Acronis True Image Review 2020 – päivitetty 2020

Acronis True Image Review 2020 -katsaus

Acronis True Image -sovelluksella on paljon tekemistä, melkein kaiken, tosiasiallisesti, mutta vaikea käyttöliittymä ja monimutkainen hinnoittelu vahingoittavat sitä. Se sanoi, että se on nopea ja kattava, joten kannattaa tutustua. Lue kaikki yksityiskohdat Acronis True Image -katsauksesta.


Slider1

Slider2

Slider3

Slider4

Slider5

Slider6

Edellinen

Seuraava

Acronis True Image on monipuolinen online-varmuuskopiointipalvelu, jolla on erinomainen turvallisuus, yksityisyys ja asiakaspalvelu. Sitä vahingoittaa kuitenkin hankala työpöytäohjelma, huono käyttöliittymäsuunnittelu ja monimutkainen hinnoittelujärjestelmä. Lue tämä Acronis True Image -katsaus oppiaksesi kaikki ohjelmiston vahvuudet ja heikkoudet.

Palvelussa on toimintoja, kuten levyn siivoaminen, ransomware-suojaus ja muut, uskomattoman runsaasti ominaisuuksia, vaikka kaiken tämän sisällyttäminen tarkoittaa, että etsimäsi voi olla vaikea löytää. Tätä ei auta se, että työpöytäsovellus ei usein reagoi, ja eri ikkunoiden avaamisen yhteydessä tapahtuu vakavia viiveitä.

Sen turvallisuus, yksityisyys ja asiakaspalvelu ovat kaikki erinomaisia, ja monimutkaisesta vaihtoehdoista huolimatta hinnat eivät ole myöskään huonoja. Itse varmuuskopiointiprosessi on myös muotoiltu hyvin, sillä tuella on erilaisia ​​tuettuja käyttöjärjestelmiä ja lisävarusteita, kuten ajoitus, hybridi- ja kuvapohjainen varmuuskopiointi ja kuritus.

Jos kuitenkin helppokäyttöisyys ja nopea vastausaika ovat suuria tekijöitä sinulle, kannattaa harkita vaihtoehdon etsimistä parhaiden online-varmuuskopiointiluetteloidemme joukosta. 

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot Acronis True Image Review 2020: lle

ominaisuudet

Vaikka monet varmuuskopiointipalvelut keskittyvät puhtaan käyttökokemuksen tarjoamiseen yli joukon ominaisuuksia, Acronis True Image menee vastakkaiseen suuntaan. Pöytätietokone on täynnä toiminnallisuuksia, kuten ransomware-suojaus, aseman puhdistus, järjestelmän puhdistus ja paljon muuta.

Acronis-Cloud-Sync

Varmuuskopiointiominaisuuksista alkaen Acronis True Image tukee kuvapohjaisia ​​varmuuskopioita, mikä tarkoittaa, että voit luoda täydellisen kopion järjestelmästä palvelimilleen. Lisäksi mukana ovat myös mobiili-, hybridi-, NAS- ja palvelinvarmuuskopiot, joita käsittelemme yksityiskohtaisemmin ”tiedostojen varmuuskopiointi ja palautus” -osiossa.

Missä ohjelmisto todella erottuu, on sen monilla lisäominaisuuksilla. Tähän sisältyy kyky luoda piilotettu osio paikallisten varmuuskopioiden tallentamiseksi (nimeltään Acronis Secure Zone), työkalu pelastusvälineiden luomiseen ja täydellinen pilvisäilytys synkronointi, joka on enemmän yhdenmukainen tuotteiden kuten Dropbox ja Google Drive.

Acronis-Secure-Zone

Pelastusvälineen avulla voit ladata varmuuskopion USB-laitteelle tai muulle ulkoiselle laitteelle ja palauttaa järjestelmän täydelliseen aikaisempaan tilaan. Tämä on hyödyllinen myös uutta tietokonetta määritettäessä, koska voit muuttaa sen heti vanhan laitteen klooniksi.

