SiteGround vs GoDaddy: Egy KKV-ra összpontosított csata 2020-ra

A SiteGround és a GoDaddy két nagyon különféle web hosting szolgáltatás. Egyrészt van a SiteGround, amely szolgáltatását a tömör tervek és a közvetlen támogatás összpontosítja, másrészt pedig a GoDaddy, amely szinte minden olyan szolgáltatást kínál, amelyre egy kis vállalkozásnak szüksége lehet. Ennek ellenére csak egy került a legjobb webtárhely-kiválasztási listánkba.


Ha szeretné megtudni, olvassa tovább a SiteGround és a GoDaddy összehasonlítást. Dobjuk a szolgáltatókat a gyűrűbe, hogy több fordulón keresztül kivezetjük. A végén az lesz a győztes, aki a legtöbb fordulót nyerte meg. 

Ez azt mondta: ha csak most kezdődik, akkor ez az összehasonlítás nem lehet az egyetlen, amit olvassa, mert közvetlenül összehasonlítjuk a szolgáltatókat. Néhány szempont megváltozik a teljes webtárhely-piachoz képest, ezért olvassa el a SiteGround és a GoDaddy áttekintést az egyes szolgáltatásokkal kapcsolatos teljes gondolatainkkal kapcsolatban..

Harc felállítása: SiteGround vs. GoDaddy

Annak érdekében, hogy minden forduló egyenlően legyen súlyozva, a véleményeinkben általában megtalálható nyolc fordulót ötre osztottuk: jellemzők, árképzés, könnyű használat, sebesség és biztonság. 

Még mindig mindent lefedünk, amelyet általában áttekintéseinkben bemutatunk, de az egyes szakaszokat másokkal kombináljuk. Ez nemcsak az összehasonlítást közvetlenebbé teszi, hanem igazságosabbá is teszi. Végül is a hostolási típusok egyik pontja nem felel meg ugyanolyan súlynak, mint a sebesség pontja. 

Minden forduló elején meghatározzuk az alapszabályokat, meghatározva, hogy mit keresünk minden szolgáltatótól. Mindegyikről beszélni fogunk, gondolkodni fogunk arról, hogy miként hasonlítanak össze, és pontot adunk a győztesnek. Bármelyik szolgáltatásnak van három vagy több pontja, nyeri a mérkőzést. 

Mint minden összehasonlításunkhoz, kérjük, olvassa el az egyes szakaszokat, és ne csak a nyertesek szkennelését. Például több forduló volt a HostGator és a Bluehost mérkőzésen, amelyek mindkét irányba megkerülhették. Ilyen esetekben a legjobb megítélésünket követjük, de ez nem mindenkinek megfelelő. 

1

Jellemzők

Először a funkciókat vizsgáljuk meg. Bár ez a szakasz a Hostingernél bemutatott LiteSpeed ​​szerverektől a Kinsta szabadalmaztatott vezérlőpaneléig terjedhet, van néhány kapcsok, amelyeket keresünk (olvassa el a Hostinger és a Kinsta áttekintést). Nevezetesen, automatikus napi mentéseket, mellékelt webhely-készítőt és ingyenes SSL / TLS tanúsítványt keresünk.

SiteGround

A SiteGround olyan erős webgazda, mert ingyen tartalmaz sok olyan funkciót. A HostGator-tól eltérően, a tervek között is tartalmazza őket (olvassa el a HostGator-áttekintésünket). Az alapvető tudnivalókat figyelembe veszik, beleértve az automatikus napi biztonsági mentéseket, a Cloudflare integrációt és egy ingyenes SSL / TLS tanúsítványt. Van egy weboldal készítő is, és szerencsére ez az egyik legjobb.  

Bármelyik tervet is választja, használhatja a Weebly ingyenes verzióját. Amint azt a Weebly áttekintésünkben tárgyaltuk, a legjobb weboldalkészítők közé tartozik, amelyeket teszteltünk, könnyen használható kezelőpanellel, nagyszerű integrációval más platformokkal és számos funkcióval. Megkapja a Csatlakozási tervet, amely lényegében a domainjéhez tartozó ingyenes csomag, és ha további szolgáltatásokra van szüksége, frissítheti. 

weebly blogbeállítások

Ennek ellenére a SiteGround nem az egyetlen olyan webhely, amely integrálódik a Weebly-hez (olvassa el a Bluehost áttekintésünket, amelyben megismerheti egy másik weboldalt). A WordPress szolgáltatásai különböznek egymástól. Ide tartoznak a WordPress szakaszolás, a SuperCacher nevű házon belüli gyorsítótár-bővítmény és a kezelt WordPress frissítések.

