Paras 4 kt ulkoinen kovalevy vuodelle 2020

Jos etsit ulkoista kiintolevyä tietokoneen varmuuskopiointia varten, 4TB on täydellinen koko. Vaikka se saattaa tuntua ylikuormitukselta – vaatimaton latauslaite saattaa kamppailee 1 Tt: n täyttämisessä – suurempi kapasiteetti osoittautuu hyödylliseksi ajan myötä. Tässä oppaassa parhaaseen 4 kt ulkoiseen kiintolevyyn näytämme sinulle suosikki. 

Teimme muistiinpanoja parhaimmasta ulkoisesta kiintolevyoppaastamme, mutta emme yksinkertaisesti siirtäneet valintoja tähän oppaaseen. Ulkoiset SSD-levyt, jotka hallitsevat kenttää suorituskyvyn ja siirrettävyyden suhteen, eivät ole tehneet siitä suurempaa kapasiteettia, joten ne ovat yhtenäisiä varmuuskopiointia varten. Valitsemiemme vaihtoehtojen sijaan keskitytään raa’aseen kapasiteettiin ylinopeudella. 

Siitä huolimatta, että meillä on muutama vakaa esiintyjä, mukaan lukien suosituin Western Digital My Book. Ennen kuin pääset optioihimme, puhutaanpa kuitenkin siitä, kuinka teimme ne.

Paras 4 kt ulkoinen kovalevy 2020

Paras 4 kt ulkoisen kiintolevyn valinta

Toisin kuin paras 1 kt ulkoinen kiintolevy ja paras 2 kt ulkoinen kiintolevy-opas, emme keskity raakaan nopeuteen tässä. Vaikka suorituskyky on tärkeä, 4TB on kapasiteetti, jolla aloitat pääsyn todelliselle varmuuskopion alueelle, heittämällä siirrettävyyttä ja nopeuttamalla ikkunaa lisää tilaa hyödyntäen. 

Voit saada molempien maailmojen parhaat puolet, jos olet valmis ostamaan muutaman pienemmän kapasiteetin asemat, mutta tämä on ainoa vaihtoehto. Kuten näimme parhaassa ulkoisessa SSD-kiintolevyoppaassa, flash-tallennuslaitteet, kuten Samsung T5, ylittävät 2 kt (lue Samsung T5 -katsauksemme). Tällä kapasiteetilla useimmat kannettavat SSD-levyt maksavat myös yli 300 dollaria, mikä on kova myynti. 

Tämän vuoksi keskitymme ulkoisiin kiintolevyihin – laitteisiin, jotka käyttävät kehruukiekkoa tietojen tallentamiseen – sen sijaan, että vilkuttaisimme niitä sirulle. Arkistoratkaisut eivät tarvitse valtavaa nopeutta, joten se ei ole liian suuri huolenaihe tässä. Aseman on kuitenkin oltava riittävän nopea tukemaan suurten tietomäärien kirjoittamista siihen kerrallaan. 

Vaikka tarkastelimme luettua suorituskykyä – joudut hankkimaan tietosi jossain vaiheessa -, olimme enemmän huolissaan kirjoitustuloksesta. Jos aseman kirjoituskyky on hidas ja yrität käyttää sitä varmuuskopiointiin, puskuri täyttyy hyvin nopeasti, hidastaen tiedonsiirtonopeutta indeksointiin. 

Tätä tarkoitusta ajatellen jotkut näkökohdat, joita yleensä harkitsemme, eivät ole enää merkityksellisiä. Muotokerroin ja siirrettävyys eivät ole tärkeitä näkökohtia, eikä jäykkyys. 

Yleinen rakennuslaatu on edelleen tärkeä – taajuusmuuttaja on ainakin peitettävä kunnolla muovilla – mutta G-Technology G-Drive Mobile SSD: n kaltainen rakenne ei ole yhtä kriittinen (lue G-Technology G-Drive Mobile) SSD-arvostelu). 

Rakenteen laatua tärkeämpiä ovat ominaisuudet. Arkistoratkaisuina 4 kt kiintolevyihin on sisällytettävä ohjelmisto, jonka avulla voit varmuuskopioida järjestelmäsi. Salasanasuojaus, RAID-tuki ja laitteiston salaus eivät ole välttämättömiä, mutta niitä on mukava nähdä. 

