Paras 1 kt ulkoinen kiintolevy vuodelle 2020: Helppo tallennusratkaisu

Kun kyse on ulkoisista kovalevykokoista, 1 Tt on vähän ihana paikka. Se on vain riittävästi tallennustilaa, jotta voit viedä tiedostosi liikkeellä ollessasi menet täydellisen varmuuskopion alueelle. Tiedostojen koot kasvavat yhä suuremmaksi, joten 1 kt ulkoinen asema on vähimmäistietoa tietojen tallentamiseksi. 


Huolimatta siitä, haluatko laajentaa kannettavan tietokoneesi tallennustilaa tai ottaa muutaman elokuvan tien päällä, kuljetamme parhaimmat 1 Tt: n ulkoiset kiintolevyt. Vedimme parhaan ulkoisen kiintolevyn oppaan varmistaaksemme, että tarjoamme vain parasta parhaista. 

Jos etsit vähän enemmän tallennustilaa, joko ylimääräisiä tiedostoja tai koko järjestelmän varmuuskopioita, lue myös parhaat 3TB ulkoisen kiintolevyn ja parhaat 4TB ulkoisen kiintolevyn oppaat. Sieltä löydät vaihtoehtoja, jotka sopivat paremmin varmuuskopiointiin, kun taas tässä keskitymme lähinnä laajennettuun tallennustilaan.

Paras 1 kt ulkoinen kovalevy 2020

Paras 1 Tt: n ulkoinen kiintolevy

Paras 1 Tt: n ulkoinen kiintolevy on valittavissa enemmän kuin alun perin vaikuttaisi. On selvää, että jotta voimme sisällyttää aseman, sen piti tarjota 1 Tt kapasiteetti. Tämän varastointimäärän vuoksi meidän oli kuitenkin otettava mukaan muita tekijöitä. Nimittäin pohdimme aseman tarkoitusta. 

Ulkoiset kiintolevyt, joiden kapasiteetti on 1 Tt, eivät ole paras ratkaisu varmuuskopiointiin. Vaikka niitä voidaan käyttää tähän tarkoitukseen, emme keskittyneet siihen. Voit varmuuskopioida esimerkiksi kannettavan tietokoneen, jossa on 1 kt ulkoinen kiintolevy, mutta siitä tulee nopeasti hyödytöntä, jos päivität tietokoneita tai lataat lisää tiedostoja. 

Raakakapasiteetin sijaan keskityimme nopeuteen, luopumisvaihtoehtoihin, kuten Western Digital My Book (lue Western Digital My Book -arvostelu). Ulkoinen kiintolevy, jossa on 1 Tt tallennustilaa, on paljon hyödyllisempi tiedostojen ottamiselle tien päällä, olipa kyse sitten elokuvien katselemisesta, peleiden pelaamisesta tai työn tekemisestä. 

Koska ota tavarasi liikkeellä ollessaan, ajattelimme enemmän solid-state-asemia kuin kiintolevyjä. Kiintolevyjen suorituskyky on huonompi ja todennäköisempi vikaantuminen, mikä tekee SSD: stä selvän valinnan 1 kt: n asemalle. SSD-levyt ovat kuitenkin kalliita, joten olemme sisällyttäneet pari kiintolevyä, jotka mielestämme ovat sen arvoisia. 

Lisäksi ominaisuudet, kuten laitteiston salaus ja salasanasuojaus, otetaan huomioon erittäin hyvin. Olettaen, että otat aseman tien päällä, on tärkeää saada turvallinen vika siinä tapauksessa, että se katoaa tai varastetaan. Tässäkin muodossa on merkitystä.

Paras 1 Tt: n ulkoinen HD: Samsung T5

Samsung T5 on ensimmäisellä sijalla parhaassa ulkoisessa SSD-kiintolevyssä ja parhaassa ulkoisessa kiintolevyssä Mac-oppaille, joten pitäisi olla yhtä pieni yllätys, että se on myös täällä ensimmäisenä. Se tekee kaiken, mitä haluamme ulkoisen kiintolevyn tekevän, yhdistämällä nopeuden, laadun ja ominaisuudet kohtuuhintaiseen pakettiin. 

