Namecheap és GoDaddy: Az egyszeri regisztrátorok 2020-as csata

Sem a Namecheap, sem a GoDaddy nem tette a legjobb webtárhely-útmutatónkat, de az egyik sokkal közelebb volt a másikhoz. Mivel két domain-regisztrátor fordult-web-házigazda, csak úgy tűnt, alkalmas lenne kettőt egymás ellen egy névjegyzékben és a GoDaddy-mérkőzésen. Noha a GoDaddy jelentősen nagyobb piaci részesedéssel rendelkezik, ez nem feltétlenül a legjobb megoldás. 


A GoDaddy nem idegen az összehasonlításokhoz, mivel az iparág legnagyobb nevét veszi fel a SiteGround vs. GoDaddy és a HostGator vs. GoDaddy fej-fej ellen. A Namecheap viszont újonnan érkezett, ritkán szerepel az útmutatóinkban. Ennek ellenére lenyűgöző házigazda, figyelembe véve az árat. 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ennek az összehasonlításnak a végéig világos választást adjunk Önnek, de még mindig forduljon a GoDaddy és a Namecheap áttekintéshez. Itt látni fogja, hogy ez a két szolgáltatás hogyan működik a szélesebb web-tárhely-piacon, nem csak elszigetelten.

Harc felállítása: Névkártya vs. GoDaddy

Az egyes szolgáltatásokat nyolc szakaszban ítéljük meg, mindegyik része annak, amit létfontosságúnak tartunk egy webgazda számára. De az összehasonlítások nem engedhetik meg maguknak, hogy teljes nyolc szakasz legyen, mivel ez szükségtelenül hosszú és tisztességtelenné tenné őket. Bár a szokásos áttekintéseinkben továbbra is mindent megteszünk, az itt bemutatott szakaszokat öt körre bontottuk. 

Ezek a fordulók: szolgáltatások, árképzés, könnyű használat, sebesség és biztonság. Minden forduló azzal kezdődik, hogy a színpadra állítjuk be azt, amit keresünk. Ezután kicsit beszélünk az egyes szolgáltatásokról, és gondolkodni fogunk arról, hogy miként állnak össze. Minden forduló végén kihirdetjük a győztest és odaítélünk egy pontot.

Összesen öt pont van, és a végén a legtöbb ponttal rendelkező szolgáltatás bajnok lesz. Noha ezt a rendszert arra használjuk, hogy megkönnyítsük annak meghatározását, hogy mely szolgáltatást részesítjük előnyben, ez nem az egyetlen szempont. Mint korábban több összehasonlításban láttuk (például a SiteGround vs. DreamHost és az A2 Hosting vs. SiteGround összehasonlítások), nem mindig van egyértelmű nyertes. 

Emiatt azt javasoljuk, hogy olvassa el az egyes fordulókat, hogy megértsék, miért döntöttünk. Néhány kört vágnak és szárazak, de másoknak kissé árnyalatabb.

1

Jellemzők

A szolgáltatások egyre fontosabbá válnak a web hosting szolgáltatásokkal. Például néhány száz dolláros hirdetési jóváírás az iPage-nál gyengenek tűnik a Hostinger LiteSpeed ​​szervereivel összehasonlítva (olvassa el az iPage és a Hostinger áttekintést). Ennek ellenére nagyon sok szempontot figyelembe kell venni (olvassa el az A2 Hosting áttekintésünket egy példára), tehát ahelyett, hogy a specifikumokra összpontosítanánk, három általános területet vizsgálunk meg. 

A jó hosting szolgáltatásnak olyan eszközökkel kell rendelkeznie, amelyek segítenek webhelyének felépítésében, optimalizálásában és biztonságában. Bármi, ami ezen esernyők alá tartozik, kielégíti azt, amit ebben a fordulóban keresünk.

Namecheap

A namecheap, ahogy a neve is sugallja, olcsó. Az ár szempontjából a szolgáltatások listája lenyűgöző, bár nehéz elhanyagolni, hogy hiányzik néhány alapvető tudnivaló. Biztosabban megkaphat egy csomagot kevesebbért, mint a verseny, de lehet, hogy le kell vadásznia más szolgáltatásokat is, hogy teljes funkcionalitást érezze magát.. 