Paras 4 kt ulkoinen kovalevy: Western Digital My Book

Jos etsit luotettavaa, suuren kapasiteetin ulkoista kiintolevyä, on vaikea voittaa Western Digital My Book -sovellusta. Vaikka sisäinen kehrävä levy poisti sen luotettavimmasta ulkoisen kiintolevyn oppaasta, se ansaitsi silti paikan nopeimmassa ulkoisessa kiintolevyluettelossamme. Se ei ole niin nopea kuin ulkoiset SSD-levyt, mutta My Book asettaa kaikki muut ulkoiset kiintolevyt häpeään. 

Länsi-digitaali-my-arvo-1

Järjestyssuorituskyky on selvästi yli parin, ja My Book -nopeus on yli 200 Mt / s. Jopa työpöytäpohjaiselle ulkoiselle kiintolevylle tämä suorituskyky on vaikuttava. 

Odotamme yleensä 150 Mt / s – 170 Mt / s työpöytäratkaisuille ja 130 Mt / s – 150 Mt / s kannettaville ratkaisuille, jolloin My Book on vähintään 30 Mt / s kilpailun yläpuolella peräkkäisessä suorituskyvyssä. 

Satunnainen suoritus ei ole yhtä vaikuttava. My Book hidastui satunnaislukemissa, saavuttaen nopeuden vain alle 0,6 Mt / s. Satunnainen kirjoitussuoritus oli kuitenkin vakaa. Se sai satunnaisia ​​kirjoituksia noin 12 Mt / s, mikä osoittaa, että Oma kirja on keskittynyt tietojen varmuuskopiointiin ennen kaikkea. 

Ominaisuudet myös varmuuskopioivat. Western Digital sisältää runsaasti ilmaisia ​​apuohjelmia, joita voit käyttää My Book -sovelluksesi kanssa. Standardit otetaan huomioon, mukaan lukien varmuuskopio-apuohjelma, mutta Western Digital sisältää myös joitain oddballs. Apuohjelmaohjelman avulla voit asettaa salasanan, määrittää edistyneitä tallennusvaihtoehtoja ja jopa asettaa RAID-taulukon (lue mikä on RAID-opas). 

Muita syitä, joista pidämme Western Digital My Book -sivustolla

Vaikka tämä opas on keskittynyt 4 kt levyasemiin, kannattaa ehkä harkita muita kapasiteetteja, jos olet kiinnostunut Oma kirja -osiosta. Yhden taajuusmuuttajan malli siirtyy 3 kt: sta 10 kt: iin. Emme suosittele 3TB-asemia – lue paras 3TB: n ulkoinen kiintolevy -oppaamme saadaksesi selville miksi – mutta suuremmat kapasiteetit ovat vakaat. 

Kaksikäyttöinen malli on kuitenkin mielenkiintoisempi. Western Digital tarjoaa My Book -version, jossa on kaksi asemaa yhden sijasta ja se on saatavana 12TB, 16TB ja 20TB kapasiteettina. Lisäksi nämä kaksi asemaa on esiasennettu RAID-0: een, jolloin voit raidata tietoja niiden yli entistä paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi.. 

Lisäksi se on halpaa. Yhden aseman My Book on huippuluokkaa Western Digital My Book -sivustolla, mikä 10 Tt tallennustilaa on hullu paljon. Dual-drive-versiot ovat melko kalliita, 20TB-versio maksaa 700 dollaria. Silti kaksoisasemamallissa on RAID-0 ja virallinen USB 3.1 Gen 1 -tuki. Voit oppia lisää tästä Western Digital My Book -katsauksessamme. 

 

Seagate Expansion Desktop

Jos pidät Western Digital My Bookista, mutta haluat säästää vielä enemmän rahaa, Seagate Expansion Desktop on sinua varten. Se ei toimi melkein yhtä hyvin kuin My Book, eikä se ole myös kaksoisasemavariantti, mutta voit saada suurimman osan ominaisuuksista vähän vähemmän.

Seagate-laajennus-työpöydän

4TB: n lisälaajennuspöytä on 20 dollaria halvempi kuin My Book kirjoittamishetkellä, jolloin gigatavuhinta laskee kahteen senttiin My Bookin kahden ja puolen sentistä. Saat saman verran tallennustilaa ja monia samoja ominaisuuksia, mutta kaupan tehokkuus on kyseisessä prosessissa. 

