Legjobb Trello-alternatívák 2020-ban: amikor a Kanban nem tudja

A Trello kiváló eszköz, amely átlépte a vonalat a projekt és a feladatkezelés között. Ez lehetővé teszi a feladatok gyors létrehozását és hozzárendelését, így a projektek kezelése sokkal könnyebbé válik. Ennek ellenére nem tökéletes, tehát megvizsgáljuk, mit kínál a verseny, mivel a legjobb Trello alternatívákat vesszük figyelembe.


A feladat- és projektmenedzsment szoftvernek sok közös van. Ha többet szeretne megtudni a különbségekről, olvassa el a feladatkezelés vs. projektmenedzsment cikkünket, ahol részletesebben tárgyaljuk a dolgokat.

Megvizsgáljuk azokat az eszközöket, amelyek hasonlóak a Trello-hoz, néhányhoz pedig egyszerűbb, mások pedig fejlettebbhez. Ez számos lehetőséget kínál, lehetővé téve, hogy válasszon egyet, amely rendelkezik a kedvelt funkciókkal.

Ha csak a Trello programot használja jegyzetek és emlékeztetők készítéséhez, tekintse meg a legjobb jegyzetek készítő alkalmazásokat, amelyek eszközöket készítenek erre a célra..

2020 legjobb Trello-alternatívái

Amit a Trello csinál érted

A Trello egy kanban alapú alkalmazás, amely lehetővé teszi feladatok létrehozását és oszlopokba helyezését. Ezután a feladatokat az oszlopok között balról jobbra mozgathatja, amikor elvégzi a dolgokat.

Sokféle lehetőséget kínál testreszabására. Megváltoztathatja a hátteret és extra funkciókat kaphat a „bekapcsolás” rendszerén keresztül. Rengeteg feltöltődés van, de Butler-t érdemes külön megemlíteni. Ez lehetővé teszi olyan gombok létrehozását, amelyek automatikusan elvégzik a feladatokat az Ön számára.

Trello-komornyik

A Butler kiváló eszköz az ismétlődő feladatok elvégzéséhez, és rengeteg időt takaríthat meg, ha helyesen használja. Olvassa el a Trello áttekintést, hogy többet megtudjon a szoftverről. 

Ha nem ismeri a kanban megközelítést, akkor a kanban táblára vonatkozó útmutatónk átveszi az alapokat. Ha gondjai vannak a Trello-val, nézd meg a Trello kezdő útmutatóját.

Ha ez nem igazán számodra, sokféle alternatíva létezik.

Mit javíthatnak más eszközök??

Ha hatékony, egyszerű kanban táblára van szüksége, akkor a Trello-nál nem sokkal jobb, de vannak olyan dolgok, amelyekre kíváncsi, hogy nem kínál. 

A Trello fejlett funkciói is prémiumok. Ennek kiterjesztéseihez fizetős csomag regisztrációjára van szükség, ha táblánként egynél többet használ. Ingyenes terve azonban az egyik legjobb. Nézzük meg, mit kell fontolni, ha tetszik, de szeretne valami mást.

Alapvető formájában csak kanban nézetet kap, így máshol kell keresnie, ha ennél többet szeretne. Ha olyan fejlett funkciókat szeretne, mint például a függőség kezelése, akkor jobb választási lehetőségek is vannak. Olvassa el a Gantt-diagram használatával kapcsolatos cikket a függőségek használatáról.

A Trello egyszerű és könnyebben használható, de több oszlopban sokkal összetettebb, mint a legtöbb feladatkezelő alkalmazás. Ha valami igazán egyszerűt akar, akkor az egyik jobban megfelel Önnek. A következő eszközök olyan dolgokat kínálnak, amilyeneket Trello nem végez.

Legjobb Trello-alternatíva: Asana

Az Asana az egyik kedvenc projektmenedzsment eszközünk, amely szórakoztatóvá teszi a dolgokat. Tervezete vonzó, és animációt is jól használ, színes lényekkel esetenként felbukkanva. Ez általában akkor fordul elő, amikor kikapcsolja a feladatokat, és megmutatja, hogy a kozmetikai tulajdonságok mennyire eredményezhetik a felhasználót egy platformon.

