Legjobb alternatívák 2020-ra: Ideje kikapcsolni

A Slack a világ egyik legnagyobb felhőalapú azonnali üzenetküldő platformja. Stewart Butterfield, Eric Costello, Cal Henderson és Serguei Mourachov által 2013-ban belső kommunikációs eszközként indult, hamarosan a külső piac termékeivé vált, és ma több mint 10 millió ember használja naponta..


A Slack által kínált szolgáltatásokkal a felhasználóknak valójában nem kell megfontolniuk a változtatást, de azok számára, akik szeretnének kísérletezni, vagy egyszerűen nem érzik magukat kényelmesnek azzal, hogy a Slack hozzáféréssel rendelkezik a vállalat összes adatához, van néhány igazán jó Slack alternatíva kint.

Ebben az áttekintésben összehasonlítunk néhány legnépszerűbb alternatívát – beleértve a Twist, Discord, Rocket.Chat és még sok más – a szolgáltatások és az árak szempontjából. Vizsgáljuk meg néhány, a legnépszerűbb nyílt forrású alternatívát is.

Mi a laza??

Egyszerűen fogalmazva: a Slack egy csevegőalkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy üzenetküldés útján kommunikáljon a csapatával. Nem számít, ha egy fontos értékesítési prezentáción szeretne dolgozni a csapattal, vagy ha a Slackot használja a tudományos projekthez az egyetemen, annak alapvető funkciója változatlan marad.

Maga a platform célja az e-mailek üzenetben történő cseréje és az összes kommunikáció központosítása a legfontosabb csatornákon. A csoport tagjainak közvetlenül üzenetet is küldhet, vagy megnyithatja az úgynevezett „privát” csak meghívókat csatornákat. Ezen felül feltölthet fájlokat, elindíthat csevegőszálakat és még sok minden mást. A Slack asztali és mobilalkalmazásokkal érkezik.

legjobb laza alternatívák feszesség

A 7 legjobb laza alternatíva

 1. Csavar
 2. Viszály
 3. Nyáj
 4. Glip
 5. Rocket.Chat
 6. Zulip
 7. Mattermost

Most, hogy egy kicsit beszéltünk a Slackról, beszéljünk annak alternatíváiról. A következő fejezetben néhány csevegőszolgáltatást tárgyalunk, és közvetlenül összehasonlítjuk azok funkcióit és árait a Slackéval.

1. Twist

Összehasonlításunk első szolgáltatója Twist. Mindenekelőtt Twist azt akarja, hogy kitűnjön a Slacktól abban, ahogyan az emberek kommunikálják. A laza könnyen elvonhatóvá válhat, különösen nagyobb csapatoknál. Ráadásul meglehetősen nehéz bizonyos üzeneteket keresni, és az információk gyorsan elvesznek. 

A Twist tehát nem a valós idejű kommunikációra összpontosít. Ehelyett lehetővé teszi a csapatok számára, hogy saját áramlásukban és sebességükben kommunikáljanak, és egyértelműbben strukturálja az üzeneteket. Még egy teljes oldala van a honlapján, amely magyarázza a különbséget.

legjobb laza alternatíva-twist vs laza

Twist Főbb jellemzők

A Twist úgynevezett „szálakban” szervezi a beszélgetéseket, amelyek e-mailek és üzenetküldések keverékét képezik, ahol a hangsúly még egyszer nem a valós időben elérhető. A szálak a Twist alapvető jellemzője, és lehetővé teszik a kommunikáció témák szerinti rendezését. A felülete azonban emlékeztet bennünket a Microsoft Outlookra. 

A Twist további hasznos funkciója az értesítések letiltása. Ezt megteheti a Slack segítségével is, de könnyebb beállítani a Twist programban, és a csapat tagjai látni fogják, hogy a fiókod „műszakban van”,.

legjobb laza alternatívákat-csavar

Twist árképzés

A Twistnek két különféle terve van, ami árazását meglehetősen egyszerűvé teszi.

