Online biztonsági mentés – 2020 – Több mint 34 szolgáltató összehasonlítva

Az emberek 2,5 kvintill byte adatot generálnak egy nap alatt. Ez sok nagyfelbontású film, fénykép és üzenet, de ez mind a merevlemez meghibásodása a digitális temetőtől távol. Ha nem, akkor valaki ellophatja a laptopját, vagy más baleset adatvesztését okozhatja.


A fájlok helyreállításához felhasználhatja a legjobb adat-helyreállítási szoftvert, de ez nem megbízható javítás. Nem függhet a szilárdtestalapú meghajtóktól sem, mert több adathibát tapasztalnak, annak ellenére, hogy a hibaarányuk kevesebb, mint 1 százalék.

Az adatvesztés megelőzésének jobb stratégiája az online biztonsági mentési szolgáltatások használata az adatok védelme érdekében. Különben is ez a 3-2-1 szabály. Egy felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatás segítségével távolról elérheti adatait, beállíthat automatikus biztonsági másolatot, és lépésekben végezheti el a folyamat felgyorsítását.

Bizonyos fájlok vagy fájltípusok megcímkézése biztonsági másolat készítéséhez megóvja az adatait, mert távoli szerveren lesz azok másolata. Az adatait több kiszolgálón replikálják, így hozzáférésük továbbra is fennáll, ha az egyik meghibásodik.

Azonban nem használhat online biztonsági mentési szolgáltatásokat a merevlemez helyének megtisztítására. Ez egy felhőtároló funkció. Itt megismerheti a kétféle szolgáltatás közötti különbségeket. Ha meg szeretné tudni, melyik felhőalapú tárolási szolgáltatás működik az Ön számára legjobban, keresse meg a legjobb felhőalapú tárolási szolgáltatások listáját. Ha az együttműködésre összpontosít, olvassa el az együttműködésről szóló legjobb felhőtároló cikkünket.

Ha nem biztos benne, mennyi biztonsági mentési helyre van szüksége, olvassa el a legjobb korlátlan online biztonsági mentési útmutatónkat. A hálózathoz csatlakoztatott tárolási rajongóknak meg kell nézniük a legjobb online biztonsági másolatunkat a NAS-darabhoz.

Hogyan értékeljük

Az online biztonsági mentési szolgáltatások hasonlóak egymással, az általuk kínált szolgáltatások kissé eltérőek. Általános kategóriákat használunk, például a fájlok biztonsági mentését és helyreállítását, a sebességet és az árakat a szolgáltatások értékeléséhez és rangsorolásához. Az alábbiakban részletesebben magyarázzuk.

Fájl biztonsági mentése és visszaállítása

A fájlok biztonsági mentése az adatok felhőbe küldésének legfontosabb lépése. Egyes szolgáltatások megkísérelik megcímkézni bizonyos fájlokat és mappákat biztonsági másolat készítéséhez, míg mások átvizsgálják a merevlemezt, és áttekintést nyújtanak a kiválasztott fájlokról. A Backblaze az utóbbi megközelítést használja, és szeretjük, milyen egyszerű. Ha többet szeretne tudni a Backblaze-ról, olvassa el a Backblaze-áttekintésünket.

A kezdeti biztonsági mentés után, amely hetekbe telhet attól függően, hogy mennyi ideig kell biztonsági másolatot készíteni – ütemezheti a biztonsági mentések automatikus futtatását. Beállíthat egy konkrét időt vagy napot, naponta egyszer futtathatja őket, vagy manuálisan is tüzet engedhet. A növekményes biztonsági mentés, amely minden változtatás után elindul, messze a leghasznosabb szolgáltatás.

Miután biztonsági másolatot készített a fájlokról, azok módosítása ahelyett, hogy teljes egészében felváltaná, a szolgáltatás feltöltésre készteti a megváltozott részeket. Ezt blokk-szintű fájlmásolásnak nevezik, és felgyorsítja a biztonsági mentési folyamatokat, miközben korlátozza a rendszer erőforrásainak lemerülését.

