Paras SSD-ulkoinen kiintolevy vuodelle 2020: Kun nopeus on olennaisen tärkeää

Suorituskyvyn suhteen solid-state-asemaa ei voida korvata. Nämä laitteet tarjoavat eksponentiaalisesti nopeampaa kuin perinteiset kiintolevyt, mutta ovat kompaktimpia ja kestäviä. Tässä oppaassa parhaille SSD-ulkoisille kiintolevyille osoitamme sinulle, mitkä suosikeistasi voivat elää tietokoneesi ulkopuolella. 


Meillä on viisi valitsinta, joista jokainen tuo pöydälle jotain ainutlaatuista. Aiomme puhua vähän siitä, mitä pidämme jokaisesta asemasta, jakaa kerättyjä suoritusnumeroita ja keskustella tarjolla olevista ominaisuuksista. 

Ennen kuin pääset valintoihimme, haluamme kuitenkin selvittää, mikä on ulkoinen SSD ja miksi se on parempi valinta kuin perinteinen ulkoinen kiintolevy.

Paras SSD-ulkoinen kiintolevy 2020

Mikä on ulkoinen SSD? 

”SSD” tarkoittaa solid-state-asemaa, ja vaikka ne tallentavat tietoja kuten kaikki muutkin kiintolevyt, ne tekevät sen aivan eri tavalla. Perinteiset kiintolevyt käyttävät yhtä tai useampaa pyörivää levyä tietojen tallennukseen, ja pää, joka lukee ja kirjoittaa tietoja noille levyille ja niistä. Päät ovat magneettisia, minkä vuoksi perinteisiä kiintolevyjä pidetään ”magneettisina tallennusvälineinä”. 

Magneettinen varastointi on ollut olemassa jo vuodesta 1888, ja sitä on käytetty monissa erilaisissa säilytysvälineissä. Kaikkia nauhoista levykkeisiin kiintolevyihin – perinteisten kiintolevyjen tekninen nimi – käytä magneettisia tallennusvälineitä. 

Kiintolevyille magneettinen tallennus aiheuttaa kuitenkin muutamia ongelmia. Vaikka magneettinen varastointi oli mahtavaa vuonna 1957, kun ensimmäinen kiintolevy esiteltiin, tämä tallennusmuoto vaatii paljon tilaa. 

Mitä suurempaa kapasiteettia asema on, sitä enemmän lautasia se tarvitsee. Mitä enemmän lautasia se tarvitsee, sitä kauemmin lukija- ja kirjoituspään kulku vie. Puhumattakaan asiat, jotka liittyvät kehruukäyttöjen epäonnistumiseen, koska sisäpuolella olevat lautaset ovat uskomattoman hauraita. 

Tähän kohtaan SSD-levyt tulevat sisään. Magneettisen tallennustilan käytön sijasta SSD-levyt käyttävät puhtaasti sähköistä tallennustilaa, tästä syystä nimi ”solid-state”. Tietoja ei tallenneta vatille. Pikemminkin, se on tallennettu pienille muistisiruille. Tämä ei vain tee SSD-levyjä pienemmiksi kuin perinteiset kiintolevyt, mutta tekee niistä myös luotettavampia.

SSD-levyt ja Flash-tallennustila

Noin kymmenen vuotta sitten flash-tallennus – jota SSD-levyt käyttävät – oli varattu flash-asemille, SD-korteille ja tietokoneesi RAM-muistille. Nämä pienikapasiteettiset tallennusratkaisut keskittyivät pikemminkin nopeuteen kuin kapasiteettiin, ja siksi ne eivät sovellu mihinkään todelliseen tietokoneen tallennukseen. 

Viime vuosina flash-tallennustilan kapasiteetti on kuitenkin lisääntynyt huomattavasti, kun 100 Tt SSD -muistitikku otettiin käyttöön vuonna 2018. Se on tehnyt SSD-levyjen muodossa olevasta kuluttajien flash-muistista paljon halvempaa ja helpompaa saatavuutta..

Yhdistettynä USB 3.1: n käyttöönottoon – jolla on kaksinkertainen USB 3.0: n kaistaleveys – valmistajat ovat pystyneet laittamaan SSD-levyt ulkoisiin koteloihin, joilla on vain vähän vaikutusta suorituskykyyn.

