Kako gledati američki Netflix u Meksiku (ili bilo gdje drugdje)

Streaming usluge poput Netflixa obuhvaćaju cijeli svijet, ali njihov sadržaj nije isti za sve. Ako planirate doživjeti cinični alpinistički dom ili se smijati Parkovima i rekreaciji u Meksiku, čeka vas gadno iznenađenje. Da biste gledali svoju omiljenu emisiju dok se odmarate u svojoj ugodnoj hotelskoj sobi u sunčanom Acapulcu s tekilom u ruci, morat ćete znati gledati američki Netflix u Meksiku.


Stvar je u tome da se vaše omiljene emisije dostupne u Sjedinjenim Državama neće pojaviti. To se događa zbog geoblokiranja. Netflix zaključava sadržaj ovisno o zemlji u kojoj se nalazite, što znači da nećete imati pristup svemu što može poslužiti platforma za streaming.

Tu dolazi VPN. Ako želite nastaviti grickanje, možete skočiti ravno do našeg najboljeg članka o VPN-u za Netflix. Inače, pročitajte dalje kako biste bili sigurni da Netflix ne može uništiti vaše vibre za odmor sa svojom VPN zabranom.

Što je VPN?

Virtualna privatna mreža mreža je koja ne dozvoljava nikome da zna tko ste ili gdje se nalazite. U osnovi pristupate udaljenoj mreži kao da ste fizički tamo (u ovom slučaju u drugoj zemlji) kad god se prijavite.

Zamislite to kao lokalnu mrežu koja je prekrivena na vrhu globalne mreže (interneta). Tehnologija je prvobitno razvijena kako bi udaljenim korisnicima omogućila siguran pristup korporativnim aplikacijama i resursima.

Koristeći VPN, stvarate siguran tunel između vašeg računala i VPN poslužitelja. Pristupit ćete internetu isključivo putem ovog tunela. Jedna (ili više) razina enkripcije štiti je, tako da nitko ne može vidjeti što radite, uključujući VPN davatelja u većini slučajeva, jer mnogi ne čuvaju vaše zapise u prometu.

Nitko ne može reći odakle dolazite, uključujući vaš ISP i Netflix. Osim toga, ti davatelji neće moći reći da ste spojeni na VPN mrežu, što vam omogućuje zaobilaženje geobloka, a pritom ostaju privatni i sigurni.

Što se tiče Netflixa, VPN funkcionira isključivo kao zaobilazni geoblock, ali također vas štiti od bilo kojeg programa špijuniranja vlade ili upitnih internetskih preuzimanja (pročitajte naš najbolji VPN za bujice za to).

Ako želite znati više o mehanici VPN-a, provjerite naše detalje što je članak o VPN-u.

Kako gledati američki Netflix u Meksiku

Na vrhu liste naših najboljih pružatelja VPN je ExpressVPN. Ostale usluge se približavaju, ali nikada ih ne preplavljuju. Ima svojih nedostataka, uključujući snažnu cijenu i nespretno mijenjanje poslužitelja, ali lako ih je zanemariti s obzirom na to koliko donosi na stol.

ExpressVPN koristi 256-bitnu AES enkripciju kojoj bi za pucanje trebalo 50 superračunala milijardu godina. Možete čak omogućiti 4096-bitnu sigurnost kako biste bili sigurni da se ne možete prepoznati kad zaobiđete Veliki vatrozid. Za provjeru je li ExpressVPN siguran za upotrebu pomoću testova DNS, webRTC i IP-a treće strane za provjeru.

Ne zadržava bilo kakve zapise vaše upotrebe, tako da ne može pokazati što ste radili nijednoj organizaciji koja može doći pitati.

Mnoge usluge to ne ostavljaju, ali ExpressVPN ima prekidač koji vam prekida vezu kad vaš VPN poslužitelj iz bilo kojeg razloga prestane raditi. Ovo je posebno važno za bujice i ljude koji žele izbjeći poglede režima (pročitajte naš najbolji VPN za Kinu, ako vas to zanima).

Usluga nudi još jednu rijetku značajku, podijeljeno tuneliranje, koja vam omogućuje odabir programa i aplikacija koji koriste VPN i koji se od nje izbjegavaju..

ExpressVPN je jednostavan za upotrebu, pa ćemo ga koristiti kao primjer kako gledati američki Netflix izvan kontinenta 48. Jednom kada preuzmete i instalirate ExpressVPN, njegovo postavljanje je jednostavno..

