Vuoden 2020 paras ulkoinen kiintolevy: Suosituin laitteistotallennustila

Muutaman viime vuoden aikana kiintolevyt ovat saaneet paljon halvempaa. Mekaanisten kiintolevyjen suorituskyky on huippua ja flash-muistien valmistus on vähentynyt, mikä tarkoittaa, että voit nyt hankkia nopeaa, edullista, moniterabyteistä ulkoista tallennustilaa halvalla. Tässä oppaassa parhaimpia ulkoisia kiintolevyjä esittelemme suosikkejamme.


Tämä on kuitenkin haaste, koska sinulle parhaiten sopiva ulkoinen kiintolevy perustuu suurelta osin siihen, mihin sitä käytät. Tässä oppaassa aiomme antaa kolmen parhaan valitsemme neljästä luokasta: ominaisuudet, hinnoittelu, nopeus ja suorituskyky sekä takuu ja tuki. Lopussa annamme suosituimmat valinnat sekä suosikkimme Xbox One: lle ja PlayStation 4: lle. Jos haluat, voit siirtyä eteenpäin vertailutaulukoihimme..

Paras ulkoinen kiintolevy

Samsung T5

Olemme testanneet uusimmat ja parhaat ulkoiset kiintolevyt, ja Samsung T5 on paras useimmille. Se on nopea, kannettava ja erittäin kestävä. Samsung T5 -katsausSamsung-t5-1249,99 dollaria 179,97Säästä 70,02 dollaria (28%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 184,99(77 arvostelua) Osta Walmartista$ 199,99(843 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla

Ulkoisten kiintolevyjen tyypit

Ennen kuin aloitamme valintamme, on tärkeää puhua erityyppisistä ulkoisista asemista. Tekijät, kuten koko, nopeus ja käyttöliittymä, eivät ole erillisiä muuttujia. Niiden määrää usein taajuusmuuttaja itse. Aivan kuten levykkeet ja kiintolevyt suorittavat saman toiminnon eri tavoin, kiintolevyasemat ja solid-state-asemat tekevät saman asian.

HDD

Yleisin kovalevy, jonka törmännyt, on kiintolevy. Ulkoisessa kiintolevyluokittelussa me kutsumme tämän tyyppistä levyä “kehruuksi”. Tämä johtuu siitä, että tallentamasi tiedot on kirjoitettu ja luettavissa sarjasta levymäisiä levyjä, jotka sijaitsevat kotelon sisällä.

Ne levyt pyörittävät ympäri ja neulapää lukee tietoja levyn eri kohdista. Vaikka se ei ole sama tekniikka, hyvä tapa miettiä kehrättävää kiintolevyä on kuin vinyylilevy. Lukemis- ja kirjoituspäät voivat siirtyä levyn eri pisteisiin lukeakseen siihen tallennettuja tietoja tai kirjoittaa sille uusia tietoja.

Tällä lähestymistavalla varastoinnilla on yksi merkittävä päämäärä: se on halpa. Pyörivät asemat ovat olleet olemassa jo vuosikymmenien ajan, ja ne ovat siirtyneet alle neljästä megatavusta vuonna 1957 16 teratavuun vuonna 2019. Kyseinen innovaatio on mahdollistanut lisääntyneen kapasiteetin asemien halvemman ja pienemmän, mikä on ihanteellinen ulkoisille levyille.

Aikaisemmalla tekniikalla on kuitenkin karkeat reunat. Nopeus on tärkeä huolenaihe kehruulevyissä, koska aseman päät vaativat aikaa, jotta levyltä löytyvät tiedot. Pitkäikäisyys on toinen huolenaihe. Sisällä olevat kehruulevyt ovat herkkiä, ja se, että ne pyörivät, aiheuttaa värähtelyjä. Ajan myötä nämä värähtelyt hidastavat taajuusmuuttajaa ja lopulta aiheuttavat sen epäonnistumisen.

Tämä jättää huomioimatta myös aseman vahingoittumisen mahdolliset ongelmat. Vaikka ulkoiset kiintolevyt ovat yleensä moitteettomassa kotelossa, muutama tippa suorassa kulmassa voi tehdä niistä käyttökelvottomia. Toisin sanoen, jos haluat saada paljon tallennustilaa vähän rahaa, ulkoiset kiintolevyt ovat paras veto.

