A legjobb VPN-áttekintések a 2020-ból – Hasonlítsa össze a 31 legjobb szolgáltatást

Nem könnyű kiválasztani, melyik a legjobb VPN-szolgáltató. Nagyon sok lehetőség áll rendelkezésre – a fenti VPN-értékelések ezt igazolják – tehát nem szabad könnyedén megfontolni, hogy mi a helyes választás. Végül is a VPN-k képezik az online adatvédelem magját, tehát a szolgáltató kiválasztásakor nem akarja elérni az olcsóbb tárolót..

VPN-véleményeink az online biztonsági cikkeink középpontjában állnak. Nem számít, ha számítógépes bűnözésről vagy a legjobb antivírus szoftverről beszélünk, a VPN-k mindig szerepet játszanak. A legjobb VPN-útmutatónk és a VPN-áttekintéseink alapjaként megtalálhatjuk a tesztelési módszertant, valamint néhány, gyakran feltett VPN-kérdést az alábbiakban.

Tehát, ha érdekli, hogyan kell ingyenes filmeket nézni online, vagy ha a torzítás törvényes, olvasd tovább. A VPN-k lehetővé teszik a szív tartalmának streaming, torrent és böngészését. Ha itt keres a Kodi számára a legjobb VPN-t, akkor nézd meg a Kodi-archívumunkat is.

Hogyan értékeljük

A VPN-ket nem könnyű felbecsülni, figyelembe véve, hogy hány mozgó alkatrész szükséges az egyik működéséhez. A VPN-ek esetében is nagyon sok esetben fordulnak elő, így a szolgáltatónak egy adott résbe történő beillesztése nem mindig eredményes. Emiatt analitikus megközelítést alkalmazunk a VPN-értékeléseinkhez, és az egyes szolgáltatókat kilenc kategóriánként értékelik.

Jellemzők

A funkciók az, ami valóban „VP-ként” növeli a VPN-t, amikor átnézjük. Nagyon sok szolgáltató biztosítja a biztonságos csatlakozást – csak nézze meg a fenti VPN-vélemények listáját – tehát a szolgáltatások gyakran kulcsfontosságú értékesítési pontot jelentenek arra a szolgáltatóra, amelyet választani kell.

Van néhány standard funkció, például VPN gyilkos kapcsoló, amelyet mindig keresünk, de az egyedi kínálat is örvendetes. Például a Windscribe magában foglalja a magánélet linkjeinek ellenőrzőjét (olvassa el a Windscribe véleményünket), a VyprVPN pedig védett VPN protokollt tartalmaz (olvassa el a VyprVPN áttekintést).

Árazás

Az ingyenes VPN-szolgáltatások lehetőségei ritkán vannak, így kevés pénzt kell költenie a védelem érdekében. Ez nem csak azt jelenti, hogy valamit költenie kell, még nem jelenti azt, hogy sokat kellene költenie.

A szolgáltatók árainak megítélésekor figyelembe vesszük azt az értéket, amelyet a szolgáltató kínál. Noha az ár nagy tényező ebben, figyelembe vesszük az általános felhasználói élményt, az esetleges kiegészítő funkciókat, az egyidejű csatlakozások számát és a visszatérítési időszakot is..

Felhasználóbarátság

Néhány szolgáltató megérti, hogy csak azért, mert a VPN-ek a „techie” sokaságra hívják fel a figyelmet, még nem azt jelenti, hogy nehéz használni őket. Egyes szolgáltatók nem. A regisztrációtól a csatlakozásig ez a szakasz ismerteti, hogy a VPN milyen egyszerűen használható.

A funkciók ebben a szakaszban is játékra kerülnek. Felmérjük, hogy mely funkciók állnak rendelkezésre könnyen az interfészen. Például a megosztott alagút és a portok továbbítása általában elérhető szolgáltatások. Ugyanakkor nagyon kevés VPN biztosít lehetőséget ezeknek a speciális konfigurációknak a könnyű beállítására.

Sebesség

A sebesség minden VPN fontos szempontja. Miközben tudományos megközelítést alkalmaztunk a több szolgáltató összehasonlítására a leggyorsabb VPN útmutatóban, a VPN áttekintésünk ebben a szakaszban kibővíti az egyes szolgáltatókat.  

