SiteGround vs InMotion: Az Indeps küzdelemmel küzd 2020-ban

A SiteGround a legjobb web hosting útmutatóban magas rangú, és könnyen érthető, miért. Amellett, hogy dominál a SiteGround és a Bluehost mérkőzésen, és bemutatja a mesterkurzust a WordPress útmutató legjobb webtárhelyén, a SiteGround bizonyítja, hogy nem kell sok pénzt költenie a kiváló szolgáltatás eléréséhez.. 


Az InMotion tárhely ugyanolyan lenyűgöző. Csakúgy, mint a SiteGround, ez egy független host, amely a legjobb szolgáltatás nyújtására összpontosít a legkevesebb pénzért. Ennek ellenére, bár a kettő nagyrészt sikeresen teljesíti céljait, ők különböző szolgáltatások. Ebben a SiteGround vs InMotion Hosting összehasonlításban segítünk kiválasztani a megfelelőt. 

Bár mindent megteszünk, hogy ezt megtegye, az Ön által használt webtárhely attól függ, hogy milyen típusú webhelyet építesz és az internetes házigazda hogyan képes befogadni. Ha többet szeretne tudni bármelyik szolgáltatótól, függetlenül attól, hogy melyikünk szerint jobb, olvassa el a SiteGround és az InMotion Hosting áttekintést.

Harc felállítása: SiteGround vagy InMotion tárhely

Összehasonlítjuk a webtárhely-szolgáltatókat öt forduló sorozatával. De nem minden forduló kerül bemutatásra itt. Ehelyett néhány kritériumot, például a tárhely típusát, más szakaszokba egyesítettük. Ilyen módon az összehasonlítás tömörebb és méltányosabb. 

Az itt használt körök funkciók, árképzés, könnyű használat, sebesség és biztonság. Minden forduló elején eláruljuk, mit keresünk. Ezután az egyes szolgáltatókról beszélünk, és gondolkodni fogunk arról, hogyan hasonlítják egymást. Végül kihirdetjük a győztest és egy pontot ítélünk oda a szolgáltatásért. Bármelyik szerzés is legalább három pontot nyer, akkor bajnokunk lesz. 

Ugyanakkor nem javasoljuk, hogy kizárólag pontokon menjünk. Néhány forduló lehet egyértelmű, de másoknak több árnyalata lehet. Mint látható a HostGator és a Bluehost összehasonlításunkban, sok forduló lejárt az építeni kívánt webhely típusától és a személyes preferenciáktól. Emiatt azt javasoljuk, hogy olvassa el az egyes szakaszokat, hogy megtalálja az Ön számára a legjobb szolgáltatót.

1

Jellemzők

A szolgáltatások fontos, de gyakran félreértett területe a webgazda számára. Noha a kezdő központú szolgáltatások, mint például az iPage, a hirdetési jóváírásokra és az ingyenes domainre koncentrálnak, ezek a szolgáltatások hosszú távon nem annyira hasznosak (olvassa el az iPage áttekintésünket). Sokkal inkább azok a szolgáltatások segítik elő webhelyének felépítését, optimalizálását és biztonságosságát. 

Ebben a fordulóban olyan funkciókat keresünk, amelyek jobbá teszik webhelyét. Ez magában foglalja az építési eszközöket, például a webhelykészítőt, az optimalizálási módszereket, például a gyorsítótárazást, és a biztonsági funkciókat, kezdve a webhely biztonsági másolatától az ingyenes SSL / TLS igazolásig.

SiteGround

A SiteGround tele van funkciókkal. Bár hasonlíthat más szolgáltatásokhoz, amikor a szolgáltatásokat összehasonlítják, valami szokatlanat tesz. Ez nem azt jelenti, hogy külön kell fizetnie a webhelyhez szükséges szolgáltatásokért. 

Vegyük például a HostGator-ot. Mint láthatja a HostGator áttekintéséből, az tele van funkciókkal, de a hozzájuk való hozzáféréshez meg kell vásárolnia a megfelelő tárhelyszintet. A SiteGround segítségével minden a tervek között megtalálható. Ahelyett, hogy a választékát arra összpontosítaná, hogy milyen finomságokat kap, a SiteGround mindent megad, és a teljesítmény alapján szegmentálja terveit. 