Acronis-Rescue-Media

Tämän ominaisuuden mukana tulee myös toiminto, jota kutsutaan ”yleiseksi palautukseksi”. Lyhyesti sanottuna tämä antaa sinulle mahdollisuuden palauttaa järjestelmäkuvasi täysin erilaisilla laitteilla ilman, että sinun on huolehdittava yhteensopivuusongelmista.

Acronis-Universal-palautus

Voit käyttää Acronis-sovellusta myös järjestelmän puhdistukseen, jonka avulla voit pyyhkiä laitteeltasi arkaluontoisia tietoja, kuten salasanoja, ja varmistaa, että kaikki tietueet tuhotaan pysyvästi (toisin kuin säännöllinen poisto, missä jäljet ​​jäävät edelleen ilmaiseksi) kiintolevytila).

Acronis-System-siivous

Samoin “asemanpuhdistin” -ominaisuuden avulla voit pyyhkiä aseman tai osion kokonaan varmistaen, että kukaan ei voi palauttaa mitään siihen aiemmin tallennetuista tiedoista..

Acronis-Drive-puhdistusaine

Acroniksessa on myös ominaisuus, joka tunnetaan nimellä “aktiivinen suojaus” ja jonka tarkoituksena on suojata sinua ransomware-ohjelmilta ja laittomalta kryptoomilta, jos lataat vahingossa joitain ikäviä ohjelmistoja..

Toinen mielenkiintoinen ominaisuus on “kokeile & päätä ”-työkalu, joka varaa kiintolevyllä tietyn määrän tilaa karanteeniksi potentiaalisesti vaarallisten ohjelmistojen tai tiedostojen testaamiseksi. Jos jokin menee pieleen, kielteiset vaikutukset poistetaan käytöstä ja voit palauttaa sen takaisin entiseen tapaan.

Acronis-Kokeile-ja päättää

Edellyttäen, että olet kirjautunut Advanced- tai Premium-suunnitelmiin (lisätietoja tästä myöhemmin), voit käyttää myös Acronisin ”arkisto” -ominaisuutta. Kaikki arkistoosi lisäämäsi tiedot poistetaan laitteelta vapauttaaksesi tilaa, mutta se pysyy silti näkyvissä File Explorerissa aivan kuten normaalisti, kunhan olet yhteydessä Internetiin.

Vaikka aiemmin pystyit varmuuskopioimaan sosiaalisen median tilejä, kuten Facebook ja Instagram, tämä ominaisuus poistettiin alustalta elokuussa 2019.

Acronis True Image Features -katsaus

Acronis True Image Review 2020 -logowww.acronis.com

Alkaa 417 dollarista kuukaudessa rajoittamattomalle GBA-koko suunnitelmalle

Varmuuskopioida

Varmuuskopiointiaikataulu

Jatkuva varmuuskopiointi

Kasvava varmuuskopio

Kuvapohjainen varmuuskopio

Ulkoisen aseman varmuuskopio

NAS-varmuuskopio

Palvelimen varmuuskopio

Hybridi varmuuskopio

Mobiililaitteen varmuuskopio

Rajoittamaton varmuuskopio

Rajoittamaton laite

Nopeuden kuristus

Block-level -kopiointi

Monisäikeinen varmuuskopio

Palauttaa

Kuriirien palautuspalvelu

Selaimen käyttö

Mobiilisovelluksen käyttö

versiointi

Poistettu tiedostojen säilyttäminen

turvallisuus

Yksityinen salaus

Lepasalaus

Transit-salaus
TLS

Salausprotokolla
AES 256-bittinen

Kahden tekijän todennus

Karkaisut datakeskukset

Välityspalvelimen asetukset

HIPPA-yhteensopiva

Tuki

24/7 tuki

Live-chat-tuki

Puhelintuki

Sähköpostituki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

Muut

Tiedostonjako

Laitteen synkronointi

Ilmainen kokeilu
30

hinnoittelu

Acronis True Image sisältää jonkin verran epätavallisen hinnoittelumallin, koska vakiopaketti vaatii vain kertaluonteisen maksun, kun taas Advanced- ja Premium-suunnitelmat toimivat vuosittaisina laskutuksina. Vaikka voi olla vaikea kääriä päätäsi kaikkien eri vaihtoehtojen ympärille, todellinen hinnoittelu on erittäin kohtuullinen.

