Wrike vs Basecamp: Két nagy név kereskedelem fúj 2020-ban

A történelem látott néhány epikus megjelenést: Ali vs. Frazier, McEnroe és Connors, Cardi B és Nicki Minaj. A Wrike vs. Basecamp összehasonlításban még egy összecsapást fogunk hozzáadni a listához, amelynek nyertese a projektvezetők számára lesz leginkább érdekes..


A Wrike 2006-ban indult, és könyveiben több mint 18 000 vállalat van, köztük olyan kiemelkedő ügyfelek, mint a Google, a L’Oreal és a Mars. Ez egy szolgáltatásban gazdag platform, amely a legjobb odafigyelő szoftver-projektek közé tartozik.

A Basecamp nagy név, rettenetes 3 millió regisztrációval büszkélkedhet. 2004-ben a Ruby on Rails alkalmazási keret mögött álló csapat hozta létre.

Mindkét eszköz szerepelt korábban szembeszökő cikkeinkben. Wrike megnyerte a Wrike és Asana mérkőzést, de a monday.com és a Wrike ellen elvesztette. Ez aligha szégyenteljes, mert a monday.com a legjobb. Az Basecamp elvesztette az Asana és a Basecamp csatát, tehát visszatérni fog.

A két szolgáltatást alaposan megvizsgáltuk áttekintéseinkben is, így ha többet szeretne megtudni róluk, olvassa el a Wrike és a Basecamp áttekintést.

Harc felállítása: Wrike vs Basecamp

A Wrike és a Basecamp nem ököllel vagy fegyverekkel harcol, hanem jellemzői, lehetőségei és a kivitelezés minősége mellett. Összehasonlítjuk őket négy fordulóban, és mindegyikben kihirdetjük a győztest. Az általános győztes az az eszköz, amely a legtöbb fordulót veszi igénybe.

Megnyitjuk, ha összehasonlítjuk őket a szolgáltatásokkal, hogy megtudjuk, melyik eszköz hozza a legjobban. A szolgáltatások középpontjában az áll, hogy milyen szoftver hozhat csapata számára. Akkor megvizsgáljuk az árat, hogy megtudjuk, melyik a legjobb érték. Számos platform számos lehetőséget kínál, ezért fontos kitalálni, hogy melyik a legjobb.

A könnyebb használat során megvizsgáljuk, melyik működik a legkevesebb zavarral, és mi a legjobban az induláshoz. A biztonsági és adatvédelmi fordulóban megvizsgáljuk, melyikökben lehet a legjobban megbízni adataiban, és amely a legtöbb lehetőséget kínál a projektekhez való hozzáférés ellenőrzésére.

1

Jellemzők

Ebben a fordulóban összehasonlítjuk a funkcionalitás eszközeit, hogy megtudjuk, melyik a legjobban a csapata számára. A feladatok bemutatása mellett szeretnénk látni a rengeteg tárhelyet, más platformokkal történő integrációt és a kommunikációs funkciókat. Az érdekes extrák is jól szerepelnek.

Ha olyan szerszámra van szüksége, amelynek szokatlan kiterjesztései vannak, tekintse meg az Airtable áttekintésünket. Tartalmaz egy 3D-s modell-felfedezőt, automatikus fordítást és még egy oldaltervezőt is.

Wrike

A Wrike lehetővé teszi a feladatok létrehozását és a csapat tagjaihoz történő hozzárendelését. A feladatokat részfeladatokra bonthatjuk, és függőségeket felvehetünk, így ellenőrizhetjük, hogy a projekt ütemezése megvalósítható-e. A függőségekkel észlelheti a szűk keresztmetszeteket és megnézheti, hogy mi lesz a hatás, ha egy feladat késik.

Vessen egy pillantást az Easy Projects áttekintésre, hogy megismerkedjen egy másik lehetőséggel, amely megkönnyíti a függőségekkel való munkát.

A Wrike egy jó platform a fájlmegosztáshoz, 2 GB helyet kínálva a szabad csomagjában. Ez akár 100 GB-ot jelent az Enterprise felhasználók számára. Ha ennél többre van szüksége, olvassa el a legjobb online tárhely csapatoknak című cikket.

Megjegyzéseket fűzhet a fájlokhoz, a videók közepére is. Ez hasznosá teszi, ha saját videoprojektumait szeretné megszervezni. A videók azonban sok helyet foglalnak el, ezért szükség lehet a legjobb felhőalapú tárolónkra a nagy fájlok útmutatójában.

wrike-integrációk

A Wrike sok szolgáltatással integrálódik. Használhatja az Adobe Creative Cloud, Slack, Salesforce, Dropbox és még sok más alkalmazásban. Új „Wrike Integrate” funkciója, amelyet még nem próbáltunk ki, lehetővé teszi az egyéni integrációk létrehozását.

