Luotettavin ulkoinen kovalevy vuonna 2020

Kun valitsimme parhaan ulkoisen kiintolevyn oppaan, otimme huomioon monia tekijöitä. Nopeus, rakennuksen laatu, hinta ja tuki olivat eturintamassa, kun taas jotkut muut tekijät, kuten luotettavuus, ottivat takapenkin. Tässä luotettavan ulkoisen kiintolevyn oppaassa aiomme korjata ongelman. 


Tällä erilaisella painopisteellä voimme hioa taajuusmuuttajiin, jotka kestävät ajan koetta sekä suorituskyvyn että rakennuslaadun suhteen. Olemme valinneet viidestä vaihtoehdosta ulkoisen kiintolevyn arvosteluista, jotka suojaavat tietojasi sisäisesti ja ulkoisesti ja tarjoavat erinomaisen nopeuden prosessissa. 

Luotettavien kiintolevyjen löytäminen on kuitenkin vaikeampaa kuin miltä se näyttää. Ennen kuin aloitamme valintamme, puhutaanpa vähän siitä, kuinka teimme päätöksemme.

Luotettavin ulkoinen kovalevy 2020

Luotettavan ulkoisen kiintolevyn valitseminen

Luotettavan ulkoisen kiintolevyn valitsemiseen menee paljon. Sisällä oleva levy on ensimmäinen huolenaihe. Vaikka kiintolevyjen valmistuksessa on aina ollut ja tulee aina olemaan vaihtelua, voimme jatkaa joitain numeroita. 

Esimerkiksi Backblaze tarjoaa neljännesvuosittain yhteenvedon aseman vioista, joita se kokee rajoittamattoman online-varmuuskopiopalvelunsa avulla (lue Backblaze-arvosteluamme). 

Emme voi tehdä suoraa linjaa sen ulkoisiin kiintolevyihin, koska Backblaze huomauttaa aseman vioista massamuistia varten tarkoitettujen levyjen joukossa, mutta voimme tehdä muutamia yleisiä johtopäätöksiä. 

Esimerkiksi Backblaze ilmoittaa viimeisimmässä raportissaan, että se on lopettanut kaikki Western Digital -kiintolevyt korvaamalla ne Western Digitalin omistamalla HGST-asemalla. Toinen yleinen huomautus on, että Seagate-asemat epäonnistuvat hieman todennäköisemmin kuin Toshiba-asemat. 

Se on kuitenkin vain yksi palapeli. Harkitsimme myös itse taajuusmuuttajan tyyppiä. Perinteiset pyörivät kiintolevyt epäonnistuvat paljon todennäköisemmin kuin solid-state-asemat. SSD-levyt käyttävät muistisiruja, vilkuttavat tietoja piirilevyn kautta, kun taas kiintolevyasemat käyttävät magneettisia tallennusvälineitä, jotka lukevat ja kirjoittavat tietoja sarjasta levyja. 

Koska SSD-levyillä ei ole liikkuvia osia, vikoja on paljon vähemmän. Ainoa ongelma SSD-levyillä on, kun tietoja kirjoitetaan ja poistetaan aseman samasta osasta yhä uudelleen. Onneksi tämä ongelma voidaan ratkaista kulumisen tasoituksella, joka sisältää nykyaikaisimmat ulkoiset SSD-levyt. 

Sisäisten huolenaiheidemme katkaistua käännyimme ulkopuolelle. Ulkoinen kiintolevy asuu tietokoneen ulkopuolella, joten sen pitäisi kyetä käsittelemään mitä tahansa sitä heittämistä. Etsimme levyjä, jotka on rakennettu kestämään lyöntiä, toisin kuin ADATA SD600 ja Toshiba Canvio Basics (lue ADATA SD600 -katsaus ja Toshiba Canvio Basics -katsaus). 

Emme ole sivuuttaneet myös tietoverkkorikollisuuden uhkaa. Sen lisäksi, että etsimme asemia, jotka suojautuivat sisäisesti ja ulkoisesti, etsimme myös asemia, jotka voisivat suojautua digitaaliselta puolelta. Sisältää laitteiden salauksen ja salasanasuojauksen.