Ahelyett, hogy biztonsági mentést készít a felhőbe, elküldheti biztonsági másolatát a merevlemez más partícióira, a külső merevlemezre, a NAS-eszközre és még sok másra. Ha teljes biztonsági másolatot szeretne, létrehozhat egy lemezképet, amely ideális arra az esetre, ha a merevlemez összeomlik.

Nem korlátozódik a számítógép biztonsági másolatának készítésére. Az olyan szolgáltatások, mint az IDrive, korlátlan eszközök biztonsági mentését teszik lehetővé. Valójában az IDrive a legjobb választásunk, ezért feltétlenül tudjon meg többet róla az IDrive áttekintésünkben.

Egy fájl visszaállításakor általában az asztali vagy webes kliens visszaállítási funkcióját használja. Visszaállíthat mindent, amelyről biztonsági másolatot készített, vagy adott fájlokat. Lehetőség van arra is, hogy a fájlokat visszaállítsák az eredeti vagy egy új helyre. Néhány szolgáltatás, beleértve az IDrive szolgáltatást, rendelkezik egy futárszolgálattal, amely adatokat külde egy külsõ meghajtón a levélben.

Jellemzők

Ebben a kategóriában azokat a szolgáltatásokat vizsgáljuk, amelyek atipikusak a biztonsági mentés és visszaállítás szempontjából. Ellentétben a felhőalapú tárolási szolgáltatásokkal, amelyek számos harmadik féltől származó alkalmazással integrálhatók és natív együttműködési alkalmazásokkal rendelkeznek, az online biztonsági mentési szolgáltatások nem annyira sokoldalúak.

A legtöbb kínál okostelefon-hozzáférést, verziókészítést, sebességfojtást és lehetőséget arra, hogy több biztonsági mentési szálat engedélyezhessen az átviteli sebesség növeléséhez. Ami azt illeti, vannak olyanok, mint például az Acronis True Image és a SpiderOak ONE, amelyek további funkciókkal rendelkeznek. Ide tartoznak az archiválás, a szinkronizálás, a megosztás, a klónozási eszközök és még sok más. Az alábbiakban az „első öt” kategóriánkban fogunk beszélni.

Az olyan szolgáltatások, mint a Backblaze, lehetővé teszik a biztonsági másolatban szereplő fájlok lejátszását. A Backblaze nem az egyetlen szolgáltatás, amely ezt lehetővé teszi, ezért további lehetőségekért olvassa el a legjobb darab online biztonsági mentésünket.

A CloudBerry biztonsági másolat nagy teljesítményű funkciókkal rendelkezik, beleértve a felhőből a felhőbe történő biztonsági mentést, a rendszerindító USB-meghajtó készítését és a megőrzési irányelveket, amelyek segítségével meghatározhatja, mikor törölje a korábbi verziókat a tárolóból. A szolgáltatással kapcsolatos további információkért olvassa el a CloudBerry biztonsági másolat áttekintését.

Biztonság

Adatok felhőbe történő feltöltése megfelelő biztonság nélkül nem okos. A számítógépes bűnözők ellophatják a hitelesítő adatait, valaki elolvassa a titkos információkat, a kormány pedig böngészheti a fotóit. A jó biztonság kötelező, ezért mérlegeljük, mennyire erős az egyes szolgáltatások biztonsága.

Az online biztonsági mentési szolgáltatások számos módszert használnak az adatok védelmére a lehetséges veszélyekkel szemben. Például a két tényezővel történő hitelesítés megakadályozza, hogy az Ön jelszavát ellopó hackerek hozzáférjenek a fiókjához. Mégis ellenőriznie kell, hogy van erős jelszó a kezdéshez.

A privát titkosítás megakadályozza, hogy bárki más is olvassa el a fájljait. Hátránya, hogy a szolgáltatást nyújtó szolgáltatások nem tudják visszaállítani a jelszavadat, ha elfelejtette. A jelszókezelő használatával elkerülheti a tartalomhoz való hozzáférés elvesztését.

A TLS protokoll megakadályozza a középtávú támadások sikerességét, miközben a titkosítás biztosítja az adatok áthaladását és nyugalmát. A Ransomware túszul veszi a felhőalapú adatait, és fizetést kérhet a kiadásért, de a ransomware védelméről szóló cikkünk segíthet elkerülni.

