HostGator vs GoDaddy: A titánok 2020-as csata

A HostGator és a GoDaddy a web hosting két legnagyobb neve. Nyakaik és nyakaik, de különböző okok miatt. A HostGator néhány erős tulajdonságot mutat, de küzdelmet okoz más területeken, míg a GoDaddy könnyű javításokat végezhet. 


A GoDaddy csaknem tízszer annyi webhelyet foglal el, mint a HostGator, és ez nem lehet hiba. Ebben a HostGator és GoDaddy összehasonlításban segítünk meghatározni, melyik a legjobb megoldás az Ön számára. Öt forduló során a két szolgáltatást egymás ellen osztjuk szét, és a végén általános győztesnek nyilvánítják. 

Amint azt a DreamHost és a Bluehost összehasonlításban láthatjuk, ezek a dolgok gyakran árnyaltabbok. Ha többet szeretne megtudni a versenytársainkról, akkor nézd meg a HostGator és a GoDaddy áttekintést.

Harc felállítása: HostGator vs. GoDaddy

Mint már említettük, az összehasonlításunk öt fordulón keresztül zajlik. Ezek a fordulók jellemzők, árképzés, könnyű használat, gyorsaság és rendelkezésre állás, valamint biztonság és magánélet. A szelíd közületek észrevehetik, hogy ezek a fordulók megfelelnek az áttekintésünkben szereplő kritériumoknak, levonva néhány szakaszt. Ez szándékos, de nem hagyjuk ki a szolgáltatások fontos szempontjait. 

Nehéz megmondani, hogy a hostolási típusok ugyanolyan fontosak, mint például a sebesség, tehát néhány szakaszt más területekre koncentráltunk. Az egyetlen kivétel a támogatás, amely nagyrészt nem nagy ügy. A HostGator és a GoDaddy tisztességes támogatást kínál, csak nem mondjuk a Hostinger szintjén (olvassa el a Hostinger áttekintést). 

Öt forduló azt jelenti, hogy egyértelmű győztes is lesz. Minden forduló egy pontot ér, és az a játék, amelyiknek legalább három pontja van, nyeri a mérkőzést. Noha ez nagyszerű módja annak, hogy gyorsan megnézhesd, mely szolgáltatásokat részesítjük előnyben, javasoljuk, hogy olvassa el az egyes szakaszokat, hogy miért választottuk az egyik szolgáltatást a másikhoz. 

1

Jellemzők

A szolgáltatások egyre fontosabbá válnak a webtárhely számára. Például az iPage ingyenes hirdetési jóváírása nem rakódik fel a Hosting24 LiteSpeed ​​szervereire (olvassa el az iPage és a Hosting24 áttekintést). Ez az első forduló nem csak a GoDaddy és a HostGator által kínált szolgáltatásokkal foglalkozik, hanem azt is megvizsgálja, hogy ezek a szolgáltatások milyen hasznosak és fontosak lesznek az Ön webhelyén..

HostGator

A HostGator az Endurance International Group tulajdonában van, és ha elolvasta a Bluehost áttekintést, akkor tudja, hogy ez sok funkcióval rendelkezik. Minden, a Google G Suite integrációjától a CodeGuard-ig a SiteLock-ig terjed, de ezeknek a kiegészítéseknek sok a rejtélyes fal mögött van rejtve.. 

A közös tervek például csak néhány extrával érkeznek. 200 dollár hirdetési jóváírással rendelkezik a Bing és a Google számára, és hozzáférést biztosít az összes telepítőhöz a Softaculous alkalmazástelepítőn keresztül. Bár nem panaszkodunk a hirdetési jóváírásokra, olyan dolgok, mint a szilárdtestek tárolása, a LiteSpeed ​​szerverszoftver és a gyorsítótárazás, több mint 100 dolláros forgalmat eredményeznek a Google hirdetésekben. 

