Kako gledati A. P. Bio u 2020. godini: vruće za učitelja

A. P. Bio je uistinu smiješan show u kojem glumi Glenn Howerton (iz filma Uvijek je sunčano u Philadelphiji) kao Jack Griffin, osramoćeni profesor s Harvarda koji se prisiljen vratiti u svoj rodni grad kako bi predavao biologiju u srednjoj školi. 

Ako se pitate kako gledati A. P. Bio, ili zato što ste obožavatelj ili samo tražite novu emisiju za piće, stigli ste na pravo mjesto.

Iako gornji opis ne zvuči kao najveća pretpostavka za komediju, činjenica je da Jack apsolutno nema interesa raditi svoj posao. Umjesto toga, svoju energiju (i vrijeme nastave) usredotočuje na smišljanje sitnih osvetničkih programa protiv svojih “neprijatelja”. Pridružiti mu se impresivno talentirani glumački kadar srednjih škola, kao i Patton Oswalt kao direktor škole.

Dok emisija uživa u strastvenoj obožavateljici, ocjene su bile loše i za sezonu 1 i 2, što je vodilo NBC da je otkaže. To je, prije nego što je NBC povukao i obnovio emisiju za treću sezonu, emitirao se isključivo na NBC-ovoj online streaming usluzi. 

Iako je dugoročna budućnost emisije neizvjesna, nadamo se da pisci to shvaćaju i stvaraju zadovoljavajući potencijal koji završava u nadolazećoj sezoni.

Kako gledati A. P. Bio online

NBC je kreirao emisiju, tako da možete pogledati obje sezone na njegovoj web stranici, bez naknade. Budući da je NBC posebno naručio treću sezonu za svoju nadolazeću streaming platformu, vjerojatno ćete se morati prijaviti za tu platformu da biste nastavili gledati emisiju kada se pojavi sljedeća sezona. Pojedinosti o platformi još su prilično oskudne, ali NBC planira da se ona predstavi sredinom 2020. godine.

Druga opcija je plaćanje 5,99 dolara mjesečno za Hulu. Iz nekog razloga, međutim, tamo je dostupna samo sezona 2, što ga čini lošom opcijom ako nikada prije niste gledali predstavu i želite početi od početka. 

I Hulu i NBC zahtijevaju američku IP adresu, a Hulu ima jedan od najboljih VPN blokera u poslu, tako da ćete htjeti provjeriti naš članak o najboljem VPN-u za Hulu.

Vaša posljednja mogućnost za gledanje A. P. Bio online putem Interneta je Amazon Prime, gdje možete kupiti pojedinačne epizode za 2,99 dolara ili cijelu sezonu za 24,99 dolara. Dostupne su i sezone 1 i 2, a ako niste upoznati s platformom, možete pročitati naš vodič o tome kako gledati Amazon Prime Video.

Kako gledati A. P. Bio online besplatno

Ako niste zainteresirani potrošiti svoj teško zarađeni novac na gledanje A. P. Bio, postoje i načini da to učinite besplatno. Emisiju smo pronašli na Couchtuneru, ali čini se da nijedna veza epizode više ne funkcionira. Imat ćete više sreće s Putlockerom, gdje smo mogli prenositi svaku epizodu u obje sezone.

Gledanje A. P. na ovaj način očito je nezakonito, jer krši autorska prava emisije. Ako se odlučite za ovu rutu, svakako biste trebali dobiti VPN s našeg popisa najboljih VPN pružatelja usluga kako biste se zaštitili od mogućih pravnih poteškoća koje bi mogle nastati.. 

ExpressVPN se trenutno nalazi na vrhu tog popisa, tako da možete pročitati našu recenziju ExpressVPN-a ako želite samo preskočiti pobjednika.

Uz to, ako ste obožavatelj emisije i želite da se to nastavi, razmislite o tome da ga gledate legalno, jer je NBC već jednom otkazao to zbog razočaravajućih ocjena.

Nadalje, ove su web lokacije ozloglašene, jer troškove svog poslužitelja financiraju dosadnim i često zlonamernim pop-up oglasima, što zahtijeva uporabu blokatora skočnih prozora. Ako ga već nemate, prijeđite na naš popis najboljih blokatora skočnih prozora.

Također biste se trebali zaštititi od zlonamjernog softvera i cyber kriminala koji zaraze ove vrste web mjesta, stoga pogledajte naš popis najboljeg antivirusnog softvera, kao i naš članak o najsigurnijem antivirusnom softveru..

Kako gledati A. P. Bio na Kodi

Ako radije izbjegavate posjećivati ​​nepouzdane i sjenovite streaming web stranice, Kodi je još jedna opcija za gledanje A. P. Bio na mreži besplatno. Ako nikada prije niste čuli za uslugu ili je niste sami postavili, preporučujemo da počnete s našim Kodi vodičem. 

Morate preuzeti ono što se naziva repos i dodaci za pristup materijalu zaštićenom autorskim pravima na Kodi. Možete pronaći naše popise najboljih Kodi-ovih skladišta i najbolje Kodi-jeve dodatke da biste pronašli neke dobre.

Vršili smo brzu provjeru dodataka Poseidon i Incursion i otkrili da su sve sezone A. P. Bio dostupne na obje. Međutim, zapamtite da je gledanje TV emisija i filmova na Kodiju nezakonito, pa pogledajte naš najbolji VPN vodič za Kodi kako biste bili sigurni da ćete izbjeći bilo kakve pravne probleme ili praćenje aktivnosti dok struji..

A. P. Bio bio bujica

A. P. Bio je dostupan i kao preuzimanje torrenta na nekoliko web lokacija, ali trebate imati na umu da je bujica nezakonita ako ga upotrebljavate za preuzimanje TV emisija ili filmova, pa je vrijedno korištenje VPN-a da biste se zaštitili od potencijalnih pravnih posljedica. 

Možete konzultirati naš članak o najboljim VPN-ovima za bujicu, ako nemate VPN i posebno vam je potreban za bujicu. Također možete pročitati našu NordVPN recenziju, jer je to naša omiljena VPN u tu svrhu.

Nažalost, ograničena popularnost A. P. Biosa znači da je za predstavu nešto teže pronaći dobre bujice nego što je to slučaj za NBC-ove poznatije komične emisije, poput Brooklyn Nine-Nine (saznajte kako gledati Brooklyn Nine-Nine). Bujice koje nađete često imaju vrlo malo sjemena pa će preuzimanje trajati duže nego što ste možda navikli.

Također biste trebali biti oprezni prilikom odabira bujice, jer se web-lokacije poput Pirate Bay-a obuzimaju lažnim datotekama i zlonamjernim softverom, tako da pripazite na pouzdane prenositelje ili bujice s komentarima na njih.

Završne misli

A. P. Bio je odlična komična predstava koja je, unatoč lošim ocjenama, i dalje dosljedno smiješna. Jackove sitne osvete za osvetu, potpuno nepoštivanje njegovih odgovornosti i sjajnu kemiju sa studentima čini emisiju radost gledanja. Puno je načina za uživanje u A. P. Bio online, besplatno i na plaćenim streaming uslugama.

Kako se osjećate prema A. P. Bio? Smatrate li da je emisija smiješna ili smatrate da su niske ocjene i skoro otkazivanje opravdano? 

Također bismo voljeli vaše komentare na naše prijedloge za gledanje. Postoje li neki propusti koji smo propustili? Javite nam se u komentarima u nastavku! Hvala na čitanju.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me