Najbolji VPN za Kodi u 2020. godini

Kodi je platforma za medijski centar otvorenog koda, s posebnim zanimanjem za strujanje; Streaming sadržaja zaštićen autorskim pravima, to jest. Kodi je bogat piratstvom, i iako njegova namjeravana uporaba ne spada u tu kategoriju, to je ono gdje mnogi korisnici slijetaju. Ipak, s bilo kojim od naših najboljih VPN-a za Kodi, ove pravne probleme možete izbjeći.


Potpuna snaga VPN-a koristi se u kombinaciji s Kodi-jem. Dodaci poput Covenant ili Elysium sadrže knjižnicu filmova i TV emisija, a svi su dostupni za strujanje odmah. Iako se čini dovoljno nevinim, i dalje sudjelujete u ilegalnoj akciji, bez obzira koliko pametni bili.

Advokat vam neće poslati pismo o kršenju autorskog prava u poštu prilikom upotrebe VPN-a i to je očita prednost, ali postoje i drugi. Naši najbolji dodaci za Kodi sport, na primjer, sadrže igre iz cijelog svijeta. S obzirom na vašu regiju, možda nećete moći gledati te igre ili se ikad sastaviti za njih.

Geoblokiranje, kao što je poznato, kompanije koriste kako bi spriječile jednu zemlju da pristupi sadržaju druge. Netflix prikazuje kuću karata samo na određenim lokacijama, a stanovnici koji nisu u Velikoj Britaniji zaključani su s BBC iPlayera.

VPN zaobilazi te blokove. Umjesto da se vaša lokacija prikazuje, možete se povezati s bilo kojim od poslužitelja u mreži da biste umjesto toga prikazali tu lokaciju. Najbolji VPN pružatelji imaju veliki izbor poslužitelja širom svijeta koji omogućuju pristup sadržaju u inozemstvu.

Kroz ovih sljedećih nekoliko tisuća riječi, uputit ćemo vas kroz najbolje VPN-ove za Kodi i zašto vam je potreban. ExpressVPN je najbolji naš VPN pregled za izbjegavanje geobloka uz održavanje stabilnog toka, zato pažljivo pogledajte kada odaberete onaj za vas.

Top 5 najboljih VPN-ova za Kodi 2020

Što VPN čini najboljim za Kodi

Možete odabrati bilo koji ol VPN i krenuti, ali vjerojatno ćete naići na neke probleme. Vidite, VPN-ovi pogađaju vašu internetsku brzinu kad se povežete s njima, bez obzira na to koliko je dobar pružatelj usluga, a to se ne kosi dobro s Kodi-jem.

Dodaci brišu popis izvora rublja, svaki s doslovno niskom vjerodostojnošću, tako da nema načina da se zna hoće li se određeni stream brzo učitati ili ne. Za Kodi morate koristiti najbrži mogući VPN osim ako ne uživate gledati vrti krug cijeli dan.

Obično to znači široku mrežu poslužitelja, što ima još jednu značajnu prednost za Kodi: geoblokove možete zaobići samo ako postoji server na lokaciji koju pokušavate podvaliti. Ako želite ragbi iz Zimbabvea, morat ćete se povezati s poslužiteljem u Južnoj Africi.

Ono što je najvažnije, imali smo na umu sigurnost. VPN bi trebao zaštititi vas u slučaju bilo kakvih pravnih sporova prilikom korištenja Kodi-ja. Odjeven je drugačije, ali strujanje s Kodijem i dalje je piratstvo.

Zbog toga smo osigurali da svaki pružatelj usluga poštuje stroga pravila o nepostojanju dnevnika, tako da na prvom mjestu ne postoje podaci o vašem povezivanju. Ići ćete potpuno anonimno, tako da možete strujati dok pravnici raspravljaju o tome je li Kodi zakonit ili ne.

1. Najbolji VPN za Kodi: ExpressVPN

ExpressVPN je najbolji VPN za gotovo sve (uključujući i naš najbolji VPN za Netflix ako je pitanje zakonitosti) i Kodi nije iznimka u tome. Poslužitelji u 94 različite zemlje čine geoblokove lako zaobići, povoljno smještene u medijska čvorišta svijeta. Skupo je, ali pruža sve što možete poželjeti od VPN-a za Kodi.

Ipak, brzina je najimpresivnija. Primijetili smo, u najvećem slučaju, 10-postotno smanjenje brzina kad smo povezani. To je ogromno za Kodi, posebno s ciljem glatkog toka od 1080p. S ExpressVPN-om vjerojatno nećete primijetiti razliku.