De a kezelt WordPress tervek megoldják a megosztott problémák sokaságát. Noha a HostGator nem a legjobb webtárhelyet készítette a WordPress útmutató számára, nagyon sok kiváló szolgáltatás van, beleértve a CodeGuard napi biztonsági másolatát és a SiteLock webhely biztonságát. A terveket is teljes mértékben irányítják, azaz nem kell aggódnia a frissítések miatt.

Ha valami egyszerűbbet szeretne használni, mint a WordPress, a HostGator két webhely-készítőt kínál, bár az egyik egyértelműen jobb. A Gator weboldal készítője, amelyet a HostGator házon belül fejlesztett ki, használható, de nem fogja a legjobb webhely-készítői útmutatónkat készíteni, amint azt a Gator áttekintésünkből láthatja. 

weebly felület

A weboldal készítője, amely ezt az útmutatót készítette, a Weebly, amelyet a HostGator is kínál. A Weebly ingyenes verziója minden megosztott csomagban megtalálható, és bár korlátozott a felhasználható oldalak és média száma, ellenkező esetben a teljes funkcionalitás. Feltétlenül olvassa el a Weebly áttekintést, hogy többet tudjon meg. 

Hajrá apu

Noha más területeken nagyon különböznek, a GoDaddy és a HostGator hasonlóak a szolgáltatások szempontjából. A versenytársakhoz hasonlóan a GoDaddy-nak is sok funkciója van, de sokat kell költenie ahhoz, hogy hozzájusson hozzájuk. Megértjük, hogy bizonyos funkciókat fenntartunk a drága tervekhez, de sok alapvető szempont a fizetőfal mögött van. 

A GoDaddy nem kínál napi biztonsági másolatot, rosszindulatú programok ellenőrzését vagy SSL / TLS tanúsítványt a megosztott terveivel, kivéve, ha hajlandó külön fizetni. A biztonsági mentések havi 3 dollár, a tanúsítvány 7 dollár, a rosszindulatú programok ellenőrzése további 6 dollár. Ön kétszer annyit fizethet, mint a host csomagja kizárólag kiegészítőkben. 

Úgy tűnik, ez készpénzes, különösen a Namecheap-hoz képest, amely magában foglalja ezeket a szolgáltatásokat és olcsóbbá teszi a csomagokat (olvassa el a Namecheap-áttekintésünket). Még ennél is rosszabb a weboldal készítő hiánya. Mint a HostGator, a GoDaddy-nek is van saját webhely-készítője. Amint azt a GoDaddy GoCentral áttekintésünkből elolvashatja, nem a legjobb, de nem is rossz.

A weboldal-készítő csak akkor használható, ha megvásárol egy konkrét tervet. Nem tartozik a tárhelyedbe, és figyelembe véve az olyan internetes házigazdákat, mint például az A kis narancs, ingyenesen integrálható a Weebly-vel, a GoDaddy mulasztása kapzsinak érzi magát (olvassa el az A kis narancs áttekintést). 

Ugyanakkor, a HostGatorhoz hasonlóan, a GoDaddy által kezelt WordPress tervek is lenyűgözőek. Az összes funkcióval együtt vannak, amelyek hiányoznak a megosztott tervektől, ám egy nagyon fillért fog fizetni a megszerzésükhöz. A költségek valójában annyira magasak, hogy valószínűleg jobb, ha olyan gazdagéppel megyünk, mint például a Kinsta a WordPresshez (olvassa el a Kinsta ismertetőt).

Kerek gondolatok

A HostGator és a GoDaddy nem érinti a funkciókat, különösen a megosztott tervek esetén. Világos különbség van közöttük, ha a mellékelt webhely-készítőről van szó. A HostGator két lehetőséget kínál ingyenesen, míg a GoDaddy egyetlen lehetőséget rejt el a fizetési fal mögött. 

Ennek ellenére, ha nem érdekli a weboldal-készítő használata, akkor ez a különbség nem számít. Fontos számunkra, tehát a HostGatornak nyerünk.