Acronis True Image Cloud toimii pääasiassa rajoittamattomana varmuuskopiopalveluna tietylle määrälle laitteita. Voit tehdä täyden kuvapohjaisen varmuuskopion yhdelle, kolmelle tai viidelle laitteelle koosta riippumatta. 

Edellyttäen, että sinun täytyy varmuuskopioida vain yksi laite, hinta 59,99 dollaria on suunnilleen sama kuin muiden rajoittamattomien varmuuskopiointipalvelujen tarjoajien, kuten Backblaze ja Carbonite. Parempaa vielä, standardisuunnitelma vaatii vain yhden maksun sijaan toistuvan tilauksen. 

Vaikka meillä ei ole syytä uskoa, että Acronis vetää maton asiakkaidensa alta, Zoolzin elinikäiseen liittymiseen liittyvä viimeaikainen fiasko saa meidät varovaisiksi tällaisten tarjousten suhteen (lue lisää tästä helmikuun Pilvistilassa).

Et voi kuitenkaan varmuuskopioida tiedostoja tai kansioita erikseen, joten jos haluat olla selektiivisempi varmuuskopiointiprosessisi suhteen, sinun on valittava joko Advanced- tai Premium-suunnitelma.

Lisäksi edistyneillä ja premium-käyttäjillä on mahdollisuus lisätä pilvitallennuskapasiteettiaan oletusarvoa enemmän. Edistyneeseen suunnitelmaan sisältyy oletuksena 200 Gt, mutta voit nostaa sen 500 Gt: een vielä 20 dollarilla vuodessa.

Acronis-Muut-Storage

Samaan aikaan Premium-käyttäjät saavat suunnitelmaansa 1 Tt tallennustilaa ja heillä on mahdollisuus nostaa tämä 2 Tt: lle 40 dollarilla, 3 Tt: lla 80 dollaria, 4TB: lla 120 dollaria tai 5TB: lla 160 dollarilla..

Acronis True Image tarjoaa myös erittäin antelias ilmaisen kokeilujakson, joka tarjoaa sinulle 1 Tt tallennustilaa koko kuukauden ajan antaen sinulle paljon mahdollisuutta päättää, haluatko maksaa palvelusta vai ei..

Helppokäyttöisyys

Koska siinä on niin paljon ominaisuuksia, Acronis True Image -työpöytäohjelmassa navigointi voi olla hieman hämmentävä asia. Lisää tähän taipumus viivästyä, kun käyttäjät napsauttavat erilaisia ​​käyttöliittymäelementtejä, ja saat ohjelmiston, jota voi olla tuskallista käyttää, etenkin ensimmäistä kertaa käyttäville.

Työpöytäohjelma – saatavana Windows XP: lle ja uudemmille sekä OS X 10.10: lle ja uudemmille – on jaettu yhdeksään pääosaan, jotka on järjestetty ikkunan vasemmalla puolella olevaan valikkoon. Ensimmäinen on “varmuuskopio” -osa, jossa voit hallita ja aloittaa varmuuskopion, säätää asetuksia ja palauttaa tiedostot palvelimelta.

Acronis-Backup-osasto

Seuraava on “arkistot” -valikko, jossa voit järjestää arkistoidut tiedostosi, eli ne poistetaan laitteeltasi, mutta pysyvät käytettävissä tavallisen File Explorer -sovelluksen kautta.

Acronis-arkisto-osasto

Luettelon kolmas merkintä on ”synkronointi” -ominaisuus, jossa voit määrittää tietyt kansiot synkronoitavaksi laitteiden välillä ja itse Acronis-pilven kanssa. Tämä on ominaisuus, jota nähdään yleisemmin pilvitallennuspalveluissa, kuten Dropbox, ja on uskomattoman hyödyllistä varmistaa, että sinulla on välitön pääsy tärkeisiin tiedostoihin laitteidesi välillä.

