A legjobb felhőalapú tárolási vélemények 2020 31 legjobb szolgáltatás összehasonlítva

A felhőalapú tárolási szolgáltatások annyira népszerűek, hogy néhányuk több száz millió felhasználóval rendelkezik. Tárolhatják tartalmát a felhőben, és szinkronizálhatják az eszközödön, de ennél többet is felhasználhat. Lehetővé teszik a fájlok előnézetét és megosztását, együttműködést a csapattársakkal, zene és videók lejátszását és még sok más.


A fájlok feltöltése nemcsak megkönnyíti a csapattal való együttműködést, hanem megszabadítja a helyet a merevlemezen is. Ráadásul abban az esetben, ha a merevlemez meghibásodik vagy ellopták, akkor a fájlok továbbra is a felhőben vannak. A dokumentumok, tervek, jelentések vagy még nagyobb fájlok, például 3D modellek és filmek, mind jó jelöltek a felhőbe való utazáshoz.

Számos szolgáltatás hálózati meghajtóként működhet, ami azt jelenti, hogy a benne tárolt tartalmakat csak a felhőben tárolja, és előnézeteként elérhetővé teszi a számítógépen. Nem fogja tudni elérni offline állapotban, de a merevlemezen sem fog helyet foglalni.

Ha az együttműködésre összpontosít, olvassa el az együttműködésről szóló legjobb felhőtároló cikket. Ha biztonsági másolatot keres, akkor tekintse meg a legjobb felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatások listáját. A cikk tárolása és a mentés közötti különbség tisztázása érdekében olvassa el ezt a cikket.

Ha nem biztos benne, mennyi helyre van szüksége, és a „sok” oldal felé hajlik, olvassa el a nagy fájlok útmutatóját.

Hogyan értékeljük

A felhőalapú tárolási szolgáltatások sok ember számára sokféle lehet, de ezen összehasonlítás céljából figyelembe vettük azokat a kritériumokat, amelyekben mind megoszlanak, és ennek megfelelően értékeljük őket. Ebben a szakaszban körvonalazzuk őket.

Fájlmegosztás és szinkronizálás

A fájlmegosztási és szinkronizálási szolgáltatások képezik a felhőalapú tárolási szolgáltatás alapját. Nagyon valószínű, hogy előbb ezeket fogja használni, mivel a szinkronizálás a fájlokat a felhőbe hozza, míg a fájlok megosztása segít megosztani azokat másokkal. A szolgáltatások többsége a Dropbox által 2007-ben kifejlesztett általános szinkronizálási modellt használja. Olvassa el erről bővebben a Dropbox ismertetőnkben.

A szinkronizálás általános modellje egy tálcaikonból és egy szinkronizálási mappából áll. A tálcaikon a felhőalapú tároláshoz való hozzáférési módszer. A legtöbb esetben megnyitja a szinkronizálási mappát, rendelkezik egy hivatkozással, amely megnyitja a felhőtároló webes ügyfelet és a beállítások menüt. A szinkronizálási mappa az összes tartalmat mutatja, amelyet szinkronizált a számítógépével.

Számos szolgáltatás lehetővé teszi a fájlok megosztását az asztali klienssel, de mindegyik lehetővé teszi a fájlok megosztását az internetes klienssel. A tartalmat megoszthatja a közösségi média hálózataival e-mailben, link másolásával és beillesztésével, vagy a felhasználók meghívásával mappákba.

A mappák meghívásaihoz különféle engedélyek kapcsolódhatnak, míg a linkeknek vannak saját tartalomvezérlő beállításai, például jelszavak, lejárati dátum, letöltési korlátozások és egyebek.

Jellemzők

Ebben a kategóriában azt ellenőrizzük, hogy egy szolgáltatás integrálódik-e olyan harmadik fél alkalmazásaihoz, amelyek olyan együttműködési tűzőkapcsokat tartalmaznak, mint például a Microsoft Office Online, a Google Office Suite, a Trello, az Asana és így tovább. Számos népszerű szolgáltatásnak vannak saját alkalmazásai, például feladatkezelők, munkafolyamat és jegyzetkészítő alkalmazások. A zene- és videolejátszók is gyakoriak.

A Dropboxnak papírja van, a Boxnak Box megjegyzései vannak, a OneDrive pedig OneNote. Láthatja összehasonlításunkat a legjobb jegyzetelő alkalmazások cikkben. Összehasonlítottuk a népszerű Google Docs és a Dropbox papírt is.