A SiteGround azonban nem a WordPress útmutatójának legjobb webtárhelyét készítette, csupán ezeknek a szolgáltatásoknak a hátoldalán. A Kinsta-val ellentétben a SiteGround alapvető kezelt WordPress funkciókat kínál, nem több, mint egy szokásos megosztott tervhez.

Hajrá apu

Mint az egyik legnagyobb webtárhely, a GoDaddy tele van funkciókkal. Különös eloszlásuknak köszönhetően valószínűleg hiányzik a szolgáltatás. Ahelyett, hogy teljesítményszint alapján szegmentálná a rétegeket, a GoDaddy szegmentálja őket a szolgáltatások alapján, ami zavaró felálláshoz vezet, amely gyakran több pénzt fizet a kevesebb teljesítményért. 

Az első két megosztott tervnél nincs például SSL / TLS tanúsítvány, és a megosztott tervek egyike sem kínál automatikus biztonsági mentést. Felveheti ezeket a szolgáltatásokat a tervbe, de ez drága. A tanúsítvány havi 7 dollárba kerül, az automatikus biztonsági mentés pedig további 3 dollárba kerül. Összehasonlításképpen: megosztott tervet vásárolhat a SiteGround-n kevesebb pénzért, mint egy SSL / TLS tanúsítvány a GoDaddy-nál.. 

Ezenkívül a weboldal-készítő nem tartozik ide, annak ellenére, hogy a GoDaddy saját tervezésű (gondolatainkhoz olvassa el a GoDaddy GoCentral áttekintését). Hasonlóan arra, ahogyan a HostGator kezeli a Gator weboldal készítőjét, a GoCentral külön szolgáltatás is, azaz csak akkor kap hozzáférést, ha külön weboldal-készítő tervet vásárol (olvassa el a Gator áttekintését). 

A GoDaddy weboldalán egyértelmű, hogy inkább érdekli a kiegészítő szolgáltatások marketingje az Ön számára, mint egy szilárd csomag kiépítése a kapuból, hasonlóan a Midphase-hez (olvassa el a Midphase-áttekintésünket). Ez a terveket úgy érzi, drága, nehézkes és elválaszthatatlanok. 

Szerencsére van kivétel. A WordPress tervek tele vannak olyan szolgáltatásokkal, beleértve az egyedi témákat, a keresőmotor optimalizálási varázslóját, a napi biztonsági másolatokat és még sok minden mást. Ugyanakkor, ha a WordPress az, amiben vagy, akkor az MDDHosting teljesítményorientált szolgáltatáskészlete vonzóbb lehet (olvassa el az MDDHosting ismertetőt).

Kerek gondolatok

A GoDaddy leszámolhatja a SiteGround-t ebben a fordulóban, figyelembe véve, hogy hány funkciót kínál a kisvállalkozások számára, de mindegyikhez csatolva van egy árcédulát, így az alapcsomag jól érzi magát. A SiteGround mindent tartalmaz, amire szüksége van a kaputól, így egyszerűbb és olcsóbb tárhely-élményt nyújt.

Kerek: Jellemzői pont a SiteGround számára

SiteGround logó
GoDaddy logó

2

Ár

Sajnos az árképzés nem olyan egyszerű, mint a webáruházak árainak összehasonlítása. A megtévesztő árképzés témája mindenütt jelen van, annak ellenére, hogy a SiteGround és a GoDaddy nem olyan homályos, mint az Arvixe (olvassa el az Arvixe áttekintésünket). Ebben a szakaszban megvizsgáljuk, hogy egyértelműek-e az egyes szolgáltatások az árainál, és összehasonlítjuk azt a többi webtárhely-piaccal.. 

SiteGround

A SiteGround nem olyan világos, mint az 1&1 IONOS az árakról, de még mindig jobb, mint az Arvixe (olvassa el az 1&1 IONOS-áttekintés). A SiteGround rendelkezik egy bevezető díjjal, amelyet Ön fizet a kezdeti időtartamért, ami megjelenik a webhelyén és a fenti táblázatban. Ennek ellenére – a legtöbb házigazdával ellentétben – az időtartam alapján nem változtatja meg az árat. 