Kerek: Jellemzők pont a HostGator számára

HostGator logó
GoDaddy logó

2

Árazás

Könnyű megnézni a szolgáltatók árait, hogy megnézze, melyik olcsóbb, de sajnos a web hosting ennél sokkal összetettebb. Amint az Arvixe áttekintésünkből láthatjuk, a web hosting szolgáltatások sok szhenanigánt használnak, hogy az ár alacsonyabbnak tűnik. Ez a szakasz nem csak az egyes szolgáltatások értékét fogja megvizsgálni, hanem azt is megvizsgálja, hogy mennyire átlátható a szolgáltatás árazása. 

HostGator

A HostGator, mint sok EIG testvére, nem egyértelmű az árazás szempontjából (olvassa el a HostMonster áttekintésünkben egy másik példát). Az árak kiválóan néznek ki, ha egy termékoldalt néz, de a pénztár más történetet mond. Az ár csak abban az esetben jelenik meg, ha előzetesen hároméves hostolást vásárol. 

Noha nem hallható, hogy kedvezményeket kínálnak a többéves tervek számára, a HostGator bünteti Önt, hogy rövidebb időtartamra járjon el. Egy és egy éves évre, valamint egy, három és hat hónapos időtartamra kínál. Ugyanakkor az utóbbi időtartamok mellett az ár is megkétszerezi. A legolcsóbb megosztott terv, amely általában például 3 dollárnál kevesebbet fizet, majdnem 11 dollárra ugrik. 

Összehasonlítva egy olcsó gazdagéppel, mint például az 1&1 IONOS, a HostGator túlárazott, de úgy tűnik, hogy még olyan kedvező árú webgazdagépeknél is, mint az A2 Hosting (olvassa el az A2 tárhely áttekintését és az 1&1 IONOS-áttekintés). Plusz, a kedvezmények csak egy évre vagy annál hosszabb ideig érvényesek. Ha érdekli a három vagy hat hónapos terv, akkor továbbra is ugyanazt az árat fogja fizetni, mint amelyet egy havi tervvel tenné.. 

Ennek ellenére a visszatérítési ablak nagyvonalú. 45 nap áll rendelkezésére, hogy meggondolja magát, és bár hosszabb ablakokat láthattunk a DreamHost, az A2 Hosting és az InMotion Hosting szolgáltatásban, a HostGator több időt biztosít, mint a legtöbb (olvassa el az InMotion Hosting áttekintést).

Hajrá apu

A GoDaddy ára is rossz, nem csak azért, mert termékalapja megtévesztő, hanem azért is, mert megbünteti azokat, akik rövidebb időtartamot akarnak elérni. Például a legolcsóbb megosztott terv havi 3 dollár, ha három éven át vásárol, de havonta 8 dollárral megújul. Ezek az árak általánosak az olcsó megosztott tárhelynél, de ha három hónapos időtartamot kap, akkor az ár havi 11 dollárra ugrik. 

Elegendő azt mondani, hogy a GoDaddy nem specializálódott az olcsó webtárhelyen. A tervek drágák, nem jellemzőek és zavaróak. Még az A2 Hostinghoz képest, a terv felépítése sűrű, és a funkciók ilyen furcsa szegmentáltságával nehéz tudni, hogy melyik tervet kell vásárolnia.. 

Mi inkább a SiteGround felállítását részesítjük előnyben. Mint látható a SiteGround áttekintésünkből, ez egy hosszú terveket állít össze egyensúlyba azzal, hogy biztosítja az alapvető szolgáltatások futtatását közöttük. Mint említettem, a GoDaddy ezt nem teszi meg, ami több szintet eredményez a tárhely fajtái között és egy zavaróbb fizetési folyamatot eredményez.. 

Ráadásul a visszatérítési politika szörnyű. A GoDaddy a szokásos 30 napot kínálja pénzének visszatérítésére, de a finom nyomtatás elolvasása során kiderül, hogy az ablak csak akkor érvényes, ha legalább egy éven keresztül vásárol meg hostolást. Ha rövidebb időt vesz igénybe, függetlenül a fogadás típusától, csak 48 óra áll rendelkezésére, hogy meggondolja magát.