 • Pritisnite gumb “odaberite mjesto”. Prikazat će se popis poslužitelja koje možete odabrati.

 • Kliknite na “Sjedinjene Države” i odaberite poslužitelj koji vam je najbliži.
 • Pritisnite glavni gumb “napajanja” u glavnom prozoru

 • Pričekajte da se poveže

Eno ga. To je tako jednostavno. Ako želite znati više, pročitajte našu recenziju ExpressVPN.

VPN-ovi kriptiraju vašu vezu i signal šalju na udaljeno mjesto. Nažalost, to rezultira sporijom vezom. ExpressVPN ne vidi ogroman pogodak (otprilike 10 posto ili tako) jer usluga ima preko 2000 poslužitelja koji se protežu na cijelom svijetu. Nužno ćete pronaći onu koja vam je bliska. Zapravo, ExpressVPN je najbrži VPN koji smo testirali.

Netflix možda blokira neke od tih poslužitelja, pa ako VPN ne radi za vas, pokušajte s drugim poslužiteljem. Čak i najbolji VPN-ovi imaju problema s prolazom kroz te blokove, tako da ćete trebati potrošiti neko vrijeme prelazeći s poslužitelja na poslužitelj dok ne pronađete pravi..

Jedina mana ExpressVPN-a je cijena. Postoje besplatne alternative, ali ne preporučujemo većinu. Neki ne mogu kriptirati vaš promet ili, ako to učine, prodaju vaše podatke trgovcima. Postoje neke iznimke, a više o njima možete pročitati u našem najboljem besplatnom VPN članku. U suprotnom, pročitajte da biste vidjeli koje druge VPN usluge preporučujemo.

Preporučeni VPN-ovi za gledanje Netflixa iz Meksika

Ako tražite više pružatelja VPN-a, postoji mnogo izbora. Nisu svi prikladni za Netflix ili streaming, ali neki ga čine lakšim od drugih. Želimo da usluga može lako prebacivati ​​između poslužitelja s velikom mrežom poslužitelja i velikim brzinama za pokretanje.

Pored izvrsnog ExpressVPN-a, tu je i NordVPN. Sadrži niz poslužitelja smještenih u SAD-u, koji će odobriti pristup Netflixu. Sadrži ogroman popis od 4.514 poslužitelja u 62 zemlje, tako da ćete vjerojatno naći brzi poslužitelj, bez obzira na to gdje se nalazite ili čemu pokušavate pristupiti. Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju ako želite naučiti više.

VyprVPN je također dobar izbor s obzirom da ima veliki broj poslužitelja u preko 70 zemalja, od kojih se 10 nalazi u Sjedinjenim Državama. Ako koristite njegovu premium uslugu, dobit ćete do pet istodobnih veza, snažnu sigurnost, pristojnu brzinu i izvrsnu vrijednost. I njegovo je sučelje jednostavno za korištenje, a dostupno je i na Windows-u, Mac-u, iOS-u i Androidu. Pogledajte naš časopis VyprVPN da biste saznali više.

CyberGhost vas lako uvodi u američki Netflix. To što ga čini lako su posebni “profili” koji imaju, od kojih je jedan fino podešen za strujanje. Pomoću nje trebali biste moći igrati što god želite gdje god želite. Usluga ima jedan ozbiljan nedostatak: brzinu. Jednom kada prijeđete bilo koju ozbiljnu udaljenost, nemate nikakvu garanciju za brzinu, što može značiti glavobolju kada se previše udaljite iz Sjedinjenih Država.

Pročitajte našu recenziju CyberGhost za više detalja.

Završne misli

Netflix uvijek proširuje svoju kolekciju TV emisija, filmova i originalnog programa. Američki Netflix ima vrhnje za obrezivanje, a da biste ga gledali iz druge zemlje, morat ćete zaobići geoblock. Obavezno provjerite naš najbolji VPN za strujanje ako vam treba još nekoliko izbora.

Izvan Netflixa, korištenje VPN-a najbolja je praksa dok pristupate internetu. Vaš davatelj internetskih usluga i vladine organizacije neće vas moći špijunirati i, ako živite u zemljama koje cenzurišu internet, moći ćete zaobići dim i ogledala kako biste pristupili stvarnom sadržaju.

Jeste li pokušali gledati američki Netflix u Meksiku? Javite nam kako je to prošlo u komentarima u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map