@Max SyncUp pregled

@Max SyncUp je besplatno osobno sigurnosno kopiranje rješenje za Windows korisnike. To je restriktivno, omogućava samo jedan profil po potrošaču bez ikakvih troškova. No, ipak omogućuje potpuno sigurnosno kopiranje, vraćanje i sinkronizaciju dokumenata s tvrdog diska što je fleksibilnija nego što je potrebno većini potrošača..


Obnavljanje podataka

Jedna od najvećih stvari koja se čini da muči korisnike slučajno je brisanje dragocjenih datoteka ili prijetnja pad sustava. Zbog toga su toliko ljudi uzeli u upotrebu sigurnosnih kopija utemeljenih u oblaku. @Max SyncUp omogućuje ovim potrošačima da te podatke lako prenose na internetski, SFTP ili WebDAV poslužitelj. Također podržava prijenos podataka na Google pogon za one s računom.

@Max SyncUp
© @Max SyncUp

@Max SyncUP ne koristi kompresiju za prijenos informacija. Međutim, podržani su ZIP i enkripcija za one koji ga žele koristiti. Uz to, kupci mogu sami odrediti koliko će revizija i koliko dugo biti pohranjeni u te datoteke.

Kada dođe vrijeme za vraćanje navedenih podataka, to je doista jednostavno poput klika na gumb. Opcija “Restore Now” na glavnom zaslonu omogućuje korisnicima da odaberu datoteke koje će ih preuzeti i brzo ih vratiti. U slučaju da datoteka ima isto ime kao i jedna koja se trenutno nalazi na tvrdom disku, @Max SyncUp će pitati prije prepisa dokumenta.

Sve o sustavu Windows

Jedno od najvećih ograničenja koje će neki korisnici pronaći je to da je kompatibilno samo sa Windows računalima. Mac, Linux, Ubuntu i Android sustavi neće moći iskoristiti ovaj sustav.

Kao što je rečeno, kompatibilan je s mnogim starijim verzijama sustava Windows, uključujući:

 1. Windows XP (32-bitni i 64-bitni)
 2. Windows Vista (32-bitni i 64-bitni)
 3. Windows 7 (32-bitna i 64-bitna izdanja)
 4. Windows 8 (32-bitna i 64-bitna izdanja)
 5.  Windows Server 2003 (32-bitni i 64-bitni)
 6.  Windows Server 2008 (32-bitni i 64-bitni)
 7. Windows Server 2008 R2
 8. Windows Home Server 2011
 9. Windows Small Business Server
 10. Windows Server 2012

Ovo je plus za korisnike Windows-a jer mnogi sustavi utemeljeni na oblaku ne podržavaju XP ili Vista unatoč broju korisnika koji i dalje rade s tim platformama.

Korisne značajke

Za razliku od direktnih sigurnosnih kopija protokola, @Max SyncUp omogućuje potrošačima sinkronizaciju između dva računala, bez prolaska kroz treću stranu. Korisnici trebaju imati softver prije početka preuzimanja softvera na oba računala. Međutim, kad se jednom uvedu, izbori za izradu sigurnosnih kopija su kopiranje u dvosmjernom obliku, kopiranje izvora u odredište, kopiranje odredišta u izvor, premještanje izvora u odredište ili premještanje odredišta u izvor.

Usluga nudi skočni prozor ladice koji će omogućiti jednostavno praćenje statusa i rezultata sinkronizacije. Ova značajka omogućuje korisnicima pokretanje profila i vraćanje datoteka. Uz to, postoje zapisnici koji prikazuju rezultate prijenosa.

@Max SyncUp
© @Max SyncUp

Iako @Max SyncUp nije kompatibilan s Mac OS-om, on omogućuje korisnicima stvaranje “sigurnosnih kopija temeljenih na poveznicama u stilu Apple Time Machine”. To znači da korisnici mogu kombinirati potpune sigurnosne kopije s inkrementalnim sigurnosnim kopijama ako žele. Korisnici također mogu kopirati podatke prema rasporedu ako žele. Opcije također omogućuju kupcima da dovrše prijenos samo kad se promijene informacije i odrede vrste datoteka koje uključuju ili isključuju iz prijenosa.

Korisnici kojima je potrebna pomoć lako mogu pronaći odgovore u dokumentaciji tvrtke. Ova opsežna knjižnica omogućuje vam pronalaženje odgovora na gotovo bilo koju temu. Objašnjavaju kako postaviti sigurnosne kopije protokola tako da se podaci prenose izravno na Google pogon ili WebDAV račun. Imaju korak po korak postupak kako postaviti sinkronizaciju u stilu Apple Time Machine za one koji su zainteresirani.

Vodiči također uključuju informacije o navigaciji do glavnog prozora, vraćanju datoteka i pregledu podataka iz izvora.

Kompatibilnost s Google diskom

Vjerojatno jedna od najkorisnijih značajki @Max SyncUp mora biti kompatibilnost s Google diskom. Na taj se način vaše datoteke ne premještaju samo s tvrdog diska na drugo računalo, već se neprimjetno prenose u oblak.

Za prijenos ovih dokumenata koristi se puna internetska veza, međutim, brzo se provodi. Potrošači također mogu vratiti bilo koju datoteku koja se nalazi na njihovom računu na Google disku, unatoč načinu prijenosa.

@Max SyncUp
© @Max SyncUp

Tijekom postavljanja profila korisnici jednostavno trebaju odabrati “Google pogon” i unijeti svoje podatke za prijavu. Nakon što je ovaj korak dovršen, čarobnjak bi trebao biti dovršen baš kao i kod svih ostalih postupaka izrade sigurnosnih kopija. Prijenosi će se odvijati onako kako vi naznačite kako treba dok ne promijenite protokole.

Korisnici moraju razumjeti da inkrementalne sigurnosne kopije kopiraju samo ono što je promijenjeno u datoteci, a ne prenosi dodatnu verziju. Možete napraviti dodatne kopije i preimenovati ih radi označavanja revizijskog broja, ali taj se korak mora učiniti ručno.

Tvrde veze (kako ih nazivaju) dat će vam prečace i stvorit će dokumente za nepromijenjene datoteke.

Rezimiranje @Max SyncUp

@Max SyncUp je koristan alat za one koji žele jednostavan način da podatke sačuvaju od mogućeg brisanja. Postoje neke lijepe značajke, poput jednostavno prebacivanja datoteka s računala ili izrade sigurnosne kopije izravno na Google disku, što može uštedjeti puno problema..

@Max SyncUp
© @Max SyncUp

Međutim, ni ovaj sustav nije kriv. Besplatni računi omogućuju vam samo postavljanje jednog profila, što znači da možete odlučiti slati svoje podatke na tvrdi disk ili prijeći na Google disk, ali ne i određene datoteke u jedan, a drugi dokumenti na drugi. Možete nadograditi na plaćeni račun u iznosu od 24,95 USD koji će vam omogućiti postavljanje više profila. 

Također je ograničeno na koji korisnici mogu koristiti uslugu, jer je ona trenutno ograničena samo na Windows operativni sustav.

Zaključak

Dno crta: za besplatnu uslugu, izvrsno je. Jednostavan je za upotrebu i brzo prenosi informacije zahvaljujući samo prijenosu promjena, a ne cijeloj datoteci. Mogućnost obnove jednostavnim klikom na tipku miša predstavlja plus.

Korisnici mogu upotrebljavati i značajku vraćanja s Google diska bez potrebe za otvaranjem računa u web-pregledniku. Softver možete preuzeti izravno s njihove web stranice.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map