Nykyään on olemassa lukuisia ulkoisia SSD-levyjä, joista valita. Vaikka niiden suorituskyvyssä on eroja toisiinsa verrattuna, lähes kaikki ulkoiset SSD-asemat toimivat paremmin kuin kiintolevyasemansa. Jos etsit nopeinta mahdollista ulkoista tallennustilaa, SSD on sinulle. 

Paras SSD-ulkoinen kiintolevy

Vaikka voimme löytää viisi nopeaa ulkoista SSD-levyä ja liittää ne yhteen luetteloon, se ei tarjoaisi paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja. Saatavana on paljon vankkaa esiintyjää, ja sen vuoksi pelkkä nopeus ei riitä leikkauksen tekemiseen. Sen sijaan keskityimme nopeuden, hinnan, ominaisuuksien ja rakennuksen laadun tasapainoon. 

Olemme myös sisällyttäneet joitain erikoistuneita ulkoisia SSD-levyjä, joilla on alarajoja yhdellä tai useammalla alueella, mutta jotka tarjoavat toimintoja, joita mikään muu ulkoinen asema ei tee. Vaikka nämä asemat eivät ole kaikkein paras ulkoinen SSD-levy, ne ovat joillekin parhaita.

Paras SSD-ulkoinen kovalevy: Samsung T5

Kun kyse on ominaisuuksien, hinnan ja nopeuden tasapainottamisesta, Samsung osui T5: llä sananlaskun pään naulaan. Taajuusmuuttaja on muotoiltu asiantuntevasti ja tarjoaa parhaan suorituskyvyn, jota olemme nähneet, ja pysyvät samalla kohtuullisena hinnana SSD: ksi. 

Nopeuden vuoksi keräsimme numeroita CrystalDiskMarkilla. T5 kelloi peräkkäisellä lukunopeudella 562,4 MB / s ja peräkkäisellä kirjoitusnopeudella 520 MB / s, jotka molemmat ovat ilmoitetun nopeuden yläpuolella. Satunnaiset lukemat ja kirjoitukset olivat myös vakaita, T5-selvitys oli vastaavasti 160,1 MB / s ja 195,7 MB / s.. 

Samsun-T5-CrystalDiskMark

Se hallitsee myös nämä nopeudet kohtuulliseen hintaan. 1TB-malli maksaa hieman yli 150 dollaria, kun 2TB-kellot ovat alle 300 dollaria. Suosittelemme kuitenkin 500 Gt: n mallia, koska se on sama gigatavuhinta kuin 1 Tt-malli, jota harvoin nähdään.

Verrattuna ADATA SD600: een, Samsung T5 on selvä sopimus. Kuten ADATA SD600 -katsauksessamme voimme nähdä, kyseinen asema on suunnilleen sama hinta gigatavua kohti, rajoitettu 512 Gt: n enimmäiskapasiteettiin, on rakennettu huonompi eikä se toimi yhtä hyvin kuin Samsung T5.

Muita syitä, jotka pidämme Samsung T5: stä

T5 on nopea, mutta se ei ole ainoa syy, että se on ensisijainen. Samsung on onnistunut rakentamaan aseman, joka ei ole vain houkutteleva, vaan myös kestävä, aivan toisin kuin LaCie Rugged Mini (lue LaCie Rugged Mini -arvostelu). Se painaa vain 51 grammaa ja sen mitat ovat 57,3 mm ja 74 mm, mikä on pienempi kuin käyntikortti.

Samsung-t5-2

Nopeuden ja koon vuoksi Samsung T5 paikannus toimii. Jos olet valokuvaaja tai videokuvaaja, jonka täytyy nopeasti siirtää tietoja, T5 tarjoaa tehokkaan polun siihen. Lisäksi nopeus on riittävä, jotta voit muokata asemaa kokonaan. T5: n satunnainen luku- ja kirjoitussuorituskyky tekee siitä ihanteellisen useiden istuimien vetämiseen samanaikaisesti suuresta tiedostosta. 

