AltDrive-katsaus – Vanhentunut palvelu – päivitetty 2020

AltDrive-arvostelu

Helppo tietojen varmuuskopiointi ja arkistointi. Puuttuu muutamasta mukautusominaisuudesta. Kaiken kaikkiaan se on helppo käyttää.


Huomio: Tärkeä päivitys!

AltDrive-hinnasuunnitelmat

Kuka on AltDrive?

AltDriven päättäjät ymmärtävät, että nykypäivän jatkuvasti kytkettynä, yber-yhteydessä olevaan maailmaan elämä tapahtuu yhtä paljon verkossa kuin muuallakin. Tämä tarkoittaa, että yksinkertaisen, tehokkaan ja helppokäyttöisen tiedon saatavuuden, tallentamisen ja noutotavan saatavuus on tärkeämpää kuin koskaan ennen.

Vaikka tietoturva ja tallennus yhdistivätkin suurimman osan nykyään ihmisistä, AltDriven takana oleva yritys ymmärtää, että käyttäjät itse ja käyttäjien luoma tieto on kaikkea muuta kuin monoliittista – ja siksi ohjelma kuuluu sekä yritys- että yksityishenkilöiden / kotikäyttäjien toistoihin..

Nyt hyvä asia on, että AltDrive tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan tiedostoillesi. Etkö usko, että se on mahdollista? Sinun kannattaa tutustua artikkeliimme rajoittamattomasta online-varmuuskopiointipalvelusta tai käyttää pilvivarastojen vertailutaulua. Rajoittamaton online-varmuuskopio vapauttaa sinut huolehtimisesta siitä, kuinka paljon tietoja sinulla on tai aiotaan luoda tulevaisuudessa. Tiedät aina, että AltDriven palvelimilla on runsaasti tilaa, sinun ei tarvitse maksaa enemmän. 

Kuulostaa liian hyvältä kaupasta? Lue kaikki yksityiskohdat. 

Vaihtoehtoja AltDrivelle

AltDrive-koti

AltDrive Home on juuri miltä se kuulostaa – yksinkertainen tiedostojen varmuuskopiointiohjelma yksittäiselle ja pienyritykselle iästä tai vaatimuksista riippumatta. Ainakin se on teoria.

Olipa kyseessä isoäidin valokuva-albumit, teini-ikäisten iTunes-kirjastot tai oma maisterityösi, AltDrive Home tarjoaa tyylikkään ja vaivaton tavan pitää se kaikki turvallisena. Sillä ei myöskään ole väliä missä käyttöjärjestelmässä olet. Macit ja tietokoneet voivat pelata hienosti – ja paitsi keskenään, myös Linuxin kanssa.

AltDrive tarjoaa samanlaisia ​​ominaisuuksia, kuten Backblaze ja muut rajoittamattomat online-varmuuskopiointipalvelut. Testissämme se toimi erittäin hyvin verrattuna sekä tiedostojesi nopeaan lataamiseen että myös sujuvasti taustalla. 

85

AltDrive Home -sarjan suunnitelmiin sisältyy kulta (tallennus, turvallisuus ja tiedostojen varmuuskopiointi / hakeminen yhdellä koneella) 4,95 dollaria USD / kk. tai 44,50 dollaria / vuosi, ja AltDrive Platinum, joka sisältää kaikki Gold-paketin ominaisuudet, mutta jossa on lisätilaa tilaa jopa kolmelle tietokoneelle ja / tai muille laitteille.

Jos potentiaalinen käyttäjä huomaa, että jokainen penniä todella laskee etsiessään paras ratkaisu heidän tarpeisiinsa, hän löytää Platinum-tason yrityksen parhaan vastineen. Kuukausittaiset suunnitelmat maksavat 9,95 dollaria USD, kun taas vuotuiset suunnitelmat ovat 99,50 dollaria tai vain hiukset yli kaksi dollaria kuukaudessa.

AltDrive Home -sovelluksen ominaisuuksien osalta ”tukeva” on ehkä paras sana, jota voitaisiin käyttää kuvaamaan sitä. Siellä on esimerkiksi turvallisuuskysymys: AltDriven kaksois-SSL / AES 256-bittinen salaus, käyttäjän luomia avaimia hyödyntävät valtuutusprotokollat ​​ja kohdelaitteen salaus varmistavat, että jopa arkaluontoisimmat tiedostot pysyvät turvassa sekä koneissasi että AltDrivessa. omat palvelimet.

