G-Technology G-Drive mobil SSD áttekintés – Frissítve 2020

G-Technology G-Drive mobil SSD áttekintés

A G-Technology G-Drive Mobile SSD egy nagyon nagy teljesítményű, csúcsminőségű eszköz, amely gyorsan elvégzi a munkát. Lehet, hogy túl drága a legtöbb pénztárca számára, mivel a G-Technology G-Drive Mobile SSD teljes beszámolójában olvashat..


g-drive-mobile funkcionalitásúg-drive-mobile-1

Előző

Következő

G-Technology G-Drive mobil SSD
Szerkesztő értékelése: 500GB89,99 USD1TB181,18 USD2TB329,95 USD179,95 USD 89.99Takarítson meg 89,96 dollárt (50%) Mutasd a véleményeket. Vásároljon az Amazon-on$ 149,99(73 vélemény) Vásároljon a Best Buy-on$ 181,18Mutasd a véleményeketBuy on Amazon$ 189.95(1 vélemény) Vásároljon a Walmart-on$ 299,99(57 vélemény) Vásároljon a Best Buy-on749,95 USD 329,95Takarítson meg 420,00 USD-t (56%) Mutasd a véleményeket. Vásároljon az Amazon-on$ 649,99(2 vélemény) Vásárlás a Best Buy-on

A G-Technology egyike azon kevés tárolómárkáknak, amelyek a Western Digital tulajdonában vannak. A Western Digital széles tárolóhálót önt, míg a SanDisk, a márkaneveinek egyike a hordozható flash tárolásra összpontosít. A G-Technology más piacra, nevezetesen az alkotókra szólít fel. A robusztus meghajtók a sebesség és a merevség érdekében készültek, ami ideális fotósok, filmkészítők és gyártók számára. 

Ebben a G-Technology G-Drive Mobile SSD beszámolóban egy olyan szilárdtestalapú meghajtót fogunk megvizsgálni, amelynek állítólag bárhová is megy. A kompromisszumok nélküli építkezés és a rendkívül gyors sebességgel a G-Drive Mobile szinte bármilyen feladatot képes kezelni. Az árcédulát azonban túl sok lehet kezelni. 

Ha valaha is megnézte a G-Technology felállását, az nem kevés meglepetés. A több ezer dollárba eső felvételek dömpingjére épített tárolási megoldásokkal a termékválaszték nem azokra, akik értéket keresnek. Ha a legjobbat keresitek, nehéz a G-technológia múltja felé nézni, még a legjobb külső merevlemezeinkhez viszonyítva is.

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a G-Technology G-Drive mobil SSD-hez

Jellemzők

A G-Drive Mobile szerény csomagolásban érkezik, de nem rejlik az alapvető fontosságú termékekben. Megkapja a meghajtót, egy USB-C-USB-C kábelt, USB-C-USB-A kábelt és egy sor kézikönyvet. A két kábel beillesztése a különféle gépekhez nagy, mert néhány meghajtógyártó szívesen ad neked olcsó adaptert (példa a SanDisk Extreme Portable ismertetőnkben). 

g-drive-mobile-1

A kábelek rövidek. Valójában annyira rövidek, hogy nem tudják elérni az asztali számítógép tetejét, amikor a dugót bedugják. Hajlítva azonban a helyükön maradnak, és látva, hogy a meghajtót útközben forgalmazzák, a rövid kábel nem feltétlenül rossz dolog. 

G-Drive mobil beállítása

A G-Drive Mobile beállítása nem volt különös. Miután az USB-C-hez csatlakoztatta a Windows 10 laptophoz, kevesebb, mint 4 GB kapacitással rendelkezik. Egyszerűen „G-Utilities” elnevezéssel megnyitottuk azt, hogy több fájlt és telepítőt találhassunk, valamint egy szöveges fájlt az utasításokkal. Noha ezt már láttuk – olvassa el a Seagate Portable áttekintésünket egy példára -, a G-Technology túl sokat tartalmaz.

Két meghajtó van telepítve a meghajtón, az egyik a formázási varázslóhoz, a másik a Paragon néven működik (egy perc alatt többet tartalmaz). Bár kitalálhattuk a szükségest, nem mindenkinek lenne így. Az utasítások segítenek, de hosszúak. Ha a szükséges telepítőt a meghajtó gyökerébe helyezi, és minden más egy mappában működne jobban. 