SSD

Paljon moderneja ovat ulkoiset SSD-levyt. Pyörivän levyn sijasta nämä laitteet käyttävät muistimoduuleja, joissa tiedot vilkkuvat tallennettaviksi. Asemalle kirjoittamasi tiedot implantoidaan muistimoduuliin ilman liikkuvia osia, minkä vuoksi sitä kutsutaan ”solid-state-asemaksi”. 

Perinteiseen kehruukiekkoon on tehty paljon parannuksia, koska SSD ei ole mekaaninen. Tärkeintä on, että siirtonopeuksia parannetaan. Vaikka suurten tiedostojen kirjoittaminen SSD-levylle kiintolevyyn verrattuna voi tuottaa samanlaisia ​​tuloksia, kiinteän tallennuksen etuna on se, että se pystyy kirjoittamaan nopeasti muistiyksiköiden useisiin paikkoihin. 

Tämä johtuu siitä, että ei ole fyysistä päätä, joka tarvitsee liikkua. Jos kiintolevyn on luettava tietoja tasolta yksi ja tasolta neljä, pään siirtyminen molempiin paikkoihin vie aikaa. SSD: n avulla nämä paikat löytyvät nopeasti, koska sähkövirta on ainoa asia, joka tarvitsee matkustaa.

Nopeutta parannetaan liikkuvien osien puutteen takia, samoin kuin jäykkyyttä, mutta pitkäikäisyydellä on ongelmia. Koska tiedot kirjoitetaan suoraan muistimoduuliin, tietojen kirjoittaminen ja poistaminen tietyltä alueelta uudestaan ​​ja uudestaan ​​aiheuttaa sen kulumisen. Onneksi se ratkaistaan ​​enimmäkseen nykyaikaisilla vaihtoehdoilla prosessi, jota kutsutaan kulumisen tasaamiseksi. 

Suurin ongelma tässä vaihtoehdossa on kuitenkin hinta. Koska tekniikka on uudempi, yhden hinta on korkeampi kuin kiintolevy melkein jokaisessa tilanteessa. Lisäksi pääsy suuriin kiintolevyihin on rajoitettu kuluttajasovelluksissa, koska suuren kapasiteetin SSD-levyt keskittyvät suurelta osin yrityssovelluksiin.

Syyt ulkoisen kiintolevyn käyttöön

Lähes kaikissa tapauksissa ulkoinen kiintolevy tulee kalliimmaksi kuin sisäinen. Vaikka se on järkevää niille, jotka eivät halua kaivaa tietokoneeseensa, muista syistä ulkoiset vaihtoehdot ovat edullisempia kuin sisätilat.

siirrettävyys

Ilmeisin etu on siirrettävyys. Sisäiset kiintolevyt lukitaan koneeseesi, mikä tarkoittaa, että sinne tallentamiasi tietoja ei voi käyttää, ellet käytä pilvitallennuspalvelua, kuten Sync.com.

Ulkoiset kiintolevyt antavat sinulle vapauden ottaa työtä työpöydälläsi tien päällä yhdellä kaapelilla. Useimmat valinnat eivät vaadi ulkoista virtaa, eli tietosi ovat vain USB- tai Thunderbolt-yhteyden päässä.

Valokuvaus ja videografia

Tiedostojen ottamisen ollessa liikkeellä, USB- ja Thunderbolt-levyillä on käyttömahdollisuus valokuvaajille ja videokuvaajille. Kun paikalla tapahtuva ampuminen tapahtuu, on vaikeaa perustaa toimintapohjaa, ja luottaminen yksinomaan kameran tallennusmenetelmään voi johtaa tuhoisiin tuloksiin. 

Ulkoinen kiintolevy ratkaisee ongelman. Sen avulla voit asettaa kannettavan tietokoneen ja siirtää tiedostojasi asemaan koko päivän ajan varmistaaksesi, että tiedostot varmuuskopioidaan. Lisäksi, jos siirrät ulkoiseen lähteeseen kannettavan tietokoneen sisäänrakennetun tallennustilan sijaan, voit aloittaa muokkaamisen työpöydällä heti.

Varmuuskopioida

Viimeisenä on hyvä idea käyttää kannettavaa tallennustilaa varmuuskopiointiin. Tähän on muutama syy. Ensinnäkin, jos jokin menee pieleen tietokoneen kanssa ja aiheuttaa tietojen menettämisen, ulkoiset asemat voidaan kytkeä toiseen koneeseen. Vielä tärkeämpää on kuitenkin, että se on kriittinen työkalu 3-2-1-varmuuskopiosuunnitelmassa. 

