Kako gledati na FIFA Svjetskom kupu na mreži

Prošle su četiri godine od kada je Njemačka osvojila trofej na prethodnom Svjetskom kupu, pobjedom nad Argentinom po širini kose. Sada je početak drugog nogometnog Svjetskog kupa ovdje. Ako nemate dovoljno sreće biti u Rusiji, moći se čitav dan odmarati ispred televizora ili sjesti u klimatizirani bar, negdje postoji velika šansa da ćete morati prenositi utakmice. U nastavku ćemo vam pokazati kako gledati FIFA Svjetski kup na mreži.


Bez obzira jeste li obožavatelj sportskog sporta ili povremeno promatrač, postoje streamovi koji odgovaraju vašim potrebama. Ljubitelji košarke sigurno bi željeli podešavati i gledati najtoplije utakmice iz SAD-a. To možete učiniti savjetujući naš način gledanja NBA mrežnog vodiča. Obožavatelji još krvavijih stvari mogu koristiti sličan vodič za gledanje UFC-a na mreži. Na Kodi-u postoji i način gledanja NFL-a na mreži.

No, nogomet je sada sav bijes, pa pogledajmo kako ga možete strujati. Možda ćete trebati zaobići regionalne geoblokove, ali o tome nešto kasnije.

Sportsala

Sportsala je web stranica posvećena, dobro, sportu. Od kriketa do hrvanja stranica nudi sve vrste, uključujući Svjetski nogometni kup.

Posjetite stranicu i kliknite gumb “FIFA World Cup 2018”. Vidjet ćete popis zakazanih utakmica. Stranica struje utakmice prikazuje razne informacije, ponajviše datum i vrijeme utakmice.

Struje poput ove nisu u potpunosti pouzdane. Također imaju mogućnost pojavljivanja skočnih reklama i potencijalno su zlonamjerni. Povrh svega, besplatni streaming rijetko djeluje tijekom cijelog meča. Vjerojatno ćete se morati kretati kroz nekoliko različitih tokova da biste dovršili gledanje.

FOX Sports

FOX Sports emitira svih 64 mečeva, zajedno s dodatnim streamovima. Pored glavnog toka, posjetiteljima FOX Sportsa na raspolaganju je i pet feeda sa feedovima. To su: Timski kanali, Match 360, Taktički prikaz, Cable Cam i Istaknuti dijelovi.

Jednom kada dođete na početnu stranicu FOX Sports, pomaknite se do područja “FIFA World Cup” i vidjet ćete članke, grupe i timove. Sve informacije koje trebate znati kako biste u potpunosti cijenili Svjetski kup.

Na desnoj strani vidjet ćete istaknute podudarnosti. Kliknite jedan od potoka i sletjet ćete u odjeljak “sat”. Međutim, ako živite izvan Sjedinjenih Država, morat ćete koristiti VPN. Imamo listu najboljih pružatelja VPN-a oko sebe i smatramo da je najbolji najbolji ExpressVPN u cjelini – iako je NordVPN blizu drugog mjesta. Nisu besplatni, ali oboje dolaze s 30-dnevnim jamstvom povrata novca; tek toliko da gledam Svjetski kup.

Pritisnite tipku “odaberite lokaciju”, odaberite “Amerika”, a zatim SAD, vidjet ćete popis poslužitelja od kojih možete izabrati. Express VPN jedan je od najbržih i ne biste trebali vidjeti veliki utjecaj na vašu vezu, bez obzira na lokaciju.

BBC iPlayer

Trebat će vam i taj VPN ako želite preskočiti BBC. BBC ima veliku pokrivenost Kupa, ali oni će također uživo prikazivati ​​utakmice na svojoj internetskoj platformi, BBC iPlayeru. Iako je pristup mrežnom pokrivanju BBC-a besplatan, morate imati IP adresu u Velikoj Britaniji. Za to jednostavno primijenite naše VPN upute iz prethodnog odjeljka. Imamo listu najboljih VPN-a za BBC iPlayer ako želite ići ovom rutom.

Kada završite sa geoblockom, morat ćete stvoriti račun klikom na vezu “prijava” i slijedeći upute.

Igre će biti prikazane na BBC-u, BBC-u jedan, BBC-u Two i BBC-u Four. Obavezno se prilagodite tim kanalima.

SBS

SBS je službena televizija FIFA Svjetskog kupa 2018. za Australiju i na svojoj će službenoj stranici nuditi prijenos uživo. Budući da je službena televizija, SBS ima sva prava na emitovanje i pružit će najbolje streamove utakmica u Australiji.

Kliknite vezu u zaglavlju iznad i uživajte u igrama. Ako niste u Australiji, morat ćete koristiti VPN jer je SBS pristup ograničen na Australce. Ipak, to je mala cijena za gledanje željenih utakmica Svjetskog kupa.

kodi

Možete koristiti i Kodi, medijski centar otvorenog koda. Da biste ga instalirali, slijedite upute u našem neposrednom vodiču. Možete i konzultirati naš najbolji VPN za Kodi članak. Da biste instalirali dodatak za gledanje FIFA Svjetskog kupa, slijedite ove upute:

 • Otvorite Kodi i idite na postavke (ikona zupčanika na vrhu)
 • Kliknite na “upravitelj datoteka” i pomaknite se prema dolje. Dvaput kliknite “dodaj izvor”
 • Odaberite “none”, zalijepite “http://mavericktv.net/mavrepo/” i kliknite “ok”
 • Imenujte novo spremište “Mavrepo”, pritisnite OK i vratite se na glavni izbornik
 • Kliknite na “dodaci”, a zatim na ikonu “okvira” (instalacijski paket)
 • Odaberi instalaciju s mjesta ZIP datoteke
 • Ako je onemogućeno, kliknite na “postavke” i uključite se “nepoznati izvori”
 • U skočnom prozoru trebate odabrati “Maverepo” i kliknuti na “repository.maverickrepo-3.4.zip”
 • Kliknite “instaliraj iz spremišta”, a zatim kliknite “MaverickTV Repo”
 • Odaberite video dodatke, zatim Joker Sports i pritisnite “instaliraj”
 • Otvorite Joker Sports, odaberite BT Sports i zatim odaberite bilo koji od BT Sportskih kanala
 • Kliknite na skladište.Maverickrepo-3.4.zip i pričekajte da instalacija završi
 • Odaberite “instaliraj iz spremišta”, a zatim kliknite na “maverickTV repo”
 • Kliknite na “video dodaci”, odaberite “joker sports” i pritisnite “install”
 • Otvorite Joker Sports, odaberite BT Sports i kliknite bilo koji od BT sportskih kanala (možda ćete trebati instalirati dodatak) i gledajte FIFA Svjetski kup

Konačna ocjena

FIFA-in svjetski kup završava 15. srpnja 2018. Do tada je ostalo puno vremena za uživanje u njemu na jedan od načina o kojima smo ovdje razgovarali. Nekima će možda biti lakše od drugih, ali barem jedan će vam biti prikladan. Naravno, ti se tokovi ne mogu usporediti s plaćenim uslugama i morat ćete napraviti neku VPN magiju, ali, hej, besplatni su.

Ako vas zanima više o našim preporučenim VPN-ima, pogledajte našu ExpressVPN recenziju i NordVPN recenziju. Ako radije radite svoje istraživanje, također imamo pregled VPN recenzija.

Mislite li da će gornje usluge učiniti trik ili ćete za gledanje utakmica koristiti drugu uslugu? Javite nam u komentarima u nastavku. Hvala i vidimo se u finalu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map