HostGator vs Bluehost: Harc az EIG-stabilitáson belül, 2020-ban

A HostGator és a Bluehost webtárhely-szolgáltatók, amelyeknek sok közös vonása van. Egyik sem szerepelt a legjobb webtárhely listán, de mindkettő a Endurance International Group tulajdonában van, és hasonló előnyeikkel és hátrányaival jár. De enyhe különbség van közöttük, amelyek kedvezőbbé tehetik az egyiket a másikkal szemben. 


Ebben a HostGator vs Bluehost összehasonlításban át kell mennünk ezeket a különbségeket. Öt forduló során láthatjuk, hogy a két játékos egymás felé áll egymással, valamint a legjobb webtárhely a kisvállalkozások számára és a legjobb webtárhely a WordPress számára. 

Noha az összehasonlítás szempontjából ezeket az útmutatókat vonjuk le, az útmutató célja az, hogy a lehető legkisebbet hasonlítsuk össze. Ha érdekli, hogyan teljesítenek a szélesebb webtárhely-piacon, olvassa el a HostGator és a Bluehost áttekintést.

Harc felállítása: HostGator vs. Bluehost

Áttekintéseinkben az egyes szolgáltatókat nyolc kategóriánál ítéljük meg, ami hosszú és nem teljesen tisztességes összehasonlítást tesz lehetővé. Ezért ötvözzük a beszámolóink ​​egyes részeit fejeinkkel szemben. 

Ezek a fordulók jellemzők, árképzés, könnyű használat, gyorsaság és rendelkezésre állás, valamint biztonság és magánélet. Minden forduló egy pontot ér, és az a játékos nyeri, aki a végén több pontot szerez.

Minden forduló elején elmondjuk, hogy mit keresünk minden szolgáltatótól, majd áttekintjük, hogy a kettő megfelel-e a kritériumoknak. A végén átgondoljuk, hogy ketten összehasonlítják és kihirdetik az adott forduló győztesét. 

Bár pontrendszert használunk, azt javasoljuk, hogy olvassa el az egyes szakaszokat, mert gyakran vannak olyan árnyalatok, amelyeket nem lehet összefoglalni egy-egy pont odaítélésével. Egyes fordulókban egy szolgáltatás földcsuszamlás révén nyerhet, míg másokban kicsi olyan funkció jöhet létre, amely nem releváns az Ön számára.

1

Jellemzők

Mint minden összehasonlításban, nehéz megmondani, hogy mely tulajdonságok fontosabbak, mint mások. Emiatt nem vagyunk annyira koncentrálva a kör bizonyos jellemzőire, mint ahogyan azok eloszlása. Például a SiteGround és a HostGator mérkőzésén a SiteGround nem azért nyerte meg ezt a fordulót, mert több funkcióval rendelkezik, hanem azért, mert a tervek között szerepeltek. 

HostGator

A HostGator nem akadálytalan a szolgáltatások szempontjából, de nem biztosítja mindenkinek a hozzáférést. Az EIG egyik fő márkájaként bemutatja a CodeGuard, a Constant Contact és a SiteLock integrációját. Ezeknek az eszközöknek az alapvetõ változatai sem szerepelnek a tervek között. 

Hostgator-review-piacon

Eltérően a SiteGound-tól (olvassa el a SiteGround áttekintést), a HostGator a teljesítmény helyett funkciók alapján bontja szét a rétegeket. A három megosztott szint között valószínűtlen, hogy bármilyen teljesítménybeli különbséget tapasztal. Inkább frissít, hogy bizonyos funkciókat szerezzen, például a SEO szerszámokat az üzleti szinteken.

Ennek nincs sok értelme számunkra, különösen azért, mert a HostGator mindezeket az eszközöket a la carte kínálja a piacon. Kivételt képeznek a WordPress tervek, amelyek magukban foglalják a CodeGuard biztonsági mentéseket, a SiteLock rosszindulatú programok eltávolítását és az ingyenes szintű SSL / TLS tanúsítványt az egyes szinteken.

Szerencsére a HostGator nem minden rossz ebben a fordulóban. Nem csak egy, hanem két weboldal-készítőt foglal magában az előfizetéssel. Az első a Gator, amely egy védett webhely-készítő, amely jóllehet tisztességes, a Gator-áttekintésünkben nem sokat tett benyomást. Ennek ellenére a másik az egyik legjobb weboldal-készítő, amelyet áttekintettünk. 