Acronis-Sync-osasto

Seuraavaksi tulee “työkalut” -valikko, jossa sijaitsevat kaikki aiemmassa tarkastelumme yhteydessä mainitut sekalaiset ominaisuudet, kuten pelastusvälineiden rakennustyökalu, järjestelmän puhdistustoiminto ja Acronis-turvavyöhykeominaisuus..

Acronis-Tools-osasto

Kun työkaluvalikko on ”aktiivisen suojauksen” järjestelmän paneeli, jonka avulla Acronis True Image voi estää ohjelmistoja ja tiedostoja, jotka sisältävät ransomware- ja / tai koodia, joka käyttää laitettasi salaustekniikan suorittamiseen.

Acronis-Active-suojaus

Vaihtamalla “aktiviteetti” -välilehdelle voit nähdä, onko jokin pysäytetty, ja “hallita prosesseja” -välilehti antaa sinun määrittää tietyt prosessit, joita on tarkkailtava ja / tai estettävä aloittamasta ensisijaisesti.

Acronis-Tili-osasto

Seuraava valikko alaspäin antaa sinulle yleiskatsauksen tilistäsi, mukaan lukien nykyinen tilaussuunnitelmasi ja kuinka paljon tilaa käytät. Yleiset asetukset ovat kyseisen valikon alla, jossa voit muuttaa asioita, kuten kuristusta akun varauksen, matkapuhelimen varmuuskopion sijainti- ja ilmoitusasetuksien perusteella..

Acronis-General-asetukset

Lopuksi vasemmassa alakulmassa on vielä kaksi osaa. Ensimmäinen on vain tilisi päivittäminen, jos sinusta tuntuu, että tarvitset lisää tilaa, ja toinen on ohjekeskus, jossa voit käyttää tietokantaa, luoda järjestelmäraportin tai lähettää palautetta yritykselle..

Acronis-ohje-osasto

Kuten mainitsimme lyhyesti tämän osan alussa, Acronis True Image -työpöytäohjelma on valitettavasti joskus uskomattoman hidas. Napsautimme useita kertoja välilehteä, odottaaksemme vain 10 – 20 sekuntia ennen kuin sovellus todella vastasi ja vei meidät mihin halusimme mennä..

Tämä on valtava ongelma, koska se tekee asiakkaan käytöstä varsin turhauttavaa, varsinkin kun olet uusi palvelu ja et ole vielä tiennyt, missä kaikki on.

Acronis on saatavana myös mobiileissa käyttöjärjestelmissä. Sovelluksia voi ladata sekä iOS-sovelluskaupasta että Google Play -kaupasta. Mobiilisovellukset ovat yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä, etenkin paisutettuun työpöytäohjelmaan verrattuna, koska kaikki mitä todella voit tehdä, on asettaa varmuuskopiosuunnitelma mobiililaitteellesi ja hallita olemassa olevia varmuuskopioita.

AcronisiOS-Main-paneeli

Vaikka web-asiakasohjelmaa on saatavana, se on uskomattoman harva. Se koostuu kolmesta osasta, joiden avulla voit ladata ja poistaa olemassa olevia varmuuskopioita, hallita jakamislinkkejä ja nähdä kuinka paljon tilaa sinulla on jäljellä.

Acronis-Web-Client

Tiedoston varmuuskopiointi & Entisöinti

Tämä on todennäköisesti online-varmuuskopiointipalvelun tärkein kriteeri. Onneksi varsinainen varmuuskopiointi- ja palautusprosessi muodostaa itse Acronis True Image -toiminnon ytimen, ja se on alue, jolla se menee hyvin. Kaikenlaiset laitteet voidaan varmuuskopioida mobiililaitteista kokonaisiin palvelimiin, ja sinulle annetaan runsaasti vaihtoehtoja prosessin etenemiselle..

Acronisin avulla voit joko varmuuskopioida yksittäiset tiedostot ja kansiot tai tehdä täydellisen järjestelmän kuvan varmuuskopion koko laitteestasi. Voit määrittää tämän tapahtuvan aikataulussa, joka voi olla joko päivittäin, viikoittain, kuukausittain tai jatkuvasti, eli asiakas tarkistaa viiden minuutin välein, onko valittuihin tiedostoihin tehty muutoksia..

