slider5

Edellinen

Seuraava

Backblaze-järjestelmässä on enemmän tunnistusta kuin millään muulla pilvivarmuuskopiointipalvelun palvelulla, ja jos olet kuunnellut podcastia viime vuosina, olet todennäköisesti kuullut nimen monta kertaa. Vaikka Backblaze tarjoaa virtaviivaistetun palvelun, jolla on rajoittamaton tallennustila, kysymys on edelleen, vastaako se hypeä? Lue tämä Backblaze-arvostelu saadaksesi selville.

Backblaze asettaa varmuuskopiointiprosessin yksinkertaistamisen selvästi etusijalle sen palvelun pakkaamisen täynnä ominaisuuksia ja asetuksia, joita voit hallita manuaalisesti. 

Vaikka tämä johtaakin palveluun, jonka asentaminen ja käyttöönotto on helppoa, se jättää myös ominaisuuksien ja hallinnan kannalta toivomisen varaa. Tämän lisäksi edistyneemmät ominaisuudet, kuten kuvapohjaiset varmuuskopiot ja mobiilivarmuuskopiot, puuttuvat kokonaan.

Tässä katsauksessa annamme sinulle yksityiskohtaisen selostuksen siitä, mitä Backblaze tekee hyvin ja missä se puuttuu. Jos yksinkertainen asennus, rajoittamaton tallennustila ja kohtuulliset hinnat ovat sinulle tärkeitä perusteita, jatka lukemista. 

Jos olet kuitenkin sellainen henkilö, joka haluaa viilata asetusten kanssa ja jolla on paljon hallintaa ohjelmistostasi, tämä ei todennäköisesti ole sinulle varmuuskopioratkaisu. Siirry tällöin parhaiden online-varmuuskopiointiluetteloomme katsoaksesi joitain vaihtoehtoja.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot Backblaze-tuotteelle

ominaisuudet

Kuten johdannossamme mainitaan, Backblaze ei korosta voimakkaasti ominaisuuksia. Valitsemalla sen sijaan automatisoidun ja virtaviivaisen kokemuksen, Backblaze keskittyy tietokoneen varmuuskopiointiin minimoimalla työtäsi. Tämä saattaa olla houkutteleva joillekin käyttäjille, mutta se jättää asiakkaan tunteen huomattavasti harvoin.

Siten esimerkiksi kuvapohjaiset, palvelin- ja hybridi-varmuuskopiot puuttuvat, ja et voi myöskään varmuuskopioida mobiililaitteita. Jos nämä asiat ovat sinulle tärkeitä, tutustu IDrive-arvosteluumme, koska kaikki nämä ominaisuudet sisältyvät kyseiseen palveluun.

Versioinnissa – eli poistettujen tietojen tai tiedostojen aiempien versioiden säilyttämisessä – Backblaze on samoin perus, vain pitämällä tiedostoarkisto enintään 30 päivän ajan. Tämä on selvästi toisin kuin esimerkiksi SpiderOak ONE (lue SpiderOak-arvostelu), jonka avulla voit palauttaa poistetut ja muutetut tiedostot ilman vanhenemispäivää.

Kaiken kaikkiaan on olemassa joitain mainitsemisen arvoisia Backblaze-ominaisuuksia. Ensin on jakamistoiminto, jonka avulla voit helposti luoda linkin, jonka voit jakaa millä tahansa valitsemallasi tavalla. Tämä vie sen IDriven edelle tässä suhteessa, koska ainoa vaihtoehto on, että lähetät linkin sähköpostitse.

Backblaze-Share-With-Link

Toinen hieno sisällyttäminen on kyky periä varmuuskopiointitilat aiemmilta tietokoneilta. Jos olet vaihtanut laitteita, tämä tarkoittaa, että voit varmuuskopioida uuden tietokoneesi ilman, että Backblaze tuhlaa aikaa ja resursseja lataamalla jo varmuuskopioimasi tiedostoja.

Backblaze-Peri-Backup-State

Viimeinkin, ja jonkin verran omituisella tavalla, Backblazen verkkoasiakas antaa sinulle mahdollisuuden paikantaa tietokoneesi katoamisen tai varkauden sattuessa. Tämä on online-varmuuskopiointipalvelun epätavallinen ominaisuus, mutta siitä huolimatta se on tervetullut. 