A Wrike-nek is van API-ja, tehát azok, akik kódolnak, átvihetik a saját alkalmazásaiba vagy a webhelyére. Ha saját weboldalt szeretne létrehozni, akkor a Wix és a Weebly weboldalkészítők összehasonlítása is segíthet Önnek.

wrike-naptár

A Wrike számos nézettel rendelkezik, például a patak, a Gantt-diagram és a naptár. Egy másik hasznos szolgáltatás a jelentéskészítés. Különféle jelentéstípusok léteznek, például azok, amelyek megmutatják, hogy mely feladatok esnek le vagy nem vannak hozzárendelve. A Wrike megkönnyíti azok létrehozását.

A nemzetközi felhasználók értékelni fogják a választott nyelveket. Több mint tucat érhető el, amely kilenc hivatalos fordítást tartalmaz, és több felhasználó közreműködésével.

A böngészőben való futtatáson kívül a Wrike rendelkezik asztali és mobil kliensekkel is Windows, macOS, Android és iOS rendszerekhez, így a legtöbb eszközön használható.

Alaptábor

A Basecamp jó fájlmegosztási és kommunikációs funkcióval rendelkezik, valamint az egyszerű feladatok létrehozásával. Nagy választás általános irodai használatra.

Ez lehetővé teszi feladatokkal kitöltött tennivalók listáinak létrehozását. Feladatokat rendelhet az emberekhez, jegyzeteket hagyhat, és megadhatja számukra az esedékesség időpontját. A Wrike-től eltérően nem rendelkezik alfeladatokkal vagy függőségekkel. Ha azonban nincs rá szüksége, olvassa el a Podio áttekintésünket, hogy megismerkedjen egy másik eszközzel, amely egyszerűvé teszi a dolgokat.

Van egy naptár, amely segít az ütemterv megtervezésében, és integrálódik az Apple, a Microsoft és a Google naptári szolgáltatásaihoz.

alaptáborként-tábortűz

A „tábortűz” beszélgetései nagyszerű módja annak, hogy mindenki kommunikáljon. Meg lehet osztani a hangokat és a videót, bár a tesztelés során problémák merültek fel a videóval kapcsolatban. A Campfire mellett a Basecamp üzenőfalán keresztül cseveghetnek a csapattársakkal is.

Az Basecamp figyelmezteti az embereket, ha mások változtatnak, ezért jó, ha mindenki tisztában van azzal, amit a csapat csinál.

Megfelelő integrációs választékkal rendelkezik, beleértve a Zapier-et is, amely lehetővé teszi az adatok megosztását több száz alkalmazás segítségével. Vannak integrációk a jelentések létrehozásához, a szoftverfejlesztéshez, az időkövetéshez és a számvitelhez. Ha olyan pénzügyi menedzsment eszközt keres, amely a pénzügyi oldalra összpontosít, olvassa el a Mavenlink áttekintést.

Nagyon sok helyet kap vele. 500 GB-os felhőalapú tárolója sokkal több, mint amit a Wrike kínál, még az vállalati tervben is. Ha még többre van szüksége, akkor a legjobb felhőalapú tárolóinknak lehetősége van.

A Wrike-hez hasonlóan a Basecamp Windows, MacOS, Android és iOS rendszerekkel is rendelkezik alkalmazásokkal, amelyek kiegészítik böngésző verzióját.

Kerek gondolatok

Az Basecampnek rengeteg tárolója van, és a Campfire jó a csapatbeszélgetések számára. A Wrike egy komolyabb eszköz, a függőség menedzsmentje hasznos a fejlett projekttervezésnél.

Noha a Basecamp-ot barátságosabbnak találjuk, és nem hiányzik a szolgáltatásai közül, a Wrike részletesebbnek érzi magát, és a legtöbb területen több lehetőséget kínál. Továbbá fejlettebb felépítésű, részfeladatokkal és függőségekkel. Nyelvi lehetőségei a nemzetközi felhasználók számára is hasznosak.

Kerek: Jellemzők a Wrike-hez

Wrike logó
Basecamp logó

2

Ár

Ezután megvizsgáljuk az árat, hogy megtudjuk, melyik eszköz nyújtja a legjobb értéket. Az alacsony árakon kívül szerepel egy hosszú ingyenes próbaverzió, sok fizetési módszer, kedvezmények és különféle tervek. Az Basecamp néhány nehéz ütést végzett az utolsó fordulóban, ezért szívesen visszatér a versenybe. Nézzük meg, mit kínál Wrike először.