A teszteléshez felmérjük a nem védett sebességet a speedtest.net segítségével, majd tesztelünk további öt helyet a világ minden tájáról. Noha lehetetlen ugyanazt a helyet használni minden VPN-hez, megpróbálunk különböző eredmények keverékét kapni az Egyesült Államokból, Európából és a Csendes-óceánból.

Biztonság

Elolvashatja a VPN biztonsági útmutatót a részletekért, amit a biztonság kiértékelésekor keresünk. Röviden, a legfontosabb mechanizmusunk, amelyet értékelünk, a VPN protokoll és a titkosítás szintje. Ha Ön nem kezdett a kriptográfia világába, azt javasoljuk, hogy nézze át a titkosítás leírását.

Ezen kívül megvizsgálunk minden olyan kiegészítő biztonsági funkciót is, mint például a killswitch, a double-hop szerverek és az app kill. Ez az a szakasz, ahol az ipleak.org használatával futtatjuk a DNS-szivárgásteszteket annak ellenőrzésére, hogy a VPN-nek szivárog-e kérése, az Ön IP-címe vagy WebRTC-adatai.  

Magánélet

A VPN magánéletének fontosságát nem szabad alábecsülni. VPN használatakor adatait egy másik vállalkozásra bízza, az internetszolgáltató vagy a kormány helyett. Emiatt fontos a stabil eredmény és a magánélet tiszteletben tartása. Van bizonyos szintű bizalom, amely ebbe a szakaszba megy.

De nem csak vakon ajánljuk a szolgáltatókat. Ebben a szakaszban húzhatjuk ki a jegyzettömböket, és csinálhatunk egy kis újságírást. A VPN adatvédelmi irányelvein kívül kívül nem létezik egy szigorú szabály, ám az internetet körül ásnánk annak érdekében, hogy kiderüljön, vajon a VPN elkapott-e naplózási információkat, amikor azt állítja, hogy nem.

Streaming Performance

A VPN használatának egyik oka a geoblokkolt tartalom streaming. Ebben a szakaszban több szervert tesztelünk – általában tíz körül – a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video segítségével. Bár rengeteg más streaming platform van odakint, ez a négy szilárd alapot ad arra, hogy a VPN működjön-e streamingként.

Elolvashatja a legjobb VPN-t a streaming útmutatóhoz, ha szeretné a legjobb választásainkat. A legtöbb esetben egy szolgáltató pár szolgáltatóval fog együttműködni, és másokkal kudarcot vall. Vegye figyelembe, hogy ez a szakasz idő-alapú. Az akkori tapasztalataink alapján írunk. Lehet, hogy jobb vagy rosszabb szerencséje van attól függően, hogy melyik szervert használta mikor.

Szerver helyek

Ez a kategória fontos, bár nem olyan fontos, mint mondjuk a VPN biztonság. A kiszolgálók helyének értékelésekor nem csak a kiszolgálók nyers számát vesszük figyelembe, hanem azt is, hogy azok hogyan oszlanak el az egész világon.

Különösen a Közel-Keleten, a Csendes-óceánon és Észak-Afrikán vizsgáljuk, mivel ezek a területek általában alulreprezentáltak a VPN-szolgáltatókban. Például a NordVPN-nek könnyedén van a legtöbb kiszolgálója, de a HideMyAss, bár kevesebb kiszolgálóval rendelkezik, jobban lefedi az egyedi régiókat (olvassa el a HideMyAss áttekintést).

Vevőszolgálat

Bár a VPN-eknek anélkül kell működniük, hogy tudnák, hogy vannak, a problémák nem ritkák. Ebben az esetben szilárd támogató csoportra van szükség. A VPN-vélemények utolsó szakaszában élő támogatással teszteljük a támogatást élő csevegéssel, e-mailben és / vagy hívással, hogy felmérjük a válaszok gyorsaságát és minőségét..

Ezt általában hamis kérdés elküldésével hajtják végre, amely megtalálható a VPN tudásbázisában. A cél az, hogy megtudja, igényel-e időt egy támogatási képviselő a kérdésre, vagy egyszerűen átirányít bennünket a tudásbázisba.