Szerencsére azonban a Namecheap lefedi az alapvető elemeket. Tartalmaz egy kezdetleges weboldal-készítőt, maroknyi tisztességes témával és lehetőségekkel az e-kereskedelem számára. Ugyanakkor a „Rudimentary” a legjobb módja annak leírására. Annak ellenére, hogy építhet egy webhelyet, nem lesz olyan funkcionális vagy gyönyörű, mint az egyik legjobb weboldal-készítőnk, például a Wix által létrehozott webhely (olvassa el a Wix-áttekintésünket).

Namecheap-review-website-építő

Ha nem törődik az építővel, akkor mindig használhatja a Weebly vagy a Strikingly szoftvert, amelyek mindkettő az App Store-ban elérhetők (olvassa el a Weebly és a Strikingly ismertetőket). A Namecheap emellett domain adatvédelmet, napi biztonsági mentéseket, csomagot ingyenes SSL / TLS tanúsítványokat és integrációt kínál a Google Apps szolgáltatással. 

Ez a szolgáltatáslista még a SiteGround is büszke lenne (olvassa el a SiteGround áttekintést). A Namecheap-nek azonban van egy furcsa mulasztása. Kapsz egy ingyenes domaint a tervvel, de ennek egy “.website” domainnek kell lennie. Szinte az összes házigazda ingyenes „.com” domaint kínál, ezért furcsa látni, hogy a Namecheap átugorja azt.

Hajrá apu

A GoDaddy kétségtelenül az egyik leggazdagabb webtárhely-szolgáltató, de sokat kell költenie ahhoz, hogy hozzáférjen ezekhez a szolgáltatásokhoz. Mint az egyik legnagyobb házigazda, a GoDaddy mindent kínál az üzleti telefonszámoktól a több weboldal készítőig, de ezeknek a szolgáltatásoknak a többsége a la carte. 

Ez a GoDaddy megosztott terveiben mutatkozik meg. Az első kettőnek például nincs ingyenes SSL / TLS tanúsítványa. A megosztott tervek egyikében sem található napi biztonsági másolat vagy rosszindulatú program. Bár egyes házigazdák ezeket a kritikus funkciókat csúnya funkciókkal helyettesítik (lásd például a Site5 áttekintést), a GoDaddy nem. 

Ha vásárol egy host csomagot, akkor megkapja a host csomagot is. Ez egy remek koncepció, de a GoDaddy megadja neked a minimális értéket, és többet számít fel érte, amit megvizsgálunk a következő fordulóban. Az egyetlen kivétel a WordPress tervek, amelyek elegendő funkcióval vannak felszerelve, hogy megérdemeljék a WordPress útmutató legjobb webtárhelyét.. 

Még nem is kap ingyenes weboldal-készítőt, ami különösen bosszantó, mivel a GoDaddy rendelkezik saját fejlesztővel (ehhez kapcsolódó gondolatainkkal kapcsolatban olvassa el a GoDaddy GoCentral áttekintését). Minden sarok körül úgy tűnik, hogy a GoDaddy több pénzt akar. Mindent tartalmaz, de sokkal több funkciót szerezhet sokkal kevesebb pénzért másutt. 

Kerek gondolatok

A Namecheap és a GoDady hiányzik mind a szolgáltatásokról. Azonban az egyiknek nyilvánvalóan hiányzik a másiknál. A Namecheapnek furcsa hiányosságai vannak a megosztott terveiben, ám a szolgáltatások csomagja összességében szilárd. A GoDaddy viszont nem tartalmaz semmit, kivéve, ha drága WordPress tervet vesz. Ezért adjuk a Namecheap-nek pontot ehhez a fordulóhoz.

Kerek: Jellemzők pont a Namecheap számára

Namecheap logó
GoDaddy logó

2

Ár

Az árazás a legtöbb webes házigazda számára összetett forduló, és sajnos erről van szó. Annak ellenére, hogy nem olyan megtévesztő, mint az Arvixe (olvassa el az Arvixe áttekintését), egyik versenytársunk összetett és zavaró árképzési rendszerrel rendelkezik. Ebben a fordulóban megvizsgáljuk, hogy a Namecheap és a GoDaddy egyértelműen közvetíti-e az árat a pénztár folyamata során, valamint maga az árfolyamot is.

Namecheap

A Namecheap neve nem csak beszéd. Ez messze az egyik legolcsóbb web hosting szolgáltatás. Míg a Hosting24 alacsonyabb bevezetési arányt biztosít (olvassa el a Hosting24 áttekintést), a Namecheap ára összehasonlíthatatlanul más szolgáltatásokhoz viszonyítva – ideértve a nagyon olcsót is 1&1 IONOS (olvassa el az 1&1 IONOS-értékelés).

