Storage Made Easy -katsaus – Päivitetty 2020

Varastointi tehty helpoksi

Storage Made Easy – Valitsemme kuinka tallentaa tiedostoja ja kenen kanssa, mielenkiintoinen uusi ota pilvitallennus. Vaikka se ei ole ilman vikoja, säilytysstandardit (emme arvioi) rakastavat todennäköisesti pk-yrityksiä, jopa vain helpottaakseen elämäänsä itselleen. Lue yksityiskohdat täydellisestä Storage Made Easy -arvostelusta.


Cloud Storage arvostelut
Storage Made Easy (SME) käyttää erilaista lähestymistapaa kuin Dropbox, Google Drive ja suurin osa pilvitallennusarvostelukirjastoistamme löytyvistä palveluista. Sen sijaan, että tarjota omia pilvipalvelimia, pk-yrityksiä voidaan File Fiberic -sovelluksen avulla käyttää yhteydenpitoon yli 50 eri pilvipalveluntarjoajaan.

Tämä tarkoittaa, että voit kirjautua pilvipalvelun IaaS-palveluun, kuten Amazon S3 tai Rackspace, liittää sen pk-yrityksiin ja muuttaa siitä täydellisen pilvitallennusratkaisun, joka pystyy tyhjentämään kiintolevytilaa, synkronoimaan tiedostoja laitteiden välillä ja jakamaan tiedostoja muiden kanssa. Sen lisäksi, että pk-yritys on verrattavissa moniin parhaan pilvisäilytysoppaan valintaan, se on vain jäävuoren huippu siitä, mitä se voi tehdä.

Koko tämän Storage Made Easy -arvioinnin aikana, kaikki tärkeimmät ominaisuudet, mukaan lukien turvallisuus, poistetaan käytöstä ja katsotaan kustannukset ja peruskäyttökokemus. Jos haluat nähdä, onko pk-yrityksillä järkeä pilvisäilytystyökaluna sinulle, voit kokeilla sitä ennen ostamista kirjautumalla ilmaiseen henkilökohtaiseen suunnitelmaan tai 14 päivän yrityskokeiluun.

Vaihtoehtoja varastointiin on tehty helpoksi

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Storage Made Easy -sovelluksen ytimessä on File Fabric, ohjelmisto, joka on suunniteltu integroitumaan pilvipalveluntarjoajan kanssa, jotta voidaan luoda täydellinen pilvitallennusratkaisu. Tätä kirjoitettaessa File Fabric tukee yli viisikymmentä erilaista liitäntää sekä oletus- että pilvijärjestelmiin..

Muutamia merkittäviä pilvipalveluntarjoajia ovat Amazon S3, Egnyte Connect, Dropbox, Google, Microsoft Azure ja Rackspace.

Liitäntävaihtoehdoista puuttuu huomattavasti Backblaze B2, halpa IaaS-pilvi, jota olemme melko rakastaneet täällä Cloudwards.net-sivustossa. Pk-yritys kuitenkin toimii yhdessä Wasabin kanssa, uudemman kuumavarastointimerkinnän kanssa, jolla on joitain parhaimmista hinnoista, joita olemme nähneet (tutustu Wasabi-arvosteluumme saadaksesi lisätietoja)

Tiedostojen käsittelyn helpottamiseksi SME tarjoaa kourallisen työpöydätyökaluja Windows, Mac ja Linuxille, jotka integroituvat File Fabric -sovellukseen. Näihin työkaluihin kuuluu ilmainen pilvimatkailija-asiakas, joka vetää kaikki pilvipalvelut yhteen käyttöliittymään hallinnan helpottamiseksi.

Joillakin pilvipalveluntarjoajilla on myös verkkoaseman asiakkaita sekä WebDAV-tuki, jos natiivi verkkoaseman sovellus ei ole käytettävissä. Nämä ominaisuudet, kuten synkronointituki, tulevat kuitenkin lisensointikustannuksista File Fabricin päälle (katso hinnoittelu alla).

