Najbolji softver za upravljanje projektima 2020: Izvršiti to sa stilom

Softver za upravljanje projektima je gužva s puno odličnih izbora koji se natječu za vašu pažnju i dolare. Najveće svjetske tvrtke koriste alate za bolji i pametniji rad, a tvrtke svih vrsta iskorištavaju brojne korisne značajke.


Tijekom godina pregledali smo obilje programa i podijeliti ono što smo naučili u ovom pregledu najboljeg softvera za upravljanje projektima.

Dobar alat za upravljanje projektima može utjecati na vašu konačnu vrijednost. Eliminiranjem rada s drogama, pojednostavljivanjem komunikacija i pohranom kritičnih datoteka na jedno mjesto, vaš tim olakšava život i pomaže vam da postignete više posla za manje vremena.

Ovaj je pregled najbolji alat koji smo pogledali. Da bismo vam omogućili pregled krajobraza, naš najdraži favorit je ponedjeljak.com, pa preskočite ako žurite. Odabrali smo ga zbog kombinacije upotrebljivosti i snage.

Prvak Wrike odlazni je još uvijek veliki napadač, ali je kompleksniji. Ako vam je potrebno upravljanje ovisnošću i podustupke, bolji je izbor. Pored toga, naši drugi favoriti nude različite stvari, pa pročitajte i pokušajte pronaći onu koja vam odgovara.

Evo naših prvih 5 softverskih rješenja za upravljanje projektima:

Želite li pogledati cijeli popis? Omogućili smo vas ispod .

Ako tražite neke posebne slučajeve upotrebe za svoj sljedeći projekt, evo nekoliko članaka koji će vam pomoći u tom putu: 

 • Besplatni softver za upravljanje projektima
 • Softver za upravljanje projektima za freelancere
 • Softver za upravljanje projektima za mala poduzeća 
 •  Softver za upravljanje projektima za Mac
 • Softver za upravljanje projektima Kanban-a
 • Scrum Software

Kako odabrati najbolji softver za upravljanje projektima

Na tržištu upravljanja projektima postoji velika konkurencija, pa razlikovanje najboljih platformi može biti izazovno. Neki imaju neobične značajke, mnogi imaju upit ili dva, a većina je dobra u određenom aspektu upravljanja projektima.

Među našim najboljim odabranicama nema prljavštine, pa vam savjetujemo da utvrdite vlastite prioritete, a zatim pročitajte naše preglede i provjerite koji najbolje odgovara vašim potrebama. Svi ovi alati nude besplatnu probnu probu, a većina vam omogućuje prijavu bez detalja o kreditnoj kartici, pa razmislite o tome što želite, a zatim odaberite jedan i testirajte ga.

Jezgra upravljanja projektima

Upravljanje zadacima ključno je za većinu softvera za upravljanje projektima. Zadaci se mogu nazvati “pitanja” ili “stavke”, ali alati koji mijenjaju terminologiju i dalje djeluju na gotovo isti način. Zadaci se mogu dodijeliti članovima tima i zakazati ih. Kada završe, možete ih označiti kao dovršene i svi će vidjeti što treba učiniti.

Mnogi alati idu dalje i omogućuju vam da razvrstate zadatke u podzadače, a neki nude potpuno upravljanje ovisnostima. To vam omogućuje da provjerite jesu li svi zadaci koji ovise o drugima zakazani nakon tih zadataka, što će vam pomoći da izbjegnete skupa kašnjenja.

Slijedi prikaz onoga što alati za upravljanje projektima nude u pogledu podtačaka i upravljanja ovisnostima:

Najbolji softver za upravljanje projektima: Zadaci: Ovisnosti zadatka:
monday.com
Wrike
TeamGantt
asana
Freedcamp
Podio
Smartsheet
Leankit
Airtable
Mavenlink
Osnovni logor

Značajke

Proučavamo nekoliko značajki prilikom procjene softvera za upravljanje projektima. Mnogo prostora za pohranu korisno je za dijeljenje datoteka povezanih s projektima. Ako samo dijelite dokumente i slike, nećete trebati ogroman iznos, ali vaše će potrebe biti veće i s video i audio.

Neki alati nude neograničen prostor, ali obično postoje ograničenja veličine datoteke. Iako se razlikuju, pa ako imate specifične potrebe, možete provjeriti detalje. Ako želite premjestiti puno datoteka na mreži, članci o našem poslovnom oblaku za pohranu nude puno načina za to kada se postave na mreži.