A havi számlákért 14,95 dolláros beállítási díj fizetendő, de az a tény, hogy a SiteGround havi tervet kínál, elég jó. A legtöbb kezdő célú webhely, például az iPage és a FatCow, olcsó áron rejtőzik el, csak annyit jelez, hogy három év hostolást kell vásárolnia ahhoz, hogy megszerezze (olvassa el az iPage és a FatCow áttekintést). 

Az ár vonatkozásában a SiteGround szilárd, ha megosztott, WordPress és WooCommerce terveket tervez, különös tekintettel a túlárazott Pagely-re (lásd a Pagely-áttekintést). De ezen kívül az árak magasabbak, mint szeretnénk. Például a dedikált tervek 200 dollártól északra indulnak. Ha erről van szó, olvassa el a WebHostingBuzz áttekintést. 

Ha kipróbálja a szolgáltatást, és úgy dönt, hogy nem tetszik, a SiteGround 30 nap alatt pénzt kap a pénz visszaszerzéséhez. Ez azonban csak a megosztott tárhely számára történik. 15 napot kap a felhő-tárhelyért, és a dedikált tárhelyre nem vonatkozik visszatérítési időszak. Az A2 Hosting bármilyen pénz-visszatérítési garanciájához képest a SiteGround ajánlata gyenge (olvassa el az A2 Hosting áttekintésünket).

Hajrá apu

Félrevezető árképzés, a GoDaddy túl drága és zavaró. Körülbelül 25 tárhelytípus létezik, levonva az egyes tárhelytípusok Windows variációit. Úgy tűnik, hogy semmi esetre nincs rend a káoszhoz. Néhány terv olyan funkciókat is tartalmaz, amelyek drágábbak, mint a la carte vásárlás, és fordítva. 

Függetlenül attól, hogy az ár túl magas. Például a legolcsóbb megosztott terv havonta 8 dollárral megújul, és bár ez megfelel a sok alapvető megosztott tervnek, a GoDaddy nem áll közel más webgazda tulajdonságainak (olvassa el a Namecheap áttekintésünket egy ilyen internetes házigazda számára) ). A GoDaddy terve csak egy domaint tartalmaz, és hiányzik az első körben említett összes szolgáltatás.

Ugyanazok a többéves szhenanigánok, amelyeket a JustHosttal láttak, itt is jelen vannak (olvassa el a JustHost áttekintésünket). Folytatva a legolcsóbb megosztott tervet, havonta 3 dollárt fizet, amikor feliratkozik, és 8 dollárt havonta megújításkor. Csak akkor, ha többéves szerződéssel rendelkezik. Ha megy a három hónapos tervre, akkor havonta 11 dollárra ugrik. 

Plusz, ha kevesebb, mint egy éve jár, problémákat jelent a visszatérítés megszerzése. Az egyéves vagy annál hosszabb előfizetések megkapják a szokásos 30 napot, de ha rövidebb időt választ, akkor csak 48 óra áll rendelkezésére, hogy meggondolja magát. Az InMotion Hosting 90 napos visszatérítési időszakához képest a GoDaddy pénz-visszafizetési garanciája csak vicc (olvassa el az InMotion Hosting áttekintésünket).

Kerek két gondolat

Sem a SiteGround, sem a GoDaddy nem nagyszerű az árak meghatározásakor. Ennek ellenére egyértelmű, hogy az egyik sokkal kevesebb hibát követ el, mint a másik. A SiteGroundnek van néhány hibája, de ezek kisebbek. A GoDaddy viszont szinte minden fióknál hiányzik a jeletől, különösen sértő visszatérítési politikával.

Kerek: A SiteGround árpontja

SiteGround logó
GoDaddy logó

3

Egyszerű használat

Megkezdjük a használat egyszerűségének megítélését, amikor egy weboldalra lépünk. Ez azt jelenti, hogy a pénztárig, a telepítéstől a weboldal kezeléséig minden tisztességes játék. Ebben a szakaszban megvizsgáljuk, milyen egyszerű választani és vásárolni egy tervet a GoDaddy és a SiteGround oldalról, valamint hogy mennyire intuitív az egyes kezelőpanel.

SiteGround

A SiteGround megkönnyíti a terv kiválasztását és vásárlását. A weboldal elrendezése egyszerű, mindössze néhány szintet tartalmaz az egyes tárhelytípusokhoz és a különbségek rövid leírását. Ha ismeri a műszaki zsargont, van egy link a szintek részletes összehasonlításához. 