Acronis-Select-Source

Varmuuskopiot tehdään lohkotason algoritmilla, mikä tarkoittaa, että asiakas ei tuhlaa yhteytesi tai järjestelmän resursseja lataamalla kokonaan muutettua tiedostoa. Sen sijaan se etsii tarkkoja muutoksia ja lähettää vain muutetut osat.

Acronis-Aikataulu

Pöytätietokoneesi lisäksi voit myös varmuuskopioida palvelimia, NAS-laitteita, ulkoisia asemia ja matkapuhelimia. IOS-käyttöjärjestelmässä voit varmuuskopioida valokuvasi, videosi, yhteystietosi, kalenterisi ja muistutuksesi, kun taas Android-sovellus antaa sinulle mahdollisuuden myös varmuuskopioida tekstiviestit.

Acronis-Uusi-IOS-Backup

Jos haluat pitää paikallisen kopion varmuuskopiosta kätevällä tavalla, Acronis antaa sinulle vaihtoehdon (kun määrität varmuuskopion ensimmäistä kertaa) valita sijainnin nykyisellä laitteellasi tai liitetyllä ulkoisella asemalla Acronis-pilven sijaan. Vaikka tietosi pitäisi olla täysin turvallisia pilvellä, tämä tarjoaa ylimääräisen redundanssitason, joka tapauksessa.

Acronis-Destination

Versioinnin kannalta Acronis voi säilyttää muuttuneen tiedoston vanhan version rajoittamattoman ajan tai voit asettaa asiakkaan poistamaan kaikki aiemmat versiot, jotka ovat saavuttaneet tietyn iän. Oletuksena tämä on kuusi kuukautta, mutta voit poistaa sen kokonaan käytöstä, jos haluat.

Acronis-versiointi

Varsinainen varmuuskopiointisuunnitelman laatimisprosessi on yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain napsauttaa Lisää varmuuskopio -painiketta työpöytäohjelman varmuuskopio-osassa. Sitten voit päättää, mitä haluat varmuuskopioida ja mihin haluat tallentaa sen. 

Acronis-Add-Backup

Painamalla “näkymät” -painiketta tässä näkymässä voit päättää aikataulusta, ottaa yksityisen salauksen käyttöön suojauksen parantamiseksi ja asettaa poissulkemisia tiedostotyyppien tai sijainnin perusteella. 

Voit myös valita, mihin tietokeskukseen tiedostot tallennetaan, asettaa kuristusta vähentääksesi ohjelmiston vaikutusta yhteyteen ja päättää kuinka kauan haluat säilyttää vanhan version tai poistetun tiedoston..

Acronis-Poikkeukset

Valitettavasti monisäikeiseen lankavaihtoehtoa ei ole, mikä on jotain mitä saat useiden kilpailijoiden, kuten Cloudberry ja BigMIND Home, kanssa. Ei ole myöskään kuriirien palautuspalvelua (tarkoittaen fyysisen laitteen lähettämistä varmuuskopion palauttamisen yhteydessä), joten jos suunnittelet suurten varmuuskopioiden palauttamista hitaalla yhteydellä, kannattaa ehkä harkita IDriveä.

Nopeus

Nopeus on kriittinen osa varmuuskopiointipalveluita, kun otetaan huomioon, että käyttäjät varmuuskopioivat usein suuria määriä tietoja. Hitaalla palvelulla tämä voi tarkoittaa päivien tai jopa viikkojen tiedostojen lähettämistä. 

Tämä pätee erityisesti alkuperäiseen varmuuskopiointiin tai täydelliseen järjestelmäkuvan lataukseen, jolloin latauksen koko voi helposti olla melko suuri. Kuten näette, Acronis True Image on erinomainen nopeus sekä lataamisen että lataamisen aikana.

Testiä varten latasimme 3,51 Gt: n kansion, joka sisältää useita erityyppisiä tiedostotyyppejä, mukaan lukien video, teksti ja kuvat. Testissä käytetyn yhteyden lataus- ja lähetysnopeus oli 25Mbps. 