Selvyyden vuoksi se tarkoittaa, että ulkoinen asennus ei ole sopiva korvaa online-varmuuskopiopalveluille, kuten Backblaze (lue Backblaze-arvosteluamme). Sen sijaan se on yksi vaihe tässä prosessissa. 

Jos sinulla on paikallinen varmuuskopio ulkoiselle kiintolevylle ja pilvipohjainen varmuuskopio online-varmuuskopiopalvelun avulla, se suojaa sinua mahdollisilta katastrofeilta, olipa se sitten kotona tai tietokeskuksessa, jossa online-varmuuskopiopalvelusi toimii.

Kannettavan tallennustilan valitseminen PC: lle ja Macille

Nyt kun meillä on joitain perusteita poissa tieltä, menemme läpi miten teimme valinnat. Keskeinen huolenaihe on tasapainottaa tekijöitä, jotka tekevät mahtavasta ulkoisesta kiintolevystä. Yhdellä voi olla erinomaisia ​​siirtoja ja esimerkiksi korkea hintalappu, tai toisella voi olla suuri arvo, mutta heikko rakennuslaatu. 

Ennen kaikkea pidimme arvoa. Vaikka arvo on epäselvä, arvo meille on se, kuinka hyvin suorituskyky, ominaisuudet ja hinta ovat tasapainossa. Tämä tarkoittaa, että Toshiba Canvio Basics, joka toimii paljon huonommin kuin Samsungin T5, on taistelumahdollisuudet erinomaisen hinta-laatusuhteen ja kunnollisen rakennuslaadun takia.. 

Hinta ja suorituskyky ovat yksinkertaisia, mutta ominaisuudet muuttuvat sotkuisiksi. Kun tarkastelemme ominaisuuksia, olemme tyytyväisiä melkein mitä tahansa. Sisältää jotain niin pientä kuin useita kaapeleita eri yhteyksille laatikossa tai yhtä suuri kuin varmuuskopiointiohjelman ja salasanasuojauksen niputtaminen aseman kanssa. 

Sen ulkopuolella harkitsimme myös tuki- ja takuuaikoja. Lähes kaikilla ulkoisilla kiintolevyillä on rajoitettu takuu, mutta ne eroavat vaihtoehdoista. Harkitsimme takuun pituutta, kuinka helppoa oli hyödyntää ja “rajoitetun” lausekkeen vuoksi sovellettuja ehtoja.

Kuinka testaamme

Testasimme jokaista asemaa samalla prosessilla varmistaaksemme, että ne olivat tasapuoliset. Alkaen sen tilaamisesta Amazonille, joten emme testanneet kirsikkavalittua näytettä, purkaa sitä pakkauksesta ja kytkeä se tietokoneeseen. 

Sen jälkeen ajoimme levyä vertailuarvojen avulla, seulottiin pakkaus- ja takuutietojen läpi ja kirjoitettiin arvostelu. Ohittamalla tarkastajien näytteet voimme testata asemia, jotka tulevat samasta paikasta, josta saat oman, varmistamalla, että tuloksemme ovat mahdollisimman tarkasti sinun kanssasi.

Paras ulkoisen kiintolevyn vertailu

ominaisuudet

Kuten mainittiin, ulkoisten kiintolevyjen ominaisuudet ovat laajat. Joskus asema ei sisällä mitään muuta. Kytke se ja pääset käyttämään sitä. Vaikka tällainen lähestymistapa on hyväksyttävä, on asioita, joita etsimme ominaisuuksien suhteen. 

Tärkeintä on, että etsimme aseman mukana tulevia apuohjelmia, kuten varmuuskopiointityökalu, salasanasuojaus ja salaus, muutamia mainitaksemme. Sen ulkopuolella tarkastelemme rakennuksen yleistä laatua ja tämän osion ruutuun sisältyviä asioita.

Samsung T5

Samsung ei jätä mitään kiveä kääntämättä T5: n suhteen. Laatikosta saat käyntikorttia pienemmän aseman, USB Type-C-USB Type-C -kaapelin ja USB-C-USB-A-kaapelin. Molemmat kaapelit on kääritty taajuusmuuttajaan kiinnitetyllä tarranauhalla, jolloin koko paketti on helppo kuljettaa. 