Seagate mainostaa enimmäisnopeutta 160 Mt / s, mikä viittaa peräkkäiseen suorituskykyyn. Seagate-asemakokemuksemme perusteella – lue esimerkki Seagate Portable -arvostelustamme – on kuitenkin turvallista odottaa vähemmän. Laajennuspöytä toimii paremmin kuin kannettava vastaava, mutta ei Western Digital My Book -tasolla. 

Onneksi saat monia samoja ominaisuuksia. Kuten kaikissa Seagate-asemissa, sinulla on pääsy Seagate Toolkit -sovellukseen. Vaikka Toolkit ei ole niin vankka kuin Western Digital -apuohjelmat, siinä on paljon toimintoja. Sen avulla voit varmuuskopioida tai peilittää olemassa olevan kiintolevyn sekä määrittää aikataulun ja varmuuskopiotyypin.

Muita syitä, jotka pidämme Seagate Expansion Desktop -sovelluksesta

Seagate Expansion Desktop on tavallinen, kun se näyttää. Täysin musta laatikko seisoo sivullaan ja toisella puolellaan ainutlaatuinen pyramidi. Itse aseman ulkopuolella on vain 18-tuumainen USB 3.0 -kaapeli, virtalähde ja pikaopas. 

Et todennäköisesti tarvitse sitä. Seagate tarjoaa upeasti nestemäiset asennukset kaikille tuotteilleen, mukaan lukien LaCie Rugged Mini (lue LaCie Rugged Mini -arvostelu). 

Kun olet kytkenyt aseman verkkovirtaan, löydät esiasennetun sovelluksen, joka ohjaa sinut Seagaten verkkosivuille. Siellä voit rekisteröidä aseman, ladata työkalupakin ja ostaa Rescue Data Recovery -suunnitelman, jos haluat sitä. 

Onneksi sinun ei tarvitse käydä läpi tätä prosessia, jos et halua. Seagate tekee aseman käytöstä käteväksi mielesi mukaan, ja tarjoaa samalla työkaluja tuotteen tukemiseen. Vaikka Seagate Expansion Desktop ei toimi niin hyvin tai siinä on niin monta ominaisuutta kuin My Book,. 

Seagate Backup Plus Portable

Seagate Backup Plus Portable on laajennettu työpöydän kavennettu versio, mutta siinä on vieläkin enemmän ominaisuuksia. Seagate todella myy myös kannettavaa Expansion Portable -asemaa, mutta koska se ei toimi yhtä hyvin kuin työpöytäversio ja on kalliimpaa, ohitamme sen tästä oppaasta. 

Seagate-varmuuskopiointi-plus-kannettava-2

Sen korvaaminen on varmuuskopioitu Plus Portable, joka ei ole vain halvempi, mutta mukana on myös muita ominaisuuksia. Seagate myy kolmea asemaversiota, mutta vain yksi on saatavana 4TB: nä. Taajuusmuuttaja on saatavana 1 Tt, 2 Tt, 4 Tt ja 5 Tt kapasiteetilla. Kaksi ensimmäistä tarjotaan slim-mallissa ja kaksi kahta vakiomuodossa. 

Mukana on myös Ultra Touch -versio, joka on valitettavasti saatavana vain 2 kt: n saakka. Silti, jos päätät et tarvitse ylimääräistä tallennustilaa, Ultra Touch-asema on loistava vaihtoehto. Se on sama asema ulkonäöltään ja suorituskyvyltään, mutta mukana tulee AES-256-salaus ja USB-C-tuki (lue salauksen kuvaus).

Kaikista versioista saataville ominaisuuksille Seagate sisältää edelleen työkalupakin, jonka avulla voit varmuuskopioida tai peilata paikallisen koneesi asemaa. Lisäksi Seagate sisältää yleensä jonkinlaisen tarjouksen myydyillä asemilla. 

Esimerkiksi Backup Plus Portable -sovelluksen mukana tuli kahden kuukauden ilmainen Adobe Creative Cloud Photography (lue paras kuvankäsittelyohjelmistomme opas). 

