Paras 2 kt ulkoinen kovalevy vuodelle 2020

Kun valitset ulkoisen kiintolevyn, sinun on otettava huomioon kapasiteetti. Et koskaan käyttä käyttämäsi tallennustilaa liian paljon. Se ei ole hauskaa, ja huomaa, että tarvitset lisää kapasiteettia muutaman kuukauden kuluttua.. 


Useimmille suosittelemme 2 kt ulkoista kiintolevyä, joka tarjoaa tarpeeksi tallennustilaa varmuuskopiointiin ja sopii muutamalle ylimääräiselle tiedostolle. 

Tässä oppaassa parhaaseen 2 kt: n ulkoiseen kiintolevyyn osoitamme sinulle suosikkikokoelmasi parhaimmasta ulkoisesta kiintolevyoppaastamme. Meillä on viisi vaihtoehtoa valita, joista jokainen tarjoaa jotain ainutlaatuista. Ennen kuin aloitamme valintamme, käydään läpi kuinka teimme ne. 

Paras 2TB ulkoinen kovalevy 2020

Paras 2 kt ulkoinen kovalevy

Paras 2TB ulkoinen kiintolevy oli samanlainen kuin se, kuinka valitsimme parhaan 1 Tt ulkoisen kiintolevyn. 2TB: llä on runsaasti tilaa tallentaa kannettavan tietokoneen yli täynnä ylimääräisiä tiedostoja tai vain segmentoida tietyn tyyppisiä medioita. Kapasiteetti ei kuitenkaan sovellu parhaiten koko järjestelmän varmuuskopiointiin. 

Kuten olemme nähneet rajoittamattomien online-varmuuskopiointipalveluiden, kuten Backblaze (lue Backblaze -katsauksemme), käytät usein paljon enemmän tietoja kuin odotit ensin parin vuoden aikana. Se riippuu tietysti käyttökohteestasi, mutta jos olet innokas torrenteri tai ohjelmistoprofiili, 2TB ei aio leikata sitä järjestelmän varmuuskopiointia varten. 

Lisäksi 2T on tallennusraja useimmille solid-state-asemille. Jos et tiedä, SSD-levyt toimivat paljon paremmin kuin perinteiset kiintolevyt. Koska emme keskity pelkästään varmuuskopiointiin tässä oppaassa, olemme sisällyttäneet suosikki SSD-asemamme, vetämällä parhaat SSD-ulkoisen kiintolevyn oppaamme. Vaikka SSD-levyt ovat kalliita, ne maksavat paikoillaan suorituskyvyn suhteen. 

Laajennetun tallennustilan ja varmuuskopion valinnan lisäksi harkitsimme myös tekijöitä, jotka tekevät ulkoisesta kiintolevystä huomion arvoisen. Sisältää rakennuslaadun, nopeuden ja luotettavuuden, mukana olevan takuun ja ominaisuudet, kuten laitteiston salaus. 

Kannettavat ja työpöytäratkaisut kohtaavat 2TB-koon. Vaikka niille, jotka lataavat tiedostoja jatkuvasti, ei ole niin paljon tilaa, se voi olla varmuuskopioratkaisu, jos olet tyytyväinen ohjelmistosi kanssa, jota sinulla on. 

2TB on keskitie näiden kahden välillä, ja se on yleensä paras mahdollinen kapasiteetti useimmille ihmisille. Ajo, jonka lopulta valitset, riippuu kuitenkin siitä, mitä olet tekemässä sen kanssa.

Paras 2 kt ulkoinen kovalevy: Samsung T5

Samsung T5 on olennainen ulkoinen kiintolevy. Se lopetti kilpailun parhaassa ulkoisessa kiintolevyssä Mac-oppaaseen sekä nopeimmassa ulkoisessa kiintolevyoppaassa. Suorituskyvystä laadun parantamiseen ominaisuuksiin Samsung T5 tarjoaa kaiken, joten se on täydellinen valinta 2TB-asemaan. 