Az ellenőrzés hasonlóan egyszerű, mivel a SiteGround néhány lehetőséget kínál, és lehetővé teszi a jelszó beállítását a fizetés megerősítése után. Ez azt jelenti, hogy a bejelentkezés után a problémák rohanni kezdnek. 

Megérkezik a vezérlőpultba, amely lehetővé teszi a szolgáltatás hosting részének kezelését. Ez azt jelenti, hogy szerkesztheti a számlázási információkat, további szolgáltatásokat vásárolhat és onnan veheti fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Ennek ellenére dátuma van. Még mindig működőképes, de felhasználhatja az arcmaszkot.

Siteground-review-cpanel

A cPanelt is nehéz megtalálni. A cPanel-választással rendelkező legjobb webtárhelyünkkel ellentétben, amelyek megkönnyítik a cPanel elérését és használatát, a SiteGround elteszi azt a fiókja irányítópultjába. A cPanel kelte is. Noha még mindig használhatóbb, mint a HostPapa cPanelje (olvassa el a HostPapa áttekintésünket), a SiteGround nem frissítette a megjelenést, hogy megfeleljen a modern webtárhelynek..

Hajrá apu

A GoDaddy webhelye ellentétes a SiteGround webhelyével. A SiteGround nyugodt, hűvös és gyűjtött, míg a GoDaddy olyannak tűnik, mintha valaki egyenesen a nyakába lőtt adrenalint. Olyan sokféle tárhelytípust, szolgáltatást és kiegészítőt lehet átélni, hogy a weboldal rémálom. 

Az árképzéshez hasonlóan nincs mód a őrületre. Bizonyos típusú hostingoknak felső menük vannak, amelyek alszekciókhoz kapcsolják Önt, amelyek közül néhány csak ugyanazon az oldalon található lapok, és mások külön szakaszok. Úgy tűnik, hogy mindegyik darabot elszigetelten tervezték, és a tény után összefűzték. 

GoDaddy-review-műszerfal

A fizetés nem jobb, mivel a GoDaddy kéri, hogy erősítse meg befizetését, mielőtt beállítja, hogy melyik domaint fogja használni. Ezután be tud jelentkezni, de nem fog sok mindent megtenni a tárhely-csomaggal. Az irányítópult egyértelmű, de egyértelmű, hogy a GoDaddy inkább a domain regisztrációra összpontosít, mint a tárhelyre.

Azt mondta: a cPanel elérhető, és ez egy modern kivitelezés. A cPanel készletállománya megkönnyíti a fiók kezeléséhez szükséges beállítások megtalálását, a hostolási beállítások megváltoztatását és a webhely figyelemmel kísérését. A terv kiválasztása komoly munkát igényel, de a fiók kezelése a lehető legegyszerűbb. 

Három kör gondolatok

A GoDaddy-nek és a SiteGround-nek vannak problémái, de nehéz megmondani, hogy melyik a rosszabb. A SiteGround korszerűsített webhellyel és pénztárral rendelkezik, de a kezelőpanel, bár működőképes, frissítést igényel. A GoDaddy viszont megnehezíti a terv kiválasztását, de a fiók kezelése modernnek és intuitívnak érzi magát. 

Ez egyike azoknak a fordulóknak, amelyek bármelyik irányba menhetnek. Ennek ellenére, tekintettel a GoDaddy modern vezérlőpultjára, ez a győzelem. Nehéz választani egy tervet, de ha tudja, amit keres, vagy elviszi egy 15 perces fejfájást, akkor az őrület véget ér. A SiteGround használatával ez egy folyamatos folyamat.

Kerek: Könnyű használat a GoDaddy számára

SiteGround logó
GoDaddy logó

4

Sebesség és Uptime

Bármely web hosting szolgáltatás talán a legfontosabb szempont a sebesség. Tesztelési folyamatunk egyszerű: elindítunk egy weboldalt a legolcsóbb megosztott terv alapján, telepítünk egy üres WordPress másolatot, és teszteljük a tartományt a Pingdom Speed ​​Test és a Load Impact segítségével. A kettő között kaphatunk egypontos tesztet és stressztesztet. 

SiteGround

A SiteGround az egyik leggyorsabb webtárhely-szolgáltatás, amelyet teszteltünk a Pagely-en kívül. A Pingdom Speed ​​Test weboldalunkon a 100-ból 96-at ítélte oda, megegyezik az A2 Hosting és a Kinsta. A Site5-hez képest a teljesítmény előnye egyértelmű (olvassa el a Site5 áttekintést). 

