SiteGround vs InMotion: Indeps će se boriti protiv 2020. godine

SiteGround je ocijenjen visoko u našem najboljem vodiču za web hosting i lako je razumjeti zašto. Osim što dominira u našem skupu SiteGround vs Bluehost i prikazuje masterclas u našem najboljem web hostingu za WordPress vodič, SiteGround dokazuje da ne trebate potrošiti puno novca da biste dobili izvrsnu uslugu. 


InMotion hosting jednako je impresivan. Kao i SiteGround, to je neovisni domaćin koji se fokusira na pružanje najbolje usluge uz najmanje novca. To je rečeno, iako njih dvoje većinom uspijevaju u svojim ciljevima, različite su usluge. U ovoj usporedbi SiteGround vs InMotion Hosting pomoći ćemo vam da odaberete pravu. 

Iako ćemo se potruditi da to učinimo, web domaćin s kojim biste trebali krenuti ovisi o vrsti web lokacije koju gradite i kako web domaćin može to smjestiti. Ako želite pročitati više o bilo kojem davatelju usluga, bez obzira za koji mi mislimo da je bolji, pročitajte našu recenziju SiteGround i InMotion Hosting recenziju.

Postavljanje borbe: SiteGround protiv InMotion Hosting

Usporedimo pružatelje usluga web hostinga u nizu od pet rundi. Nisu, međutim, svi ovdje prikazani krugovi. Umjesto toga, kombinirali smo nekoliko kriterija, poput vrsta hostinga, u druge odjeljke. Na taj je način usporedba sažetija i pravednija. 

Ovdje ćemo koristiti okrugle značajke, cijene, jednostavnost upotrebe, brzinu i sigurnost. Na početku svakog kruga izložit ćemo ono što tražimo. Nakon toga razgovarat ćemo o svakom davatelju usluga i razmotriti kako oni uspoređuju. Napokon ćemo proglasiti pobjednika i dodijeliti toj usluzi bod. Koji god servis zaradi tri ili više bodova, bit će naš prvak. 

Ipak, ne preporučujemo kretanje isključivo po bodovima. Neki krugovi mogu biti jasni, ali drugi mogu imati više nijansi. Kao što možete vidjeti u našoj usporedbi s HostGator vs Bluehost, mnogo se rundi svodilo na vrstu web lokacije koju pokušavate izgraditi i osobne preferencije. Zbog toga preporučujemo čitanje svakog odjeljka kako biste pronašli najboljeg davatelja usluga za vas.

1

Značajke

Značajke su važno, ali često pogrešno shvaćeno područje za web domaćine. Iako se usluge usmjerene na početnike, poput iPage, usredotočuju na kreditne oglase i besplatnu domenu, te značajke dugoročno nisu korisne (pročitajte naš iPage pregled). Mnogo su korisnije značajke koje vam pomažu u izgradnji, optimizaciji i osiguranju vaše web stranice. 

U ovom krugu tražimo značajke koje poboljšavaju vašu web lokaciju. To uključuje alate za izgradnju, poput graditelja web stranica, metode optimizacije, poput predmemoriranja i sigurnosnih značajki, u rasponu od sigurnosnih kopija web mjesta do besplatnog SSL / TLS certifikata.

SiteGround

SiteGround je učitan sa značajkama. Iako može izgledati slično kao i na ostalim uslugama kada se značajke uspoređuju, čini nešto neobično. To ne čini dodatno plaćanje za značajke koje je vaša web stranica potrebna. 

Uzmimo, na primjer, HostGator. Kao što možete vidjeti u našem HostGator pregledu, on je prepun značajki, ali morat ćete kupiti odgovarajući nivo hostinga da biste im pristupili. S SiteGroundom sve je uključeno u planove. Umjesto da svoju liniju fokusira na dobrote koje dobivate, SiteGround vam daje sve i segmentira svoje planove na temelju performansi. 

To započinje s graditeljem web mjesta. SiteGround vam omogućava pristup jednom od najboljih graditelja web stranica, Weeblyu. Kao što možete vidjeti u našem Weebly pregledu, to je jednostavan za upotrebu, vrlo funkcionalan i prilagodljiv. Dobijate plan “povezivanja” tako da možete koristiti besplatnu verziju Weeblya sa svojom domenom. Ako vam je potrebno više značajki, posebno za e-trgovinu, možete nadograditi u bilo kojem trenutku. 

opcije s blogom

WordPress je također dobro podržan. SiteGround vam daje SuperCacher, koji je interni alat za predmemoriranje koji može poboljšati vrijeme učitavanja. Korisnici WordPressa mogu također iskoristiti jednostavnu integraciju Cloudflare, automatizirane dnevne sigurnosne kopije i WordPress faze. 