Samsung-t5-1

Vaikka 1TB- ja 2TB-mallit eivät eroa paljon gigatavuhinnasta, se ei tarkoita, että suurempi kapasiteetti on kaiken kaikkiaan huono kauppa. Alle 300 dollarin hintainen 2TB Samsung T5 on edelleen kallis, mutta se on halvempi kuin jotkut sen SSD-kilpailijoista, kuten G-Technology G-Drive Mobile SSD, jota koskemme minuutti. 

Saatkin paljon rahaa, ainakin suorituskyvyn suhteen. Itse taajuusmuuttaja ei ole paljon, mikä tässä tapauksessa on hyvä asia. Se on pieni, vain 57,3 mm x 74 mm – pienempi kuin käyntikortti – ja painaa hieman yli 51 grammaa. Yksivärinen ulkopinta – jet musta, 2TB-mallin tapauksessa – on myös kiitos ajotavasta. 

Kotelo on täysin metallia, vain muovisten päätykatkojen katkaisema USB-C-pistoke- ja aseman tietoja varten. Vaikka Samsung T5 ei ole niin jäykkä kuin LaCie Rugged Mini (lue LaCie Rugged Mini -katsauksemme), Samsung T5 pystyy käsittelemään muutama tippa. Puolijohdetila tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia tietojen menetyksestä myös pudotuksen tapauksessa.

Muita syitä, jotka pidämme Samsung T5: stä

Rakennuksen laatu ja hinta ovat Samsung T5: n korkeita pisteitä, mutta sen suorituskyky varjoaa ne nopeasti. Se on nopein testattu ulkoinen kovalevy, joka näyttää peräkkäisen luku- ja kirjoitusnopeuden selvästi yli 500 Mt / s, ja lukee ja kirjoittaa satunnaisesti lähes 200 Mt / s. 

Vaikka voit saada paremman suorituskyvyn Samsung X5: n kaltaisesta, T5 on omassa liigassa hintaan.

Erinomaisten siirtonopeuksien lisäksi T5: n mukana tulee myös joitain Samsung T5: stä, jotka olemme nähneet ulkoisesta kiintolevystä. Kun kytket sen ensimmäisen kerran, asema kehottaa sinua asentamaan Samsungin hallintaohjelmiston. Siellä voit tarkistaa firmware-päivitykset ja osallistua laitteiston salaukseen (lue salauksen kuvaus). 

Tämä ominaisuus, nimeltään “suojaustila”, sekoittaa tietosi AES-256: lla, jolloin voit vain purkaa sen asettamasi salasanan avulla. Ohjelmisto ei tee mitään muuta, mutta salaus riittää meille. Voit oppia lisää siitä, miksi rakastamme ohjelmistoa ja asemaa, Samsung T5 -katsauksestamme. 

SanDisk Extreme Portable

SanDisk Extreme Portable on jopa pienempi kuin Samsung T5, painaen alle 39 grammaa ja mittaa 96 mm – 49 mm. Se on tarkoitettu menemään minne ikinä teetkin, sopii reikään heittääksesi aseman karabiiniin ja täydellisen pöly- ja vedenkestävyyden. 

SanDisk-äärimmäinen-kannettava-1

Taajuusmuuttajan luokitus on IP55 veden ja pölyn suhteen. Jos et tiedä, IP-koodistandardin on kehittänyt kansainvälinen sähkötekninen toimikunta. Ensimmäinen numero vastaa pölysuojausta ja toinen vesisuojausta. Pölyn osalta IP-standardi nousee kuuteen ja veden osalta jopa kahdeksan. Vedelle on teknisesti 9K-luokitus, mutta se on harvinaista nähdä. Extreme Portable -sovelluksessa se tarkoittaa, että se on suojattu haitalliselta pölyltä, mutta pölyn pääsyä ei ole täysin estetty. Kosketus haitallisen pölyn kanssa on hieno, eikä se saisi häiritä taajuusmuuttajan toimintaa, mutta riittävä määrä sitä tekee asemasta käyttökelvottoman.. 

