Arq-varmuuskopiokatsaus – päivitetty 2020

Arq varmuuskopio-arvostelu

Arq Backup on hieno palvelu, joka yhdistää useita tallennuspalvelujen tarjoajia, joten saat erittäin joustavan varmuuskopiointikokemuksen; voit jopa mennä vanhaan kouluun ja varmuuskopioida fyysiseen asemaan. Se ei ole yhtä monipuolinen kuin CloudBerry, mutta mukana tulee alhaisempi hintalappu. Tutustu täydelliseen Arq-arvosteluamme plussi ja miinuksista.


Paras Online Backup arvostelut

Arq Backup alkoi muodostaa muotoilijansa Stefan Reitshamerin mielessä vuonna 2009. Hän halusi helpon ja luotettavan varmuuskopiointisovelluksen, mutta hän ei löytänyt sitä kerrallaan, joten hän rakensi sen. Aluksi hän valitsi varmuuskopiokohdeksi Amazon S3, koska sillä oli vahva infrastruktuuri ja rajoittamaton tallennustila. Saat lisätietoja siitä Amazon S3 -katsauksessa.

Nyt Arq Backup voi varmuuskopioida useisiin pilvipalveluihin, ja siellä on erillinen Arq Cloud Backup -niminen versio, joka tulee oman pilvitilan kanssa. Tämä versio on saatavana vain macOS: lle kirjoittamishetkellä, joten keskitymme alkuperäiseen Arq Backup -sovellukseen, joka toimii varmuuskopiotilasi ohjauskeskuksena..

Niille lukijalle, jotka ovat tuttuja pilvivarmuusmarkkinoista, saatetaan muistuttaa CloudBerry-varmuuskopiosta ja heillä olisi oikein vertailla niitä, mutta Arq Backup ei vastaa täysin. Tämä johtuu siitä, että sillä on vähemmän tallennusvaihtoehtoja, joihin se voi muodostaa yhteyden, huono sovellussuunnittelu ja kuvapohjaisen varmuuskopion puute. Jos CloudBerry varmuuskopio kuulostaa mielenkiintoiselta, oppia siitä lisää CloudBerry varmuuskopio -katsauksessa.

Arq-varmuuskopiossa on kuitenkin yläpuolet, joihin sisältyy paikallisen tallennustilan varmuuskopiointi kuten minkä tahansa parhaan offline-varmuuskopiointitoimittajan kanssa, ei tiedostokokorajoituksia, tiedostoversiointi, vahva salaus ja lisävarmuuskopiot.

Jos tämä ei kallista asteikkoja Arq Backup -sovelluksen eduksi, ja etsit varmuuskopioratkaisua, joka sisältää tallennuksen ja jota on helpompi käyttää kuin ”pilvivarmistuksen valvontakeskuksen” ratkaisuja, kysy ideoita parhaimmasta online-varmuuskopiomääräyksestä. Muussa tapauksessa pysy kiinni, kun harkitsemme tämän Arq Backup -katsauksen yksityiskohtia.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Arq Backup -sovellukselle

ominaisuudet

Arq Backup tarjoaa työpöytäsovelluksen, jonka avulla voit muodostaa yhteyden useisiin tallennusvaihtoehtoihin, mukaan lukien eräitä parhaimmista pilvitallennuspalveluiden tarjoajistamme, kuten Dropbox, Microsoft OneDrive ja Google Drive. Arq työskentelee yhteensä kahdeksan toimittajan kanssa, mukaan lukien Wasabi. Wasabi on halpa, nopea ja skaalautuva. Löydät sen yksityiskohdat Wasabi-arvosteluista.

Yhdistäminen pilvisäilöön antaa sinun tehdä tavallisesta pilvitallennuksesta online-varmuuskopioksi, jolloin voit käyttää Arq Backupin automaattista varmuuskopiointiaikataulu-, deduplikaatio- ja palautusominaisuuksia. Jos teet niin, tiedostosi on suojattu ohjelmistohäiriöiltä tai kiintolevyn kaatumilta. Lisäksi Arq Backupilla on yksityinen salaus, josta puhumme lisää suojausosiossa.

Arq Backup myös tallentaa kaikki aiemmat tiedostoversiot. Se on hyödyllistä, koska se voi suojata sinua lunasuojaohjelmilta, jotka voivat saastuttaa tietokoneesi.

Et voi luoda versiointikäytäntöä, mutta monien versioiden tallentaminen ei saisi olla ongelma, koska Arq Backup suorittaa lisävarmuuskopioita, siirtämällä vain muuttuneiden tiedostojen osia kuin koko tiedostoa. Varmuuskopiointi on myös jatkuvaa, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia varmuuskopion pitämisestä ajan tasalla.