Jopa ei-ammattimaisessa ympäristössä T5 loistaa. Se on erinomainen tapa laajentaa kannettavien tietokoneiden tallennustilaa, ja Android-tuella se on loistava tapa laajentaa myös puhelinten tai tablettien tallennustilaa. Voit oppia lisää Samsung T5 -kokoelmasta.

SanDisk Extreme Portable

Samsung T5 voi lyödä, ja se näyttää hyvältä, käynnistyä, mutta muutama tippa raaputtaa metallikotelon. Jos etsit jotain hieman kestävämpää, SanDisk Extreme Portable SSD on sinulle. Taajuusmuuttaja hallitsee samanlaista suorituskykyä kuin T5, kun se on suljettu pienempään koteloon. 

SanDisk-äärimmäinen-kannettava-2

Se on peitetty pehmeästä kumisuojuksesta, jolla on IP55-luokituksen mukainen pölyn- ja vedenkestävyys. Lisäksi SanDisk tarjoaa alumiinivariantin 500 Gt kapasiteetista, mikä lisää jäykkyyttä ja suorituskykyä. Alumiini-asemassa on NVMe-ohjainrajapinta, jolla on peräkkäiset lukunopeudet jopa 1050 Mt / s.

On kuitenkin joitain haittoja, minkä vuoksi Extreme Portable on toisella sijalla. Mukana oleva salausohjelma, SecureAccess, on villi vanhentunut ja suojaa tietojasi vain AES-128-ohjelmalla (saat lisätietoja salauksen kuvauksesta). 

Suorituskyky on samanlainen kuin Samsung T5: n, ja pidämme rakentamisen laatua vielä paremmana, mutta ominaisuuksia puuttuu. Silti on vaikea hylätä SanDisk Extreme Portable SSD -levy. 

SanDisk on asiantuntija flash-muistissa, ja Extreme Portable esittelee sitä. Extreme Portable on peräkkäinen lukeminen ja kirjoittaminen yli 500 MB / s ja satunnainen lukeminen ja kirjoittaminen yli 150 MB / s, ja se on pienimpiä ja nopeimpia ulkoisia kiintolevyjä.

Muita syitä, joista pidämme SanDisk Extreme Portable SSD

Siirrettävyys on SanDisk Extreme Portable SSD -levyn pääveto. Kotelo on kestävä, mutta oikeassa yläkulmassa on myös pieni lovi, jotta voit kiinnittää sen nopeasti karabiiniin, jos olet matkalla. Lisäksi siinä on USB 3.1 -liitäntä, mikä helpottaa kytkemistä. 

SanDisk-äärimmäinen-kannettava-1

Valitettavasti SanDisk ei kuitenkaan sisällä USB-C-USB-A-kaapelia. Laatikossa saat USB-C-USB-C-kaapelin ja USB-C-USB-A-sovittimen, jolla on pieni lovi, joka vastaa kaapelia. 

Tässä lähestymistavassa on muutama aihe. Ensinnäkin sovitin lisää kaapeliin irtotavaraa ja toisen mahdollisen vikakohdan, mutta mikä tärkeintä, sovitinta voidaan käyttää vain mukana toimitetulla kaapelilla loven ansiosta. 

SanDisk Extreme Portable -laitteessa on ehdottomasti joitain haittoja, etenkin mukana toimitetulla kaapelilla ja mukana toimitetulla ohjelmistolla. Rakennuksen laatua ja nopeutta ei kuitenkaan voida kieltää, mikä tekee siitä yhden parhaista ulkoisista SSD-levyistä. Voit lukea lisää siitä SanDisk Extreme Portable -katsauksessa.

G-tekniikka G-Drive-mobiili SSD

Jos rakennuslaatu on mitä tarvitset, G-Technology G-Drive Mobile SSD voi toimittaa. Kuten SanDisk Extreme Portable SSD -levyllä, siinä on pehmeä kumi, mutta aseman ylä- ja alaosa on vahvistettu metallilla. Taajuusmuuttaja on vahvistettu myös pehmeäkumin ulkopinnan alla.

g-asema-mobile-1

Tuossa ylimääräisessä materiaalissa on lisäsuoja. G-Drive Mobilen SSD on IP67-luokiteltu pöly- ja vedenkestävyyden suhteen. Lisäksi se voi selviytyä jopa 10 metrin putouksesta betoniin ja käsitellä jopa 1 000 puntaa painetta rikkomatta.