Kerek két gondolat

Nem szeretjük egyik szolgáltatót sem az árak meghatározásakor, de a HostGator kevésbé bosszant minket, mint a GoDaddy. Bár még mindig nem vagyunk a megtévesztő árképzés rajongói, a HostGator nem túl támadó. A GoDaddy ezzel szemben közel áll az Arvixe megtévesztésének szintjéhez. Ez együtt a szörnyű visszatérítési politikával tovább növeli a HostGator vezetését.

Kerek: Árképzési pont a HostGator számára

HostGator logó
GoDaddy logó

3

Egyszerű használat

Noha az első és a második forduló egyenletesen kiegyenlített, a harmadik forduló a két fogadó indulását jelzi. Egyik sem nehéz használni – olvassa el a FatCow áttekintésünket egy példa erre a webes gazdagépre vonatkozóan -, de az egyiknek nyilvánvaló előnye. Ebben a fordulóban megvizsgáljuk, mennyire könnyű megtenni a pénztárt, és mennyire egyszerű a webhely kezelése.

HostGator

A HostGator volt az egyik első EIG márka, amely bevezette a felépített vezérlőpanelt, amelyet a Bluehost, a HostMonster és a JustHost által látottunk (olvassa el a JustHost áttekintést). Mint ahogyan ezeket a szolgáltatásokat áttekintettük, a vezérlőpanel kiváló, de az eléréshez nehézség van. 

Ennek két oka van. Az első az, hogy külön bejelentkezések vannak a HostGator és a Gator weboldal készítő számára, annak ellenére, hogy a Gatorot a host csomagjával is használhatja. Ráadásul a HostGator nem küld téged a fizetésről a vezérlőpultra. Inkább több e-mailt küld, amelyek közül az egyik tartalmazza a bejelentkezési adatait, így el kell lépnie, hogy megtalálja, ahol be kell jelentkeznie.. 

A generált jelszó éppen: generált. Az e-mailben történő elküldés szintén aggodalomra ad okot, amint azt az e-mail biztonsági útmutatóban olvashatja. Az a tény, hogy az e-maileket titkosítatlan kapcsolaton keresztül lehet elküldeni, ha a kézfogás meghiúsul, azt jelentheti, hogy a bejelentkezési adatai hozzáférhetők lehetnek, amivel kapcsolatban a LunarPages áttekintésünkben problémákat tapasztaltunk..

Röviden: meg kell változtatnia a jelszavát, lehetőleg az egyik legjobb jelszókezelőnk, például a Dashlane használatával (olvassa el a Dashlane ismertetőt). 

A pénztárral kapcsolatos problémákat azonban a központ gyorsan orvosolja. A HostGator ugyanazt a módosított cPanel-t használja, mint amit a Bluehost-rel láttam, és ez a legjobb webtárhelyünkre került a cPanel listával..

Hostgator-review-cpanel

Először a legrelevánsabb információ jelenik meg, és néhány niche-opciót a felület sötét sarkaiba illesztünk. Ez a vezérlőpanelt kiválóvá teszi azoknak az újszülötteknek, akik a tengerfenékkel látják el web hosting szolgáltatást, miközben lehetővé teszik az energiafelhasználók számára a szükséges lehetőségek elérését..

Hajrá apu

A GoDaddy használata nem lényegileg nehéz – a cPanelt használja, a webhely és az irányítópult modern, és rengeteg lehetőség van az energiafelhasználásra -, de nagyon sok folyamatban van. Mint domain-regisztrátor-fordult-web-host, a GoDaddy még nem költözött be teljes mértékben azért, hogy ügyfeleit a host oldalán fogadja el, így zavaró és nehézkes élményt nyújtva. 

Mint már említettem, a tervek felállítása sűrű, ezért nehéz megtalálni, amire szüksége van. A navigáció sem segít. A GoDaddy-nek több termékalapja van az egyes szolgáltatási sorok számára, mindegyik elérésük különféle módon lehetséges. Ezek a módszerek azonban nem konzisztensek, így egy adott tárhelytípusra való kattintással új terveket vagy új termékoldalt jeleníthet meg.. 