Ha szereti a fényképeket és a videókat, olvassa el a fotókra és videókra vonatkozó útmutatónkban található cikket (nem, a Google Fotók nem az egyetlen szolgáltatás, amelyet használhat), hogy megtudja, mely szolgáltatás segít a multimédia közvetítésében a felhőből. Nem felejtettük el a zene szerelmeseit, akik a zenei darabokra vonatkozó útmutatónkat tekinthetik meg.

Mobil alkalmazások

Az iOS és az Android a legnépszerűbb mobil operációs rendszerek, és a legtöbb szolgáltatás ezen platformon alkalmazást kínál. Azonban az alkalmazás és az alkalmazás nem azt jelenti, hogy jó. Tehát teszteljük az összes mobilalkalmazást, hogy kiderüljön, megfelelnek-e az asztali társaik. 

Biztonság

Rossz ötlet a tartalom felhőbe helyezése megfelelő biztonság nélkül. A bűnözők ellophatják az Ön hitelesítő adatait, valaki elolvassa a titkos információit, és a kormány böngészheti a fotóit. Ennek ellenére elengedhetetlen a jó biztonság, ezért mérlegeljük, mennyire erős az egyes szolgáltatások biztonsága.

A felhőalapú szolgáltatások számos módszert használnak az adatok védelmére a lehetséges veszélyekkel szemben. A két tényezővel történő hitelesítés megakadályozza, hogy az Ön jelszavát ellopó hackerek hozzáférjenek a fiókjához. Mégis, először győződjön meg róla, hogy van erős jelszava.

A TLS protokoll megakadályozza a középtávú támadások sikerességét, miközben a titkosítás biztosítja az adatok áthaladását és nyugalmát. A privát titkosítás megakadályozza, hogy bárki más is olvassa el a fájljait. Hátránya, hogy a szolgáltatást nyújtó szolgáltatások nem tudják visszaállítani a jelszavad, ha elfelejtette. A jelszókezelő használatával elkerülheti a tartalomhoz való hozzáférés elvesztését.

A Ransomware túszul veszi a felhőalapú adatait, és fizetést kérhet a kiadásért, de a ransomware védelméről szóló cikkünk segíthet elkerülni.

Ezeket a funkciókat és a szolgáltatások megvalósításának módját a legbiztonságosabb felhőalapú tárolási cikkünkben megvizsgáltuk.

Magánélet

Lehet, hogy az Ön biztonsága elegendő, de ez nem azt jelenti, hogy garantálja az Ön személyes adatait. Nem titok, hogy a kormányok kényszerítik állampolgáraikat olyan törvényeknek köszönhetően, mint az USA PATRIOT Act és a CLOUD Act. Az Egyesült Államokban a PRISM felügyeleti program erre példa. A játékban részt vevők számára kiemelkedően fontos, hogy biztosítsa az interneten tárolt adatainak adatvédelmét.

Ugyanakkor a szolgáltatások különböznek a magánélet megközelítésében. A Google Drive és a Dropbox kapcsolódtak a PRISM projekthez, míg a Google megvizsgálja az Ön tartalmát és e-mailjét, hogy célzott hirdetéseket nyújtson Önnek. A Google megközelítéséről többet megtudhat a Google Drive áttekintésből.

Az adatvédelem erőssége attól is függ, hogy melyik országon működik a szolgáltatás. Néhány ország, például Kanada és Svájc, többet foglalkozik a felhasználók adatvédelmi jogaival.

Mindig szeretnénk látni egy olyan szolgáltatást, amely betartja az általános adatvédelmi rendeletet, az EU vas-öltözött megközelítését a felhő magánéletével kapcsolatban. Sokan, de ezek közül kiemelkedik a Sync.com, a Tresorit és a MEGA.

Árazás

A felhőalapú tárolási szolgáltatás kiválasztásakor az egyik legfontosabb tényező az ár, nincs értelme, ha van egy nagyszerű szolgáltatás, amely karod és lábát költséges. A legjobb, ha jó értékű prémium tervekkel rendelkezik.

A jó értéket az határozza meg, mennyit kap az árért. Minél több szolgáltatást tervez, annál jobb lehetőségeket kínál. Nagyon nagyszerű, ha a szolgáltatás ingyenes tervet vagy próbaverziót is kínál, így kipróbálhatja azt a kötelezettségvállalás előtt. Ha csak a jó ár-érték arányt érinti, olvassa el a felhőalapú tárolás legjobb ajánlatait.