Ez kezdődik egy weboldal készítővel. A SiteGround hozzáférést biztosít az egyik legjobb weboldal-készítőnek, a Weebly-nek. Mint látható a Weebly áttekintésünkből, könnyen kezelhető, rendkívül funkcionális és testreszabható. Megkapja a „Csatlakozás” tervet, így a Weebly ingyenes verzióját használhatja domainjével. Ha további szolgáltatásokra van szüksége, különösen az e-kereskedelemhez, bármikor frissítheti. 

weebly blogbeállítások

A WordPress is jól támogatott. A SiteGround megadja a SuperCacher alkalmazást, amely egy házon belüli gyorsítótár-eszköz, amely javíthatja a betöltési időket. A WordPress felhasználók kihasználhatják a könnyű Cloudflare integrációt, az automatikus napi biztonsági mentéseket és a WordPress átmeneti előnyeit is. 

A Kinsta-hoz képest egyik sem lenyűgöző (olvassa el a Kinsta-áttekintést), de figyelembe véve, hogy mennyire olcsó a SiteGround, a szolgáltatások ragyognak. Ahogy a második fordulóban foglalkozunk, ezek a funkciók a tervek szerint elérhetők, azaz függetlenül attól, hogy melyik árat fizet, prémium ajánlatokat kapnak.. 

InMotion tárhely

Az InMotion Hosting kiváló funkciókkal rendelkezik, amelyek többsége arra irányul, hogy webhelyét megtervezze. Ennek ellenére nincs webhely-készítő. Ehelyett az InMotion Hosting integrálódik a BoldGridhez, lehetővé téve a gyönyörű WordPress webhelyek könnyű tervezését. 

A BoldGrid egy ingyenes drag-and-drop szerkesztő a WordPress számára, amely rugalmasságot biztosít a tartalomkezelő rendszerben és a weboldal-készítő hozzáférhetőségének. Bár a BoldGrid szoftvert bármilyen WordPress webhelyen használhatja, az InMotion Hosting szolgáltatás már ki van állítva annak kihasználására. Ezen felül ingyenes keresőmotor-optimalizáló eszközt és több mint 200 testreszabható témát kap. 

inmotion-hosting-review-boldgrid
© Cloudwards.net

Ha nem akar weboldalt készíteni, akkor az InMotion Hosting ezt megteheti Önnek is. Noha hasonló szolgáltatásokat láttunk a GoDaddy-től (olvassa el a GoDaddy-áttekintésünket), az InMotion Hosting egyike azon kevésnek, amelyek olcsón tervezik meg webhelyét. 99 dollár után és két munkanapon belül egy egyedi webhelyet fog kiszolgálni, amely asztali, táblagépen és mobilon is működik, és egyedi e-mail címmel rendelkezik.. 

Ha tovább megyünk, az InMotion Hosting fehér kesztyű-tervező szolgáltatást kínál. Megint 99 dollárért párosíthat egy WordPress szakértővel, aki mélyre mélyedik az Ön webhelyén, hogy hibákat találjon. Ezután segítséget nyújtanak egy webhely problémáinak megoldására irányuló terv kidolgozásában. 

A formatervezési jellemzők annyira lenyűgözőek, hogy az InMotion Hosting néhány technikai aspektusát könnyű figyelmen kívül hagyni. Minden felhasználó teljes szilárdtest tárolást, automatikus biztonsági mentéseket és ingyenes SSL / TLS tanúsítványt kap. 

Kerek gondolatok

Mint már említettük, egyes fordulók személyes preferenciákhoz vezethetnek, és ez az egyik. A SiteGround és az InMotion Hosting kiváló szolgáltatásokat kínál webhelyének felépítéséhez, optimalizálásához és biztonságához. Ez a forduló mindkét irányba mehet, de a győzelmet a SiteGround-nek fogjuk adni. 