Röviden: a Namecheap az olcsó webtárhely példázata, de ennél is inkább a tiszta webtárhely példája. Az árképzési rendszer egyszerűen érthető, a Namecheap az összes tervét egy hónapos vagy egy éves időtartam alatt kínálja. Évente 6-7 százalékos engedményt kap, és ezt az árat közvetlenül az egyes termékoldalakon ellenőrizheti. 

A megosztott és a WordPress tervek ezt a struktúrát használják, míg a VPS és a dedikált felhasználók szintén fizethetnek negyedévente. A viszonteladói tervek, amelyek csupán az újracsatolt közös tervek csomagjai, egészen két évig tarthatnak. A leglenyűgözőbb a tételből azonban az elszámolás-dedikált szerverek. Habár kevésbé modern, mint egy dedikált szerver a LunarPagesnél (olvassa el a LunarPages ismertetőt), a Namecheap kiszolgálói lehetővé teszik, hogy havonta 50 dollárnál kevesebb dedikált tárhelyet szerezzen.. 

Ha kipróbálja a szolgáltatást, és úgy dönt, hogy nem tetszik, akkor 30 nap áll rendelkezésére az összes szolgáltatás visszatérítéséhez, kivéve a VPS-t, amely csak két hetet nyújt. Sokkal hosszabb visszatérítési ablakokat láthattunk (olvassa el az egyik az InMotion Hosting áttekintésünket), ám a Namecheap 30 napos pénz-visszatérítési garanciával összhangban áll a legtöbb piaccal..

Hajrá apu

Mivel az egyik legnagyobb elérhető webgazda, nem túl meglepő, hogy a GoDaddy rendkívül sűrű tervekkel rendelkezik. A volumen önmagában megzavarhatja a terv megtalálását, de a GoDaddy nem segíti az ügyet a zavaró árképzési rendszerrel.. 

Például a legolcsóbb megosztott terv havi 3 dollár körül kezdődik, és havonta 8 dollár megújul. Ez a legtöbb házigazda számára szabvány, de a GoDaddy nem tisztázza azt, hogy ha egy évnél rövidebb előfizetéssel fizet, akkor havonta 11 dollárba kerül. Összehasonlításképpen: a DreamHost sokkal több szolgáltatásban gazdag megosztott tervet kínál, amely havonta csak 6 USD, megújításkor, időtartamtól függetlenül (olvassa el a Dreamhost áttekintésünket). 

A GoDaddy nem a legdrágább webtárhely-szolgáltatás, amelyet láttunk (olvassa el a Pagely-áttekintést erről), ám az, ha kevés bevételre kerül az egyes tervekkel, nehéz egyáltalán megbízni a hirdetett árban. Ahhoz, hogy megkapja ugyanazokat a szolgáltatásokat, amelyeket a DreamHost vagy a SiteGround használatával kap, akkor duplán vagy háromszor fizet a GoDaddy-vel. 

A pénz-visszafizetési garancia semmit nem garantál. A szokásos 30 nap áll rendelkezésére, hogy visszakapja pénzét, de csak akkor, ha legalább egy évet vett vásárlásra. Ha a három hónapos opcióval választja – amely az egyetlen választás egy éven túli vagy annál hosszabb idő alatt -, akkor csak 48 órája van a véleményed megváltoztatására. 

Kerek két gondolat

A GoDaddy költséges, zavaró és összetett, míg a Namecheap egyértelműen megjeleníti az Ön által fizetendő árat. Még ha a szolgáltatások ugyanabba kerülnének, a Namecheap megnyeri ezt a fordulót. Lenyűgözőnek találjuk, hogy a Namecheap annyira egyértelmű, miközben az árat olcsón tartja.

Kerek: Árpont a Namecheap számára

Namecheap logó
GoDaddy logó

3

Egyszerű használat

Sok minden történik egy webhely létrehozásában egy internetes gazdagépen, a megfelelő terv kiválasztásától a webhely fájljainak áttelepítésétől a vezérlőpulton történő megtanulásig. Noha ez nehéz lehet, látottunk néhány olyan házigazdát, mint például a Kinsta (olvassa el a Kinsta-áttekintést), amelyek a folyamatot meghívóvá és izgalmassá teszik. Ebben a fordulóban a Namecheap és a GoDaddy tapasztalatait részletezzük. 