Backblaze löydettäviä-Tietokone

Jotta voit käyttää ominaisuutta, sinun on oltava web-asiakkaan “kartoitus” -asetus päällä ja toivottava, että kuka tahansa laitteistasi muodostaa yhteyden Internetiin tekemättä ensin täydellistä pyyhkintää asemistasi.

hinnoittelu

Backblazen hintarakenne on niin yksinkertainen kuin se saa, ja hinnat ovat kohtuulliset verrattuna muihin online-varmuuskopiopalveluihin. 

Valittavissa on vain yksi suunnitelma – henkilökohtainen rajoittamaton suunnitelma -, joka tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan 6 dollaria kuukaudessa. Voit säästää rahaa liittymällä koko vuodeksi tai kahdeksi vuodeksi, jolloin palvelu maksaa sinulle 60 dollaria vuodessa tai 110 dollaria kahdelle.

Vaikka suunnitelmassa on rajoittamaton varmuuskopio, sama ei pidä paikkaansa laitteita. Jokainen suunnitelma voi varmuuskopioida vain yhden tietokoneen, joten jos sinulla on paljon laitteita, jotka haluat suojata, saatat paremmin palvella toista varmuuskopiointitoimittajaa sen sijaan, että ostaisit useita Backblaze-lisenssejä..

Toisin sanoen, jos tarvitset vain yhden laitteen, Backblazen kustannukset ovat kohtuulliset, sillä vain Carbonite pystyy vastaamaan sitä tarjoamalla samalla rajoittamattoman tallennustilan. Jos haluat nähdä kuinka ne pinottuvat toisiaan vastaan, tutustu Backblaze vs. Carbonite-vertailuomme.

Koska voit maksaa kuukaudessa, voit helposti testata Backblaze-ohjelmaa sitomatta liikaa rahaa. Lisäksi yritys tarjoaa myös 15 päivän ilmaisen kokeilujakson, jos olet aidalla.

Helppokäyttöisyys

Backblazen ominaisuuksien puuttuminen on, että asennus ja aloittaminen on uskomattoman helppoa, kunhan annat asiakkaan mielellään valita, mitä varmuuskopioidaan. Jos tarvitset vain laitteen varmuuskopion, Backblazen käyttäminen on helppoa.

Vaikka käyttöliittymä ei varmasti voita estetiikan palkintoja, se on toimiva ja yksinkertainen, mikä johtaa puhtaaseen käyttökokemukseen ilman paljon sekaannusta. 

Backblaze-Main-paneeli

Suurin osa toiminnasta tapahtuu asiakkaan pääpaneelissa. Täältä näet varmuuskopioinnin edistymisen ja painikkeen aloittamiseen. Kaikki muu sijaitsee asetusvalikossa, joka on jaettu kahdeksaan välilehteen: asetukset, suorituskyky, aikataulu, poissulkemiset, turvallisuus, varmuuskopiointia varten suunnitellut tiedostot, raportit ja ongelmat.

Backblaze-asetukset

“Asetukset” -välilehdessä voit määrittää varoituksia, kun et ole varmuuskopioinut tiettyä aikaa, asettaa väliaikaisen tietoaseman – johon Backblaze tallentaa siirrettävät tiedostot – sekä määrittää varmuuskopion. perintö ja päätä, mitkä kiintolevyt haluat varmuuskopioida.

Backblaze-Performance

“Suorituskyky” -välilehti antaa sinulle arvion siitä, kuinka nopeasti voit lähettää tiedostoja, sekä vaihtoehdoista kuristimiseen ja monisäikeiseen tekemiseen. Emme pitäneet näitä arvioita erittäin hyödyllisinä, koska ne näyttivät vaihtelevan jatkuvasti ja heijastavat harvoin todellista yhteysnopeuttamme tai lähetysnopeutta.

Backblaze-Aikataulu

Aikataulussa sinulla on yksi pudotusvalikko, jonka avulla voit valita jatkuvan, aikataulun (kerran päivässä) ja manuaalisen varmuuskopion välillä.