Minden réteg hozzáféréssel rendelkezik a Weebly ingyenes verziójához az Ön domainjén. Ez a Weebly felállásban „kapcsolat” -nak nevezett terv általában havonta kb. 5 dollárt fizet. Mint látható a Weebly áttekintésünkből, ez azon kevés webhely-készítő, amely kiegyensúlyozza az erőt és a használhatóságot, lehetővé téve a teljes funkcionalitású weboldal egyszerű felépítését.

Bluehost

A Bluehost szinte minden tekintetben hasonló a HostGatorhoz. Ugyanaz a szolgáltatások listája érhető el, beleértve a SiteLock, a CodeGuard és még sok másat, amelyek mindegyike a magasabb szintű tárhelyhez van fenntartva. Ennek ellenére létezik egy egyedi megosztott terv, amely lehetővé teszi az összes ilyen szolgáltatás beszerzését, és nem túl drága. 

A Bluehost webhelyén megjelennek a „go pro” hirdetések, amelyek hasonlóak a HostMonsterhez (olvassa el a HostMonster áttekintésünket). A legfelső szintű megosztott terv az összes szokásos funkcióval, beleértve az ingyenes SSL / TLS tanúsítványt és a napi biztonsági másolatokat, valamint a CodeGuard Basic, 200 dolláros hirdetési jóváírást, ingyenes domain adatvédelmet, egy dedikált IP címet és két SpamExperts licencet tartalmaz.. 

Ami a weboldal készítőket illeti, a Bluehost magában foglalja a Weebly integrációját is. Ugyanez igaz a HostGatorra itt is. Az ingyenes verziót annyiban használhatja a domainjével, és ha úgy dönt, hogy több tárhelyre vagy kibővített e-kereskedelmi funkcióra van szüksége, frissíthet egy magasabb szintre. 

weebly szerkesztő

Kiemelkedik még a WordPress tervei. A Bluehost WordPress tervei drágábbak, de tele vannak funkciókkal. Ezek tartalmazzák a WordPress szakaszolást, a kezelt WordPress frissítéseket és a platformmal integrálható kiváló vezérlőpanelt. 

Kerek gondolatok

A HostGator és a Bluehost még a funkciók szempontjából is meglehetősen bátor. A HostGator tartalmaz egy második, közepes méretű webhely-készítőt, míg a Bluehost kiterjesztett WordPress funkciókat tartalmaz, de magasabb áron. Mi inkább a Hostinger teljes körű szolgáltatásait részesítjük előnyben (olvassa el a Hostinger áttekintésünket), de a kettő között a Bluehost él.

Kerek: Jellemzők pont a Bluehost számára

HostGator logó
Bluehost logó

2

Ár

A web hosting cégek hírhedtek a megtévesztő árazás miatt (olvassa el az Arvixe áttekintésünket az egyik legrosszabb bűncselekmény elkövetőjéről). Mint az EIG tulajdonában álló márkák, a Bluehost és a HostGator jól ismeri a művészetet, tehát ez a forduló arra összpontosít, hogy milyen nagylelkű lesz a visszatérítési időszaka, és a tényleges árat, amelyet fizetni kell, amikor meg kell fizetnie. 

HostGator

A HostGator az egyik legolcsóbb szolgáltató odakint. Noha a legolcsóbb megosztott terv nem olyan alacsony, mint a Hosting24 (olvassa el a Hosting24 áttekintést), az olcsóbb, mint az 1&1 IONOS (olvassa el az 1&1 IONOS-áttekintés). A 3 dollárnál kevesebb árcédulát csak akkor kell alkalmazni, ha három év hostolást vásárol. 

Ez az ár havi 11 dollárra ugrik, ha kevesebb mint egy évvel jár, a HostGator szilárdan a drága táborba kerül. A kezdeti időszak kedvezményes, amire számíthatunk, ám a megújítás utáni ugrást a többi webtárhely páratlanná teszi. Például az A2 tárhely ugyanazt az árat jelenti, amikor feliratkozik, de fele annyit jelent, ha van idő megújulni (olvassa el az A2 tárhely áttekintését). 

A közös terveken kívül az árak nem érzékenyek. A kezelt WordPress tervek olcsók, de hiányoznak a Kinsta tervei (olvassa el a Kinsta beszámolót). VPS opciók állnak rendelkezésre, de a belépési szintű terv az ár figyelembevételével sem befolyásolja. Az összes többi tárhelytípus ugyanazt a sorsot szenvedi, mint a megosztott. Például a 30 dolláros bevezető VPS terv 90 dollárra ugrik megújításkor. 