U odnosu na Kinsta, ništa od toga nije impresivno (pročitajte našu recenziju Kinsta), ali s obzirom na to kako je jeftin SiteGround značajke sjaje. Kao što ćemo istražiti u drugom krugu, te su značajke dostupne u svim planovima, što znači bez obzira koju cijenu plaćate, dobit ćete premium ponude. 

InMotion hosting

InMotion Hosting ima izvrstan raspon značajki, od kojih je većina usredotočena na dizajniranje vaše web stranice. To je rečeno, ne postoji graditelj web mjesta. Umjesto toga, InMotion Hosting integrira se s BoldGrid-om kako bi vam omogućio lakši dizajn lijepih WordPress web stranica. 

BoldGrid je besplatni editor za povlačenje i ispuštanje za WordPress, pruža vam fleksibilnost sustava za upravljanje sadržajem i pristupačnost graditelja web stranica. Iako BoldGrid možete koristiti na bilo kojem web mjestu WordPress, InMotion Hosting je već postavljen kako bi ga iskoristili. Uz to, dobivate besplatan alat za optimizaciju tražilice i više od 200 prilagodljivih tema. 

INMOTION-hosting-pregled-boldgrid
© Cloudwards.net

Ako ne želite dizajnirati web mjesto, InMotion hosting može to učiniti i za vas. Iako smo vidjeli slične usluge GoDaddy (pročitajte našu recenziju GoDaddy), InMotion Hosting jedan je od rijetkih koji će vašu web stranicu dizajnirati za jeftine. Nakon 99 dolara i dva radna dana, dostavit će jedinstvenu web stranicu koja radi na radnoj površini, tabletu i mobilnom uređaju i dolazi s prilagođenom adresom e-pošte. 

Dalje, InMotion Hosting nudi uslugu dizajna bijelih rukavica. Opet za 99 USD, udružit ćete vas sa stručnjakom za WordPress koji će kopati duboko u vašoj web stranici kako bi pronašao pogreške. Nakon toga oni će vam pomoći razraditi plan za rješavanje problema na vašoj web lokaciji. 

Značajke dizajna su toliko impresivne da je neke tehničke aspekte InMotion Hostinga lako zanemariti. Svi korisnici dobivaju potpuno SSD / SSL / TLS certifikat. 

Prve okrugle misli

Kao što je spomenuto, neke runde se mogu spustiti na osobne preferencije, a ovo je jedna od njih. SiteGround i InMotion hosting nude izvrsne značajke za izgradnju, optimizaciju i sigurnost vaše web stranice. Ovo kolo bi moglo ići u bilo kojem smjeru, ali mi ćemo dati pobjedu SiteGroundu. 

Iako su dizajnerske značajke InMotion Hosting odlične, one su plaćene i usmjerene na WordPress. Ako vas ne zanima upotreba popularnog CMS-a, InMotion Hosting nema puno toga za ponuditi. SiteGround, s druge strane, pruža značajke za obje strane ograde.

Runda: Karakteristika točka za SiteGround

Logotip SiteGround
InMotion Hosting Logotip

2

Cijena

Iako bi cijena trebala biti jasna, nije. Kao što možete pročitati u našoj recenziji Arvixe, web-domaćini imaju osjećaj za obmanjujuće cijene, što otežava saznanje što ćete platiti dok ne dođe vrijeme za odjavu. Iako smo zabrinuti za stopu svakog web-domaćina u ovom krugu, također gledamo koliko je to jasno u cijelom procesu odjave. 

SiteGround

Kao što vam je nagoviješteno u prvom krugu, SiteGround nije impresivan jer sadrži toliko značajki, već zato što sadrži toliko značajki za tako jeftinu. Uz to, cijena oglašena na web mjestu je cijena koju ćete platiti, zaobilazeći višegodišnja ograničenja usluge poput Bluehosta (pročitajte našu recenziju Bluehosta). 

