Felhő-tárolási összehasonlítás 2020: Hasonlítson össze legalább 50 felhő-szolgáltatót

További információ a felhő tárolásáról:


 • A legjobb felhőalapú tárolás 
 • Üzleti felhő tárolása
 • Fotó felhő tárolása

Szolgáltató áttekintése: 

 • Sync.com
 • pCloud
 • Tresorit (üzleti)

Kapcsolódó szoftverkategóriák:

 • Legjobb VPN 
 • Antivírus szoftver
 • A legjobb jelszókezelő
 • Adatmentő szoftver

Népszerű szolgáltatói vélemények: 

 • ExpressVPN felülvizsgálat
 • NordVPN felülvizsgálat
 • Dashlane áttekintés
 • A Bitdefender áttekintése

A legjobb felhőalapú tárolás 2020 – Mit kell tudni

Ez a cikk mindazt tárja fel, amelyet tudnia kell a felhőről. Megmutatjuk a definíciókat és elmagyarázzuk, hogy mi a fuzz. Függetlenül attól, hogy a legolcsóbb felhőalapú tárolást végzi, vagy a legjobb online tárhelyet kereste – fedeztük magát.

Legolcsóbb felhőalapú tárolás – nem mindig a legjobb ötlet

Az elmúlt öt évben az iparágat figyelve egy dolog biztos: minél olcsóbb egy szolgáltatás, annál valószínűbb, hogy hamarosan megszűnik az üzletből. 

Ha egyszer lát egy korlátlan felhőalapú tárolási szolgáltatást, amely túl jó ahhoz, hogy igaz legyen – ez valószínűleg az. 

A jó „olcsó” online tárolás havi 10 dollárba kerül. Ez nem ad korlátlan felhő helyet, de általában az 1 TB jel körül – elég ahhoz, hogy videókat, fényképeket és dokumentumokat tároljon. 

Az egyik legfontosabb szolgáltatásunk, például a Sync.com akár 2TB tárhelyet is kínál havonta kevesebb, mint 10 dollárért – és kivételes biztonságot, amelytől a Dropboxnak hiányzik.

Javaslatunk az, hogy ne vegye igénybe a legolcsóbb szolgáltatásokat, amelyek csak ajánlatot jelentenek Önnek. Vigyázzon alaposan, olvassa el útmutatásainkat és ellenőrizze a felhőalapú tárolás fenti összehasonlítását. Német olvasóink számára kérjük, olvassa el ezt a szép áttekintő cikket a Sonntagmorgen.com oldalon.

Tartalomjegyzék

Mindent a felhő tárolásáról

 • Terminológia
 • Cloud Storage – Miért használjuk?
 • Meghatározás
 • Használjon tokot
 • Előnyök & hátrányok
 • Ingyenes felhőalapú tárolás

A legjobb felhőalapú tárolási szolgáltatók

 • Sync.com
 • pCloud
 • SugarSync
 • Livedrive

A legjobb online biztonsági mentési szolgáltatók

 • CrashPlan
 • Én vezetek
 • Backblaze
 • Carbonite
 • SOS Online biztonsági mentés

Online tárolási összehasonlítás

 • Online biztonsági mentés – mi az pontosan
 • Online mentés vs Cloud Backup – van különbség??
 • Korlátlan felhő biztonsági mentés
 • Mennyi tartalék tárolóra van szüksége?

Felhő-tároló rendszerek magyarázata

Felhő-tárolás összehasonlítása – Mit keres “Cloud” -on?

Valószínűleg megtalálta az összehasonlító diagramot egy olyan keresőmotoron keresztül, amely a fájlok számára a legjobb felhőalapú tárolót keresi. De egy olyan Dropbox-szerű szolgáltatást keres, amely szinkronizálja és megosztja a fájlokat, vagy inkább szüksége van egy szolgáltatásra a fájlok biztonsági mentéséhez a felhőbe, például a Backblaze vagy a Crashplan? Mielőtt bármilyen ajánlást megadhatnánk, elengedhetetlen, hogy megismerje igényeit. Tehát tisztázzunk néhány bonyolult felhő fogalmát és kifejezését:

A felhő tárolása egyszerűen magyarázható

Felhő fogalmak magyarázata: *

Segítünk megérteni a felhő terminológiáját, így biztos lehet benne, hogy ismeri a különbséget.

Felhő-tárolás

Ez az online fájltárolás átfogó kifejezése. Általános feltételezés, hogy magában foglalja a fájlok szinkronizálását, megosztását és az együttműködést, ahol a helyi számítógép mindig jelen van a felhasználó számítógépen.