Samsung-t5-asetukset

Taajuusmuuttaja on rakennettu ja pakattu ihanasti, mutta erottuu eniten sen salasanasuojauksesta. Kun asetat aseman, sinua pyydetään asentamaan apuohjelma, jossa voit hallita sitä. Siellä voit asettaa salasanan, joka vaaditaan joka kerta, kun asema kytketään. 

Lisäksi se tukee Androidia laatikosta, jota muutama asema tekee. Voit oppia lisää Samsung T5 -katsauksesta.

Western Digital My Book

Western Digital My Book on vastakohta T5: lle. Se on iso ja tilaa vievä, keskittyen tietokoneen varmuuskopioratkaisuun. Sen mukana tulee pääsy Western Digitalin kaikkiin ominaisuuksiin, mikä tarkoittaa, että siitä voi tulla jotain suurempaa kuin pelkkä ylimitoitettu ulkoinen kiintolevy.

Länsi-digitaali-my-arvo-1

Oletusarvoisesti voit asettaa salasanan, mutta Oma kirja tulee omakseen, kun kaivaudut muihin apuohjelmiin. Ne sisältävät varmuuskopiointityökalun, tietoturvatyökalun ja yleisen apuohjelman, joka kattaa monia luokkia. Erän avulla voit salata laitteen, määrittää edistyneet tallennusasetukset RAID: lla (lue mikä on RAID-opas) ja varmuuskopioida asema. 

Lisätietoja Western Digital My Book -arvioinnista.

Seagate Backup Plus Portable

Seagate on ainutlaatuinen siinä mielessä, että siinä on paljon ominaisuuksia riippumatta siitä, mitkä aseman ostat. Kotelon ulkopuolella, joka on ylimääräisen kustannuksen arvoinen, Backup Plus Portable -sovelluksella on pääsy samoihin apuohjelmiin kuin tavallisessa Seagate Portable -kannettavassa.

Seagate-varmuuskopiointi-plus-kannettava-1

Nämä apuohjelmat toimitetaan Seagate Toolkit -muodossa, jota voidaan käyttää tietokoneen varmuuskopiointiin tai olemassa olevan kiintolevyn peilaamiseen. Lisäksi sinua kehotetaan tekemään niin asettaessasi asemaa, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse etsiä apuohjelmaa sen jälkeen kun olet kopioinut tiedot siihen. 

Vaikka Backup Plus Portable -sovelluksesta puuttuu joitain My Book- ja T5-ominaisuuksia, se on edullinen, kannettava ja monipuolinen paketti. Lue lisää siitä Seagate Backup Plus Portable -katsauksessa.

Hinta

Hinta on vaikea ulkoisille kiintolevyille, ei siksi, että tapahtuu jotain harhaanjohtavaa – tutustu esimerkkiin verkkopalvelupalveluistamme – vaan siksi, että kapasiteettia on harkittava. Tätä osaa varten meillä ei ole vain kunkin aseman kokonaishinta, vaan myös hinta gigatavua, jotta voit verrata asemia tarkemmin. 

Lisäksi siirtonopeudet ja aseman tyyli on otettava huomioon. Esimerkiksi flash-pohjainen tallennus tulee aina kalliimmaksi kuin mekaaniset asemat, mutta emme halunneet viedä niitä kiertoon. Harkitsemme gigatavua kohti saamasi kokonaisarvoa, ei vain hintaa.

Kannettava Seagate

Gigatavua kohti, vakiona toimitettu kannettava Seagate-asema on halvin testaamme. Jos summa lasketaan, ero sen ja muiden blackbox-ulkoisten asemien, kuten Toshiba Canvio Basics ja WD Elements, välillä on kuitenkin minimaalinen. Eroa tekee ominaisuuksista. 

Kannettava Seagate
Toimittajan arvio: 1 TB44,99 dollaria2 TB55,99 dollaria4 TB91,99 dollaria8 TB141,99 dollaria$ 44.99Näytä arvostelutOsta Amazonissa99,99 dollaria 55.99Säästä 44.00 dollaria (44%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa119,99 dollaria 91.99Säästä 28,00 dollaria (23%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 256,53(333 arvostelua) Osta Walmartista$ 141,99Näytä arvostelutOsta Amazonissa

Kuten Backup Plus Portable -sovelluksessakin, voit käyttää Seagate Toolkit -sovellusta, eli varmuuskopiot ja aseman peilit ovat reilua peliä. Canvio Basics and Elements -asemissa ei ole ominaisuuksia, joten vaikka Seagate Portable on melkein kaikissa suhteissa samanlainen kuin asemat, ominaisuudet sijoittavat sen askeleen niiden yläpuolelle. Lue lisää Seagate Portable -katsauksessa. 

