Online sigurnosne kopije recenzija 2020 – više od 34 pružatelja usluga u usporedbi

Ljudi generiraju 2,5 kvintilijun bajta podataka dnevno. To je puno filmova, fotografija i postova visoke razlučivosti, ali sve je to neispravnost tvrdog diska daleko od digitalnog groblja. Ako to nije slučaj, netko bi vam mogao ukrasti prijenosnik ili bi neka druga nesreća mogla izgubiti podatke.


Naš izbor najboljeg softvera za oporavak podataka možete koristiti za oporavak datoteka, ali to nije pouzdan ispravak. Ne možete ovisiti ni o SSD uređajima, jer imaju više pogrešaka u podacima, iako je stopa otkaza manja od 1 posto.

Bolja strategija za sprečavanje gubitka podataka je korištenje mrežnih usluga sigurnosne kopije za zaštitu vaših podataka. To je pravilo 3-2-1. Uslugom sigurnosne kopije u oblaku možete pristupiti podacima daljinski, postaviti automatske sigurnosne kopije i raditi ih u koracima kako biste ubrzali proces.

Označavanje određenih datoteka ili vrsta datoteka za sigurnosno kopiranje čuvat će vaše podatke jer ćete ih imati kopiju na udaljenom poslužitelju. Vaši će se podaci preslikati na više poslužitelja, pa će ostati dostupni ako ih uspijete.

Ne možete upotrebljavati internetske sigurnosne kopije da biste očistili prostor na tvrdom disku. To je funkcija pohrane u oblaku. Ovdje možete saznati više o razlikama između dvije vrste usluga. Da biste saznali koja usluga pohrane u oblaku najbolje radi za vas, pogledajte naš popis najboljih usluga pohrane u oblaku. Ako se fokusirate na suradnju, pročitajte naš najbolji oblak za pohranu za članak o suradnji.

Ako niste sigurni koliko prostora za sigurnosno kopiranje trebate, pročitajte naš najbolji neograničeni mrežni vodič za sigurnosne kopije. Ljubitelji pohrane priključeni na mrežu trebali bi provjeriti našu najbolju mrežnu sigurnosnu kopiju za NAS komad.

Kako ocjenjujemo

Usluge izrade sigurnosnih kopija na mreži slične su jedna drugoj, s malim varijacijama u značajkama koje nude. Koristimo uobičajene kategorije kao što su sigurnosna kopija i obnova datoteka, brzina i cijene za ocjenu i rangiranje usluga. Objasnit ćemo detaljnije u nastavku.

Izrada sigurnosnih kopija i vraćanje datoteka

Izrada sigurnosne kopije datoteka najvažniji je korak slanja podataka u oblak. Neki se servisi natjeraju da označite određene datoteke i mape radi sigurnosne kopije, dok drugi skeniraju vaš tvrdi disk i prikazuju vam pregled odabranih datoteka. Backblaze koristi potonji pristup i sviđa nam se koliko je jednostavan. Ako želite saznati više o Backblaze pročitajte našu Backblaze recenziju.

Nakon početnog sigurnosnog kopiranja, koje može potrajati tjednima, ovisno o tome koliko vam je potrebno za sigurnosno kopiranje, možete zakazati automatsko pokretanje sigurnosnih kopija. Možete postaviti određeno vrijeme ili dan, natjerati ih da se pokreću jednom dnevno ili ih ručno aktivirati. Povećavajuće sigurnosno kopiranje, koje se pokreće svaki put kad dođe do promjene, daleko je najkorisnija značajka.

Nakon što napravite sigurnosnu kopiju datoteka, promjene pomoću njih pokrenut će uslugu prijenosa na promijenjene dijelove umjesto da ih u potpunosti zamijene. Poznato je kao kopiranje datoteka na razini bloka i ubrzava izradu sigurnosnih kopija dok ograničava odvod resursa sustava.