Online biztonsági mentés / Felhő biztonsági mentés

A felhőben történő biztonsági mentés a felhőalapú tárolás egyik formája, mégis fájlszinkronizálás nélkül. Elsősorban a biztonsági mentésre összpontosít, azaz a merevlemez másolatának létrehozására a felhőben.

Online tárolás

Fájlok online tárolása anélkül, hogy a számítógépen helyi másolat lenne. A fájl szerkesztéséhez letölteni kell az internetről vagy egy adott alkalmazásról.

Fájl szinkronizálása és megosztása

A felhő tárolóhelyéhez tartozik, és összekapcsol egy projektmappát a felhővel, hogy az összes fájl azonos legyen az összes csatlakoztatott eszközön, a megosztásban részt vevő összes felhasználó számára.

Egy kattintással működő házigazdák / számítógépes blokkolók

Tisztán online tárolási célokra és anonimitásának köszönhetően széles körben használják az illegális fájlmegosztó közösségben.

* Ez csak egy rövid áttekintés, az alábbiakban részletesebb magyarázatokat talál, ha a hiperhivatkozásokra kattint.

Vissza az összehasonlító diagramhoz

Felhő-tárolás meghatározása

A felhőalapú tárolás valószínűleg az összehasonlításban és az áttekintésekben felsorolt ​​szolgáltatások átfogó kifejezése. Minden szolgáltató adatot továbbít és tárol a felhőben, ami lényegében azt jelenti, hogy a világ minden táján található számítógépeken vagy szerveren elérhetővé teszik az internetet.

Amikor az emberek online keresik ezt a kifejezést, azonnal gondolkodnak a Dropboxról, a Google Drive-ról vagy a OneDrive-ről, mert ezek a szolgáltatások (különösen a Dropbox) alkották a kifejezést, és a fájlok szinkronizálását és megosztását a végfelhasználó számára elérhetővé tették, nem csupán vállalkozások számára.

Nagyon egyszerűen fogalmazva, egy felhőalapú tároló szolgáltatója (a tárhelyszolgáltató) telepíti az ügyfélprogramot a felhasználó számítógépére. Ez a program ezután továbbküld minden, a felhasználó által választott fájlt az interneten keresztül a szolgáltatónak, hogy ezeket a fájlokat meg lehessen osztani és könnyen elérhessék ugyanazon felhasználó tulajdonában lévő más eszközökön..

Ez lehet mobil eszköz, laptop vagy asztali számítógép Windows vagy Macintosh operációs rendszerrel. Az eszközökön keresztül szinkronizálni kívánt adatok összes módosítása valós időben frissül minden olyan gépen, amelyre a felhő szoftver telepítve van.

Miért használom?

A felhőalapú tárolással az összes szükséges fájlom kéznél van, mivel a jelenlegi projektek minden eszközzel valós időben vannak szinkronizálva, nem számít, ha a bemutatók, a táblázatok vagy a nagy videók. Felhőtárolót használva dolgozom távoli csapatommal, és megosztom a fényképet a nagymamámmal egyidejűleg.

Helyes használat esetén felszabadíthatom még néhány merevlemez-helyet is, csak szinkronizálva és letöltve a fájlokat, amire igazán szükségem van a számítógépemen. 

Mauricio Prinzlau - Cloud tárolási szakértő a

Online felhőtárolás

Tegyük fel tehát azt, hogy a felhasználónak három eszköze van: asztali számítógép, laptop számítógép és mobil eszköz, és mindegyikre telepíti a Dropboxot (vagy bármilyen más felhőalapú tárolási szolgáltatást). Akkor összesen 4 példány érhető el mindegyik fájlból: az egyik minden eszközön, a másik az úgynevezett „felhőben”.

Tárolja az adatokat a felhőben
Egy fájl mentése a laptopjára feltölti a változásokat a felhőbe, ahol az algoritmusok összehasonlítják az új példányt a számítógép minden más példányával, majd eldöntik, melyik a legfrissebb. Ilyen módon a felhasználó bármikor biztos lehet benne, hogy a megfelelő fájlon dolgozik bármikor.