Samsung-t5-1

Se on saatavana jopa 2 kt: iin, mutta 1 TB: n malli on todella suloinen paikka. Maksat noin 0,16 dollaria gigatavua kohti, mikä ei ole huono hinta SSD: ltä. Se tulee myös jet mustana, kun taas aseman 250 Gt ja 500 Gt versiot ovat vaaleansinisiä. Vaikka molemmat näyttävät hyvältä, olemme osittain blaked-out-malliin. 

Hintaan nähden suorituskyky on erinomainen. Huomasimme peräkkäisen luku- ja kirjoitusnopeuden selvästi yli 500 Mt / s ja satunnaisen luku- ja kirjoitusnopeuden lähestyessä 200 Mt / s. T5 näyttää USB 3.1: n virran, jättäen pölyyn USB 3.0: ta käyttävät SSD-levyt, kuten ADATA SD600 (lue ADATA SD600 -katsauksemme).

Vieläkin vaikuttavampi on se, että Samsung voi pakata niin paljon suorituskykyä niin pieneen pakettiin. T5 on kevyt kuin höyhen tai tarkemmin sanottuna yhtä kevyt kuin karkeasti noin 6000 kanan sulkaa. Se painaa vain 51 grammaa ja on pienempi kuin käyntikortti 57,3 mm x 74 mm. 

Muita syitä, jotka pidämme Samsung T5: stä

Vaikka T5 on pieni, T5 ei ole hauras. Se ei ole niin suojattu kuin jotain LaCie Rugged Mini -laitetta (lue LaCie Rugged Mini -arvostelu), mutta se voi viedä pelaajan. Taajuusmuuttaja on koteloitu metalliverhoon, joka kestää muutama tippa. Koska T5 ei ole SSD, se ei myöskään aiheuta rikkoutuneiden levyjen riskiä. 

Lisäksi Samsung sisältää asemanhallintaohjelmistonsa T5: n kanssa. Kun kytket sen tietokoneeseen, sinua pyydetään asentamaan ohjelmisto, jonka avulla voit asettaa salasanan ja tarkistaa firmware-päivitykset. 

Kun suojaustila on kytkettynä, tietosi salataan AES-256: lla, kunnes syötät salasanasi. Voit oppia lisää siitä salauskuvauksessa. 

Onneksi voit kytkeä suojaustilan pois päältä, jos et halua kirjoittaa salasanaasi aina. Kautta ja läpi, Samsung T5 on määritelmä vaikuttava. Se on pienikokoinen ja kevyt, mutta sisältää parhaan suorituskyvyn. Saat lisätietoja siitä Samsung T5 -katsauksessa.

G-tekniikka G-Drive-mobiili SSD

G-Technology G-Drive Mobile SSD on hiukan isompi ja hieman kestävämpi kuin Samsung T5. Sen mukana tulee kuitenkin samanlainen esitys. Sekvenssinen kirjoitusnopeus oli hiukan hitaampi, kun taas satunnainen lukunopeus oli hiukan nopeampi, mutta kaiken kaikkiaan suorituskyky on melko sama. 

g-asema-mobile-1

G-Drive Mobile SSD: n vetovoima on rakennuslaatu. Se on IP67-luokiteltu pölyn ja veden suojelemiseksi, mikä tarkoittaa lyhyesti sanottuna, että se on suojattu melkein kaikelta. “6” on korkein pölyluokitus, mikä tarkoittaa, että taajuusmuuttaja voi joutua kosketuksiin haitallisten pölyjen – kuten sahanpuru ja metallipöly – kanssa ja toimia silti hyvin. 

Se ei ole kuitenkaan niin korkea vesimittakaavassa. IP-standardi nousee kahdeksan veteen, G-Drive Mobile SSD -pistemäärä “7”. Jopa niin, että luokitus tarkoittaa, että se voidaan upottaa yhden metrin veteen jopa 30 minuutiksi. Ellet aio heittää ajaa valtamerelle tunniksi, saat hyvin. 

Lisäsuoja tulee kuitenkin ylimääräisillä kustannuksilla. 1TB-malli on noin 20 dollaria kalliimpi kuin T5 tai, suorana vertailuna, 0,03 dollaria enemmän gigatavua kohti. Vaikka hinta on sen arvoinen, T5 on riittävän kestävä useimpiin sovelluksiin. 