Poissulkemiset-välilehti on todennäköisesti se, jota käytät eniten, koska täällä voit hallita, mitkä tiedostot varmuuskopioidaan pilveen.. 

Backblaze-Poikkeukset

Sen lisäksi, että valitset vapautettavat kansiot – mikä on hieman vaivaa, koska voit valita vain yhden kerrallaan -, voit myös kirjoittaa tiedostotyyppien nimet, joita haluat sivuuttaa. Järjestelmätiedostot ja tietyt suuret tiedostotyypit syötetään tähän oletuksena.

Backblaze tietoturva

”Suojaus” -välilehti on melko paljasrunkoinen, sen ainoana tarkoituksena on antaa sinulle joitain tietoja Backblazen suojauksesta ja painike yksityisen avaimen luomiseen..

Backblaze-Files-Reittiliikenne-For-Backup

Seuraavaa välilehteä kutsutaan ”tiedostoiksi, jotka on suunniteltu varmuuskopiointia varten”, ja se sisältää tarkalleen mitä se sanoo. Tämä on yksinkertaisesti tekstiluettelo uusista tai muokattuista tiedostoista, jotka varmuuskopioidaan seuraavan ajon aikana. Valitettavasti et voi klikata luettelossa olevia tiedostoja viedäksesi niiden sijaintiin, mikä vaikuttaa itsestään selvältä ominaisuudelta.

Backblaze-raportit

Kaksi viimeistä välilehteä, ”raportit” ja “kysymykset”, eivät ole liian mielenkiintoisia. Vaikka ”raportit” kuulostaa siltä, ​​että se saattaa sisältää tyyppisiä lokitietoja, se tarkoittaa vain sitä, kuinka varmuuskopioidut tiedostot jakautuvat luokkiin, kuten videoihin tai asiakirjoihin. Samaan aikaan virheet ilmoitetaan ”Issues” -välilehdellä.

Backblaze-ongelmat

Suurin ongelma on tietojen puute, jonka Backblaze antaa sinulle varmuuskopiosta. Vaikka näet mitä tiedostoa tällä hetkellä ladataan, et kerro latauksen nopeutta, kuinka kaukana nykyinen tiedosto on tai arvioitu valmistumisaika. 

Jos olet sellainen henkilö, joka haluaa tietää tarkalleen, mitä tapahtuu milloin tahansa, niin Backblaze -sovelluksen käyttö voi olla hieman turhauttavaa.

Backblaze varmuuskopiointi-In-Progress

Oletusarvon mukaan Backblaze skannaa kiintolevysi tietokoneen käynnistyessä. Voit pakottaa uuden skannauksen käynnistämättä uudelleen, pitämällä Alt-näppäintä painettuna ja napsauttamalla palautusvaihtoehtoja -painiketta.. 

Tämä ei ole aivan intuitiivinen, ja vaikka ymmärrämme, että Backblaze on suunniteltu kevyeksi – mikä estää asemien jatkuvan skannauksen – manuaalista tarkistusta varten tarkoitettu erillinen painike ei olisi paikoillaan.

Backblaze-Force-Scan

Backblaze -verkkosovellus ja mobiilisovellus

Backblaze-verkko-asiakasohjelma on melko yksinkertainen. Kun olet kirjautunut tiliisi, sinulle annetaan yleiskatsaus laitteistasi ja tiedostoistasi sekä valikko varmuuskopion palauttamiseksi. Voit käyttää myös luetteloa aiemmista palautustoimintoistasi ja tiedostoista, jotka olet jakanut muiden kanssa.

Backblaze-Web-Client-palautus

Tässä voit myös säätää tilisi asetuksia, kuten yhteystietojasi ja kaksifaktorista todennusta. Viimeiseksi, verkkoasiakas antaa sinulle pääsyn “löydä tietokoneeni” -ominaisuuteen, jota käsitelimme aiemmin tässä artikkelissa.

Backblaze-Account-asetukset

Backblaze-mobiilisovellus on samoin yksinkertainen. Se on saatavana sekä Androidille että iPhonelle, ja se on käytännössä olemassa vain tarjoamaan mobiili pääsy varmuuskopioituihin tietoihin. Voit tarkastella varmuuskopioituja laitteitasi ja ladata tiedostoja, mutta siinä on aika.