A felhőtároló szolgáltatók nemcsak szinkronizálhatják a fájlokat, hanem megosztásuk révén más személyeknek vagy akár egy csoportnak is elérhetővé teszik azokat. A fájl felhőmásolata ezután harmadik fél számára elérhető. Most két fontos fogalmat kell megérteni: nyilvános és magán kapcsolatok. Nyilvános linkkel bárki, aki rendelkezik ezzel a linktel, hozzáférhet egy fájlhoz vagy mappához, míg a privát link csak meghíváson érhető el, és általában megköveteli a meghívott felhasználóktól, hogy hozzon létre egy fiókot a felhőalapú tárolótársaságnál. Most, hogy megérti, mi az a felhőtárolás és mi az, láthatja a végtelen lehetőségeket:

Vissza az összehasonlító diagramhoz

Korlátlan felhőtárolási szolgáltatások – lehetséges?

A felhőnek nagyon sok alkalmazás van. Összeállítottunk egy listát a dolgokról, amelyeket megtehetsz, és hogy a felhő hogyan segíthet Önnek a hatékonyabb munkában.

Nincs e-mail melléklet a felhőtárolóval

Nincs több e-mail melléklet

A nagy e-mail melléklet fájdalmat okoz, nehéz tudni, hogy valóban biztonságosan megérkezik-e a címzetthez. Mivel a fájlok megoszthatók egy nyilvános hivatkozással, ezt a linket e-mailben el lehet küldeni egy címzettnek, ahol letölthető.

Nincs több akward fájlnév

Nincs több kínos fájlnév, például a végleges, az utolsó-1, az utolsó-a végleges

A dokumentum, a bemutató, a táblázat vagy az adott fájl bármely fájlverziója a felhőben tárolódik. Minden olyan fél, aki hozzáfér a fájlhoz vagy mappához, mindig látni fogja az aktuális verziót, függetlenül attól, aki azt utoljára szerkesztette. Ami régen az új dokumentumok végtelen láncát képezte, amelynek a fájlnév kreativitása az egyes verziókkal csökkent, az egyetlen fájlba van egyesítve.

Fájl szinkronizálása és megosztása

Tudva, hogy minden fájl mindig van, más néven a fájlok szinkronizálása

Nem számít, ha a repülőtéren, egy kávézóban, egy munkahelyen utazik, utazik, irodában, otthon – minden fontos fájl mindig rendelkezésre áll, és nem kell megjegyeznie, hogy át kell helyeznie azokat USB hüvelykujjra. vezethet, vagy akár e-mailt is küldhet, mert a fájlokat a felhőalapú tároló szoftver segítségével szinkronizálja az (mobil) eszközökön.

Felhő biztonsági mentések

Felhő fájlok tárolása biztonsági mentésekhez

A felhőfájl-tárolási szolgáltatások gyors biztonsági mentésként szolgálnak, mivel egyetlen fájl több verziója is elérhető a felhőben és más eszközökön is. Tehát ha számítógépes összeomlás történik, akkor felhőalapú tárolási szolgáltatással történő előfizetés lehetővé teszi az elveszett fájlok gyors helyreállítását.

Cloud együttműködés

Online tárolás az együttműködéshez

Természetesen az olyan szolgáltatások egyik legfontosabb előnye, mint a Dropbox, a különböző kontinenseken elterjedt virtuális csapattal való együttműködés. A csapat minden tagja hozzáférhet egy megosztott mappához, valamint adatokat tölthet fel és tölthet le, tehát mindenki ugyanazon az oldalon található a projekt státusával. Még ha a csapat valaki hibát is elkövet, a legtöbb szolgáltatás „fájlverzióval” rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az adminisztrátor visszatérhet és törölhet fájlokat, vagy ugyanazon fájl régebbi verzióit.

A fájlok elérése offline módban

A legjobb online tárhely offline eléréshez?

Annak ellenére, hogy felhőalapú tároló szolgáltatóknak nevezik őket, a fent említett szinkronizálással, az összes fájl elérhető offline állapotban. Tehát lehetséges egy gyenge vagy nem létező internetkapcsolattal rendelkező projekten dolgozni. Miután újracsatlakoztak, a változások automatikusan feltöltődnek.

Vissza az összehasonlító diagramhoz

Legfontosabb felhőalapú tárolási lehetőségek

A legjobb felhőalapú tárolási lehetőségek

Sajnos nincs egy mindenki számára megfelelő megoldás. Gondosan meg kell vizsgálnia igényeit, és összehasonlítási táblázatunk segítségével ki kell választania egy szolgáltatást. Az alábbi szolgáltatások néhány szolgáltatást jelentenek az olvasóink számára, és nagyon tetszik. 