Ellet usko tarvitsevasi G-Drive Mobile SSD: n ylimääräistä suojausta, suorituskyvyn kannalta ei ole paljon syytä valita sitä T5: n yli. Se on kaiken kaikkiaan erinomainen 1 kt: n taajuusmuuttaja, vain kustannuksista mitattuna hiukan alle T5: n. Toisin sanoen, jos pidät G-Drive Mobile SSD -laitteen yleisestä estetiikasta, se ei ole niin paljon kalliimpaa.

Muita syitä, joista pidämme G-Technology G-Drive Mobile SSD

G-Drive Mobile SSD ei todellakaan käytä G-Technologyn kehittämää asemaa. Jos et tiedä, G-Technology omistaa Western Digitalin, ja sitä ylläpidetään luovan tallennusratkaisuna samalla tavalla kuin HGST: n tarkoituksena oli yrityksen varmuuskopiointi. Western Digitalalso omistaaSanDiskin, ja se on G-Drive Mobile SSD: n sisällä. 

Pohjimmiltaan olet ostamassa SanDisk X600 M.2 SSD -laitetta kestävästä USB 3.1 -kotelosta. Tässä yhteydessä hinta ei oikeastaan ​​ole liian huono. 1TB X600 -asema maksaa noin 130 dollaria Amazonilla, joten ylimääräiset 50 dollaria tai enemmän ostaa aseman käytön mukavuuden ulkoisesti sekä kovan kynsiä sisältävän kotelon..

Kaiken kaikkiaan G-Technology G-Drive Mobile SSD on vaikuttava ulkoinen levy, jonka hinta vastaa. Vaikka ominaisuudet ovat kevyitä, se voi viedä lyönnin ja ylläpitää nopeuksia, jotka ovat prosessin nopeimman ulkoisen kiintolevyluettelomme arvoisia. Saat lisätietoja siitä G-Technology G-Drive Mobile SSD -katsauksessa.

SanDisk Extreme Portable

SanDisk Extreme Portable kertoo kaiken mitä sinun tarvitsee tietää nimessä. Se on rakennettu niin kompaktiksi kuin mahdollista ja tarjoaa samalla erinomaisen nopeuden ja rakennuslaadun. Onneksi se tekee kaikki nämä asiat. Se on kevyempi, pienempi ja ohuempi kuin edes Samsung T5, ja sisältää jopa pienen koukun sen kiinnittämiseen karabiiniin. 

SanDisk-äärimmäinen-kannettava-2

Lisäksi se voi toimia melko hulluissa olosuhteissa. Taajuusmuuttaja toimii välillä 32 – 95 astetta Fahrenheit (0 – 32 astetta Celsius), jolloin sisäosat voivat nousta jopa 158 asteeseen Fahrenheit (70 astetta Celsius). Lisäksi se on iskun- ja tärinänkestävä, ja se on suojattu vedeltä ja pölyltä. 

Se ei kuitenkaan ole niin suojattu kuin G-Drive Mobile SSD. Sen luokitus on IP55, mikä tarkoittaa, että se voi silti toimia kosketuksessa haitallisen pölyn kanssa, mutta ei pitkäaikaisessa kosketuksessa. Vettä varten se voidaan ruiskuttaa kaikista puolista suuritehoisella letkulla – suuttimella, jonka korkeus on enintään 12,5 mm tai suunnilleen puoli tuumaa – mutta sitä ei voida upottaa kokonaan. 

Vaikka SanDisk Extreme Portable on hiukan vähemmän suojattu, se on halvempi kuin G-Drive Mobile SSD. 1TB-malli on hiukan yli 150 dollaria, ja se näyttää parhaan gigatavuhinnan valikoiman ulkopuolella. Jos haluat saada maksimiarvon, 2TB: n hinta on parempi gigatavua kohti, mutta se maksaa sinulle lähes 300 dollaria, kun kaikki on sanottu ja tehty.

Muita syitä, jotka pidämme SanDisk Extreme Portable -laitteesta

SanDisk Extreme Portable toimii paremmin kuin mikään testattu ulkoinen kiintolevy – lue yksi esimerkki Toshiba Canvio Basics -katsauksesta – mutta ei yhtä hyvin kuin Samsung T5 tai G-Drive Mobile SSD. 