Namecheap

A Namecheapnek egy egyszerű terv-kiválasztási folyamata van, de a fizetés hosszabb ideig tart, mint amennyire szüksége van. Mindegyik lépésnek megvan a saját dedikált oldala, azaz az egyik oldalon fiókot hoz létre, a másikon megadja fizetési adatait, a következőn kitölti számlázási adatait és így tovább. Ez az egész folyamatot szükségtelenül hosszúnak érzi, főleg azért, mert a Namecheap egy-két oldalra képes kondenzálni. 

Az egyik fejjel az, hogy azonnal beállíthatja a jelszavát, ahelyett, hogy átváltna az e-mailjein, hogy bejelentkezési hitelesítő adatokat keressen (erre példa a HostGator áttekintésében). A terv megvásárlása után azonnal bejelentkezhet az irányítópultba.

Namecheap-review-fiók műszerfal

A műszerfal azonban csalódást okoz. Ez egyértelmű emléke annak, amikor a Namecheap egyszerűen csak domain regisztrátor volt, szinte minden lap arra mutat, hogy a regisztrált domainek tárhelyének megvásárlására irányul. Ez megnehezíti az alapvető lehetőségek – például a cPanel – megtalálását, mivel azokat eltemetik a karika alá. 

Maga a cPanel rendben van, tükrözi a legjobb webtárhelyünk összes válogatását a cPanel útmutatóval. De ez nem teszi a Namecheapot a horogból. Ahelyett, hogy újjáépítené a szolgáltatást, hogy versenybe szálljon a modern internetes gazdagépekkel, a Namecheap kibővítette szolgáltatásait, és egy olyan vezérlőpanelt hagyott maga mögött, amely szinte nem olyan funkcionális, mint amilyennek kellene lennie.. 

Hajrá apu

A GoDaddy hasonló a Namecheap-hez, amikor a könnyű használatról van szó. Sokkal nehezebb azonban a GoDaddy-vel választani egy tervet. A GoDaddy nem csak hosszabb terveket tartalmaz, hanem következetlen módon jeleníti meg őket. Például a megosztott tárhelynek több altípusa van, ám ezeknek az altípusoknak egy része teljesen más termékoldalhoz vezet. 

Amint a felülvizsgálatunkban megjegyeztük, úgy tűnik, hogy a GoDaddy a webhely összes elemét elszigetelten tervezte, és a tény után összeillesztte őket. A kialakítás esztétikailag egységes, de a navigáció nem más. A fizetés szerencsére egyértelmű, bár a GoDaddy előzetesen kiválasztott néhány kiegészítőt. 

GoDaddy-review-műszerfal

A Namecheap és a GoDaddy sokkal hasonlítanak a vezérlőpulton. A versenytársakhoz hasonlóan a GoDaddy egyértelműen a domain regisztrációkra összpontosít. A GoDaddy kezelőpanelje azonban nem olyan zsúfolt, mint a Namecheap. Annak ellenére, hogy korlátozott funkcióval rendelkezik, a GoDaddy megkönnyíti a cPanel megtalálását. 

Maga a cPanel rendben van, bár nem olyan mélyen integrált, mint a Bluehost (olvassa el a Bluehost áttekintésünket). Az összeállítás ugyanolyan készlet, mint ahogy jönnek, extra szakaszok vagy alkalmazások nélkül. A cPanel-hez való eljutás azonban nem jelent problémát, ennél fontosabb ebben a fordulóban.

Három kör gondolatok

A GoDaddy és a Namecheap nagy hangsúlyt fektet a domain regisztrációkra. Mindkettő cPanel-et is kínál. Ugyanakkor az egyszerűsített fizetési folyamat és az egyszerűbb kezelőpanel miatt a GoDaddy a nyertesünk. A namecheap túl sok zavarral van ellátva a fizetés és a hostkezelés során. 

Kerek: Könnyű használat a GoDaddy számára

Namecheap logó
GoDaddy logó

4

Sebesség és Uptime

Ebben a fordulóban összehasonlítjuk a Namecheap és a GoDaddy webtárhelyének sebességét és működési idejét. Teszteljük a webtárhely teljesítményét azáltal, hogy elindítunk egy oldalt a legolcsóbb megosztott tervvel, és telepítünk rá egy üres WordPress-példányt. 

Ezt követően két benchmarkon keresztül futtatjuk a helyet – a Pingdom Speed ​​Test és a Load Impact -, hogy meghatározzuk, mennyire jól teljesítenek. Mindezt normál vásárlóként cselekszünk, vagyis nincs cseresznye által kiválasztott szerver.