Sync.com 

A Sync.com egy meglehetősen új szolgáltató a blokkban. Kanadában székhellyel versenyeznek a Dropbox-nal, mind a könnyű használat, mind a szinkronizálási sebesség mellett. Sokkal többet kínálnak: nulla tudásbiztonságot. A felhasználói adatok végpontok között titkosítva vannak, ezért senki más, csak a felhasználó láthatja az adatokat egyértelműen. A Sync mobilalkalmazásokat kínál iOS-ra és Android-ra egyaránt, és Mac és Windows rendszeren egyaránt elérhető. Sajnos egy Linux kliens még nincs a menetrendben.

Látogasson el a www.sync.com webhelyre

Olvassa el az ismertetőt

pCloud

pCloud Review
A pCloud a blokk egyik újabb szereplőjének tekinthető, és érdekes árazásúak. A felhasználók hatalmas 20 GB-os ingyenes tárhelyet kaphatnak. Fizetett szintjeik is megfizethető áron vannak:

Az ügyfelek 1 TB tárhelyet kapnak havonta 7,99 dollárért, és ezzel megtakaríthat néhány dollárt a Dropboxhoz vagy a Google Drive-hoz képest. A pCloud lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy felhőmeghajtóként állítsák be, ami azt jelenti, hogy a pCloudon tárolt fájloknak nem kell, hogy a felhasználó merevlemezén helyben elérhetők legyenek. Sajnos, ha további biztonságot szeretne, külön díjat kell fizetnie a pCloud Cryptoért.

Üzleti felhasználók kapnak 5 TB tárhely. Ez a terv legalább 5 felhasználót tartalmaz, mindegyik 1 TB tárhelyet szerez. Ez a terv havi 49,95 dollárt fog visszafizetni, minden további felhasználó 10 dollárba kerül.

A pCloud elérhető a Windows és a Mac számára, és jó hír a Linux felhasználók számára, ők is letölthetnek klienst. Mobil alkalmazásuk szépség és elérhető az iOS és az Android alkalmazásboltokban.

Előnyök

Hátrányok

Látogasson el a www.pcloud.com oldalra

Olvassa el az ismertetőt

SugarSync

SugarSync Business Review
Ahogy a neve már sugallja, a SugarSync a fájlok szinkronizálására és megosztására összpontosító szolgáltatás, mégis lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a háttérben biztonsági másolatot készítsenek. Ami nagyszerű a SugarSync esetében, hogy lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a számítógép bármelyik mappáját kiválaszthassák, hogy szinkronizálják a felhővel, ellentétben a Dropbox-tal, ahol az ügyfeleknek mappát kell választaniuk a gépeiken. A SugarSync sokféle ízben kapható, 100 GB-tól kezdve, havonta 7,49 USD-ig. Drágább, mint a Dropbox, de megéri a plusz pénzt a rugalmasságért.

A SugarSync online fájltároló alkalmazása elérhető a Windows és a Mac, valamint a szokásos gyanúsítottak esetén a mobil ügyfelek számára: Android és iOS.

Előnyök

Hátrányok

Látogasson el a SugarSync oldalra

Olvassa el az ismertetőt

Livedrive

Livedrive áttekintés
A Livedrive weboldala és szolgáltatása nem változott sokat az elmúlt 4 évben. Kívülről nézve a Livedrive nem változott sokat az elmúlt években, webhelyük és terveik továbbra is ugyanolyanok, mint mindig. Azonban az az érzésem, hogy mivel a J2 Global megszerezte őket, a dolgok jobbra haladnak: frissítették ügyfélszoftverüket egy modernabb megjelenésűre, megnőtt a feltöltési sebesség, és általában örülök a tapasztalatnak. Ez egyike azoknak a szolgáltatóknak, akik kombinálják a fájlok szinkronizálását, és megosztják azokat a felhőalapú biztonsági másolatokkal (ha hajlandóak kiüríteni a Pro Suite készpénzét), de azok a felhasználók, akik csak biztonsági másolatot keresnek vagy szinkronizálnak, választhatnak olcsóbb terveket. Más szolgáltatásokkal ellentétben a Livedrive lehetővé teszi a felhasználók számára a NAS-meghajtók biztonsági mentését is. Ha nagyon sok fájl van a szinkronizáláshoz, akkor szeretni fogja a Livedrive LAN szinkronizálási funkcióját, amely jelentősen felgyorsítja a folyamatot, ha az összes gép ugyanabban a hálózatban van. Az ügyfelek elérhetőek Windows és Mac, valamint iOS, Android és Windows 8 eszközökhöz.