Vesiensuojaus ei ole yhtä vaikuttava. Äärimmäistä kannettavaa ei voida upottaa kokonaan, mutta se voi käsitellä vesisuihkuja, joiden suutin on 6,3 mm (noin neljäsosa tuumaa), vähintään 15 minuutin ajan. Kaiken kaikkiaan Extreme Portable pystyy käsittelemään kaikkein karkeimpia ympäristöjä, vaikka sitä ei voida upottaa kokonaan veteen.  

Muita syitä, jotka pidämme SanDisk Extreme Portable -laitteesta

SanDisk Extreme Portable ei toimi yhtä hyvin kuin Samsung T5, mutta se on lähellä. Sekvenssinlukunopeus oli samanlainen nopeudella 564,8 MB / s, mutta sekvenssin kirjoitusnopeus kärsi 20 MB / s: n pudotuksesta. Satunnaiset lukemat ja kirjoitukset olivat myös noin 20 Mt / s hitaampia. Silti Extreme Portable asettaa kaikki ulkoiset kiintolevyt häpeään. 

Ominaisuuksien kannalta Extreme Portable on myös hieman T5: n takana. SanDisk sisältää yksinkertaisen version SecureAccessista, joka on salaustyökalu, joka suojaa tietosi AES-128: lla. 

AES-128 käyttää pienempää avainkokoa kuin AES-256, minkä pitäisi tehdä siitä vähemmän turvallinen. Käytännössä erot AES-128: n ja AES-256: n välillä ovat kuitenkin minimaaliset. 

Kaiken kaikkiaan SanDisk Extreme Portable on pienempi kuin T5 ja pystyy käsittelemään elementtejä paremmin, mutta se vaihtaa nopeutta ja ominaisuuksia. Silti se on yksi parhaimmista ulkoisista SSD-levyistä. Jos olet kiinnostunut, lue ehdottomasti SanDisk Extreme Portable -arvostelu. 

G-tekniikka G-Drive-mobiili SSD

G-Technology G-Drive Mobile SSD on kohta, jossa SanDisk Extreme Portable ja Samsung T5 kohtaavat. Sen mukana tulee entistä parempi rakennuslaatu ja se voi suorituskyvyn kannalta mennä T5: n kanssa varpaisiin. Aseman tilavuus sopisi kuitenkin sekä Extreme Portable- että T5-malleihin, ja sen mukana tulee myös korkeampi hintalappu. 

g-asema-mobile-1

Silti G-Drive Mobile SSD on vaikuttava. Se on IP67-luokiteltu pölyn ja veden suojelemiseksi. Pölyn suhteen se tarkoittaa, että asema on täysin suojattu haitallisilta pölyiltä riippumatta siitä, mihin se laskeutuu. Vesiensuojaus ei ole mittakaavassa yhtä korkea, mutta se on parempi kuin Extreme Portable. G-Drive Mobile SSD voidaan upottaa enintään metrimetriin vettä 30 minuuttiin. 

Sen mukana tulee kuitenkin vastaava koko. G-Drive Mobile SSD on 50 mm x 95 mm: n kohdalla suurempi ja painaa yli kaksi kertaa enemmän kuin Samsung T5. Samsung T5: n ja SanDisk Extreme Portable -sovelluksen koko ja paino ovat niin pienet, että pieni ylimääräinen lisä ei tuhoa sinua takaisin. 

Liikkeeseenlaskua enemmän koskee hinta. Vaikka G-Drive Mobile SSD on huomattavasti kalliimpi kuin T5 tai Extreme Portable, se maksaa sinulle silti 60–100 dollaria enemmän 2TB-mallissa riippuen siitä, mistä ostat sen. Maksat silti suojelusta, jota T5 ja Extreme Portable eivät tarjoa.

Muita syitä, joista pidämme G-Technology G-Drive Mobile SSD

Suorituskykyisesti G-Drive Mobile SSD pääsee hyvin lähelle T5: tä. Huomasimme peräkkäiset luku- ja kirjoitusnopeudet 5 Mt / s sisällä T5: stä, vastaavasti pisteet 562,8 MB / s ja 515,6 MB / s. Satunnaiset lukemat ja kirjoitukset olivat myös vakaita satunnaislukemisen nopeuden ollessa T5: n yläpuolella. Satunnainen kirjoitusnopeus oli kuitenkin noin 20 Mt / s hitaampi. 