Ebből a szempontból megvizsgálunk minden önsegítő lehetőséget is, beleértve egy tudásbázist, közösségi fórumot vagy a YouTube csatornát. Amellett, hogy csak jelen vannak, megvizsgáljuk a tartalom minőségét és alaposságát is.

A legnépszerűbb VPN-szolgáltatók

Noha vannak olyan különleges esetek, amikor érdemes egy VPN-t használni a másik fölött, az öt legfontosabb VPN-szolgáltatónk a fenti kritériumok alapján rangsorolva van. Vegye figyelembe, hogy csak az egyes szekciókat értékeljük – a teljes besorolást ebből kell kiszámítani -, így biztos lehet benne, hogy az öt legjobban működő szolgáltatók valóban a legjobb.

ExpressVPN

Az ExpressVPN nem csak egy kicsit jobb, mint a többi VPN; elrontja a versenyt. Második minősített szolgáltatónk, a NordVPN, közel került az ExpressVPN és a NordVPN összehasonlításhoz, de a legjobb kutyánk még mindig a koronával jelent meg. A streamingtől a torrentingig az ExpressVPN bejelöl minden olyan mezőt, amelyet látni akarunk egy szolgáltatótól.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

A szolgáltatás legerősebb szempontja a konzisztencia. Az ExpressVPN kifejti a VPN adatvédelmét, biztonságát és sebességét, ellenálló képességgel. Ha VPN-t szeretne, akkor az ExpressVPN a tényleges választás. Tudjon meg többet az ExpressVPN áttekintésből.

NordVPN

Az NordVPN az ExpressVPN antiteste. Az egész konzisztenciát kiszorítja az ablakon egy robusztusabb szolgáltatáskészlet és interfész, valamint a nagyobb maximális sebesség érdekében. Noha a szélre óvatossággal jár a felhasználhatósági nehézségek, kétségtelen, hogy a NordVPN-nek nagyon sok nyers ereje van, és ezért ez a második legjobb VPN-szolgáltatás, amelyet meg lehet vásárolni..

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

A NordVPN legjobb aspektusa a jellemzői. Ugyanazon az áron, mint a többi legfelső szintű VPN szolgáltatónál, hozzáférhet egy befogadó rosszindulatú program blokkoló eszközhöz, dupla-hop kapcsolathoz és a Tor-hoz a VPN-en keresztül. Lehet, hogy nem a legjobb optimalizálás, de az érték tagadhatatlan. Többet megtudhat a NordVPN áttekintésből.

CyberGhost

A CyberGhost hasonló a NordVPN-hez – láthatja, milyen hasonlóak a NordVPN és a CyberGhost összehasonlításban -, de nem olyan gyors, mint a második legjobb VPN-szolgáltatónk. De a CyberGhostnek nagyon sok funkciója van, és ez is nagyon olcsó. A szolgáltatások, a könnyű használat és az alacsony ár kiszámítja a sebességgel kapcsolatos problémákat.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Nem olyan gyors, mint a NordVPN, de következetesebb. A CyberGhost a legjobban akkor működik, ha az IKEv2 protokollt telepíti, tehát ha nem aggódik a tűzfalak blokkolása miatt, ez jó választás. Ez magában foglalja az öt legfontosabb VPN-szolgáltatónk közül az egyidejűleg legmagasabb szintű csatlakozási korlátot is, így a családok számára is nagyszerű. Tudjon meg többet a CyberGhost áttekintésből.

Privát internet-hozzáférés

A privát internet-hozzáférés a használat egyszerűségéről szól. Ez az öt legolcsóbb szolgáltatója, és rendes számú funkcióval rendelkezik, amellyel elindulhat. Míg idegesítő az alkalmazást a tálcán keresztül használni, a magán-Internet hozzáférés nagyszerű egyensúlyt teremt az értékek, a biztonság és az adatvédelem között.

Előző

Következő

A többi legjobb választásunk havi és hónapjának körülbelül felére haladva, a magán-Internet hozzáférés a pénzmegtakarítás tényleges választása. Még egy kétéves tervet is kínál, amely a legtöbb más helynél kevesebb, mint egy év. További információt az árakról, valamint a PIA egyéb szolgáltatásairól a Privát Internet hozzáférés áttekintésünkben találhat.

