Najbolji Netflix sjeckanja: Kako učiniti bolju stvar boljom

Netflix, lansiran 1997., jedan je od najvećih videozapisa na usluzi streaminga na zahtjev sa 125 milijuna pretplatnika. Postajući pretplatnik dobivate pristup raznim TV emisijama i filmovima, kao i pristup originalnom sadržaju Netflixa, poput emisija Kuća karata i Stranger Things.

Sadržaj možete strujati putem osobnog računala, pametnog televizora ili čak tableta. Iako Netflix nudi ugodno korisničko iskustvo, to iskustvo možete dodatno prilagoditi svojim potrebama, a u ovom ćemo vam članku pružiti najbolje Netflix hakove za upravo to..

Ako trebate proći kroz njegov geoblock i pristupiti sadržaju koji nije dostupan u vašoj državi, pročitajte naš najbolji VPN za Netflix članak prije ovog..

Pronalaženje najboljih scena na Netflixu

Jeste li prošli kroz desetine filmova i TV emisija na Netflixu, a da se niste mogli predomisliti, možda kad bi drugi ljudi dodatno zakomplicirali? Izbor možete preuzeti iz ruke koristeći Netflix Roulette. Može potrajati nekoliko parametara – IMDb ocjena, žanr i vrsta emisije – tako da ne biste završili s nečim što biste gledali samo ako je pištolj bio uperen u vas.

Ako želite izbjeći jednostavne kategorije poput “radnja” ili “komedija” ili ne želite gledati filmove koji se jedva uklapaju u te kategorije, možete koristiti tajne kodove Netflixa. Ti kodovi ukazuju na skupinu kategorija koje žanrovski raščlanjuju i sve ih možete pronaći ovdje.

Sve što trebate je staviti dostavljeni ID na kraj Netflix URL-a i voilà. Imajte na umu da kodovi ne rade svugdje; ovisno o vašoj lokaciji, možete imati pristup samo nekim žanrovima.

Želite li preporuku bez muke s dosadnim ocjenama? Vaš je najbolji kladiti da posjetite zemlju čuda na internetu, reddit. Točnije, subreddit / r / NetflixBestOf, gdje će vam posvećena zajednica ljubitelja TV i filma preporučiti dobre naslove koje su otkrili.

Netflix Enhancer Suite

Netflixov zvjezdasti sustav nije najpouzdaniji pokazatelj kvalitete, a opis može dodatno zamagliti vodu. Uđite u paket Netflix Enhancer, s kojim u jednom urednom paketu dobijete gomilu dodataka. Moći ćete vidjeti ocjene Metacritic, IMDb i Rotten Tomatoes. Paket također dodaje mogućnost pregleda prikolice.

General Netflix Hacks

Osim pronalaženja emisija, postoji puno načina na koje možete prilagoditi i svoje Netflix iskustvo. Pogledajmo nekoliko.

Optimizirajte svoj Netflix stream

Svi smo vidjeli taj zaštitni marker i to uvijek u najgorem trenutku – dok gledamo emisiju, po mogućnosti prije velikog trenutka. Skrivenom upravitelju struje Netflix možete pristupiti kad igrate naslov tako da držite Shift + Alt (Shift + Opt za Mac) i klikom na lijevu tipku, a ona vam omogućuje ispravljanje međuspremnika i druge opcije struje.

Ako upotrebljavate Chrome, pritisnite CTRL + Shift + Alt / Opt + S za pristup ovom izborniku. Imajte na umu da ćete možda morati žrtvovati kvalitetu slike da biste postigli brži iznos.

S druge strane, ako je veza stabilna, možete optimizirati HD, osobito ako ga plaćate. Mnogi korisnici zanemaruju provjeru svojih postavki struje, ali to možete učiniti na Netflix.com/HdToggle da biste bili sigurni da koristite HD. Međutim, budite sigurni da upotrebljavate WiFi kao podatke o HD guzzlama kao sutra.