Integracije s drugim platformama mogu proširiti domet aplikacije i pomoći vam da što više svog poslovanja zadržite na jednom mjestu. Osim dijeljenja datoteka, možete integrirati svoju e-poštu i kontakte, kao i zadatke iz drugih aplikacija za upravljanje.

Većina alata integrira se s najmanje nekoliko platformi, ali neki vam omogućuju povezivanje s mnogo više. Ovdje je vrijedno spomenuti Zapier jer se alat koji se integrira s njim može povezati s ogromnim rasponom aplikacija.

Neke su platforme neuobičajene ili dvije značajke. Vrijedno ih je paziti jer bi oni mogli utjecati na vašu stvarnu vrijednost. Na primjer, blokovi Airtablea nude neuobičajenu funkcionalnost, a Mavenlink ima snažne financijske značajke. Naši članci o računovodstvu na mreži također će biti zanimljivi ako tražite alat usmjeren na novac.

Ugrađeni timski chat i sustavi za razmjenu poruka uobičajeni su, kao i mogućnost komentiranja i dokumentiranja pojedinih zadataka. Neki alati imaju zajedničko stvaranje wikija ili vođenje bilješki pomoću kojih možete dokumentirati svoje projekte i pratiti sve sa najnovijim dostignućima.

Te mogućnosti komunikacije olakšavaju članovima vašeg tima ostanak na istoj stranici, bez obzira gdje se nalazili, i uživaju u prednostima daljinskog rada.

Alati za reviziju su također dobri, a mogu biti od velike važnosti za one koji trebaju voditi ljude da budu odgovorni ili žele vidjeti tko radi što.

Konačno, korisne su vam mobilne aplikacije, jer vam omogućuju da vodite računa o stvarima kada niste izvan radnog stola. Većina platformi ima namjenske aplikacije za Android i iOS.

Pogledi Galore

Jedna ključna razlika između ovih alata je kako oni prezentiraju vaše podatke. Pristup u stilu kanbana je uobičajen, razvrstavajući svoje zadatke u stupce koji predstavljaju različite faze vašeg projekta.

Možda ste čuli za Trello. To je dobar alat, ali nije dovoljno složen da bi prešao liniju koja razdvaja upravljanje zadacima i upravljanje projektima (pročitajte naš Trello vodič za početnike). Trello koristi ploču kanban kao svoj pogled, kao i ponedjeljak i LeanKit.

Ostali alati koriste Ganttovu tablicu koja vam pokazuje kako sve stane zajedno. Ganttovi grafikoni omogućuju vam da vidite koje zadatke prvo trebate obaviti i razraditi ako promjene koje napravite uzrokovat će probleme s vašim tijekom rada.

Neki koriste običan stari popis, koji djeluje dovoljno dobro. Asana to dobro radi, kao i Wrike. Većina alata ima prikaz kalendara, kao i generatore izvještaja. Možete naći i više egzotičnih pogleda, poput PERT-a.

Najbolji alati nude više načina pregledavanja podataka, ali što se više pruža, bolje će sučelje biti potrebno da bi sve bilo jasno.

Pristup

Ovi alati koriste različite pristupe. Neki, poput Freedcampa i Asane, prijateljski su se okrenuli uz rame, čineći ih dobrodošlim i jednostavnim za rad. Na drugom kraju spektra, alati kao što su LeanKit i Mavenlink čvrsto usredotočuju na zarađivanje vašeg poslovnog novca.

Neki vas usmjeravaju u određeni način rada, dok vam drugi nude slobodu da kontrolirate i pročistite sve u skladu s vašim potrebama. Ovi alati nude puno snage, ali ćete morati dobro razmisliti o odlukama koje donosite. Zapamtite, vaš je cilj olakšati vašem timu da sve obavi.

Koji vam je draži, spustit ćete se na vas. Imajte na umu da ako pronađete jedan alat nije za vas, drugi će se osjećati drugačijim od upotrebe, iako imaju sličnu strukturu. Ako vam se ne sviđa prvo što pokušate, ne odustajte.

Sigurnost i privatnost

Cijenimo uslugu koja vaše podatke čuva sigurnima i privatnima. Da li je ili ne, teško je procijeniti, ali pogledamo uporabljenu enkripciju i potvrde koje posjeduje, kao i njegovu politiku privatnosti.