Namecheap

A Namecheap jól teljesített a Pingdom teszt során, de láttuk, hogy jobbak vagyunk. Összességében a webhely kevesebb, mint egy másodperc alatt betöltődött. Ennek ellenére a Pingdom csak a 100-ból 90-et értékelte. Az alábbi ábra alapján láthatjuk, hogy az alacsonyabb pontszám valószínűleg a kiszolgálón zajló kevés gyorsítótárazás eredménye..

Namecheap-review-sebesség-teszt

A megosztott tárhely első két szintje nem tartalmaz gyorsítótárazást. Ezért, mivel teszteltük az első szintet, nem volt gyorsítótárazás a teszt helyén. A tárhely lehetőségei mellett hozzáférhet az eAccelerator és az xCache alkalmazásokhoz is, amelyek jelentősen javítják a teljesítményt. 

A Load Impact azonban kiváló eredményeket hozott. Ezzel az eszközzel 50 virtuális felhasználót küldtünk a webhelyre öt percen belül, hogy megnézzük, mennyire képes kezelni a forgalomnövekedést. A Namecheap könnyedén kezelte a rakományt, egyenes vonal mentén a teszt során. A GreenGeeks-szel ellentétben sem volt hiba, olvassa el a GreenGeeks áttekintést..

Namecheap-review-terhelés-hatás

Ha webhelye bármikor offline állapotba kerül, akkor a Namecheap rendelkezésre állási garanciaként érvényes, amelynek a tervétől függően akár 99,9, akár 100 százalék van. A webhely minden egyes órájáig a Namecheap napi értékű szolgáltatást fog nyújtani.

Hajrá apu

A GoDaddy töltése kevesebb időbe telt, mint a Namecheap, de ugyanazt a pontszámot kapott Pingdom-tól. Amint az alábbi táblázatból látható, a GoDaddy kevesebb időt töltött a „vár” mutatóra, mint a Namecheap. Ennek ellenére számos blokkolt kérés volt, amelyek kimerítették az adatmennyiséget, amelyet át kellett továbbítani a szerver és a felhasználó között. 

GoDaddy-review-sebesség-teszt

A terhelés-teszt során azonban számos kérdés merült fel. A feltételek azonosak voltak – öt felhasználó öt percen belül 50 felhasználó -, de a GoDaddy nem volt képes kezelni a rakományt. A teszt során a válaszidő vadul következetlen volt, néhány virtuális felhasználó számára akár nulla milliszekundumot is mártva.

Amikor egy virtuális felhasználó nulla milliszekundumos válaszidőt ad vissza, az azt jelenti, hogy a szerver nem válaszolt. A legtöbb esetben ez azt sugallja, hogy túl sok felhasználó tölti túl a szervert, ami nem képes új kéréseket teljesíteni. 

GoDaddy-review-terhelés-hatás

Mintha ez nem lenne elég rossz, a GoDaddy működési garanciája rossz. A GoDaddy 99,9% -os munkaidőt ígér neked, és ha a GoDaddy ezzel kudarcot vall, akkor a havi díjának 5% -ának megfelelő jóváírást kap. A jogosultságot azonban kizárólag a GoDaddy határozza meg, és nem tartalmazza az FTP leállásait, az e-mail leállásait vagy a karbantartást.. 

Négy forduló gondolatok

Versenytársaink egyenletesen illeszkednek az egyes rakodási időkhöz, de több tesztelő eszközt használtunk a hosting szolgáltatás minden szempontjának megtekintéséhez. Amikor a Load Impact-et behozzuk az egyenletbe, a GoDaddy nem tart tovább. A Namecheap bármilyen probléma nélkül képes volt kezelni a forgalomnövekedést, és jobb működési garanciával rendelkezik – ez a forduló nyertese.

Kerek: Sebesség és Uptime Point a Namecheap számára

Namecheap logó
GoDaddy logó

5

Biztonság és adatvédelem

Lehet, hogy a webhely biztonsága nem az első, ami eszébe jut, amikor egy host csomagot vásárol, ám ez létfontosságú. Az utolsó fordulóban megvizsgáljuk, hogy a Namecheap és a GoDaddy mennyire védi az Ön webhelyét és az Ön adatait..

Namecheap

A Namecheap a biztonsági szolgáltatások teljes körét tartalmazza, beleértve 50 ingyenes PositiveSSL tanúsítványt, automatikus napi biztonsági másolatot és rosszindulatú programok ellenőrzését. Az utolsó szolgáltatás a legmeglepőbb, mivel szinte az összes házigazda díjazza a rosszindulatú programok védelmét. 