Backblaze-Mobile-App

Tiedoston varmuuskopiointi & Entisöinti

Vaikka etsitkin vain suoraviivaista varmuuskopiota, Backblaze antaa työnsä suorittaa edistyneempiä ominaisuuksia. Yrityksen yleisen ajattelutavan mukaisesti et saa liikaa prosessin hallintaa, muuten kuin poissulkemisten asettaminen ja kuristus- ja monisäikeiset vaihtoehdot.

Backblaze-Asenna

Kuten yllä olevassa ”helppokäyttöisyys” -osiossa mainittiin, Backblaze valitsee automaattisesti, mitkä tietokoneesi tiedostot täytyy varmuuskopioida. Oletusarvoisesti tämä on käytännössä kaikkea järjestelmätiedostojen ja tiettyjen tyypillisten tiedostotyyppien, jotka ovat yleensä erittäin suuria, kuten ISO-tiedostojen esto.

Backblaze-Default-Exclusions

Jos haluat hallita varmuuskopiointiprosessia, sen tekeminen on melko työlästä. Tiedostotyyppien poissulkeminen on riittävän yksinkertaista – kirjoita tiedostotunniste yksinkertaisesti asetusten ”poissulkemiset” -välilehden tekstikenttään -, mutta kansioiden poissulkeminen on enemmän tuskaa. Voit tehdä sen samalla välilehdellä, mutta asiakas antaa sinun valita vain yhden kansion kerrallaan.

Backblaze-Jätä-kansio

Varmuuskopiointisuunnitelmasi mukaan voit valita jatkuvan, ajoitetun tai manuaalisen varmuuskopion. Ajoitettu varmuuskopio voidaan asettaa suorittamaan vain kerran päivässä, mikä on vähän rajoitettua. Suorittaaksesi manuaalisen varmuuskopion sinun täytyy vain napsauttaa “varmuuskopioi nyt” -painiketta asiakkaan pääsivulla.

Backblaze-aikataulutus

Oletuksena Backblaze käsittelee kuristusta ja kierteyttämistä automaattisesti. Jos et pidä tästä, sinulla on mahdollisuus määrittää manuaalisesti kuinka monta säiettä sovelluksen tulee käyttää lataamiseen, ja myös sitä, pitäisikö nopeutta säätää hitaissa yhteyksissä kaistanleveyden säästämiseksi muille ohjelmistoille ja laitteille. 

Backblaze-Throttle-ja-Threading

Varmuuskopiot tehdään lohkotason algoritmilla, mikä tarkoittaa, että et tuhlaa aikaa tai resursseja kokonaisten tiedostojen lataamiseen, vaan vain osien, jotka ovat muuttuneet.

Vaikka voit varmuuskopioida ulkoiset asemat, sinun on tehtävä se ainakin 30 päivän välein, jotta Backblaze ei poista tiedostoja. 

Jotta tämä ei tapahdu vahingossa, Backblaze lähettää sinulle varoituksen 14, 21 ja 28 päivän jälkeen muistuttaa sinua aseman kytkemisestä uudelleen ja varmuuskopion suorittamisesta. Samoin voit saada Backblaze-ilmoituksen, kun seitsemän päivää on kulunut ilman varmuuskopiota.

Muita varmuuskopiointimuotoja – mukaan lukien NAS-asemat, mobiililaitteet ja palvelimet – eivät sisälly Backblaze-ohjelmaan, eikä hybridi-varmuuskopiointia voida tehdä, mikä on sekoitus tietojen varmuuskopioinnista paikallisesti ja pilveen.. 

Backblaze-aseman kloonaus

Et voi myöskään luoda asemaasi kloonia, jonka avulla voit kopioida järjestelmäsi uudella laitteella. Jos nämä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä, suosittelemme tarkistamaan IDrive, koska se sisältää kaiken, mitä juuri luetteloimme, ja enemmän.