Amellett, hogy szórakoztatóan használható, az Asana mindenhol szállít, ahol fontos. Több nézettel rendelkezik, mint a Trello, lehetővé téve a projekt állapotának hatékonyabb felmérését. 

ászana-ünnepség

A Trello-nak további nézetei vannak bővítményekként, de ezeket be kell állítania. Sem az ünnepségeknek nincs. Összehasonlítottuk a platformokat közvetlenül a Trello vs Asana oldalán.

Az Asana számos integrációval rendelkezik és felhasználható a Zapier szolgáltatással az adatok megosztására más platformokkal. Megoszthatja az adatokat a Trello-lal is, tehát ha meg akarja mozgatni a meglévő projekteket egyikről a másikra, megteheti.

Az Asana a biztonsági szolgáltatások széles választékát kínálja. TLS v1.1 titkosítást használ és megfelel az EU-US előírásoknak. adatvédelmi pajzskeret és az általános adatvédelmi rendelet.

Asana költség

A Trello-hoz hasonlóan, Asana is ingyenes tervet kínál, de a legjobb szolgáltatásai közül soknak előfizetés szükséges. Trello és Asana is szerepel a legjobb ingyenes menedzsment szoftverek listáján. Az Asana fizetett tervei havonta 9,99 USD-t tesznek ki felhasználónként, ami jó érték.

A böngésző verziója mellett Android-és iOS-alkalmazásokkal is rendelkezik.

Az Asana szinte ugyanolyan egyszerűen használható, mint a Trello, de ha elakad, választhat oktatóanyagokat, súgóoldalakat és elérhetőségi űrlapot, ha közvetlen támogatásra van szüksége..

Az Asana jó választás azoknak a felhasználók számára, akik szigorúbb irányítást akarnak a projektek felett, és több lehetőséget kínálnak a feladatok elvégzésére, miközben a dolgok egyszerűek. A részleteket Asana-véleményünkben találja meg. Asana kezdő útmutatónk többet magyaráz meg a használatáról.

monday.com

Ha úgy találja, hogy a Trello megközelítése a feladatokhoz túl korlátozó, akkor a monday.com lehetővé teszi, hogy átvegye az irányítást az egyes elemekben. Felvehet mindenféle mezőt. A monday.com tételei annyi vagy kevés részlettel rendelkezhetnek, amennyit csak akar, így könnyen testreszabhatóak.

hétfő-board
A monday.com szép kanban nézettel rendelkezik a projektek kezelésére.

Ez bonyolultnak hangzik, de a monday.com örömmel használható, és az interfésze nagyszerű feladatot nyújt a szoftver körül. A monday.com és a Trello cikkünkben bemutatja, hogyan hasonlítanak közvetlenül össze.

A monday.com felállítása a használat legnehezebb része, de nagyon sok sablonnal rendelkezik, így nem kell mindent önmagának tennie. Ez szintén jobb munkát jelent, mint a legtöbb program, amely a helyes sablonhoz vezet. Ez máshol is hiányozhat.

Annak ellenére, hogy a telepítés munkát igényel, a feladatok közötti kapcsolatokat egyszerűvé teszi. Nincsenek részfeladatok vagy függőségek. Ez egy szándékos tervezési döntés, amelynek célja a dolgok működőképességének megőrzése, de ha szüksége van ezekre a szolgáltatásokra, keressen egy másik szolgáltatást.

A TLS v1.2 és AES 256 bites titkosítással védi az adatokat a számítógépes bűnözés ellen. Rengeteg jó biztonsági szolgáltatás található, mint például kétfaktoros hitelesítés, domain korlátozott regisztráció és naplózási naplók, amelyek segítségével nyomon követheti a dolgokat.

monday.com Költség

Sajnos a monday.com nem kínál ingyenes szolgáltatási csomagot, de a belépési szintje havi öt felhasználó számára mindössze 25 dollár, ami nagy érték. Van egy ingyenes, 14 napos próba is, nincs szükség kártyára, így bármilyen módon megnézheti.

Nagyon rajongók vagyunk a monday.com rajongói közé, és a legjobb projekt menedzsment szoftver listánk közé került. Ha túl akarsz menni a Trello-nál és testre szeretné tenni adatait anélkül, hogy elhagyná a kényelmi zónát, a monday.com remek választás.

