Paras ulkoinen kiintolevy Xbox One -laitteelle vuonna 2020: Peli päällä

Sony ja Microsoft ovat yrittäneet parhaansa pysyäkseen mukana nykyaikaisten pelien vaatimuksissa prosessointitehon suhteen. Xbox One X ja PS4 Pro ovat laajentaneet perusjärjestelmiensä toiminnallisuutta uuden konsoli-sukupolven sijasta tarjoamalla tukea 4K-pelaamiseen, parannettuihin tekstuuriin ja muuhun. 

Yksi alue, joka on jätetty huomiotta tässä prosessissa, on kuitenkin varastointi. Esimerkiksi Xbox One X tarjoaa vain 1 Tt kapasiteettia. Vaikka tämä olisi ollut vaikuttava muutama vuosi sitten, pelit ovat kasvaneet huomattavasti enemmän parin viime vuoden aikana, joten 1 Tt: n sisäinen kiintolevy näyttää säälittävältä verrattuna.

Onneksi voit kuitenkin laajentaa Xbox Onen tallennustilaa ulkoisella kiintolevyllä. Tässä oppaassa Xbox One -sovelluksen parhaaseen ulkoiseen kiintolevyyn osoitamme sinulle parhaimmat valinnat Microsoftin pelikonsoliin. Olemme vetäneet asemat parhaasta ulkoisesta kiintolevyoppaasta varmistaaksemme, että saat parhaan mahdollisen nopeuden, kapasiteetin ja rakennuslaadun. 

Ennen kuin valitsemme valintamme, haluamme puhua siitä, kuinka teimme valinnat, sekä kuinka voit käyttää ulkoista kiintolevyä Xbox One -sovelluksesi kanssa.

Paras ulkoinen kiintolevy Xbox One 2020: lle

Paras ulkoinen kiintolevy Xbox One -sovellukselle

Kaikesta on kapasiteettia valittaessa ulkoinen kiintolevy Xbox One -sovellukselle. Vaikka emme suosittele, että valitset yhden aseman toiseen pelkästään gigatavuhinnan perusteella, Microsoft haluaa sisällyttää peleihin massiivisia kuvioita, etenkin niitä, joita on parannettu Xbox One X: llä. 

Se tekee peleistä valtavia. Muutamalla viitepisteellä Forza Motorsport 7 on 95 Gt, Gears of War 4 on 103,3 Gt ja Halo 5: Guardians on 107 Gt. Yhdistettynä muutamiin pienempiin peleihin – Xbox One X: n tapauksessa noin 20–25 Gt – olet jo puolet sisäisen 1 Tt kiintolevyn kapasiteetista.

Kapasiteetti on mitä etsimme ensin, joskus nopeuden kustannuksella. Tämä johtuu siitä, että Xbox Onin ja Xbox One X: n USB-portit ovat vain USB 3.0, ei USB 3.1. Vaikka käyttämäsi asema olisi taaksepäin yhteensopiva USB 3.0: n kanssa, et voi käyttää levyn koko kaistanleveyttä. 

Tämä tekee ulkoisista SSD-levyistä, kuten Samsung T5 tai SanDisk Extreme Portable, paljon vähemmän houkutteleviksi (lue Samsung T5 -katsaus ja SanDisk Extreme Portable -arvostelu). 

Vaikka ne saattavat toimia Xbox One -laitteen kanssa, et voi täysin hyödyntää heidän nopeuttaan. Silti, jos sinulla on käytettävissä olevia tuloja ja haluat nopeimman mahdollisen latausajan, paras SSD-ulkoinen kovalevy-opas auttaa sinua asettamaan. 

Yleensä suosittelemme pienintä ja nopeinta ulkoista kiintolevyä, mutta näin ei ole Xbox One -sovelluksen tapauksessa. Koska konsolilla on todennäköisesti pysyvä koti, sen mukana kulkevalla asemalla voi olla myös pysyvä koti. Siksi on tärkeää tasapainottaa nopeutta ja kapasiteettia, kun taas koko ja muotokerroin vievät takapenkin.