Sen sijaan, että palauttaisit työpöytäsovelluksen kautta, Backblaze vaatii kirjautumista sen online-alustalle tietojen hakemiseksi. Tämä tuo mukanaan joitain vakavia turvallisuus- ja yksityisyysvaikutuksia, joita käsittelemme myöhemmin tässä artikkelissa, ja se tuntuu myös hiukan pahemmalta.

Backblaze-Web-Client-palautus

Jos tietosi lataaminen suoraan selaimen kautta ei houkuttele sinua, voit asentaa myös ”Backblaze downloader” -sovelluksen, joka on itsenäinen sovellus, jonka avulla voit ladata web-asiakasohjelmassa valmistelemasi palautetut tiedostot.

Backblaze-Downloader

Oletusasetusvaihtoehto on ladata tiedostosi sisältävä zip-kansio. Jos varmuuskopio on suuri, voit myös lähettää sen fyysisesti sinulle. Tämä voi tapahtua joko USB-muistitikuna – jos varmuuskopio ei ylitä 256 Gt – tai ulkoisena kiintolevynä, jonka kapasiteetti on jopa 8 kt.

Backblaze-Recovery-asetukset

Molemmat vaihtoehdot sisältävät kuitenkin lisämaksuja, ja flash-asema maksaa 99 dollaria palautusta kohden ja ulkoinen kiintolevy tulee 189 dollaria..

Nopeus

Nopeus on uskomattoman tärkeä kriteeri valittaessa pilvivarmuuskopiopalvelua, etenkin kun ladataan suurta määrää tietoa, mikä on yleistä ainakin alkuperäisen varmuuskopion yhteydessä.

Nopeuden testaamiseksi latasimme 3,61 Gt: n kansion 20Mbps-lataus- ja 10Mbps-lähetysyhteyden kautta. 

Teoriassa, jos yhteys oli täysin vakaa ja Backblaze-palvelimille ei juurikaan ollut muuta liikennettä, se tarkoittaa, että lataus vie noin puoli tuntia ja lataus noin tunti. Todellisesti haluaisimme nähdä heidän tekevän puolitoista ja kolme tuntia. Kuten aina, suoritimme sekä lataamisen että lataamisen kahdesti ja laskettiin tulosten keskiarvo.

Ensimmäinen yritys: Toinen yritys: Keskimääräinen:
Lähetysaika:06:24:0003:17:0004:50:30
Latausaika:01:23:0001:46:0001:34:30

Kuten huomaat, latausaika vastasi melko odotuksiamme, mutta valitettavasti lataus pilvisäilöön kesti valitettavasti kauemmin kuin toivoimme. Alkuperäisen varmuuskopioinnin yhteydessä annimme Backblaze-laitteen käsitellä kuristusta ja monisäikeistä, kun taas toisessa yrityksessä asetamme sen manuaalisesti maksimaaliseen suorituskykyyn ja neljään kierteeseen, mikä näytti auttavan.

Huomaa, että tämä testi tehtiin Aasiassa, suunnilleen niin kaukana kuin voit käyttää käyttämästämme Yhdysvaltain tietokeskuksesta. Kun teet pilvivarmuuskopion Pohjois-Amerikasta tai Euroopasta, sinun pitäisi saada parempia tuloksia. Jos olet kiinnostunut siitä, mikä yhteyden nopeutesi olisi, voit selvittää sen käyttämällä Backblazen testityökalua.

Backblaze-Test-Tool

turvallisuus

Backblaze on melko hyvä tietoturva, sekä verkon että fyysisten datakeskusten suhteen. Salaus ei kuitenkaan ole niin hyvä kuin se voisi olla, varsinkin kun otetaan huomioon sen, että yksityisten avainten toteuttaminen on vakavasti puutteellinen.

Kun varmuuskopioit tietosi Backblaze-tiedostolla, tiedostosi suojataan AES: n 128-bittisellä salauksella sekä levossa että siirron aikana. Kun tiedostoja siirretään pilveen, SSL: tä käytetään varmistamaan, että se pysyy yksityisenä. 

Vaikka 256-bittinen salaus olisi ihanteellinen, 128-bittisen AES-arvon pitäisi silti olla riittävä suurimmalle osalle käyttäjiä. Jos haluat lisätietoja erotuksesta, tutustu salauksen kuvaukseen.