Ugyanakkor a HostGator nagylelkűbb, mint a legtöbb, amikor a pénz-visszatérítési garanciára vonatkozik. 45 napot kap, hogy meggondolja magát, időtartamtól függetlenül, amely 15 nappal hosszabb, mint a legtöbb webtárhely lehetővé teszi. Van néhány kivétel – olvassa el az InMotion Hosting áttekintés példáját -, de a HostGator jobb védőhálót biztosít, mint a legtöbb.

Bluehost

A Bluehost hasonlóan megtévesztő árazással rendelkezik, de még bosszantóbb, mint a HostGator. Mint az EIG testvére, a hirdetett ár három évre szól, és az ár növekszik, minél rövidebb időtartamú lesz. Ennek ellenére a Bluehost nem kínál egy, három vagy hat hónapos időtartamot megosztott terveihez, mint a HostGator. 

A Bluehost nem egyedül ebben a gyakorlatban – olvassa el a JustHost áttekintésünket egy másik példaért -, de több problémát okoz, mint amilyennek eleinte tűnt. Havi opciókat kínálnak a drágább tárhelytípusokon, de nem a megosztott tervek alapján, ami megbünteti azokat, akik a legtöbbet akarnak pénzt megtakarítani. 

De az árak inkább értelmesek, mint a HostGator. Például a WP Pro néven kezelt WordPress tervek drágábbak, mint a HostGatoré, de olyan funkciókkal is rendelkeznek, mint például a szakaszolás. Hasonlóképpen, a megosztott tervek drágábbak, de a magasabb szintek olyan alapvető funkciókat tartalmaznak, mint a domain adatvédelem és egy dedikált IP-cím. 

A visszatérítés megszerzéséhez a Bluehost 30 napot kínál Önnek. Bár ez általában nem jelent problémát, a Bluehost esetében ez a helyzet. Tekintettel arra, hogy több éves tárhelyet kell megvásárolnia a megosztott oldalon, a hosszabb visszatérítési időtartam logikus.

Kerek két gondolat

Ez a kör érdekes. A HostGator és a Bluehost szenved a megtévesztő árazási rendetlenségtől, amelyet minden EIG márkával láthattunk, de ezen kívül eltérő erősségek és gyengeségek vannak. A Bluehost árazása jobban megfelel annak, amit elvárnánk, de a visszatérítési időtartam nem olyan hosszú, és a HostGator havi hostolási lehetőségeket kínál, de az ár jóval meghaladja azt, amit elvártunk. 

Noha győztes kiválasztása nehéz, ezt a HostGatornak kell átadnunk. A problémák általában kevésbé súlyosak, és hosszabb ablakot kap a meggondolásához. Azt mondta, hogy ez mindkét irányba mehet.

Kerek: Árpont a HostGator számára

HostGator logó
Bluehost logó

3

Egyszerű használat

Remélhetőleg nem kell sok időt töltenie a webtárhely vezérlőpultján. A webhely felállítása után a kezelőpanel valóban csak ott áll, hogy megváltoztassa a terv részleteit, különösen, ha WordPress-t használ. Ez a forduló hangsúlyát a telepítésre helyezi. Megismerjük a HostGator és a Bluehost fizetési és beállítási folyamatait, hogy megnézze, melyik folyékonyabb. 

HostGator

A HostGator használatát nem lényegesen nehéz használni – olvassa el a FatCow áttekintést, hogy megismerje ennek egy példáját -, de vannak olyan állandó problémák, amelyek megnehezíthetik a pénztárt. A terv kiválasztása nehézkes, mivel a HostGatorban sűrű tárhelytípusok és szolgáltatások állnak rendelkezésre (olvassa el a GoDaddy áttekintésünket egy másik példa megtekintéséhez), amelyet még rosszabbá tesz a megtévesztő árképzés. 

Egyéb kérdések: a Gator weboldal készítőjének külön bejelentkezési területe és a kiegészítők előzetes kiválasztása a pénztárnál. Az egyik ilyen kérdés önmagában nem hátráltató, de ezek kombinációja megnehezíti a terv kiválasztását és vásárlását, mint amilyennek lennie kellene, különösen, ha még nem ismeri a webtárhely szolgáltatást.. 

Noha még nem vagyunk újak a web hostingban, problémák merültek fel. Miután megvásároltunk egy tervet, a HostGator e-mailben elküldte nekünk hitelesítő adatainkat, amely nem a legjobb megközelítés, ahogyan azt a LunarPages áttekintésből elolvashatja. Azt mondta, nem működtek. Megpróbáltunk bejelentkezni, még az eredeti e-mailhez is visszatérve, hogy ellenőrizzük a jelszó helyességét. Erőfeszítéseink ellenére kénytelenek voltunk újraindulni. 