Olyan szolgáltatások repedése, amelyek nem működnek együtt, ami az általános élményt nehézkesnek teszi. Ez tükröződik a vezérlőpulton, amely nagy hangsúlyt fektet a regisztrált domainekre, nem pedig a tárhelyedre. Az olyan szokásos lehetőségek, amelyeket egy szolgáltatótól látunk, például a Site5, nincsenek jelen (olvassa el a Site5 áttekintést). 

GoDaddy-review-cpanel

Az egyetlen megtakarító kegyelem a cPanel, amelyhez hozzáférhet, ha a host csomagjának „kezelése” linkre kattint. Ez a cPanel mocskos standard verziója, amely jobb, mint semmi, de láttuk, hogy a WestHosthoz hasonló szolgáltatások az ismerős pillantást tovább veszik (olvassa el a WestHost áttekintésünket). A cPanel fejjel feljebb esik, de az eléréshez sokkal több baj lehet, mint amennyit érdemes.

Három kör gondolatok

A HostGatornak néhány hibája van a regisztráció során, de láttuk, hogy még a vállalkozás-központú webgazdagépeknél is, például a Pagely (olvassa el a Pagely áttekintést). A központja viszont páratlan. A GoDaddy-vel még több probléma merül fel a regisztráció során, és csak a cPanel szokásos verzióját biztosítja a gondjaihoz.

Kerek: Könnyű használat a HostGator számára

HostGator logó
GoDaddy logó

4

Sebesség és Uptime

Sebesség-tesztelésünk két benchmarkból áll: a Pingdom Speed ​​Testből és a terhelés hatásából. Elindítunk egy weboldalt a rendelkezésre álló legolcsóbb megosztott opcióval, telepítünk egy üres WordPress-példányt, és összegyűjtjük a számokat a referenciaértékeinkből. A kettő között nemcsak azt láthatjuk, hogy a webhely milyen gyorsan reagál az egyes felhasználókra, hanem azt is, hogyan kezeli a terhelést. 

Ebben a fordulóban összehasonlítjuk a HostGator és a GoDaddy által összegyűjtött eredmények áttekintése során, és megvitatjuk, hogy rendelkezésre áll-e az esetleges rendelkezésre állás garancia..

HostGator

A HostGator rosszul teljesített a Pingdom Speed ​​Test során. A 100-ból 83-at ítélték oda, ami eleinte megfelelőnek hangzik, de fontos emlékezni, hogy a tesztelt webhelyen nincs tartalom, tehát 90-es vagy annál magasabb pontszámokra számítunk. A normál webhellyel kapcsolatos problémák megoldhatók a webhely betöltési idejének javításával kapcsolatos útmutatónkkal. 

Hostgator-review-sebesség-teszt

Az adatok átvizsgálásakor észrevettük, hogy az idő nagy részét a DNS-felbontás és az SSL-kézfogás okozza. A „várakozás” mutató viszont nem sokat számolt be. Ez a szám megmutatja, hogy mennyi időbe telik a szerver az adatok küldésének megkezdéséig. Ez a szám a legközvetlenebb szám, amelyet a web hosting sebességről beszélve használhat..

A terhelés hatása jobb volt, de nem sokat. Öt perc alatt 50 virtuális felhasználót küldött a szerverre, és a HostGator jó változékonyságot mutatott a válaszidőben. Ez nem a GreenGeeks szintjén található (olvassa el a GreenGeeks áttekintésünket), de következetesebb szereplőket láttunk.

Hostgator terhelés-hatás

Ezt azonban megment a rendelkezésre állási garancia. A HostGator garantálja, hogy 99,9 százaléka lesz üzemideje, és szerencsére nem csak marketing. Ha a csomag 99,9 százalék alá csökken az üzemidő alatt, a HostGator teljes hónapot fog nyújtani Önnek ingyenes tárhelyért. Ugyanez vonatkozik minden szolgáltatásra, kivéve a dedikált szolgáltatásokat, amelyek külön megállapodást alkalmaznak, ahol arányos jóváírást kapnak. 