Western Digital My Book

Kuten mainittiin, My Book on työpöydälle keskittyvä varmuuskopioratkaisu, eli sen kapasiteetti on suuri. Tallennustilan kasvaessa gigatavuhinta laskee, mikä tekee My Books -tavaroista kohtuuttoman arvon. Jos olet huolissasi tallennustilasta, mikään ei ole halvempaa kuin Oma kirja. 

Western Digital My Book
Toimittajan arvio: 3 TB89,99 dollaria4 TB97,50 dollaria6 TB129,99 dollaria8 TB149,96 dollaria10 TB197,00 dollaria$ 89.99Näytä arvostelutOsta Amazonissa99,99 dollaria 89.99Säästä 10,00 dollaria (10%)(668 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla$ 97.50Näytä arvostelutOsta Amazonissa118,96 dollaria 99.99Säästä 18,97 dollaria (16%)(20 arvostelua) Osta Walmartista119,99 dollaria 99.99Säästä 20,00 dollaria (17%)(1680 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla$ 129,99Näytä arvostelutOsta Amazonissa159,99 dollaria 129,99Säästä 30,00 dollaria (19%)(294 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla299,99 dollaria 149,96Säästä 150,03 dollaria (50%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa209,99 dollaria 159,99Säästä 50,00 dollaria (24%)(1029 arvostelut) Osta Best Buy -sivustolla299,99 dollaria 197.00Säästä 102,99 dollaria (34%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 289,99(117 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla

Se johtuu suurelta osin muodollisesta tekijästä. Toisin kuin muut suosikkini, My Book -kirjaa ei voida kuljettaa helposti, etenkin kun se tarvitsee ulkoista virtaa. Pohjimmiltaan se on vain 3,5 tuuman teräväpiirto USB 3.0 -kotelossa, mikä alentaa kustannuksia huomattavasti. 

SanDisk Extreme Portable

Vaikka SanDisk Extreme Portable on kalliimpaa kuin jokainen markkinoilla oleva blackbox-vaihtoehto, se erottuu yhdestä halvemmista kannettavista SSD-levyistä. Se on vieläkin vaikuttavampi ottaen huomioon, että se toimii melkein yhtä hyvin kuin T5- ja G-Technology G-Drive Mobile SSD, samalla kun se on pienempi ja vedenkestävä. 

SanDisk Extreme Portable
Toimittajan arvio: 250GB72,99 dollaria500GB89,00 dollaria1TB156,39 dollaria2TB329,99 dollaria99,99 dollaria 72,99Säästä 27,00 dollaria (27%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa109,99 dollaria 72,99Säästä 37,00 dollaria (34%)(2 arvostelua) Osta Walmartista$ 99.99(95 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla169,99 dollaria 89.00Säästä 80,99 dollaria (48%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa129,00 dollaria 89.00Säästä 40,00 dollaria (31%)(7 arvostelua) Osta Walmartista$ 129,99(671 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla$ 156,39Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 261,29(6 arvostelua) Osta Walmartista$ 249,99(211 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla$ 329,99Näytä arvostelutOsta Amazonissa549,99 dollaria 446,46Säästä 103,53 dollaria (19%) Näytä arvostelutOsta Walmartilla$ 449,99(154 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla

Mitä se muodostaa rakennuslaadussa, siitä puuttuu ominaisuuksia. Asema toimitetaan ohjelmalla, joka salaa tietosi, nimeltään SecureAccess. Se sanoi, että se on “lite” versio maksetusta ohjelmistosta. Se on siisti työkalu, mutta salasanasuojaus tai varmuuskopiointiohjelma olisi hienoa. Siitä huolimatta, se on erinomainen arvo, josta voit oppia lisää arvosteluamme.

Nopeus ja suorituskyky

Testaamme kiintolevymme neljällä vertailuarvolla. Kahta käytetään siirtonopeuksiin ja kahta muuta käytetään virheiden tarkistamiseen. Neljän välillä toivomme saavamme mahdollisimman kokonaisvaltaisen kuvan siitä, kuinka levy toimii. 

On tärkeää huomata, että emme ota hintaa huomioon. Kuten odotettiin, SSD-levyt pyyhkivät lattiaa kiintolevyillä, koska ne tallentavat tietoja. Tämä ei tarkoita, että perinteinen kehrävä levy on huono valinta, varsinkin jos yrität säästää rahaa. 