Muita syitä, miksi pidämme kannettavasta Seagate Backup Plus -sovelluksesta

Nopeasti, varmuuskopiointi Plus Portable on unpressiivinen ottaen huomioon laajennuspöydän. Havaitsimme seuraavan kerran lukunopeuden 129,6 MB / s, peräkkäisen kirjoitusnopeuden 136.9 MB / s ja satunnaisen luku- ja kirjoitusnopeuden 1,3 MB / s.. 

Jokaisen kuviteltavissa olevan metrin mukaan tämä on suo-standardin mukainen suorituskyky, huolimatta siitä, että satunnainen lukunopeus oli nopeampi kuin Western Digital My Book. 

Suorituskyky ei ole Backup Plus Portable -sovelluksen tärkein myyntikohta. Ominaisuudet, muotoilu ja hinta ovat. Kannettavan Backup Plus Plus -sovelluksen avulla Seagate tarjoaa aseman, joka näyttää paremmalta kuin kilpailu – värillisillä värivaihtoehdoilla, jokaisessa on ilmainen kudottu kangaspäällinen – samalla hinnalla tai jopa halvemmalla. 

Käytät muutaman megatavua sekunnissa prosessissa, mutta tällä suorituskyvyn tasolla sillä ei ole suurta eroa. Ominaisuudet, rakennuslaatu ja hinta tekevät Seagate Backup Plus Portable -sovelluksen sen arvoiseksi. Voit oppia lisää Seagate Backup Plus Portable -katsauksessa.

Western Digital -elementit

Western Digital Elements pääsee kiintolevyn ytimeen. Se on levy, joka ei ole keskittynyt suorituskykyyn tai ominaisuuksiin, vaan pikemminkin raa’aseen kapasiteettiin. Vaikka tämä ei ole ihanteellisinta suosituimpiin suosikkeihimme verrattuna, sinun on silti harkittava Elementtejä, varsinkin jos haluat kannettavan aseman.

Länsi-digitaalinen-elementit-1

Verrattuna SanDisk Extreme Portable -sovellukseen rakennuksen laatu on vitsi. Muihin black-box-ulkoisiin kiintolevyihin verrattuna se on kuitenkin melko hyvä (lue SanDisk Extreme Portable -katsaus). 

Muovikuori on vahvistettu raskaammalla muovilla, pohjassa on neljä kumimattoa, jotka suojaavat tärinältä, ja taajuusmuuttaja ei anna joustavuutta, toisin kuin ADATA SD600 (lue ADATA SD600 -katsaus). 

Suurin kapasiteetti, johon Elements on käytettävissä, on 4TB. Kapasiteetti on tässä tärkeä, koska se kaikki Elements todella tuo pöytään. 

Sinusta puuttuu Western Digital My Book -palvelussa näkyviä ominaisuuksia, kuten varmuuskopio-ohjelmisto ja salasanasuojaus. Jos olet näiden ominaisuuksien markkinoilla, sinun pitäisi olla parempi käyttää Western Digital My Passport -sovellusta

Elements-aseman yksinkertaisuus on kuitenkin houkutteleva. Se toimii ilman pakkausta Windowsin kanssa ja tarvitsee yksinkertaisen alustamisen MacOS: n kanssa (lue ulkoisen kiintolevyn ohjeet). Sinun tarvitsee vain kytkeä mukana toimitettu USB-kaapeli tiedostojen siirtämistä varten.

Muita syitä, miksi pidämme Westenin digitaalielementeistä

Koska asema on keskittynyt varastoinnin perusteisiin, Western Digital Elements ei ole hieno suorituskyvyn suhteen. Suurempien sisarustensa, kuten Western Digital My Book, tavoin, siinä keskitytään kuitenkin erityisesti varmuuskopiointiin. 

Testauksemme tuotti peräkkäisen lukunopeuden 131,3 MB / s ja peräkkäisen kirjoitusnopeuden 127,4 MB / s, mikä ei ole vaikuttava muihin vaihtoehtoihin verrattuna. Satunnainen esitys heijastaa kuitenkin My Book -sivua. Huomasimme satunnaiset lukemat 0,55 MB / s ja satunnaiset kirjoitukset 10,11 MB / s. 