Vaikka teoriassa tämä tarkoittaa sitä, että lataus ja lataus voisi saada päätökseen noin 20 minuutissa, haluaisimme realistisemmin nähdä, että ne tulevat noin tunti-puolitoista-tuntiin..

Ensimmäinen yritysToinen yrityskeskiarvo
upload01:43:0000:57:0001:20:00
ladata01:25:0001:41:0001:33:00

Kuten huomaat, nämä tulokset ovat täysin odotusten mukaisia, ja toinen lähetysmme on todellakin parempi kuin odotimme. 

Acronis-konesalin-Kartta

Varmuuskopiomme tehtiin Aasiassa, mikä tarkoittaa, että olimme lähettämässä tiedostojamme Singaporen datakeskukseen. Vaikka tämä on maantieteellisesti lähellä meitä, se on edelleen kauempana kuin Eurooppa ja Pohjois-Amerikan datakeskukset ovat kyseisten alueiden asiakkaille. 

Tämä tarkoittaa, että jos sijait esimerkiksi Yhdysvaltain itärannikolla tai Länsi-Euroopassa, sinun pitäisi kokea vielä parempia tuloksia. 

turvallisuus

Koska varmuuskopiointitoimittajille annetaan mahdollisesti arkaluonteisia tietoja, on välttämätöntä, että kaikki varmuuskopiointipalvelut toteuttavat merkittäviä toimenpiteitä tietoturvansa varmistamiseksi.. 

Hallitseepa sitten virtuaalisia uhkia tietoverkkorikollisten tai konkreettisempien vaarojen, kuten fyysisten varkausten ja luonnonkatastrofien muodossa, Acronis tekee kaikkensa varmistaakseen, että tietosi ovat turvallisissa käsissä.

Virtuaalisten uhkien suhteen Acronis True Image käyttää AES: n 256-bittistä salausta tietojen ja TLS: n suojaamiseen varmistaakseen, ettei kukaan sieppaa niitä kuljetuksen aikana (tunnetaan nimellä keskitason mies-hyökkäys).. 

Tämä on erinomaista etenkin siksi, että salaus voidaan tehdä täysin yksityiseksi. Tämä tarkoittaa, että edes Acronis ei itse pysty katsomaan tiedostojasi. Jos haluat päästä tämän aiheen typerään, tutustu salauskuvaukseemme oppiaksesi kaiken mitä tarvitset.

Acronis-Private-salaus

On kuitenkin tärkeää muistaa, että jos otat yksityisen salauksen käyttöön, Acronis ei pysty palauttamaan salasanaasi, jos unohdat sen. Siksi on parasta pariksi yhden parhaan salasananhallinnan kanssa varmistaa, että et menetä pysyvästi pääsyäsi tietoihisi.

Valitettavasti kaksifaktoriseen todennukseen ei ole vaihtoehtoa, mikä olisi ollut hieno ylimääräinen suojaustaso. Jos tämä on kriittinen sinulle, harkitse sen sijaan jotain CloudAllya.

Asioiden fyysisesti yrityksen tietokeskuksissa on turvallisuushenkilöstö paikalla ympäri vuorokauden ympäri, samoin kuin biometriset turvaskannat ja videovalvonta, joka ylläpitää lokitiedot 90 päivän ajan. Siinä on myös paikallaan olevat järjestelmät kosteuden ja lämpötilan seuraamiseksi ja hallitsemiseksi sekä varageneraattorit, jotka voivat toimia jopa 48 tuntia sähkökatkoksen sattuessa.

yksityisyys

Yksityisyys on toinen alue, jolla Acronis True Image menestyy hyvin. Sen yksityinen salaus, joustavat tietokeskuksen sijainnit ja selkeä, tiivis tietosuojakäytäntö ovat kaikki osa tätä, samoin kuin se, että se noudattaa useita säännöksiä, kuten GDPR.

Kuten aikaisemmin mainittiin, se tarjoaa suojan yksityisellä AES-256-bittisellä salauksella, mikä on erinomaista, koska tarkoittaa, että yritys ei voi käyttää tiedostojasi, vaikka se haluaisi. 