Svi se planovi nude mjesečno, godišnje, dvogodišnje i trogodišnje. Međutim, na mjesečne planove primjenjuje se naknada za postavljanje 14,99 USD, što je neugodno. To je rečeno, s obzirom da većina web-domaćina ne nudi mjesečne zajedničke planove – pročitajte naš JustHost pregled za samo jedan primjer – činjenica da SiteGround nudi jedan je dobra vijest. 

Kao i većina web-domaćina, SiteGround ima uvodnu stopu koja skače po obnovi. Cijena se ne mijenja na temelju dobivenog trajanja, pa ćete plaćati istu mjesečnu stopu, bilo da želite mjesec ili tri godine. Za razliku od Hostingera, SiteGround ne nudi višegodišnje popuste (pročitajte našu recenziju Hostinger-a), ali ćete i dalje dobiti lijep komad kad se prijavite.. 

Dijeljeni i WordPress planovi najimpresivniji su za njihove cijene. Cloud i namjenski hosting, s druge strane, precijenjeni su. Ako je hosting za oblakom ono što želite, pročitajte našu recenziju MDDHosting. Namjenski hosting obično je skup, ali proračunsko rješenje možete pronaći u našoj webHostingBuzz recenziji. 

Oblak i posvećen hosting web lokacije SiteGround dolaze u minusu iznad njihovih visokih cijena. 30-dnevna garancija povrata novca koja se odnosi na zajedničke planove nije primjenjiva na ostale vrste hostinga. S hostingom u oblaku ograničeni ste na 15 dana da biste dobili povrat, a za namjenski hosting ne postoji razdoblje povrata novca. 

InMotion hosting

InMotion Hosting na prvi pogled izgleda skupo, posebno u usporedbi s Hosting24 (pročitajte našu recenziju Hosting24). Đavo je u detaljima, ali, na sreću, to djeluje u korist InMotion Hosting-a. Iako je stopa oglašavanja viša od većine vodećih web hostinga, stopa obnavljanja usklađena je s ostatkom tržišta.

Međutim, ako želite potražiti jeftin web hosting, InMotion Hosting nije najbolja opcija za početni termin. Na kraju ćete potrošiti još nekoliko dolara na zajedničkim planovima i WordPress planovima. VPS planovi ipak nisu loši, a namjenski hosting je oko onoga što očekujemo, ali nećete dobiti cjenkanje.. 

Postoje i drugi problemi u vezi s modelom, naime, trajanja. InMotion hosting ponekad nudi mjesečne planove, ali nema uzorka. Kao što je navedeno u našem pregledu, najjeftiniji zajednički planovi nude se u trajanju od jedne i dvije godine, kao i WordPress plan za 15 dolara mjesečno. U skladu s tim, zajednički plan koji također košta 15 USD mjesečno može se kupiti mjesečno. 

To je sastavljeno na dva načina. InMotion hosting prikazuje trajanje i njihove cijene na stranici proizvoda, tako da ne morate ići na kupnju da biste vidjeli što ćete platiti. Plus, imate 90 dana da se predomislite. Jamstvo za povraćaj novca InMotion Hosting preuzimaju samo DreamHost i A2 hosting (pročitajte naš DreamHost pregled i A2 Hosting pregled). 

Dva okrugla razmišljanja

Ovo kolo, kao i posljednje, je naporno. SiteGround ima jeftinije cijene, no naknada za postavljanje od 14,95 dolara stavlja prigušivač na inače velikodušni raspon. InMotion hosting je skuplji za početni termin i ima čudnu raspodjelu trajanja, ali prozor povrata je izvrstan. 

Međutim, u svemu je SiteGround superior. Iako garancija povrata novca nije sjajna, jednostavne cijene i obilne opcije trajanja guraju uslugu iznad InMotion hostinga. 

Runda: Cijena za SiteGround

Logotip SiteGround
InMotion Hosting Logotip

3

Jednostavnost korištenja

Web domaćini vole otežavati naplatu nego što bi trebao biti. Postoje iznimke, ali višestupanjski postupak kupnje i stvaranja računa ne može se zanemariti (primjer pročitajte u pregledu Namecheappa). U ovom ćemo krugu vidjeti kako jednostavan InMotion Hosting i SiteGround omogućuju prijavu, kao i koliko su im upravljačke ploče dostupne. 

SiteGround

SiteGround ima jednostavnu i privlačnu web stranicu. Odabir plana je povjetarac, s minimalnim opcijama na svakoj stranici proizvoda. Nakon što odaberete vrstu hostinga, bit ćete poslani na stranicu proizvoda koja ima različite slojeve. Umjesto technobable-a o razlikama između slojeva, SiteGround vam pokazuje koliko prostora će vaša web stranica imati i koliko posjetitelja može obraditi. 