Sekvenssinopeudet olivat noin 20 Mt / s hitaammat, samoin kuin satunnaiset nopeudet. Olemme kuitenkin verranneet sitä parhaisiin parhaimpiin. SanDiskin nopeus on itsessään erittäin vaikuttava. 

SanDisk ei kuitenkaan anna sinulle asemaa ja jättää sen olevan. Siihen on ladattu kopio SanDisk SecureAccess -sovelluksesta. Vaikka SecureAccess on vanhentunut ohjelmisto, se voi salata aseman tiedot AES-128: lla suojaamalla ne salasanalla. Suosimme enemmän Samsungin järjestelmää, mutta SanDiskin koko ei ole huono. 

G-Drive Mobile SSD: n, T5: n ja Extreme Portable: n välillä suorituskyvyllä ja ominaisuuksilla on vähän eroa. Suurin ero on lomakekerroin, joten jos pidät SanDisk Extreme Portable -sovelluksen ulkoasusta ja koosta, se on sinulle asema. Voit lukea lisää siitä SanDisk Extreme Portable -katsauksessa.

Western Digital -elementit

Western Digital Elements käsittelee tallennuksen perusteita. Se ei ole vaikuttava tai näyttävä kiintolevy, joka urheilee kokonaan muovista, sisäpuolella kehruukiekko. Sen sijaan, että olisi kyse nopeimmasta tai karkeimmasta ulkomuodosta, Elements-aseman tarkoituksena on tallentaa tietosi yksinkertaisimmalla mahdollisella tavalla.

Länsi-digitaalinen-elementit-1

Sen mukana tulee myös vastaava hinta, mikä on hyvä. Alkaen vain 50 dollaria 1TB-mallilla ja täydentämällä 100 dollarilla 4TB-mallilla, Western Digital Elements on yksi halvimmista ulkoisista kiintolevyistä. Se on parasta myös 1 Tt tai 2 Tt, koska 3 Tt ja 4 Tt kapasiteetit sopivat paremmin Western Digital My Book -sivulle. 

Olet ostamassa vain tallennustilaa. Kuten nimestä voi päätellä, Elements-asemissa on kyse tallennuksen perusteista, joten niihin ei sisälly mitään lisäominaisuuksia. 1TB: n rinnalla emme ole liian pettyneitä varmuuskopiointityökalun puuttumiseen, mutta salasanasuojaus olisi kiva. Siitä huolimatta Western Digital tarjoaa diagnoosityökalun ilmaiseksi saatavana verkkosivuillaan. 

Jos etsit halpaa asemaa, joka voi tuottaa paljon kapasiteettia, Western Digital Elements on sinua varten. Sinun on käsiteltävä sitä huolellisesti, toisin kuin yllä olevissa vaihtoehdoissa, mutta säästät rahasi saattavat olla sen arvoisia. 

Muut syyt, joista pidämme Western Digital Elements -tapahtumassa

Nopeasti, Western Digital Elements puhalletaan pois yllä olevista vaihtoehdoista, mutta se ei ole huono halvalle kehruulevylle. Testauksemme tuottivat peräkkäiset lukunopeudet 131,3 MB / s, peräkkäiset kirjoitusnopeudet 127,4 MB / s, satunnaiset lukemat olivat 0,55 MB / s ja satunnaiset kirjoitukset olivat 10.11 MB / s.. 

Todellisessa Western Digital -muodossa satunnaisiin kirjoituksiin keskitytään enemmän kuin lukemiseen. Tämä tarkoittaa käytännössä, että asema käsittelee hyvin tallennettaessa uutta tietoa levyille, mutta sillä on vaikea etsiä näitä tietoja linjalta. Se on kaiken kaikkiaan varmuuskopiointiin keskittyvä asema, joten pidä tämä mielessä, jos tarvitset nopeaa pääsyä tiedostoihisi.

Western Digital Elements on huonoillakin puolillaan vaikuttava hintaan. Se ei anna rakkulointinopeuksia, mutta siirtonopeus on silti hyväksyttävä. Lisäksi sillä ei ole kestävää rakennuslaatua, mutta sinun ei tarvitse ottaa sitä vaellukseen mukanasi. Kaiken kaikkiaan se on vakaa ajaa halpaan. Lisätietoja on Western Digital Elements -katsauksessa.

