Legjobb hibrid biztonsági mentés az üzleti vállalkozáshoz 2020: megoldások a vállalkozó számára

A hibrid biztonsági másolat lehetővé teszi, hogy adatainak másolatát a felhő mellett helyi meghajtóra mentse. Nem csak egy új védettséget biztosít az üzleti adatok számára, hanem elősegíti a fájlok gyors visszaállítását is, mivel gyorsabban helyreállítható egy helyi eszközről. Ezért akartuk kiválasztani a legjobb hibrid biztonsági másolatot az üzleti lehetőségekhez.


Amikor azt mondjuk: „helyi eszköz”, amely magában foglalja a számítógép belső merevlemezét. A biztonsági másolatnak a számítógépen történő tárolása azonban meghiúsítja a merevlemez biztonsági másolatának készítését, mivel a természeti cselekedetek vagy a merevlemez meghibásodása megsemmisíti az adatokat és a biztonsági másolatot..

Az is a legjobb, ha nem támaszkodik az egyik legjobb adat-helyreállítási szoftver alkalmazásunkra, amely segítséget nyújt a fájlok letöltésében, mert nem biztos, hogy képesek lesznek erre. Lehet, hogy nem is lesz egyértelmű, ha SSD-ket használ, amelyek meghibásodási aránya kevesebb, mint egy százalék, de hajlamosabbak az adathibákra, mint a merevlemezek.

Okosabb, ha biztonsági másolatot készít a felhőből és egy külön helyről, például egy külső meghajtóról vagy NAS-eszközről (ezekről többet megtudhat a NAS magyarázatában). Ha nincs külső meghajtója, és veszteséggel néz ki, hogy melyiket vásárolja meg, keresse meg a legjobb külső merevlemez-meghajtónk ajánlásait.

Az adatok felhőben és helyi meghajtón történő tárolása hasznos, mert lehetővé teszi a 3-2-1 biztonsági mentési szabály végrehajtását.

Ennek ellenére, ha itt botlott egy nagyszerű szolgáltatás iránti igénybe, keresse meg a legjobb online biztonsági mentésünket a kisvállalkozások összehasonlításához. Ellenkező esetben azokról a kritériumokról fogunk beszélni, amelyeket a legjobb hibrid biztonsági mentési listánk létrehozásához használtunk, majd folytatjuk a bejegyzéseket. Az üzleti mentésről további információt az üzleti biztonsági mentési könyvtárban talál.

A legjobb hibrid biztonsági mentési megoldások az üzleti vállalkozások számára 2020-ban

Mi teszi a legjobb hibrid biztonsági másolatot vállalkozások számára

A listán szereplő összes szolgáltatás nyilvánvalóan támogatja a hibrid biztonsági mentést, de ellenőrizni fogjuk, hogy milyen lehetőségeket kínálnak (ha vannak ilyenek), amikor engedélyezik. Ezeknek a lehetőségeknek az alkalmazása hasznos, mert lehetővé teszik, hogy a hibrid biztonsági másolatot saját igényei szerint módosítsák. 

Ezután megvizsgáljuk az előfizetési tervek értékét. A legjobb, ha sok tartalékhellyel rendelkező szolgáltatást kap, így a hibrid biztonsági mentést teljes mértékben kihasználhatja. Minél többet kap az árért, annál jobb. 

Az is hasznos, ha egy szolgáltatásnak különféle tervei vannak, amelyek közül választhat, mert így könnyebb megtalálni az üzleti beállításához megfelelőt. Ha azonban sok helyre van szüksége, olvassa el a korlátlan online biztonsági mentési útmutatónkat.

A szolgáltatásnak könnyen használhatónak kell lennie, mivel a legtöbb felhasználó nem akarja a problémát, hanem csak biztonsági másolatot készíteni az adatokról és továbblépni. Ennek megvalósításához a szolgáltatásnak egyértelmű és élvezetes felhasználói élménynek kell lennie. Ráadásul a szolgáltatásnak a legtöbb operációs rendszeren kell működnie, és meg kell könnyítenie a fájlok biztonsági mentését és visszaállítását.