Luotettavin ulkoinen HD: G-tekniikka G-Drive Mobile SSD

Nopea, luotettava ja kestävä G-Technology G-Drive Mobile SSD merkitsee kaikki laatikot, kun kyse on voimalan kiintolevystä. Se on kannettava SSD, jonka avulla voit ottaa jopa 2TB sisältöä tien päällä. Vielä tärkeämpää on kuitenkin se, että se on rakennettu kuin säiliö, varmistaen, että ottamaasi sisältöä ei häviä koskaan.

g-asema-mobile-1

Ulkopinta on riittävän nöyrä, mutta G-Technologyllä on paljon suojaa, joka on kiinnitetty juuri konepellin alle. Taajuusmuuttaja on IP67-luokiteltu vesi- ja pölysuojaukseksi. “6” on pölysuojaus, mikä tarkoittaa, että taajuusmuuttaja on täysin suojattu haitallisilta pölykosketuksilta. Se on korkein luokitus, jonka Kansainvälinen sähkötekninen toimikunta myöntää IP-standardille. 

“7” on tarkoitettu vesiensuojeluun, mikä on askeleen korkeimman arvosanan alapuolella (IP68-luokituksen mukaiset tuotteet ovat parhaista parhaista). Silti et ole avuton pienelle kosteudelle. Luokitus tarkoittaa, että G-Drive Mobile SSD toimii edelleen sen jälkeen, kun se on upotettu enintään metrimetriin vettä 30 minuuttiin.. 

Sikäli kuin IP-standardi menee, G-Drive Mobile SSD on lähellä huippua. Lisäksi G-Drive-pakkauksissa on pudotus- ja painesuojaus. Jopa toimiessaan taajuusmuuttaja pystyy käsittelemään jopa 10 metrin pudotuksen ja 1 000 punnan paineen. 

Muita syitä, joista pidämme G-Technology G-Drive Mobile SSD

G-Drive Mobile SSD on oma luokka paitsi suojauksen lisäksi myös nopeuden suhteen. Se on yksi nopeimmista testaamiemme ulkoisista kiintolevyistä, jonka kellonopeus on 562,8 MB / s, peräkkäinen kirjoitusnopeus 515,6 MB / s, satunnainen lukunopeus 177,9 MB / s ja satunnainen kirjoitusnopeus. nopeudella 170,5 MB / s. 

Sarjakuormitus on vankka, mutta satunnainen suorituskyky antaa meille enemmän vaikutusta. Tulosten perusteella asema pystyy lukemaan ja kirjoittamaan tietoja nopeasti muistiyksiköiden useisiin paikkoihin. Käytännöllisen testin aikana huomasimme sen toiminnassa G-Drive Mobile SSD: n siirtäessä 2,3 Gt: n testikansiota nopeudella 144 Mt / s. 

Kaikki mitä G-Technology G-Drive Mobile SSD tekee, se menee hyvin, mutta siitä puuttuu yksi alue. G-Technology ei sisällä laitteiden salausta tai salasanasuojausta. Vaikka muutkin asemat saavat pettymyksen, ne varjostavat salauksen puutetta. Voit lukea täydelliset ajatuksemme G-Technology G-Drive Mobile SSD -katsauksessa.

Samsung T5

Samsung T5 ei ole luotettava samalla tavalla kuin G-Drive Mobile SSD. Se on rakennettu hyvin, mutta siinä ei ole mitään IP-varmennetta (Samsungilla on hetki siellä vähän myöhemmin). Tämän aseman veto ei kuitenkaan ole raaka suoja. Tosiasia, että Samsung on onnistunut valmistamaan luotettavan ja kauniin kannettavan levyn. 

Samsung-t5-1

Mukana on 250 Gt, 500 Gt, 1 Tt ja 2 Tt. Kaksi ensimmäistä mallia ovat vaaleansinisiä, kun taas 1TB ja 2TB mallit toimitetaan jet mustana. Molemmissa versioissa on kuitenkin metallisuoja, joka on kestävä, mutta kevyt. T5 painaa vain 51 grammaa ja mittaa 74 mm 57,3 mm, mikä on pienempi kuin käyntikortti. 