Kuinka käyttää ulkoista kiintolevyä Xbox Onen kanssa

Ulkoisen kiintolevyn kytkeminen Xbox One -laitteeseen on hyvin yksinkertaista, tosin se ei ehkä ole aluksi selvää. Kun olet ostanut aseman – varmista, että se on USB 3.0 – poista se, kaapeli ja suunta Xbox One -laitteeseen. Sen jälkeen toimi seuraavasti: 

 1. Kytke ulkoinen kiintolevy mukana toimitetulla USB-kaapelilla. Xbox Onen edessä ja takana olevat USB-portit toimivat. 
 2. Kun asema on havaittu, valitse ”alusta tallennuslaite”.
 3. Anna asemalle nimi ja valitse ”asenna uusia asioita tähän”. 
 4. Valitse lopuksi ”alusta tallennuslaite”.

Huomaa, että jos käytät ulkoista kiintolevyä, jossa on tietoja siitä, kaikki kyseiset tiedot poistetaan, kun alustat aseman Xbox One -sovellukselle. Voit oppia lisää siitä ulkoisen kiintolevyn oppaan muotoilusta. 

Siitä lähtien kaikki tulevat pelit asennetaan ulkoiselle kiintolevylle. Jos haluat mistä tahansa syystä siirtää pelejä ja sovelluksia, voit tehdä sen tallennusasetussivulta. Päästäksesi sinne, toimi seuraavasti:

 1. Valitse ”asetukset”
 2. Siirry “Järjestelmä” -välilehteen
 3. Valitse ”tallennustila”

Tallennussivulla näet tällä hetkellä asennetut otsikot sekä sisäisen ja ulkoisen kiintolevyn vapaan tilan. Jos haluat siirtää pelejä ja sovelluksia, valitse ne valintaruuduilla ja napsauta sitten “siirrä valitut”. Sieltä voit valita, mihin haluat siirtää sovellukset.

Paras ulkoinen kiintolevy Xbox One -laitteelle: Western Digital My Book

Raakakapasiteetin suhteen ei ole ulkoista kiintolevyä, joka olisi parempi kuin Western Digital My Book. Vaikka sen suuri muotokerroin ja ulkoisen virran tarve ovat yleensä haittoja, niillä epäpuhtauksilla ei ole yhtä merkitystä Xbox One -sovelluksen kannalta. Se vaatii hieman ylimääräistä asennusta, mutta voit saada paljon kapasiteettia hyvin pienellä rahalla My Book -sovelluksella. 

Länsi-digitaali-my-arvo-1

Toisin kuin jotain Seagate Portable (lue Seagate Portable -katsauksemme), Western Digital My Book on saatavana enintään 10 kt. Se koskee vain yhden aseman versiota. 

Western Digital tarjoaa myös kahden taajuusmuuttajan version, joka jopa 20TB. Kaksoisasemaversio toimitetaan myös esiasetettujen RAID-0-versioiden kanssa, joiden pitäisi parantaa latausaikoja (lue RAID-opas). 

Koska My Book on pöytätietokone, se voi tukea paljon suurempia kapasiteetteja. Kannettavissa asemissa, jotka ovat 2,5 tuuman muotokertoimia, on vähemmän fyysistä tilaa taloa varten, joten et voi tallentaa niille yhtä paljon tietoa. Lisäksi ne toimivat yleensä huonommin kuin työpöydän vastaavat, koska luku / kirjoituspäässä on vähemmän tilaa liikkua. 

Oma kirja ratkaisee asian. Testatun 6TB-aseman sisällä on Western Digital Red -kiintolevy, joka on rakennettu verkkoon kytkettyä tallennusta varten. 

Perinteisen muotokertoimen takia Western Digital pystyy toimittamaan enemmän kapasiteettia ja nopeutta pitäen gigatavuhinnan samalla tavalla kuin Western Digital Elements (lue Western Digital Elements -katsaus).