TorGuard

A TorGuard egy biztonság-központú VPN-szolgáltató, amely tökéletesen megfelel a tinédzserek számára. Noha a TorGuard nem a leginkább elérhető az újonnan érkezők számára, a VPN minden aspektusát a kezedbe helyezi, nagymértékű ellenőrzést adva a VPN működéséről és biztonságáról..

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Előző

Következő

Rendkívül gyors. Noha a TorGuard nem igazán felel meg az ExpressVPN szintjének, a sebességhez közeledve. Ezenkívül kiváló funkciók listájával, beleértve a biztonságos e-maileket, az egyedi szkripteket és az alkalmazások megsemmisítését tartalmazza. Többet megtudhat a TorGuard áttekintésünkről.  

VPN Gyakran Ismételt Kérdések

Noha a legtöbb VPN-útmutatóban lefedjük a témákat, van néhány alapvető kérdés, amelyekre meglepően nehéz válaszokat találni. Válaszolunk a VPN-kel kapcsolatos gyakran ismételt kérdésekre, hogy fel tudjunk lépni a sebességbe.

Mi a VPN??

A VPN útmutatónk a legjobb forrás erre a témára, de itt áttekintést nyújtunk Önnek. A „VPN” rövidítés a virtuális magánhálózathoz. Ez egy hálózat, vagyis több szerver csatlakozik egymáshoz, magán, azaz a hálózaton kívül senki sem férhet hozzá, és virtuális, vagyis a szerverek fizikailag nem kapcsolódnak egymáshoz.

Ahelyett, hogy közvetlenül csatlakozna a meglátogatni kívánt webhelyhez, először csatlakozni kell a VPN-hez, és az összes forgalmat át kell irányítani rajta. Ilyen módon elrejti IP-címét, tartózkodási helyét és böngészőjét, így láthatatlanná teszi online útját.

Mit tehetek egy VPN-sel??

Ha láthatatlanná válik, sok új lehetőség rejlik. Ami a VPN-mel kapcsolatos lehetőségeket illeti, általában torrenting és streaming-re fordulnak. Torrent, megnyitja az úgynevezett peer-to-peer kapcsolatot, vagyis több más társ (számítógép) csatlakozik a tiédhez, mindegyik megosztja egy kis mennyiségű fájlt, amelyet letölt..

Ez nyilvánvalóan bizonyos biztonsági problémákat vet fel, mivel a többi számítógép nyomon tudja követni ezt a kapcsolatot, hogy azonosítsa, ki vagy. Mióta először csatlakozik a VPN-hez, bármi, amit a kapcsolat másik oldalán lévő társ szeretne csinálni, a VPN-kiszolgálóra irányul, azaz biztonságban van a kapcsolat másokkal szemben.

Attól függően, hogy hol él, a Netflix vagy a Hulu segítségével való streaming már lehetséges, de az ezeken a platformokon elérhető összes tartalom nem elérhető az Ön számára. A terjesztési geoblokkok miatt az streaming platformok csak bizonyos térségeket engednek fel bizonyos régiókban. Például, ha meg akarja nézni a Better Call Saul 4. évadját a Netflix-en, akkor az Egyesült Királyságban kell lennie.

A VPN segítségével több régió közötti streaming is lehetséges. Az IP-cím helyett a csatlakoztatott VPN-kiszolgáló IP-címével becsaphatja a streaming platformot arra, hogy azt gondolja, hogy olyan helyen tartózkodik, amelyben nem tartózkodik. Sajnos ez nem mindig működik, így feltétlenül olvassa el a legjobb VPN for Netflix útmutatót, ha az streaming fontos.

Lehet, hogy ennél egyszerűbb is. Ha szigorú cenzúrával egy országban él, vagy egy országba utazik, a VPN használata egyszerűen lehetővé teszi az internet elérését. Például Kína számára a legjobb VPN-szolgáltatások olyan lehetőségekkel rendelkeznek, amelyek megkerülik a mély csomag ellenőrzést, lehetővé téve a cenzúra egyszerű mozgását.

Miért van szüksége VPN-re??