Umjesto da samo napravite sigurnosnu kopiju u oblaku, možete poslati sigurnosnu kopiju na druge particije na tvrdom disku, vanjski tvrdi disk, NAS uređaj i još mnogo toga. Kad želite kompletnu sigurnosnu kopiju, možete stvoriti sliku diska koja je idealna u slučaju da vam se tvrdi disk sruši.

Niste ograničeni na sigurnosnu kopiju računala. Usluge poput IDrive omogućavaju sigurnosno kopiranje neograničenih uređaja. Zapravo, IDrive je naš najbolji izbor, tako da svakako pročitajte više o tome u našoj recenziji IDrive.

Kad želite vratiti datoteku, uglavnom ćete koristiti značajku vraćanja radne površine ili web klijenta. Možete vratiti sve sigurnosne kopije ili određene datoteke. Također imate mogućnost vraćanja datoteka na njihovo izvorno ili novo mjesto. Neke usluge, uključujući IDrive, imaju kurirsku službu koja će vam poslati podatke na vanjskom disku.

Značajke

U ovoj kategoriji pogledamo značajke koje su netipične za sigurnosno kopiranje i vraćanje. Za razliku od usluga pohrane u oblaku, koje se mogu integrirati s mnogim aplikacijama treće strane i imaju izvorne aplikacije za suradnju, internetske sigurnosne kopije nisu tako svestrane.

Većina nudi pristup pametnim telefonima, verzije verzija, prigušivanje brzine i mogućnost omogućavanja više sigurnosnih kopija za povećanje brzine prijenosa. U skladu s tim, postoje i oni poput Acronis True Image i SpiderOak ONE koji imaju dodatne značajke. Oni uključuju arhiviranje, sinkronizaciju, dijeljenje, alate za kloniranje i još mnogo toga. U nastavku ćemo govoriti o specifičnostima naše kategorije „najboljih pet“.

Usluge poput Backblaze omogućuju reprodukciju sigurnosnih kopija sigurnosnih datoteka. Backblaze nije jedina usluga koja vam to omogućuje, pa pročitajte našu najbolju mrežnu sigurnosnu kopiju za glazbeni komad za više opcija.

CloudBerry sigurnosna kopija ima moćan skup značajki, uključujući sigurnosne kopije u oblaku, mogućnost stvaranja USB-pogona za pokretanje i pravila zadržavanja koja možete koristiti za određivanje kada bi trebalo izbrisati prethodne verzije iz vašeg prostora za pohranu. Za više informacija o usluzi pročitajte naš pregled CloudBerry sigurnosnih kopija.

sigurnosti

Prijenos podataka u oblak bez odgovarajuće sigurnosti nije pametno. Kibernetski kriminalci mogu vam ukrasti vjerodajnice, netko može pročitati vaše tajne podatke i vlada može pregledavati vaše fotografije. Dobra sigurnost je neophodna, pa razmotrimo koliko je sigurnost svake usluge.

Usluge izrade sigurnosnih kopija na mreži koriste se mnoge metode za zaštitu podataka od potencijalnih prijetnji. Na primjer, dvofaktorska provjera identiteta zaustavit će hakeri koji su vam ukrali zaporku pristupiti vašem računu. Ipak biste trebali osigurati da imate jaku lozinku za početak.

Privatno šifriranje sprječava da itko osim vas čita vaše datoteke. Nedostatak je u tome što usluge koje ga pružaju neće moći resetirati vašu lozinku ako je zaboravite. Da biste izbjegli gubitak pristupa svom sadržaju, koristite upravitelj lozinki.

TLS protokol sprječava uspjeh napada čovjeka u sredini, a šifriranje osigurava vaše podatke u tranzitu i u mirovanju. Ransomware može uzeti vaše podatke u oblak i zatražiti plaćanje za njegovo objavljivanje, ali naš članak o zaštiti ransomwarea može vam pomoći da ga izbjegnete.