Előnyök

Hátrányok

Látogasson el a www.livedrive.com oldalra

Olvassa el az ismertetőt

Más márkák, amelyeket tudni kell …

 • SpiderOakONE
 • MEGA
 • Dropbox
 • Syncplicity
 • Google Drive
 • Egy meghajtó
 • Doboz
 • Mediafire
 • Másolás (megszűnt)
 • Tresorit
 • Cubby
 • CloudMe
 • Bitcasa
 • OpenDrive
 • hubiC
 • ZipCloud
 • Pogoplug
 • Amazon Cloud Drive
 • Yandex.Disk
 • 4Sync

Vissza az összehasonlító diagramhoz

Felhőtárolási előnyei & hátrányok

Vannak előnyei és hátrányai, ha felhőalapú tároló szolgáltatót használ az adatokhoz. Néhány szempontot érdemes figyelembe venni:

Előnyök

hátrányok

Vissza az összehasonlító diagramhoz

Ingyenes felhőalapú tárolás

Ingyenes felhőalapú tárolás

Úgy tűnik, hogy manapság rengeteg ingyenes felhőalapú tárolás érhető el, kezdve a 2 GB-os (Dropbox) és a 15 GB-os (Google Drive) adataitól az 50 GB-ig a MEGA.nz számára. Noha az ingyenes minden bizonnyal elég jó ahhoz, hogy kipróbálhassa, működik-e egy szolgáltatás vagy sem, különféle korlátozásokkal jár, amelyeket a felhasználóknak tisztában kell lenniük. Keressük meg az ingyenes tárolás előnyeit és hátrányait egymás összehasonlításával, és mutassunk meg néhány olyan szolgáltatást, amelyek ingyenes tárolást kínálnak.

Előnyök

hátrányok

* vegye figyelembe azonban, hogy vannak olyan ingyenes szolgáltatások, amelyek kiváló titkosítást kínálnak ezeknek a fiókoknak, például a MEGA, a Tresorit, a Sync.com és egyéb.
** ez hátrányos lehet, amint azt a Copy.com-on láttuk: lehetővé tették a felhasználók számára, hogy az ingyenes tárhelyet 200 GB-ra növeljék, és most már alapértelmezetten.

Vissza az összehasonlító diagramhoz

Felhő-tárolási szolgáltatások vállalati, üzleti vagy személyes használatra?

A felhőalapú tárolási szolgáltatások személyes és üzleti célokra is felhasználhatók. A követelmények azonban nagymértékben különböznek egymástól. Míg a fogyasztói oldalról a könnyű használat és a kompatibilitás jelenti a fő problémát, a prioritások az üzleti életben vagy a vállalati környezetben a magánélet és a biztonság felé mozdulnak el..

Például a vállalkozásoknak részletesebb ellenőrzésre van szükségük a megosztott fájlok felett. Lehetővé kell tenniük a mappák engedélyének beállítását esetről esetre, és még az almappák vezérlésére is. Ez csak egy példa. Itt található egy összehasonlító táblázat, amely bemutatja a különbséget a fogyasztói szintű és az üzleti / vállalati felhőalapú tárolás között.

Üzleti felhőtárolás
Az üzleti felhőalapú tárolási szolgáltatásokat általában Enterprise File Sync and Share (EFSS) szállítóknak nevezik, mivel az üzleti együttműködésre és a mobil engedélyezésre koncentrálnak. A Gartner mágikus kvadránsja a fájlszinkronizáláshoz és a megosztásgyártókhoz összehasonlítja ezeket a szolgáltatásokat évente, és kiválasztja azokat, amelyek vezetik a mezőt. Noha a Dropbox for Business egyre inkább vonzza, még mindig elsősorban a végfelhasználók használják.

Népszerű szállítók: Egnyte, akik népszerűvé tették a hibrid felhő modellt, valamint a Box, amely ismert a harmadik féltől származó alkalmazásokba, például a Salesforce-ba történő integrációjának hatalmas tömege miatt. A Gartner elemzése szerint a Citrix Sharefile az Enterprise File Sync és a Share forgalmazók jelenlegi piaci vezetője, ám ezek általában inkább a 10 vagy annál több felhasználóval rendelkező vállalkozás felé irányulnak. Ha érdekli a kisvállalkozások felhőalapú tárolási lehetőségeit, akkor nézze meg összehasonlító diagramunkat.