Muita syitä, joista pidämme Western Digital My Book -sivustolla

Western Digital My Bookin suurempi koko on hankala asennuksen aikana, mutta se kannattaa käytöstä. Sisäinen Western Digital Red -asema toimii yllättävän hyvin, kun otetaan huomioon, että se on pyörivä levy. 

Huomasimme testin aikana peräkkäisen luku- ja kirjoitusnopeuden yli 200 Mt / s, ja erinomainen satunnainen kirjoituskyky oli noin 12 Mt / s. Itse asiassa Western Digital My Book teki listan nopeimmista ulkoisista kiintolevyistä. 

Satunnaisluettu suorituskyky ei kuitenkaan ollut yhtä suuri, mikä saattaa aiheuttaa ongelmia Xbox One -sovelluksen kanssa. Huomautetun satunnaisen kirjoitusnopeuden vuoksi levyn itsensä ei pitäisi rajoittaa kuinka nopeasti asennat pelejä. Jotkut hitaammat levyt tarvitsevat aikaa ladattavien tietojen kirjoittamiseen, mikä lisää asennusaikaa. 

Western Digital My Bookissa ei ole tätä ongelmaa, mutta se voi tarkoittaa hieman pidempiä latausaikoja. “Hieman” on kuitenkin avainsana tässä. Luulet hiukan nopeutta pelatessasi peliä saadaksesi paljon nopeutta lataamalla sitä. Voit nähdä täydet testitulokset ja lukea täydelliset ajatuksemme Western Digital My Book -katsauksessamme.

Seagate Backup Plus Portable

Kannettava Seagate Backup Plus on Western Digital My Book -sivun varattu serkku. Sitä ei ole saatavana suurina kapasiteettina, ylittäen 5 Tt: n paine, mutta sen mukana tulee hienostuneempi esteettisyys ja pienempi muotokerroin. Se hallitsee myös nopeampaa satunnaisen lukemisen suorituskykyä, jonka pitäisi auttaa latausaikojen saavuttamisessa. 

Seagate-varmuuskopiointi-plus-kannettava-1

Seagate Backup Plus Portable -sovelluksessa on paljon muunnelmia, joten sisällytämme tähän merkintään kaikki ne. Siellä on vakioversio, joka on saatavana 4TB ja 5TB kapasiteetilla ja on halvin ryhmästä gigatavuhinta-asteikolla. 

Sitten on ohut versio, joka on saatavana 1 Tt ja 2 Tt kapasiteetilla ja mukana tulee pienempi muotokerroin. Viimeisenä on Ultra Touch -versio, joka tulee kudotusta kankaasta, tuki USB-C: lle ja laitteiston salaus. 

Ultra Touch -version lisäominaisuudet eivät todellakaan ole merkityksellisiä Xbox One -sovellukselle, joten suosittelemme säästämään rahasi sinne. Ohut versio on pienempi ja siinä on enemmän värejä, mutta kapasiteetin kustannuksella. Toisaalta vakioversio on saatavana suuremmalla kapasiteetilla, mutta se on noin kaksinkertainen Slim-levyaseman leveyteen. 

Nopeuden suhteen kannettava Seagate Backup Plus ei ole yhtä nopea kuin Western Digital My Book, mutta se aiheuttaa harvoin ongelman Xbox One -sovelluksen kanssa. Testattaessa sitä Xbox One X: llä, asema ei estänyt meitä pelien lataamisen aikana, ja lataustehokkuus oli samalla tasolla kuin Xbox One -laitteen sisäisessä kiintolevyssä. 

Muita syitä, miksi pidämme kannettavasta Seagate Backup Plus -sovelluksesta

Xbox One -sovelluksen ulkopuolella Seagate Backup Plus Portable on erittäin vaikuttava. Tämä johtuu siitä, että mukana tulee Seagate Toolkit, joka antaa asemalle paljon enemmän toimintoja kuin pelkkä uusien tiedostojen tallennus. Kun kytket sen tietokoneeseen tai Mac-tietokoneeseen, saat käyttöösi online-asennuksen, jossa voit rekisteröidä aseman ja ladata työkalupakin. 