Preuzmite emisije na Netflixu

Da, Netflix vam omogućuje preuzimanje omiljenih emisija pomoću aplikacije Netflix. To je zgodno ako planirate ići izvan pokrivenosti WiFi-ja ili ste u avionu. Možete čak i pohraniti emisije na svoju SD karticu. Značajka je dostupna na uređajima koji koriste Android 4.4.2 i noviji, kao i iOS 9.0 ili noviji.

Gledajte s prijateljima

Ako vaš najbolji prijatelj ili netko drugi ne može sjediti i gledati emisije pored vas, pokušajte s Rabbitom. Odlična je alternativa FaceTimeu ili Skypeu. Za razliku od tih usluga, s Rabbit možete pokrenuti prozor koji dijeli internetsko iskustvo – poput streaminga TV emisija ili filmova – sa svim članovima chata, a svatko tko je član može kontrolirati prozor.


© Bloggeek.me

Kick Out Moochers

Oni s bivšom ili proširenom grupom prijatelja koji su i dalje prijavljeni na svoj račun mogu ih brzo odjaviti na daljinu. Idite na “moj račun”, odaberite “odjava sa svih uređaja” i gotovi ste, nema više nautičara. Naravno, morat ćete i promijeniti svoju lozinku.

Izrežite svoj Netflixov popis

Netflixov ugrađeni marketing usredotočen je na to da gledate Netflix originale, pa ako te emisije dodate na svoju listu praćenja, one se prvo pojavljuju. Cijelo vrijeme. Što ako biste to mogli izbjeći i navesti svoje filmove i TV emisije redoslijedom kojim ste ih dodali? Kada promijenite jednostavnu postavku, možete to učiniti; Poništite odabir opcije “Netflix sugerira”, potvrdite “ručno naručivanje” i dobit ćete novu narudžbu popisa.

Izbriši iz povijesti

Možda ne želite da vas podsjećaju na onu groznu predstavu koju ste gledali ili je itko znao da ste podlegli cvrstim romantičnim komedijama? Svi smo bili tamo. Možete prilagoditi povijest pregledavanja pristupom gledanoj aktivnosti i klikom na “X” za emisije koje želite izbrisati; možete ukloniti i cijelu seriju drugim klikom.

Znajte svoje prečace

Naučite sljedeće računalne prečace kako biste svakodnevno gledanje učinili ugodnijim:

Strelica prema gore povećat će volumen; Strelica prema dolje smanjit će volumen

Stranica gore igrati će; Stranica niže zaustavit će se

F odvest će vas na cijeli zaslon; ESC izvući će te iz toga

Shift + strelica udesno brzo će naprijed; Shift + strelica ulijevo će se premotavati

Testirajte nove značajke Netflixa

Netflix stalno dodaje nove značajke, a ako ih želite provjeriti prije bilo koga drugog, možete. Idite na “izbornik računa” i prebacite “testiranje sudjelovanja” na “uključeno”. Većina je sitnih razlika, ali sve će poboljšati vaše gledanje, tako da je dobra ideja sudjelovati.

Prilagodi titlove

Ako ste strani film i puno se oslonite na titlove, jeste li znali da ih možete prilagoditi? Možete promijeniti boju, font, veličinu i još mnogo toga; sve što trebate učiniti je otići na odjeljak “vaš račun”, odabrati “svoj profil”, a zatim odaberite “izgled podnaslova.” Sada možete podesiti titlove tako da odgovaraju filmu koji gledate.

Zatražite Netflix emisije

Možda biste htjeli gledati određenu emisiju samo kako biste utvrdili da nije na Netflixu. Držite bradu jer nije sve izgubljeno – možete upotrijebiti ovu web stranicu za slanje do tri preporuke izravno na Netflix. To vam nije puno ako vam nedostaje mnogo emisija, ali nastavite tražiti koliko god puta želite i dobit ćete obavijest ako je dodana vaša emisija.

Završne misli

I to je to za naš arsenal hakova; Ako imate bilo kakvih ideja ili prijedloga, javite nam u komentarima u nastavku. Ako niste previše sigurni u Netflix, možemo preporučiti i naš Kodi vodič.

Ako ikada imate problema s otkrivanjem VPN-a, pogledajte naš članak o Netflix proxy pogreške. Zabavite se i uživajte u svojim novim hackima. Hvala na čitanju.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me