Wrike

A Wrike akár öt felhasználó számára ingyenes tervet kínál, és van egy kártyamentes 14 napos próbaverzió, ha a többi funkcióval a költségvetésbe merülés nélkül szeretne kipróbálni. Ha használni kívánja az extra terveket, akkor havonta fizeti a felhasználónkénti díjat, amely növekszik, amikor a lépcsőn felfelé haladsz.

Az árak tárgyalások tárgyát képezik a vállalati szintnél, de valószínűleg megkapja az élethosszig tartó használati megállapodást egyszeri fizetésért, ha szépen kérdezi.

A Wrike nem túl drága, de nem is a legolcsóbb eszköz a piacon, és ha az olcsóbb csomagokra korlátozza a felhasználót, akkor többet fog fizetni, mivel növekszik a csapat mérete.

Alaptábor

Az basecamp csapatok havi 99 USD átalánydíjat fizetnek, a csapat méretétől függetlenül. Ez nagy érték, ha a csapatod nagy, de kevésbé, ha kicsi.

Az Basecamp ingyenes az oktatók számára, tehát ha azt akarja, hogy osztálya vagy munkatársai szervezetesebbé váljanak, akkor ezt kell megtenni. A nonprofit szervezetek 10% kedvezményt kapnak. A hallgatók érdemes elolvasni a FunctionFox áttekintést is, mert ingyenesen hozzáférhetnek hozzá.

Az Basecampnek hosszú, 30 napos próbaverziója van, amely időt ad arra, hogy belefogja a fogait, hogy megnézze, alkalmas-e a csapata számára. Az Basecamp egyszerűvé teszi, bőségesen kínálva mindenkinek, kivéve a néhány személyzettel rendelkező csapatokat, akik drágábbnak találják, mint más lehetőségek.

Kerek két gondolat

A Wrike olcsóbb, mint a Basecamp, de csak akkor, ha van egy kis csapatod. Ingyenes szintje fantasztikus a kipróbáló kiscsapatok számára, és profi terve olcsó. Ha tíznél több ember van a csapatban, vagy ha fejlettebb terveket szeretne használni, akkor a Basecamp olcsóbb. Az átalányfizetési rendszerét sokkal könnyebben lehet kitalálni és kezelni.

A Basecamp használatával a lehetséges megtakarítások nagyobbak. Nagyvonalú, ingyenes próbaverzióval is rendelkezik, és az oktatók számára ingyenes, tehát megnyeri ezt a fordulót.

Kerek: Az alapkampány ára

Wrike logó
Basecamp logó

3

Egyszerű használat

Ebben a fordulóban megvizsgáljuk, melyik eszköz a legegyszerűbben használható, és mi a legjobban elérhető. Erős felület, a hibák hiánya, valamint a jó segítség és támogatási lehetőségek segítenek.

Ha egyszerű eszközt szeretne, tekintse meg a Trello áttekintésünket, hogy megismerje a kanban alapú opciót.

Wrike

A Wrike az egyik legfejlettebb eszköz a projektmenedzsment kategóriában, de könnyű regisztrálni és ezzel kezdeni. Az indítási folyamat lehetővé teszi a csapattársak meghívását, és végigvezeti a munkaterület beállításán.

wrike-sablonok

A munkaterület felépítése gyors és egyszerű. A Wrike számos kategorizált sablont tartalmaz, amelyek segítenek az Ön munkájában. Lehetnek egyszerű kanban táblák, jegykezelő rendszerek, rendezvényszervezés vagy még sok más. A sablonok saját videókat tartalmaznak, amelyek megmutatják, hogyan kell használni őket, ami jó érzés.

Ezután könnyen hozzáadhat feladatokat. A Wrike fő nézete a bal oldali feladatokat, a jobb oldalon a feladatok részleteit mutatja.

wrike-függőségek

A függőség kezelése néha nehéz, de a Wrike jól kezeli. Ennek egy külön gombja van a feladatok közötti kapcsolatok létrehozására. A Wrike felülete sokféle lehetőséget és vezérlőt tartalmaz. Sokat tehetünk vele, de időbe telik, hogy kitaláljuk. A navigáció nem mindig egyértelmű, és előbb is eltévedhet.

Ha elakad, a Wrike rengeteg segítséget nyújt Önnek, részletes tudásbázissal és gyors, reagáló ügyfélszolgálattal.