Az utolsó tényező a felhőbiztonság. Mennyire erős ez a fájl titkosítás szintjétől, a továbbítandó fájlokat védelmező TLS / SSL protokolloktól, az adatközpontok biztonsági jellemzőitől és egyebektől. 

Bónuszpontokat adunk azoknak a megoldásoknak, amelyek privát, végponttól való titkosítást kínálnak, mert megakadályozza, hogy bárki más kivételesen elolvassa a fájljait. A két tényezővel történő hitelesítés abban az esetben is segít, ha valakinek sikerül ellopni az Ön hitelesítő adatait. Ha engedélyezve van, be kell írnia egy biztonsági kódot, amelyet SMS-ben kap, a felhasználóneve és jelszava mellett.

Legjobb hibrid biztonsági mentés vállalkozások számára: BigMIND Business

A BigMIND Business a Zoolz-tól származik, amely a Zoolz Home Cloud Backup és BigMIND Home szolgáltatásokat is létrehozta. Ha az otthoni biztonsági mentés is érdekli, olvassa el a különálló Zoolz Home áttekintést és a BigMIND Home áttekintést. 

Magában foglalja a Hibrid + technológiát, amely lehetővé teszi a hibrid biztonsági mentés és a finomítás beállítását a helyi biztonsági mentés méretének korlátozása érdekében, a helyi biztonsági mentésre kerülő fájlok szűrését és a korábban biztonsági másolatban készített fájlok másolását a Hybrid + fájlba. Dönthet úgy is, hogy biztonsági másolatot készít a külső eszközére, a helyi meghajtóra vagy a NAS-re.

BigMind-for-Business-homepage-2019

Ennek ellenére, mielőtt úgy dönt, hogy feliratkozik a BigMIND Business-re, felhasználhatja annak 15 napos ingyenes próbaverzióját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez megfelelő-e. Ha igen, a BigMIND Business négy tervet kínál, amelyekre feliratkozhat: indító, standard, prémium és intelligens archívum. Mindegyik kedvezményt ad, ha előre fizet.

Az „indító” terv 250 GB-os biztonsági másolatot biztosít Önnek, lehetővé teszi egy szerver biztonsági mentését és 10 felhasználó számára. Ez havi 15 dollárba kerül. A „szokásos” terv, amely havi 39 dollárba kerül, lehetővé teszi 250 GB-os adatok biztonsági mentését, 10 szerver védelmét és 100 felhasználóját. Korlátlan hálózati és külső meghajtók támogatását is hozzáteszi. 

A „prémium” terv növeli a kiszolgálók maximális számát 50-re, a felhasználók számát pedig 500-ra, havonta 37,50 dollárra. Az utolsó terv, az „intelligens archívum” ugyanannyi kiszolgálót és felhasználót képes befogadni, de 1 TB-os hidegtárolót biztosít, ami egy lassú tárolási forma, és a legjobban olyan fájlok archiválására szolgál, amelyeket nem kell gyakran visszaállítania. . Havi 40 dollár.

Egyéb okok, melyeket tetszik a BigMIND Business

A BigMIND asztali kliense Windows és Mac rendszeren működik. A kezdőablaka mindent áttekint, amit tudnia kell a biztonsági mentésről. Összességében könnyen kezelhető.

A web kliens fő nézete az irányítópult, és megmutatja az összes releváns információt, amelyre szüksége van ahhoz, hogy áttekintést kapjon az egész üzleti biztonsági másolatról. Ráadásul hatékony keresési lehetőségekkel rendelkezik, valamint a webes ügyfél vonzó és egyszerű. 

A BigMIND Business alapértelmezés szerint kezeli a titkosítási kulcsot. Nincs mód a privát titkosítás engedélyezésére, ami azt jelenti, hogy a BigMIND potenciálisan visszafejti a fájljait, ha akar. Ha többet szeretne megtudni erről a fontos funkcióról, olvassa el a mi ismeretlen magyarázatot).