Asennuksen jälkeen Toolkit kysyy, haluatko käyttää asemaa tietokoneesi varmuuskopiointiin tai peilaamaan olemassa olevan kiintolevyn. Peilausominaisuus tekee tarkalleen mitä nimi viittaa. Aina kun teet jotain asemalle, jota se peilaa, muutos heijastuu Backup Plus Portable -laitteeseesi. Varmuuskopiot ovat samankaltaisia, mutta voit valita tietyt kansiot ja tiedostot, jotka haluat varmuuskopioida. 

Tästä syystä Seagate Backup Plus Portable ei ole vain loistava asema Xbox One -laitteelle, se on myös olennainen osa 3-2-1-varmuuskopioratkaisua, kun käytät asemaa online-varmuuskopiointipalvelun, kuten Backblaze, kanssa (lue Backblaze arvostelu). Voit nähdä, kuinka asema sopii kyseiseen kokoonpanoon Seagate Backup Plus Portable -katsauksessa. 

Seagate virallinen Xbox One -peliohjain

 

Seagate tarjoaa valikoiman asemia erityisesti Xbox One- ja Xbox 360 -laitteille. Vaihtoehtojen luettelossa on SSD, suuri muotokerroinratkaisu ja tavallinen peliajuri, jota varten tämä merkintä on tarkoitettu. 

Tavallinen peliasema on pääosin normaali kannettava Seagate Portable -asema, jolla on joitain ylimääräisiä tuotemerkkejä. Se tarjoaa kuitenkin joitain yläpintoja Xbox One -sovellukselle. 

Seagate-peli-drive

Ensinnäkin se on valmis lähtemään laatikosta. Sen sijaan, että käydään aseman asetusprosessia, kuten yllä on kuvattu, sinun tarvitsee vain kytkeä se verkkoon ja valita, kuinka haluat tallentaa pelisi. Se toimii myös konsolien välillä, joten voit viedä kirjaston mistä tahansa järjestelmästä. 

Lisäksi taajuusmuuttajaan kuuluu lisätarjous ostetusta kapasiteetista riippuen. Game Pass -versio, joka on sama asema valkoisella ulkopinnalla, tulee joko kuukauden tai kahden kuukauden Xbox Game Pass -versioon ilmaiseksi. 

Game Drive on saatavana 2TB ja 4TB kapasiteetilla, mikä ei ole vaikuttavaa Western Digital My Book -yritykseen verrattuna. Seagate tarjoaa kuitenkin myös Game Drive Hub -sarjan, jonka kapasiteetti on 8 kt. Sen lisäksi, että Game Drive Hub tarjoaa enemmän tallennustilaa, se sisältää myös kaksi USB 3.0 -porttia ylimääräisten oheislaitteiden kytkemistä varten.

Muita syitä, miksi pidämme Seagate Xbox One -peliasemasta

Game Drive- ja Game Drive Hub -sovellusten lisäksi Seagate tarjoaa myös Game Drive SSD: n. Se on saatavana 500 Gt: n, 1 Tt: n ja 2 Tt: n kapasiteetilla, mutta emme suosittele sitä normaalin peliohjaimen yli. Vaikka näet suorituskyvyn edun verrattuna tavalliseen Game Driveen, et todennäköisesti saavuta mainostetun 540 Mt / s nopeutta. 

Kuten ADATA SD600 -katsauksessa näimme, USB 3.0 -pohjaisten SSD-levyjen nopeus on rajoitettu, koska käyttöliittymä, jonka kautta ne siirtävät tietoja, saa parhaan hyödyn.. 