Postoji i masivna poslužiteljska mreža koja ih omogućuje sigurnosnu kopiju. Možete strujati sve međunarodne sportove koje želite ili pronaći verziju najnovijeg filma Marvel u Koreji, bez obzira na mjesto.

Ostali razlozi koji volimo ExpressVPN

Međutim, o usluzi se može puno više toga svidjeti. Uz svaki plan uključuju se aplikacije za mobilne uređaje i radne površine kako biste mogli kriptirati sve svoje veze. Za Kodi postoji aplikacija koju možete instalirati izravno na okvir ili jedan na usmjerivač za sav promet na vašoj lokalnoj mreži.

Tvrtka je sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima, a najbolja je u poslu za šifriranje. Čak i u Kini gdje su napredne metode otkrivanja VPN-a, ExpressVPN leti pod radar.

Kombinirajte to sa strogim pravilima o zapisivanju i zaštićeni ste od bilo kakvog gonjenja zbog kršenja autorskih prava.

ExpressVPN je najbolji od najboljih sa masivnim izborom poslužitelja, jakom sigurnošću i bez žrtvovanja u brzinama. Tehničari će se radovati opciji mogućnosti i pažnji na detalje usluge usprkos troškovima. Pročitajte naš ExpressVPN pregled da biste vidjeli kako zaokružuje VPN spektar ili jednostavno isprobajte uslugu za sebe uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

2. NordVPN

NordVPN smanjuje mogućnosti koje ExpressVPN ima, ali uz dobit niže cijene i više istodobnih veza. Nećete dobiti opsežni popis poslužitelja, ali još uvijek postoje serveri u 60 različitih zemalja.

U tih 60 različitih zemalja nalazi se više od 5.000 poslužitelja. Iako ne optimizirate brzine na temelju lokacije koliko ExpressVPN, postoji još mnogo izbora za zaobilaženje geobloka.

Međutim, brzina ubrzava zbog nedostatka poslužitelja. ExpressVPN osigurat će ne više od 10 posto pada, što ga čini usporedivim s vašom kućnom vezom. NordVPN može održavati brzinu za strujanje Kodija bez prekida u videozapisu, ali nema snage za zadatke poput mrežnih igara.

Usluga posebno za Kodi ne predstavlja problem. Struje za BBC iPlayer ili Covenant prolaze brzo, bez malo pauze, čak i pri 1080p, zbog čega je Nord jedan od naših najboljih VPN-a za BBC iPlayer, također.

Ostali razlozi koji volimo NordVPN

NordVPN pokriva sve baze s programima za Windows, iOS, macOS i Android izvorno. Za Linux postoji aplikacija, ali mora biti instalirana ručno, dugotrajan proces, posebno ako se na vašem Linux uređaju radi o usmjerivaču..

Sigurni ste i bez pravnih problema. Sjedište NordVPN-a sjedište je u Panami, zemlji koja nema zakon o internetskim uslugama za održavanje dnevnika i u potpunosti to koristi. Pridržava se strogih pravila bez zapisivanja, s 256-bitnom AES enkripcijom kako bi se osiguralo da ste zaštićeni za vrijeme i nakon činjenice.

Možete pročitati našu NordVPN recenziju da biste vidjeli je li usluga tačna za vas ili je samo isprobajte. Postoji 30-dnevno jamstvo povrata novca poput ExpressVPN-a, ali cijena je u svakom slučaju dovoljno niska.

3. Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetu, ili PIA, jedna je od najpopularnijih VPN opcija na tržištu danas. Ima minimalistički dizajn koji početnicima omogućuje jednostavno ulazak, s dovoljno mogućnosti za uživanje i tehničara. To je ujedno i naš najbolji VPN za Linux zbog izvrsnog klijenta i nesmetanog postupka instalacije.

Postoji više od 3000 poslužitelja koji se nalaze u 32 različite zemlje širom svijeta, tako da nećete imati problema s navigacijom po većini geoblokova. Iako su baze tamo pokrivene, brzine pomalo pogađaju.

Iako ne toliko kao NordVPN. PIA sjedi između ExpressVPN-a i NordVPN-a u pogledu brzine, i dalje vodi pristojan zaron, ali ne onaj koji će utjecati na velik dio onoga što radite na mreži. Kod Kodija ćete i dalje primati streamove bez problema s međuspremništvom većinu vremena.

Ostali razlozi koji vole privatni pristup internetu

Glavni izvlačenje je cijena. PIA je daleko od stope ExpressVPN-a s čak pet istodobnih veza, plaćanje putem BitCoina i neograničena propusnost. Možete čak koristiti i onih osam Starbucksovih poklon kartica koje ste dobili kao poklone za plaćanje, što je lijep način da očistite veliku količinu..