Vissza az összehasonlító diagramhoz

Online biztonsági mentés

Online felhő biztonsági mentés az egyének számára
Online biztonsági mentési szolgáltatás használatakor a számítógépes adatok a felhőben vannak tárolva, de eltérően működnek, mint a felhőalapú tárolási alkalmazások: az online biztonsági másolatok pontos merevlemez másolatot készítenek, és a teljes fájl- és mappaszerkezetet továbbítják az online biztonsági mentési szolgáltatóhoz. Ez a tükrözési folyamat nagyon kényelmes, mivel a felhasználóknak nem kell emlékezniük arra, hogy a fontos fájlokat egy adott mappába másolják és beillesztik. Az Apple felhasználók ezt az eljárást a Time Machine-ből ismerhetik meg, ahol a teljes merevlemez másolása egy másik meghajtóra történik.

Az online biztonsági mentési szolgáltatások napi, heti vagy havi rendszerességgel, vagy folyamatosan a háttérben futhatnak ütemezett feladatokként, tehát amikor egy fájl megváltozik, azonnal feltölti a vállalat szerverére. Ha a sávszélesség és a CPU ezt lehetővé teszi, mindig javasoljuk a folyamatos biztonsági mentések aktiválását.

Az utóbbi években az online biztonsági mentési szolgáltatók megtalálták kedvenc kedvtelésből tartott házi kedvencüket, amely előállítja a „korlátlan” szót a marketing példányukban. Ez természetesen azt jelenti, hogy nem fognak korlátozni a felhasználó által feltöltendő fájlokat, amelyek megfelelnek a fair use politikájuknak. A hozzáértő felhasználók ezt a hirdetést a korlátlan sávszélességet kínáló web hosting szolgáltatásokból tudják. A méltányos felhasználásra vonatkozó irányelvek azonban általában meglehetősen magasak a terabájt tartományban, így az átlagos számítógépes felhasználóknak nem kell attól tartaniuk, hogy „elfogy a hely”.

A biztonságos tét bármilyen korlátlan biztonsági mentési szolgáltatás igénybevételéhez, amelyet magasra értékelünk, például a Backblaze, Crashplan vagy a Carbonite, mert külső merevlemez-meghajtókról vagy NAS-eszközökről is biztonsági másolatot készíthet, és soha nem kell aggódnia az űrproblémák miatt..

Ha további szolgáltatásokra, például fájlszinkronizálásra és megosztásra van szüksége, óvatosan kell kiválasztania az online biztonsági mentési szolgáltatót, mert nem minden szolgáltatás rendelkezik ezekkel a szolgáltatásokkal. Néhány példa az IDrive, az Acronis True Image Cloud, a Jottacloud, a Justcloud vagy a Livedrive oldalán..

Néhány javaslat az online biztonsági mentési szolgáltatásokról, azt javasoljuk, hogy nézd meg:

Vissza az összehasonlító diagramhoz

Az 5 legfontosabb online mentési lehetőség, melyeket kedvelünk

Tudjuk, hogy a megfelelő opció választása tönkreteheti. A piac meglehetősen telített, több mint 50 szolgáltatóval, így megmutatjuk öt kedvencünket, akik az elmúlt években magas szintű teljesítményt és kozmetikumokat mutattak.

CrashPlan

Crashplan áttekintés
A Crashplan évek óta a legjobban ajánlott felhő biztonsági mentési szolgáltatásunk, mert valóban korlátlan élményt nyújt (ha helyesen van beállítva). Gyakorlatilag nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy mennyi adatot tud biztonsági másolatot készíteni, hány verziót tud tárolni, vagy a fájlméretet, még egy nagy, 10 GB-os Outlook e-mail adatbázis megfelelő mentése is.

Szóval hol van a fogás? Meglehetősen lassú biztonsági mentési sebességet tapasztaltunk Európából. Úgy tűnik, hogy az Egyesült Államok ügyfeleinek nincs ez a problémája. Mindenesetre, nagy mennyiségű fájl biztonsági mentése mindig időt vesz igénybe, de a Crashplan fantasztikus munkát végez egy egyszerű beállítási és elfelejtési beállítási módszerrel. A felhasználók választhatják a családi tervet, amely lehetővé teszi akár 5 számítógép / eszköz biztonsági mentését.