Windows-, MacOS- ja Linux-asiakkaiden lisäksi pk-yrityksellä on ilmaisia ​​mobiilisovelluksia Androidille, iOS: lle, Blackberrylle ja Windows Phone -sovelluksille. Tietysti on myös web-käyttöliittymä tiedostojen lähettämistä ja käyttöä varten.

Tiedostojen jakaminen tallennuksen kanssa on helppoa

Storage Made Easy on enemmän kuin tiedostojen tallennus. Se tarjoaa myös tiedostojen jakamisominaisuuksia elintärkeillä turvaominaisuuksilla, kuten linkkien salasanat, voimassaoloajat ja latausrajoitukset, joita jotkut säilössä olevat suuret nimet, kuten Google Drive, usein ohittavat. Pistokansit tiedostojen keräämiseksi muilta on toinen tärkeä avaintenjako-ominaisuus.

Yhteistyön tukemiseksi voit luoda ryhmiä ja ryhmäkansioita tai palata takaisin aiempiin tiedostoversioihin, kun yhteistyö menee pieleen. Poistetut kohteet jäävät myös tiedostonhallinnasta löytyvään roskakoriin, jotta voit palauttaa vahingossa tehdyt poistot.

Pk-yrityksessä on CloudEdit-niminen integraatio, jonka avulla voit avata minkä tahansa tiedoston web-käyttöliittymästä ja muokata sitä työpöytäohjelmistolla latauksen jälkeen. CloudEdit tarkistaa ladatun asiakirjan muutaman sekunnin välein, onko sitä muokattu, ja lähettää muutetun asiakirjan, jos siinä on.

Vaikka tietoturva on osittain riippuvainen yrityksestä, jonka kanssa päätät tallentaa tiedostosi (esim. Amazon, Google, Microsoft), pk-ohjelmistoa voidaan käyttää tiedostojen salaamiseen ennen lähettämistä, mikä auttaa suojaamaan niitä luvattomalta käytöltä ja käytöltä . On olemassa vaihtoehto kaksifaktoriselle todennukselle, joka suojaa myös varastetuilta salasanoilta.

Tarkastelemme monia näitä ominaisuuksia yksityiskohtaisemmin myöhemmin tässä katsauksessa auttaaksemme sinua paremmin tuntemaan pk-tuotteen yleistä tuotetta. Ensin kuitenkin katsotaan, kuinka paljon se maksaa sinulle.

hinnoittelu

Pk-yritys tarjoaa sekä henkilökohtaisia ​​että yritysten pilvitallennusratkaisuja. Molemmilla on saatavana ikuinen (elinikäinen) lisenssi, joten joudut maksamaan pk-yrityksistä vain kerran, kun taas yritykset voivat valita kuukausittaisen tilauksen.

Ohjelmiston käytön ohella pk-yritykset antavat sinulle myös vähän ilmaista tallennustilaa, jota isännöi Amazon S3. Henkilökohtaisten ja yritystoimintojen pysyvien lisenssitilien osalta saat 5 Gt. Yritystilauksissa saat 20 Gt käyttäjää kohti, ja se voidaan jakaa tilille milloin haluat.

Lisävarastointi maksaa tietysti, ja kustannukset riippuvat siitä, mitä pilvi IaaS -sovellusta valitset käyttää. Esimerkiksi Rackspace Cloud Files maksaa varastoinnista noin 1,00 dollaria / TB kuukaudessa, kun taas Wasabi maksaa noin 0,40 dollaria kuukaudessa. Muista, että useimmissa pilvi-IaaS-ratkaisuissa on tallennuksen lisäksi myös pieniä poistumismaksuja (Rackspace ei).

Jos haluat pysyä Amazon S3: n kanssa, voit lisätä mukana olevaa tallennustilaa suoraan pk-yritysten kautta kuukausimaksulla. Ylimääräinen gigatavu tallennustilaa maksaa 0,50 dollaria kuukaudessa, mikä on melkein kaksinkertainen summa, jonka maksaisit, jos vain asettaisit S3: n itse (miinus lähtömaksut).