Free: Unlimited:
$ 0.00Havonta 5 USD / felhasználó

Az ingyenes terv hozzáférést biztosít egy hónapos csevegési és kommentálási előzményeihez. Ezenkívül akár öt különféle gyártó általi integrációt is lehetővé tesz, és az egész munkaterület 5 GB-os fájltárolóval rendelkezik. Az ingyenes tervet korlátlan ideig használhatja, és korábbi üzeneteit nem törli. Ha hozzáférnie kell ezekhez az üzenetekhez, egyszerűen frissítheti a tervet.

A Korlátlan csomag havonta 5 USD-t jelent, felhasználónként, és lehetővé teszi a teljes csevegési előzmények elérését, annyi harmadik féltől származó alkalmazás integrálását, amennyit csak akar, és korlátlan fájltárolással rendelkezik..

legjobb laza alternatíva-twist-árazás

2. Ellentmondás

A legjobb Slack alternatívák cikkünk második szolgáltatója a Discord. Elsősorban a játékosok számára készült, és a mérnökök és más digitális szakértők körében egyre népszerűbb. A beépített hang- és csevegési funkciók révén különösen hasznos lehet a bonyolultabb projekteknél dolgozó csapatok számára.

legjobb laza alternatívákat-viszály

Diszkrét főbb jellemzők

Mivel a TeamSpeak a legnagyobb versenytársa, a Discord küldetése az, hogy forradalmasítsa a játékosok közötti kommunikációt az órás razziák és mérkőzések során. Ennek ellenére bármilyen célra felhasználhatja. 

Vannak privát és nyilvános szerverek, attól függően, hogy hogyan szeretné használni a Discord-t. Nyilvános szerverekkel, ahogy a neve is sugallja, bárki csatlakozhat vagy kiléphet a szerverről. Magánszerverek esetén nem erről van szó.

Például a Vue.js – egy nagyon népszerű JavaScript-keret és nyílt forrású projekt – rendelkezik saját Discord szerverrel. A Vue Land egy olyan hely, ahol az emberek megvitatnak mindent, ami a Vue.js-hez kapcsolódik.

Ennek ellenére a Discord nem csupán tiszta csevegési és játék eszköz, hanem fórumok és közösségek felépítésében is segít, valamint nagyobb csoportok összehangolásában is segít. A cikk többi szolgáltatójához hasonlóan a kommunikáció csatornákra és közvetlen üzenetekre van osztva. 

Diszord árazás

A diszkord a következő tervekkel jár:

Számlázási időszak: FreeDiscord Nitro ClassicDiscord Nitro
Évente számlázva$ 0.004,16 USD (felhasználónként, havonta)8,33 USD (felhasználónként, havonta)
Havi számlázás$ 0.004,99 USD (felhasználónként, havonta)9,99 USD (felhasználónként, havonta)

Mindenekelőtt a Discord elképesztő ingyenes csomaggal érkezik, de van néhány frissítés a szerverre és a megvásárolt kibővített csevegési funkciók is. A frissítéseket leginkább a szerveroldali frissítések és a kiegészítő szolgáltatások különbözik egymástól. Attól függően, hogy milyen szolgáltatásokat keres, akkor ki kell választania a megfelelő tervet.

legjobb laza alternatíva-disszonancia-nitro-classic-árazás

Diszord árazás

Míg a Discord Nitro terv jobb szerver és csevegési funkciókat is tartalmaz, a Discord Nitro Classic terv csak az utóbbira terjed ki. 

legjobb laza alternatíva-disszonancia-nitro-árazás

3. Nyáj

Flock magát az első számú csapatküldőnek nevezi. Ez egy erős nyilatkozat egy olyan társaság számára, amelynek a küldetése az, hogy alapvetően alulértékelje a Slackot. Nem tudtuk megtudni, hogy hány ember használja a Flockot.

legjobb laza alternatívákat-állomány

Nyáj főbb jellemzői

A Flock a Slack legfontosabb csevegési funkcióit kínálja. Ez néhány olyan dolgot tartalmaz, amelyeknek Slack nem rendelkezik, de ezek közül néhány véleményünk szerint haszontalan. Például a Flock lehetőséget ad arra, hogy megakadályozza egyes tagok elhagyását a csatornáktól. 

Egy másik szolgáltatás a „Olvasás” opció, amely azt jelenti, hogy láthatja, ki olvasta vagy nem olvasta az üzenetét. Engedélyezheti az értesítéseket, amikor az alkalmazottak online lépnek fel. A beépített GitHub-integráció szintén hasznos, ám ez semmi, amit nem állíthat be vagy integrálhat a Slack-ba.