Postavlja se odmah, ne zapisuje i štiti sve što radite na mreži. Da biste saznali više, pročitajte našu recenziju PIA-e ili se prijavite sada uz sedmodnevno jamstvo povrata novca.

4. CyberGhost

CyberGhost ima preko 4000 poslužitelja u svojoj mreži, a Kodi to u potpunosti iskorištava. Poslužitelji se spuštaju na šest kontinenata, s posebnim naglaskom u Velikoj Britaniji, tako da je iPlayer u potpunosti održiv za one izvan zemlje..

Brzina je također dobra. Važno je odabrati poslužitelj s najmanjim brojem mogućih korisnika da biste dobili stabilan protok s Kodi-em, ali primjerili smo male probleme. Možda ćete trebati kopati malo više kad odaberete poslužitelj, ali naprijed za Kodi je nevjerojatan.

Koristi sustav protiv otiska prsta, tako da ništa što radite ne može biti praćeno. Otisak prsta na pretraživaču jedan je od najtežih oblika za praćenje, posebno s nedostatkom opcija u Kodi-ju. Ovaj sustav znači da, čak i ako ste spojeni na daljinu, ništa vam se ne veže.

Ostali razlozi koji volimo CyberGhost

CyberGhost je jedan od najboljih kada je u pitanju privatnost. Svake godine objavljuju izvještaj o transparentnosti, u kojem su detaljno opisane stvari poput broja upita za provođenje zakona i zahtjeva DMCA. Njihovo je srce na pravom mjestu, a CyberGhost treba pohvaliti za to.

Postoje aplikacije za svaki glavni operativni sustav, uključujući iOS, Windows, macOS i Android. Instalacija je moguća na Linuxu, ali mora se izvršiti ručno. Iako postupak traje neko vrijeme, CyberGhost ima opsežnu kopiju u kojoj je detaljno opisano kako to učiniti.

Iako se opcije ExpressVPN-a i niska cijena PIA-e ovdje ne nalaze u sredini, CyberGhost je i dalje sjajna usluga koja Kodiu nudi mnogo vrijednosti. Možete pročitati našu recenziju CyberGhost da biste saznali više ili uskočili izravno s garancijom povrata novca.

5. IPVanish

IPVanish pogađa u većini pravih područja, s jakim naglaskom na anonimnost, divno dizajnirano sučelje i poslužitelje širom svijeta. Želi ga koristiti za Kodi, uz detaljne članke koji objašnjavaju kako ga postaviti izravno na kutiju.

Cenzuru je lako zaobići s mrežom od više od 1000 poslužitelja na više od 75 lokacija. Svaki veliki medijski sport pogođen je odlikovanjem. Bez obzira gdje se nalazite ili što pokušavate strujati, to možete učiniti pomoću IPVanish-a.

Konkretno za Kodi, IPVanish ima aplikaciju za Amazonovu vatrogasnu televiziju. Budući da Kodi možete prebaciti na uređaj, ovo je jedan od najlakših načina za postavljanje i korištenje VPN-a bez ručne instalacije.  

Ostali razlozi koji volimo IPVanish

Sučelje je posebno impresivno. Aplikacija prikazuje sve dostupne poslužitelje i njihove lokacije, s predloženim opcijama na temelju mjesta na kojem se nalazite. I dalje možete pretraživati ​​i birati sami, s filtrima za regiju, ključne riječi i još mnogo toga.

Aplikacije za iOS i Android nose divan dizajn, optimiziran za obje mobilne platforme. Ovo je područje na kojem puno drugih VPN pružatelja usluga nedostaje, pa je lijepo vidjeti IPVanish.

Cijene su na visini, ali IPVanish ima sedmodnevno jamstvo povrata novca ako želite skočiti u pilotsku kabinu i isprobati uslugu sami. Ako vam treba malo više vremena za razmišljanje, pročitajte naš IPVanish pregled kako biste saznali zašto je usluga tako dobra.

Zaključak

Dani Kodija na divljem zapadu uskoro će biti iza nas, ali VPN-ovi pružaju način da i dalje uživamo u streaming platformi. Izvan toga, VPN će sve što radite putem interneta zadržati anonimno, veliki plus sa ili bez Kodija, posebno u Sjedinjenim Državama.

Sada kada imate VPN ljuljanje, provjerite našu arhivu Kodi gdje imamo udžbenike, popise najboljih i još mnogo toga. Koje ste pružatelje VPN odabrali? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map