Vaikka pk-yrityksen perustiedostojen hallintaohjelma on ilmainen, verkkoaseman asiakkaat maksavat sinulle lisäkustannuksen 49 dollaria. Sama pätee pk-yritysten synkronointiominaisuuteen, joka toimitetaan 39 dollarin lisäosalla.

Koska pk-yritys on liiketoimintamallissaan aivan hieman erilainen kuin tavallinen pilvitallennustuote, sen suhteellisen arvon arviointi on vähän hankala.

Omasta puolestamme mielestämme jatkuva lisenssi on ainakin kohtuullinen tarjous, vaikka emme olekaan aivan valmiita voitelemaan sitä yhtenä parhaimmista tarjouksista pilvitallennuksessa. Jos synkronointikansioominaisuus sisällytettiin peruslisensointikustannuksiin, saatamme harkita tätä asennetta uudelleen.

Jos etsit budjettiystävällistä yritystyökalua, tutustu Egnyte Connect -sovellukseen, jotta saat parempia kuukausittaisia ​​arvoja (5 kt jaettua tallennustilaa 8 dollaria käyttäjää kohti). Arvioimme sen kaiken kaikkiaan parhaaksi pilvitallennusliiketoimintatyökaluksi.

Helppokäyttöisyys

Yksi asia, joka meidän pitäisi olla selkeä heti lepakon kohdalta, on se, että vaikka pk-yritys on loistava idea, se ei tunnu olevan yhtä kiillotettu tai käyttäjäystävällinen kuin useimmat all-in-one-ratkaisut, kuten esimerkiksi pCloud (katso pCloud-arvostelu).

Silti pilvipalvelun yhdistäminen ja tiedostojen hallinta on suhteellisen yksinkertaista. Voit käyttää siihen joko web-käyttöliittymää tai ladata pk-yrityksen tiedostojenhallintaohjelman.

Kun olet kirjautunut palveluun ja asentanut käyttäjätiedot, voit kirjautua verkkoon aloittaaksesi asiat. Sinulle esitetään kourallinen linkkejä toimiin, kuten pilvipalveluntarjoajan lisäämiseen, tiedostonhallinnan käynnistämiseen ja pilvisovellusten lataamiseen.

Todennäköisesti haluat aloittaa yhdistämällä pilvipalvelun, jos olet kirjautunut palveluun. Jos ei, sinun on siirryttävä Rackspaceen tai muuhun palveluun, jota haluat käyttää asettamaan sen ensin. On kuitenkin oltava myös ”pk-yritys” oletusvaihtoehto, joka antaa sinulle pääsyn Amazon S3 -tilaan, jonka pk sisältää kaikilla lisensseillä.

Uuden palvelun lisääminen, kun olet rekisteröitynyt ja kopioinut sovellusliittymäavaimen, on helppoa. Napsauta Lisää pilvipalveluntarjoaja -linkkiä, niin saat avattavan valikon tehdä valintasi.

Kun olet löytänyt haluamasi, napsauta Lisää palveluntarjoaja -painiketta. Seuraavassa näytössä sinun on lisättävä kyseisen palveluntarjoajan yhteydetiedot. Me opastamme perusvaiheet, kuinka tämä tehdään, aloittaessamme Rackspace-oppaan kanssa.

Yhdistetty, voit käyttää tiedostohallintaa aloittaaksesi sisällön lataamisen.

Käyttöliittymän yläosan lähellä olevassa “Lataa tiedostot” -painikkeessa on sekä yksittäisen tiedoston että erän vaihtoehdot. Sieltä voit myös jakaa tiedostoja ja luoda kansioita. On myös vaihtoehtoja ryhmien luomiseen ja tehtävien määrittämiseen sekä ladatun sisällön hakuun.