Vaikka runsaasti haitallista pölyä ja vettä tekee T5: stä nopeaa työtä, se on suojattu putoamiselta solid-state-sisätilan ja metallikotelon ansiosta. Se pystyy todennäköisesti käsittelemään myös kohtuullisen suuren määrän painetta, mutta Samsung ei aseta siihen eritelmiä. Lisäksi T5 suojaa sinua digitaalisella rintamalla. Kun kytket aseman ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään asentamaan Samsungin hallintaohjelmisto. Siellä sinua pyydetään asettamaan salasana. Kun asemaa ei avata, kaikki tietosi salataan AES-256: lla (saat lisätietoja salauksen kuvauksesta).

Muita syitä, jotka pidämme Samsung T5: stä

Kuten G-Drive Mobile SSD, T5 on erittäin nopea. Peräkkäinen suorituskyky on hiukan parempi, lukunopeudella 562,4 MB / s ja kirjoitusnopeudella 520 MB / s, mutta satunnainen suorituskyky on vaikuttavampi. Vaikka satunnaislukemat ovat hitaampia, T5 on nopeampi kuin G-Drive Mobile SSD, kun kyse on satunnaisista kirjoituksista, mittaus nopeudella 195,7 Mt / s testauksen aikana. 

Vaikka emme maininneet tukea, sitä voidaan pitää näkökohtana, joka tekee ulkoisesta kiintolevystä luotettavan, ja edessä T5 on erinomainen. Koska Samsung valmistaa paljon tuotteita, sillä on jo vankka tukijärjestelmä, joka antaa sinulle useita vaihtoehtoja löytää vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi. 

Koska meillä on paras ulkoinen kiintolevy Macille ja paras ulkoinen SSD-kiintolevy, sen pitäisi olla yhtä pieni yllätys, että suosittelemme erittäin suositeltavaa Samsung T5: tä. Voit oppia, miksi se on suosikkilevymme, Samsung T5 -arvioinnista.

SanDisk Extreme Portable

SanDisk Extreme Portable on suunniteltu hyvin, äärimmäisiin tilanteisiin. Pienikokoisessa, taskukokoisessa mallissa on reikä karabiinille ja pehmeä kumi, joka estää käyttölaitetta liukumasta pinnoille. Siellä on kuitenkin myös IP55-luokiteltu pöly- ja vesisuojaus.

SanDisk-äärimmäinen-kannettava-1

Kuten mainittiin, IP-luokituksen ensimmäinen numero on pölyä ja toinen numero vettä. Pölyosassa SanDisk Extreme Portable on hyvin suojattu. IP-luokitustaulukon mukaan “pölyn pääsy ei ole täysin estetty”, mutta taajuusmuuttajan toiminta ei tunkeudu edes täydelliseen kosketukseen haitallisen pölyn kanssa. 

Vesiensuojaus ei ole yhtä vaikuttava, vaikka se ei silti ole huono. SanDisk Extreme Portable ei voi käsitellä täydellistä upotusta, mutta se pystyy käsittelemään voimakkaita vesisuihkuja, joiden halkaisija on enintään 12,5 mm (noin puoli tuumaa) mistä tahansa suunnasta. Käytännössä pienen vesisuihkun tai nopean tippauksen ei pitäisi olla ongelma. 

Lisäksi taajuusmuuttaja on iskun- ja tärinänkestävä, ja siinä on salasanasuojaus. Mukana toimitetun SecureAccess-ohjelmiston avulla voit salata aseman tiedot AES-128: lla. Vaikka AES-näppäimen koko on pienempi kuin Samsung T5: llä nähty, AES-virran pitäisi riittää pitämään tiedostosi turvassa. 

Muita syitä, jotka pidämme SanDisk Extreme Portable -laitteesta

Nopeus on yllättäen erinomainen SanDisk Extreme Portable -sovelluksen kanssa. Huomasimme peräkkäisen luku- ja kirjoitusnopeuden yli 500 Mt / s ja satunnaisen lukemisen ja kirjoittamisen lähellä 160 Mt / s 250 Gt: n testimallillamme. Se on hitaampi kuin Samsung T5 ja G-Drive Mobile SSD, mutta vain hiukan. 