Noha az InMotion Hosting tervezési szolgáltatásai kiválóak, fizetnek és a WordPress-re összpontosítanak. Ha nem érdekli a népszerű CMS, az InMotion Hosting nem kínál sok mindent. A SiteGround ezzel szemben a kerítés mindkét oldalán nyújt funkciókat.

Kerek: Jellemzői pont a SiteGround számára

SiteGround logó
InMotion Hosting logó

2

Ár

Bár az árazásnak egyértelműnek kell lennie, az nem az. Amint az Arvixe áttekintésünkből elolvashatja, a webgazdák rendkívül tévesen alkalmazzák a megtévesztő árazást, ezért addig nehéz megmondani, mit fog fizetni, amíg eljön az ideje, hogy ellenőrizze. Noha aggódunk az egyes webgazdák arányáról ebben a fordulóban, azt is megvizsgáljuk, mennyire tiszta ez a fizetési folyamat során. 

SiteGround

Amint arra az első körben utalunk, a SiteGround nem lenyűgöző, mert olyan sok funkciót tartalmaz, hanem azért, mert olyan sok funkciót tartalmaz oly olcsón. Ráadásul a webhelyen hirdetett ár az az ár, amelyet fizetni fog, megkerülve egy olyan szolgáltatás, mint például a Bluehost többéves korlátozásait (olvassa el a Bluehost áttekintésünket). 

Minden terv havonta, évente, kétévente és háromévente készül. A havi tervekhez azonban 14,99 USD befizetési díjat számítanak fel, ami bosszantó. Ennek ellenére, mivel a legtöbb webes házigazda nem kínál havonta megosztott terveket – olvassa el a JustHost áttekintésünket csak egy ilyen példára – az a tény, hogy a SiteGround egyáltalán kínál egyet, jó hír. 

A legtöbb webtárhelyhez hasonlóan a SiteGround bevezető arányú, amely megújul. Az arány nem változik a kapott időtartam alapján, tehát ugyanazt a havi díjat fogja fizetni, akár egy hónap, akár három év alatt szeretne. A Hostingerrel ellentétben a SiteGround nem kínál többéves árengedményeket (olvassa el a Hostinger áttekintésünket), ám mégis szép darabot kapsz, amikor feliratkozik. 

A megosztott és a WordPress tervek áraikat tekintve a leglátványosabb. A felhő és a dedikált tárhely viszont túl drágák. Ha felhő-tárhely az, amire utal, olvassa el az MDDHosting áttekintést. A dedikált tárhely általában drága, de költségvetési megoldást a WebHostingBuzz ismertetőnkben talál. 

A SiteGround felhő és az elkötelezett tárhely a magas árcédulákon túlmenően hátrányokkal is jár. A 30 napos pénz-visszatérítési garancia, amely a megosztott tervekre vonatkozik, nem vonatkozik a hosting egyéb típusaira. A felhő-tárhely használatával 15 nap korlátozódik a visszatérítés megszerzésére, és a dedikált tárhely esetén nincs visszatérítési időszak. 

InMotion tárhely

Első pillantásra az InMotion Hosting dráganak tűnik, különösen a Hosting24-hez képest (olvassa el a Hosting24 áttekintésünket). Az ördög azonban a részletekben, és szerencsére az InMotion Hosting javára működik. Noha a hirdetett arány magasabb, mint a legtöbb vezető internetes házigazda számára, a megújítási arány megegyezik a piac többi részével.

Ennek ellenére, ha olcsó webtárhelyet keresel, az InMotion Hosting nem a legjobb választás a kezdeti időszakra. Néhány további dollárt költenek a megosztott tervekre és a WordPress-tervekre. A VPS-tervek azonban nem rosszak, és a dedikált tárhely körül van, amire számíthattunk, de nem kap alku. 

A felállásban más kérdések is vannak, nevezetesen az időtartamok. Az InMotion Hosting időnként havi terveket kínál, de ennek nincs mintája. Amint a felülvizsgálatunkban megjegyeztük, a legolcsóbb megosztott terveket egy- és kétéves időtartamra kínálják, csakúgy, mint egy WordPress-terv havonta 15 dollárért. Ennek ellenére havonta meg lehet vásárolni egy közös tervet, amelynek havi ára körülbelül 15 USD. 