AltDriven kotisuunnitelmissa on rajoittamaton kapasiteetti ja kahden kuukauden säilytysikkuna, kun taas sen ainutlaatuinen algoritmi seuraa muutoksia ja varmuuskopioi niitä asteittain, mikä lisää huomattavasti loppukäyttäjän pääsyn nopeutta. Nämä eivät tietenkään ole ainoita AltDrive Home -sovelluksen ominaisuuksia, mutta tyhjentävää luetteloa olisi melkein mahdotonta antaa tässä lyhyessä katsauksessa; käyttäjää kannustetaan hyödyntämään ilmaisen AltDrive-kokeilun, joka kestää 30 päivää, ja on runsaasti aikaa tutkia kaikkea mitä AltDrive-järjestelmä tarjoaa.

AltDrive Biz

AltDrive Business – vakaville yrittäjille ja pienyrityksille

Omistatko tai johtatko keskikokoista Fortune 500 -tason yritystä? Ehkä olet järjestelmänvalvoja, joka vastaa tällaisen kokonaisuuden teknologisesta päivittäisestä toiminnasta. Jos niin, tiedät vain kuinka tärkeä oikea-aikainen ja luotettava pääsy tiedostoihisi ja ohjelmiin voi olla. AltDrive ehkä sopii tarpeisiisi. Katsotaanpa miksi. 

Kaikkien edellä AltDrive Home -osiossa käsiteltyjen ominaisuuksien lisäksi (ja niiden lukuisten, joita ei vielä ollut, mutta jotka ovat vielä vakiona sen sisällä), AltDrive Biz tarjoaa myös omat erityiset ja ainutlaatuiset yritystason ominaisuudet.

Esimerkiksi AltDrive Biz -asiakkaat nauttivat nollarajoista kaistanleveydestään, siirtonopeuksistaan ​​ja niin edelleen, eikä heillä ole tiedostorajoituksia. Tarvitset vain tarvitsemasi, ja AltDrive on paikalla varmistaaksesi, että sinulla on se, riippumatta siitä, mikä se on, minkä kokoinen se voi olla tai missä käyttöjärjestelmässä olet. Samoin säilytys- ja siirtonopeudet ovat erittäin kilpailukykyisiä; yksinkertaisen varastoinnin hinnat ovat noin viisitoista senttiä (USD) kuukaudessa, kun taas kokonaisia ​​koneita voidaan hallita vain pohjoiseen 3 dollaria USD kuukaudessa. 

turvallisuus

Tietysti tietoturva on ensisijaisen tärkeää yritystietojen yhteydessä, minkä vuoksi AltDrive-tuotteen liiketoiminnan taso käyttää kaksois-SSL / AES 256-bittistä salausta, turvallisia ulkopuolisia varastointitiloja redundanteilla suojausominaisuuksilla (häkkipalvelimet, useita valvontakerroksia, jne.) ja niin edelleen.

Lisäksi järjestelmänvalvojat voivat smuokkaa mukautettuja käyttöprofiileja sekä yksilö- että ryhmätasolla, paremmin hallita sitä, kuka voi nähdä ja olla vuorovaikutuksessa minkä kanssa. Tietojen säilyttäminen on turhaa, kun oletuspyyhkäisyikkunat on asetettu 30 päiväksi, seitsemäksi vuodeksi ja auki – eli tietosi pysyvät ikuisesti. Kumpi valitset, tiedot varmuuskopioidaan uudestaan ​​täysin erillisellä palvelimella. Menetystä sinulle tärkeimmästä asiakasta ei tarvitse enää pelätä. 

Kuten AltDrive Home -palvelussa, tyhjentävä ominaisuusluettelo on yksinkertaisesti liian suuri yritys tämän tyyppisen tarkistuksen tekemistä varten. Mahdollisen asiakkaan uteliaisuus voidaan parhaiten hillitä käyttämällä ilmaista 30 päivän kokeiluversiota, joka on kaikkien uusien asiakkaiden käytettävissä..

Tietoja AltDrivestä

AltDrive-yritys perustettiin vuonna 2005. Kuten niin usein tapahtuu tekniikan kehityksessä, sen perustaja – insinööri – näki oman tarpeensa yksinkertaiseen, turvalliseen ratkaisuun tiedostovarastointikysymykseen ja päätti tehdä jotain.

Kahdeksan vuotta myöhemmin tämä kerran vaatimaton käynnistys toimii mustana ja paremmin kuin koskaan, mikä ei ole pieni asia Seattlen kaltaisessa kaupungissa – kysy vain kaikilta yrityksiltä, ​​joita kaupunki on pureskellut ja sylkenyt! Sen tarkoituksena on vain näyttää, mitä yritys, jonka perustana on auttaa muita, voi saavuttaa.