Az „Olvasás” funkció azonban a bizalom megszakítása, és nem igazán hasznos, ha barátságot szeretne létrehozni egy csapaton belül, ha felkéri.

Nyáj árképzés

A Flock alapítója, Bhavin Turakhia, egy indiai milliárdos, Flockot reklámozza, mint a Slack olcsóbb verzióját. Ismét világossá válik, hogy a Flock nagyon agresszív az árak meghatározásakor. Többek között van egy oldala, ahol közvetlenül összehasonlítja a Slackot és a Flockot.

legjobb laza alternatíva-állomány vs laza

Webhelye szerint a Flock akár 64 százalékkal olcsóbb, mint a Slack. Néhány ásás után azonban kiderült, hogy összehasonlítja a legkisebb Flock tervet a legnagyobb Slack tervvel. A Flock árképzés három szintje: a kezdő terv, a Pro terv és az Enterprise terv.

Számlázási időszak: Kezdő PlanPro PlanEnterprise terv
Évente számlázva$ 0.00Havonta 4,50 USD / felhasználóHavonta 8 USD / felhasználó
Havi számlázás$ 0.00Havonta 6 USD / felhasználóHavonta 10 USD / felhasználó

legjobb laza alternatíva-állomány-árazás

4. Glip

A Glip ma a RingCentral, a kaliforniai felhő-kommunikációs szolgáltató szolgáltatása. A Glip-t a RingCentral vásárolta meg 2015-ben, és azóta szerves részét képezi szolgáltatási portfóliójának. 

legjobb laza alternatívákat-glip

Glip Főbb jellemzők

Mint szinte minden más Slack alternatívának, a Glipnek is van saját weboldala, ahol összehasonlíthatja versenytársaival. Más szolgáltatókkal ellentétben a Glip összehasonlítást hoz, amelynek valójában értelme van.

legjobb laza alternatíva-glip vs laza

Ha összehasonlítja a Glip és a Slack ingyenes terveit, láthatja, hogy a Glip ingyenes verziója veri a Slack ingyenes verzióját. Sok korlátlan funkcióval hasznos lehet a Glip használata, különösen a kisebb csapatok számára. 

Különösen nagyszerű az, hogy a Glip ingyenes és fizetett változatához egy feladatkezelő és egy naptár is tartozik, amelyekkel együtt dolgozhat.. 

A Glip alkalmazásban létrehozhat egy feladatot, beállíthat határidőt, és rendelkezhet műszerfalakkal, ahol az összes feladat egy pillanat alatt látható. Ezek a funkciók sokkal könnyebbé teszik a csapaton belüli együttműködést. Az ilyen beállítások a Slack-szal való replikálásához szükség lehet egy Trello táblára.

Glip árképzés

A Glip árképzési terve elég egyértelmű. Jön egy ingyenes és fizetett változat.

Számlázási időszak: FreeStandard
Évente számlázva$ 0.00Felhasználónként 60 USD
Havi számlázás$ 0.00Felhasználónként 5 USD

Az ingyenes verzió nagyon közel áll a fizetett verzióhoz, a szolgáltatás szempontjából. Az egyetlen igazi akadály, amellyel szabad tervekkel szembesülni fog, az a tény, hogy a Glip a video-chat funkciót 500 percre korlátozza. Ha 500 perc elteltével tovább akarja használni ezt a funkciót, akkor frissítenie kell a szokásos (fizetett) tervre.

A Glip adatmegőrzési politikáját és a megfelelőség-exportálást ugyanakkor csak akkor is megkaphatja, ha átvált egy fizetett tervre. 

legjobb laza alternatíva-glip-árazás

Első pillantásra a Glip az egyik olcsóbb Slack-alternatíva. Itt van azonban a súlyos igazság: ha át akarja váltani a fizetett tervre, akkor először létre kell hoznia egy RingCentral fiókot.. 