Ezt kétféle módon alakítják ki. Az InMotion Hosting megjeleníti a termékoldalon az időtartamokat és az áraikat, tehát nem kell fizetnie, hogy megnézze, mit fizet. Ezenkívül 90 nap áll rendelkezésére, hogy meggondolja magát. Az InMotion Hosting pénz-visszafizetési garanciáját csak a DreamHost és az A2 Hosting veszi át (olvassa el a DreamHost és az A2 Hosting áttekintést). 

Kerek két gondolat

Ez a forduló, akárcsak az utolsó, nehéz. A SiteGround olcsóbb árakat kínál, de a 14,95 dolláros beállítási díj tompítja az egyébként nagyvonalú tartományt. Az InMotion Hosting a kezdeti időszakban drágább, és az időtartamok furcsa megoszlása ​​jellemzi, de a visszatérítési ablak kiváló. 

Mindazonáltal figyelembe véve a SiteGround jobb. Noha a pénz-visszafizetési garancia nem nagy, az egyértelmű árképzés és a bőséges időtartamú lehetőségek az InMotion Hosting feletti szolgáltatást tolják fel. 

Kerek: A SiteGround árpontja

SiteGround logó
InMotion Hosting logó

3

Egyszerű használat

Az internetes házigazdák szeretik a fizetést nehezebbé tenni, mint amilyennek lennie kellene. Vannak kivételek, de a fizetés és a fiók létrehozásának többlépcsős folyamatát nem lehet figyelmen kívül hagyni (a példát olvassa el a Namecheap áttekintésünkben). Ebben a fordulóban meglátjuk, hogy az InMotion Hosting és a SiteGround milyen egyszerűvé teszi a pénztár átjutását, valamint hogy a kezelőpanelek milyen hozzáférhetőek. 

SiteGround

A SiteGround egy egyszerű és hívogató weboldallal rendelkezik. A terv kiválasztása szellő, minimális lehetőségekkel minden termékoldalon. Miután kiválasztotta a tárhely típusát, egy termékoldalra küldi, amely eltérő szintű. A szintek közötti különbségekkel kapcsolatos technikai megoldások helyett a SiteGround megmutatja, mekkora helyet foglal el a webhely és hány látogató képes kezelni. 

Siteground-review-terv-kiválasztás

Az ellenőrzés is egyszerű. A SiteGround minimálisra csökkenti a lépések számát, és lehetővé teszi, hogy azonnal beállítsa a bejelentkezési hitelesítő adatait, ellentétben a LunarPages bizonytalan e-mail útvonalával (olvassa el a LunarPages ismertetőt). 

Ugyanakkor a dolgok nem annyira nagyszerűek. A SiteGround elavult kezelőpanellel rendelkezik. Bár az arca továbbra is ugyanolyan funkcionális, mint bármely vezető internetes házigazda, az arc sok kívánságot hagy maga után. Minden az oldal közepe felé van szorítva, kevés gondolatot vetve a navigációba. A cPanel megkereséséhez például el kell lépnie egy másik lapra, és megtalálnia kell a linket a hosszú opciólistában. 

Siteground-review-cpanel

A cPanel hasonlóan keltezett. Annak ellenére, hogy nem annyira sértő, mint a HostPapaé (olvassa el a HostPapa áttekintésünket), a SiteGround cPanel végrehajtása évtizede elavultnak tűnik. Mint a fiók irányítópultja, használható, de megjelenését javíthatjuk. Mint a legjobb webtárhelyünkön a cPanel útmutatóval láttuk, egy csinos arc nemcsak a cPanelt vonzóbbá, hanem funkcionálisabbá is teszi.  