Asiakas varmuuskopioi ilman kiinnitystä eikä rajoita varmuuskopioitavien tiedostojen kokoa tai tyyppiä. Asennus ja hallinta vaatii silti enemmän työtä kuin valtavirran ratkaisut, kuten Backblaze. Lisätietoja siitä, kuinka Backblaze käsittelee, lue Backblaze-arvostelu. Arq Backupissa ei ole yhtä monta ominaisuutta kuin CloudBerry Backup tai Duplicati.

Arq Backup voi varmuuskopioida verkkoon liitettyyn tallennuslaitteeseesi, joten voit ottaa käyttöön 3-2-1-varmuuskopiosäännön ja saada paikallisen ja etävarmuuskopion edut. Tämän lisäksi voit käyttää Arq Backup-tiedostoa varmuuskopiointiin SFTP-palvelimellesi. Jos et tunne SFTP-protokollaa, lue mikä on FTP-opas.

Toisin kuin CloudBerry Backup tai Arq Backup, Duplicati on ilmainen. Jos se on sinulle tärkeää, tutustu Duplicati-arvosteluamme. Arq Backupin ominaisuuksien arsenaalista puuttuu levykuvan varmuuskopio ja mobiilisovellukset, jotta voit käyttää varmuuskopioasi tien päällä. Jos haluat lisätietoja varmuuskopiointitoiminnoista ja online-varmuuskopiosta, tutustu online-varmuuskopiokirjastoomme.

Arq-ominaisuuksien yleiskatsaus

Arq-varmuuskopion logowww.arqbackup.com

139 dollaria kuukaudessa

Varmuuskopioida

Varmuuskopiointiaikataulu

Jatkuva varmuuskopiointi

Kasvava varmuuskopio

Kuvapohjainen varmuuskopio

Ulkoisen aseman varmuuskopio

NAS-varmuuskopio

Palvelimen varmuuskopio

Hybridi varmuuskopio

Mobiililaitteen varmuuskopio

Rajoittamaton varmuuskopio

Rajoittamaton laite

Nopeuden kuristus

Block-level -kopiointi

Monisäikeinen varmuuskopio

Palauttaa

Kuriirien palautuspalvelu

Selaimen käyttö

Mobiilisovelluksen käyttö

versiointi

Poistettu tiedostojen säilyttäminen

turvallisuus

Yksityinen salaus

Lepasalaus

Transit-salaus
TLS

Salausprotokolla
AES 256-bittinen

Kahden tekijän todennus

Karkaisut datakeskukset

Välityspalvelimen asetukset
n / a

HIPPA-yhteensopiva

Tuki

24/7 tuki

Live-chat-tuki

Puhelintuki

Sähköpostituki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

Muut

Tiedostonjako

Laitteen synkronointi

Ilmainen kokeilu
30

hinnoittelu

Voit ostaa Arq-varmuuskopion 49,95 dollarin kertaluonteisella maksulla. Se antaa sinulle elinikäisen siirrettävän käyttöoikeuden, jota voit käyttää tietokoneellesi tai palvelimellesi. Jos et ole varma Arq varmuuskopiosta, voit käyttää ilmaista 30 päivän kokeiluversiota, miten se toimii.

Sanoimme, että Arq Backupissa ei ole online-varatilaa, mutta on tärkeää korostaa, että se tarkoittaa, että joudut tekemään erillisen oston, ja se vaatii kuukausittaisen tai vuosittaisen tilauksen.

Vaikka se saattaa viedä joitain käyttäjiä pois, toiset hyötyvät siitä, koska lähestymistapa tekee Arq Backupista joustavamman. Kaikesta huolimatta, lähestymistapa tarjoaa Arq Backupille paljon joustavampaa kuin online-varmuuskopiointivaihtoehdot, kuten Carbonite ja IDrive.

Arq Backupilla on tällä hetkellä saatavana kahdeksan pilvivaihtoehtoa: Amazon Drive, Amazon S3, Amazon Glacier, Dropbox, Google Drive, Google Cloud Storage, Backblaze B2, Microsoft OneDrive, Wasabi ja kaikki Amazon S3 -yhteensopivat palvelimet. Jos et tiedä kumpi sopisi tarpeitasi parhaiten, Arq pitää sivua, jonka avulla voit päättää.

