Kako instalirati Covenant na Kodi

Iako su Netflix, Amazon i Hulu sjajni, oni ne pokrivaju sve baze podataka. Ako ste, poput mene, ispunili svoj popis (nikada ga nećete ispuniti) i još uvijek želite gledati nešto drugo, morat ćete instalirati Covenant na Kodi.


Kodi, ako za to nikada niste čuli, besplatni je otvoreni izvorni medijski uređaj dizajniran za rad s Androidom, Windowsom i mnoštvom operativnih sustava pametnih televizora. Sama Kodi koristi se za pohranjivanje bilo kojeg medija koji već posjedujete, ali to nije mnogo zabave.

Kodi postaje zanimljiv s dodacima, a posebno sa Savezom. Ovo proširenje pronalazi bujicu filmova i TV emisija s interneta i prenosi ih. Ponekad čak možete pronaći filmove sa titlom koji još nisu objavljeni u vašoj zemlji. Međutim, imajte na umu da, iako je Kodi zakonit, piratstvo to nije, pa pripazite da zaštitite svoju privatnost.

Izlazak nad Savez

Prije Saveza, Exodus je bio omiljen za streaming filmova i TV emisija. Egzodus se više ne ažurira, ali Savez je potpuno ista stvar i još se uvijek održava. Mislite na to kao na najnoviju verziju programa Exodus, koji čini bilo koji vodič o tome kako instalirati Exodus na Kodi zastario.

Međutim, Covenant iz očitih razloga nije službeni dodatak za Kodi. Postavljanje može potrajati neko vrijeme pa smo željeli da vam olakšamo postupak. Unatoč tome što se Kodi proteže na više različitih platformi, postupak je isti, pa nemojte previše paziti na koji uređaj upotrebljavate.

Kako instalirati Covenant na Kodi

Prije nego što započnete, možda biste bili sigurni da koristite neki od naših najboljih VPN-a za Kodi tipove, jer u suprotnom možete doći u pravne probleme..

Omogući nepoznate izvore

Prije nego što sklopimo Pakt, moramo omogućiti Kodiu da instalira dodatke iz nepoznatih izvora jer Sporazum nije službeno podržan. Ovisno o verziji Kodija koju imate, to će možda biti omogućeno prema zadanim postavkama, ali provest ćemo vas kroz korake kako biste mogli provjeriti bez obzira.

Za ovaj vodič koristimo najnoviju verziju Kodi 17.4. Ako imate prethodnu verziju, koraci bi trebali biti slični, iako je sučelje malo drugačije.

Prvo otvorite Kodi i kliknite na ikonu postavki. Izgleda kao zupčić.

Zatim idite na “postavke sustava” koje bi trebale biti najudaljenija desna opcija u drugom redu.

Odatle samo idite na odjeljak dodataka i uvjerite se da se preklopnik “nepoznati izvori” nalazi desno. Pojavit će se obavijest koja vas upozorava na rizike instaliranja iz nepoznatih izvora, ali znamo što radimo. Samo kliknite “da” na to i bilo vam je dobro da krenete.

Sada imate postavku Kodi-a za dopuštanje ispravne instalacije Covenanta. Iako se možda ne čini ključnim korakom, kasnije će napraviti zbunjujući postupak ako barem ne provjerite.

Instalacija saveza

Nakon što uspijete instalirati dodatke iz nepoznatih izvora, vratite se na izbornik postavki (najvjerojatnije pritiskom na “bijeg”). Sada ćemo se prebaciti u “upravitelj datoteka”, treću mogućnost zadnjeg retka.

Unutar upravitelja datoteka dvokliknite “dodaj izvor” u lijevom stupcu.

Pojavit će se prozor koji traži put medija koji pokušavate dodati. Budući da ćemo dodatak instalirati putem URL-a, idite naprijed i kliknite na “nijedno”.

Sada moramo pristupiti spremištu koje u njemu ima Savez. U adresni redak koji se pojavi unesite “http://mediarepos.org/tco” (točno onako kako je ovdje napisano) i kliknite “OK”.