Suorituskyky on heikko verrattuna USB 3.1 -pohjaiseen SSD-asemaan (lue esimerkki G-Technology G-Drive Mobile SSD -katsauksesta). Tästä syystä Game Drive SSD, vaikka se on hintansa arvoinen, katkaistaan ​​yhteydellä. 

Kaiken kaikkiaan Game Drive -sarjan päähahmo on estetiikka. Et saa paljon hyötyä suorituskyvystä tavallisessa kannettavassa Seagate Portable -asemassa, vaikka kulutatkin noin 30 dollaria enemmän. Tästä huolimatta Xbox One -palvelussa on yläpuolia. Esimerkiksi Seagate myy tällä hetkellä Gear of War 5-aiheista asemaa, joka toimitetaan pelin sisällöllä.

Toshiba Canvion perusteet

Jos haluat saada paljon tallennustilaa erittäin pienellä rahalla, Toshiba Canvio Basics on sinua varten. Canvio Basics on hieno ja vähän hidas, mutta se on halvin ajantaso, jonka olemme tarkistaneet gigatavuhintaan perustuen. Se on ruumiillistuma toiminnalle muodon suhteen, mutta lopulta säästät rahaa prosessissa. 

Toshiba-canvio-perusteet-2

Se on kannettava asema, samanlainen kuin Seagate Backup Plus Portable ja Game Drive, ja saatavana jopa 4 kt: iin. Suosittelemme kuitenkin tarttumista 1TB tai 2TB malliin. Sen lisäksi, että suoritetaan nopeammin, pienemmät kapasiteetit osoittavat suurimman arvon. 

4TB-malli on teknisesti halvempi gigatavuhinta-asteikolla, mutta korkeammat kokonaiskustannukset osoittavat suorituskyvyn heikentyvän tuoton. 

Verrattuna Seagate-asemaan Toshiba Canvio Basics suoriutui tosiasiallisesti paremmin peräkkäisistä lukemista ja kirjoittamisesta, ajanotto sekvenssinlukunopeudella 147,3 MB / s ja peräkkäisellä kirjoitusnopeudella 154,1 MB / s.. 

Satunnainen suorituskyky – etenkin satunnainen lukeminen – kärsi. Canvio Basics -sovelluksessa oli noin puolet satunnaisesta lukunopeudesta Seagate Portable -laitteessa.

Tämä kompromissi korvataan satunnaisessa kirjoitusesityksessä. Kuten Western Digital My Book, Toshiba Canvio Basics -sovelluksen tulisi kirjoittaa pelejä asemalle erittäin nopeasti. Tämä kompromissi tulee kuitenkin lisääntyneillä latausaikoilla.

Muita syitä, joista pidämme Toshiban Canvion perusteista

Kuten Western Digital My Book, Toshiba Canvio Basics on ajaminen, jota emme yleensä suosittele. Sitä, että siitä puuttuu olennaisia ​​ominaisuuksia, kuten varmuuskopiointiohjelma, huolimatta siitä, että se on halvempaa kuin kilpailu. Xbox One -sovelluksella nämä lisäominaisuudet eivät kuitenkaan ole väliä, mikä tekee Canvio Basics -sovelluksesta paljon houkuttelevamman. 

Vaikka Canvio-perusteet ovat kannettavia, suosittelemme pitämään ne yhdessä paikassa. Sitä voidaan kuljettaa, mutta himmeä kuori pystyy käsittelemään vain pisaran tai kaksi ennen kuin siitä tulee käyttökelvoton. Kustannussäästö tulee jostakin, ja tässä tapauksessa se johtuu rakennuslaadusta. 

Tosin Toshiba Canvio Basics tarjoaa paljon ylimääräistä pelitilaa hyvin pienellä rahalla. Jos pelkäät vain kapasiteettiasi, se on turvallinen veto. Voit oppia lisää Toshiba Canvio Basics -katsauksessa.