A legtöbb szolgáltatás próba vagy ingyenes tervet kínál. Az ingyenes tervek a Dropbox csekély 2 GB-jától a Google Drive nagylelkű 15 GB-ig terjednek, amelyet a Google Fotókhoz is felhasználhat. További információt az ingyenes ajánlatokról a legjobb ingyenes felhőalapú tárolási cikkünkben találhat.

Egyszerű használat

Az előző kategóriához hasonlóan, a könnyű használat is fontos, mivel nem számít hány nagyszerű szolgáltatásnak van egy szolgáltatás, nem fog sok minden jót tenni, ha a felhasználók számára nehéz használni.

Emiatt az egyszerű felhasználói élmény jobb, mint az összetett, elavult, és egy IT-zseni segítségét igényli. A felhőalapú tárolási szolgáltatásoknak a legtöbb operációs rendszeren kell működniük, valamint vonzó és intuitív interfészekkel kell rendelkezniük.

A legtöbb asztali kliens Windows és MacOS rendszeren működik, de bónuszpontokat adunk azoknak, akik Linuxon működnek. Láthatja, melyik a legjobb online tárolónk a Linux darabhoz. Ha Windows rendszeren dolgozik, olvassa el a Windows útmutatónkat

A MEGA és a OneDrive kiemelkedik ebben a kategóriában, ezért olvassa el a MEGA és a OneDrive áttekintést, hogy többet megtudjon arról, hogyan kezelik az adatvédelmet..

Sebesség

A gyors sebesség attól függ, hogy milyen közel állsz egy szerverhez és az internetszolgáltatóhoz. Olyan szolgáltatásokat kerestünk, amelyek lehetővé teszik az átviteli beállítások finomítását a kapcsolat javítása és a blokk szintű átviteli algoritmus felhasználása érdekében. Felgyorsítja a már feltöltött fájlok frissítését, csak a megváltozott alkatrészek elküldésével.

A szolgáltatások osztályozásához több feltöltési és letöltési tesztet hajtunk végre egy 1 GB-os mappával, és megmérjük, mennyi időt vesz igénybe ezek. Figyelembe vesszük a szervertől való távolságunkat is.

Támogatás

Senki sem akarja a felhőalapú tárolási szolgáltatás használatával problémát találni, ám ha egyszer megtörténik, a jó műszaki támogatás felbecsülhetetlen. A szolgáltatások általában e-mail támogatással rendelkeznek, míg néhányuk csevegést vagy akár telefonos támogatást is kínál.

Mielőtt kapcsolatba lépne a támogatási csoporttal, a felhasználók betekinthetnek a GYIK-ba, a tudásbázisba és sok esetben a felhasználói fórumokba. Gyakran ezeknek is vannak oktatóvideói. Figyelembe vesszük, hogy a szolgáltatások milyen típusú támogatást kínálnak, és mennyi időt vesz igénybe a kérdéseink megválaszolása.

A legjobb felhőalapú tároló-szolgáltatók

Néhány felhőalapú tárolási szolgáltatás egynél jobb, mint a másik, ám e rangsorolás szempontjából az előző szakaszban körvonalazott kritériumok alapján figyelembe vettük teljes teljesítményüket. Ez a szakasz gyors áttekintést nyújt a listánk öt legfontosabb szolgáltatásáról, kezdve a bajnokgal, a Sync.com.

Sync.com

A Sync.com egy erős biztonságáról és magánéletéről ismert szolgáltatás. Segít abban, hogy székhelye Kanadában van, ahol szigorú adatvédelmi törvények vannak érvényben. Ez az egyik legjobb nulla ismeretű felhőalapú tárolási szolgáltatás. Ennek hátránya, hogy nem integrálódik harmadik fél által készített alkalmazásokhoz.

Sync.com Web-Control Panel-csúszka-1

Sync.com-Share-fájl-Link-Slider-2

Sync.com-Sync-Folder-Slider-3

Sync.com-Speed-fojtószelep-Slider-4

Sync.com-Two-Faktor-Authentication-csúszka-5

Előző

Következő

A megosztás és a tartalomvezérlési opcióknak köszönhetően a megosztás listájának tetején is található, amelyek megvédik a megosztott fájlokat és mappákat. Ide tartoznak a jelszóvédelem, a magántulajdonban lévő végpontok közötti titkosítás, a lejárat dátumai, a letöltési korlátozások és így tovább. A tartalom megosztásához linkeket vagy csapatmappákat hozhat létre.