Alaptábor

A Basecamp egy kedvelt eszköz, lágy színpalettával és vidám képekkel, amelyeket egész területén használnak. A forma tiszta, és elakadás nélkül használhatja.

alaptáborként feliratkozásának

Időnként láthattuk, hogy a felbukkanó elemek nem tűnnek el, és a vezérlők nem reagálnak. Ennek ellenére általában meg tudtuk oldani őket, ha visszajelentkezzünk vagy körbe kattintunk, és nem voltak túl gyakoriak.

Az Basecamp sok segítséget nyújt: a varázslók lépésről lépésre végigvezeti a feladatokat, és automatikusan üzeneteket hoznak létre az ön számára. Ez időt takaríthat meg, ha az üzenetek azt mondják, amit akar. Rengeteg értesítés és e-mail is található. Kikapcsolhatja őket, ha túl sok van, de ha folyamatosan tájékoztatni kell Önt, a Basecamp minden bizonnyal segít.

alaptáborként-team

Az egyedi alkalmazásokat jól megtervezettnek, vonzónak és könnyen használhatónak találtuk, de nem voltunk olyan lelkesek a felső képernyőn, amely idősebbnek tűnt a többi platformhoz képest. Ha többször hoz létre hasonló projekteket, akkor saját sablonokat állíthat be, amelyekbe belefoglalhatja a projektek közös tulajdonságait, és kiindulási pontként használhatja őket..

alaptáborként-boost

Az Basecamp kedves érzéseivel rendelkezik, mint például a „növekedése”. A rakétra kattintva megmutathatja a csapattársak elismerését. Ez jó módszer a morál felépítésére. Olvassa el az Asana-áttekintésünkben egy másik eszköz példáját, amely megpróbálja ragyogni napját aranyos „ünnepeivel”. Az Asana kezdő útmutatója segít Önnek az első lépésekben is.

Ha elakad, a Basecamp rengeteg útmutatást és útmutatót tartalmaz a súgóoldalán. Három perces támogatási reakciója az osztály legjobbja, Wrike-vel.

Három kör gondolatok

Az Basecamp barátságos és barátságos, de hibái visszatartják ebben a körben. A Wrike meredekebb tanulási görbével rendelkezik, de van jó sablonválaszték. Mindkettő kiváló támogatási és segítségoldallal rendelkezik, amikor elakad. Összességében azonban a Basecamp hozzáférhetőbb, tehát nyeri ezt a fordulót.

Mindkét eszköz jó a használhatóság szempontjából, de ha ez kulcsfontosságú terület az Ön számára, akkor vessen egy pillantást egy eszközre, amely a körömbe szögezi a monday.com áttekintésben.

Kerek: A Basecamp könnyű felhasználási pontja

Wrike logó
Basecamp logó

4

Biztonság & Magánélet

Ezután a biztonságot és az adatvédelmet vizsgáljuk meg. Mivel a kormányok és a technológiai szupersztárok mindent megtesznek az adatok kémtetésére, fontos egy olyan eszköz használata, amely az adatok biztonságát megőrzi. A titkosítás, a tanúsítás és az opciók kulcsszerepet játszanak ebben a fordulóban.

Lássuk, melyik eszköz teszi a legjobban a számítógépes bűnözés elleni védelmet.

Wrike

A Wrike az egyik legjobb eszköz a biztonság szempontjából. Széles körű funkciókkal rendelkezik, kiváló minőségű titkosítást használ, és számos hasznos lehetőséget kínál a projektekhez való hozzáférés ellenőrzésére.

Két tényezőjű hitelesítéssel rendelkezik a Google Authenticator alkalmazáson keresztül, amely lehetővé teszi a biztonságosabb bejelentkezést. A legjobb kétfaktoros hitelesítési alkalmazásokról szóló cikk erről bővebben szól.

A Wrike számos biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, köztük az ISO 27001, SOC 1 és SOC 2 szabványokkal. Külön adatközponttal rendelkezik az EU ügyfeleinek, amely megfelel az ISAE 3402 szabványnak..

A legújabb titkosítási technológiát használja. Az átvitt adatok TLS v1.2 verziót kapnak 256 bites AES és 2048 bites kiszolgálókulcs hosszúsággal. A nyugalmi állapotban lévő adatokat, például a mellékleteket AES 256 bites titkosítás védi. Ha szeretné megismerni ennek bínját és oldalait, olvassa el a titkosítás leírását.