SpiderOak ONE jedan je od najsigurnijih servisa. Za zaštitu datoteka i šifrira vaše metapodate, koristi se enkripcija s nultim znanjem s 256-bitnim AES-om, koji se nikada ne prenosi na poslužitelj. Više o tome pročitajte u našoj recenziji SpiderOak ONE.

Privatnost

Jaka sigurnost ne jamči vašu privatnost. Neke vlade špijuniraju svoje građane. Program nadzora PRISM-a u SAD-u je jedan takav primjer. SAD Patriot Act i CLOUD Act pomažu američkoj vladi da se čvrsto shvati i u oblačnim podacima. Ostali glavni igrači u nadzornoj igri su Rusija, Velika Britanija i Australija.

Imajući to u vidu, najvažnije je osigurati privatnost svojih podataka na webu. Koliko je vaša privatnost jaka, ovisi o državi u kojoj se temelji usluga sigurnosnog kopiranja u oblaku. Neke zemlje, poput Kanade i Švicarske, bolje se brinu o pravima korisnika na privatnost od drugih. To možete iskoristiti savjetovanjem naše najbolje sigurnosne kopije za Kanadski komad na internetu.

Želimo vidjeti usluge koje se pridržavaju Opće uredbe o zaštiti podataka, EU željezni pristup oblaku privatnosti. BigMIND Home ima jasnu i jednostavnu stranicu u skladu sa GDPR-om o kojoj možete konzultirati kako biste vidjeli kako ju je usluga implementirala. Ako želite saznati više o privatnosti i značajkama kuće BigMIND, pročitajte naš pregled BigMIND domova.

cijena

Koliko plaćate za korištenje usluge jedan je od najvažnijih kriterija pri odabiru internetske sigurnosne kopije. Nema smisla dobiti sjajnu uslugu koja će vas bankrotirati. Najbolje je ako ima premium planove s dobrom vrijednošću.

Dobra vrijednost određuje se koliko ćete dobiti za cijenu. Što više planova usluga ima, to će vam biti bolje mogućnosti. Izvrsno je ako usluga nudi i besplatan plan ili probno razdoblje, tako da možete testirati prije počinjenja. Ako vas zanima samo dobra vrijednost, pročitajte naš najjeftiniji mrežni vodič za sigurnosne kopije.

Većina usluga nudi probnu verziju, a neke nude besplatan plan. Na primjer, možete se pretplatiti na besplatni plan od 5 GB za IDrive. CloudBerry Backup pruža do 200 GB besplatnog sigurnosnog prostora, što znači da ga možete upariti s besplatnim računom na bilo kojoj usluzi pohrane u oblaku.

Jednostavnost korištenja

Koliko je jednostavno koristiti uslugu važno je, bez obzira koliko sjajnih značajki ima, one neće biti dovoljne ako je teško sigurnosno kopirati i vratiti datoteke.

Korisničko iskustvo treba biti jednostavno. Na taj se način možete usredotočiti na svoj rad, a ne na svoje podatke. Desktop klijent trebao bi raditi na većini operativnih sustava, a njegovo sučelje, zajedno s web-om i mobilnim aplikacijama, trebalo bi biti ugodno i intuitivno za korištenje.

Većina klijenata za radne površine rade na Windows-u i macOS-u, ali volimo vidjeti da oni rade i na Linuxu. Možete vidjeti što možete učiniti u našem najboljem sigurnosnom kopiju za Linux komad. Osim onih koje smo spomenuli, CrashPlan for Small Business i Duplicati nalaze se na tom popisu, pa pročitajte našu recenziju CrashPlan for Small Business i Duplicati recenziju kako biste saznali više o njima.

Ako radite na Windows-u, potražite našu najbolju pohranu u oblaku za usporedbu sustava Windows.