Siteground-review-sebesség-teszt

Amint az a fenti táblázatból látható, a betöltési idő hosszú volt. Sajnos ezt egy hosszú DNS-kérés okozta. Ha elmúltunk, a „várakozás” mutató, amely iránt a leginkább aggódik, alacsony volt. Valószínűleg a gyorsítótárazás többszintű rétegeinek köszönhetően, amelyeket a SuperCacher kínál. 

A terhelési tesztünk egyetlen pontot sem tesztelt, mint például a Pingdom sebességteszt. Inkább 50 virtuális felhasználót küldött a szerverre öt perc alatt, megmérve a teljesített kérések számát és a válaszidőt az egész idő alatt. A SiteGround jól teljesített, lehetővé téve az összes felhasználó számára, hogy a válaszidőn belül maradjon, és körülbelül ugyanaz maradjon, ellentétben a GreekGeeks-szel (olvassa el a GreenGeeks ismertetőt).

Siteground-review-loadimpact

A rendelkezésre állás garanciája az egyik legjobb, amit látunk. A SiteGround garantálja, hogy webhelye az idő 99,9 százaléka élő lesz. Ha ez valaha is e küszöbérték alá esik, akkor egy hónapot fogsz ingyen fogadni. De ezzel nem ér véget. Az alatta levő összes százalékpont után további egy hónap ingyenes hostolást kap. 

Hajrá apu

A GoDaddy nem teljesített olyan jól a Pingdom Speed ​​Test értékelésünkben. 90-ből nyertünk 100-at, és bár ez kis különbségnek tűnik, nem az. Fontos megjegyezni, hogy a tesztelt webhelyen nincs tartalom, tehát minden 100-nál alacsonyabb pont azt jelenti, hogy van valami, amely ellenőrzésünkön kívül áll. 

GoDaddy-review-sebesség-teszt

Sok oka van annak, hogy a webhely lassabban töltődik be. A Hosting24 megmutatja, hogy a LiteSpeed ​​szerverek miként csökkenthetik a kiszolgálóterheket, tehát feltételezzük, hogy a GoDaddy szabványos Apache-t használ (olvassa el a Hosting24 áttekintésünket). Valószínűleg kevés a gyorsítótár-tárolás is.

De inkább a terhelési hatás eredményeink vonatkoznak jobban. Ugyanezen teszttel a GoDaddy borzasztóan teljesített. Nem volt sok következetlenség, de azért van, mert a webhely nem töltődött be a legtöbb felhasználó számára. Néhány virtuális felhasználó válaszideje 0 milliszekundum volt, és sok HTTP-hiba történt, ami arra utal, hogy nem voltak elegendő erőforrás a szerény terhelés elhelyezéséhez.

GoDaddy-review-terhelés-hatás

Van egy rendelkezésre állás garancia a terv védelmére, de ez nem garantálja sokat. Ha webhelye működési ideje 99,9 százalék alá csökken, akkor a havi tárhelydíj 5 százalékát kapja meg. Az állásidőt azonban kizárólag a GoDaddy határozza meg, és nem foglalja magában a karbantartást (még ha nem ütemezett is), az FTP leállását vagy az e-mail leállását..

Négy forduló gondolatok

Bár az előző forduló árnyalattal zajlott, ez egyértelmű. A SiteGround nemcsak jobban teljesített tesztjeink során, hanem nagylelkűbb és egyértelműbb üzemidőt garantál. A GoDaddy ismét úgy tűnik, hogy pennyeket szorongatott. 

Kerek: Sebesség és Uptime Point a SiteGround számára

SiteGround logó
GoDaddy logó

5

Biztonság és adatvédelem

Végül, biztonságunk és magánéletünk van. Bár ez nem feltétlenül egyértelmű a webtárhely számára, mint a VPN-véleményeinkhez hasonlóan, ez a szakasz létfontosságú szerepet játszik az Ön és webhelye biztonságában. Megvizsgáljuk, hogy a SiteGround és a GoDaddy mennyire tiszteletben tartja az Ön webhelyét, annak felhasználóit és személyes adatait.