Miután beszéltünk annak támogatásával, kiderült, hogy a RingCentral fiók nem ingyenes. Nem világos, hogy pontosan mekkora összeget kell havonta költenie egy ilyen számlára. Szüksége lesz egy RingCentral fiókra a Glip telepítéséhez a Mac vagy a Windows eszközre.

Nyílt forráskódú alternatívák

Most, hogy részletesen beszéltünk a fizetett verziókról, szeretnénk megvitatni a legjobb nyílt forráskódú Slack-alternatívákat.

A nyílt forráskódú szoftver nagyszerű. Ha műszaki hozzáértésű, igényei szerint adaptálhatja és kibővítheti a meglévő chat-platformokat. Egy másik jó dolog a nyílt forráskódú szoftvereknél az, hogy telepítheti a platformot a saját szerverére, ha nem akarja, hogy harmadik fél férjen hozzá az Ön adataihoz. 

5. Rocket.Chat

A Rocket.Chat a Slack számos nyílt forrású alternatívája. Használhatja a Rocket.Chat alkalmazást a felhővel, és fizethet érte, vagy letöltheti és telepítheti egy kiszolgálóra. Ez utóbbi megköveteli, hogy készítsen valamilyen tárhely-megoldást (olvassa el a web hosting áttekintésünket).

legjobb laza alternatíva-rakéta-csevegés

Rocket.Chat főbb jellemzői

A Rochet.Chat alkalmazás többnyire lágynak néz ki, és jellemzői között sem különbözik nagyban. A Rocket.Chat két olyan funkcióval rendelkezik, amelyeket kiemelten szeretnénk kiemelni. 

Az első a Slack importőr, amely lehetővé teszi az adatok migrálását a Slackból közvetlenül a Rocket.Chat oldalra. A másik egy csevegő widget: egyszerűen beilleszt egy darab kódot a webhelyére, és a Rocket.Chat segítségével cseveghet webhelyének látogatóival..

Testreszabhatja platformját, és testreszabhatja annak pontos megjelenését és funkcióit hozzáadásával vagy eltávolításával, valamint a saját integrációk, beépülő modulok és témák kiválasztásával – alapvetően az összes előnye, amelyet a nyílt forráskódú platform nyújt..

Rocket.Chat árképzés

Mint már említettük, használhatja a Rocket.Chat alkalmazást a felhőn keresztül vagy saját magának a házigazdájának. Ha saját kiszolgálón tárolja, akkor a Rocket.Chat a következő tervekkel jár:

Számlázási időszak: CommunityPro
Évente számlázva$ 0.00Felhasználónként havonta 2,5 USD
Havi számlázás$ 0.00Havonta 3 USD / felhasználó

Az ingyenes közösségi terv lehetővé teszi, hogy legfeljebb 1000 felhasználó legyen, és nem korlátozza az üzenetküldést vagy az üzenetelőzmények elérését. Ez nem korlátozza a külső gyártók integrációinak számát. 

A Rocket.Chat alkalmazást akár konferenciahívásokhoz is használhatja, de megosztott szerveren. Ha azt szeretné, hogy a konferenciákat dedikált szerveren tartsák, akkor frissíteni kell a Pro tervre.

A Pro terv felhasználónként havonta 3 dollárba kerül, ha havonta számlákat számít fel, és havonta számlázik felhasználóra, 30 dollárra. Megfelelő számú funkciót nyit, például a többnyelvű felületet, és támogatással is rendelkezik. Mindkét terv minden közös operációs rendszeren fut.

legjobb laza alternatíva-rakéta-chat saját kezelésű-árazás

Ha a Rocket.Chat felhőn keresztül szeretné használni, akkor a következő csomagok közül választhat:

Számlázási időszak: BronzeSilver
Évente számlázvaFelhasználónként 1,66 USD havontaFelhasználónként 3,33 USD havonta
Havi számlázásHavonta 2 USD / felhasználóHavonta 4 USD / felhasználó

A legkisebb felhőalapú terv, a Bronze terv 1 TB tárhelyet, öt harmadik féltől származó integrációt biztosít és magában foglalja az Ön és csapata számára a legfontosabb csevegési alapokat. Alapszintű támogatással, napi elemzéssel és biztonsági mentésekkel jár. 