Ubrzati

Početne sigurnosne kopije mogu dugo potrajati. Koliko dugo ovisi o mnogim čimbenicima, uključujući vašu udaljenost do poslužitelja, vašeg davatelja internetskih usluga i koliko podataka morate sigurnosno kopirati. Tražili smo usluge koje omogućuju podešavanje postavki prijenosa da biste poboljšali vezu i koristili algoritam prijenosa na razini bloka. Usluge koje vam omogućuju stavljanje kapica na širinu pojasa također su plus.

Da bismo ocijenili usluge, izvodimo nekoliko testova za prijenos i preuzimanje pomoću mape od 1 GB i mjerimo koliko im vremena treba. Također uzimamo u obzir i našu udaljenost do poslužitelja.

Jedna od najbržih usluga na mrežnom backup tržištu je Acronis True Image. Prosječno je trajalo samo 14 minuta da se učita naša testna mapa. Koristili smo vezu s brzinom prenosa od 14 megabita u sekundi iz jugoistočne Azije. To pomaže da Acronis True Image ima mrežu poslužitelja koja se širi širom svijeta.

podrška

Sve je u redu dok usluga radi, ali je druga stvar kada nema. Tu dolazi tehnička podrška i dobra tehnička podrška je neprocjenjiva. Usluge obično imaju podršku putem e-pošte, a neke nude i chat ili čak telefonsku podršku.

Prije nego što se obrate timu za podršku, korisnici mogu konzultirati FAQ, bazu znanja i u mnogim slučajevima korisničke forume. Često će biti i tutorial video. Uzimamo u obzir koje vrste usluga podrške nude i koliko vremena im je potrebno da odgovore na naša pitanja.

Najbolji internetski pružatelji sigurnosnih kopija

Većina internetskih pričuvnih usluga su slične, a neparne su nove značajke. Stvorili smo ovaj rang usporedbom njihovih ukupnih performansi s kriterijima koji smo naveli u prethodnom odjeljku. Ovaj će vam odjeljak brzo pregledati pet najboljih usluga na našem popisu, počevši od IDrive-a.

Vozim

Sjedište tvrtke IDrive nalazi se u dolini San Fernando u Kaliforniji. Tvrtka je pokrenuta 1995., što je čini veteranom. Njegova dob, međutim, ne pokazuje se, osim u bogatom iskustvu.

IDrive-Client-backup-Slider1

IDrive-Client-Vraćanje-Slider2

IDrive-Client-Planer-Slider3

IDrive-Client-Sync Slider4

IDrive-Client-disk-slika-Slider5

prijašnji

Sljedeći

IDrive ne nudi neograničene sigurnosne kopije, ali omogućuje vam sigurnosno kopiranje neograničenih uređaja, uključujući NAS. Postoje dva godišnja osobna plana za odabir: 2TB ili 5TB. 2TB plan vratit će vam nešto više od 50 USD, dok plan 5TB košta oko 75 USD. IDrive nudi besplatni plan s 5 GB prostora za izradu sigurnosnih kopija i za testiranje.

IDrive koristi 256-bitni AES za šifriranje podataka u mirovanju i u prometu. Ovaj ključ zadržava ključ za dešifriranje vaših podataka, ali možete ga zadržati ako želite osigurati privatnu enkripciju. Ipak se morate odlučiti za to prije pokretanja prve sigurnosne kopije.

Složnije je raditi s IDriveom jer ne nudi neograničenu sigurnosnu kopiju. Morate odabrati i odabrati datoteke koje želite sigurnosno kopirati. To možete učiniti prema lokaciji, ali ne prema vrsti datoteke. Plus, IDrive ima mnogo opcija za postavke, tako da se na to morate naviknuti. To ipak ne bi trebao biti problem većini ljudi.

IDrive možete koristiti u sustavu Windows, macOS i Linux. Postoje i aplikacije za pametne telefone za Android ili iOS.

Backblaze

Backblaze pokrenut 2007. godine i jedna je od najpopularnijih internetskih sigurnosnih kopija. Sa tako dugom poviješću, ne čudi što se nalazi na vrhu naše najbolje sigurnosne kopije na mreži.