Cijenimo SOC 2 certifikate i usklađenost s EU-USS-om. i Swiss-U.S. štiti privatnosti i Opća uredba o zaštiti podataka. O njemu možete pročitati u našem GDPR djelu.

Dobre su i usluge koje nam pružaju mogućnosti za podešavanje naših postavki pristupa. Ako možete postaviti vlastite sigurnosne politike i kontrolirati način provjere autentičnosti korisnika, možete uspostaviti pravi balans između sigurnosti i upotrebljivosti.

Ako imate problema s izradom pravila o zaporkama, naš način postavljanja snažnog vodiča za lozinku dat će vam savjete o tome što je prikladno.

Važne su i značajke poput dvofaktorske provjere autentičnosti. Pročitajte naš članak o autentifikaciji s dva faktora ako želite saznati zašto.

Na Internetu vrebaju mnoge opasnosti, kao što opisuju naši članci o sigurnosti na mreži. Naše omiljene usluge čine sve što mogu kako bi vas zaštitile od štete. Izaberite dobru i budite sigurni.

Servis i podrška

Softver za upravljanje projektima ne postoji kako bi vam pomogao da napravite lijepe ljestvice. Tu je vam pomoći da vaš projekt ubrza i otkloni probleme. Ako naiđete na problem, kritično je da ga riješite što je prije moguće. Pažljivo pratimo mogućnosti podrške koje svaka platforma ima.

Uz dokumentaciju i vodiče, razmotrimo i mogućnosti koje imate za kontakt i obično ćemo pokušati jedan ili dva kako bismo bili sigurni da su odgovori brzi i točni.

Cijenimo što smo mogli stupiti u kontakt pomoću kontaktnog obrasca ili adrese e-pošte, kao i mogućnostima uživo, poput telefona ili izravnog razgovora. Također smo u potrazi za pretjerano oduševljenim prodavačima i pitanjima privatnosti – uhvatili smo pomoćno osoblje kako pristupa internim projektima prije, na primjer.

Alati

Bez dodatnog divljenja, evo našeg popisa. Počet ćemo s omiljenom uslugom, monday.com

1. ponedjeljak.com

Ako želite nešto jednostavno za korištenje, s glatkim, modernim sučeljem, ne tražite dalje od monday.com. Vodenje projekata čini lagan, ali ima puno naprednih značajki, unatoč prijateljskom sučelju.

ponedjeljak-ploča
monday.com ima lijep prikaz kanbana za upravljanje svojim projektima.

Projekt može prikazati na različite načine, a njegov glavni kanban prikaz dopunjen je kalendarom, vremenskom trakom, zapisnikom aktivnosti i prikazima grafikona.

Također je prilagodljiv, nudi veliku kontrolu nad poljima i omogućava vam da postavite sustav tako jednostavan ili kompliciran koliko vam je potrebno. Dolazi s mnogo predložaka, omogućavajući vam da brzo započnete i sagledate različite načine korištenja platforme.

Dobivate dosta prostora za pohranu, s 5 GB na osnovnom nivou i neograničenim prostorom na Pro planu. Također možete koristiti podatke na drugim platformama putem svojih integracija sa Zapier, Slack, Trello i Dropbox. Ako ga upotrebljavate sa Slackom, možda biste trebali pogledati i naš najbolji oblak za pohranu u vodiču za Slack.

Nudi vrhunsku sigurnost, uz GDPR i EU-USS. Sukladnost sa zaštitom privatnosti, SOC 2 certifikat i 256-bitna enkripcija. Također imate mogućnost korištenja dvofaktorske provjere autentičnosti, kao i širok raspon sigurnosnih postavki i zapisnika. Naših 99 besplatnih alata za zaštitu članka o privatnosti navodi puno drugih načina na koje možete zaštititi svoje podatke.

Uz obilje smjernica u aplikacijama, monday.com ima veliku bazu znanja i redovne webinare za pomoć u učenju. I njegova je podrška brza, a vraća nam se za samo četiri minute. To je odličan izbor ako se brinete da li ćete se zaglaviti pri prvom korištenju.

monday.com cijene počinju od 25 USD mjesečno za tim od pet korisnika, tako da je izvrsna vrijednost ako je vaš tim pristojne veličine. Ako ste samo jedan ili dva od vas, to nije dobro, ali to možete provjeriti besplatno, ljubaznošću suđenja za 14 dana. Da biste saznali više o tome, pročitajte našu recenziju monday.com.