Se voi kuitenkin olla paljon nopeampi. Pehmeä kumi-version lisäksi SanDisk myy myös Extreme Portable -sovelluksen alumiiniversiota. Se on paljon kalliimpaa, mutta siinä käytetään NVMe SSD -muistitikkua, joka siirtää tietoja USB 3.1 Gen 2: n kautta. Tämän asennuksen avulla alumiiniversio – joka on saatavana vain 500 Gt: n kapasiteetilla – pystyy lukemaan peräkkäisen lukunopeuden jopa 1 050 Mt / s.. 

Jos olet liikkeellä ja tarvitset ulkoista asemaa, joka pystyy käsittelemään lyömistä, SanDisk Extreme Portable on sinulle. Se on hiukan hitaampi kuin T5 ja G-Drive, mutta se on myös paljon pienempi ja kevyempi. Saat lisätietoja asemasta SanDisk Extreme Portable -katsauksessa.

Kannettava Samsung X5 SSD

Sanoimme, että Samsungilla on aikansa rakennuslaadun valokeilassa, ja X5 on se. X5 on Samsungin kompromissiton ulkoinen SSD, jossa yhdistyvät erinomainen rakennuslaatu yhdeksi Samsungin nopeimmista NVMe SSD -levyistä. Se on epäilemättä paras parhaista, mutta sen mukana tulee vastaava hintalappu.

Samsung-x5-teardown

Taajuusmuuttaja on saatavana 500 Gt: n, 1 Tt: n ja 2 Tt: n kapasiteetilla, ja 2 Tt: n mallin kellotusaika on yli 800 dollaria. Se raha ei kuitenkaan mene tuhlaukseen. Sisällä oleva NVMe SSD -levy voi tuottaa peräkkäisiä lukumääriä jopa 2 800 MB / s ja peräkkäisiä kirjoituksia 2 300 MB / s, jolloin kaikki edellä mainitut SSD-levyt näyttävät vitsiltä. 

Se on myös rakennettu säiliön tavoin, mutta et ehkä tiedä sitä aluksi. Samsung on saanut inspiraationsa urheiluautoista suunnittelussa käyttämällä tyylikkäättä, kiiltävää harmaata yläosaa, jossa on punaiset korostukset. Juuri pinnan alapuolella on magnesiumseoskehys ja jäähdytyselementti, jotka pitävät taajuusmuuttajan alle 45 celsiusastetta käytön aikana ja suojaavat sitä jopa kahden metrin putoamiselta. 

Lisäksi X5 on suojattu samalla AES-256-salauksella, joka suojaa T5: tä. Kun asetat aseman, sinua pyydetään asentamaan Samsungin ohjelmisto ja asettamaan salasana. Sieltä voit lukita aseman, tarkistaa firmware-päivitykset ja poistaa salauksen käytöstä, jos valitset. 

Muita syitä, joista pidämme Samsung X5 Portable SSD

Nopean tuottamiseksi Samsung X5 käyttää Thunderbolt 3 -yhteyttä. Vaikka Thunderbolt 3 käyttää USB-C-pistoketta, se ei ole USB 3.1. Thunderbolt 3 tarjoaa neljä kertaa USB 3.1: n kaistanleveyden, jota tarvitaan X5: n erittäin nopeaan siirtonopeuteen. 

Jokaisessa nykyaikaisessa Macissa on ainakin yksi Thunderbolt 3 -portti, joten Applen käyttäjät ovat suojattu. Asiat ovat kuitenkin sotkuisia Windowsin kanssa. Thunderbolt on Intel-tekniikka, ja viime aikoihin asti yritysten oli maksettava sen lisensoinnista. Intel on sittemmin antanut Thunderbolt 3: n ilmaiseksi, mutta tähän päivään mennessä AMD-emolevy ei ole integroinut sitä. 

Lyhyesti sanottuna, jos käytät Intel-pohjaista järjestelmää – mikä tarkoittaa, että sinulla on Intel-prosessori -, sinun pitäisi voida käyttää Thunderbolt 3. Jos AMD: ssä, sinun on odotettava, kunnes uusi erä emolevyjä julkaistaan. Se on vaivaa, mutta ottaen huomioon Samsung X5: n nopeuden, se on vaivan arvoinen asia.