Kuten aiemmin mainittiin, Storage Made Easy on kehittänyt kourallisen työpöytä- ja mobiililaitteita tiedostojen kanssa työskentelemisen helpottamiseksi. Emme käy läpi niitä kaikkia, mutta tarkastelemme pilvipalveluiden asiakas- ja verkkoaseman vaihtoehtoja.

SME Cloud Explorer

Niille, jotka mieluummin työpöydälle kuin selaimen asiakkaille, Cloud Explorer antaa sinun suorittaa monia samoja toimintoja kuin online-käyttöliittymä. Sen lisäksi, että sinulla on pääsy pilvityökaluihin sähköpostin varmuuskopiointia, pilvisynkronointia ja WebDAV-työkalua varten..

Kuten pk-verkkosivusto, työkalu tuntuu suunnittelussaan vähän mehiltään. Meillä on myös melkoinen viive työskennellessään sen kanssa, mutta ollaksemme rehellisiä, suoritimme testimme Bangkokista, joten se ei ole täysin odottamatonta.

Tarkastelemme pilvisynkronointitoimintoa vähän enemmän tiedostojen jakamisen lisäksi.

Pk-pilvasema

Pk-yritys tarjoaa verkon asemaohjelman kouralliselle pilvipalvelulle, kuten Amazon S3, Google Cloud, Microsoft Azure ja Rackspace. Tämän tarjoaa kourallinen perinteisiä pilvitallennuspalveluiden tarjoajia, kuten pCloud ja sen loistava pCloud Drive -ominaisuus, mutta eivät monet.

Yksi verkkoaseman käytön eduista perinteiseen synkronointikansioon verrattuna on, että synkronoinnin toimimiseksi se tarvitsee tiedostojen tallennuksen kiintolevylle pilven lisäksi. Vaikka voit yleensä poistaa kansioiden synkronoinnin käytöstä, niin et enää pääse tiedostoihin tietokoneesi tiedostojärjestelmän kautta.

Verkkoaseman kanssa niin ei ole. Kaikki tallennetaan pilveen, mutta voit selata tiedostojärjestelmäsi tiedostoja aivan kuin ne olisivat tallennettu paikallisesti. Se on parempi ja helpompi tapa säästää kiintolevytilaa.

CloudDav

Vaikka pk-yritysten alkuperäiset pilviaseman työkalut ovat viileitä, niitä ei ole saatavana kaikissa pilvipalveluissa. Palvelu tukee kuitenkin myös WebDAV-sovellusta CloudDav-sovelluksessa, jonka avulla voit helposti määrittää verkkoaseman käyttöoikeuden mille tahansa palveluntarjoajalle.

Lyhyesti sanottuna, pk-yrityksen avulla voit työskennellä tiedostojen kanssa melkein millä tahansa tavoin, ja tarjoaa huomattavasti enemmän joustavuutta kuin saat perinteisimmistä pilvitallennuspalveluista. Tämän työkalusarjan yleinen ulkonäkö ja tunnelma voisivat käyttää modernia muunnosta, mutta se on vain vähäinen (ja hieman subjektiivinen) huolenaihe, joka ei lopulta tee paljon haittaamaan yleistä kokemusta.

Tiedostonjako & synkronointi

Seuraavaksi tarkastelemme lähemmin tiedostojen jakamista ja synkronointia, joka on kaikkien itsensä kunnioittavien pilvitallennuspalvelujen kaksi keskeistä ominaisuutta. Voit jakaa sisältöä joko web-käyttöliittymällä tai työpöytäohjelmalla luomalla URL-osoitteen tiedostoon tai kansioon, jonka haluat jakaa, tai jaettavan sähköpostitse.

Vaikka linkkien jakaminen on yleistä, useimmat pilvipalvelut houkuttelevat ominaisuuksia, jotka on suunniteltu auttamaan sinua hallitsemaan sisältöä. Pk-yrityksillä ei ole: voit suojata linkkejä salasanalla, asettaa latausrajoja ja asettaa voimassaoloajan, jonka jälkeen linkit poistetaan käytöstä automaattisesti.