Suorituskyky on pieni yllätys, kun otetaan huomioon, että G-Drive Mobile SSD: n sisäinen asema on kuluttajaluokan sisäinen M.2 SSD. Pohjimmiltaan ostat USB 3.1 -kotelon, joka voi lyödä. SanDisk X600 on löydetty sisälle. Se ei kuitenkaan ole huono asia, ja se auttaa korkealla hintamerkinnällä paljon enemmän järkeä. 

M.2-versio maksaa yksinään noin 320 dollaria, joten 40 dollaria premium-kotelosta näyttää varastavalta. Tulet lopulta käyttämään enemmän G-Technology G-Drive Mobile SSD -muistikortilla kuin osa kilpailustaan, mutta lisäkustannukset kannattavat. Voit oppia lisää G-Technology G-Drive Mobile SSD -katsauksesta. 

Seagate Backup Plus Portable

Seagate Backup Plus Portable on hienostunut versio Seagate Portable -sovelluksesta (lue Seagate Portable -katsauksemme). Se ei tuota rakkulointinopeutta, mutta kysyvän hinnan mukaan sen ei tarvitse. Kannettavan Backup Plus Plus -kapasiteetin avulla kapasiteetti on tärkeämpää kuin nopeus, ja se on erinomainen valinta. 

Seagate-varmuuskopiointi-plus-kannettava-1

Backup Plus Portable -sovelluksessa on useita muunnelmia, jokaisella on hiukan erilaisia ​​ominaisuuksia. 2TB: llä sinulla on mahdollisuus valita kahden mallin välillä: ohut ja Ultra Touch. Ohut versio ei ole mitään erityistä olemisen ulkopuolella, hyvin, ohut. Sen hoikkampi runko tekee siitä siirrettävän verrattuna 3TB ja 4TB malleihin, mutta se on yleisesti sama asema. 

Ultra Touch -versio on kalliimpaa, mutta siinä on myös enemmän ominaisuuksia. Toisin kuin ohut ja normaali versio, Ultra Touch -versio toimii USB-C: n kanssa. Se ei käytä USB 3.1: tä, mutta voit silti kytkeä sen USB-C-porttiin. Sen mukana tulee myös laitteiden salaus, joka on mukava nähdä, vaikka se onkin rajoitetumpaa kuin Samsungin ohjelmisto.

Riippumatta siitä, minkä version valitset, sinulla on käytettävissään värivalikoima, jokaisessa kudottu kangas. Vaikka olemmekin osa suorituskykyä, estetiikalla on silti merkitystä, ja Backup Plus Portable ymmärtää sen.

Muita syitä, miksi pidämme kannettavasta Seagate Backup Plus -sovelluksesta

Seagate Backup Plus Portable on tasapainoinen ajaa läpi ja läpi. Sen hinta ei ole vaativa, rakennuslaatu on erinomainen ja suorituskyky kunnollinen. Odotuksia on kuitenkin lievennettävä tarkastelemalla kolmea SSD: tä. 

Se ei toimi melkein yhtä hyvin kuin ne asemat, jotka ajavat peräkkäisiä luku- ja kirjoitusnopeuksia noin 130 Mt / s, ja satunnainen lukee ja kirjoittavat noin 1,5 Mt / s. Suorituskyky ei ole hieno, mutta se ei ole myöskään huono. 

Sen sijaan, että keskityttäisiin tiettyyn tallennusnäkökohtaan, kuten Western Digital My Book (lue Western Digital My Book -katsauksemme), Backup Plus Portable -sovellus toimii vain hyvin kaikissa tilanteissa. 

Sitä kompensoivat sen ominaisuudet, jotka ovat Seagate Toolkit -muodossa. Toolkit antaa sinun varmuuskopioida tai peilata olemassa olevaa asemaa valitsemallasi aikataululla. Vaikka varmuuskopioinnin apuohjelmat ovat yleisiä (lue esimerkki ADATA SD600 -katsauksesta), ne ovat harvoin tämä täysin varusteltu.