Hostgator-review-cpanel

Kár is, mert a HostGator öröm, hogy ezen kívül is használja. A fiók-irányítópulton könnyű navigálni, a kritikus web hosting beállításokat előre helyezve. A cPanel még lenyűgözőbb, koherens színsémával és a műszerfalba illeszkedő külsővel. 

Lehet, hogy nem ugyanazok a kérdések vannak, mint mi, de tovább kell folytatnunk a tapasztalatainkat. Érdemes megvizsgálni a folyamatot, de nem szükséges, hogy csak a regisztrációval fejfájással foglalkozzon.

Bluehost

Furcsa módon hasonló bejelentkezési problémák voltak a Bluehost-szal. A tervek elrendezése nem olyan sűrű, hogy egyszerűvé teszi a szükséges keresést. A fizetés hasonlóan egyértelmű, ellentétben a többlépcsős rémálommal, amelyet a Namecheap átvezet (olvassa el a Namecheap áttekintésünket). Minden folyamatos, amíg eljön az ideje a jelszó beállításához. 

A Bluehost nem küldi el bejelentkezési adatait e-mailben, ami jó. Ehelyett kéri, hogy állítson be egy jelszót azonnal a fizetés megerősítése után. Tudatában a számítógépes bűnözés veszélyeivel, létrehoztunk egy egyedi jelszót az egyik legjobb jelszókezelőnknek, a LastPass-nak (olvassa el a LastPass-áttekintésünket). 

A jelszót azonban nem tisztelték meg. Úgy tűnik, hogy a Bluehost jelszavak létrehozásának képernyője nem képes kezelni egy bejegyzés lemásolását és beillesztését, mert a jelszó manuális beírása után csak akkor tudtunk bejelentkezni. Figyelembe véve a jelszókezelők alapját a böngészőkben, ez elfogadhatatlan. 

Bluehost-review-cpanel

Szerencsére a dolgok csak a számla irányítópultján történő leszállás után néznek ki. Úgy alakították ki, mint a HostGator, de erőteljesebben összpontosít a WordPress-re. Ugyanazok a lapok vannak jelen, valamint egy „Saját oldalak” fül a WordPress szimbólummal. Itt kezelheti a témákat, beépülő modulokat és még sok minden mást, anélkül, hogy bejelentkezne a WordPress háttérbe. 

A speciális beállítások a „kitalált” fül alatt találhatók, amelyből kitaláltad, amely a cPanel ismerős verzióját mutatja. A weboldal és a webhelykezelő oldal között nincs dagadt a vezérlőpulton. A Bluehostnak olyan karcsú irányítópultja van, mint a HostGator, de még tovább tolja a WordPress mély integrációjával. 

Három kör gondolatok

A Bluehostnak és a HostGatornak problémái vannak a pénztárral kapcsolatban, ám mindkettő pótolja ezt egy egyszerűsített vezérlőpanellel. Ennek ellenére a Bluehost kevesebb kérdést vetett fel nekünk a regisztráció során, és felajánlott egy kezelőpanelt, amely nagyobb rugalmasságot biztosít a WordPress felhasználók számára. Bár nem mindenki számára a legjobb megoldás, a Bluehost él van ebben a körben.

Kerek: Könnyű használat a Bluehost számára

HostGator logó
Bluehost logó

4

Gyorsaságok és Uptime

A sebesség-tesztelés egy weboldal elindítását jelenti a legolcsóbb megosztott terv felhasználásával és a WordPress üres példányának telepítését. Ezt követően a webhelyet két referenciaérték futtatja: Pingdom Speed ​​Test és Load Impact. Ebben a fordulóban összehasonlítjuk a HostGator és a Bluehost számára gyűjtött eredményeket. 

HostGator

A HostGator válaszideje túlságosan duzzadt. Pingdom Speed ​​Test eredményeink a 100-ból 83-ot adtak vissza, ami nem tűnik rossznak, de az. Fontos megjegyezni, hogy a tesztünk olyan webhelyet tartalmaz, amely nem tartalmaz tartalmat, tehát a tökéletes pontszám elérése nem jó. A HostGator számára túl sok pont van ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyja. 