SiteGround-pregled-plana-izbor

Provjera također je jednostavna. SiteGround smanjuje broj koraka na minimum i omogućava vam da odmah postavite vjerodajnice za prijavu, za razliku od nesigurne rute e-pošte LunarPages (pročitajte naš pregled LunarPages). 

Ipak stvari nisu tako sjajne. SiteGround ima zastarjelu upravljačku ploču. Iako je i dalje jednako funkcionalan kao i bilo koji vodeći web domaćin, lice ostavlja mnogo toga što treba poželjeti. Sve je nagurano prema središtu stranice s malo razmišljanja koja je stavljena u navigaciju. Na primjer, pronalaženje cPanela zahtijeva odlazak na drugu karticu i pronalazak veze na dugačkom popisu opcija. 

SiteGround-pregled-cpanel

cPanel je slično datumiran. Iako nije tako uvredljivo kao HostPapa (pročitajte našu recenziju HostPapa), implementacija cPanela SiteGround izgleda zastarela za desetljeće. Kao i nadzorna ploča računa, upotrebljiva je, ali izgled joj se može poboljšati. Kao što smo vidjeli u našem najboljem web hostingu s vodičem cPanel, lijepo lice ne samo da čini cPanel atraktivnijim, već i funkcionalnijim.  

InMotion hosting

InMotion Hosting nije teško koristiti, ali odabir plana jeste. Web stranica je dobro osmišljena i lako se kreće, no način na koji su izrađeni planovi otežava razumijevanje onoga što je što. Ako idete bez namjere o tome što želite kupiti, lako je spustiti zečju rupu. 

INMOTION-hosting-pregled-usporedba

Međutim, nakon što pronađete vrstu hostinga koji želite, uspoređivanje slojeva je jednostavno. InMotion hosting pruža više tehničkih detalja na svakom nivou, ali to je i dalje lako probaviti. Ako znate što tražite, postoji i detaljna usporedba slojeva za pregledavanje. 

Nakon što se odjavite, InMotion hosting će vam poslati nekoliko e-poruka s uputama kako se prijaviti. Iako nismo obožavatelji slanja vjerodajnica na taj način, poruke e-pošte su bile brze. Nakon što ih nabavite, možete se prijaviti na ploču za upravljanje računima ili, kako to naziva InMotion Hosting, AMP. 

AMP je izvrstan. Postoje uobičajeni alati za upravljanje računima, uključujući veze za promjenu podataka o naplati, kupnju dodatnih domena i dodavanje usluga u svoj plan. U AMP-u se nalazi i mnogo predmeta iz cPanela. To znači da možete brzo koristiti instalacijski program Softaculous ili dodati adrese e-pošte bez otvaranja cPanela. 

INMOTION-hosting-pregled-cpanel

Iako je zgodno imati oko sebe, nema razloga da izbjegavate cPanel. To je uglavnom izgradnja zaliha u pogledu izgleda. Shema boja i ikone dizajnirani su tako da odgovaraju estetikama InMotion Hostinga što dovodi do kohezivnog izgleda kroz dvije upravljačke ploče. Uz to, InMotion Hosting dodao je gornji izbornik za preskakanje na različite odjeljke cPanela. 

Tri okrugle misli

Treće kolo je još uvijek blizu, ali nije tako blizu kao prethodna dva kruga. SiteGround nije teško koristiti, ali ima datum. Iako smo puno puta rekli da upravljačku ploču treba ažurirati, još uvijek je tako bučna kao i prije godina. S druge strane, InMotion Hosting ima izvrsnu upravljačku ploču koja se integrira s cPanelom. 

Runda: Jednostavnost upotrebe za InMotion hosting

Logotip SiteGround
InMotion Hosting Logotip

4

Brzina i Uptime

Četvrti krug je možda najobjektivniji dio žrijeba. Web stranice testiramo pomoću dva alata: Test brzine Pingdom-a i Učitavanje utjecaja. Prvo stvaramo račun i kupujemo najjeftiniji zajednički plan. Zatim instaliramo praznu kopiju WordPress-a i pokrećemo testnu web stranicu putem naših referentnih vrijednosti. 