A Wrike lehetővé teszi a hálózati hozzáférési házirend beállítását, így megakadályozhatja az ismeretlen IP-címekkel rendelkező emberek hozzáférését a projektekhez. Ez megnehezíti a szervezeten kívüli személyek behatolását. Ez meg is akadályozhatja, hogy munkatársai hozzáférjenek otthoni adatokhoz, ha meg akarják akadályozni ezt.

A vállalati felhasználók több biztonsági funkciót kapnak. Beállíthatja az engedélyeket annak eldöntéséhez, hogy ki mit csinálhat fájlokkal, valamint ellenőrizheti, hogy a csapat tagjai hogyan kerüljenek meghívásra a projektekbe.

Emellett irányíthatja a csapat jelszavas házirendjét is. Szüksége van erős jelszavakra, és arra készteti az embereket, hogy rendszeresen változtassák meg őket, így a kényelem és a biztonság közötti egyensúly a kezedben van.

Ha a csapat tagjai küzdenek a jelszavakkal, mutasd meg nekik, hogyan állítsunk be egy erős jelszócikket néhány mutatóhoz.

Alaptábor

Amellett, hogy saját kiszolgálóival rendelkezik, a Basecamp az Amazon Web Services és a Google Cloud Storage használatával tárolja a fájljait. Előfordulhat, hogy elolvassa a Cloud of State egyik cikket, amely segít megítélni, hogy a nagy szereplők megbízhatók-e a projektek kezelésében.

Az átvitt adatokat HTTPS-en keresztül továbbítják az AES-128-CBC-vel. A TLS verzióját nem teszik közzé a webhelyén, de a TLS 1.2-et másutt már említettük. Erős AES-256 / SHA-256 titkosítást használ a fájlokhoz. Senki sem fogja ezt gyorsan áttörni.

A Basecamp megfelel az EU-USA előírásainak is. Adatvédelmi pajzs és kijelenti, hogy csak akkor fogja megosztani az Ön adatait, ha erre törvényes kényszerül. Erről értesíti Önt, ha jogilag képes. Ha aggódik a szippantás iránt, érdemes megnéznie a legjobb VPN funkciót.

A Basecamp PCI-kompatibilis, de bár adatközpontjait SOC ellenőrzi, az nem.

Szervereit fizikailag védik biometrikus zárak és a személyzet a nap 24 órájában. Óránként biztonsági másolatot készít, tehát ha valamelyik adatközpontban baleset történik, akkor nem veszíti el a fájljait. Adatait a fiók bezárása után 30 nappal törli.

A Basecamp részt vesz a bug bounty programokban, lehetővé téve a white hat hackerek számára, hogy javítsák a biztonságát és a dugókat, mielőtt bárki megtalálná őket.

Két tényezős hitelesítés érhető el a Google-on keresztül, mint a Wrike esetében is, így biztonságosabb bejelentkezést jelenthet a Basecamp segítségével is.

Négy forduló gondolatok

Mindkét eszköz sokat tesz a biztonság érdekében, erőteljes titkosítással, az adatvédelmi keretek és rendszerek betartásával, az adatok biztonságának megőrzése érdekében. A Wrike azonban tovább megy, és rengeteg lehetőséget kínál az ügyfeleknek annak ellenőrzésére, hogy a felhasználók hogyan működnek együtt a weboldallal. Kényelmesen nyeri ezt a fordulót.

Kerek: Biztonság & Wrike adatvédelmi pontja

Wrike logó
Basecamp logó

5

Az ítélet

Darabonként két fordulón döntést hozunk. A könnyű használat és az árfordulók a Basecamp felé fordultak, ám ebben nem volt sok. A szolgáltatások körét a Wrike kényelmesen átvette, a biztonsági és adatvédelmi kör pedig még inkább. Wrike vesz részt a versenyen.

Nyertes: Wrike

A Wrike és a Basecamp különböző eszközök, különböző megközelítésekkel. A Wrike részletesebb és üzleti jellegű, és olyan vezetőknek felel meg, akik elemezni akarják a csapat teljesítményét és korszerűsítik a munkafolyamatokat.

A Basecamp nagyszerű közgyűlési hely és kommunikációs eszköz. Jó munkát jelent, ha adatait egy helyen tartja, és megkönnyíti mindenki számára az információk megosztását és elérését. Nyugodtabb érzése van, és ez megfelel néhány csapatnak.

Összességében azonban a Wrike a kedvenc eszközünk, extra funkciókkal kiemelve a projektmenedzsment tömegét.

Mindkét platform ingyenes próbaverziót kínál, tehát próbálkozzon velük, hogy egyetért-e velünk. Ha valamelyikét már használta, és van valami, ami elmondhat nekünk róluk, kérjük, tedd meg a megjegyzésekben. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map