Kuinka varmuuskopioida iPhone iCloudiin

Puhelimen menettäminen on painajainen skenaario monille ihmisille: Yhdessä pyyhkäisyssäsi kuvat, ystävien yhteystiedot ja viestihistoria ovat vain kadonneet. Tietojen varmuuskopiointi etukäteen on siksi jotain, jota me täällä Cloudwards.net suosittelemme tekemään.


Onneksi, jos sinulla on iPhone, Apple on antanut sinulle suojan: kätevä online-varmuuskopiointipalvelu iCloud on helppo asentaa ja antaa sinulle 5 Gt ilmaista tallennustilaa käynnistykseen. Tässä artikkelissa käydään läpi neljä vaihetta, jotka ovat tarpeen iPhonen varmuuskopiointiin. Huomaa, että iPhonen käyttäjillä on iCloudin lisäksi muita vaihtoehtoja, tutustu viiteen parhaaseen iPhone-pilvivarmuuskopioon.

iCloudia ei tule sekoittaa Applen toisen palvelun, iCloud Drive -palvelun kanssa. iCloud on pilvitallennus- ja varmuuskopiointipalvelu, kun taas iCloud Drive muistuttaa enemmän Dropboxia ja antaa sinun jakaa asiakirjoja ja vastaavia. Olemme verranneet iCloud Drivea yhteen suosikki palveluntarjoajaamme IDrive toisessa artikkelissa.

Jos haluat tietää enemmän iCloudista ennen kuin aloitamme, katso joko vuoden 2017 parhaan pilvitallennuksen esittely tai alla oleva videokatsaus.

iCloud Video Review

Varmuuskopioi iPhone iCloudiin

Aloitetaan nyt iPhonen varmuuskopiointi ilman enempää. Sinulla on oltava kolme asiaa valmis ennen kuin aloitamme:

 • IPhone, jonka käyttöjärjestelmä on vähintään iOS 5.0
 • Wi-Fi-yhteys
 • Apple ID -tunnuksesi salasana

Samaa prosessia voidaan käyttää varmuuskopiointiin ja palauttamiseen iPads ja iPad minis. Jos tarvitset enemmän kuin ilmainen 5 Gt: n Apple antaa sinulle, ylimääräinen 50 Gt tilaa tilaa sinulle vain 0,99 dollaria kuukaudessa, ja se ei ole todella huono vaihtoehto, jos aiot tosiasiallisesti käyttää kaikkea sitä. Jos tämä ei riitä, sinulla on myös mahdollisuus ostaa 200 Gt 2,99 dollaria / kk tai 1 Tt 9,99 dollaria / kk.

Vaihe 1: Poista roskakori

Tavallisella ihmisellä ei ole mahdollista tehdä onnistunutta 5 Gt: n varmuuskopiota päästämättä eroon tietyistä asioista. Helppo tapa kertoa, kuinka paljon tallennustilaa tarvitset, napsauttamalla ”asetukset” kohdassa ”yleinen” ja napsauttamalla sitten ”käyttö”.

Varmuuskopio tulee olemaan suunnilleen kamerarullasi plus kaikki sovelluksesi, kokonaismäärän kannatin voidaan jättää huomioimatta, koska se sisältää paljon muita asioita, kuten itse käyttöjärjestelmä, joita ei varmuuskopioida. Toinen asia, jonka voit tehdä nyt, on muodostaa yhteys Wi-Fi-yhteyteen ja tarkistaa akku tai tarvittaessa kytkeä virtalähteeseen.

Vaihe 2: Etsi varmuuskopiopainike

Tämä vaihe on melko suoraviivainen: siirry iPhone 4: ssä asetusvalikkoon (se näyttää hampaalta) ja vieritä alaspäin, kunnes näet iCloudin; valitse se ja valitse sitten ”tallennus ja varmuuskopio”, juuri punaisella ”poista tilini” yläpuolella. IPhone 5: ssä se on hiukan erilainen ja sinun on ensin napautettava ”asetukset”, sitten yläosaan käyttäjätunnuksesi ja napautettava sitten ”iCloud” ja ”iCloud varmuuskopio”.

Vaihe 3: Ota varmuuskopio käyttöön

Yhdellä napsautuksella on todella kaikki tässä vaiheessa tarvittava: sinun on vain osutettava päälle / pois-painikkeeseen oikealla puolella, missä lukee ”iCloud varmuuskopio”. Kun kytket sen päälle, näkyviin tulee viesti, jossa kysytään salasanaa Apple ID: hen.

Vaihe 4: Odota varmuuskopion valmistumista

Tämä on ylivoimaisesti helpoin vaihe, ja siihen voi liittyä mitä tahansa välipalan tarttumisesta koiran viemiseen kävelylle. Kun otat iCloud-varmuuskopioinnin käyttöön, se varmuuskopioi puhelimesi joka kerta, kun se lukitaan, kytketään virtalähteeseen ja yhdistetään Wi-Fi-verkkoon..

Jos et halua odottaa, että kaikki nämä kriteerit täyttyvät, toinen vaihtoehto on napsauttaa kohtaa, jossa sanotaan “varmuuskopioi nyt” sinisellä.

Kun varmuuskopiointi on valmis, tietosi ovat nyt turvassa pilvessä olevilta vaurioilta ja voit jatkaa yritystäsi huolehtimatta.

Lisävaihe: Varmuuskopion palauttaminen

Joten kuvittele pahin tapahtuma ja kadotit iPhonen tai se on varastettu. Koska olet seurannut varmuuskopioitasi, kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, kun sinulla on uusi iPhone, käynnistä se, kirjoita Apple-tunnuksesi ja sinua kehotetaan joko käyttämään puhelinta kokonaan uutena laitteena tai jos haluat varmuuskopioida iCloudista.

Kun olet valinnut iCloudin, se kysyy sinulta nimeäsi ja salasanaasi ja näyttää kaksi viimeistä varmuuskopiota ja niiden valmistusajan. Valitse mikä mielestäsi paras ja iPhone näyttää siltä kuin et koskaan menettänyt sitä, jopa taustakuvasi ilmestyvät sinne, missä pidät niistä parhaiten.

Lopulliset ajatukset

IPhonen varmuuskopiointi on yksi helpoimmista asioista, mitä olet koskaan tehnyt; sinun tarvitsee vain seurata muutamia helppoja vaiheita, kuten yllä on kuvattu, ja sinun on hyvä mennä. Tietosi voivat olla turvassa vain muutamalla sormen kosketuksella ja koska iCloud on ilmainen ensimmäisellä 5 Gt: lla, sinulla ei ole mitään menetettävää.

Vaikka me täällä Cloudwards.net-sivustossa pidämme iCloudista tarpeeksi, uskomme, että se voisi käyttää jotain työtä täällä ja siellä, kuten voit lukea iCloud vs Dropbox -vertailuartikkelissamme. Jos et ole varma siitä, onko iCloud oikea tapa, tutustu myös parhaiden pilvitallennuspalvelujen luetteloomme.

Siinä on tämä ohje, jolla varmuuskopioidaan iPhone iCloudiin. Kerro meille, jos sinulla on ehdotuksia tai kysymyksiä alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map