U ovom ćemo krugu usporediti rezultate koje smo prikupili za InMotion Hosting i SiteGround. 

SiteGround

SiteGround se pokazao uspješnim, u skladu s Pingdom testom brzine. Naše je testno mjesto dalo 96 od 100, što je najbolji rezultat koji smo vidjeli izvan precijenjenog Pagely (pročitajte naš Pagely pregled). Kao što možete vidjeti na donjem grafikonu, točno, vrijeme učitavanja bilo je 2,98 sekundi. 

SiteGround recenzija brzine test

To će reći, ako istražimo detalje, vidjet ćemo da to nije na ramenima SiteGround-a. Većinu vremena oduzimali su zahtjevi DNS, što ima smisla, obzirom da našu domenu nije upravljao SiteGround. Vrijeme „čekanja“, koje je najvažnije za procjenu web-domaćina, bilo je malo, vjerojatno zahvaljujući SuperCacheru. 

Učinak opterećenja također je dao sjajne rezultate. Ovaj alat koristimo za testiranje otpornosti na stres, za slanje 50 virtualnih korisnika na poslužitelj u roku od pet minuta. SiteGround je imao malu količinu nedosljednosti, ali u usporedbi s GreenGeeks-om bio je solidan (pročitajte našu recenziju GreenGeeksa). I svi su naši zahtjevi prošli, što je lijepo vidjeti. 

SiteGround-pregled-loadimpact

Tijekom testiranja imali smo 100-postotno produženje rada. Ipak, na sreću, ne morate preuzeti našu riječ. SiteGround ima 99,9-postotno jamstvo za produženje rada koje je izdašnije od većine. Ako vaša web lokacija padne ispod tog praga, dobit ćete besplatni mjesec hostinga. Uz to, za svaki puni postotak boda ispod 99 posto, dobit ćete dodatni mjesec besplatnog hostinga. 

InMotion hosting

InMotion hosting nije bio tako impresivan u našem prvom referentnom pokazatelju. Pingdom test brzine dao ga je 84 od 100, što je jedna od najgorih izvedbi koju smo vidjeli. Važno je zapamtiti da naša web stranica nema sadržaj na njemu, tako da bilo što ispod 100 posto znači da postoji smetnja od strane web-domaćina. Potpuno učitano web mjesto vjerojatno će biti još sporije. 

INMOTION-hosting-pregled-speed test

No, ima smisla da je rezultat nizak. Kao što možete vidjeti na gornjem grafikonu, vrijeme “čekanja” bilo je približno dvostruko duže od SiteGround-a, što znači da je preglednik morao čekati toliko dugo da bi počeo primati podatke. Vjerovatno je loša učinkovitost zahvaljujući nedostatku predmemoriranja na strani poslužitelja, što znači da InMotion Hosting dohvaća podatke na zahtjev, umjesto da ih poslužuje iz predmemorije. 

Učinak opterećenja imao je pristojne rezultate. InMotion hosting bio je dosljedniji od SiteGround-a i mogao je udovoljiti svakom zahtjevu, čime se ne mogu pohvaliti svi web-domaćini. Vrijeme učitavanja se povećavalo prema kraju, ali sveukupno nije bilo loše. 

INMOTION-hosting-pregled-load-utjecaj

Što se tiče produženja rada, InMotion Hosting nudi 99,9 posto garancije. Barem, tako piše na web mjestu. Ukopavajući se u uvjetima usluge, otkrili smo da ona zapravo jamči 99,999 posto produženog jamstva, što je značajna razlika. Kao i kod SiteGround-a, ako vaša web lokacija padne ispod tog praga, dobit ćete besplatno mjesec dana hostinga.

Četvrte četvrte misli

InMotion Hosting pokazao se dobro u našem testu Load Impact i dolazi s izdašnim jamstvom za produženje vremena, ali SiteGround ima jasnu prednost. Bilo je brže u referentnoj mjeri Pingdom Speed ​​Test, dosljednije u našem testu opterećenja i dolazi s boljim jamstvom za produženje rada.

Krug: Brzina i vrijeme uputa za SiteGround

Logotip SiteGround
InMotion Hosting Logotip

5

Sigurnost i privatnost

Naš posljednji krug fokusiran je na sigurnost i privatnost, što više brine za web hosting nego što se činilo na početku. Ovaj krug nije usmjeren samo na zaštitu vaše web stranice i posjetitelja, već i na vaše osobne podatke. 