2. Wrike

Wrike ima odličan skup značajki, uključujući upravljanje ovisnostima, izradu izvještaja i prikaze kalendara, koji se mogu preklapati jedan preko drugoga radi usporedbe rasporeda.

wrike-aktivnosti-izvješća

Možete prenositi datoteke i priloge i ostavljati komentare na njih, uključujući i određene točke video datoteka, što Wrike čini korisnim alatom za rad s videozapisima. Na njegovom besplatnom planu dobivate 2 GB prostora za pohranu, što se na Enterprise razini popelo na 100 GB. Ako koristite puno velikih datoteka, poželjno je da su zaštićene u slučaju katastrofe, pa pogledajte naš članak o najboljim mrežnim sigurnosnim kopijama za upute.

Ima dvofaktornu provjeru autentičnosti i Enterprise korisnici dobivaju impresivan izbor sigurnosnih opcija. Uz upravljanje pravilima o zaporkama dobivate kontrolu nad pohranom datoteka i mrežnim pristupom. Možete čak i blokirati ljude s nepriznatih IP adresa kako bi potencijalnim hakerima bio otežan život. Naš članak o cyber-kriminalu sadrži savjete za izbjegavanje problema s mrežom.

Wrike ima izvanrednu podršku. Na naš upit o live chatu dobili smo odgovor za tri minute, a na pitanje koje smo postavili njegov kontakt obrazac odgovoreno je za 30 minuta tijekom vikenda Dana zahvalnosti. Možete i razgovarati telefonom s nekim, ako vam je draže. Postoji i velika baza znanja koja će vam pomoći ako se zaglavite.

Iako je vrhunske kvalitete, Wrike nije preskup, pa čak i ima besplatan plan. Po 9,80 dolara njezin osnovni plan neće slomiti banku. Njeni premium slojevi su skuplji, ali dobijate mnogo za svoj novac, uključujući finu kontrolu nad navedenom sigurnošću.

To je jedna od najboljih platformi za sve oko sebe i toplo je preporučujemo. Više o tome možete pročitati u našoj recenziji Wrike.

3. Asana

Ako se brinete da alati ovdje zvuče previše složeno, Asana je možda onaj za vas. Jednostavna je upotreba koliko želite i sjedi na desnoj strani upravljanja zadacima nasuprot raspravi o upravljanju projektima, daje vam dovoljno kontrole za učinkovito upravljanje projektima, a da pritom ne radite toliko postaje zbunjujuće.

Glavni je pregled samo popis zadataka, ali možete dodati podvrste kako biste ih slomili. To uključuje upravljanje ovisnosti o plaćenim planovima, kao i ispitivanje, upravljanje resursima i razne integracije. Postoje i prikazi kalendara i vremenske trake, a vi dobijate neograničen prostor za pohranu privitaka.

asana-slavlje

Asanane proslave odličan su način da vas nagradite za obavljene stvari i dodate dašak zabave u vašu radnu rutinu. Oni također mogu motivirati osoblje i povećati angažman. Dok izvršavate zadatke, ponekad ćete naći jednoroga ili narkula koji se mota po ekranu ili ćete ispod prozora vidjeti živopisno lice. Ako te stvari ne motiviraju, nemaš dušu.

Ako vam je stanka od posla, potražite naše članke o zabavi kako biste se zabavili na mreži.

Asana ima upotrebljivi besplatni sloj koji je idealan za upravljanje osobnim projektima ili kao listu brzih zadataka. Plaćeni planovi počinju od 9,99 USD po korisniku mjesečno. Započeti sa svojim besplatnim planom i nadogradnjom ako trebate značajke odlična je ulazna točka ako ste novi na softveru za upravljanje projektima.

Ni o sigurnosti ne morate brinuti, jer Asana ima SOC 2 certifikat. Dostupna je i pojedinačna prijava i SAML ako želite osigurati sigurnost podataka. Pročitajte naš članak o kibernetičkom kriminalu da biste saznali više o mrežnim gremlinima koje trebate izbjegavati.

Ako razmišljate o Asani, pogledajte našu recenziju Asana. Vodič za početnike Asana odlično je mjesto za početak ako učite koristiti softver.