Backblaze-Slider1

Backblaze-Slider2

Backblaze-Slider3

Backblaze-Slider4

Backblaze-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Ne postavlja ograničenja datoteke na vašu neograničenu sigurnosnu kopiju. Možete sigurnosno kopirati datoteke bilo koje veličine bez ručnog odabira. Sa samo jednim planom shema cijena je jednostavna. Košta 5 USD mjesečno ili 50 USD godišnje. Mjesečni plan je prikladan s obzirom na to da ga većina rezervnih usluga ne nudi.

Ako se odlučite dugoročno koristiti Backblaze, možete se odlučiti platiti za godinu ili dvije unaprijed, što će vam omogućiti popust od 10 ili 25 dolara.

Backblaze ima puno sigurnosnih značajki za koje se nadamo da ćemo vidjeti u servisu izrade sigurnosnih kopija, uključujući privatnu enkripciju. Da hakeri ne bi ukrali vašu lozinku, što mogu učiniti ako je slaba, možete omogućiti dvofaktorsku provjeru identiteta. Također možete postaviti opciju da zahtijevate sigurnosni kôd prilikom svake prijave.

Backblaze šifrira vaše datoteke pomoću 128-bitnog AES-a. Nitko ga nije provalio koliko znamo, ali sviđa nam se teža verzija, 256-bitni AES, više. SSL će zaštititi vaše datoteke u prijevozu.

Kao i njegov cjenovni plan, korisničko iskustvo Backblaze-a je jednostavno i lako. Ne morate upravljati količinom ili što sigurnosno kopirate jer Backblaze to radi za vas, iako usluga isključuje sistemske i privremene datoteke. Ne morate čak ni izrađivati ​​rezervni plan. Sve je automatizirano.

Acronis True Image

Možete dobiti doživotnu licencu za Acronis True Image. Ne omogućava vam, međutim, sigurnosno kopiranje podataka u oblaku, samo u lokalnu pohranu. Zbog toga preporučujemo da dobijete godišnji plan. Moguće je odabrati dvije: Advanced i Premium.

Kratica-Istina-slika-backup-postavljanje-Slider1

Kratica-Istina-slika-Odredište-Slider2

Kratica-Istina-slika-Active-Protect-Slider3

Kratica-Istina-slika-Postavke-Slider4

Acronis-pravi-slika-alati-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Napredni košta 4,16 USD mjesečno, odnosno 49,99 USD godišnje, za 250 GB. Uključuje sigurnosnu kopiju slike, aktivno kloniranje diska, univerzalno vraćanje i sigurnosno kopiranje na društvenim medijima. Premium košta 8,33 USD mjesečno, 99,99 USD godišnje, za 1TB. Na popis značajki dodaje se elektronički potpis i certifikacija za blockchain za datoteke.

Acronis True Image ima koristan arhivski alat pomoću kojeg možete osloboditi prostor na tvrdom disku. Usluga vam omogućuje i sinkronizaciju datoteka i na uređajima. Njemu klijent nudi i niz alata koji pomažu i u upravljanju podacima.

Acronis True Image koristi 256-bitnu AES enkripciju i TLS / SSL protokol za zaštitu podataka tijekom prijenosa. To je i znanje nula.

CloudBerry sigurnosna kopija

CloudBerry sigurnosna kopija nije standardna internetska sigurnosna kopija. Umjesto toga, to je kontrolni centar koji vam pomaže upravljati sigurnosnim kopijama planova za druge usluge pohrane u oblaku. Tehnički je riječ o rješenju infrastrukture kao usluge koja ne nudi rezervni prostor. Zbog toga ga trebate upariti s uslugom poput Wasabija. Više o tome pročitajte u našoj Wasabi recenziji.