G-Technology ei myöskään houkutellut suorituskykyyn yrittäessään tehdä taajuusmuuttajasta jäykkää. Järjestysluku- ja kirjoitusnopeudet ovat samanlaiset kuin Samsung T5 ja SanDisk Extreme Portable. Satunnainen nopeus on myös erinomainen, kun G-Drive Mobile SSD ylittää Extreme Portable -sovelluksen, mutta pysyy hieman T5: n eteläpuolella. 

G-Drive Mobile SSD todistaa, että voit saada kakun myös syödä sen, mutta se tulee kustannuksin. Se maksaa 50–100 dollaria enemmän kuin SanDisk Extreme Portable ja Samsung T5, ostamasi kapasiteetin mukaan. G-Drive Mobile SSD: llä on kuitenkin viiden vuoden takuu, kun taas T5 ja Extreme Portable tarjoavat vain kolme. 

Muita syitä, joista pidämme G-Technology G-Drive Mobile SSD

Vaikka G-Drive Mobile SSD on kalliimpi kuin SanDisk Extreme Portable SSD ja Samsung T5, se perustelee hintamerkintänsä. Viiden vuoden rajoitetun takuun lisäksi G-Technology tarjoaa parhaita näkemyksiämme kiintolevystä. Kaikille G-Technologyn tuotteille on olemassa asianmukainen tietokanta sekä yhteyslomake. 

Koska G-Technology keskittyy media-ammattilaisiin, ylimääräinen tuki on järkevää. Jos sinulla on kysyttävää, siihen vastataan nopeasti joko selaamalla tietokannassa olevia artikkeleita tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse.  

G-Technology G-Drive Mobile SSD on suurempi ja kalliimpi kuin Samsungin ja SanDiskin vastaavat, mutta sen tuella ja rakennuslaadulla on ylösalaisin. Jos nämä alueet ovat tärkeitä sinulle, muista lukea G-Technology G-Drive Mobile SSD -arvostelu.

 

Samsung X5

Jos etsit suorituskykyä kustannuksista riippumatta, Samsung X5 voi naarmuttaa kutinaa. Se on yksi kalleimmista ulkoisista SSD-levyistä, ja 2TB-mallin kellotuksen hinta on yli 800 dollaria. Thunderbolt 3 -yhteydellä ja NVMe-ohjaimella se tarjoaa kuitenkin joitain nopeimmista käytettävissä olevista nopeuksista. 

Samsungin x5

Thunderbolt 3 -yhteyden ansiosta se pystyy tuottamaan peräkkäisen lukunopeuden jopa 2 800 MB / s ja peräkkäisen kirjoitusnopeuden jopa 2 300 MB / s. Vaikka Thunderbolt 3 käyttää edelleen USB-C-liitintä, se ei ole sama kuin USB 3.1. Itse asiassa siinä on neljä kertaa USB 3.1: n kaistaleveys, mikä tekee siitä ihanteellisen nopeaan siirtonopeuteen.

Samsung X5 on pohjimmiltaan T5: n isompi veli. Se käyttää samaa ohjelmistoa salasanan suojaamiseen asemasi, joka salaa tietosi AES-256: lla. Kuten T5, voit myös käyttää ohjelmistoa tarkistaaksesi laiteohjelmistopäivitykset ja sammuttaaksesi salasanasuojauksen, jos valitset. 

Muita syitä, jotka pidämme Samsung X5: stä

Samsung X5 toimii kuin urheiluauto, mutta on rakennettu kuin säiliö. Et kuitenkaan ensin tiennyt sitä. Itse asiassa muotoilu on urheiluautojen inspiroimaa, tyylikäs hopea yläosa ja punaiset aksentit kaikkialla. Lisäksi aseman pohjassa on mattapinta, joka estää sen liukumista. 

Se ei kuitenkaan ole hauras. Suojuksen alla on useita suojakerroksia, mukaan lukien kehys, joka vahvistaa taajuusmuuttajaa sisäpuolelta, ja jäähdytyselementti, joka pitää muistisirut sisällä. Samsungin testien perusteella taajuusmuuttaja pysyy huoneenlämpötilassa alle 45 celsiusastetta ja kestää kahden metrin pudotuksen magnesiumseoskehyksen ansiosta. 