InMotion tárhely

Az InMotion tárhelyet nem nehéz használni, de a terv kiválasztása az. A weboldal jól megtervezett és könnyen navigálható, de a tervek kialakítása megnehezíti, hogy megértsük, mi az, mi. Ha útmutatás nélkül megy a vásárolni kívánt termékhez, könnyű lemenni egy nyúllyukról. 

inmotion-hosting-review-összehasonlítás

Ha egyszer megtalálta a kívánt tárhely típusát, a szintek összehasonlítása egyszerű. Az InMotion Hosting az egyes szinteken további technikai részleteket nyújt, de mégis könnyű megemészteni. Ha tudja, mit keres, akkor a böngészéshez szükséges szinteket is nagyon részletesen összehasonlítja. 

Miután kijelentkezett, az InMotion Hosting néhány e-mailt küld Önnek, amelyben leírja, hogyan kell bejelentkezni. Habár nem mi vagyunk rajongók arra, hogy hitelesítő adatokat küldjünk ilyen módon, az e-mailek erre kértek. Miután megszerezte őket, bejelentkezhet a Fiókkezelő panelbe, vagy amint azt az InMotion Hosting hívja, az AMP. 

Az AMP kiváló. A szokásos számlakezelő eszközök vannak jelen, ideértve a linkeket a számlázási információk megváltoztatásához, további domain vásárlásához és a szolgáltatások hozzáadásához a tervhez. Számos elem található a cPanel-től közvetlenül az AMP-ben. Ez azt jelenti, hogy gyorsan használhatja a Softaculous alkalmazástelepítőt, vagy hozzáadhat e-mail címeket a cPanel megnyitása nélkül. 

inmotion-hosting-review-cpanel

Bár praktikus körülnézni, nincs oka a cPanel elkerülésére. Az elrendezés szempontjából nagyrészt raktárkészlet. A színsémát és az ikonokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek az InMotion Hosting esztétikájának, és a két kezelőpanel áttekinthető megjelenését eredményezik. Az InMotion Hosting emellett hozzáadott egy felső menüt a cPanel különböző szakaszaiba való ugráshoz. 

Három kör gondolatok

A harmadik forduló még mindig közel van, de nem olyan közel, mint az előző két fordulónk. A SiteGround használatát nem nehéz végrehajtani, de dátuma van. Annak ellenére, hogy sokszor mondtuk, hogy a vezérlőpanelt frissíteni kell, az még mindig olyan elmosódott, mint évekkel ezelőtt. Az InMotion Hosting viszont kiváló vezérlőpanellel rendelkezik, amely tökéletesen integrálódik a cPanelhez. 

Kerek: Könnyű használat pont az InMotion tárhelyén

SiteGround logó
InMotion Hosting logó

4

Sebesség és Uptime

A negyedik forduló talán a legelőnyösebb. Két weboldalon teszteljük a webhelyeket: a Pingdom Speed ​​Test és a Load Impact. Először hozzunk létre egy fiókot, és megvásároljuk a legolcsóbb megosztott tervet. Ezután telepítünk egy üres másolatot a WordPress-ből, és futtatjuk a teszt webhelyet a referenciaértékeink segítségével. 

Ebben a fordulóban összehasonlítjuk az InMotion Hosting és a SiteGround szolgáltatással összegyűjtött eredményeket. 

SiteGround

A SiteGround jól teljesített, a Pingdom Speed ​​Test szerint. Ez a teszthelyünknek a 100-ból 96-at adott, ami a legjobb pontszám, amelyet a túl drágult Pagely-en kívül láthattunk (olvassa el a Pagely-áttekintést). Amint az az alábbi táblázatból látható, a betöltési idő hosszú volt – pontosan, 2,98 másodperc. 

Siteground-review-sebesség-teszt

Azt mondta: ha átmészünk a részletekbe, láthatjuk, hogy ez nem a SiteGround vállán van. Az idő nagy részét a DNS-kérelmek vették igénybe, ami értelmes, tekintve, hogy domainünket a SiteGround nem kezeli. A „várakozási” idő, amely a webgazda értékelése szempontjából a legfontosabb, alacsony volt, valószínűleg a SuperCachernek köszönhetően. 

A Load Impact szintén nagy eredményeket hozott. Ezt az eszközt használjuk stresszteszteléshez, és öt perc alatt 50 virtuális felhasználót küldünk a szerverre. A SiteGround kevés inkonzisztenciát mutatott, de a GreenGeeks-hez képest szikla szilárd volt (olvassa el a GreenGeeks áttekintésünket). Valamennyi kérésünk átjutott, amely nagyon jó látni. 