Močvarna jagoda-Backup-planovi-Slider1

Močvarna jagoda-Cloud-skladištenje-Slider2

Močvarna jagoda-backup-Mode-Slider3

Močvarna jagoda-backup-Izvor-Slider4

Močvarna jagoda-backup-raspored-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Wasabi naplaćuje 0,0049 centa po gigabajtu prostora za pohranu. To znači da 1TB košta samo 5 USD mjesečno, a za razliku od drugih IaaS usluga, Wasabi ne naplaćuje preuzimanje.

CloudBerry Backup zahtijeva samo jednokratnu licencu. Licenca Desktop-a najjeftinija je opcija od 49,99 USD. Možete ga testirati 15-dnevnim besplatnim probnim vremenom prije nego što se odlučite na pretplatu. Nakon što završite, morate nabaviti uslugu oblaka koja nudi prostor za pohranu.

CloudBerry Backup podržava mnoge standardne sigurnosne metode za cloud rješenja, ali njihova dostupnost također ovisi o partnerskoj usluzi. S pravim partnerom CloudBerry Backup može koristiti do AES 256-bitnih na strani klijenta.

Mnogo usluga podržava samo šifriranje na strani poslužitelja, ali CloudBerry Backup pruža i na strani klijenta. Tijekom prijenosa usluga koristi TLS protokol za zaštitu vaših datoteka. Nudi i verziju, koja pomaže ako vas pogodi ransomware. Wasabi podržava enkripciju u mirovanju i daje vam dvofaktorsku provjeru autentičnosti.

CloudBerry sigurnosna kopija nije za mainstream korisnike jer nije jednostavna za upotrebu, ali moćni korisnici će se osjećati kao kod kuće.

BigMIND Početna

BigMIND Home je još jedan proizvod tvrtke koja je kreirala Zoolz Home Backup. Nije iznenađujuće što su slični, ali značajke paketa BigMIND Home potaknute umjetnom inteligencijom

Nadzorna ploča radne površine BigMIND

Opcije povezivanja BigMIND

BigMIND pametni izbor

Raspored rezervnih kopija BigMIND

BigMIND Istražite datoteke

prijašnji

Sljedeći

Osobni plan programa BigMIND Home košta 2,99 dolara mjesečno, ali plaća se godišnje i daje tek 100 GB sigurnosnog prostora za jednog korisnika i tri računala. Obiteljski plan košta 6,99 dolara mjesečno i nudi vam 500 GB prostora za pohranu za tri korisnika, devet računala i šest mobilnih uređaja.

Možete dobiti 1TB prostora za sigurnosno kopiranje u oblaku za 12,99 USD pretplatom na Family Family plan. Ovaj plan omogućuje dijeljenje s još četiri korisnika na 15 računala i neograničenim mobilnim uređajima.

Uslugu možete testirati korištenjem besplatnog plana koji osigurava 5 GB prostora za izradu sigurnosnih kopija za jednog korisnika. Omogućuje sigurnosno kopiranje jednog računala, jednog vanjskog pogona i dva mobilna uređaja.

BigMIND Home šifrira datoteke na poslužiteljima koristeći AES 256-bitni algoritam. Prilikom postavljanja rezervnog plana možete se odlučiti za privatno šifriranje, ali to ne možete naknadno. Datoteke su u tranzitu zaštićene SSL protokolom, ali, znatiželjno, morate to omogućiti. BigMIND pruža dvofaktorsku provjeru autentičnosti kako bi zaštitio vaše vjerodajnice.

Desktop klijent je koristan, a sučelje je atraktivno i lako za korištenje. Web sučelje koje prikazuje kategorije datoteka i uređaje je šarenije i omogućuje vam pregledavanje sadržaja u oblaku. BigMIND Home dostupan je za Windows, macOS, Android i iOS.

Česta postavljanja sigurnosnih kopija

Pogledajmo nekoliko pitanja na koja smo tijekom godina naišli na čitatelje.

Što je sigurnosna kopija na mreži?