Hajrá apu

A GoDaddy sokkal jobban teljesített, mint a HostGator a Pingdom Speed ​​Testnél, de még mindig nem volt olyan gyors, mint a Hostinger vagy Pagely. A 100-ból 90-et szerzett, kevés időbe telt a kapcsolat a szerverrel és a DNS-kérelmek megoldása. A várakozási idő hosszabb volt, de ez tömörítéssel és gyorsítótárazással javítható. 

GoDaddy-review-sebesség-teszt

A terhelés hatása azonban nem volt nagy. A GoDaddy alig tudott lépést tartani a szerény terheléssel, ami nagyszámú HTTP hibát eredményez. Ezek a hibák azt sugallják, hogy túl sok webhely található a megosztott szerveren, és nincs elég erőforrás számukra. Amint az alábbi ábra mutatja, a legtöbb virtuális felhasználó válaszideje 0 milliszekundum volt, azaz a webhely nem töltötte be. 

Ötven felhasználó nem sok, és bár néhány hibára számítunk, mivel a teszt közeledik a felhasználói számhoz, a GoDaddy 15 előtt megtört. Ez azt jelenti, hogy egy maroknyi felhasználó számára az Ön webhelyén használhatatlanná teheti azt bárki más számára, aki csatlakozni akar.. 

GoDaddy-review-terhelés-hatás

Mint a HostGatoré, a GoDaddy működési garanciája 99,9 százalék, de sokkal pontosabb. Csak akkor kap 5% -os host-jóváírást, ha az ideje 99,9% alá csökken. Ráadásul a garancia nem terjed ki a karbantartásra, függetlenül attól, hogy az ütemezett-e vagy sem, az e-mailben bekövetkező kiesésekre vagy kimaradásokra vonatkozóan, amelyek bizonyos programozási környezetekkel kapcsolatosak. 

Ez csak néhány példa. A szolgáltatási feltételek szerint az állásidőt kizárólag a GoDaddy határozza meg, tehát mindig a levegőben van, hogy kap-e jóváírást. Van garancia a helyén, de nem javasolnánk, hogy támaszkodjon rá. Tekintettel arra, hogy hány feltételt helyeznek a garanciavállalásra, nem valószínű, hogy a GoDaddy valaha kifizeti.

Négy forduló gondolatok

Ez a kör nehéz. A GoDaddy a gyorsabb webtárhely a dobozból, de a HostGator betöltési ideje gyorsabb DNS-kiszolgálók használatával javítható. Ráadásul a HostGator képes volt lépést tartani a felhasználókkal a Load Impact teszt során, és a GoDaddy nem volt. Az időbeli garancia és minden egyéb között a HostGator negyedik győzelem.

Kerek: Sebesség és Uptime Point a HostGator számára

HostGator logó
GoDaddy logó

5

Biztonság és adatvédelem

Noha a HostGator már megnyerte az összehasonlítást, továbbra is megvizsgáljuk a biztonságot és a magánélet védelmét, mivel ez különösen gyenge pont a HostGator számára. A GoDaddy nem sokkal jobb, de az EIG adatvédelmi politikájában szereplő hirdetési partnerek aggasztó listáját ellenőrizni kell. 

HostGator

Az EIG, amely a HostGator tulajdonosa, az egyik legrosszabb adatvédelmi politikát látta. Minden információt összegyűjt, és felhasználhatja ezeket az információkat profitszerzés céljából olyan reklámpartnerekkel, mint a Facebook, a Google, a WP Beginner, a Verizon és a Bing. Ez a szabad domain adatvédelem hiányával együtt teszi a HostGator az egyik leginkább a magánéletre nézve legbarátabb webhelynek.