Monet näistä ratkaisuista ovat parhaassa pilvitallennusvertailuluettelossamme, joten ota se yhteyttä, jos sinun on tiedettävä palveluiden yksityiskohdat. Muut ovat niin kutsuttuja infrastruktuuripalveluratkaisuja. Meillä on parhaat niistä parhaassa pilvi-IaaS-tiedostossa, joka sisältää tiedostojen hosting-artikkelin.

Useimmilla käyttäjillä on hienosti Arq Backup -valinta, mutta se ei ole yhtä vaikuttava kuin CloudBerry Backup -palvelun tarjoamat 60 plus-palveluntarjoajat. Sinun on myös maksettava vain 29,99 dollaria CloudBerry Backup -työpöytäkäyttöoikeudesta.

Helppokäyttöisyys

ARQ-desktop-client

Arq Backupin työpöytäohjelmat ovat saatavana Windowsille ja macOS: lle. Asennus ei vie kauan, ja kun käynnistät asiakkaan, se opastaa sinua määrittämään varmuuskopiointisuunnitelmasi. Opas ei ole kuitenkaan tyhjentävä. Sinun on edelleen muokattava monia asetuksia myöhemmin.

Asiakasta on helppo käyttää, jos sinulla on teknistä tietämystä, mutta se tuntuu 90-luvun tuotteelta. Sinusta ei myöskään tehdä vaikutusta siitä, kuinka houkutteleva se on. Sinun on käytettävä ikkunan yläreunassa tai sivupalkissa olevia avattavia valikoita vuorovaikutuksessa sovelluksen kanssa.

Tämä on vahvassa vastakohdassa suurten värikkäiden, painikkeiden ja yhden napsautuksen toimintojen kanssa, joita olemme odottaneet intuitiivisemmilta ratkaisuilta pilvien varmuuskopioiden markkinoilla. Jos et halua ylläpitää varmuuskopiointisuunnitelmasi, sinun tulisi valita palvelu, kuten Backblaze tai Carbonite, jotka molemmat tarjoavat tallennustilaa.

Tästä huolimatta, jos haluat valita ja määrittää tallennustilasi, CloudBerry Backup antaa sinulle lisää ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, on käyttäjäystävällisempi ja näyttää houkuttelevammalta.

Et voi käyttää varmuuskopioasi, kun olet poissa tietokoneesta, koska Arq Backupilla ei ole mobiilisovelluksia. Jos haluat ja sinun on varmuuskopioitava matkapuhelintietosi, sinun on parasta käyttää IDriveä. Toisin kuin useimmat varmuuskopiointiratkaisut, se voi varmuuskopioida mobiilitietoja valokuvien ja videoiden lisäksi. Lue lisää siitä IDrive-arvosteluamme.

Tiedoston varmuuskopiointi & Entisöinti

Kun olet asentanut Arq Backup -sovelluksen, sinun on valittava varmuuskopion kohde.

ARQ-pilvi-kohteet

Kuten sanoimme, voit valita kahdeksasta pilvitallennusvaihtoehdosta. Muita vaihtoehtoja ovat SFTP-varmuuskopiointi omalle palvelimellesi sekä varmuuskopio ulkoiselle asemalle tai NAS-laitteelle.

ARQ-cloud-setup

Kokeissamme päätimme varmuuskopioida tietomme Google Driveen. Yhdistäminen siihen on suoraviivaista. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on kirjoittaa Google-käyttäjätiedot ja antaa Arq Backup -oikeus käyttää asemaa.

ARQ-salaus-salasana

Sen jälkeen sinun on määritettävä salaussalasana. Arq Backup ei tiedä sitä, vain sinä tiedät, ja sen vuoksi menetät pääsyn varmuuskopioosi, jos unohdat sen.

Oletusarvon mukaan Arq Backup valitsee varmuuskopioitavaksi C-aseman. Voit muuttaa sitä ja muokata varmuuskopiointiaikataulua, jos haluat. Lisäksi voit lisätä poissuljettuja tiedostoja varmuuskopiosta laajennuksen tai tiedoston tai kansion nimen perusteella. Mistä puuttuu, on vaihtoehto valita yleisimmät tiedostotyypit tai kansiot varmuuskopiointia varten.

ARQ-kohde-optiot

Arq Backup suorittaa varmuuskopioita joka tunti, mutta voit muuttaa aikataulua määränpään määritysruudusta kaksoisnapsauttamalla määränpäätä tai valitsemalla määränpään ja napsauttamalla “muokkaa” -painiketta. Voit asettaa ne toimimaan tietyn tunnin välein, tietyllä hetkellä päivällä tai manuaalisesti.