4. TeamGantt

Ganttova karta može vam biti od koristi pri upravljanju projektima jer vam pokazuje kako se sve uklapa i omogućuje vam da unaprijed uočite probleme s zakazivanjem. Također možete lako premještati zadatke i vidjeti kako vaše promjene utječu na širi projekt.

timski Gantt-uzorak-projekt

TeamGantt radi ono što piše na limenici, dajući vam Gantt-ov alat pomoću kojeg se svi u vašem timu mogu zadržati na istoj stranici. Uz pregled Ganttovog naslova, dobivate prikaze popisa i kalendara za praćenje stvari i nekoliko načina filtriranja i upravljanja informacijama koje vidite.

Pomicanje zadataka u TeamGanttu je jednostavno, što je odličan način za vizualnu organizaciju i reorganizaciju projekata. Dodavanje ovisnosti je jednostavno, a sukobi zakazivanja označeni su crvenom bojom, brzo ih privukući na njih.

TeamGantt nudi značajke praćenja vremena kako bi vam pomogao da vaš proračun bude pod nadzorom i omogućuje vam dodjeljivanje prekretnica. Možete upotrijebiti njegovu osnovnu značajku za usporedbu rezultata s vašim očekivanjima i u skladu s tim pročistiti svoj pristup. Ako trebate poboljšati svoj tijek rada, pročitajte članak o najboljim alatima za virtualni tim softvera za korisne opcije.

TeamGantt vam olakšava predloške i koristan uzorak projekta. Također ćete dobiti puno pomoći i teksta koji vam daju savjete. Postoji velika baza znanja, desetine video zapisa o pomoći i redovnih predavanja uživo koji će vam pomoći i da naučite kako ga koristiti. Njegov tim za podršku odgovarao je i na naše upite u pravo vrijeme.

Jeftin je sa besplatnim planom za do tri korisnika, a sljedeća dva sloja koštaju otprilike 8 USD i 12 USD po korisniku. Možete isprobati plaćene planove besplatno prije nego što odlučite koje ćete značajke trebati. Ako razmišljate o prijavi, pročitajte naš TeamGantt pregled za više pojedinosti.

5. Freedcamp

Freedcamp je pridošlica na našoj listi favorita, ali zaradi svoje mjesto ugodnim za upotrebu, bogatim značajkama i jeftinim. Te stvari nije lako nabaviti u jednom paketu, ali to je ono što ovdje dobivate.

freedcamp-Gantt

To je jeftino kao što mu ime kaže, sa besplatnim slojem, nekoliko ultra-jeftinih slojeva te planova Business and Enterprise koji koštaju puno manje nego na većini platformi. Tu su i dodatni popusti za neprofitne organizacije i nastavnike, što Freedcamp čini odličnim izborom za njih.

Čak i na slobodnom nivou, imate neograničenu količinu prostora za pohranu, što je snažan razlog za korištenje platforme ako imate puno datoteka za dijeljenje sa svojim timom. Ograničenje veličine datoteke za korisnike koji ne plaćaju je samo 10 MB, što može biti restriktivno, ali povećava se na drugim planovima.

Ima mnoga proširenja s vlastitim tržištem aplikacija. Oni su miješana torba, ali imate puno izbora.

Tu su i izrada wikija i fakturiranje koji su izvrsne značajke s obzirom na cijenu platforme i mogu vam pomoći pri internoj dokumentaciji i administratoru. Također dobivate dvofaktorsku provjeru autentičnosti koja je uključena u njen relativno jeftin Enterprise plan.

Freedcamp nije besplatan, jer sve ne funkcionira savršeno, ali, nadamo se, poboljšat će se kako se razvija.

Njegova podrška brzo reagira na zahtjeve i ima pristojan izbor videozapisa i članaka baze znanja koji će vam pomoći u rješavanju problema. Ako razmišljate o prijavi, za više informacija pođite do našeg pregleda Freedcamp-a.

6. Podio

Podio kombinira jednostavnost upotrebe sa snagom i fleksibilnošću, a to čini i bez preskupih troškova, čineći ga jednom od naših najdražih platformi. Njegova polja vođena kodom korisna su opcija prilagođavanja i postoji mogućnost da ih kreativni tipovi upotrebe za ono što druge platforme ne mogu.

Uz besplatni plan, plaćeni slojevi kreću mu se od 7,20 dolara mjesečno. Čak i najjeftiniji planovi uključuju obilje mogućnosti, a besplatnu ponudu vrijedi testirati da biste vidjeli hoće li vam platforma odgovarati.