Varmuuskopioida & Palauttaa

Kuinka varmuuskopioida ja palauttaa tiedostoja AltDriven avulla

Tietysti tärkein osa online-varmuuskopiointipalvelussa on kuinka hyvin se varmuuskopioi tietosi. Mutta varmuuskopiointi ei riitä, jos palautusprosessi on viallinen, voit unohtaa hienot ominaisuudet ja mukavat suojausominaisuudet. 

AltDrive varmuuskopioi sekä automaattisen että hands-off-toiminnon, ja se voidaan tehdä joko käyttäjän määrittämällä aikataululla tai jättää pelkästään automaattisen ohjelman esiasetuksiin..

Tiedostojen palauttaminen on samalla tavoin intuitiivista – valitse vain mitä tahansa yksittäisistä tiedostoista koko koneellesi, ja AltDrive käsittelee loput, ja kaikki tiukat suojausprotokollat. Käyttäjät voivat vain nauttia kupin kahvia tai sotkea Facebookissa ja antaa AltDriven tehdä asian asian taustalla. Suurin osa käyttäjistä ei ilmoita merkittävistä viiveistä tai laskuista Internet-nopeuksissa. Se on kaikki yhtä lähellä napsautuksella kuin tämä toimenpide voi saada. 

Verrattuna muihin varmuuskopio-ohjelmiin ilmoitamme mielellämme, että AltDrive toimii virheetömästi ja palauttaa testitiedostot ilman suuria tapahtumia. 

Lopullinen tuomio

Ei ole mikään salaisuus, että nykyään markkinoilla on lukuisia tiedostovarmuusapuohjelmia. Monet heistä kärsivät kuitenkin monista rajoituksista, joista osa voi olla melko vakava.

AltDrive pyrkii olemaan kaikkien ulottuvilla, riippumatta siitä, ovatko nuoret tai vanhat, rikkaat vai eivät, isot tai pienet paistinpannut, ja heidän palvelunsa heijastaa sitä. Tärkeää on, että et voi pysyä heidän kanssaan ikuisesti, mutta jos etsit lähestyttävää, monipuolista, tyylikästä ratkaisua tiedostojen tallennus-, suojaus- ja käyttöoikeustarpeisiin, jotka toimivat sinulle riippumatta siitä, kuka olet (Ja mikä ei tee lompakostasi ahkeruutta huonoon kohteluasi), sinun kannattaa ehdottomasti vilkaista AltDrive. 

Vaihtoehtoja AltDrivelle

 • «
 • <
 • {sivunumero}
 • >
 • »

toimittaja
pilviä kohti luokitus
$ kuukaudessa

tärkeimmät ominaisuudet
Lisää

 1. 1
 2. AltDriveAltDrive-logo
  www.altdrive.com
 3. 371 dollaria
  Säästä 17% / kk
  • Jatkuva varmuuskopiointi
  • Kasvava varmuuskopio
  • Ulkoisen aseman varmuuskopio
  • NAS-varmuuskopio
  • Rajoittamaton varmuuskopio
  • versiointi
  • Yksityinen salaus
 4. Käy AltDriveAltDrive Review -sivustolla
 1. 2
 2. JustCloudJustCloud-logo
  www.justcloud.com
 3. 761 dollaria
  Säästä 29% / kk
  • Jatkuva varmuuskopiointi
  • Kasvava varmuuskopio
  • Ulkoisen aseman varmuuskopio
  • NAS-varmuuskopio
  • Rajoittamaton varmuuskopio
  • versiointi
  • Yksityinen salaus
 4. Käy JustcloudJustcloud Review -sivustolla
 1. 3
 2. CrashPlan pienyrityksilleCrashPlan for Small Business -logo
  www.crashplan.com
 3. 1000 dollaria / kuukausi
  • Jatkuva varmuuskopiointi
  • Kasvava varmuuskopio
  • Ulkoisen aseman varmuuskopio
  • NAS-varmuuskopio
  • Rajoittamaton varmuuskopio
  • versiointi
  • Yksityinen salaus
 4. Käy CrashPlan for BusinessCrashPlan for Business Review -sivustolla
 1. 4
 2. CarboniteCarbonite-logo
  www.carbonite.com
 3. 600 dollaria / kuukausi
  • Jatkuva varmuuskopiointi
  • Kasvava varmuuskopio
  • Ulkoisen aseman varmuuskopio
  • NAS-varmuuskopio
  • Rajoittamaton varmuuskopio
  • versiointi
  • Yksityinen salaus
 4. Käy CarboniteCarbonite Review -sivustolla
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map