Szeretjük a BigMIND biztonságát és más, a Hybrid + technológiával biztosított hatékony szolgáltatásait, valamint azt, hogy mennyire könnyű használni, de nagy hátránya a meredek ár. 

Ugyanakkor a meredek ár mellett a többi szolgáltatásnak is komolyabb hátrányai vannak, így a BigMIND sikerült a többi fölé emelkedni, bár csekély mértékben. Ha még többet szeretne tudni erről, olvassa el a BigMIND Business áttekintésünket.

IDrive for Business

Az IDrive a régóta kedvenc biztonsági mentési szolgáltatásunk, tehát nem csoda, hogy ezt az új fordítást végezte. Legyen szó otthoni vagy üzleti változatról, az IDrive-nek nincs a legfontosabb jellemzői, és méltányos áron nyújtja azokat.

A hibrid biztonsági mentés lehetővé teszi a biztonsági mentést a merevlemezre, a külső meghajtóra vagy egy hálózati meghajtóra (beleértve a NAS-t is). Nincs lehetőség más hibrid biztonsági mentési lehetőségek módosítására, és külön kell biztonsági másolatot készítenie az adatokról a felhőbe, mert nincs lehetőség arra, hogy automatikusan megtegye, amikor biztonsági másolatot készít egy helyi rendeltetési helyre..

IDrive-for-Business-homepage-2019

Ez messze nem a legjobb módszer a hibrid biztonsági mentés megvalósításához, de az IDrive for Business ezt nagyszerű értékével pótolja. 

Az IDrive Business hat tervből áll, amelyek közül választhat, amely sok rugalmasságot biztosít Önnek. Az első két terv megköveteli, hogy egy vagy két évet előre fizessen, ami 25% -os kedvezményt nyújt Önnek. A másik négy lehetővé teszi a havi fizetést is. A biztonsági mentési hely mellett az összes terv ugyanannyi szinkronizálási helyet biztosít.

Az első terv, amely 250 GB mentési helyet biztosít, évente 74,62 USD. A második 500 GB-ot eredményez évente 149,62 dollárért. A harmadik terv lehetővé teszi 1,25 TB-os biztonsági mentést évente 374,62 dollárért. Ha 2,5TB adatot szeretne megvédeni, évente 1.199.25 dollárt kell elszámolnia. Az 5 TB védelme évente 1 124,62 USD-t fog visszafizetni. A végső terv 2 249,62 USD 12,5 TB-ért.

Az árak magasnak tűnhetnek, de valójában jó ár-érték, tekintve az üzleti árak megyét. Ráadásul az összes terv lehetővé teszi korlátlan számú eszköz biztonsági mentését.

Egyéb okok, amelyeket szeretünk, az IDrive for Business

Az IDrive asztali kliense elérhető Windows és Mac rendszerekhez, de Linuxhoz nem. Ha ezt akarja, akkor fontolja meg az egyik szolgáltatást a Linux roundup legjobb online biztonsági mentésénél. 

Az ügyfél nem érzi magát modernnek vagy vonzónak, de egyértelmű és könnyen használható. Segít abban is, hogy automatikusan kiválasztja a biztonsági mentésre szolgáló általános mappákat.

A biztonsági másolatot elérheti és visszaállíthatja az IDrive okostelefon-alkalmazásaival is Android és iOS rendszerekre. Biztonsági másolatot készíthetnek a mobil adatairól is. Ennek köszönhetően az IDrive megszerezte a legfontosabb helyet a legjobb online biztonsági mentésünkben a mobil roundup számára. 

A biztonság szempontjából a TLS / SSL protokoll védi az átvitt fájlokat, még mielőtt azok elérnék az IDrive szerverét (az SSL és a TLS összehasonlítás protokolljairól bővebben tudhat meg). Amint megtörténik, az IDrive 256 bites AES titkosítást használ a fájlok nyugalmi állapotában történő védelmére.