Samat vaihtoehdot ovat käytettävissä, kun tiedoston käyttöoikeus myönnetään tietyille henkilöille heidän sähköpostiosoitteidensa kautta. Kun luot linkin jakamista, voit myös asettaa sen ”pudotuskansioon”, antamalla muiden ladata tiedostoja pilvitallennustilasi. Tämä on hyödyllinen tehtävissä, kuten vaatimusten kerääminen asiakkailta tai työtuote freelancereilta.

Ryhmäyhteistyötä varten voit luoda ryhmiä jakamaan kansioita ja tiedostoja useiden ihmisten kanssa kerralla. Työryhmään kutsutut henkilöt voivat saada lähetysoikeuden jaettujen tiedostojen lähettämiseen.

Jaa-kansioissa on muokattavat asetukset, joiden avulla voit myöntää tai peruuttaa yksittäisiä käyttöoikeuksia, kuten alikansioiden luominen, tiedostojen lähettäminen ja jaettujen linkkien luominen.

Jatkamalla jakamisominaisuuksia, SME antaa sinun synkronoida kiintolevyn kansiot. Kuten todettiin, tämä vaatii Windowsin pilvityökalupaketin ostamisen hintaan 39,99 dollaria (tai vastaavat työkalut Macille tai Linuxille). Kun olet ostanut, voit asettaa synkronointikansioita napsauttamalla asiakkaan ”pilvityökalut” -otsikon alla olevaa pilvisynkronointia.

Sieltä voit määrittää synkronointisuhteen paikallisella asemalla olevan kansion ja pilvessä olevan kansion välillä.

Voit myös asettaa säilytyskäytäntösi poistetuille tiedostoille ja versioille, asettaa ylärajan tiedostoille, jotka voidaan synkronoida, ja asettaa synkronointiaikataulun. Pk-yritys antaa myös rajoittaa synkronoinnin ylöspäin (tietokone pilvestä) tai alaspäin (pilvi tietokoneeseen) perinteisen kaksisuuntaisen synkronointikatuen sijasta.

Voit kytkeä synkronoinnin pois päältä ja ottaa käyttöön asettamasi synkronointikansioiden alikansiot tarjoamalla tehokkaasti pilvitallennusalalla yleisesti nimellä “valikoiva synkronointi”. Voit tehdä niin poistamalla valinnan ruudun nimen vierestä pilvisynkronointityökalussa.

Tietoja ainoasta synkronointiprosessista koostuvasta naudanlihastasi on, että toivomme, että synkronointitilasta olisi saatavana nopea näkymä tehtäväpalkkikuvakkeen kautta. Esimerkiksi Google Drivessa on ponnahdusikkuna, joka näyttää käynnissä olevat ja äskettäin suoritetut synkronoinnit.

Nopeus

Yleensä suorittaessamme pilvitallennuspalvelujen arvosteluita täällä Cloudwards.net-sivustossa, suoritamme muutaman tiedoston lataus- ja latauskokeilun synkronointinopeuden mittaamiseksi. Storage Made Easy -sovelluksen avulla nopeuskerroin on hiukan yrityksen käsissä, koska tämä näkökohta riippuu enemmän pilvipalveluntarjoajasta, jonka kanssa yhdistät tekniikan ja.

Esimerkiksi Amazon S3: lla on taipumus ajaa suurta nopeutta globaalin infrastruktuurin ansiosta, joka auttaa vähentämään etäisyyttä tietokoneesi ja datakeskuksen välillä ja mikä tärkeintä, vähentää palvelinten ruuhkia. Toisaalta Wasabilla, vaikka se on edullisempaa, on rajoitetummat datakeskuksen sijainnit, mikä johtaa pienempään nopeuteen.

Tämä tekee hieman vaikeaksi luokitella pk-yrityksiä synkronointinopeudella, mutta koska sen kyky paritella yli 50 eri pilvipalveluntarjoajan kanssa asettaa nopeuskerroin käsiisi, annamme sille peukalon.