Backblaze-Anna-Private-avain

Yksityinen salaus ei ole oletusarvoisesti käytössä, ja käyttäjän on määritettävä tämä manuaalisesti. Siitä huolimatta, ainakin turvallisuuden kannalta, on perustava virhe siinä, kuinka Backblaze toteuttaa sen. Ainoa tapa tiedostojen palauttamiseen on web-asiakasohjelman kautta. Tämä tarkoittaa, että sinun on toimitettava Backblaze yksityisellä salausavaimellasi tietojen palauttamiseksi.

Backblaze-Anna-Private-avain

Vaikka Backblaze väittää, että avain on tyhjennetty järjestelmästään heti, kun sitä on käytetty, se jättää oven edelleen auki esimerkiksi asiointi keskelle -hyökkäyksille, jos verkkoasi tai Backblazen palvelimia on vaarannettu.

Tämän merkittävän huomautuksen lisäksi Backblazen turvallisuus on huippuluokkaa. Voit ottaa käyttöön kaksifaktorisen todennuksen, jotta verkkorikollisten on vaikea päästä tiliisi. Lisäksi itse fyysiset tietokeskukset on suojattu luvattomalta käytöltä biometrisen tietoturvan avulla ja luonnonkatastrofeilta, kuten tulipalo tai maanjäristykset.

yksityisyys

Aivan kuten tietoturvassakin, Backblaze tarjoaa kunnollisen yksityisyyden, jota haittaa sen puutteellinen yksityisen salauksen toteutus, samoin kuin tietokeskuksien sijainti.

Kuten edellisessä osassa mainittiin, tapa, jolla Backblaze käsittelee palautusprosessia, merkitsee sitä, että joudut luopumaan yksityisestä avaimesta, jos haluat palauttaa tietosi. 

Emme tuhlaa aikaa toistamalla miksi sillä voi olla tuhoisia tuloksia, mutta riittää, kun todetaan, että se vahingoittaa yhtä hyvin yksityisyyttä kuin turvallisuutta. Se tarkoittaa myös, että Backblaze ei ole nollatietopalvelu.

Lisäksi suurin osa Backblazen tietokeskuksista sijaitsee Yhdysvalloissa, maassa, joka on pahamaineinen huonoista yksityisyyttä koskevista online-laeistaan ​​ja halustaan ​​kiertää suojauksia, kuten PRISM tai esimerkiksi Patriot Act, kuten ohjelmat.. 

Lisäksi Five Eyes-vakoojaverkon olemassaolo tarkoittaa, että jos Yhdysvaltain viranomaiset sieppaavat tietosi, sitä voidaan jakaa myös muiden maiden kanssa..

Sinulla on kuitenkin mahdollisuus kytkeä tilisi Backblazen Amsterdamin datakeskukseen. Tämä ei kuitenkaan ole myöskään aivan ihanteellinen, kun otetaan huomioon, että Alankomaat on parhaiten kiinnitetty maa Euroopassa (josta voit lukea lisää oppaastamme Alankomaiden parhaalle VPN: lle). 

Valinta vaihtaa aluetta on uskomattoman helppo hukata, koska se on valinnainen kenttä ilmoittautumislomakkeen alemmassa alakulmassa, kun luot tiliäsi. Jos et valitse aluetta, se tulee oletuksena Yhdysvaltain länsirannikolle, eikä sitä voida muuttaa myöhemmin luomatta uutta tiliä..

Backblaze-Sign-Up-alue

Backblaze-tietosuojakäytäntö

Kaiken mitä sanoi, Backblaze näyttää todella välittävän käyttäjien yksityisyydestä. Tietosuojakäytäntö on selkeä ja tiivis, ja siinä todetaan, että Backblaze ei koskaan jaa tai myy keräämäänsä metatietoja kenellekään, ellei se ole palvelun tarjoamiseen osallistuva luotettava kumppani tai noudattaa lakia tai asetusta. 

