Kako instalirati Fusion na Kodi

Kodi je odličan način za strujanje i gledanje svih svojih omiljenih filmova, TV emisija i glazbenih datoteka. Prije smo napisali članak o tome kako koristiti Kodi, ali sada ćemo govoriti o instaliranju Fusiona za upravljanje dodacima za ovu sjajnu uslugu.

Ono što Kodi čini jedinstvenim jest činjenica da možete birati među stotinama dodataka i imati jedinstveno iskustvo gledanja. Ti se dodaci obično nalaze u sferi zabave, ali postoje i neke praktičnije aplikacije (iako nema integracije s niti jednim od naših najboljih pružatelja usluga pohrane u oblaku).

Budući da je Kodi alat otvorenog koda (ali u cijelosti zakonit), više od 500 programera je na njemu dosad radilo na poboljšanju njegovih značajki. Što je još važnije, osmislili su tonu dodataka koji vam omogućavaju pristup cijelom svemiru strujnog audio i video sadržaja, tako da se nećete morati petljati s Netflix VPN-ovima..

Prije nego što razgovaramo o dodacima i onome što oni mogu učiniti, morate znati o Fusionu, upravitelju dodataka za Kodi.

fuzija

Za pristup divljini svijeta Kodi dodataka potrebna vam je Fusion. Zadani Kodi dolazi samo s malim popisom službenih dodataka koji se jedva ogrebaju po površini onoga što je dostupno. U stvari, ovaj službeni popis propušta neke od najboljih Kodijevih dodataka poput Exodusa, Genesisa i Elysium-a.

Da biste iskoristili ove najbolje dodatke i iskoristili sve mogućnosti Kodi-e, potreban vam je upravitelj dodataka poput Fusion-a koji će vam omogućiti pristup svim različitim opcijama dostupnim za Kodi.

To je rečeno, da vidimo kako instalirati Fusion.

Kako instalirati Fusion na Kodi

Evo detaljne upute o instaliranju ovog upravitelja dodataka.

 • Idite na početni zaslon i odaberite “sustav > “Upravitelj datoteka”
 • Unutar upravitelja datoteka kliknite na opciju “dodavanje izvora;” Ovo bi trebalo otvoriti mali dijaloški okvir.


© Jailbroken TV

 • U tekstualno polje koje kaže “Unesite staze ili pretražite lokacije medija” unesite http://fusion.tvaddons.ag. Potražite ga u gornjem dijelu dijaloškog okvira
 • U donjem dijelu dijaloškog okvira pronaći ćete tekstni okvir s oznakom “unesite naziv za ovaj izvor medija”. Ovdje dodajte “. Fusion”. Obavezno uključite točku prije riječi “fuzija”
 • Zatim pritisnite OK za potvrdu odabira
 • Vratite se na početni zaslon i idite na “sustav”
 • Ovo će otvoriti početnu stranicu postavki i na lijevom oknu možete vidjeti nekoliko opcija poput „izgleda“, „video“, „TV“ i tako dalje
 • Odaberite “dodaci” s ovih opcija
 • Otvara se zaslon dodataka i na ovom odaberite opciju “instaliraj iz zip datoteke”
 • Opet će se otvoriti različite opcije na desnom oknu. Iz ovog odaberite “.fusion”
 • Dođite do mapa unutar “. Fusion” i dvaput kliknite mapu pod nazivom “start -here”
 • Zatim odaberite “plugin.program.addoninstaller.zip” iz mape “start-here”
 • Pričekajte nekoliko sekundi za preuzimanje ove zip datoteke. Nakon što završite, dobit ćete obavijest
 • Vratite se na početni zaslon i ovog puta izaberite “programe”
 • U oknu “programi” odaberite “program za instaliranje”
 • Dvaput kliknite na ovaj izbor i instalacijski program će se pokrenuti
 • Kad ga prvi put pokrenete, bit će potrebno nekoliko minuta. Vidjet ćete čak i poruku koja kaže “stvaranje baze podataka”. Ne prekidajte instalacijski program dok se izvodi
 • Nakon što završite, spremni ste za odabir s dugog popisa dodataka

Iako se ovaj postupak činio dugim, nemojte se zastrašiti, jer treba samo nekoliko minuta da instalirate Fusion. Koraci su prilično razumljivi i nema šanse da na kraju napravite pogreške. Također je besprijekorno zaštićen, tako da nema šanse za pogreške ili pogreške.

Značajke fuzije

Fusion dolazi s mnogim cool značajkama za poboljšanje vašeg cjelokupnog gledanja i korisničkog iskustva. Evo nekoliko značajki koje čine Fusion popularnim upravljačem dodacima za Kodi.