Látogasson el a www.crashplan.com oldalra

Olvassa el az ismertetőt

Én vezetek

IDrive Review
Az IDrive hibrid szolgáltatássá vált az évek során: azzal kezdve, hogy csak felhőalapú biztonsági mentést kínáltak, most már merészkedtek a fájlmegosztó és szinkronizáló játékba, és nagyon jól teljesítenek. Ennek ellenére a fogyasztóknak az IDrive-t arra kell használniuk, amely eredetileg készült: felhő biztonsági mentések.

Az IDrive a végfelhasználók számára egy sor biztonsági mentési testreszabási lehetőséget kínál, a különféle biztonsági mentési készletek létrehozásával, a granulált biztonsági mentések ütemezésének létrehozásával, a biztonsági másolatok személyes titkosítási kulccsal való védelmével, amelyet csak a felhasználó ismer és birtokol. A 10 GB-os feltöltési teszteinkben nem volt a leggyorsabb megoldás, de nagyon jól teljesített összes fájlt alig több mint egy óra alatt. Az IDrive nem korlátlan szolgáltatás, de nagyon megfizethető 1 TB-os tervvel rendelkezik, havi 5 USD-tól kezdve.

Érdekes: a fizetett előfizetők ingyenesen 1 fizikai adatátvitelt kaphatnak, ami jelentősen felgyorsítja a biztonsági mentés / visszaállítás folyamatát.

Látogasson el a www.idrive.com oldalra

Olvassa el az ismertetőt

Backblaze

Backblaze áttekintés
A Backblaze volt a goto biztonsági mentési szolgáltatásom, amelyet családom és barátaim műszakilag kevésbé írástudó részére ajánlom. A telepítés nagyon egyszerű: telepítse az ügyfelet, indítsa el a biztonsági másolatot, és mindent biztonsági másolatot készít a merevlemezen, kivéve a rendszereket és az alkalmazásfájlokat. A felhasználók kizárhatják azokat a mappákat vagy fájlokat, amelyekről nem akarnak biztonsági másolatot készíteni, például mindig kizárom a Letöltések mappát, mert bármit, amit ott tárolok, mindig újra letölthetem..

Ez megtakarítja a sávszélességet és az általános biztonsági mentési időt. A Backblaze gyors biztonsági mentést készít – ha engedi, és a szálakat 10-re állítja. Ez azonban lelassíthatja más hálózati alkalmazásokat, például a távoli asztali munkamenetet és hasonlókat. A Backblaze visszaállítási folyamata kissé nehézkes, mivel csak ZIP fájlokat tölthet le az internetes klienstől. Összességében a felhasználók nagyon kedvező áron kaphatnak Backblaze-t, csupán havonta 5 dollárért vagy évente 50 dollárért. Véleményem szerint ez nem bátorság.

Látogassa meg a www.backblaze.com oldalt

Olvassa el az ismertetőt

Carbonite

Carbonite Review honlap
A karbonit egy újabb tisztességes online biztonsági mentési szolgáltatás, azonban a Windows verziója rendkívül felülmúlja a Mac kiadást: A Mac felhasználóknak külső merevlemez-biztonsági mentések vagy tükörkép-biztonsági mentések nélkül kell menniük. Ha azonban Windows-felhasználó, a Carbonite sokat kínál, és minden bizonnyal az egyik jobb megoldás odakint.

Azok a felhasználók, akik évi 149 dolláros alaptervre iratkoznak fel, ingyenes helyreállítást kapnak az ajtószolgáltatáshoz, ahol katasztrófa esetén merevlemezt szállítanak. A felhőben történő biztonsági mentés könnyen beállítható és automatikusan működik, ha a felhasználók nem érzik magukat fájlok és mappák kiválasztásával. A karbonit folyamatosan biztonsági másolatot készít a fájlokról a háttérben, ha a videofájlokat automatikusan biztonsági másolatot készítik, az ügyfeleknek legalább a fő tervet meg kell választaniuk.

Szerencsére a Carbonite megszabadult néhány csúnya sávszélességet korlátozó politikától, és valóban korlátlan élményt nyújt a felhasználók számára.