Megtanulhatja a monday.com alapjait a monday.com kezdő útmutatójában, és többet olvashat arról, mit gondoltak erről a monday.com áttekintésünkben.

TickTick

Ha tetszik a Trello feladatkezelő oldala, de nincs szüksége a kanban tábla több oszlopára, nézzen meg a feladatkezelő szoftvert. A feladatkezelő eszközök megadják a feladatok alapvető listáját, amelyek listákba rendezhetők és elválaszthatók, amikor elvégzi őket. Mindegyiknek van néhány extra funkciója, de alapvető funkcióik hasonlóak.

kullancs, kullancs beállítások

A TickTick több feladatlistát tartalmaz, amelyeket elnevezhet és kategorizálhat. Van naptára és tevékenységi naplója is. Integrálódik más platformokkal, mint például a Microsoft Outlook és a Google Calendar. Az adatokat más eszközökből is importálhatja, például a Wunderlist és a Todoist alkalmazásból.

A TickTick extrái tartalmaznak egy eredményrendszert, amely lehetővé teszi a szinttel való feljebb állást a feladatok elvégzésekor. Nem sok ez, de a haladás nyomon követésének módja szórakoztató lehet.

Ingyenes verzióján kap egy alapvető feladatlistát, amely jól működik, és nagyszerű, ha minden, amire szüksége van. Ha szeretne néhány más funkciót is, például a TickTick nézeteit, regisztrálnia kell a prémium szolgáltatást. Havonta 2,33 dollárral számol, nem fogja túl sokat szúrni a pénztárcáját.

A TickTick az Amazon Web Services szolgáltatást használja, és nyugodtan titkosítva titkosítja az adatait. Olvassa el a titkosítás leírását erről bővebben.

TickTick támogatás

A TickTick jó támogatást és segítséget nyújt, de a súgó oldalát nehéz megtalálni, mert az alkalmazás linkei a fórumra jutnak, ami nem olyan jó. A támogatással közvetlenül e-mailben veheti fel a kapcsolatot. Alig egy nap alatt reagált nekünk, amikor megtettük.

A TickTick számos eszközön fut, asztali verziókkal Windows és MacOS rendszeren, Android és iOS alkalmazásokkal, böngészőbővítményekkel és az Apple Watch verziójával..

Használhatja a TickTick alkalmazást alapvető feladatkezelőként, és elmélyítheti fejlett funkcióit, amikor az Önnek megfelel. A Trellohoz hasonlóan ez jó azok számára is, akik értékelik az egyszerűséget, de mégis képes többet megtenni, amikor erre szüksége van. Tudjon meg többet róla a TickTick áttekintésből.

Todoist

A Todoist egy másik eszköz, amely egyszerűvé teszi a dolgokat. Tiszta feladatlista alkalmazásként sokkal koncentráltabb, mint a TickTick, így tökéletes azok számára, akik csak az alapokat akarják, anélkül, hogy a minőség veszélyeztetné. További funkciókkal is rendelkezik, de továbbra is azon alapszik, hogy feladatokat készítsen, és azokat elválasztja, ahogy tetszik.

Todoist-üdvözlő

Meghívhatja a csapattársait a Todoistba, és feladatokat rendelhet nekik, így felhasználhatja a megosztott projektekhez a saját munkája mellett. Ezenkívül van egy karma rendszere is, amely lehetővé teszi pontszámokat a napi célok eléréséhez.

Több sablon létezik, kategóriákba rendezve, amelyek előnyt nyújthatnak a beállítások során. Számos színsémát is kínál.

Legfeljebb 100 MB fájlokat és mellékleteket tölthet fel. Vessen egy pillantást a legjobb felhőalapú tárolási cikkünkre, ha nagyobb fájlokat kell megosztania.

A Todoist az AWS-t használja az adatok tárolására, amelyeket átmenetileg és nyugalmi állapotban titkosítottak. Ezenkívül tiszteletben tartja az Ön személyes adatait, mivel megfelel a GDPR-nek. Olvassa el az online adatvédelmi útmutatót, hogy megtudja, mit tehet annak érdekében, hogy adatait rossz kezekbe kerülje.