Siteground-review-loadimpact

Tesztelésünk alatt 100% -ban volt üzemidejünk. Szerencsére azonban nem kell kifejeznünk. A SiteGround 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkezik, amely nagylelkűbb, mint a legtöbb. Ha webhelye e küszöbérték alá esik, ingyenes fogadási hónapot kap. Ezenkívül minden 99 százalék alatti teljes százalékpontért további egy hónap ingyenes ingyen tárhelyet kap. 

InMotion tárhely

Az InMotion Hosting nem volt olyan lenyűgöző az első benchmarkunkban. A Pingdom Speed ​​Test 100-ból 84-et adott, ami az egyik legrosszabb teljesítmény, amelyet látunk. Fontos emlékezni, hogy weboldalunkon nincs tartalom, tehát bármi, ami 100 százalék alatt van, azt jelenti, hogy a webgazda beavatkozik. A teljesen betöltött oldal valószínűleg még lassabb lenne. 

inmotion-hosting-review-sebesség-teszt

Ennek értelme, hogy a pontszám alacsony volt. Mint látható a fenti táblázatból, a „várakozási” idő kétszer olyan hosszú volt, mint a SiteGroundé, azaz a böngészőnek ilyen sokáig kellett várnia az adatok fogadásának megkezdéséhez. Valószínűleg a gyenge teljesítmény a kiszolgálóoldali gyorsítótárazás hiányának köszönhető, azaz az InMotion Hosting kérésre adatokat tölt le, nem pedig a gyorsítótárból történő kiszolgáláshoz.. 

A Load Impact szerencsére jó eredményekkel járt. Az InMotion Hosting következetesebb volt, mint a SiteGround, és képes volt minden igényt kiszolgálni, ami nem minden internetes házigazda tud dicsekedni. A betöltési idő a vég felé növekedett, de összességében nem volt rossz. 

inmotion-hosting-review-terhelés-hatás

Ami az üzemidőt illeti, az InMotion Hosting 99,9% -os garanciát kínál. Legalábbis ezt mondja a webhely. Áttekintve a szolgáltatási feltételeket, megállapítottuk, hogy valójában 99,999 százalékos rendelkezésre állási garanciát kínál, ami jelentős különbség. Csakúgy, mint a SiteGround esetében, ha webhelye e küszöb alá esik, akkor egy hónapnyi ingyenes tárhelyet kapsz.

Négy forduló gondolatok

Az InMotion Hosting jól teljesített a Load Impact tesztben, és nagyszerű rendelkezésre állási garanciával rendelkezik, hogy induljon, de a SiteGround tiszta él. Gyorsabb volt a Pingdom Speed ​​Test benchmarkban, következetesebb volt a Load Impact tesztben, és jobb üzemidő garanciát kapott.

Kerek: Sebesség és Uptime Point a SiteGround számára

SiteGround logó
InMotion Hosting logó

5

Biztonság és adatvédelem

Utolsó fordulónk a biztonságra és a magánéletre összpontosít, amely inkább a web hosting feladatai, mint az elsőnek tűnt. Ez a forduló nem csak a webhely és a látogatói védelmének, hanem a személyes adatainak a védelmére is összpontosít. 

SiteGround

A biztonsági szolgáltatások gazdagok a SiteGround szolgáltatásban. A standard szolgáltatások listájához hasonlóan minden rendelkezésre áll. Plusz, a tervek között elérhető. A kezdők számára az egyes megosztott terveket elkülönített könyvtárra szegmentálják, vagyis ha a kiszolgálón egy webhely megfertőződik, a többi nem érinti. 

Ezenkívül van egy biztonsági csomag, amely védi webhelyét. A SiteGround tartalmaz egy webes alkalmazás tűzfalat, automatikus napi biztonsági mentéseket, ingyenes SSL / TLS tanúsítványt és egy AI-vezérelt anti-bot rendszert minden tervvel. A megosztott vagy WordPress magasabb szintű felhasználók szintén igény szerint készíthetnek biztonsági másolatot. 