Elértük a formázó varázslót, remélve, hogy ez megadja nekünk az 500 GB-os kapacitást, amelyért fizetettünk. Megtörtént, de törölte a folyamat többi segédprogramját. Nagyra értékeljük, hogy mindent megtalál a meghajtón, de jobb lenne egy web alapú telepítés, mint például a Seagate Backup Plus Portable, vagy a sokoldalúbb telepítő, például a Western Digital My Book’s (olvassa el a Seagate Backup Plus Portable áttekintést és a Western Digital Saját könyv áttekintés). 

A G-Drive mobil tartóssága

Noha a G-Drive Mobile nem annyira agresszív módon forgalmazott és robusztus, mint az ADATA SD600, képes kezelni a verést. Valójában valószínűleg egynél több is eltarthat, mint az ADATA SD600, amint azt az ADATA SD600 áttekintésben olvashatja. A G-Drive Mobile védelmet nyújt Önnek a LaCie Rugged Mini számára, miközben karcsú és vonzó formájú tényezővel rendelkezik (olvassa el a LaCie Rugged Mini áttekintést). 

A lágy gumi test jó hangulatot kölcsönöz, de egy fém belső rész támogatja. Ez a szilárd, tisztességes súlyú, a csomagtartó meghatározása. Ennek köszönhetően a vízszigetelés, a porállóság, a cseppvédelem és a zúzás elleni védelem. 

Ez nem csak marketing pont. A hajtás IP67 besorolása szerint víz- és porvédelemmel rendelkezik, csaknem 10 méter magas esést képes kezelni, és akár 1000 font nyomást is képes ellenállni. Lenyűgöző sebességével és felépítésével a G-Drive Mobile bármilyen körülmények között képes kezelni a munkaterhelést.

G-Technology G-Drive mobil SSD szolgáltatások áttekintése

8999 USD-tól kezdve kezdődik az összes terv

Jellemzők

Kapacitás
500 GB, 1 TB, 2 TB

Biztonsági mentési segédprogram

Felület
USB 3.0

Felület

ablakok

Mac operációs rendszer

Android

Teljesítmény

Haladási sebesség
N / A

Merevlemez típusa
SSD

Támogatás

Garancia időszak
60 hónap

Helyreállítási szolgáltatások

Sebesség táblázat

Ár

A mai napig a G-Drive Mobile a legdrágább hordozható lemez, amelyet felülvizsgáltunk. A 2 TB-os gigabájt ára szinte annyit jelent, mint néhány vezető 1 TB-os hordozható SSD-k (erről bővebben a Samsung T5 ismertetőnkben olvashat). 

G-Technology G-Drive mobil SSD
Szerkesztő értékelése: 500GB89,99 USD1TB181,18 USD2TB329,95 USD179,95 USD 89.99Takarítson meg 89,96 dollárt (50%) Mutasd a véleményeket. Vásároljon az Amazon-on$ 149,99(73 vélemény) Vásároljon a Best Buy-on$ 181,18Mutasd a véleményeketBuy on Amazon$ 189.95(1 vélemény) Vásároljon a Walmart-on$ 299,99(57 vélemény) Vásároljon a Best Buy-on749,95 USD 329,95Takarítson meg 420,00 USD-t (56%) Mutasd a véleményeket. Vásároljon az Amazon-on$ 649,99(2 vélemény) Vásárlás a Best Buy-on

Kétségtelen, hogy ezen a ponton csökken a külsõ SSD-k hozama. A G-Drive mobilok gyorsabbak, mint más SSD-k, és kivételes formájúak, de a szegélyek között, valamint a SanDisk és a Samsung lemezei között vékonyak. Ráadásul hiányzik a Samsung T5 készülékkel elérhető funkciók, például a jelszóvédelem. 

Ha az értéket aggasztja, akkor a G-Drive Mobile nem megfelelő hely a kereséshez (olvassa el a Toshiba Canvio Alapjai áttekintésünket, amelyben megismerheti az értékközpontúbb lemezt). Ennek ellenére, ha a kompromisszumok nélküli sebesség és az építési minőség az elsődleges gondja, a G-Technology egyike azon kevés gyártóknak, amelyek mindkét.

