Kako gledati NBA online

Navijači košarke dobro se snalaze na webu: postoji iznenađujući broj načina na koje možete uhvatiti igru, osim zaslona i internetske veze nisu potrebni. Budući da smo i sami ljubitelji igre, Cloudwards.net je sastavio nekoliko načina na koje možete gledati NBA putem interneta.


Prvo ćemo pogledati neke od najčešćih načina na koje možete gledati NBA bilo iz SAD-a ili iz inozemstva, prije nego što nastavimo s još nekoliko… nekonvencionalnih… načina na koje se možete opskrbiti razgovorom o vodenom hladnjaku. Ove posljednje ulice odvest će vas u gusarske vode, pa se obavezno pročitajte o bujici, kao i o našem izboru najboljih pružatelja VPN-a prije nego što to učinite..

NBA.com


© LogoDesignLove

Najlakši način za gledanje NBA je prolazak na početnoj stranici organizacije, pogađate, NBA.com. Igre možete gledati uživo kako se događaju ili u bilo koje doba sezone, na vama je. Koliko nam je arhiva na raspolaganju, nema na umu, pa imajte na umu da možete gledati samo igre sezone na koje ste pretplaćeni.

Pretplate se isporučuju u tri okusa: tu je “prolazak za ligu” koji vam omogućuje gledanje svake sezone u sezoni po 75 dolara godišnje, paket “timski izbor” ako želite samo gledati kako vaš tim pobjeđuje ili gubi za 45 USD i ” igra izbor ”paket koji vam omogućuje odabir bilo koje osam igara mjesečno po 35 dolara. Sve pretplate dostupne su bilo gdje u svijetu, iako postoje određeni regionalni nestanci.

Alternativa kabela

Sve tri uzete, naravno, imaju i svoje prednosti, ali moglo bi biti bolje spajanje vaših NBA igara s redovnom TV pretplatom. Ovdje ćemo brzo dati pregled rezača kabela – ljudi koji ne koriste kabel – jer je pregled svih pretplata na kablove u SAD-u izvan našeg ken-a.

Jedan od najvećih pružatelja usluga upravo je DirecTV za koji ste vjerovatno već čuli jer će njegove brošure vjerojatno doći u vaš poštanski sandučić poput snijega u mećavi. Mora se reći da je za ljude koji žele dobiti jako puno kanala DirecTV prilično dobar posao; najjeftiniji paket koji uključuje ESPN i TNT (a samim tim i NBA) počinje od 35 USD.

Ako je sve što trebate potražiti u košarci ili samo želite plaćati mjesečno, SlingTV je vjerojatno bolja opklada. Vratit će vam najniži iznos od 25 USD i uključuje ESPN i TNT, a manje će vam padati sličan plan s DirecTV-om..

Kako gledati NBA besplatno


© epSos.de

Sada, uz dobre dvije cipele za koje se brinu, pogledajte neke od drugih načina na koje možete gledati NBA, samo ovaj put bez trošenja novca. Pa, to nije sasvim istina: morat ćete potrošiti nekoliko dolara na VPN-u jer su sve metode u nastavku nezakonite i morat ćete pokriti svoje zapise.

Iako su šanse da vas uhvate – ili, u slučaju streaminga, netko koga stvarno proklet – minimalne, uvijek je bolje biti zaštićen i čitati naše VPN recenzije prije nego što nastavite dalje. Također, Cloudwards.net ne preuzima nikakvu odgovornost za neuravnoteženu karmu ili neugodna pitanja Svetog Petra.

Streaming Sites

Brzo savjetovanje velikog oracle (google, mislimo na google) iskašljava dosta NBA struja. Testiranje nekoliko različitih rezultata dobivalo je mješovite rezultate – web stranice za streaming često su zamke koje postavljaju zaljubljenici u zlonamjerni softver i drugi cyber-kriminalci – ali dvije najbolje s kojima smo se sreli bili su nba-stream.com i VIPBox. S obzirom na to da više volimo metode navedene u nastavku, ne možemo se založiti ni za jedan, već se čini da se oboje mogu smatrati pouzdanim i pouzdanim.

Gledajući NBA s Kodijem

Kao što možda znate ili ne znate, Cloudwards.net je veliki obožavatelj Kodija i njegove svestranosti i fleksibilnosti (ako još niste jedan od pretvorenih, potrajte neko vrijeme da pročitate naš Kodi vodič). Iako je malo Kodi-ovih skladišta malo teško odrediti, postoji mnogo izbora za NBA fanove.

Većina dodataka koji se spominju u našim najboljim Kodi dodacima za sport trebali bi učiniti trik, ali posebno ćemo spomenuti SportsDevil i Bennu koji imaju sportske sadržaje s čitavog interneta uredno upakirane u vaše zadovoljstvo. Uključeni su TNT i ESPN, pa vam je gotovo zajamčeno ozbiljna NBA akcija.

Ostale NBA opcije Kodi su NBA on Demand (putem repo ugovora) i NBA Full Games koji se nalazi putem Fusion-a. Obje su izvrsne alternative koje bi vas trebale dovesti do onoga što tražite.

Torrenting NBA igre

Iako su mjesta za mučenje u najboljem slučaju nejasna, postoji nekoliko stranica posvećenih objavljivanju NBA reprodukcija. To očito nisu uživo, ali hej, oni su slobodni, zar ne? Međutim, većina uobičajenih web stranica za torrente ne nose sportske igre, tako da ćete morati koristiti namjenske poput onih spomenutih u ovoj Reddit niti.

Druga mogućnost manje ili više u istoj niši je proći kroz neka od najboljih torrent mjesta u oblacima (neke će se igre pojaviti tamo, iako je pogodio i promašio) ili proći kroz Usenet. Na internetu je vrlo malo toga što se na ovaj ili onaj način ne može naći na ovom proto-internetu, ali je slaba strana toga da je to, znate, Usenet.

Zaključak

Nadam se da će vam ovaj izbor načina za gledanje na internetu NBA pomoći da uhvatite svoju tjednu (dnevnu?) Dozu obručne groznice bez previše buke ili trošenja novca. Iako je zakonski put uvijek poželjniji – košarkaške zvijezde također trebaju jesti – ako vam je bez džepa ili u nekoj zemlji u kojoj je pravni put nemoguć, imate još uvijek nekoliko mogućnosti.

Imate li načina gledanja utakmice koju smo nekako propustili? Imate li podešavanja za koja mislite da bismo trebali znati? Javite nam u komentarima u nastavku. Hvala vam na čitanju i zabavite se gledajući utakmicu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map