Tämä tarkoittaa, että uusien tietojen kirjoittaminen levylle on paljon nopeampaa kuin tietojen lukeminen levyltä. Satunnaiset tuloksemme tulevat testistä, jonka jonosyvyys oli kahdeksan ja kahdeksan samanaikaista lankaa, mikä osoittaa, että Western Digital Elements pystyy käsittelemään useita tehtäviä samanaikaisesti. Lisätietoja siitä on Western Digital Elements -katsauksessa.

Toshiba Canvion perusteet

Toshiba Canvion perusteet on helppo sivuuttaa. Toisin kuin yllä olevat vaihtoehdot, sitä ei ole rakennettu hyvin, siinä ei ole mitään ominaisuuksia eikä se ole myöskään silmiinpistävä. Kaikista alas osoittavista merkkeistä huolimatta Canvio Basics on vaikuttava ajaa. Se tarjoaa hyvän suorituskyvyn ja on halvempaa kuin kilpailu.

Toshiba-canvio-perusteet-1

Aloitetaan rakennuslaadulla. Ei ole yllättävää, että Toshiba käyttää muovikuorta, mutta se on hoikkampi kuin Western Digital Elements ja Seagate Backup Plus Portable. Toshiba näyttää tietävän myös kuinka räikeä se on. Sen sijaan, että asemaa toimitettaisiin muovattuun muovikoteloon, se on pakattu kiinteällä kuplapidikkeellä, samalla tavalla kuin tavalliset kiintolevyt pakataan. 

Se on kannettava asema, mutta jotain sinun ei tarvitse ottaa matkalla liian usein. Pisara pudottamalla se muutaman kerran, tekee siitä todennäköisesti turhaa, joten muista käsitellä sitä varoen. Silti on helppo katsoa rakennuslaadun ohi, kun hintaa harkitaan. 

Canvio Basics 4TB maksaa noin 90 dollaria, riippuen siitä, mistä ostat sen, mikä on varasta. Vaikka Seagate Expansion Desktop on vähintään 10 dollaria halvempi, se ei tarjoa siirrettävyyttä, jota Canvio Basics tekee. Laajennuspöytä ei myöskään toimi.

Muita syitä, joista pidämme Toshiban Canvion perusteista

Vaikuttaa siltä, ​​että Canvio Basics on vain Toshiban versio Western Digital Elements -tuotteesta, ja vaikka se on totta rakennuslaadun ja ominaisuuksien suhteen, se ei ole totta suorituskyvyssä. Canvio Basics pyyhkii lattian muilla ulkoisilla kiintolevyillä osoittaen peräkkäisen nopeuden lähellä 150 Mt / s.

Tämä suorituskyky on samalla tasolla kuin Expansion Desktop. Täysimuotoiset ulkoiset kiintolevyt toimivat yleensä paremmin, koska aseman sisällä on enemmän tilaa lukemis- ja kirjoituspään liikkumiselle ja vähemmän levyjä. Se, että Canvio Basics voi saavuttaa nämä tasot – ja kohtuulliseen hintaan -, on uskomatonta. 

Satunnainen suorituskyky ei kuitenkaan ole hienoa. Toshiba Canvio Basics yritti tuottaa testissämme 5 Mt / s satunnaisia ​​kirjoituksia käyttämällä kahdeksan jonojen syvyyttä kahdeksalla säikeellä. Yksikierteiset testit tuottivat paljon parempia tuloksia, noin 7 Mt / s. Voit nähdä enemmän testituloksia Toshiba Canvio Basics -katsauksessa.

Lopulliset ajatukset

Jos olet markkinoilla 4 Tt: n ulkoiselle kiintolevylle, jonka tarkoituksena on varmuuskopiointi, on vaikea voittaa Western Digital My Book -sovellusta. Se tarjoaa pitkän luettelon ominaisuuksia, suuren kapasiteetin ja erinomaisen nopeuden kohtuulliseen hintaan. Tästä huolimatta on muitakin vaihtoehtoja. 

Laajennuspöytä laskee jonkin verran nopeutta, mutta korvaa sen alhaisemmalla hinnalla. Lisäksi Backup Plus Portable on paljon hitaampi, mutta mukana on siirrettävyyden mukavuus. Jos mikään yllä olevista vaihtoehdoista ei tunnu peliltäsi, lue muista ulkoisen kiintolevyn arvosteluista. 

Mitä 4 kt ulkoista kiintolevyä käytät? Miksi valitsit sen? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me