Az adatvédelem sem rossz. A SiteGround nem olyan jó, mint a DreamHost az adatvédelem terén, de ennek ellenére egyértelmű elkötelezettség áll fenn. Az adatvédelmi politika szerint “semmilyen módon nem fogja eladni, bérbe adni, megosztani vagy más módon nyilvánosságra hozni a személyes azonosításra alkalmas információkat kereskedelmi célokra”. Röviden: az Ön adatai biztonságosak a SiteGround használatával. 

Ugyanakkor a domain adatvédelmet nem kínálják ingyenesen, például a Midphase vagy a WestHost esetében (olvassa el a Midphase és a WestHost áttekintést). Ez további 12 dollárt fog fizetni Önnek évente, ami nem a legdrágább, amit láttunk, de ez sem a legolcsóbb.. 

InMotion tárhely

Az InMotion Hosting tartalmazza a webhelyének védelméhez szükséges biztonsági funkciókat. A SiteGround-hez hasonlóan ingyenes SSL / TLS tanúsítvánnyal, automatikus napi biztonsági másolatokkal és egyszerű Cloudflare-integrációval van biztonságban. Az InMotion Hosting azonban egy lépéssel tovább megy, mivel magában foglalja a rosszindulatú programok védelmét is. 

Az InMotion Hosting a tervek szerint átvizsgálja webhelyét sebezhetőségeken, és naponta javítja azokat. Ha rosszindulatú programokat talál, akkor azokat ingyenesen karanténba helyezik. Figyelembe véve egy ilyen szolgáltatást, például a HostMonsternél, évi 100 dollárba kerülhet, az InMotion Hosting beillesztése lenyűgöző (olvassa el a HostMonster áttekintésünket). 

Ami az adatvédelmet illeti, az InMotion Hosting ugyanúgy illeszkedik a SiteGround-hez. A domain adatvédelem egy fizetett szolgáltatás, sajnos évente 13 dollárral fizeti. Jóllehet nem különbözik sokkal a SiteGround-től, jó lenne látni, hogy ingyenesen kínálják. 

Az adatvédelmi politika azonban szilárd. Az InMotion Hosting az irányelv 4.6 szakaszában azt mondja: „Nem adunk el vagy bérelünk e-mail címeket senkinek, aki a Társaságon kívül van. A Társaság emellett nem fogja megosztani e-mail címeket független harmadik feleknek vagy leányvállalatoknak. ” Ami a többi személyes információt illeti, az adatvédelmi politika nem egyértelmű.

Öt kerek gondolat

Bár ebben a körben nem minden egyenlő, valószínűleg az is. Az InMotion Hosting megfogalmazása eltérő az adatvédelmi politikájában, és évente további 1 dollárt számít fel a domain adatvédelemért, ám az internetes házigazdák összességében egyenlőek. A fő különbség az InMotion Hosting rosszindulatú programok elleni védelme, amely hiányzik a SiteGround-től. Ez elég ahhoz, hogy az InMotion Hosting visszakerüljön az asztalra. 

Kerek: Biztonsági és adatvédelmi pont az InMotion tárhelyéhez

SiteGround logó
InMotion Hosting logó

6

Végső gondolatok

Ez az összehasonlítás, több mint a többiénél, közel állt. Az InMotion Hosting és a SiteGround kiváló szolgáltatások, de a szolgáltatások, az árak és a sebesség szempontjából a SiteGround a kiváló lehetőség. 

Nyertes: SiteGround

Ugyanakkor az InMotion Hosting továbbra is nagyszerű választás. Hosszú listát kínál tárhelytípusokról, kiváló ügyfélszolgálatot és szilárd szolgáltatások listáját kínálja a rendszerindításhoz. Ennek ellenére, ha úgy érzi, hogy többet kell böngésznie, nézd meg a web hosting archívumunkat. 

Gondolod, hogy a SiteGround szintén jobb választás? Ha nem, miért szereti jobban az InMotion Hosting szolgáltatást? Tudassa velünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map