Podio drži stvari osnovnim, bez potiskova i ovisnosti, ali omogućuje vam praćenje radnih tokova postavljanjem odnosa između događaja. Također možete postaviti rokove i odrediti ljude da ih se pridržavaju, što je sjajan način da ljudi u vašem timu budu odgovorni.

Nudi neograničenu količinu prostora za pohranu, ograničenje veličine 100 MB, što bi vam moglo omogućiti da bez problema pokrećete većinu projekata. Koristi 256-bitnu enkripciju, pa vaši podaci trebaju biti sigurni i od znatiželjnih očiju. Ako vas brine špijuniranje prilikom upotrebe softvera u oblaku, pogledajte naš način zaštite vašeg članka o privatnosti.

Podio je podrška miješana torba. Odgovorio nam je brzo, ali njegov forum i webinari nisu toliko dobri koliko bi mogli biti.

Ima vlastito tržište aplikacija koje vam pruža sve vrste načina da ga proširite. Mnoge su aplikacije zapravo samo predloške, ali još uvijek korisne.

Podio-app-tržište

Podiova prilagodljivost čini ga odličnim izborom za praktične korisnike koji žele prilagoditi sve svojim potrebama. Više možete pročitati u našoj Podio recenziji.

7. Smartsheet

Smartsheet je alat za gluposti koji vam omogućuje da lako unesete podatke i strukturirate svoje projekte na strukturiran način. Na prvi pogled izgleda kao proračunska tablica, ali s njom možete učiniti puno više nego što možete s Microsoftom poput Excela.

Smartsheet-predložak

Postoji nekoliko predložaka koji će vam pomoći da započnete, a odabirom pravog možete uštedjeti puno vremena.

Podaci na listovima mogu predstavljati sve što želite. Ako ga postavite za upravljanje projektima, predmeti će vjerojatno biti zadaci. Možete im dati početne i završne datume, kao i dodijeliti ih kome želite. Možete stvoriti i podvrste i svakom zadatku dodijeliti prethodnika, pa je i upravljanje ovisnostima dostupno.

Svoje projekte možete pregledati na više načina. Postoje Kanban prikaz i Ganttova karta, kao i kalendar, tako da niste stalno zaglavljeni u načinu rada proračunskih tablica..

Ima jak izbor dodataka. Osim integriranja s platformama poput Jira i Salesforce, ima nekoliko vlastitih ekstenzija koje nude više mogućnosti.

Sa 250 GB prostora za pohranu po korisniku, imate puno prostora za dijeljenje datoteka. Ako vam treba još, pogledajte članak o najboljem internetskom pohranu za timove. Smartsheet se dobro integrira s tim i ima mogućnosti rada s Google diskom, Dropboxom i Microsoft OneDriveom.

Cijene kreću od 14 USD mjesečno, a poslovni plan od 25 USD nudi većinu glavnih značajki. Možete ih isprobati besplatno 30 dana ako želite znati šta može učiniti za vas.

U našoj smo recenziji Smartsheet dali visoke ocjene Smartsheetu. To je tiho učinkovit alat koji dobro funkcionira, a mi tijekom svog vremena s njim nismo imali probleme niti značajne probleme..

8. LeanKit

LeanKit je alat za upravljanje projektima usmjeren na poslovanje koji je prepun korisnih značajki. Izgleda komplicirano, ali ne treba puno vremena da to shvatimo. Ona se temelji na Kanban prikazu i omogućava vam da prilagodite njegov izgled, tako da stupci mogu predstavljati različite stvari.

Kad započnete s LeanKitom, vrijedno je pogledati njegov primjerak projekta koji je prepun predmeta koji objašnjavaju sučelje i značajke, a to je izvrstan uvod u platformu. Dobijate i besplatnu e-knjigu, što je zgodan, kompaktan vodič za upotrebu LeanKita, pa potražite ako je ne vidite na početku.

leankit-kanban

Ima neograničen prostor za pohranu, što je fantastično. No ograničenje veličine datoteke je 75 MB, pa ako vam treba više, pročitajte naš najbolji članak za pohranu u oblaku za sažetak vaših mogućnosti.

LeanKit vam pruža dosta kontrole nad pravilima o zaporkama i omogućuje vam da zaključate ljude koji čine pogreške, dajući vam način da se zaštitite od procurjele lozinke. Nema dvofaktornu autentifikaciju ili kriptirane privitke, što je šteta.