Seagate Backup Plus Portable

Kannettava Seagate Backup Plus on kuin laajennettu versio Western Digital Elements -sovelluksesta. Se on muodoltaan ja toiminnaltaan samanlainen kuin normaali kannettava Seagate Portable, mutta muutamilla merkittävillä parannuksilla (lue Seagate Portable -katsauksemme). Nimittäin muotoilu on paljon houkuttelevampaa, ja siihen kuuluu kourallinen apuohjelmia.

Seagate-varmuuskopiointi-plus-kannettava-2

Ensin puhutaanpa suunnittelusta. Backup Plus Portable -sovelluksesta on useita variantteja, mutta tässä oppaassa puhutaan Slim and Ultra Touch -sovelluksista, jotka ovat ainoat versiot, jotka tarjoavat 1TB-mallin. Ohut versio on mitä odotit. Se on supistettu versio normaalista asemasta, jota tarjotaan useissa eri väreissä, joissa jokaisessa on kudottu kangas. 

Ultra Touch -versio on hieman kalliimpi, mutta siinä on ominaisuuksia, jotka oikeuttavat hinnan. Tavallisesti joudut käyttämään USB-A-liitäntää varmuuskopioinnin kanssa, mutta Ultra Touch -versio sisältää USB-C-sovittimen. Lisäksi Ultra Touch -versiossa on laitteiden salaus ja salasanasuojaus. 

Tämä ei tarkoita, että ohut versio ei kuitenkaan piirtäisi ominaisuuksia. Seagate sisältää Toolkitin kaikilla asemillaan, mukaan lukien jokainen Backup Plus Portable -variantti. Toolkitistä löydät työkaluja olemassa olevien asemien varmuuskopiointiin ja peilaamiseen, mikä on erittäin hyödyllistä. Lisäksi voit asettaa varmuuskopioinnin automaattisen aikataulun, jotta tietoja ei menetetä.

Muita syitä, miksi pidämme kannettavasta Seagate Backup Plus -sovelluksesta

Vaikka Backup Plus Portable on ominaisuuksiltaan ja rakennuslaadultaan vaikuttava, se ei ole hieno nopeuden suhteen. Se osoittaa erilaisen tarkennuksen kuin Western Digital -asemat, poistaa satunnaiset lukemat ja kirjoitukset. Vaikka tämä johtaa hiukan parempaan suorituskykyyn tietyissä tilanteissa, se on yleensä heikompi. 

Se on kuitenkin käyttökelpoinen. Testauksemme aikana havaitsimme peräkkäisen lukunopeuden 129,6 MB / s, peräkkäisten kirjoitusten nopeuden 136,9 MB / s, satunnaisten lukujen 1,31 MB / s ja satunnaisten kirjoitusten 1,31 MB / s. Satunnainen suorittaminen on pääasia. Vaikka satunnainen kirjoitusnopeus jopa Elements käyttää, se voi luoda pullonkaulan. 

Silti tällä hinnalla tapahtuu jonkin verran vaihtoa. Kannettava Seagate Backup Plus on vain hiukan kalliimpi kuin Western Digital Elements, kun taas pakkaa paljon muita ominaisuuksia. Voit saada lisätietoja asemasta Seagate Backup Plus Portable -katsauksessa. 

Lopulliset ajatukset

Suurin osa ulkoisista kiintolevyistä on saatavana 1 Tt-versiona, mutta uskomme, että yllä olevat viisi vaihtoehtoa ovat parhaat. Vaikka Samsung T5 on kallis, se pyyhkii lattian suorituskyvyn, rakennuslaadun ja ominaisuuksien suhteen. Western Digital Elements ja Seagate Backup Plus Portable ovat myös kiinteitä asemia, mutta vain hinnan yhteydessä. 

Eri syistä saatat tarvita erilaisen aseman. Jos mikään yllä olevista vaihtoehdoista ei herättänyt kiinnostusta, lue muista ulkoisen kiintolevyn arvosteluista. 

Mitä 1 Tt: n ulkoista kiintolevyä käytät? Miksi valitsit sen? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map