Nakon toga ćete se vratiti u prozor “dodavanje izvora datoteke”, s URL-om koji ste upravo unijeli na vrhu popisa. Na dnu upišite naziv „tco“ na mjestu gdje vas traži. On je možda već tamo, tako da u tom slučaju ne morate ništa učiniti. Kliknite “U redu” po završetku.

S pristupom spremištu, sada ga možemo instalirati i dobiti savez. Vratite se na početni zaslon i odaberite “dodaci”.

Kad tamo, kliknite na preglednik. To je kružna ikona na vrhu koja izgleda poput otvorene kutije.

Možemo instalirati spremište koje smo prethodno dodali s URL-om. Na popisu opcija kliknite “instaliraj iz zip datoteke”. Trebao bi biti četvrti s vrha.

Pojavit će se prozor s hijerarhijom mapa. Kliknite na oznaku stavke “tco.”

Iznutra bi trebala biti dva predmeta. Kliknite na “-SmashRepo-.zip.” Nakon trenutak ili dva, obavijest o dodatku pojavit će se u gornjem desnom kutu Kodija. Obavezno pričekajte dok se ta obavijest ne pojavi prije nego što nastavite.

Nakon što se obavijest pojavi, odaberite “instaliraj iz spremišta” na zaslonu dodataka.

Nakon što uđete, vidjet ćete sva trenutno instalirana spremišta. Kliknite na “-SMASH Repo.”

Spremište sadrži sve vrste dodataka, ali mi želimo Savez. Kliknite gornju mogućnost, koja se naziva “dodavanje spremišta.”

U ovoj mapi kliknite na “spremište kolosijeka”. Postoji još jedna opcija označena kao “skladište biblioteka kolosusa”, ali to nije ono što tražimo.

Nakon toga, kliknite gumb “instaliraj” u donjem redu ikona. To bi trebalo biti prilično lako pronaći jer je to jedina opcija koja nije izostavljena. Pričekajte istu instaliranu obavijest i nastavite.

Nakon što je obavijest iskočila, vratite se na početni zaslon Kodi. Odavde je stvar povratka na instalaciju spremišta, tako da ćemo brzo napraviti korake.

 • Idite na početni zaslon Kodi
 • Kliknite “dodaci”
 • Kliknite na preglednik (ikona otvorenog okvira)
 • Odaberite “instaliraj iz spremišta”

Ako su vam potrebne reference zaslona za gornje korake, postupak smo preispitali ranije u vodiču. Nakon što stignete do tog trenutka, kliknite “spremište kolosijeka”.

Unutra, kliknite na “video dodatke” koji bi trebali biti donja opcija.

Pomičite se niz popis i pronađite “Savez.”

Na sljedećem ekranu, kliknite na “instaliraj”, opet jedina opcija koja nije zasivljena.

Nakon toga, samo pričekajte da se instalirana obavijest instalira i Sporazum je spreman za rad. Nakon dovršetka moći ćete mu pristupiti s izbornika video dodataka.

Zaključak

Kodi je sjajan iz više razloga, od kojih nije najmanji Savet. To je poput Netflixa, osim što je dostupno gotovo sve (čak i geoblokirani sadržaj). Nakon instaliranja, teško je opravdati pretplatu na Netflix, a mnogo manje račun za kabel.

Postoje, međutim, rizici. Budući da putem interneta struji bujice, morat ćete se zaštititi. Razmislite o tome da osigurate internetsku vezu s bilo kojim od najboljih pružatelja VPN-a ako ga već niste, i pročitajte o rizicima od bujice u našem članku o alternativnim torrent stranicama..

Koristite li Kodi? Javite nam u komentarima u nastavku; hvala na čitanju. Ako ne želite koristiti Kodi, ali i dalje želite više od svoje pretplate na Netflix, provjerite naš najbolji članak o VPN-u za Netflix. Također, ako vam Kodi stvara probleme, pročitajte cijeli vodič za Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map