Az egyik legbiztonságosabb szolgáltatás a SpiderOak ONE. A tudás nélküli titkosítást használja a 256 bites AES-es adatbiztonsággal a fájlok biztonságához és a metaadatok titkosításához, amelyeket soha nem tölt fel egy szerverre. Tudjon meg többet erről a SpiderOak ONE ismertetőnkben.

Magánélet

Az erős biztonság nem garantálja az Ön személyes adatait. Egyes kormányok kémkednek állampolgáraikon. Az Egyesült Államokban a PRISM felügyeleti program erre példa. Az USA Patriot Act és a CLOUD Act segít az Egyesült Államok kormányának, hogy szilárdan megértse a felhőadatokat is. A megfigyelő játék többi fő szereplője Oroszország, az Egyesült Királyság és Ausztrália.

Ezt szem előtt tartva elengedhetetlen, hogy biztosítsa az internetes adatainak adatvédelmét. Az adatvédelem erőssége attól az országtól függ, amelyen a felhő biztonsági mentési szolgáltatása található. Néhány ország, például Kanada és Svájc, jobban gondoskodik a felhasználók adatvédelmi jogairól, mint mások. Ezt kihasználhatja, ha megnézi a legjobb online biztonsági másolatot a kanadai darabról.

Szeretnénk látni azokat a szolgáltatásokat, amelyek betartják az általános adatvédelmi rendeletet, az EU felhőalapú magánéletének fiktív megközelítését. A BigMIND Home egy világos és egyértelmű GDPR-megfelelőségi oldallal rendelkezik, amelyen megtekintheti, hogy a szolgáltatás hogyan hajtotta végre. Ha többet szeretne megtudni a BigMIND Home adatvédelméről és szolgáltatásairól, olvassa el a BigMIND Homes áttekintésünket.

Árazás

Az, hogy mennyit fizet egy szolgáltatás használatáért, az egyik legfontosabb szempont az online biztonsági mentési szolgáltatás kiválasztásakor. Nincs értelme olyan nagyszerű szolgáltatást igénybe venni, amely csődöt okoz önnek. A legjobb, ha jó értékű prémium tervekkel rendelkezik.

A jó értéket az határozza meg, mennyit kap az árért. Minél több szolgáltatást tervez, annál jobb lehetőségeket kínál. Nagyon nagyszerű, ha a szolgáltatás ingyenes tervet vagy próbaverziót is kínál, így kipróbálhatja azt a kötelezettségvállalás előtt. Ha csak a jó ár-érték arányt érinti, olvassa el a legolcsóbb online biztonsági mentési útmutatót.

A legtöbb szolgáltatás próbaverziót kínál, néhány pedig ingyenes tervet kínál. Például feliratkozhat az IDrive ingyenes 5 GB-os csomagjára. A CloudBerry biztonsági másolat akár 200 GB-os ingyenes biztonsági mentési helyet is biztosít, vagyis bármilyen felhőalapú tárolási szolgáltatásban összekapcsolhatja egy ingyenes fiókkal..

Egyszerű használat

Fontos a szolgáltatás igénybevétele egyszerűsége, mivel bármennyire is nagyszerű szolgáltatása van, nem lesznek elegendőek, ha a fájlok biztonsági mentése és visszaállítása nehéz..

A felhasználói élménynek egyértelműnek kell lennie. Ilyen módon összpontosíthat a munkájára, és nem az adataira. Az asztali kliensnek a legtöbb operációs rendszeren kell működnie, és az interfésznek, valamint az internetes és a mobil alkalmazásoknak, kellemesnek és intuitív módon kell használniuk..

A legtöbb asztali kliens Windows és MacOS rendszereken működik, de szeretjük látni őket Linuxon is. Láthatja, melyik a legjobb online biztonsági másolatunkban a Linux darabhoz. A fent említettek mellett a CrashPlan for Small Business és a Duplicati is szerepel a listán, tehát olvassa el a CrashPlan for Small Business és a Duplicati áttekintést..

Ha Windows rendszeren dolgozik, keresse fel a legjobb felhőalapú tárolót a Windows összehasonlításhoz.