Ha úgy gondolja, hogy a Sync.com pokolba kell, hogy dráguljon, mert mindent megad, akkor tévedsz. A piacon a legversenyképesebb árakkal rendelkezik. A legolcsóbb terv, a Pro Personal 500GB, évi 49 dollár. A legjobb ajánlat azonban a 2 TB-os terv, évente 96 dollár. Olvassa el a Sync.com áttekintését további árazási részletekért.

pCloud

A Sync.com sarkán, közvetlenül a pCloud jön. Nem első számú, mert külön fizetnie kell a magán titkosításért, de ennek ellenére sok megváltó tulajdonsága van.

pCloud webes felület fájlok

pCloud szinkronizáló mappa

pCloud File File Link megosztása

pCloud letöltési linkek

pCloud Drive Client

Előző

Következő

Először is ez a legfontosabb választás a zene, a videók lejátszása és a képek előnézete szempontjából. Ráadásul ez a legjobb felhőalapú tárolási szolgáltatás a Kodi számára. A pCloud szintén WebDAV-kompatibilis. A pCloudnak van egy újabb trükköje a hüvelyében, és ez a felhőből felhőbe történő biztonsági mentés. Használhatja tartalmak biztonsági mentéséhez a Facebookból, az Instagramból, a Google Drive-ból, a Dropboxból és a OneDrive-ből a pCloud-hoz.

A megosztási és a tartalomvezérlő funkciók is jól működnek. A mappákat és a meghatározott fájlokat linkeken keresztül megoszthatja. A pCloud lehetővé teszi a mappák megosztását mások meghívásával és „szerkeszthet” vagy „megnézheti” engedélyek megadásával. Alternatívaként létrehozhat egy feltöltési linket, amelyet mások közvetlenül használhatnak a mappájába való feltöltésre, vagy egy letöltési linket, amely lehetővé teszi számukra a fájlok letöltését..

A pCloudnak is nagy értéke van. Még alul le is haladja a Sync.com-ot. Prémium 500 GB-os terve csak évi 47,88 USD, míg a legjobban értékelt, a Premium 2TB terv évi 95,88 USD. Ha többet szeretne megtudni a pCloud ajánlatairól, olvassa el a pCloud áttekintésünket.

MEGA

A MEGA adatvédelmi társaságként hirdet, és ez indokoltnak tekintve kiterjeszti a GDPR szabályait minden felhasználójára, nem csak az EU-ban székhellyel rendelkező felhasználókra. A nulla ismeretlen titkosítás a magánélet védelmét is szolgálja.

mega-vs-tresorit-mega-share

Ez a piacon az egyik legjobb felhasználói élmény. Az asztali alkalmazás Windows, MacOS és Linux rendszereken működik, míg a webes ügyfél intuitív és vonzó. Könnyedén feltöltheti fájljait, ha az ügyfélablakba bárhová húzza és eldobja. A tartalom szerkesztéséhez kattintson a jobb gombbal, vagy használja a „három pontot”. A fájlokat egyszerűen áthelyezheti úgy, hogy új helyre húzza.

A MEGA webalkalmazása lehetővé teszi a fájlok megosztását egy olyan link létrehozásával, amelyet egy kulccsal védhet. Ez nullapontú tudássá teszi őket, így csak azok olvashatják azokat az embereket, akiknek megadod a kulcsot. A kulcsot csatolhatja a linkjével, ami azt jelenti, hogy bárki, aki rendelkezik a linktel, hozzáférhet hozzá, vagy elküldheti a kulcsot külön.

Egy mappát megoszthat link létrehozásával, vagy mások meghívásával az e-mail címükön. Ha ezt megteszi, beállíthatja a több engedély egyikét. Ha meghívja másokat, hogy töltsenek fel mappájukba, beleértve a nem MEGA felhasználókat is, akkor „MEGAdrop” mappává alakíthatják.

Tresorit

A Tresorit az egyik legbiztonságosabb felhőalapú tárolási szolgáltatás, és rendkívül biztonságos. A Sync.com-szal ellentétben ez azonban meredek áron jár.

mega-vs-tresorit-tresorit-biztonsági

Nulla ismeretlen titkosítással rendelkezik, amely védi a fájlokat nyugalomban, a TLS protokoll biztosítja az átadást, a két tényezővel történő hitelesítést, amely elősegíti a hitelesítő adatok védelmét és még sok minden mást. Adatvédelmi irányelve világos, könnyen érthető és navigálható. Ez betartja a GDPR-t is.