Ha a fent felsorolt ​​dolgok valamelyikét meg akarja tenni, szüksége van egy VPN-re. A VPN azonban jó ötlet még akkor is, ha nem érdekli a cenzúra streamingje, torrentja vagy megkerülése. A világ minden tájáról kémkedett kormányzati támadással a VPN a kezedben fogja tartani adatait, ahol tartozik.

A magánélet kulcsfontosságú téma a VPN használatakor, így még ha csak a YouTube-ot nézi és ellenőrzi az e-mail címét, a VPN továbbra is fontos. Az internetkapcsolat titkosításával és az IP-cím megtévesztésével a VPN úgy néz ki, mintha valaki más lennél online. Ilyen konfigurációban megkerülheti a kormány, a Facebook, a Google és szinte mindenki más adatgyűjtését.

Ezenkívül biztonságban tudja tartani a kapcsolatot. Mivel a közted és a VPN-szerver közötti kapcsolat titkosítva van – általában 256 bites AES-sel -, bárki, aki a hálózatán kémkedik, nem fogja látni, hogy milyen kéréseket küld. A VPN segítségével biztonságosan csatlakozik egy erődhöz, amely megóv minden online tevékenységet.

Jogi VPN?

Igen, egyszóval: igen, a VPN-ek legálisak, kivéve ha olyan maroknyi országban vagy, amelyik betiltotta őket. Kína egyike ezeknek az országoknak, Oroszországnak és Törökországnak olyan politikája van, amelyek egyenes tilalomra vezetnek vissza.

Ha ezen országok valamelyikébe utazik, mielőtt elindul, feltétlenül telepítse és állítsa be a VPN-t. Olvassa el az Oroszországhoz és a Törökországhoz tartozó legjobb VPN cikkekben.

A VPN lelassítja az Internet sebességét?

Az egyik kérdés, amelyet még fel kell kérdezni: a VPN lelassítja az internet sebességemet? A rövid válasz igen. Mint mindig, a hosszú válasz egy kicsit többet foglal magában. VPN-kiszolgálóhoz történő csatlakozáskor a hálózati időhöz hozzáadódik. Időbe telik a kérés titkosítása, majd a VPN-kiszolgálón történő átutazás és a nyílt internet elérése.

Vannak azonban olyan esetek, amikor egy VPN valóban megnövelheti a sebességet. A közelmúltban a hálózatsemlegességet körülvevő pánikban sok szó volt az ISP fojtásáról. Az ISP fojtása akkor jelentkezik, amikor az internetszolgáltató fojtja vagy csökkenti a sebességet, amikor egyes weboldalakhoz kapcsolódik. Bizonyos esetekben a sebesség csökkenthető azáltal, hogy egyszerűen túl sok sávszélességet használunk.

Mivel egy internetszolgáltató csökkentheti a sebességet, valószínűleg lassabb lesz az internet, mint amit fizet. VPN használatakor azonban az internetszolgáltató nem tudja, mit csinál, ezért automatizált rendszerei nem képesek megkülönböztetni a kapcsolatot. Ebben az esetben a VPN valóban javíthatja az internet sebességét.

Hogyan szerezhetek be VPN-t?

A VPN beállítása sokkal egyszerűbb, mint régen. A fenti összes véleményben linkeket talál a VPN-előfizetés megvásárlásához. Egyszerűen kövesse a VPN utasításait, töltse le és csatlakoztassa. Megismerjük az összes olyan VPN folyamatát, amely minden egyes áttekintés során aktívabban van beállítva.

Végső gondolatok

Mint láthatja, a VPN-értékeléseinket nem könnyű figyelembe venni. Megközelítésünk megkísérel minden olyan problémát beszámolni, amelyek a használat során felmerülhetnek, ideértve a streaming teljesítményt, a sebességet és a használhatóságot. Noha néhány véleményünket a személyes preferencia alapján hagyjuk el, úgy gondoljuk, hogy az első öt legjobb VPN-szolgáltatónk valóban a legjobb.

De itt nem csak a szavunkat kell vennünk. Fent elolvashatja bármely hosszú formájú VPN-véleményünket, hogy meg tudja-e érteni a látott véleményünket. Felkérjük Önt, hogy hagyja át gondolatait, ha úgy gondolja, hogy a VPN ott megéri.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me