Samsung T5

T5 oli nopeampi kuin useimmat testatut asemat melkein jokaisessa luokassa. G-Drive ja SanDisk voittivat sen peräkkäisissä lukemissa ja Mobile SSD satunnaislukemissa. Se sanoi, että se oli nopeampi kuin sekä peräkkäisissä että satunnaisissa kirjoituksissa ja 2,3 Gt: n kansionsiirron aikana.

Samsun-T5-CrystalDiskMark

Mitä virheisiin puuttui, niitä ei ollut. Testauksen aikana meillä oli CrystalDiskInfo auki seurataksesi aseman tilaa, mukaan lukien lämpötila ja virhesuhde. Jopa voimakkaan virheskannauksen aikana asema pysyi viileänä ja johdonmukaisena riippumatta siitä, kuinka kovaa se toimi. 

G-tekniikka G-Drive-mobiili SSD

Suorituskyky muuttuu tahmeaksi, kun otetaan huomioon niin monet muuttujat. Vaikka ensimmäinen valintamme, T5, suoritti joissakin kategorioissa paremmin kuin G-Drive Mobile SSD, se ei voittanut sitä kaikissa. Mobiili SSD oli nopeampi satunnais- ja peräkkäisissä lukemissa ja jäi jälkeen, kun se tuli 2,3 Gt siirtoon. 

g-asema-mobiili-CrystalDiskMark

Vaikka emme laskenut virhemarginaalia – olemme kirjoittajia, emme tilastotieteilijöitä -, puhumme sekunnin murto-osista. Kaikki muu oli kopaceettista, mikä tarkoittaa, että syvän tarkistuksen jälkeen ei ollut virheitä. Tästä huolimatta, huomasimme jotain mielenkiintoista asemasta, kun se oli CrystalDiskInfossa. 

Se näkyi SanDisk X600 M.2 SSD -muodossa. Koska molemmat ovat Western Digitalin omistuksessa, on suuri todennäköisyys, että Mobile SSD on vain M.2 X600 kestävässä rungossa. Lue lisää siitä G-Drive Mobile SSD -katsauksessa. 

SanDisk Extreme Portable

SanDisk-levy lykkäsi T5: n ja G-Drive Mobile SSD: tä peräkkäisissä lukemissa, mutta se jäi kaikissa muissa luokissa. Se sanoi, että se jäi vain vähän taakse. Esimerkiksi T5: n kellotettu nopeus oli 160,1 megatavua sekunnissa satunnaislukemissa ja SanDiskin kellotettu nopeudella 159 Mbit / s..

ssandisk-äärimmäinen-kannettava-review-CrystalDiskMark

Mielenkiintoista on, että se suoritti paljon eri tavalla kuin G-Drive Mobile SSD, huolimatta siitä, että G-Drive Mobile SSD: ssä on SanDisk SSD. Ero ei ole suuri, mutta se oli lähempänä T5: tä. SanDiskin tarjous on noin 50 dollaria halvempi kuin 2TB: n G-Drive Mobile SSD -tarjous, joten pieni ero suorituskyvyssä ei ole suuri juttu.

Takuu ja tuki

Viimeisellä kierroksellamme keskitytään takuuseen ja tukeen. Toisin kuin parhaat VPN-palveluntarjoajamme, jotka tarjoavat usein poikkeuksellista tukea, laitteistovalmistajat antavat sinulle vähän tai ei lainkaan tukea. Se ei kuitenkaan vie heitä koukusta. Etsimme levyjä, joissa on yrityksiä, jotka menevät yli ja tarjoavat tukea itseapua ja suoraa yhteyttä. 

Tarkastelemme myös tämän osan takuuaikaa. Sen keston lisäksi harkitsemme vaatimuksia ja sitä, kuinka helppoa on hyödyntää niitä. 

G-tekniikka G-Drive-mobiili SSD

G-Drive Mobile SSD on ainoa testattu asema, joka tarjoaa viiden vuoden rajoitetun takuun. Tämä oikeuttaa osittain korkean hintamerkin, koska useimmat ulkoiset SSD-levyt tarjoavat vain kolme vuotta. Lisäksi ei ole niin paljon vaatimuksia. Jos G-tekniikka aiheuttaa ongelmia, korjaat tai vaihdat sen ilmaiseksi. 

g-asema-mobiili-tietämyskanta

Tukikelpoinen, G-Technology tarjoaa tuotteilleen asianmukaisen tietokannan, mikä on harvoin nähtävissä ulkoisten kiintolevyvalmistajien kanssa. Sieltä löydät lataukset, tuotetiedot, UKK: n ja aloitusoppaat. Jos tarvitset lisää apua, voit tavoittaa sähköpostitse, mutta itseapuresurssien tulisi olla riittäviä. 