Megosztási képességeiről sem hiányzik. Meg lehet osztani a tartalmat konkrét személyekkel e-mailben vagy hivatkozás létrehozásával, másolásával és beillesztésével. Egy mappát megoszthat link létrehozásával vagy e-mailben a felhasználók meghívásával. Ha e-mailt használ egy mappa megosztására, a címzetteknek regisztrálniuk kell a Tresorit-fiókkal. A fájlokat csak linkkel lehet megosztani, és erre nincs szükség.

A linkeket jelszó, lejárati dátum vagy letöltési határérték segítségével védheti meg. A mappáknak három szintű engedélye van. „Menedzser”, amely megoszthatja, szerkesztheti és megnézheti; „Szerkesztő”, amely képes olvasni és módosítani; és a „nézet”, amely csak olvasni képes. A Tresorit megosztási lehetőségeiről többet találhat a Tresorit áttekintésünkben.

Egy meghajtó

Az OneDrive a Microsoft belépése a felhőalapú tárolási piacra. Vázlatos múltja van a magánélettel kapcsolatban, beleértve a PRISM projekthez való kapcsolódását. Az OneDrive azóta frissítette biztonságát, de ez nem felel meg a legbiztonságosabb felhőalapú tárolási szolgáltatásoknak.

OneDrive webes felület fájlok

OneDrive Sync mappa csúszka

OneDrive App Launcher

OneDrive Link-fájlmegosztás létrehozása

OneDrive Word Online

Előző

Következő

Ennek ellenére felhasználói élménye az egyik legjobb. A web kliens vonzó és intuitív módon használható. Könnyedén feltölthet fájlokat húzással. Műveleteket végrehajthat a jobb egérgombbal vagy a tartalom kiválasztásával, majd a menüből a művelet kiválasztásával.

A Microsoft OneDrive integrálódik az Office Online rendszerhez, amelyet felhasználhat másokkal való együttműködésre, függetlenül attól, hogy feliratkozik-e előfizetésre. Ha jegyzeteket szeretne készíteni, és megoszthatja azokat, akkor használhatja a OneNote alkalmazást. A másokkal való kommunikációhoz egy Skype van, amely integrálva van a web klienssel. A termelékenységi alkalmazások tartalmazzák a munkafolyamat-kezelő űrlapokat és a Sway a tartalom közzétételét.

A Microsoft OneDrive szolgáltatásairól és árazási terveiről többet megtudhat a OneDrive áttekintésünkben.

Felhőtárolás gyakran ismételt kérdések

Az alábbiakban felsoroljuk az olvasók által leggyakrabban feltett kérdéseket, valamint a válaszokat.

Mi a felhő?

Ez nem bolyhos, fehér dolgok az égen. Ehelyett a kifejezés olyan szoftverekre és szolgáltatásokra utal, amelyek az interneten futnak, nem pedig a számítógépen helyben. Ezt a szoftvert olyan adatközpontokban tárolják, amelyek sok szervert tartanak. Ezt elérheti webböngészővel vagy dedikált asztali vagy mobilalkalmazással.

Az olyan szolgáltatások, mint a Microsoft Azure, az Amazon S3 és a Wasabi, példák a kiszolgálói infrastruktúrára, amely szolgáltatásként működik és segít a saját felhő létrehozásában. További lehetőségeket a legjobb felhőalapú IaaS-cikkben talál.

Mennyit kell felhőalapú tárolást?

A rövidnadrág válasz: attól függ. Attól függ, hogy mire fogja használni. Ha együtt kíván dolgozni az Office dokumentumokkal, prezentációkkal és megosztani jegyzeteit, akkor nincs rá sok szüksége. A 100 GB-osnak többnek kell lennie.

Olyan szolgáltatásokra kell összpontosítania, amelyek nagy együttműködési képességekkel rendelkeznek. A Dropbox for Business nagyszerű választás, és többet megtudhat a Dropbox for Business áttekintésből. Ha ez nem a teáscsésze, akkor a Google Drive vagy a Box jó alternatíva. További információ a Box együttműködési lehetőségeiről a Box áttekintésünkben olvasható.