Ha személyes adatainak védelmével foglalkozik, vegye fel a kapcsolatot egy olyan szolgáltatóval, mint a DreamHost (olvassa el a DreamHost áttekintésünket). A HostGator biztonsági funkciói azonban bőségesek. Minden tervhez tartozik egy ingyenes SSL / TLS tanúsítvány, és tekintettel az EIG webhely-biztonsági partnereinek listájára, kiegészítő szolgáltatások megszerzése is egyszerű..

Ennek ellenére hiányzik a rosszindulatú programok ellenőrzése, a napi biztonsági másolatok és a webes alkalmazások tűzfala. Noha ezek a szolgáltatások vannak a pricier tervekben, a legolcsóbb megosztott tárhelyet használóknak külön díjat kell fizetniük. Ha nem engedheti meg magának, azt javasoljuk, hogy készítsen saját webhelyről biztonsági másolatot a legjobb online biztonsági mentési szolgáltatások segítségével. 

Ami a szerveroldali biztonsági funkciókat illeti, nehéz megmondani, mit kínál a HostGator. Mint az összes EIG internetes házigazda, amellyel szembesültünk, a biztonsági funkciókkal kapcsolatban, amelyekkel a biztonsági szolgáltatásokról beszéltünk, titkosak voltak. Spekulálhatnánk, hogy a HostGator ModSecurity-t és BitNinjat használ, de ez csak a spekuláció lenne. 

Hajrá apu

A GoDaddy nem sokkal jobb a biztonság vagy a magánélet szempontjából. Az Ön adatait továbbra is összegyűjtik és eladják a reklámpartnereknek, de nem tudjuk biztosan megmondani, kik ők. Sértőbb azonban az ingyenes domain adatvédelem hiánya, tekintettel arra, hogy a GoDaddy nevét a domain regisztrációkra építette. 

A domain adatvédelme, ha nem tud tudomást, helyettesíti azokat az információkat, amelyekkel regisztrálja a domainjét. Mivel a nyilvánosság nyilvánosan kereshető, elsődleges cél az adatgyűjtés, a spam és néha a követés. Láttuk, hogy néhány szolgáltatás, például a Midphase, ingyenesen magában foglalja azt, tehát nincs ok arra, hogy a GoDaddy ezt nem tudja megtenni (olvassa el a Midphase beszámolót). 

A biztonság a HostGator tükörképe. Minden felajánlott, de külön meg kell fizetnie, hogy megkapja. A szerveroldali biztonsági funkciók egyikét sem tudjuk megerősíteni, így bár gyanítunk, hogy olyan dolgok vannak, mint például az elosztott szolgáltatásmegtagadási támadásvédelem, nem tudjuk biztosan mondani. 

Öt kerek gondolat

A tudatlanság boldogság, és sajnos ez a legjobb, amit össze tudunk készíteni erre az utolsó fordulóra. Valamelyik szolgáltatás magánéletével vagy biztonságával nem foglalkozunk, de biztosan tudjuk, hogy a HostGator melyik partnereinek listája van. Noha a GoDaddy-nak lehet ugyanaz a listája, de nem mondhatjuk biztosan, ami elegendő ahhoz, hogy egy. 

Kerek: Biztonsági és adatvédelmi pont a GoDaddy számára

HostGator logó
GoDaddy logó

6

Záró ítélet

Négy fordulóban az öv alatt a HostGator kézileg veszi le a GoDaddy-t. Ennek ellenére sok forduló közel volt, ami megmagyarázza, hogy a GoDaddy és a HostGator miért ül egymás mellett a web hosting véleményeinkben. A versenytársak számára szörnyen hasonlóak. 

Győztes: HostGator

Noha a HostGator nyeri a kettőt, nem az a legnagyobb webgazda. Javasoljuk, hogy olvassa el a legjobb webtárhely-útmutatónkat, hogy megnézze azokat a szolgáltatókat, akik megtörölték a táblát a HostGatorhoz vagy a GoDaddy-hez képest.. 

Egyetért azzal, hogy a HostGator a jobb választás? Van még valami, ami tetszik a GoDaddy-nál? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map