Az ezüst terv a második legnagyobb lehetőség, és egy kicsit többet fizet, mint a bronz terv. Havonta számlázás havonta 4 USD, felhasználónként havonta 40 USD, évente számlázás esetén. 

Legfeljebb 5 TB tárhelyet kap a csapata számára, plusz 100 harmadik féltől származó alkalmazást integrálhat a Rocket.Chat munkaterületbe, és beállíthatja egy egyéni domain használatával..

Van egy arany terv is, amely megköveteli, hogy vegye fel a kapcsolatot a Rocket.Chats értékesítési csapatával, hogy személyre szabott árakat kapjon. 20 TB tárhelyet és legfeljebb 1000 integrációt kap, plusz az analitikai jelentések és a biztonsági mentések óránként készülnek.

Ön a legjobban támogatja a Rocket.Chats pénzt, amelyet megvásárolhat, vagyis beszélhet a Rocket.Chat termékcsapatával, dedikált fedélzeti hívásainak és még sok mindennek.

legjobb laza alternatíva-rakéta-cset-cloud-árazás

6. Zulip

A Zulip kis nyílt forráskódú projektként indult, és a Dropbox megvásárolta 2014-ben. A Dropbox úgy döntött, hogy továbbra is nyílt forrású szoftverként kínálja a szolgáltatást. Nagyon aktív közösséggel a Zulip figyelemre méltó nyílt forráskódú Slack alternatíva.

legjobb laza alternatívákat-zulip

Zulip főbb jellemzők

A Slacktól eltérően a Zulip lehetővé teszi az úgynevezett „témákban” történő kommunikációt. Mindegyik csatorna (Zulipben „stream” -nek hívják őket) több al témával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kommunikáció egyszerűsítését. Ez egy hasznos szolgáltatás, különösen nagyobb csapatok számára. 

A Zulip másik előnye, hogy nyílt forráskódú, és ha új funkciót szeretne hozzáadni, akkor saját maga is kifejlesztheti azt, vagy egyszerűen csak javasolhatja a közösségnek, jó eséllyel megvalósulhat..

Zulip árképzés

A Rocket.Chat-hez hasonlóan a Zulipnek két árképzési modellje is van: az egyik, amikor felhővel használja, és egy, amikor helyileg telepíti a saját szerverére. A Zulip felhőalapú szolgáltatás ingyenes és fizetett díjcsomaggal érkezik.

Számlázási időszak: FreeStandard
Évente számlázva$ 0.00Felhasználónként havonta 6,67 USD
Havi számlázás$ 0.00Havonta 8 USD / felhasználó

A két terv funkciói szempontjából különbözik. Az ingyenes csomag 5 GB-os tárhelyre korlátozza az egész munkahelyet, és csak az utolsó 10 000 üzenethez férhet hozzá, akárcsak a Slack ingyenes csomagjának. Ha frissítesz a Zulip szokásos tervére, akkor a korlátozás megszűnik, és a tárhely felhasználói felhasználónként 10 GB-ra növekszik.

legjobb laza alternatíva-zulip-cloud-árazás

Ha magát szeretné telepíteni a Zulip-et, választhat a Közösségi és az Enterprise-verzió között. Míg a közösségi kiadás ingyenes és továbbra is ingyenes, az Enterprise Edition díjjal jár.

A közösségi és az Enterprise kiadások nem különböznek egymástól a funkcionalitás szempontjából, ám a támogatásban különböznek egymástól. Az Enterprise Edition használatával a jegyek prioritást élveznek, és jobb és gyorsabb segítséget kapnak.

legjobb laza alternatíva-zulip-on-feltevést-árazás

Mindent egybevetve, a Zulip egy átlagos szolgáltatás, amely kissé felépíti az emberek kommunikációs módját, de erről szól.

7. A legfontosabb

Végül, de nem utolsósorban, beszéljünk a Mattermost-ról. A Mattermost 2011-ben alakult belső csevegőalkalmazásként, mert abban az időben (még mielőtt a Slackot kifejlesztették) a videojáték-társaság SpinPunch fejlesztői nem igazán voltak elégedettek az akkoriban elérhető csevegőprogramokkal..