Az eszközt a „víruskereső” néven találja meg a cPanelben. Bár bármikor elérheti, napi egy letapogatásra korlátozódik. Érdemes megjegyezni, hogy az eszköz sem tisztítja meg webhelyét. Ha azonosítja a rosszindulatú programokat, akkor saját magának kell megoldást találnia, hogy megszabaduljon tőle.

Namecheap-review-Vírusirtó

A magánélet vonatkozásában a Namecheap az egyik legjobb lehetőség. Minden domainhez, amelyet a Namecheap-en regisztrált, ingyenes a domain adatvédelme, amely felváltja azokat a személyes információkat, amelyekkel általában egy domain-t regisztrált. Ezenkívül a Namecheap adatvédelmet biztosít a domain transzferek területén, amelyeket még soha nem látottunk. 

Az adatvédelmi politika is szilárd. A Namecheap bizonyos adatokat gyűjt rólad – mint az összes többi internetes házigazda -, de szinte mindent csak belső használatra tárol. A Namecheap csak néhány nem személyesen azonosítható információt oszt meg a hirdetőkkel, de minden más korlátozott.

Hajrá apu

A GoDaddy-nak sok biztonsági funkciója van, de ugyanazok a kérdések, amelyek az első fordulóban voltak jelen, itt is vannak. Szinte az összes biztonsági funkció csak az előfizetéshez kiegészítőként érhető el, vagyis az Ön webhelyének védelme érdekében legalább kétszer vagy többet fizet.. 

Az SSL / TLS tanúsítványok, a napi biztonsági másolatok, a rosszindulatú programok ellenőrzése és a rosszindulatú programok eltávolítása mind elérhető, de áron. Ezek a tulajdonságok az ár szempontjából sem nagyok. A webhely biztonsági másolatai például csak 5 GB tárhelyen indulnak, ami vicc, összehasonlítva a legjobb online biztonsági mentési szolgáltatásokkal történő manuális biztonsági mentéssel.. 

Az adatvédelem szintén csalódást okoz. Nem meglepő, hogy a GoDaddy nem tartalmazza az ingyenes domain adatvédelmet a tervével (ha ezt akarja, olvassa el a WestHost és a Midphase véleményt). Ez azonban nem az aggodalom. Az Endurance International Grouphoz hasonlóan a GoDaddy fenntartja a jogot, hogy személyes adatait eladja a hirdetők számára.

Azt mondta: a GoDaddy nagyon nyitott róla, amit a legtöbb házigazdának nem lehet mondani. Van egy adatvédelmi központ, amely pontosan meghatározza, hogy mit gyűjtenek és mire használják az adatokat. Bár továbbra is elítéljük a GoDaddy személyes információk eladása miatt, az átláthatóság egy lépés a helyes irányba.

Öt kerek gondolat

Kissé csalódóan a GoDaddy nem játszott ebben a fordulóban. A tervek szinte teljes egészében nem tartalmaznak biztonsági funkciókat, és az adatvédelmi politika feljogosítja a GoDaddy személyes adatainak eladására. A Namecheap azonban biztonságban tartja adatait, miközben lenyűgözően széles körű biztonsági funkciókat kínál. Ezért a Namecheap nyeri ezt a fordulót.

Kerek: Biztonsági és adatvédelmi pont a Namecheap számára

Namecheap logó
GoDaddy logó

6

Végső gondolatok

A Namecheap négy győzelmet vett ebben az összehasonlításban, de könnyedén öt is elvethetett volna. Néhány kérdés merül fel a használhatóság szempontjából, de ezek az aggodalmak összességében kisebb jelentőségűek. Figyelembe véve, hogy a szolgáltatás mennyit kínál a szolgáltatások, az ár és a teljesítmény szempontjából, nehéz egyáltalán megütni a Namecheap-et. 

Nyertes: Namecheap

A GoDaddy-nek néhány erős pontja van, köztük egy sűrű tárhelytípust és egy hangolt vezérlőpanelt, de a szolgáltatás minden másja a subpar. Minden sarok körül úgy tűnik, hogy a GoDaddy több pénzt kér, ami alul bemutatott és túl drága web hosting csomagokhoz vezet.. 

Egyetért-e azzal, hogy a Namecheap a jogszerű nyertes? Mit szeretsz a GoDaddy-ben? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map