SiteGround

Sigurnosne značajke obiluju SiteGroundom. Kao i kod popisa standardnih značajki, sve je na raspolaganju. Osim toga, dostupno preko planova. Za početak, svaki zajednički plan segmentiran je u izolirani direktorij, što znači da ako se jedna web stranica na poslužitelju zarazi, ostatak neće utjecati. 

Osim toga, postoji sigurnosni paket koji štiti vašu web lokaciju. SiteGround uključuje vatrozid web aplikacije, automatizirane dnevne sigurnosne kopije, besplatni SSL / TLS certifikat i AI-pokretani anti-bot sustav sa svakim planom. Korisnici na višim slojevima zajedničkog ili WordPress hostinga mogu napraviti i sigurnosne kopije na zahtjev. 

Ni privatnost nije loša. SiteGround nije dobar kao DreamHost kada je u pitanju privatnost, ali njemu se još uvijek jasno posvećuje. U politici o privatnosti kaže se da “neće na bilo koji način prodavati, iznajmljivati, dijeliti ili na bilo koji drugi način objavljivati ​​osobne podatke u komercijalne svrhe”. Ukratko, vaši su podaci sigurni pomoću SiteGround-a. 

Zbog toga se privatnost domene ne nudi besplatno, poput Midphase-a ili WestHost-a (pročitajte naš Midphase pregled i WestHost pregled). Donijet ćete vam dodatnih 12 USD godišnje, što nije najskuplje što smo vidjeli, ali nije ni najjeftinije.. 

InMotion hosting

InMotion Hosting uključuje potrebne sigurnosne značajke za zaštitu vaše web stranice. Kao i kod SiteGround-a, osigurani ste besplatnim SSL / TLS certifikatom, automatiziranim dnevnim sigurnosnim kopijama i jednostavnom Cloudflare integracijom. InMotion hosting ipak ide korak dalje, uključujući i zaštitu od zlonamjernog softvera. 

InMotion Hosting će putem planova skenirati vašu web stranicu na ranjivosti i patch ih svakodnevno. Ako se nađe zlonamjerni softver, besplatno će ga staviti u karantenu. S obzirom na takvu uslugu koja bi mogla koštati više od 100 USD godišnje, recimo, HostMonster, uključivanje InMotion Hostinga je impresivno (pročitajte našu recenziju HostMonster). 

Što se tiče privatnosti, InMotion hosting jednako se podudara s SiteGroundom. Privatnost domene plaćena je usluga, nažalost, izvođenje 13 dolara godišnje. Iako se ne razlikuje mnogo od SiteGround-a, bilo bi lijepo vidjeti da se to nudi besplatno. 

No, politika privatnosti je solidna. InMotion Hosting kaže u odjeljku 4.6 pravila: “ne prodajemo ili iznajmljujemo adrese e-pošte nikome izvan tvrtke. Tvrtka također neće dijeliti adrese e-pošte nepovezanim trećim stranama ili povezanim društvima. ” Što se tiče ostalih osobnih podataka, pravila o privatnosti nisu jasna.

Pet okruglih misli

Iako nisu sve stvari izjednačene u ovom krugu, mogle bi i biti. InMotion Hosting ima drugačiju formulaciju u svojoj politici privatnosti i naplaćuje još 1 USD godišnje za privatnost domene, ali sveukupno gledano, web domaćini se ravnomjerno podudaraju. Glavna je razlika zaštita od zlonamjernog softvera InMotion Hosting koja nedostaje SiteGround. Dovoljno je da se InMotion Hosting vrati na ploču. 

Runda: Sigurnost i privatnost za InMotion Hosting

Logotip SiteGround
InMotion Hosting Logotip

6

Završne misli

Ta je usporedba, više nego kod ostalih, bila bliska. InMotion hosting i SiteGround izvrsne su usluge, ali za značajke, cijene i brzinu, SiteGround je najbolja opcija. 

Pobjednik: SiteGround

Međutim, InMotion Hosting je još uvijek odličan izbor. Nudi dugačak popis vrsta hostinga, izvrsnu korisničku uslugu i solidan popis značajki za pokretanje. Uprkos tome, ako smatrate da trebate pregledati više, pogledajte našu arhivu web hostinga. 

Mislite li da je i SiteGround bolja opcija? Ako ne, zašto vam se više sviđa InMotion Hosting? Javite nam svoje misli u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala vam na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map