Nämä huomautukset ovat vakiona pilvitallennus- ja online-varmuuskopiointialoilla, joten Backblaze ei ole tässä suhteessa poikkeavampi. Kun kyse on metatiedoista, se koostuu sähköpostiosoitteestasi ja salasanastasi sekä laskutustiedoista. 

Myös tietyt laitteesi yksityiskohdat, kuten käyttöjärjestelmä ja käyttötilastot, kerätään, mutta niiltä poistetaan henkilökohtaiset tunnisteet. Tätä tietoa käytetään sisäisesti kehittämiseen ja analysointiin, mikä taas on melko vakio pilvien varmuuskopiointialalla.

Backblaze-Privacy-suoja

Mitä Backblaze-palvelimille tallennettuihin tiedostoihisi tulee, ne ovat täysin luottamuksellisia, ja käyttöehdoissa todetaan melko varmasti, että niihin pääsy tapahtuu vain sinun suostumuksella ja palvelun ydintoimintojen tarjoamiseksi.. 

Toisin sanoen, Backblaze pidättää itsellään oikeuden poistaa tiedostoja mistä tahansa syystä, vaikka se todennäköisesti vain poistaisi laittomat materiaalit.

Backblaze-ehdot-Ja-olosuhteet

Backblaze on GDPR-yhteensopiva ja noudattaa EU / Sveitsin tietosuojakilpiä kansainvälisissä tiedonsiirroissa, mutta se ei ole HIPAA-yhteensopiva. Siksi, jos joudut varmuuskopioimaan luottamukselliset potilastiedot, sinun on käytettävä toista palvelua, kuten IDrive tai SpiderOak ONE.

Bacbkblaze-Privacy-Shield

Tuki

Backblaze tarjoaa useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit ratkaista kaikki palvelun ongelmat. Hyödyllisen ja reagoivan asiakastukiosaston sekä laajojen itseapuresurssien avulla tässä kategoriassa ei voi valittaa paljon.

Vaikka puhelintukea ei ole, voit pyytää apua Backblaze-palveluun lähettämällä sähköpostia pyynnön tai käyttämällä live chat-toimintoa. Keskustelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00–12.00 ja 13.00. 5–17 PST. 

Backblaze-Support-sivu

Jotta voimme testata sen tuen reagoivuutta, lähetimme sähköpostiviestin ja saimme vastauksen päivän sisällä, joka on todella paljon kuin voisit kysyä, koska chat-vaihtoehto on, jos tarvitset välitöntä tukea.

Backblaze-FAQ-sivu

Backblaze-UKK-sivu on myös erinomainen, ja se tarjoaa sinulle ratkaisut koko joukolle palvelun yleisimpiä ongelmia, kaikki siististi jaoteltuina kategorioihin, joita voidaan etsiä.

Tuomio

Se päättää Backblaze-arviointimme. Epäilemättä se on vahva pilvien varmuuskopioitsija, vaikka Backblaze uhraa ominaisuuksia virtaviivaisemman kokemuksen saamiseksi. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat yksinkertaisesti käyttää Backblaze-ohjelmaa säännöllisten varmuuskopioiden suorittamiseen järjestelmässä tarvitsematta huolehtia liikaa yksityiskohdista.

Keskittyminen yksinkertaisen kokemuksen tarjoamiseen vahingoittaa kuitenkin Backblaze-ominaisuuksia, koska monia yleisiä varmuuskopiovaihtoehtoja ei ole mukana. 

Samoin Backblaze voi olla turhauttavaa toisinaan johtuen varmuuskopiointiprosessin heikosta valvonnasta ja siitä, kuinka vähän tietoja sen etenemisestä on annettu. Jos nämä asiat häiritsevät sinua, muista lukea muut online-varmuuskopio-arvosteluemme löytääksesi vaihtoehdon.

Mitä mieltä olet Backblaze-arvosteluistamme? Oletteko samaa mieltä siitä, että se on hyvä online-varmuuskopiopalvelu niille, jotka etsivät yksinkertaista ja virtaviivaista mutta rajatonta varmuuskopiosuunnitelmaa? Vai haluatko palvelun, joka tarjoaa paremman hallinnan, varmuuskopion useammalle kuin yhdelle tietokoneelle ja paremman yksityisen salauksen? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me