Ima puno integracija i predložaka, uključujući i mnoge koji su predstavljeni programerima softvera, koji će također cijeniti njegov dobro dokumentirani API.

Sve kreće od 19 USD po korisniku za njegov plan LeanKit for Teams, koji nije najjeftiniji vani, ali dobivate puno mogućnosti.

LeanKit izgleda složeno i prezentacija nije uvijek najbolja, ali je lakša za upotrebu nego što izgleda. Dali smo mu visoku ocjenu, pohvalivši njegove karakteristike i opću kvalitetu. Ima besplatno 30-dnevno probno razdoblje ako ga želite okrenuti. Pročitajte našu recenziju LeanKita za više detalja.

9. Prozračni zrak

Airtable je još jedna platforma slična proračunskim tablicama, s mnogim značajkama i vodičima na raspolaganju za daljnje napredovanje.

Njegovi „blokovi“ odličan su način da se proširi dodavanjem novih značajki i uključivanjem nekoliko ideja koje još nigdje nismo vidjeli. Iako su neki od njih prilično specijalizirani, sigurni smo da bi mogli biti transformativni za prave tvrtke, a potencijal za uštedu je ogroman.

airtable-predlošci

Airtable također ima možda najbolji izbor predložaka koje smo vidjeli u kategoriji. Oni započinju s novim projektom što je brže moguće i omogućuju vam eksperimentiranje s različitim postavkama, a da ne morate raditi sve sami.

Airtable ima izvrsnu podršku, nudi većinu opcija koje biste očekivali, kao i njegov “svemir”. Druga sjajna ideja, „svemir“, omogućava vam da potražite inspiraciju kroz druge projekte. Budući da je Airtable toliko svestran, korisno je vidjeti kreativne stvari koje su drugi napravili s njim. Ako ste ponosni na to što ste učinili, imate priliku i to da pokažete.

Airtable je ujedno i jedna od najboljih platformi za sigurnost i privatnost, uključujući sve značajke koje tražimo. Pored dvofaktorske provjere autentičnosti, ima AES 256-bitnu enkripciju i SOC certifikate. Osim toga, pruža informacije o IP adresama koje pristupaju vašem računu.

Ako niste zabrinuti zbog toga što će ljudi prisluškivati ​​vaše podatke, to ćete pročitati u članku o PRISMU, Snowdenu i državnom nadzoru.

Airtable ima besplatni nivo i jeftine plaćene planove koji nude više mogućnosti. Čak i ako započnete s besplatnim planom, možete isprobati Pro 14 dana da biste vidjeli isplati li se platiti. Pogledajte naš Airtable pregled za više.

10. Mavenlink

Mavenlink je sjajan alat za pomoć u zarađivanju. Ako se bavite svim stvarima, usluga je izvrstan izbor.

Ima snažan set značajki koji uključuje automatsko financijsko oruđe i generiranje računa. Možete ga koristiti i za praćenje vremena, a ako svemu dodijelite satnice, možete paziti na troškove. Ako vam je potrebna pomoć u upravljanju svojim financijama, vrijedno je pogledati naš popis najboljeg računovodstvenog softvera za pregled raspoloživih alata.

Mavenlink uključuje upravljanje ovisnošću i nekoliko prikaza, uključujući prikaz aktivnosti, grafikon Gantta i vrijeme i troškove. To nije najlakši alat za upotrebu, ali ima nekoliko mogućnosti prilagodbe, tako da možete učiniti da se vaš radni prostor osjeća kao kod kuće.

Nije jeftino, ali osim njegovih značajki, dobivate jaku sigurnost, s enkripcijom koja se koristi za tranzit i pohranu i dva SOC certifikata. Pruža dobar izbor opcija za upravljanje vlastitom sigurnošću, informacije o aktivnim sesijama, kao i podešavanje postavki zaporke za vaš tim.

mavenlink-security-postavke

Ako vam je potrebna pomoć u upravljanju zaporkama, pročitajte članak o najboljem upravitelju lozinki za savjete.

Mavenlink ima snažnu bazu znanja. Također ima podršku za chat uživo ako se zaglaviš. Postoji nekoliko problema s sučeljem, ali neće vas puno zadržati kad upoznate platformu.

Poslovni korisnici naići će na Mavenlink puno što će se svidjeti. Ako želite to provjeriti, postoji 10-dnevno probno razdoblje. Više o tome pročitajte u našoj recenziji Mavenlink.