Se kerää kuitenkin joitain henkilökohtaisia ​​perustietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja niin edelleen. Tietosuojalausunnon mukaan näitä tietoja jaetaan vain luotettavien kumppanien, kuten myyjien tai jälleenmyyjien, kanssa tai lakia noudattaen.

Acronis-Privacy-Statement

Kun määrität varmuuskopiointisuunnitelman ensin ohjelmistolla, asiakas valitsee lähimmän datakeskuksen sijaintiisi. Jos haluat jostain syystä tallentaa tietosi toiseen sijaintiin, voit muuttaa sen helposti alkuperäisen asennusprosessin aikana. Kun varmuuskopio on luotu, sitä ei kuitenkaan palaa takaisin.

Acronis-Pick-konesalin

Sinulla on paljon vaihtoehtoja valita tässä suhteessa, koska Acronis True Image käyttää tietokeskuksia Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Euroopassa (Saksa, Sveitsi ja Ranska), Japanissa, Singaporessa ja Australiassa. 

Tämä on jyrkässä vastakohdassa monille muille varmuuskopiointipalveluille, kuten IDrive, jossa ainoa vaihtoehto on Yhdysvalloissa sijaitseva datakeskus, joka on pahasta digitaalisen tietosuojalakeistaan ​​tunnettu maa..

Kuten aiemmin mainittiin, yritys noudattaa GDPR: ää, samoin kuin monia muita sääntelykehyksiä, kuten HIPAA, ja erilaisia ​​tietojen tuhoamisstandardeja, kuten saksalainen VSITR.

Asiakaspalvelu

Varmuuskopiointipalvelujen kriittisen luonteen vuoksi on tärkeää, että ne tarjoavat useita eri tapoja asiakastuelle ja korkeaa reagointikykyä, kun tavoitat heidät ongelman vuoksi. Acronis puhaltaa sen vedestä tässä luokassa, koska tuotteilla on useita tapoja saada apua tuotteillaan – useilla eri kielillä -.

Ensinnäkin on laaja tietokanta, joka sisältää kaikki yleisimmät ongelmat ja niiden ratkaisut. Tämä on ensimmäinen askel vianmääritysprosessissa, ja tietokantaan on helppo selata, jotta voit nopeasti selvittää, kuinka korjaat ongelmasi.

Acronis-KnowledgeBase

Jos tietokanta ei auta, voit kääntyä foorumin puolelle, josta voit tavoittaa muita käyttäjiä nähdäksesi, onko heillä kokenut samanlaista ongelmaa ja miten korjata se..

Acronis-Forum

Jos et edelleenkään löydä ratkaisua ongelmaasi, on olemassa useita tapoja, joilla voit ottaa suoraan yhteyttä asiakastukeen. Voit lähettää sähköpostilipun – jonka testasimme ja saimme vastauksen alle 24 tunnissa – tai ottaa yhteyttä tukiosuuteen reaaliajassa live chat-vaihtoehdon kautta, joka on käytettävissä 24/7.

Acronis-Support-Chat

Nämä vaihtoehdot eivät ole saatavana vain englanniksi (ilmeisesti), mutta myös mandariiniksi, saksaksi, espanjaksi, ranskaksi ja italiaksi. Valitettavasti ei ole puhelinnumeroa, johon voit soittaa, mutta tämä on tuskin välttämätöntä, kun otetaan huomioon kaikki muut tukisi vaihtoehdot.

Tuomio

Sen avulla olemme päässeet tarkastelun loppuun. Epäilemättä vahva vaihtoehto online-varmuuskopiointiin, Acronisia kuitenkin pidättää sekava ja usein hidas työpöytäasiakas. Se kuitenkin suorittaa päätehtävänsä – tietojen varmuuskopioinnin – erittäin hyvin, ja tarjoaa erinomaisen nopeuden, turvallisuuden ja yksityisyyden sekä huippuluokan asiakaspalvelun..

Mitä mieltä olit arvostelustamme? Oletteko samaa mieltä siitä, että hidas ja liian suunniteltu asiakas vetää alas, mikä on muuten erinomainen ja kohtuuhintainen varmuuskopiopalvelu, vai luuletko, että ominaisuuksien lukumäärä tekee turvonneesta ohjelmiston osasta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map