Lisäasetukset-ikkunassa voit valita vaihtoehdon nimeltä ”ohut varmuuskopiot tunnista päivittäin viikoittain”. Jos teet niin, Arq tallentaa kaikki tietyn tunnin varmuuskopiot viimeisen 24 tunnin ajalta, kaikki päivittäiset varmuuskopiot kuluneelta kuukaudelta ja viikoittaiset varmuuskopiot, kunnes asettamasi tallennusraja saavutetaan.

Arq Backup suorittaa deduktioprosessin automaattisesti, mikä tarkoittaa, että samaa tiedostosisältöä ei tallenneta useita kertoja.

Tiedostojen palauttamiseksi on käytettävä vasemmalla olevan sivupalkin palautushierarkiaa. Kun olet löytänyt tiedostot, jotka haluat palauttaa, sinun on napsautettava tiettyä palautusta keskimmäisestä ruudusta. Tiedostot näkyvät keskimmäisessä ruudussa. Valitse haluamasi ja napsauta alareunassa olevaa ”palauta” -painiketta. Koko prosessi tuntuu hankalalta ja voi olla käyttäjäystävällisempi.

Nopeus

Alkuperäiset varmuuskopiot voivat viedä kauan riippuen siitä, kuinka paljon tietoja sinun on suojattava ja kuinka lähellä olet palvelinta. Tässä tapauksessa tämä tarkoittaa Google Driven palvelinta. Googlen maailmanlaajuisen verkon takia nopeudet ovat yleensä nopeita. Voit lukea lisää Google Driven suorituskyvystä Google Drive -arvostelustamme.

Arq-varmuuskopion arvioimiseksi suoritimme lähetys- ja lataustestejä käyttämällä 1 Gt: n zip-kansiota. Käytimme WiFi-yhteyttä Belgradista, Serbiasta, latausnopeudella 6 megabittiä sekunnissa ja latausnopeudella 100 Mbps.

Ensimmäinen yritys: Toinen yritys: Keskimääräinen
Lataa aika00:25:1000:26:1600:25:43
Lataa aika00:15:2400:15:1900:15:23

Keskimääräinen nopeus 1 Gt: n latauksessa oli 25 minuuttia ja 43 sekuntia, mikä on loistava tulos, kun otetaan huomioon, että jotkut palvelut vievät lähes tunnin. Kun olet valmis ensimmäisellä latauksella, asiat liikkuvat entistä nopeammin Arq Backupin estotason tiedostojen kopiointialgoritmin ansiosta, joka siirtää vain jo ladattujen tiedostojen muutetut osat.

Lataa testitulokset eivät ole yhtä ruusuisia. Arq-varmuuskopiointi kesti keskimäärin 15 minuuttia ja 23 sekuntia, mikä on paljon hitaampaa kuin minuutti, jonka sen teoriassa pitäisi kestää.

ARQ-nopeus-asetukset

Jos Arq vie liikaa kaistanleveyttäsi, voit kuristaa sitä asettamalla rajan tai hidastamalla sitä, kun käytät Internet-yhteyttä muihin tarkoituksiin.

turvallisuus

Kuten mainittiin, Arq Backup antaa sinun käyttää omaa salasanaasi salausavaimen luomiseen, mikä tarkoittaa, että sillä on yksityinen salaus. Tämä tarkoittaa, että tiedostosi sekoitetaan ennen tietokoneesta poistumista ja salataan, kunnes palautat ne.

Tällä tavalla, riippumatta siitä, mitä tallennuspalvelua käytät, se ei pysty lukemaan tai skannaamaan tiedostojasi. Käytetty salaustaso on AES 256-bittinen.

Arq Backup käyttää SSL-protokollaa suojaamaan siirrettäviä tiedostoja. Yksi esimerkki siirron aikana aiheutuvista uhista on mies keskellä -hyökkäys.

Se on kaikki turvatoimenpiteet, joita Arq Backup käyttää. Niiden lisäksi saamasi tietoturvan ja yksityisyyden taso riippuu käyttämästäsi tallennustilan tarjoajasta. Kaikki saatavilla olevat palveluntarjoajat tallentavat tietoja RAID-palvelimille suojatuissa tietokeskuksissa, jotka kestävät luonnonkatastrofit sekä fyysiset ja virtuaaliset hyökkäykset. Tietosi tulee olla turvassa valitsemastasi palvelusta riippumatta.

yksityisyys

Yksityinen salaus estää ketään lukemasta tiedostojasi, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mutta tarkistimme Arq Backupin tietosuojakäytännössä epäilyttäviä lausekkeita henkilökohtaisten tietojen käsittelystä..