Suoritimme vain kikatten tapauksessa muutaman testin joka tapauksessa käyttämällä lisenssin mukana toimitettua 5 Gt: n tallennustilaa, joka, kuten mainittiin, käyttää Amazon S3: ta. Nämä testit suoritettiin Bangkokista, Thaimaasta, käyttäen 1 Gt: n testikansiota. Vertailukohtana käytetyn WiFi-yhteyden latausnopeus oli 12 Mbps ja latausnopeus 30 Mbps.

Testi yksi: Testi kaksi: Keskimääräinen:
Tallennettu:18 minuuttia20 minuuttia19 minuuttia
Ladata:5 minuuttia, 30 sekuntia5 minuuttia, 30 sekuntia5 minuuttia, 30 sekuntia

Nämä ovat hyviä tuloksia, mitä odotamme gigatavua tiedostoja, joita lähetetään ympäri maailmaa. Se on vähän hitaampaa kuin vastaavat testit, jotka suoritimme Dropboxilla, kun taas hiukan nopeammin kuin OneDrive ja Google Drive.

Muista, että nämä ovat tiedostojen täydellisten lähetysten tulokset. Kourallinen pilvitallennuspalveluiden tarjoajia, erityisesti Dropbox, tarjoaa kopiointitiedostojen kopioinnin nopeuttaaksesi kerran tallennettujen tiedostojen synkronointia. Tämä mekanismi toimii kopioimalla vain muuttuneet tiedoston osat (delta).

Koska SME File Fabric ei hallitse itse tallennusta, sen käyttäminen lohkokopiointiin edellyttäisi pilvipalvelua tarjoamaan API-mekanismin deltatahdistusten tekemistä varten. Se on valitettavasti melko harvinaista. Jos valitset yksityisen salauksen (katso suojaus), se ei olisi silti vaihtoehto.

Oletusarvon mukaan pk-yritys käyttää mitä tahansa käytettävissä olevaa kaistanleveyttä tiedostojen synkronointiin. Voit kuitenkin halutessasi kuristaa lataus- ja latausnopeuksia estääksesi niitä haastamasta resursseja. Vaihtoehtoisesti voit pyörittää asioita asettamalla monisäikeisiä latauksia.

Kaiken kaikkiaan se on enimmäkseen hyviä uutisia. Tässäkin tapauksessa pilvipalveluntarjoajan valinta on suuri tekijä.

turvallisuus

Kuten synkronointinopeuksissakin, tietoturva perustuu osittain siihen pilvipalveluntarjoajaan, jonka kanssa muodostat pariksi Storage Made Easy -sovelluksen. Eri palveluntarjoajilla on erilaiset datakeskusten suojaustasot, mukaan lukien lepotilassa oleva salaus, joten sinun kannattaa tarkistaa heidän kanssaan erikseen.

Vaikka pariliitos kuitenkin pk-palvelun palvelulla, joka ei salaa tiedostoja palvelinpuolelta, asiakas antaa sinun salata kaikki synkronoitavat tiedostot yksityisesti..

Yksityinen salaus, jota joskus kutsutaan nolla tietämyksen salausksi, tarjoaa valtavan etuna hallittuun salaukseen verrattuna, minkä saat useimmista mainstream pilvitallennuspalveluista, kuten Dropbox ja Google Drive.

Yksityinen salaus tarkoittaa, että pilvipalveluntarjoajasi ei voi salata tiedostojasi tekijänoikeuksilla suojatun sisällön skannaamiseksi tai markkinointia varten tai jopa tiedostojen luovuttamiseksi valtion valvontaohjelmille, kuten jokaisen yksityisyyden suojan edustajan suosikki lävistyslaukku, PRISM..

Pk-yritysten yksityiseen salaukseen käyttämä menetelmä on AES 256, protokolla, jota suosittelee Yhdysvaltain kansallinen standardi- ja teknologiainstituutti (NIST) ja jota useimmat pilvipalvelut, finanssilaitokset ja sotilasjärjestöt käyttävät..