Alapértelmezés szerint az IDrive meg fogja tartani a titkosítási jelszavát, de a titkosítási kulcsot Ön is létrehozhatja és kezelheti, ha engedélyezte a privát titkosítást az IDrive első beállításakor. Ezt nem tudja megtenni, ha elindítja a biztonsági mentési folyamatot. 

A titkosítás azonban nem segít, ha valakinek sikerül ellopni a hitelesítő adatait. Ezért létre kell hoznia egy erős jelszót, és engedélyeznie kell a két tényezővel történő hitelesítést a web kliensből. Ezenkívül távolról letilthatja a fiókja készülékeinek szinkronizálását. Ez segít, ha valaki ellopja az eszközt.

Az IDrive for Business jó ár-érték arányt, erős biztonságot és könnyű kezelhetőséget kínál, ám ez nehézkes módszer a hibrid biztonsági másolat készítésére. Emiatt második helyen álltunk ezen a listán. De nagyon sok más funkcióval is rendelkezik, és ezekről többet megtudhat az IDrive for Business áttekintésünkben.

CrashPlan

A CrashPlan otthoni felhasználók támogatására szolgált, de most csak az üzleti felhasználókat támogatja. Ez – és az a tény, hogy támogatja a hibrid biztonsági mentést – a CrashPlan-ot jól illeszti ehhez a fordulathoz.

A hibrid biztonsági mentés lehetővé teszi a biztonsági mentést egy helyi célállomásra és a felhőre, de nem engedélyezi a biztonsági mentést egy NAS-eszközre..

CrashPlan-homepage-2019

Ez elfordíthat néhány felhasználót, de a CrashPlan árai pótolják ezt a hiányt. Az egyetlen árazási terv havi 10 dollár / számítógép, ami korlátlan biztonsági mentést igényel a munkához. A korlátlan biztonsági mentés megkönnyíti a fájlok biztonsági mentését, mivel nem kell arra gondolni, hogy mennyi helyed van-e. Ehelyett biztonsági másolatot készíthet mindenről, amire szüksége van. 

Könnyű új számítógépeket hozzáadni a biztonsági mentési tervhez. Van egy 30 napos ingyenes próbaverzió, amelyet a szolgáltatás tesztelésére is felhasználhat. Csak ne feledje, hogy ezzel a tervvel fizetni kell azon számítógépek számát, amelyeket a CrashPlan „aktívnak” lát az adminisztrációs konzolon, függetlenül attól, hogy bármilyen adatot biztonsági másolatot készítettek-e vagy sem..

Egyéb okok, amik tetszik a CrashPlan

Használhatja a CrashPlan asztali kliensét Windows, Mac és Linux rendszereken. A mobilalkalmazások már nem támogatottak, tehát ha távol van a számítógéptől, az egyetlen választás az, hogy a webes klienst használja.

Az asztali klienst nem nehéz használni, de a biztonsági mentés egyszerűbb lehet. A CrashPlan biztonsági másolatot készít a fájl helyétől, azaz a mappákat és a fájlokat manuálisan kell megcímkézni a biztonsági mentéshez. 

Ez több időt vesz igénybe, és növeli annak esélyét, hogy elfelejti a fájlt. Ha fájltípus alapján szeretne biztonsági másolatot készíteni, olvassa el a Backblaze for Business áttekintést. A Backblaze azonban nem kínál hibrid mentést. 

A CrashPlan AES 256 bites titkosítást használ a szerveren lévő adatok védelmére. A titkosítás megkezdődik, mielőtt a fájlok elhagynák a számítógépet, de a CrashPlan alapértelmezés szerint kezeli a titkosítási kulcsot. A személyes titkosítást azonban engedélyezheti az asztali kliens biztonsági beállításaiból.

Ezen felül a CrashPlan lehetővé teszi két tényezővel történő hitelesítés használatát a hitelesítő adatok védelme érdekében. A CrashPlan biztonságával kapcsolatos további részletekért olvassa el a CrashPlan áttekintésünket.