Yksinkertaisesti sanottuna, Samsung X5 on paras parhaista. Sillä on kuitenkin vastaava hinta. Se maksaa melkein 0,50 dollaria gigatavua, pienellä alennuksella, kun siirryt pidempään. Se on kuitenkin lähinnä Samsungin huippuluokan NVMe SSD -muistia Thunderbolt 3 -kotelossa. Tämän huomioon ottaen hinta ei ole liian huono.

Western Digital My Passportin langaton SSD

Western Digital My Passport -sovelluksen langaton SSD ei ole niin vaikuttava suorituskyvyn suhteen. Se käyttää tiedonsiirtoon USB 3.0: ta, joka ylittää peräkkäisen lukunopeuden nopeudella alle 400 Mt / s ja on melkein yhtä kallista kuin Samsung X5. Kuten nimestä voi päätellä, se on kuitenkin langaton.

Länsi-digitaali-my-passi-wireless-SSD

Voit käyttää tietojasi langattomasti ja suoratoistaa elokuvia asemalta, mutta se ei ole sen ihanteellinen tehtävä. Taajuusmuuttaja itse asiassa heittää oman 802.11ac-WiFi-signaalin, jonka avulla valokuvaajat ja videokuvaajat voivat tallentaa ja muokata suoraan asemalta ja levylle ilman mitään yhteyttä. Lisäksi voit esikatsella tiedostoja älypuhelimella tai tablet-laitteella sovelluksen, kuten FiLMiC Pro, kanssa.

Lisäksi My Passport Wireless SSD -laitteessa on sisäänrakennettu SD-kortinlukija, jonka avulla valokuvien ja videokuvaajien on mahdollista siirtää mediaa tarvitsematta tietokonetta. Tämä on erityisen hyödyllinen luontokuvausympäristössä, jossa minimaalinen vaihde on tärkeä.

Muita syitä, joista pidämme Western Digital My Passport Wireless SSD -laitteesta

Kun otetaan huomioon Western Digitalin keskittyminen alan ammattilaisten kanssa My Passport Wireless SSD -laitteella, sen pitäisi olla yhtä pieni yllätys, että se pystyy käsittelemään lyömistä. Sisällä oleva SSD on suojattu iskuilta, tärinältä ja putoaa metriin asti riippumatta siitä, toimiiko se vai ei. Western Digital sisältää jopa pudotuskotelon taajuusmuuttajaa varten. 

Langattomalla toiminnallaan ja jäykällä rakennuslaadullaan My Passport Wireless SSD on suuri, mutta Western Digital antaa ylimääräisen tilan hyvään käyttöön. Sisälle on pakattu myös 6700 mAh: n virtapankki, joka tarjoaa 1,5A virtaa, kun asema on pois päältä ja 0,9A, kun se on päällä. 

Western Digital My Passport-Langaton SSD on erittäin erikoistunut ulkoinen asema, jonka hinta vastaa. Joillekin käyttäjille se on yksinkertaisesti ylihintainen, heikosti toimiva ulkoinen levy. Niille, jotka tekevät sijaintityötä, se on kuitenkin jumalallinen, rakennettu joukolla ominaisuuksia, jotka optimoivat siirrettävyyden, virran ja työnkulun. 

Lopulliset ajatukset

Jos etsit yleiskäyttöistä ulkoista SSD-levyä, Samsung T5: n on vaikea voittaa. SanDisk Extreme Portable SSD tarjoaa pienemmän muodon, G-Drive Mobile SSD on jäykempi ja Samsung X5 nopeampi, mutta hinta, suorituskyky, ominaisuudet ja rakenne ovat vahvinta T5: n kanssa..

Toiset nojaavat raskaammaksi yhdellä tai toisella alueella, mikä tarpeistasi riippuen voi olla hyvä asia. Jos mikään yllä olevista asemista ei ole etsimääsi, tutustu muihin ulkoisen kiintolevyn arvosteluihin. 

Mitä ulkoista SSD-levyä käytät? Miksi valitsit sen? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map