Yksityisen salauksen haittapuoli on, että koska pk-yritys ei pidä kirjausta salausavaimistasi, jos unohdat salaussalasanasi, menetät pääsy tiedostoihisi. Lataus- ja latausnopeudet vaikuttavat myös salaamattomiin tiedostoihin.

Storage Made Easy -liiketoiminnan tilaajille on myös tilitason salausvaihtoehto, joka salaa kaikki tiimitiedostot levossa. Tässä tapauksessa salausavainta hallinnoi pk-yritys, joten se on vähän vähemmän turvallinen, vaikka et törmää kadonneen salasanan ongelmaan. Huomaa, että kun ryhmäsalaus otetaan käyttöön, henkilökohtaisen, yksityisen salauksen valinta poistetaan käytöstä.

Pk-yritys tarjoaa myös 2FA-vaihtoehdon, joka estää varastettujen salasanojen helpon käytön tallennustilaan pääsyyn. 2FA: n ollessa käännettynä, tuntemattomasta koneesta kirjautuminen vaatii ylimääräisen valtakirjan koodin muodossa. Tämä koodi voidaan toimittaa mobiililaitteellesi tekstinä tai voit käyttää Google Authenticatoria.

Tuki

Storage Made Easy tarjoaa useita yhteydenottotapoja, kuten live-keskustelut myynnin kanssa ja sähköpostit teknistä apua varten. Skype-tuki on myös saatavana, jos ongelmasi sitä vaatii.

Suoran tuen ajat ovat valitettavasti hiukan rajoitetut: ne alkavat klo 10–16 maanantaista perjantaihin, Lontoon aikaa. Ammuttiin muutama teknisen tuen sähköposti vastausajan mittaamiseksi ja saimme vastaukset takaisin samana arkipäivänä. Pk-yritysten joukkue todella tietää tavaraaan ja tarjoaa ystävällistä apua, vaikka se ei olekaan kovin suuri joukkue. 

Jos et halua odottaa tukea tai tarvitset apua työaikana, voit käyttää pk-yritysten wiki- tai UKK-sivua ja etsiä vastauksia sieltä. Erityisesti wiki-resurssi on hienosti tehty, sillä siinä on runsaasti artikkeleita ja hakuominaisuus, jonka avulla asiaankuuluva aineisto löytyy nopeammin.

Siellä on myös pk-foorumi, jota voit käyttää, vaikka se ei vaikuta kovin aktiiviselta.

Lopulliset ajatukset

Kaiken kaikkiaan olemme vaikuttuneita Storage Made Easy -palvelusta palvelun avajaiskatsauksessa. Rakastamme kykyä yhdistää pk-yritykset laajan valikoiman pilvipalveluita, kuten Rackspace ja Amazon S3. Tärkeimmät ominaisuudet, kuten tiedostojen jakaminen ja synkronointi, tehdään hienosti epätavallisten ominaisuuksien, kuten linkkien salasanojen ja yksityisen salauksen, ansiosta.

Kuten mainitsimme, työpöytä- ja web-asiakasohjelmilla ei ole samaa kiillotusta kuin joillakin parhaan pilvitallennusklubin jäsenillä, mutta suurin osa etsimistämme ominaisuuksista on olemassa, kuten verkkoaseman asiakkaat, WebDAV-tuki, FTP-tuki ja joitain muita hyödyllisiä työkaluja.

Kaiken kaikkiaan Storage Made Easy on turvallisempi ja kykenevämpi ratkaisu kuin Dropbox ja monet yleisistä Dropbox-vaihtoehdoista. Ohitimme jopa muutamia asioita lyhyyden vuoksi, mukaan lukien yrityskäyttäjille tarkoitetut hallintotyökalut, jotka auttavat pk-yrityksiä vertaamaan suotuisimmin parhaisiin EFSS-työkaluihin..

Tietenkin mielellämme kuullaan myös ajatuksesi Storage Made Easy -sivustosta. Kerro meille mielipiteesi alla olevissa kommenteissa ja kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map