Sebesség

A kezdeti biztonsági mentések hosszú időt vehetnek igénybe. A hosszú idő sok tényezőtől függ, beleértve a kiszolgálótól való távolságot, az internetszolgáltatótól és az adatmennyiséget. Olyan szolgáltatásokat kerestünk, amelyek lehetővé teszik az átviteli beállítások finomítását a kapcsolat javítása és a blokk szintű átviteli algoritmus felhasználása érdekében. Azok a szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik a sávszélesség sapkájának felhelyezését, pluszot kapnak.

A szolgáltatások osztályozásához több feltöltési és letöltési tesztet hajtunk végre egy 1 GB-os mappával, és megmérjük, mennyi időt vesz igénybe ezek. Figyelembe vesszük a szervertől való távolságunkat is.

Az online biztonsági mentési piacon az egyik leggyorsabb szolgáltatás az Acronis True Image. Átlagosan mindössze 14 perc alatt telt el a tesztmappáink feltöltése. A délkelet-ázsiai országból 14 megabit / s feltöltési sebességű kapcsolatot használtunk. Segít abban, hogy az Acronis True Image kiszolgálóinak hálózata az egész világon elterjedjen.

Támogatás

Minden jól van, amíg a szolgáltatás működik, de más kérdés, ha nem. Itt érkezik technikai támogatás, és a jó technikai támogatás felbecsülhetetlen. A szolgáltatások általában e-mail támogatással rendelkeznek, és néhányuk csevegést vagy akár telefonos támogatást is kínál.

Mielőtt kapcsolatba lépne a támogatási csoporttal, a felhasználók betekinthetnek a GYIK-ba, a tudásbázisba és sok esetben a felhasználói fórumokba. Gyakran megjelennek oktatóvideók is. Figyelembe vesszük, hogy milyen típusú támogatási szolgáltatásokat kínálunk, és mennyi időt vesz igénybe a kérdéseink megválaszolása.

A legjobb online biztonsági mentési szolgáltatók

A legtöbb online biztonsági mentési szolgáltatás hasonló, és a furcsa szolgáltatás új funkciókkal rendelkezik. Ezt a rangsorot úgy alakítottuk ki, hogy összehasonlítottuk teljes teljesítményüket az előző szakaszban körvonalazott kritériumok alapján. Ez a szakasz gyors áttekintést nyújt a listánk öt legfontosabb szolgáltatásáról, az IDrive-től kezdve.

Én vezetek

Az IDrive székhelye a kaliforniai San Fernando-völgyben található. A céget 1995-ben indították, amely veteránvá válik. Korában azonban nem jelenik meg, kivéve a gazdag tapasztalatait.

IDrive-Client-Backup-Slider1

IDrive-Client-visszaállítás-Slider2

IDrive-Client-ütemező-Slider3

IDrive-Client-Sync-Slider4

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5

Előző

Következő

Az IDrive nem kínál korlátlan biztonsági mentést, de lehetővé teszi, hogy korlátlan eszközökről, beleértve a NAS-t is, készítsen biztonsági másolatot. Két éves személyes terv közül lehet választani: 2 TB vagy 5 TB. A 2 TB-os terv valamivel meghaladja az 50 dollárt, míg az 5 TB-os terv körülbelül 75 dollárt fizet. Az IDrive ingyenes tervet kínál 5 GB-os tartalékhellyel a teszteléshez is.

Az IDrive 256 bites AES-t használ az adatok titkosításához nyugalmi és átmeneti állapotban. Megtartja az adatok dekódolásának kulcsát, de meg tudja őrizni, ha biztosítani kívánja a privát titkosítást. Az első biztonsági másolat futtatása előtt azonban ezt meg kell választania.

Bonyolultabb az IDrive használata, mert nem kínál korlátlan biztonsági másolatot. Ki kell választania azokat a fájlokat, amelyekről biztonsági másolatot szeretne készíteni. Megteheti hely szerint, de fájltípus szerint nem. Ráadásul az IDrive számos beállítási lehetőséget kínál, tehát hozzá kell szokni. Ennek azonban a legtöbb ember számára nem szabad gondot okoznia.

Az IDrive Windows, MacOS és Linux rendszereken is használható. Vannak okostelefon-alkalmazások Androidra vagy iOS-re is.