Voit oppia lisää työkalupakista Seagate Backup Plus Portable -katsauksessa.

Toshiba Canvion perusteet

Toshiba Canvio Basics on juuri se: perus. Huolimatta siitä, että se ei ole masentavaa melkein kaikissa suhteissa, se on järkyttävän nopea etenkin hinnan suhteen. Toshiba Canvio Basics ei voi kilpailla Samsungin tai G-Technologyn kaltaisten tyyppien kanssa, mutta sillä on omat verrattuna muihin ulkoisiin blackbox-kiintolevyihin ja se on erittäin edullinen. 

Toshiba-canvio-perusteet-1

Se on saatavana jopa 4TB, mutta 2TB-malli näyttää parhaan hinnan gigatavua kohti. Kirjoittamishetkellä se maksaa kolme senttiä gigatavua kohden Amazonissa, mikä on uskomatonta. Verrattuna 1 kt malliin arvo on selvä. Se on vain 15 dollaria kalliimpaa, kun taas tarjoaa kaksinkertaisen määrän tallennustilaa. 

Suorituskyky on silloin, kun taajuusmuuttaja erottuu, vaikka kaikki toimivatkin sitä vastaan. Canvio Basics on perinteinen kiintolevy, joka siirtää tietoja USB 3.0: n kautta. Lisäksi se käyttää vain SATA-300: ta tarjoamalla useita pullonkaulakohtia koko ketjussa.

Siitä huolimatta, se pystyi tuottamaan peräkkäisen suorituskyvyn yli 150 Mt / s, vaikka se osui satunnaiseen suorituskykyyn. Satunnaiset lukemat olivat paljon huonompia kuin Backup Plus Portable, mutta satunnaiset kirjoitukset olivat paljon parempia. 

Kuten Western Digital Elements, myös Canvio Basics ottaa erikoisuuden nopeuteen, mikä voi olla hyvä asia käyttökohteestasi riippuen (lue Western Digital Elements -katsaus). 

Muita syitä, joista pidämme Toshiban Canvion perusteista

Hinnan takia olet ostamassa tallennustilaa Toshiba Canvio Basics -sivustolta, ja siinä se on. Et saa mitään varmuuskopioita tai laitteiden salausta sen mukana. Säästä sen sijaan muutamia luita luopumalla ominaisuuksista, joita Seagate ja Western Digital käyttävät asemilla. 

Silti hinnaltaan Toshiba Canvio Basics -asema on paljon, etenkin 2TB. Jos etsit paljon kapasiteettia hyvin pienellä rahalla, se on ajaminen sinulle. Vain varoitetaan sen puutteista. Voit oppia lisää Toshiba Canvio Basics -katsauksessa.

Lopulliset ajatukset

Paras 1 Tt: n ulkoinen HD: Samsung T5 on erittäin vaikuttava ulkoinen kovalevy, vaikka se onkin melko kallis. 2TB: n nopeudella se tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja rakkulointinopeutta, joten se on paras 2TB: n ulkoinen kiintolevy. 

Toisin sanoen muita vaihtoehtojamme ei pidä sivuuttaa. G-Technology G-Drive Mobile SSD tarjoaa paremman suojan korkeammalla hinnalla, ja tuotemalli = ”link” id = 36063 text = ”Backup Plus Portable”] tarjoaa upean suunnittelun, vaikkakin hitaammalla nopeudella. 

Kaiken kaikkiaan valitsemasi asema riippuu käyttökohteestasi. Jos olet kiinnostunut katsomaan 4K-elokuvia tai pelaamaan pelejä, SSD-levyt palvelevat sinua hyvin. Jos kuitenkin haluat vain saada töitä töihin tai laajentaa tallennustilaa, yksi kiintolevy säästää rahaa. Jos et löytänyt jotain yllä olevasta, lue muista ulkoisen kiintolevyn arvosteluista. 

Mitä 2 kt ulkoista kiintolevyä käytät? Miksi valitsit sen? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map