A Mattermost később, 2015-ben nyílt forrású csevegési lehetőségként elérhetővé tette a nyilvánosság számára.

legjobb laza alternatívákat-mattermost

A legfontosabb jellemzők

A legfontosabb hiteltétel elsősorban az, hogy elmozduljunk a SaaS csevegőalkalmazásoktól. Személyes tapasztalataik alapján a fejlesztőknek problémák merültek fel a meglévő SaaS alkalmazásokkal (többek között pénzt kellett fizetniük az adatokhoz való hozzáférés érdekében). Ezért úgy döntöttek, hogy a Mattermost építik, saját Mattermost manifesztumuk alapján.

Bárki, aki elolvassa a manifesztot, megérti, hogy a Mattermost különbséget szeretne tenni a Slacktól és a többi gyártótól, mindenekelőtt az adatvédelem és nem a funkcionalitás szempontjából. Különösen az első pont – a „soha nem kapcsolódik be” – világosan tükröződik a Mattermost vállalati stratégiájában.

A Mattermost elérhető Linux, Windows, MacOS, Android és iOS rendszereken.

A legszükségesebb árképzés

A Mattermost nyílt forráskódú verziójaként három különféle verziót telepíthet: a Team Edition, az Enterprise E10 terv és az Enterprise E20 terv. Bár a Team kiadás teljesen ingyenes, a következő árak a másik két tervre vonatkoznak.

Számlázási időszak: Team EditionEnterprise E10Enterprise E20
Évente számlázva$ 0.00Felhasználónként 3,25 USD havontaFelhasználónként havonta 8,50 USD

A korábbi nyílt forráskódú alternatívákkal ellentétben nincs a Mattermost felhő verziója, amely magától értetődő, ha elolvasta az előzményeit és a manifesztot..

Az ingyenes verzióval a legfontosabb csevegési funkciókat kaphatja meg. Ha frissíti az Enterprise E10 verzióra, akkor a következő munkanapon belül támogatást is kap, a vendégfiókok meghívására való képességét a munkahelyén és egyéb műszaki jellemzőket. 

Ha csapat alapú engedélyeket szeretne létrehozni, adatközponti támogatást szeretne kapni, vagy segítséget szeretne kapni a megfelelési irányelvekhez, akkor frissítenie kell az Enterprise E20 verzióra..

legjobb laza alternatíva-mattermost-árazás

Enyhe kulcsfontosságú szolgáltatások

Itt található a Slack legfontosabb funkcióinak áttekintése, amelyet alapul vettünk annak összehasonlításához más lehetőségekkel.

 • Kommunikáció csatornákon: amint már említettük, a Slackban minden kommunikáció csatornán vagy privát üzenetben zajlik. A csatornák különösen hasznosak nagyobb csapatok számára.
 • Megosztott csatornák a munkaterületeken: Ha egy másik társaságnál dolgozik egy projekten, akkor könnyedén megosztott csatornákat hozhat létre a munkaterületeken. Ez lehetővé teszi, hogy egy helyen töltse be a szervezeten kívüli emberekkel folytatott kommunikációt. Ez a szolgáltatás azonban csak a fizetett tervek része.
 • Fájlmegosztás: feltöltheti, nyomon tudja követni, kezelheti és megjegyzéseket fűzhet a fájlokhoz, amelyeket megoszthat a csapatával.
 • Pinge üzenetek: ez a nagyobb társaságok kulcseleme, ahol az üzenetek könnyen elvesznek. Amikor rögzít egy üzenetet, alapvetően kiemeli azt a csatornán, és győződjön meg arról, hogy mindenki látja.
 • Advanced keresés és módosítók: mivel minden kommunikáció egy helyen zajlik, a dolgok gyorsan rendetlenné válhatnak. Ez az, ahol a haladó keresésmódosítók hasznosak, mert lehetővé teszik, hogy konkrétabb információkat (például bizonyos dátumokat, csatornákat és még sok más) keressen..
 • Emlékeztetők beállítása: Az emlékeztetők jó módszer a fontos események nyomon követésére és az események vagy határidők emlékeztetésére. 
 • Integráljon harmadik féltől származó alkalmazásokat: A laza lehetővé teszi harmadik féltől származó alkalmazások – például a Google Drive, Trello, Zapier és sok más hasznos anyag – integrálását bizonyos folyamatok automatizálásához..
 • Hang- és videohívások: a Slack ingyenes tervével személyes hívásokat kezdeményezhet (hang és videó). Ha fizetős csomagra frissít, akkor megoszthatja a képernyőt hívások során, és több emberrel indíthat audio- vagy videokonferenciákat.