Hostgator-review-sebesség-teszt

A grafikon azt mutatja, hogy sok blokkolt blokkolt kérés volt, vagyis ott van egy hálózati fej, ahol nem kell lennie. Kár, mivel alacsonynak tekintjük a HostGator „várakozási” mutatóját, amely a web-házigazdák számára kulcsfontosságú elem. Javíthatja a HostGator sebességét – olvassa el a webhely betöltési idejének javításáról szóló útmutatót, hogy megtudja, hogyan -, de túl lassú a dobozból. 

A Load Impact-nek is problémái voltak. Arra szolgáltunk, hogy öt perc alatt 50 virtuális felhasználót küldjünk a szerverre, megmérjük az egyes válaszidőket, és észrevegyük a felbukkanó hibákat. Szerencsére nem voltak hibák, de a HostGator megfelelő mértékű inkonzisztenciát mutatott. Bár nem olyan rossz, mint a GreenGeeks (olvassa el a GreenGeeks áttekintést), következetesebb válaszidőkre számítunk. 

Hostgator terhelés-hatás

Ennek ellenére az üzemidő garancia szilárd. A HostGator megígéri, hogy 99,9 százalékát használja a megosztott és viszonteladói tervekben. Ha a tárhely valaha is e határérték alá esik, akkor a HostGator kompenzálja Önnek egy hónapos ingyenes tárhelyet. 

Bluehost

A Bluehost sokkal lenyűgözőbb eredményeket hozott. A Pingdom Speed ​​Test webhelyünket 94-ből a 100-ból nyerte el. Bár a Pagely gyorsabb volt (olvassa el a Pagely áttekintésünket), a Bluehost az egyik leggazdagabb szolgáltatás, amelyet látunk, különös tekintettel az árra. Körülbelül ezen a környéken az A2 Hosting és a Host24 egyedül legyőzték. 

Bluehost-review-sebesség-teszt

A grafikon sokkal különféle történetet mond, mint a HostGatoré. Kevés volt a duzzadás, nem volt blokkolt kérések vagy hosszú csatlakozási idő. A „várakozási” mutató hosszabb volt, de mivel kevés volt ezen kívül, a webhely gyorsabban töltődött be. Ezt a számot gyorsítótárazással is javíthatjuk. 

Sajnos a Bluehost nem volt olyan lenyűgöző, amikor a terhelési tesztünkre került. Öt perc alatt még 50 felhasználót küldtünk, de a Bluehost nyomás alatt megtört. A teszt során több 0 milliszekundumos válaszidőt láttunk, ami arra utal, hogy a webhely nem töltődött be. A legtöbb esetben ez akkor fordul elő, ha túl sok felhasználó van a szerveren, és nincs elegendő erőforrás a megosztáshoz. 

Bluehost-review-terhelés-hatás

Még ennél is rosszabb, hogy a Bluehost nem rendelkezik rendelkezésre állási garanciával. Azt mondja, hogy „a megosztott webtárhely-környezet bonyolultsága és jellege miatt leállások fordulnak elő”, és ezt nem fogja kompenzálni. Őszintén szólva, a Bluehost egyedül állítja ezt az állítást. A megosztott tárhely összetett, de a Bluehost feladata a kezelése. Ez olyan, mint ha azt mondanád, hogy foglalkozzon gépeléssel, mert a szerkesztés túl nehéz. 

Négy forduló gondolatok

Ismét erősségeink és gyengeségeink vannak mindkét oldalon ebben a fordulóban. Ellentétben a SiteGround vs Bluehost mérkőzésen, amelyben egyértelmű győzelem volt, mindkét versenyző kényszerítő érvet nyújtott be. Noha a HostGator nagyvonalú működési irányelvet kínál, a duzzadt betöltési idejét nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ez elegendő ahhoz, hogy a Bluehost a kör irányába vezessen.

Kerek: Gyorsaságok és Uptime Point a Bluehost számára

HostGator logó
Bluehost logó

5

Biztonság és adatvédelem

Az utolsó fordulónk a biztonságra és a magánéletre összpontosít, amelyekkel az EIG márkák küzdenek. Világossá válik, hogy sem a Bluehost, sem a HostGator nem remek lehetőség a biztonsági tudatosság számára. Ha ez leír téged, akkor jobb, ha olyan szolgáltatóval él, mint a DreamHost (olvassa el a DreamHost áttekintésünket).