Sebesség & Teljesítmény

Teszteljük a sebességet és a hibákat, hogy meghatározzuk a meghajtó teljes teljesítményét. Bár mindig vannak olyan gyártási tényezők, amelyek megváltoztathatják a meghajtó teljesítményét, a négy általunk használt teszt arra törekszik, hogy a lehető legpontosabb képet kapjon, így összehasonlíthatjuk a meghajtót a többi piaccal.. 

Seq ReadSeq WriteRandom ReadRandom Write2.3 GB Transfer
G-Technology G-Drive mobil SSD
562,8 MB / s 515,6 MB / s 177,9 MB / s 170,5 MB / s 16,54 mp.

A sebesség a CrystalDiskMark-tal kezdődik. Az 500 GB-os G-Drive mobilunkat a benchmarkon keresztül 4 GB-os tesztfájl és öt átadás segítségével futtattuk. A hirdetések szerint a szekvenciális olvasás másodpercenként meghaladta az 560 megabájtot. Ráadásul a véletlenszerű olvasási és írási sebesség volt a leggyorsabb, amit egy hordozható SSD-ről látottunk. 

g-drive-mobile-CrystalDiskMark

Ezután egy 2,3 GB-os mappát, amellyel filmeket, zenéket és dokumentumokat töltöttünk át a meghajtóra. 16,54 másodpercbe telt az átvitel, amely a második leggyorsabb idő, amit látunk, csak a Samsung T5-nél. A teszt során állandó 144 MB / s sebességgel mozog, azaz gyors. 

A CrystalDiskInfo segítségével megfigyeltük a meghajtó hibáit is. Egyik sem volt, de amint az az alábbi képernyőről látható, valami érdekeset észleltünk. SanDisk X600 M.2 SSD néven regisztrált. Lehetséges, ha nem valószínű, hogy a G-Drive Mobile csak egy M.2 X600 egy robusztus házban. A G-Technology és a SanDisk végül a Western Digital tulajdonában van.

g-drive-mobile-CrystalDiskInfo

szavatosság & Támogatás

A kiváló teljesítményen és építkezésen kívül a G-Drive Mobile vásárlásának egyik oka a garancia. Öt évre tehet szert egy G-Drive Mobile-val, amely a leghosszabb, amit bármilyen külső merevlemezen láthattunk. Ez továbbra is korlátozott jótállás – erre nincs lehetőség -, de a G-Technology nem olyan szigorú, mint más gyártók. 

Alapvetõen, ha megtöri vagy megrongálja a meghajtót, a G-Technology nem felelõs. A zavartalan működést vagy az adatvesztést szintén nem fedezzük. Ha azonban a meghajtó gyártási hiba miatt megsérült, akkor ingyenesen cserélni kell. Mint minden jótállás esetén, át kell mennie a visszatérő áruk engedélyezési folyamatán. 

Nagyon sok hibaelhárítást is megtehet önmagában. A legtöbb meghajtógyártótól eltérően a G-Technology megfelelő tudásbázist biztosít termékeihez. Itt talál kezdő útmutatókat, GYIK-ot, letöltéseket, specifikációkat és közösségi beszélgetéseket. Bár más gyártók biztosítják ezeket az erőforrásokat, ritkán biztosítják őket egyetlen helyszínen. 

g-drive-mobile-tudásbázis

Ha konkrétabb válaszokat keres, akkor kattintson a tudásbázis tetején található „kérdés feltevése” gombra. Van egy hosszú kapcsolatfelvételi űrlap, amely sajnos az egyetlen módja annak, hogy beszéljünk egy támogatási képviselővel. Ennek ellenére a sok önsegítő erőforrásnak kell megoldania a legtöbb problémát.

Az ítélet

A versenynél drágább, a G-Technology nem foglalkozik a sarkok csökkentésével, hogy vonzó legyen az értékközpontú ügyfelek számára. Ehelyett többet fizet, és még többet fog keresni. A teljesítmény más vezető SSD-k közelében van, de az építési minőség és a nagylelkű garancia olyan dolgok, amelyeket még nem látottunk. 

Igaz, hogy az ár magas. Azok számára, akik azt akarják, amit a G-Technology szállít, kevés megfelelő pótlás található. Azok, akik inkább érték-központú lehetőséget keresnek, jobban elolvassák a többi külső merevlemezről szóló véleményünket. 

Mit gondolsz a G-Drive Mobile-ről? Megéri-e az extra költség a sebességet? Tudassa velünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map