 • Najveća prednost Fusion-a je pristup koji daje toni dodataka
 • Fusion omogućava programerima trećih strana da prošire mogućnost svojih aplikacija na Fusionu
 • Upotreba programa Fusion instalatora pomaže smanjiti ukupnu veličinu aplikacije jer nećete morati doprijeti do spremišta za svaki dodatak
 • Možete jednostavno dodati nove značajke ili prilagoditi svoje Kodi iskustvo kada koristite Fusion
 • Dolazi sa značajkom za uređivanje zvuka za obradu i generiranje zvuka
 • Omogućuje pristup različitim spremištima kako biste olakšali instaliranje bilo kojeg novog dodatka u budućnosti
 • Budući da podržava različite formate datoteka i slike, imat ćete više fleksibilnosti pomoću Kodi-ja
 • Možete ga čak koristiti i za šifriranje i dešifriranje vaših poruka e-pošte

Zahvaljujući svim tim prednostima i cool značajkama, Fusion je nesumnjivo najpopularniji Kodi-jev dodatak.

Zatim ćemo govoriti o nekim od najpopularnijih dodataka kojima možete pristupiti putem Fusion-a.

Popularni dodaci koje možete koristiti s fuzijom

Evo nekoliko popularnih dodataka u kojima možete uživati ​​kada instalirate Fusion.

Popisi UK UK


© Kodi Savjeti

Popisi popisa UK Turk-a još jedan je uredan dodatak s kategorijama za TV uživo, sport, dječje emisije, filmove, dokumentarne filmove i još mnogo toga. Ima jedinstven izgled koji vam zasigurno donosi osmijeh na lice.

Osim izgleda, visoko ocjenjuje i upotrebljivost. Za razliku od drugih dodataka, za dobar feed ne morate pretraživati ​​popis poslužitelja. Umjesto toga, sve što morate učiniti je samo da jednim klikom reproducirate željeni sadržaj.

odlazak

Exodus je jedan od najčešće korištenih Kodi dodataka, jer omogućava pristup svim TV emisijama i filmovima koje možete zamisliti. Za mnoge ljude to je sve na jednom mjestu za strujanje svih omiljenih sadržaja. Pretražuje tonu knjižnica, a to znači da imate mnogo bolji pronalazak što god želite.

Feniks

Phoenix je još jedan dodatak u nastajanju koji dolazi s puno sadržaja kao što su filmovi, TV emisije, dječji odjeljak i sport. Lijepo je imati knjižnicu i stvaraoci osiguravaju da se novi izvori stalno ažuriraju s njom. Postoji više od jednog suradnika Phoenixa i to je ono što čini ovaj dodatak fantastičnim izvorom da biste pronašli željeni stream.

Zen

Zen je dodatak sličan Exodusu, ali dolazi s puno više postavki i odjeljaka. Odlična značajka je da čak možete spremiti svoj omiljeni sadržaj u odjeljak nazvan “moj popis”. U pogledu funkcionalnosti sličan je Exodusu jer vam omogućava pristup raznim strujama i emisijama. Čak vam daje i popis poslužitelja za izbor.

SportsDevil


© HTPCBeginner

SportsDevil, kao što ime i govori, glavni je dodatak za ljubitelje sporta. Emitira i snimke i snimljene uživo. Osim sporta, prenosi i mnoge druge sadržaje uživo od dječjih emisija do kanala s vijestima i svega između toga.

Međutim, ovi potoci ponekad ne mogu funkcionirati, pogotovo ako previše ljudi istovremeno pokušava tok struje.

SOLI

SALTS, što znači “Stream All The Source”, zanimljiv je dodatak vašem arsenalu.

Svidjet će vam se ovaj dodatak, ako ste ljubitelj borbe protiv piraterije, jer ima mogućnost upotrebe plaćenih usluga zvanih Real Debrid Accounts. Kad plaćate, kvaliteta videa je također znatno bolja.

Postoji i besplatna verzija, iako je malo hit i promašaj.

Zaključak

Ukratko, Fusion je zgodan upravitelj dodataka koji će vam olakšati dodavanje širokog raspona različitih dodataka na svoj Kodi uređaj. Ti dodaci sadrže sav mogući sadržaj koji je danas dostupan, tako da možete sjediti i uživati ​​u omiljenim emisijama i filmovima.

U komentarima ispod podijelite svoje iskustvo o Fusion i Kodijevim različitim dodacima. Hvala na čitanju.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me