SiteGround

A standard szolgáltatásokhoz hasonlóan a SiteGround tele van biztonsági szolgáltatásokkal. A kezdéshez ingyenes SSL / TLS tanúsítványt és automatikus napi biztonsági másolatot kap, de a SiteGround erre épít. Van még egy webes alkalmazás tűzfala, amely védi a szervert, egy AI-vezérelt anti-bot rendszer és igény szerinti biztonsági mentések, ha a GrowBig tervet vagy újabb használja. 

Vannak integrációk más platformokkal is. A Cloudflare könnyű beállítani az Ön webhelyén, mint a SpamExperts az e-mailben. Az egyetlen fizetett biztonsági szolgáltatás az SG Site Scanner, amely webhely fájljaiban keresi a rosszindulatú programokat. Ez évente 20 dollár, de figyelembe véve a hasonló szolgáltatások havi összeget, az ár megéri.

Ami az adatvédelmet illeti, a SiteGround nem olyan jó, mint a DreamHost, de csak kevesen vannak (olvassa el a DreamHost áttekintést). A domain adatvédelme nem ingyenes, ami akadálytalan, de évente csak 12 dollárt fog fizetni, ha akarod. Szerencsére az adatvédelmi politika szilárd. 

A SiteGround kijelenti, hogy „semmilyen módon nem fogja eladni, bérbe adni, megosztani vagy más módon nyilvánosságra hozni a személyes azonosításra alkalmas információkat kereskedelmi célokra”. Az Endurance International Group márkáival szemben, mint például a HostMonster (olvassa el a HostMonster áttekintésünket), egyértelmű, hogy a SiteGround tiszteletben tartja az Ön személyes adatait.

Hajrá apu

A GoDaddy-vel sok biztonsági funkció van, sokkal több, mint a SiteGround vagy a legtöbb más internetes házigazda. Ennek ellenére egyikük sem szabad. Még az alapvető biztonsági szolgáltatások, mint például az SSL / TLS tanúsítvány és a napi biztonsági mentések, díjat számítanak fel, ugyanúgy, mint az alapvető kiszolgálói szolgáltatások, például a webalkalmazás tűzfala.. 

Ennek némelyike ​​attól függ, hogy melyik tervet vásárolja meg. Mint már említettük, a WordPress tervek lenyűgöző számú funkciót tartalmaznak, de ezek sokkal drágábbak, mint a SiteGround.

De a magánélet tisztességes. Nem kap olyan ingyenes domain-adatvédelmet, mint a WestHost esetén, de a SiteGround ezt sem ingyenesen nyújtja (olvassa el a WestHost-áttekintésünket). Az adatvédelmi politika nem olyan rossz, mint az EIG márkák esetében, de felhasználhat munkát. 

A GoDaddy, akárcsak az összes internetes házigazda, összegyűjti személyes adatait annak biztosítása érdekében, hogy a szolgáltatás és a weboldal zökkenőmentesen működjön. Az adatvédelmi politika szerint azonban ezeket az adatokat eladják a hirdetőknek. Szerencsére ezt kissé ellensúlyozza az a tény, hogy a GoDaddy olyan adatvédelmi központot kínál, amely közvetlenül válaszol a gyakori kérdésekre.

Öt kerek gondolat

Bár nem olyan világos, mint az előző fordulóban, a SiteGround itt továbbra is a GoDaddy felett áll. Amellett, hogy ingyenesen kínál további biztonsági funkciókat, a SiteGround nem adja el az Ön személyes adatait, még tovább vezetve ezzel az utolsó forduló vezetésében. 

Kerek: Biztonsági és adatvédelmi pont a SiteGround számára

SiteGround logó
GoDaddy logó

6

Végső gondolatok

A SiteGround négy pontot szerzett az összehasonlítás során, de öt is lehetett volna. A könnyű használat lágy pont az egyébként csillagszolgáltatás számára, ám ez semmilyen módon nem szakad meg. Ha foglalkozni tudsz a keltezett felülettel, akkor a SiteGround az egyik legjobb web hosting szolgáltatás.

Győztes: SiteGround

A GoDady nem rossz, de megnehezíti a folyamatot, mint kellene. A nikkelnek és a homályos üldözésnek tűnik, hogy a GoDaddy megsérti szolgáltatásának magját, drága csomagokat kínálva, amelyek nagyok a felfúvódáson és könnyű a szolgáltatásokon. 

Egyetért azzal, hogy a SiteGround a jobb választás? Vannak olyan okok, hogy kedveled jobban a GoDaddy-t? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map