11. Basecamp

Basecamp je pristupačan alat koji je korisnik jednostavan za upotrebu članova vašeg tima. Odličan je izbor za nastavnike koji će to dobiti besplatno, kao i one koji žele organizirati tim ili manje formalne uredske projekte.

Do ugodnog sučelja jednostavno je kretati, iako ima nekoliko manjih pogrešaka. Postoje čarobnjaci i savjeti koji vam pomažu da brzo i jednostavno napravite stvari, što znači da će odgovarati ljudima koji ne žele ulagati previše truda u smišljanje načina korištenja platforme.

Ima snažne komunikacijske značajke, kao i dijeljenje datoteka. Njegovi “Campfires” pružaju grupne chatove u kojima mogu sudjelovati svi iz vašeg tima i omogućuju vam dijeljenje audio i video zapisa.

Ako namjeravate iskoristiti njegove značajke dijeljenja videozapisa, također će biti koristan naš najbolji članak u oblaku za pohranu velikih datoteka.

Njegovo trominutno vrijeme reakcije na našu upit o podršci čini nas rekorderom u brzini podrške i ima jak izbor videozapisa i vodiča koji će vam pomoći ako se zaglavite..

Baznog kampa-poticaj

Zadatke možete dodijeliti ljudima, ali nedostaju mu podvrste i ovisnosti. Obavijesti dobijate kada stvari budu gotove i možete ih integrirati s vanjskim kalendarima.

Njegov jednostavan sustav cijena – 99 USD mjesečno, bez obzira na veličinu tima – mogao bi biti izvrsna vrijednost ako imate veliki tim, ali manje je ako je vaš tim malen. Ako padnete u potonji kamp, ​​pogledajte naše članke o malim poduzećima za softver koji bolje odgovara.

Unatoč Basecampovoj vanjskoj vanjštini, on ima jaku sigurnost i privatnost. Osim što ima šifrirane privitke, vaše podatke neće predati nikome, osim ako je to zakonski natjerano, a obavestit će vas ako se to dogodi. Saznajte više u našoj recenziji Basecamp.

Pros:

 • Dobra vrijednost za velike timove
 • Besplatno za upotrebu u učionici
 • Korisni čarobnjaci

Cons:

 • Skupo za pojedince ili male timove
 • Pitanja sučelja

Basecamp logotip

Basecamp pregled

9900 USD mjesečno

Posjetite Basecamp

Druge opcije

Postoje alati koji nam se nisu uvrstili u naš popis. ClickUp, o kojem možete pročitati u našoj ClickUp recenziji, usko je promašio rez. Redmine i GanttProject zaslužuju spominjanje kao alternative onima koji žele sve postaviti sami. Nisu uglađene, uslužne usluge poput većine opcija ovdje, ali provjerite želite li izazov.

Microsoft Project bio je previše gnjavaže za prijavu, pa nismo. Jira je uglavnom dobar i popis bi napravio da nije bilo pitanja privatnosti s njegovom podrškom, kao što možete pročitati u našoj Jira recenziji. Svidio nam se izgled Workamajiga, ali tvrtka nam nije omogućila pristup softveru na pregled. Napravi od toga što hoćeš.

Mislimo da ipak naš popis pokriva većinu baza, a vi biste ovdje trebali pronaći nešto što zadovoljava vaše potrebe.

Ocijenjeni su svi alati za upravljanje projektima

Završne misli

Softver za upravljanje projektima zrelo je područje s velikim izborom alata koji mogu promijeniti vašu ekipu.

Nismo pronašli nijedan loš alat i smatramo da je krajnje vrijeme da se korisnici povuku u konkurentno i visokokvalitetno tržište.

Naš omiljeni program, monday.com, pobjeđuje zbog svoje upotrebljivosti. Wrike je složeniji, ali nudi više snage. Basecamp je dobar alat za komunikaciju, dok je Mavenlink odličan za one koji su usredotočeni na novac.

Svi alati ovdje imaju besplatni nivo ili besplatnu probnu inačicu, pa se lako možete prijaviti i testirati bilo koji od njih. Ništa vas ne može spriječiti da isprobate nekoliko i otkrijete koji vam najviše odgovara.

Željeli bismo čuti jeste li isprobali neki od naših izbora ili imate preporuke za ostale. Ako su pomogli vašoj tvrtki ili projektima, voljeli bismo čuti o tome. Javite nam u komentarima u nastavku. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map