LaCie Rugged Mini

LaCie Rugged Mini on vastapää Toshiba Canvio Basics -yritykselle laadun parantamiseksi. Se on rakennettu kuin säiliö, jossa on metallinen runko ja oranssi iskusuoja. Jos olet liikkeellä ja haluat ottaa pelisi mukaasi, LaCie Rugged Mini on ihanteellinen ulkoinen kovalevy. 

LaCie-karu-mini-1

Sen lisäksi, että LaCie Rugged Mini on sateenkestävä, se pystyy käsittelemään myös neljän jalkan pudotusta ja jopa 2 205 puntaa paineen toiminnan aikana. Vaikka tämä ei ole liian vaikuttavaa verrattuna SSD: hen, tosiasian, että LaCie voi pakata niin paljon suojaa pyörivälle asemalle, ei pitäisi jäädä huomaamatta.. 

LaCie on oikeastaan ​​Seagaten omistuksessa, joten kaikki Seagate Backup Plus Portable -ohjelman positiiviset asiat pätevät myös tähän. Sinulla on edelleen pääsy samaan nesteasetusohjelmaan ja Seagate Toolkit -sovellukseen. Vaikka sillä ei ole paljon merkitystä Xbox One -sovelluksen kannalta, on tärkeää, jos päätät koskaan ajaa uudelleen aseman tietokoneellesi. 

Kuten Toshiba Canvio Basics, asemaa on saatavana jopa 4 kt, mutta se tulee kustannuksin. Ylimääräisen rakennuslaadun takia LaCie veloittaa noin 25 dollaria enemmän kuin muut kannettavat kiintolevyt. Lisäkustannukset tarkoittavat, että voit helposti kuljettaa koko pelikirjastosi riskiä epäonnistumisesta.

Muita syitä, joista pidämme LaCie Rugged Mini

LaCie Rugged Mini ostaa rakennuksen laadun vuoksi. Muuten se on melko käsittämätön ajaa. Testauksemme aikana havaitsimme sekvenssinlukunopeuden 133,9 MB / s, peräkkäisen kirjoitusnopeuden 27,9 MB / s, satunnaisen lukunopeuden 1,1 MB / s ja satunnaisen kirjoitusnopeuden 0,89 MB / s.. 

Mielenkiintoista on, että LaCie Rugged Mini keskittyy paljon enemmän lukemiseen kuin kirjoittamiseen. Xbox One -sovelluksella se tarkoittaa, että vaihdat nopeutta lataamalla peliä nopeampia latausaikoja varten. 

Vaikka yllä olevat valitsemme nopeammin, LaCie Rugged Mini on liian kaukana. Tästä huolimatta sinun on jouduttava selviämään peleistä, joiden lataaminen kestää hetken, jos olet kiinnostunut niiden noutamisesta.

LaCie Rugged Mini on yksinkertaisesti ylihintainen ja tehottomampi ulkoinen kiintolevy niille, jotka aikovat pitää pelikirjastonsa paikallaan. Jos olet kuitenkin kiinnostunut ottamaan pelejäsi liikkeellä ollessa, sopivaa korvaajaa ei ole. Voit oppia lisää LaCie Rugged Mini -katsauksessa.

Lopulliset ajatukset

Western Digital My Book on yleinen suorituskyky ja kapasiteetti Xbox One -sovelluksen paras ulkoinen kiintolevy. Se tulee kuitenkin siirrettävyyden kustannuksella. Jos etsit jotain, joka voidaan kuljettaa, Seagate Backup Plus Portable voi raapia kutinaa. Jos estetiikka on enemmän peliäsi, Seagate Game Drive on erinomainen ratkaisu. 

Riippumatta siitä, mitä valitset, yllä olevat asemat laajentavat Xbox One -laitteesi tallennustilaa pitäen samalla latausajat alhaisina. Tästä huolimatta on muitakin vaihtoehtoja. Jos haluat tehdä ostoksia vähän enemmän, muista lukea muut ulkoisten kiintolevyjen arvostelut. 

Mitä ulkoista kiintolevyä käytät Xbox One -laitteesi kanssa? Miksi valitsit sen? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map