Backblaze

A Backblaze 2007-ben indult, és az egyik legnépszerűbb online biztonsági mentési szolgáltatás. Ilyen hosszú történelemmel nem meglepő, hogy a legjobb online biztonsági mentési listánk tetején van.

Backblaze-Slider1

Backblaze-Slider2

Backblaze-Slider3

Backblaze-Slider4

Backblaze-Slider5

Előző

Következő

Ez nem korlátozza a fájl korlátozásait a korlátlan biztonsági mentésnél. Biztonsági másolatot készíthet bármilyen méretű fájlt kézi kiválasztás nélkül. Csak egy tervvel az árképzési rendszer egyszerű. Havi 5 dollárba, vagy évente 50 dollárba kerül. A havi terv kényelmes, tekintve, hogy a legtöbb biztonsági szolgáltatás nem nyújtja azt.

Ha úgy dönt, hogy a Backblaze-et hosszú távon használja, akkor dönthet úgy is, hogy egy vagy két évet előre fizet, így 10 vagy 25 dollár kedvezményt kap..

A Backblazenek számos biztonsági funkciója van, amelyeket remélünk látni a biztonsági mentési szolgáltatásban, beleértve a magán titkosítást is. Annak megakadályozása érdekében, hogy a hackerek ellopják az Ön jelszavát, amit megtehetnek, ha gyenge, akkor engedélyezze a két tényezős hitelesítést. Azt is beállíthatja, hogy minden bejelentkezéskor biztonsági kódot kérjen.

A Backblaze AES 128 bites AES fájlját titkosítja. Senki sem csinálta ezt, amennyire tudjuk, de kedvelik a nehezebb verziót, az AES 256 bites verziót. Az SSL védi a szállított fájlokat.

Az árképzési tervhez hasonlóan a Backblaze felhasználói élménye is egyszerű és könnyű. Nincs szükség arra, hogy mentse vagy mire menti a biztonsági másolatot, mert a Backblaze az Ön számára csinálja, bár a szolgáltatás kizárja a rendszer- és az ideiglenes fájlokat. Még nem kell biztonsági mentési tervet készítenie. Minden automatizált.

Acronis True Image

Életre szóló engedélyt kaphat az Acronis True Image termékre. Ez nem teszi lehetővé az adatok biztonsági mentését a felhőbe, de csak a helyi tárolóhelyre. Ezért javasoljuk egy éves terv elkészítését. Két közül lehet választani: Advanced és Premium.

Acronis True--Image-Backup-beállítás-Slider1

Acronis True--Image-Destination-Slider2

Acronis True--Image-Active-Protect-Slider3

Acronis True--Image-Beállítások-Slider4

Acronis True--Image-Tools-Slider5

Előző

Következő

Az Advanced havi 4,16 USD-t, vagyis évi 49,99 USD-t fizet 250 GB-ig. Magában foglalja a teljes képmentést, az aktív lemezklónozást, az általános visszaállítást és a közösségi média biztonsági másolatát. A prémium havi 8,33 dollárba, évi 99,99 dollárba kerül az 1 TB-ért. Hozzáteszi a fájlok elektronikus aláírásait és a blokkláncok tanúsítását a szolgáltatások listájához.

Az Acronis True Image hasznos archiváló eszközzel rendelkezik, amely felszabadíthatja a helyet a merevlemezen. A szolgáltatás lehetővé teszi a fájlok szinkronizálását az eszközök között. Ügyfele olyan eszközkészlettel érkezik, amely segít az adatkezelési feladatok elvégzésében is.

Az Acronis True Image AES 256 bites titkosítást és a TLS / SSL protokollt használ az adatok védelmére az átvitel során. Ez sem nulla tudás.

CloudBerry biztonsági mentés

A CloudBerry Backup nem egy szokásos online biztonsági mentési szolgáltatás. Ehelyett egy vezérlőközpont, amely segít a más felhőalapú tárolási szolgáltatások biztonsági mentési terveinek kezelésében. Technikai szempontból infrastruktúra-szolgáltatásként megoldás, amely nem kínál biztonsági mentési helyet. Emiatt össze kell kapcsolnia egy olyan szolgáltatással, mint például a Wasabi. Olvassa el erről bővebben a Wasabi áttekintésünkben.