Előnyök

 • Nagyon biztonságos felhőalapú biztonsági mentés privát titkosítási kulcsok segítségével
 • Könnyű telepítési folyamat, még kezdő felhasználók számára
 • Tisztességes kliens szoftver

Hátrányok

 • Nincs fájlmegosztás és szinkronizálás (2016. áprilisa óta megszűnik)
 • Sajnos nincs NAS biztonsági másolat a személyes kiadásokban
 • Néha a lassú biztonsági mentések 10 Mbit / s-ra korlátozódnak

Látogasson el a www.carbonite.com webhelyre

Olvassa el az ismertetőt

SOS Online biztonsági mentés

Az SOS Online biztonsági mentés áttekintése
Itt található az SOS Online Backup egy agresszív, korlátlan árképzéssel: havonta 7,99 USD nagyon jó. Van néhány figyelmeztetés, amelyet a felhasználóknak tisztában kell lenniük: egyrészt az SOS-nak elegendő szabad merevlemez-helyre van szüksége a gyorsítótárazott fájlokhoz, azaz ha 10 GB helyet készít az SOS Online Backup, további 10 GB helyet igényelhet a gyorsítótárazott adatok tárolására fájlok.

Másrészt nem áll rendelkezésre folyamatos biztonsági mentési lehetőség, a felhasználók emelik az ütemtervet óránként. Az SOS nem a leggyorsabb felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatás tesztünkben, és egy kis bemelegedési időbe telt, amíg a kapcsolat átlagértéke kb. 7Mbit / s volt. Azoknak a felhasználóknak, akik meg akarják osztani a fájlokat, az SOS Online Backup fájlmegosztási opcióval rendelkezik, a saját webhelyüknek megfelelően. A gyakorlatban a lehető legrosszabb módon valósítják meg, amit valaha láttam egy biztonsági mentési alkalmazásban. Majdnem 30 percbe telt, amíg megtaláltam.

Ha fájlmegosztási megoldásokat keres, kérjük, keresse meg másutt. A biztonsági mentések azonban nagyszerűen működnek, és az a tény, hogy az SOS korlátlan fájlverziót tárol, kielégíti a legtöbb ember igényeit. A Cloudwardson azt javasoljuk, hogy az emberek különféle alkalmazásokat készítsenek biztonsági másolat készítésére és tárolására.

Előnyök

 • Kiváló, megfizethető, korlátlan árképzés akár 5 számítógéphez és korlátlan mobil eszközhöz
 • Könnyű telepítési folyamat, de ne támaszkodjon az automatikus biztonsági mentés kiválasztására
 • A visszaállítás végrehajtható a kívánt mappába

Hátrányok

 • A Mac verziója gyengébb, mint a Windows verziója
 • A fájlmegosztó szolgáltatás szörnyű megvalósítása, ami arra készteti, hogy vajon valóban azt akarják-e, hogy az emberek megosszák a fájlokat
 • Közepes átviteli sebesség akár 7Mbit / s

Látogasson el az SOS Online Backup webhelyre

 

Olvassa el az ismertetőt

Más márkák, amelyeket tudni kell …

 • SpiderOakONE
 • degoo
 • Dupplica
 • Jottacloud
 • mimedia
 • ADrive
 • StorageGuardian
 • memopal
 • JungleDisk
 • Symform
 • Acronis felhő
 • ElephantDrive
 • SurDoc
 • Mozy
 • Cyphertite
 • Gépem biztonsági mentése
 • Zoolz
 • iBackup
 • nomadesk
 • Norton Online biztonsági mentés
 • AltDrive
 • Adattároló
 • SafeSync
 • MyOtherDrive
 • Teljes védelem

Felhő biztonsági mentés

Online felhő biztonsági mentés az egyének számára
A felhő biztonsági mentése lényegében az online biztonsági mentés szinonimája, mivel pontosan ugyanazt írja le. Valójában a felhő biztonsági mentése kifejezés egyre népszerűbb. Korábban csak az üzleti szektorban használták széles körben, de most már mindenki megérti, hogy mit jelent a felhő.

A Cloudwards.net webhelyen ezeket a biztonsági mentési feltételeket felváltva használjuk, tehát reméljük, hogy ez tisztázza néhány kételyt. Az összehasonlító táblázatban szereplő lista a szolgáltatásokat a szolgáltatások, a megbízhatóság, a sebesség, a biztonság és az ügyfélszolgálat alapján rendezi. A rangsorolásunk semmiképpen sem mindenki számára végső, hanem inkább kiindulási pontként szolgálhat, mivel kiszűrheti a szolgáltatásokat az Ön igényei alapján.

Cloud Storage Wiki

Cloud Storage Wiki

Dolgozunk a wiki szakaszon, hogy az újonnan belépő felhő számára egyszerű módot kínáljunk a gyártók webhelyein gyakran használt kifejezések ellenőrzésére. E kifejezések egy részét felcserélhetően használják, ami megnehezíti annak meghatározását, hogy mire használják őket.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map