Samsung T5

Samsung tarjoaa T5-asemille kolmen vuoden rajoitetun takuun. Kuten useimmat rajoitetut takuut, se kattaa vain aseman valmistukseen liittyvät kysymykset. Sinusta, toimitusprosessista tai jakelijasta johtuvia vahinkoja ei kunnioita.

Samsung-t5-2

Laajan tuotevalikoimansa ansiosta Samsungilla on joitain näkemyksiämme tuki. Vaikka tukipalvelun dokumenteista on vähän enemmän kuin mitä laatikossa on, on kolme tapaa ottaa yhteyttä, joka on ensimmäinen jokaiselle havaitsemallesi laitevalmistajalle. Voit ajoittaa kodin korjaamisen, lähettää sähköpostia myyntitiimille tai soittaa tukiedustajalle.

Seagate Backup Plus Portable

Kannettava Seagate Backup Plus Plus ja kaikki asiaa koskevat Seagate-levyt ovat erinomaisen tuen kanssa. Saat vain kahden vuoden rajoitetun takuun, mikä on järkevää, koska se on halvempi, pyörivämpi asema, mutta tukipalveluja on monia. Tietokantaartikkeleiden lisäksi on olemassa automaattisia vianetsintätyökaluja sekä puhelin- ja sähköpostituki.

Seagate-varmuuskopiointi-plus-kannettava-2

Lisäksi Seagate tarjoaa Rescue -tilauksia lähes ilman mitään. Tämä palvelu on kuin tietosi vakuutussopimus, eli Seagate yrittää palauttaa sen, jos tietosi ovat vioittuneet. Kolmen vuoden hintaan 14,99 dollaria, emme voi valittaa. Sinun pitäisi käyttää myös online-varmuuskopiopalvelua.

Paras ulkoinen kovalevy

Kaiken kaikkiaan Samsung T5 on paras kannettava SSD. Se on kallis, mutta se korjaa kaikki ulkoisten SSD-kilpailijoidensa havaitsemat puutteet. Se on saatavana käyttökelpoisina kapasiteettina. Toisin kuin ADATA SD600, joka on saatavana vain 512 Gt saakka, T5: n kapasiteetti on 1TB ja 2TB (lue ADATA SD600 -katsauksemme). 

Samsung-t5-1

Tämä yhdessä tinkimättömien siirtonopeuksien kanssa tekee T5: stä paljon houkuttelevamman. Alkaen yli 150 dollarista, asema on kallis, mutta et halua löytää niin hienoa suorituskykyä niin pienessä paketissa millekään vähemmälle. 

Lisäksi ominaisuudet ovat loistavat. Se on ainoa tarkistamamme asunto, joka tukee Androidia valmista, se tarjoaa salasanasuojauksen ja mukana toimitetaan kaapelit C-tyypin USB- ja USB-A-liitäntöihin. Se on myös kannettava, painaa vain 51 grammaa ja on pienempi kuin käyntikortti.

Se on koko paketti, suojattu vankalla metallisella kotelolla ja tukemalla runsas kolmen vuoden takuu. Jos etsit nopeutta, siirrettävyyttä ja kapasiteettia, T5 toimittaa. 

Paras PS4-ulkoinen kovalevy

Ei ole yksinoikeuksia PS4: lle, lukuun ottamatta Seagate: n merkkituotteita. Toisin kuin Xbox One, jota koskemme seuraavaksi, PS4-pelit eivät ole niin suuria, että painotetaan siirrettävyyttä. Vaikka vaihtoehtoja on paljon, annamme huutamisen WD Elementsille. 

Länsi-digitaalinen-elementit-2

Se ei tehnyt pääopasta, mutta voit nähdä Western Digital Elements -katsauksessamme, että se on vankka asema, varsinkin jos haluat paljon tallennustilaa halvalla. 4TB-versio ajaa sinua ujo 100 dollaria, ja vaikka se on vähän hidas, hinta saattaa kaikki ulkoiset SSD-markkinat häpeään. 