Todoist támogatás

A Todoist hasznos felhasználói útmutatóval rendelkezik, és megnyílik egy indítóprojekttel, amely megmutatja, hogyan kell használni. Ha nem valószínű, hogy elakad, van egy GYIK és rengeteg súgócikk. A kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül közvetlenül is kapcsolatba léphet. Kevesebb, mint egy órán belül reagált nekünk, amikor megpróbáltuk.

Ez gyors, de nem olyan gyorsan, mint a Taskworld, amely mindössze 19 perc alatt válaszolt ránk.

A Todoist egy másik egyszerű alternatíva a Trello számára, amely lehetővé teszi, hogy még jobban összpontosítson a feladatok hozzárendelésének és teljesítésének alapjaira. Jó másokkal való együttműködésre, és karmarendszere nagyszerű módja annak, hogy ösztönözze Önt, hogy minél többet végezzen. Tudjon meg többet róla a Todoist áttekintésünkben.

LeanKit

Visszamegyünk a másik irányba a LeanKit felé. A Trello-hoz hasonlóan a LeanKit egy kanban alapú eszköz, ám bonyolultabb, így a vezetők különböző szintű projektet tudnak megtekinteni. Jó a munka elválasztása és az emberek összpontosítása arra, ami releváns számukra.

leankit-kanban

A LeanKit olyan kanban-nézetet nyújt, amely hasonló a Trello-hoz, ám részekre osztja azt a különféle csapatok számára. Rosszul néz ki, de ha rájössz, mi folyik, könnyedén összpontosíthat arra, ami releváns az ön számára, vagy ha főnök vagy, a nagy képet.

A munkájára összpontosítva láthatja azt is, amit mindenki más csinál, ami segíthet mindenkinek megérteni egymás szerepét és azt, hogy hol illeszkednek be a projektbe.

A LeanKit részfeladatokat és függőségi menedzsmentet foglal magában. Létrehozhat szülők és gyermekek közötti kapcsolatokat a kártyák között, megmutatva, hogy mit kell tennie, mielőtt egy adott feladat elvégezhető lenne. Ez egy jó módja annak, hogy megakadályozzák a munka késését.

LeanKit sablonok

A LeanKit sablonokkal rendelkezik az induláshoz, ami hasznos, mivel nehezebb beállítani, mint a listában szereplő többi eszköz. Kiváló bevezető projekttel is rendelkezik, amelyet körültekintően érdemes megnéznie, mivel a kártyáin szereplő műveletek bemutatójaként működik, és segít a dolgok lefagyásában..

Erős bevezetése mellett a LeanKit jól teljesít támogatást. Van egy ingyenes e-könyv, amely segít megismerni a platformot. Könnyen hiányzik, de érdemes megkeresni. Van egy GYIK és rengeteg módon lehet kapcsolatba lépni a szolgáltatással. Weboldalát nem mutatják be különösebben jól, és találtunk néhány gépelést, de rengeteg anyag található itt, hogy segítsen neked.

Ez egy vegyes zsák a biztonságért. A rendszergazdáknak hasznos biztonsági beállításai vannak, amelyekkel játszani lehet, de nem titkosítja a feltöltött mellékleteket, amelyeket egyesek esetleg. 

A LeanKit felhasználónként havonta 19 dollárral kezdődik, tehát nem olcsó, de jó munkát végez, ha a kanban táblát a korlátokra állítja, és alkalmassá teszi nagy, összetett projektekhez. Beépítettük az építőipari vállalkozások számára a legjobb projektmenedzsment szoftver és a kisvállalkozások számára a legjobb projektmenedzsment szoftver listáinkba.

A LeanKit itt az egyik legbonyolultabb eszköz, de rengeteg funkciót kínál azok számára, akik komolyan gondolkodnak a projekttervezésben. Tudjon meg többet erről a LeanKit áttekintésben.

Említésre méltóak

Felsoroltuk kedvenc alternatíváinkat, de van még néhány olyan eszköz, amelyet érdemes megnézni. Lehet, hogy nem tökéletesen illeszkednek a Trello felhasználókhoz, de mindannyian kínálnak valamit.