Acronis biztonsági mentés 12.5

Az Acronis Backup a piacon az egyik legdrágább szolgáltatás, de egyben a leggazdagabb szolgáltatás. Mint ilyen, nem meglepő, hogy hibrid biztonsági mentést kínál.

Ha helyi eszközt állít be biztonsági mentési rendeltetési helyként, az Acronis Backup lehetővé teszi a mentési replikáció engedélyezését a felhőben. Megadhatja, hogy az Acronis az Ön adatait a felhőben meghatározott számú napig tartsa, amíg el nem éri a mennyiségi korlátozást, vagy akár határozatlan ideig meg is őrizheti azokat..

Acronis 2019-homepage

Az Acronis Backup szabványos és fejlett verziókkal rendelkezik. A fejlett verzió több funkcióval rendelkezik, de drágább. Mindkét változat megköveteli, hogy egy évvel előre fizesse meg, ezért javasoljuk, hogy először használja a 30 napos ingyenes próbaverziót, hogy kiderüljön, vajon az Acronis megfelelő-e az Ön számára.

Az a tény, hogy az Acronis további díjat kell fizetnie a felhőalapú tárolónak a biztonsági mentéssel történő felhasználásáért – és hogy ez sokkal drágább, mint az értékorientált online biztonsági mentési szolgáltatások – segíthet önnek elmélkedésében..

Például, ha egy évre 250 GB-os adatvédelmet szeretne megvédeni, 69 dollárt kell fizetnie a szokásos verzióért vagy 99 dollárt a fejlett verzióért, 299 dollárt kell fizetnie az adott felhőalapú tárhelyért. Ez a standard változat esetében évi 368 dollárt eredményez. Ez nem olcsó, figyelembe véve a rendelkezésre álló helymennyiséget.

Egyéb okok, amik tetszik az Acronis Backup 12.5

Az Acronisnak szüksége van egy biztonsági mentési ügynök letöltésére, de a számítógépeket külön munkaállomás webes ügyfelekkel vagy egy adminisztrátor webes klienssel is kezelheti, amely áttekintést nyújt az összes eszközéről. 

A munkaállomás webes kliensének nem csak egy kattintása szükséges a biztonsági mentés beállításához, de összességében vonzó és könnyen használható. Az Acronis adminisztrátori web kliense hasonló a munkaállomáshoz, a felhasználói kezelő nézet hozzáadásával.

Az Acronis mobil alkalmazásokat is biztosít a számítógép biztonsági másolatának eléréséhez útközben. Az alkalmazások egyszerűek, és nem okozhatnak problémákat.

Az Acronis Backup 12.5 az Acronis Active Protection programmal is védelmet nyújt a ransomware ellen, amely folyamatosan ellenőrzi a ransomware fertőzés jeleit. Az egyetlen hátrány a biztonság két tényezőjű hitelesítésének hiánya. Ezért győződjön meg arról, hogy tudja, hogyan állítson be egy erős jelszót.

Az Acronis a drága oldalon helyezkedik el, de számos funkcióval rendelkezik annak pótlására. Ha szeretné megismerni annak jellemzőit és látni szeretné a teljes árazási táblázatot, olvassa el az Acronis biztonsági másolatát.

Carbonite Safe Backup Pro

A Carbonite Safe Backup Pro segítségével korlátlan számú számítógépet, külső meghajtót és NAS-készüléket menthet. Ezenkívül hibrid biztonsági mentést is biztosít.

A Carbonite Safe Backup Pro három előfizetési tervvel rendelkezik, de az első nem tartalmazza a „Carbonite Safe Server Backup” szolgáltatást, amelyre szükség van a hibrid biztonsági mentés engedélyezéséhez. Össze lehet hasonlítani ezen az oldalon a terveket. Mindegyik megköveteli, hogy fizessen egy évet előre. 