A listánkban említett funkciók lenyűgözőek, és a Slacknak ​​még többet kínálhat, de a legfontosabbokra akartunk koncentrálni.

Lassú árképzés

A lassú árazás meglehetősen egyszerű, amint az az alábbi táblázatból látható.

Számlázási időszak: FreeStandardPlus
Évente számlázva$ 0.00Felhasználónként havonta 6,67 USDHavonta felhasználónként 12,50 USD
Havi számlázás$ 0.00Havonta 8 USD / felhasználóHavonta 15 USD / felhasználó

Az ingyenes terv kisebb csapatok számára szól, akik ki akarják kipróbálni a Slack-ot. A szolgáltatás korlátlan ideig ingyenes, de korlátozza a csevegési előzményekhez való hozzáférését. Ezzel a tervvel csak az utolsó 10 000 üzenethez férhet hozzá.

Emellett korlátozza a harmadik féltől származó alkalmazások számát munkaterületenként. Amikor megnyit egy Slack munkaterületet egy ingyenes csomagban, akkor tényleg megbíznia kell a csapat tagjait. Ennek oka az, hogy bizonyos engedélyeket csak az # általános csatorna számára állíthat be, amely a szokásos csatorna minden új munkaterülethez tartozik.

legjobb laza alternatívák feszesség-árazás

A szokásos csomag havi 6,67 dollárral számol minden aktív felhasználó számára, ha úgy dönt, hogy évente számlázik. Hónapra viszont havonta 8 USD minden aktív felhasználó számára. Évente 80,04 USD-t vagy 96 USD-t fizet egy felhasználónként.

Ennek a tervnek a segítségével a teljes csevegési előzmények között kereshet, és korlátlan számú harmadik féltől származó alkalmazást integrálhat. A Slack fájltárolója szintén frissítést kap. Az ingyenes csomag alatt összesen 5 GB-ra korlátozódhat, de a normál csomaggal minden csapattag 10 GB-ot kap. A szokásos támogatás helyett 24 órás támogatást is kap.

legjobb laza alternatívák feszesség-2

A Plus csomag havi 12,50 dollárba kerül aktív felhasználónként, ha évente számlázik, míg a havi / hónap opció 15 dollárba kerül. Ennek ellenére felhasználónként egy felhasználónként 150–180 dollár közötti összeget kell fizetnie erre a tervre.

Ez a csomag 20 GB-os fájltárolást biztosít felhasználónként, prioritási támogatást – ideértve a nyelvi támogatást a regionális munkaidőben – és még sok minden mást.

Végül, de nem utolsósorban, van egy Enterprise Grid terv, amely lehetővé teszi több munkaterület futtatását és testreszabott támogatást egy kijelölt ügyfél-sikercsapattal, de hozzá tartozik egy testreszabott árcímke is..

Végső gondolatok

Ez volt a legjobb Slack alternatívák részletes összehasonlítása. Ironikus módon, a szállítók számára, akik olyan szoftvert kínálnak, amely a csapatokban történő kommunikáció egyszerűsítését szolgálja, némelyikük elég sokat küzd a külvilággal való kommunikációért.. 

Mindannyian tudjuk, hogy a Slack félelmetesen használható, és nagyon sok funkcióval rendelkezik, de versenytársainak van néhány jó és hasznos funkcióval is. Ha nagyszerű, ingyenes Slack alternatívát keres, nézd meg a Discord oldalt. 

Azok számára, akik teljes mértékben ellenőrzik a kommunikációt és az adatokat, a nyílt forrású szoftverekre kell támaszkodniuk. A nyílt forráskódú szolgáltatók közül különösen ajánljuk a Rocket.Chat és a Mattermost szoftvert. 

Használja az itt említett Slack alternatívák egyikét, vagy Ön szerint a Slack valódi üzlet? Elfelejtettünk egy versenytársat? Kérjük, ossza meg velünk a megjegyzésekben, és köszönöm az olvasást. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map