Jos haluat parantaa nopeutta etkä halua vähentää kapasiteettia, kannettava SSD, kuten G-Drive Mobile SSD tai T5, lataa pelisi nopeammin. Kapasiteetin ja hinnan vuoksi meidän on kuitenkin annettava se PS4: n Elements-asemaan. 

Paras Xbox One -sovellus

Mitä tahansa asemaa voidaan käyttää Xbox Onen kanssa kytkemällä se johonkin USB-porttiin. Toisin kuin PS4: ssä, tallennuskapasiteetti on kuitenkin suuri huolenaihe. Microsoft nauttii pakkaamattomien tekstuurien käytöstä, mikä johtaa ensimmäisen osapuolen nimikkeisiin vievän 100 Gt tai jopa 200 Gt tilaa. Tästä syystä suuri kapasiteetti, edullinen vaihtoehto, kuten Western Digital My Book, on ihanteellinen. 

Xbox One ja Xbox One X ovat myös pienempiä kuin PS4 Pro, joten voit varata ylimääräistä tilaa konsolin viereen. Omat kirjat sisältävät kuitenkin monia ominaisuuksia, jotka eivät ole merkityksellisiä konsoliin kytkettäessä, nimittäin salaus ja varmuuskopiointi. 

Lisäksi se tarvitsee lisävirtaa. Jos tarvitset vain vähän ylimääräistä tilaa, kannettava SSD antaa sinun ladata pelejä nopeammin. Erityisesti Xbox One X on kuitenkin tarpeeksi nopea yksinään, joten se on täällä vähemmän huolissaan kuin PS4 Pron kanssa. 

Lopulliset ajatukset

Samsung T5 erottuu parhaana vaihtoehtona paitsi nopeudeltaan ja rakennuslaadultaan myös kompaktiltaan kokoon, erinomaiselta tuelta ja monilta ominaisuuksiltaan. Sen hinta on korkea, etenkin niille, jotka eivät tarvitse hullua siirtonopeutta. Jos se olet sinä, yksinkertainen blackbox-asema, kuten Seagate Portable tai Western Digital Elements, tekee ihmeitä. 

Loppujen lopuksi se vastaa tarpeitasi. Jos olet kiinnostunut koneesi varmuuskopioinnista, WD My Book on ihanteellinen sovellus. Jos esimerkiksi haluat käyttää ulkoista asemaa Adobe Premiere Pro -välimuistina, Samsung T5 toimii kuitenkin paremmin. 

Mitä ulkoista kiintolevyä käytät? Miksi valitsit sen? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta. 

Paras ulkoisen kiintolevyn UKK

Kuinka varmuuskopioida tietokoneesi ulkoiseen kiintolevyyn

Voit varmuuskopioida tietokoneesi ulkoiseen kiintolevyyn manuaalisesti tai käyttämällä ohjelmistoa. Jos teet sen manuaalisesti, vedä ja pudota tiedostot ja kansiot, jotka haluat varmuuskopioida asemaan. Jos haluat käyttää ohjelmistoja, käytettävissä on työkaluja, kuten Google Backup, Paragon Backup ja EaseUS Todo Backup.. 

Kuinka alustaa ulkoinen kiintolevy

Windowsissa voit alustaa napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tiedostoa Resurssienhallinnassa ja valitsemalla ”muotoilu”. MacOS-käyttöjärjestelmässä voit alustaa Levytyökalun avulla, joka löytyy etsimällä Spotlightista. 

Kuinka osioida ulkoinen kiintolevy

Windows- ja macOS-käyttöjärjestelmässä asema on alustettava ensin. Windowsissa voit jakaa ulkoisen kiintolevyn napsauttamalla Windows Key + X ja valitsemalla ”disk management”. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ulkoista kiintolevyäsi ja valitse ”uusi yksinkertainen taltio”. Avaa MacOSissa Levytyökalu etsimällä Spotlightista ja valitsemalla ”osio” -välilehti. 

Kuinka käyttää ulkoista kiintolevyä PS4: llä

Kytke asema PS4: n USB-portilla ja käynnistä se. Siirry asetusvalikkoon ja valitse ”laitteet” ja sitten ”USB-tallennuslaite”. Löydä sieltä ulkoinen kiintolevysi ja valitse ”muotoa laajennettuna tallennusvälineenä”. Huomaa kuitenkin, että näin tekemällä kaikki asema tyhjennetään. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map