Karbonit honlap 2019

Két százalék kedvezményt kaphat, ha két éves feliratkozást kap, vagy 10 százalék kedvezményt, ha három éves feliratkozást jelent. Még a játék során az árak is meredek. Emiatt feltétlenül használja a Carbonite ingyenes 30 napos próbaverzióját, hogy kiderítse, vajon mit ér-e megszerzése.

A „teljesítmény” terv lehetővé teszi, hogy 500 GB-os adatmentést készítsen több számítógépre és egyetlen kiszolgálóra 799,99 dollárért évente. A „végső” terv lehetővé teszi ugyanolyan mennyiségű adat biztonsági mentését, de támogatja a korlátlan szerver biztonsági mentést is. Ez évi 1299,99 USD-t fog visszavonni. Növelheti mindkét terv tárhelyét 100 GB-os növekedéssel, 99 dollárral évente.

Egyéb okok, amik tetszik a karbonit biztonságos biztonsági mentése

A Carbonite asztali alkalmazása egyszerű. Ez megjeleníti a biztonsági mentés állapotát, és linkeket tartalmaz a beállításokhoz, valamint lehetővé teszi a visszaállítás elérését és a visszaállítási folyamat kezdeményezését.

A biztonsági mentés kezeléséhez a webes ügyfelet is felhasználhatja. Ez egyszerű és világosan mutatja az összes védett számítógépet, szervert és felhasználót a képernyő alján, hogy könnyebben áttekinthesse. 

A Carbonite rendelkezik olyan alkalmazásokkal is Android és iOS számára, amelyek lehetővé teszik a számítógépről biztonsági másolatban lévő fájlok elérését, de nem tudják biztonsági másolatot készíteni az okostelefon adatairól. Összességében azonban a Carbonite összes ügyfele könnyen kezelhető.

A Carbonite alapértelmezés szerint kezeli a személyes kulcsát, de ha ön kezeli, akkor a Carbonite telepítésekor választhatja a privát titkosítást.. 

A pihenőhelyen történő titkosítás mellett a Carbonite a TLS protokollt használja a Carbonite szervereire szállított fájlok védelmére. Plusz kétfaktoros hitelesítés is, amelyet a fiókját használó társult partnerek számára engedélyezhet.

A Carbonitot az utolsó helyre helyeztük a meredek árak, az elavult titkosítás használata és az árát igazoló egyéb funkciók hiánya miatt. Azt mondta, hogy van még más a Carbonite-nál, és ha meg szeretné tudni, mi ez, olvassa el a Carbonite Business áttekintésünket.

Végső gondolatok

Ezt a rangsorolást annak alapján alakítottuk ki, hogy ezek a szolgáltatások hogyan hajtják végre a hibrid biztonsági mentést, és mennyit kell fizetnie ahhoz, hogy megkapja. Az érintett rangsorolás egyéb tényezői úgy döntöttek, hogy olyan szolgáltatásokat is nyújtanak-e, amelyek az Ön vállalkozása számára hasznosak lesznek. 

A Hibrid + technológiának köszönhetően a BigMIND Business-et a legfontosabb helyre helyeztük, amely megkönnyíti a hibrid biztonsági mentési terv módosítását. Ez azonban drága, és az IDrive legyőzésének egyetlen oka az IDrive azon követelménye volt, hogy külön biztonsági másolatot kell készítenie a felhő és a helyi eszközök számára. Ezért az IDrive második helyet foglal el.

Ennek ellenére, ha nem gondolja az IDrive megközelítését, élvezheti annak kiváló árait. Ugyanez vonatkozik a CrashPlanre is, ha nem kell sok számítógépet biztonsági másolatot készíteni, és nem kell biztonsági másolatot készíteni a NAS eszközökre.

Az Acronis és a Carbonite meredek árainak köszönhetően hozza fel a hátulját. Az Acronis azonban remek választás, ha ki tudja használni annak fejlett funkcióit. Ha ezen szolgáltatások egyike sem csökkenti, olvassa el az üzleti biztonsági mentési véleményeket alternatív ötletekért.

Mit gondolsz erről a körforgásról? Melyik szolgáltatás felé hajlik? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map