Wrike

Ha el akarja menekülni az egyszerű módból, és fejjel lefelé fordul a projektmenedzsment kemény gondolatú üzleti tevékenységéhez, a Wrike az Ön számára. Ez tele van olyan projektekkel, amelyek segítenek a projektek kezelésében, és magában foglalja a függőségek kezelését is, amelyek lehetővé teszik a szűk keresztmetszetek felismerését, mielőtt azok bekövetkeznének.

wrike-függőségek

A Wrike kiváló minőségű biztonságot és támogatást nyújt. Számos platformon integrálódik. Ezt sem nehéz használni, de van egy tanulási görbe.

Annak ellenére, hogy fejlett eszköz, a Wrike rendelkezik ingyenes csomaggal, de öt felhasználóra korlátozza. Ezen felül a fizetett tervek havonta 9,80 USD-t tesznek ki felhasználónként, tehát nagy érték.

Olvassa el a Wrike áttekintését további részletekért. A Wrike és Trello összehasonlításunk azt mutatja, hogy miként alakulnak egymás ellen.

Airtable

Ha a Trello „komornyik” automatizálási szolgáltatása vonzza Önt, az Airtable „blokkjai” szintén érdeklődhetnek. Ezek lehetővé teszik mindenféle művelet automatikus elvégzését, például a képfeldolgozást vagy a fordítást.

Kanban nézete lehetővé teszi, hogy a Trello felhasználók a kényelmi zónában maradjanak, de alapértelmezett nézete közelebb áll a táblázathoz. Van egy naptár is, amely segít megtervezni a dolgokat.

airtable-naptár

Az Airtable univerzum lehetővé teszi, hogy megnézze, mit tettek más felhasználók az eszközzel, és ebben a tekintetben hasonló a Trello inspirációs oldalához. Ha elragadt az ötlet, ez egy remek hely a kereséshez.

Az Airtable rengeteg támogatást nyújt számos cikktel és aktív közösséggel. Ez is az egyik legbiztonságosabb platform, 256 bites titkosítással, az adatok továbbításánál és nyugalmi állapotában, többféle tanúsítással és két tényezős hitelesítéssel együtt.

Az Airtable ingyenes díjcsomaggal rendelkezik, és fizetett verziói havonta 12 USD-tól kezdődnek. Ha ez önnek vonzó, olvassa el erről bővebben az Airtable áttekintésünkben.

Alaptábor

Mint a Trello, a Basecamp is barátságosan viselkedik. Tervezete vonzó és könnyen használható.

A csapatok felé irányul, és kiváló kommunikációs funkciókkal rendelkezik, mint például a „tábortűz” és az üzenőfal. Könnyű feladatokat létrehozni és hozzárendelni a csapattársakhoz, és megoszthatja a fájlokat egymással.

alaptáborként-tábortűz

Szigorú álláspontot képvisel az adatvédelem területén, 256 bites titkosítással, és megfelel az EU-nak. adatvédelmi pajzs. Érdemes elolvasni az adatvédelmi útmutató védelmének módját, ha aggódik amiatt, aki szimatol az Ön adatainál.

A jó oktatóanyagok és súgóoldalak mellett a Basecamp támogatása is kiváló, amely lenyűgöző három perc alatt válaszol ránk..

A Basecamp 99 USD átalánydíjat számít fel, függetlenül a felhasználók számától. Ha a csapata nagy, ez vagyont takaríthat meg az olyan platformok felett, amelyek felhasználónként díjat fizetnek. A Basecamp ingyenes oktatók és hallgatók számára, és kedvezményeket kínál nonprofit szervezeteknek. További információ a Basecamp áttekintésünkben.

Végső gondolatok

A Trello kiváló eszköz, de számos alternatíva létezik. Vannak egyszerűbb lehetőségek a feladatkezelő szoftverek és a kifinomultabb lehetőségek között.

Ha csak valami alapvetőt akar, a TickTick és a Todoist nagyszerű választás. Az Asana egy hasonló, szórakoztató projektmenedzsment alkalmazás, amely kevésbé a kanbanra koncentrál, míg a monday.com és a LeanKit bonyolultabb feladatokat kínál anélkül, hogy túl nehéz lenne használni.

Ha kipróbálta ezen eszközök valamelyikét, vagy másokat ajánlani szeretne, kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map