Tietosuojakäytäntö on lyhyt ja selkeä. Sanotaan, että Arq Backup kerää henkilökohtaisia ​​tietoja, kun annat ne ja kun käytät palvelua. Antaa yhteystietosi, mukaan lukien nimi ja sähköpostiosoite, kun rekisteröidyt. Kun ostat lisenssin Arq Backup-verkkokaupasta, annat tilitietosi, mutta Arq Backup ei tallenna niitä.

Arq Backup vastaanottaa myös tietoja, kun otat yhteyttä siihen, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja muut tiedot, jotka valitset toimittaa.

Kuten monet palvelut, myös Arq Backup voi kerätä tiettyjä tietoja automaattisesti laitteeltasi. Tiedot voivat sisältää IP-osoitteen, selaintyypin, Internet-palveluntarjoajan, käyttöjärjestelmän ja muut.

Arq Backup käyttää yhteystietoja sähköpostitse ostokuitit, ohjelmistopäivitysilmoitukset, tietoturvapäivityksiä koskevat ilmoitukset ja muutama hyödyllinen sähköpostiosoite aloittamiseen. Se voi myös lähettää mainosviestejä ajoittain. Se lupaa olla myymättä tietojasi kolmansille osapuolille.

Henkilökohtaisten tietojen keräämisen oikeusperusta on seuraava:

”Yleensä keräämme kuitenkin henkilökohtaisia ​​tietoja vain sinulta (i) silloin, kun tarvitsemme henkilötietoja tehdäksemme sopimuksen kanssasi; (ii) jos käsittely on laillisten etujemme mukaista eikä sinun oikeutesi korvaa sitä; tai (iii) jos meillä on suostumuksesi siihen. Meillä on perusteltu intressi kehittää palveluitamme ja kommunikoida tarvittaessa kanssasi tämän tarjoamiseksi, esimerkiksi vastatessasi kyselyihisi, parantaessamme ohjelmistojamme tai harjoittamalla markkinointia. “

Jos et pidä näistä käytännöistä, voit peruuttaa tilauksen tiettyjen tarjoussähköpostiviestien vastaanottamisesta. Voit myös poistaa evästeet käytöstä, jos olet tottunut siihen, että jotkin Arq Backup -ominaisuudet eivät toimi. Voit pyytää pääsyä tiliisi liittyviin tietoihin myös sähköpostitse [sähköposti suojattu].

Arq Backup säilyttää sinulta keräämäsi henkilötiedot vain, jos sillä on jatkuvaa ja laillista liiketoimintatarvetta. Tämä on linjassa useimpien palveluiden toiminnan kanssa, emmekä löytäneet epäilyttäviä lausekkeita.

Tuki

ARQ-dokumentaatio

Voit käyttää mukana toimitettuja ohjeita saadaksesi apua ongelmaan. Siinä ei ole paljon artikkeleita, mutta ne ovat selkeitä, niissä on kuvakaappauksia ja niitä on helppo seurata. Hakuvaihtoehtoa ei kuitenkaan ole. Jos artikkelit eivät auta, voit ottaa yhteyttä tukeen.

Sitä varten sinun on lähetettävä sähköposti osoitteeseen [suojattu sähköpostitse] Arq Backup sanoo yrittävänsä vastata sähköposteihin yhden arkipäivän sisällä. Lähetimme sähköpostiviestin, jossa oli kysymyksiä tämän testaamiseksi, ja vastaus tuli 10 tunnissa.

Muita tukimuotoja, kuten chat, käyttäjäfoorumit ja puhelin, ei ole saatavana.

Tuomio

Huolimatta selvästi vaikutelmasta, että Arq Backup on suunnitellut insinöörin käsin, se on kunnollinen varmuuskopiointityökalu. Toisin sanoen on olemassa paljon parempia vaihtoehtoja, joten suosittelemme, että selaat ideoita varten online-varmuuskopio-arvosteluitamme.

Niiden arvostelujen varmuuskopiopalvelut, kuten Zoolz Home Backup, Acronis True Image ja muut, jotka olemme maininneet, maksavat todennäköisesti vähemmän rahaa, kun otat huomioon tallennuskustannukset.

Jos tarvitset työkalun, jolla on samanlaiset ominaisuudet, siirry CloudBerry-varmuuskopion kanssa. Jos olet macOS-käyttäjä, lue Aikakone vs. Arq varmuuskopio vs. Duplicati vs. CloudBerry varmuuskopio -artikkeli.

Haluamme kuulla kokemuksistasi Arq Backup -yrityksessä, joten älä epäröi lähettää kommentteja. Jos luot varmuuskopioita toisella työkalulla, haluamme myös kuulla siitä. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map