Cloudberry-Backup-tervek-Slider1

Cloudberry-Cloud-storage-Slider2

Cloudberry-Backup-Mode-Slider3

Cloudberry-Backup-Source-Slider4

Cloudberry-Backup-tartás-Slider5

Előző

Következő

A Wasabi 0,0049 cent gigabájt tárhelyenként. Ez azt jelenti, hogy az 1 TB csak 5 dollárba kerül havonta, és más IaaS szolgáltatásokkal ellentétben a Wasabi nem számít fel díjat a letöltésért.

A CloudBerry Backuphoz csak egyszeri licencre van szükség. Az asztali licenc a legolcsóbb lehetőség 49,99 USD-ért. Kipróbálhatja egy 15 napos ingyenes próbaverzióval, mielőtt feliratkozna. Ha elkészült, be kell szereznie egy felhőalapú szolgáltatást, amely tárolóhelyet biztosít.

A CloudBerry Backup számos szabványos biztonsági módszert támogat a felhőmegoldások számára, de ezek elérhetősége a partnerszolgáltatástól is függ. A megfelelő partnerrel a CloudBerry Backup akár 256 bites AES-t is képes használni az ügyféloldalon.

Sok szolgáltatás csak a szerveroldali titkosítást támogatja, de a CloudBerry Backup az ügyféloldalon is biztosítja. Az átvitel során a szolgáltatás a TLS protokollt használja a fájljainak védelmére. Ezenkívül verziószolgáltatást is kínál, amely segít abban az esetben, ha a ransomware megüt. A Wasabi támogatja a nyugalmi helyzetű titkosítást és kétfaktoros hitelesítést nyújt Önnek.

A CloudBerry biztonsági másolat nem a mainstream felhasználók számára készült, mert nem olyan könnyű használni, de az energiafelhasználók otthon érezhetik magukat.

BigMIND Home

A BigMIND Home egy másik termék a Zoolz Home Backup készítő cégtől. Nem meglepő, hogy hasonlóak, ám a BigMIND Home csomag funkcióit a műszaki intelligencia táplálja

BigMIND asztali irányítópult

BigMIND csatlakozási lehetőségek

BigMIND intelligens kiválasztás

BigMIND biztonsági mentési ütemterv

BigMIND Online fájlok felfedezése

Előző

Következő

A BigMIND Home’s Personal terve havi 2,99 dollárba kerül, de évente fizetendő, és nagyon kevés 100 GB-os biztonsági másolatot biztosít egy felhasználó és három számítógép számára. A családi terv havi 6,99 dollárba kerül, és 500 GB tárhelyet biztosít három felhasználó, kilenc számítógép és hat mobil eszköz számára.

1 TB felhő biztonsági mentési helyet kaphat 12,99 USD-ért, ha feliratkozik a Family Plus tervre. A terv lehetővé teszi, hogy megosszák további négy felhasználóval 15 számítógép és korlátlan mobilkészülék között.

A szolgáltatást kipróbálhatja az ingyenes terv használatával, amely 5 GB biztonsági másolatot biztosít egy felhasználó számára. Ez lehetővé teszi egy számítógép, egy külső meghajtó és két mobil eszköz biztonsági mentését.

A BigMIND Home az AES 256 bites algoritmus segítségével titkosítja a kiszolgálók fájljait. A biztonsági mentési terv létrehozásakor választhat magán titkosítást, de utána nem tudja megtenni. A fájlokat az átvitel során az SSL protokoll védi, de kíváncsi, hogy ezt engedélyezned kell. A BigMIND kétfaktoros hitelesítést biztosít a hitelesítő adatok védelme érdekében.

Az asztali kliens hasznos, az interfész vonzó és könnyen használható. A fájlkategóriákat és eszközöket megjelenítő webes felület színesebb, és lehetővé teszi a tartalom böngészését a felhőben. A BigMIND Home elérhető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre.

Online biztonsági mentés Gyakran Ismételt Kérdések

Vessen egy pillantást néhány kérdésre, amelyekkel az olvasók az évek során felmerültek.

Mi az online biztonsági mentés?

Az online biztonsági mentés olyan helyszíni tárolás, amelynek során az adatokat rendszeresen biztonsági másolatot készítik az interneten keresztül, és amelyeket általában egy szolgáltató tárol..