LaCie Rugged Mini

LaCie tunnetaan korkealaatuisten, tekijöihin keskittyvien kiintolevyjen tuottamisesta. Rugged-sarja, joka sisältää samat houkuttelevat hopea-asemat ja ikoniset oranssit iskunvaimentimet, on rakennettu antamaan mainoksille mahdollisuuden kuljettaa tietoja minne ikinä tahansa mennä ja saada se selviytymään tosiasian jälkeen. Vaikka asemat ovat erittäin kalliita, Rugged Mini tarjoaa suojan melko halvalla. 

LaCie-karu-mini-1

Se on kehrävä kiintolevy, kooltaan ja suorituskyvyltään samanlainen kuin jotain Seagate Backup Plus Portable -tapahtumaa (lue Seagate Backup Plus Portable -katsauksemme). Se on kuitenkin rakennettu paljon paremmin kuin nämä asemat. Rakennuslaatu tarjoaa jopa nelijalkaisen pudotussuojan, sateenkestävyyden ja jopa yhden tonnin painesuojauksen. 

Verrattuna joihinkin yllä oleviin SSD-levyihin suojaus ei ole niin vaikuttava. Muihin kehräviin kiintolevyihin verrattuna se kuitenkin on. Kuten edellä mainittiin, kehruulevyt ovat luotettavuuden kannalta haitallisia yksinkertaisesti sen mukaan, kuinka ne on suunniteltu. LaCie Rugged Mini tarjoaa kuitenkin samanlaisen suojan. 

Myöskään kahden vuoden rajoitettua takuuta ei pidä unohtaa. Vaikka rajoitetut takuut ovat yleensä vain suojaa valmistusvirheiltä, ​​Rugged Mini suojaa myös tietojen katoamiselta. Asemallasi olet oikeutettu yhteen laboratoriossa tapahtuvaan tietojen palauttamisyritykseen, kunhan olet takuuaikasi sisällä. 

Muita syitä, joista pidämme LaCie Rugged Mini

Suorituskykyisesti LaCie Rugged Mini ei ole hieno. Se on ehdottomasti parempi lukemisella kuin kirjoittamisella, peräkkäisellä lukunopeudella 133,9 Mt / s ja satunnaislukunopeudella 1,08 Mt / s. Satunnaissuorituskyky on heikko, kun Rugged Mini -kelloitus satunnaislukunopeudella on 27,89 MB / s ja satunnainen kirjoitusnopeus on 0,88 MB / s.. 

Aseman painopiste ei kuitenkaan ole suorituskyvyssä, vaan suojauksessa. Se on samanlainen kuin muut tarkistetut blackbox-ulkoiset kiintolevyt, kuten Western Digital Elements (lue Western Digital Elements -katsaus). 

Toisin kuin nämä ajaa, LaCie Rugged Mini ei kuitenkaan ole rakennettu halvalla, muovisella suojalla. Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, lue muista LaCie Rugged Mini -arvostelu.

Lopulliset ajatukset

Luotettavuus on tärkeää ulkoisten kiintolevyjen suhteen. Kaikki yllä olevat vaihtoehdot toimivat tulevina vuosina, jopa vaikeimmissa olosuhteissa. Kaiken kaikkiaan G-Technology G-Drive Mobile SSD tarjoaa parhaan nopeuden, suojan ja hinnan tasapainon. Jos kuitenkin haluat käyttää enemmän rahaa, Samsung X5 on upea vaihtoehto. 

T5 ja Extreme Portable ovat vain muunnelmia G-Drive Mobile SSD: stä. Ne tarjoavat samanlaisen suorituskyvyn, hieman alhaisemman hinnan ja hieman vähemmän suojaa. Jos et kuitenkaan aio ottaa ulkoista kiintolevyä vaellusta tai heittää sitä järveen, ne toimivat kuitenkin hienosti.

Minkä ulkoisen kiintolevyn kanssa käytit? Oliko luotettavuus ainoa tekijä, jota harkitsit? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map