Izrada sigurnosne kopije na mreži je metoda pohrane izvan web mjesta u kojoj se podaci redovito sigurnosno kopiraju putem interneta i obično ih pruža pružatelj usluga.

Koja je internetska kopija sigurnosnih kopija najbolja?

Prema našem rangu, IDrive je najbolja internetska podrška. Ima jaku sigurnost i jeftine planove pretplate, omogućuje sigurnosno kopiranje neograničenih uređaja i uključuje sigurnost bez ikakvog znanja.

Koliko košta internetska rezerva?

Trošak ovisi o tome koliko prostora za sigurnosne kopije trebate i koju uslugu koristite. Na primjer, IDriveov osobni plan od 2 TB koštat će vas 52,12 dolara godišnje, dok će vas jedan jedini plan Backblaze-a, koji ima neograničen prostor, koštati 50 dolara godišnje.

Cijene Acronis True Image ovise o tome koliko prostora za pohranu trebate i koliko računala želite sigurnosno kopirati. Njegov napredni plan košta 49,99 dolara godišnje i osigurava 250 GB za jedno računalo.

Kako koristiti sigurnosnu kopiju na mreži?

Da biste koristili sigurnosnu kopiju na mreži, morate se pretplatiti na uslugu. Možete kliknuti gumb “posjeti” u gornjem rangu da biste otvorili web mjesto određene usluge i registrirali se za planirani plan ili probu..

Zatim trebate preuzeti i instalirati klijent za radnu površinu ili, ako planirate sigurnosno kopirati svoj mobilni uređaj, mobilnu aplikaciju. Neznatne su varijacije u načinu na koji usluge funkcioniraju, ali sve od vas zahtijevaju da odaberete datoteke ili vrste datoteka koje želite sigurnosno kopirati. Nakon toga možete pokrenuti sigurnosnu kopiju i uskoro će vaši podaci biti sigurni u oblaku.

Detaljnije upute o sigurnosnom kopiranju podataka pročitajte u ovom članku.

Gdje sigurnosno kopirati fotografije na mreži?

Za izradu sigurnosne kopije svojih fotografija trebali biste koristiti Backblaze. Pruža neograničen rezervni prostor jeftino i nema skrivenih kapa. Korištenjem istog osigurava da nema ograničenja za prijenos ili datoteke. Možete saznati više o tome zašto je dobro za fotografije u našem najboljem članku o sigurnosnoj kopiji za fotografije.

Završne misli

Bez obzira na to što ili koliko vam je potrebno za rezervaciju, naša rangiranje pomoći će vam da odaberete najbolju sigurnosnu kopiju na mreži za vaše potrebe. Razmotrili smo mnoge kriterije, uključujući sigurnosnu kopiju i obnavljanje datoteka, sigurnost, privatnost i značajke.

IDrive je naš najbolji izbor jer ima velike ponude, veliku sigurnost i mogućnost sigurnosne kopije neograničenih uređaja i privatnog šifriranja.

Backblaze se nalazi odmah iza nje zahvaljujući velikoj jednostavnosti upotrebe, jednostavnom i jeftinom planu i neograničenom prostoru za izradu sigurnosnih kopija.

Acronis True Image ima značajke koje su izvađene iz priručnika za pohranu u oblaku, uključujući sinkronizaciju i knjižnicu alata. Također je brzo.

CloudBerry Backup je sjajan za entuzijaste koji žele prilagoditi sve i dobiti pregled više sigurnosnih kopija na jednom mjestu.

Iako je najmanje važno, naš posljednji izbor je BigMIND Home, koji ne nudi mnogo rezervnog prostora za jeftino, ali ima nove značajke, uključujući prepoznavanje lica i otkrivanje objekata. Njegova sigurnost i privatnost su također jaki.

Ovaj je članak pregled najboljih internetskih sigurnosnih kopija usluga pa kad mislite da ste pronašli uslugu koja djeluje za vas, preporučujemo da se konzultirate s njezinim pregledom kako biste saznali više. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map