Melyik online biztonsági mentési szolgáltatás a legjobb?

Rangsorunk szerint az IDrive a legjobb online biztonsági mentési szolgáltatás. Erős biztonsággal és olcsó előfizetési tervekkel rendelkezik, korlátlan eszközről készíthet biztonsági másolatot, és magában foglalja a nulla ismeretlen biztonságot.

Mennyibe kerül az online biztonsági mentés?

A költség attól függ, hogy mennyi biztonsági mentési helyre van szüksége és milyen szolgáltatást használ. Például az IDrive 2 TB személyes terve évi 52,12 dollárba kerül, míg a Backblaze egyedülálló, korlátlan helyű csomagja évi 50 dollárba kerül..

Az Acronis True Image ára attól függ, hogy mennyi tárhelyre van szüksége, és hány számítógépet szeretne biztonsági másolatot készíteni. A fejlett terv évi 49,99 dollárba kerül, és egy számítógép számára 250 GB-ot biztosít.

Az online biztonsági mentés használata?

Az online biztonsági mentés használatához előfizetnie kell egy szolgáltatásra. A fenti rangsorban a „látogatás” gombra kattintva beléphet egy adott szolgáltatás webhelyére, és regisztrálhat a tervezett tervhez vagy próbaverzióhoz.

Ezután le kell töltenie és telepítenie kell az asztali klienst, vagy ha a mobilkészülékről biztonsági másolatot tervez, a mobilalkalmazást. A szolgáltatások működése kissé eltérő, de mindegyikük megköveteli, hogy válassza ki, mely fájlokat vagy fájltípusokat szeretné biztonsági másolatot készíteni. Ezt követően elindíthatja a biztonsági mentést, és hamarosan adatai biztonságban lesznek a felhőben.

Az adatok biztonsági mentésével kapcsolatos részletesebb információkért olvassa el ezt a cikket.

Fotók online mentése?

A Backblaze használatával készítsen biztonsági másolatot a fényképeiről. Korlátlan biztonsági mentési helyet kínál az olcsó szolgáltatások számára, és nincsenek rejtett sapkák. Használata azt is biztosítja, hogy nincsenek feltöltési vagy fájlméret-korlátozások. A legjobb online fotómentésről szóló cikkben további információkat találhat arról, hogy miért jó ez a fotókra.

Végső gondolatok

Nem számít, mennyire és mennyi biztonsági másolatot kell készíteni, rangsorolásunk segít kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő online biztonsági mentést. Számos kritériumot figyelembe vettünk, ideértve a fájlok biztonsági mentését és visszaállítását, a biztonságot, az adatvédelmet és a szolgáltatásokat.

Az IDrive a mi legfontosabb választásunk, mert nagy értékű ajánlatokkal, erőteljes biztonsággal és korlátlan eszközök biztonsági másolatának készítésével és magán titkosítással rendelkezik.

A Backblaze közvetlenül mögötte van, köszönhetően a nagyszerű használatának, az egyszerű és olcsó tervnek, valamint a korlátlan biztonsági mentési helynek.

Az Acronis True Image olyan funkciókkal rendelkezik, amelyeket kihúznak a felhőalapú tárolási kézikönyvből, beleértve a szinkronizálást és az eszközök könyvtárát. Ez is gyors.

A CloudBerry biztonsági mentés nagyszerű azoknak a rajongóknak, akik mindent meg akarnak változtatni, és áttekintést kapnak a többszörös biztonsági mentési szolgáltatásokról egy helyen.

Bár nem utolsósorban, legutóbbi választásunk a BigMIND Home, amely nem kínál sok biztonsági mentési helyet az olcsóbb szolgáltatások számára, de új funkciókkal is rendelkezik, beleértve az arcfelismerést és az objektumok felismerését. Biztonsága és magánélete szintén erős.

Ez a cikk a legjobb online biztonsági mentési szolgáltatások áttekintését tartalmazza, így ha úgy gondolja, hogy olyan szolgáltatást talált, amely az Ön számára működik, azt javasoljuk, hogy olvassa el annak áttekintését, hogy többet megtudjon. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map