HostGator

Szerencsére a HostGator számos alapvető webhely-biztonsági funkciót biztosít, amelyeket keresünk, és ezt ingyen teszi. Tartalmaznak egy SSL / TLS tanúsítványt és a tervekből származó, napi automatikus biztonsági mentéseket. Tekintettel az EIG márkák listájára, sajnálatosnak tartjuk, hogy nem szerepel a többi termék. 

Például a SiteLock, amely egy rosszindulatú programok ellenőrző és eltávolító eszköze, még nem szerepel, még lecsupaszított formában sem. Az alapszkennelési csomag, amelyet ingyen kell tartalmazni, havonta 3 USD. A teljes csomag, amely egy webalkalmazás tűzfalat és a rosszindulatú programok eltávolítását biztosítja, havonta 40 dollárt fog fizetni. 

Az adatvédelem is vicc, mint az összes EIG márka esetében. A Midphase-től és a WestHostól eltérően a HostGator nem foglalja magában a domain adatvédelmét a tervével (olvassa el a Midphase-áttekintést és a WestHost-áttekintést). Ráadásul drágább, mint a legtöbb internetes házigazda. Noha a domain adatvédelmet általában havonta 8–10 dollár értékben kaphatja meg, a HostGator havonta 15 dollárt számít fel. 

Nem is beszélve az adatvédelmi politikáról, amelyet az összes EIG márka megoszt. Ez lehetővé teszi a HostGator feletti holdingtársaság számára a személyes azonosításra alkalmas információk megosztását egy aggasztó partnerlistával, beleértve a Google Ads, a WPBeginner, a Yahoo, a Bing és a Verizon szolgáltatásokat. Bár néhány partnernek van értelme, például a Google Maps, a legtöbb nem. 

Bluehost

A Bluehost a HostGator biztonsági másolata, amikor a biztonsági szolgáltatásokról szól. Napi biztonsági másolatot és ingyenes SSL / TLS tanúsítványt kap a tervhez, de más biztonsági funkciók, például a SiteLock, nincsenek benne. Ráadásul nem tudtuk tisztázni, hogy mely szerveroldali biztonsági szolgáltatások vannak érvényben. 

Mindig kérünk az internetes házigazdáktól olyan szolgáltatásokról, mint például a ModSecurtiy és a BitNinja, mert nem tudjuk tudni, hogy ezeket a biztonsági szolgáltatásokat a szerver végén használják-e. A válaszokhoz támogatási képviselőt csatoltunk, de egyiket sem találtunk. Ehelyett a képviselő átirányított minket Cloudflare és SiteLock vásárlására. 

Az adatvédelem szintén rossz, de a Bluehost több lépést tesz, mint a HostGator. A két legfontosabb megosztott terv és a WP Pro tervei ingyenesen magában foglalják a domain adatvédelmet, bár magas költségekkel, és van egy adatvédelmi központ, amely megkönnyíti a meggyőződést arról, hogy mi gyűjtött és hogyan használható. 

Nagyra értékeljük a tisztázás lépését, de ez nem csökkenti a gyűjtemény gyengülését. A Bluehost megkísérel fellebbezni az adatvédelmi tudatossággal saját adatvédelmi központjával, ám ugyanolyan rosszindulatú taktikában bűnös, mint más EIG internetes házigazdák.. 

Öt kerek gondolat

Mint már említettük, sem a Bluehost, sem a HostGator nem nagyszerű a biztonság és a magánélet szempontjából. Ennek ellenére nyilvánvaló, hogy a Bluehost több lépést tett, mint a HostGator. Között, hogy a domain adatvédelmet ingyen belefoglalja néhány olyan tervbe, amelyben megpróbálja tisztázni az adatvédelmi irányelvet, a Bluehost nyeri a döntést ebben a végső fordulóban. 

Kerek: Biztonsági és adatvédelmi pont a Bluehost számára

HostGator logó
Bluehost logó

6

Végső gondolatok

A Bluehost négy pontot szerzett, így lett az összehasonlítás nyertese. Bár talán közelinek tűnt, az nem volt. A Bluehost a legjobb EIG-internetes házigazda, annak ellenére, hogy hasonló problémákat szenved a márkákkal, amelyekkel megosztja a jelvényt. 

Nyertes: Bluehost

A HostGatornak megvannak az erősségei, különösen az általa kínált tárhelytípusok sűrűségében, ám szinte minden fiókban elmarad a Bluehosthoz képest. Ennek ellenére egyik sem kínálja a teljes csomagot. Ha erre számít, akkor feltétlenül olvassa el a többi web hosting véleményünket. 

Egyetért azzal, hogy a Bluehost a jobb választás? Tetszik még a HostGator? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map