Ha fényképeket szeretne tárolni, akkor további tárolóra van szüksége. A pCloud a fényképet szolgáltatók csúcsán helyezkedik el, és olcsó 2TB-os tervvel is rendelkezik. Körülbelül 600 000 fotó tárolására képes, átlagosan 3 MB méretű. Ha profi fotós vagy, akkor inkább valamelyik szolgáltatást részesítheti előnyben a fotósoknak készült legjobb felhőalapú tárolóból.

A videó még további tárolást igényel, de a pCloud ismét megment. Webes lejátszója akadály nélkül működik, és a 2 TB-os terv képes lesz a HD gyűjtemény befogadására. További lehetőségekért olvassa el a videókat a felhőben történő tárolására vonatkozó útmutatónkat.

Ha nem tudja, mennyi tárhelyre van szüksége, és nagy a valószínűsége, akkor egyre többre lesz szüksége, próbáljon ki egy korlátlan tárhelyet kínáló szolgáltatást. Róluk többet találhat a legjobb korlátlan felhőtároló szolgáltatók listáján. Ne felejtse el ellenőrizni a funkciók listáját, így tisztában van a fájlméret-korlátozásokkal. 

Hogyan működik a felhőalapú tárolás?

Mint általában az internettel, van egy ügyfél és egy szerver. Ebben az esetben az ügyfél egy számítógépes felhasználó, amely előfizet egy felhőalapú tárolási szolgáltatásra, míg a kiszolgáló egy adatközpontban lévő gép..

Az ügyfél szinkronizálja (elküldi) a fájlok másolatát az interneten keresztül az adatkiszolgálóra, amely elmenti az információkat. Amikor az ügyfél meg akarja szerezni az információkat, internetes, asztali vagy mobil kliensen keresztül fér hozzá az adatszerverhez. A szerver ezután vagy elküldi a fájlokat az ügyfélnek, vagy lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy maga a kiszolgálón hozzáférjen a fájlokhoz és manipulálja azokat.

A felhőalapú tárolórendszerek általában több száz adatszerverre támaszkodnak (különösen a korlátlan tárolási szolgáltatók számára). A számítógépek összeomlások vagy karbantartás miatt időnként nem érhetők el, így az adatokat általában több gépen tárolják. Ezt redundanciának nevezzük. Redundáció nélkül a felhőalapú tárolási rendszer nem tudta biztosítani az ügyfelek számára, hogy bármikor hozzáférhessenek információikhoz.

Mi a felhőalapú tárolás meghatározása??

A felhőalapú tárolás olyan felhőalapú számítási modell, amelyben az adatokat tárolják és karbantartják az internetről hozzáférhető távoli szerverekön, vagy „felhőn”.

Melyik felhőalapú tárolás a legbiztonságosabb?

A legbiztonságosabb felhőtárolási cikkünk szerint a Sync.com a legbiztonságosabb felhőtároló szolgáltató. Az Egnyte Connect, az egyik legjobb EFSS megoldás, forró a sarkában. Ez drága az egyéni fogyasztók számára, de kiváló választás az erős biztonságot igénylő vállalkozások számára.

Végső gondolatok

Nem számít, mire kell felhőalapú tárolási szolgáltatásokat igénybe venni, rangsorunk segít kiválasztani a legjobbat. Számos tényező figyelembevételével készítettük el, beleértve a biztonságot, a magánélet védelmét, a sebességet és így tovább. A Sync.com a legfontosabb választásunk, tekintettel a biztonságra, a magánéletre és a nagy értékű ajánlatokra.

A pCloud még nem messze van, de nem annyira elkötelezett a magánélet mellett, mint a Sync.com, és ehhez külön fizetnie kell a magán titkosításért. A MEGA kiválóan alkalmas a magánélet védelmére, de nem igazán felel meg a pCloud értékének és annak jellemzőinek. Nagyon könnyű használni. A Tresorit biztonsági és adatvédelmi erőd, de drága.

Utolsó választásunk a OneDrive, amely nem egészen egyezik mások biztonságával vagy magánéletével, de erős együttműködési funkciókkal rendelkezik, és egyértelműen könnyű használni.

Ez a cikk a legjobb szolgáltatók áttekintése, tehát amikor úgy gondolja, hogy olyan szolgáltatást talált, amely az Ön számára működik, azt javasoljuk, hogy olvassa el annak áttekintését, hogy többet megtudjon. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map