A2 tárhely vs. webhely: melyik a 2020-as alom válogatása?

A SiteGround és az A2 Hosting két szolgáltatás, amelyek a legjobb webtárhely-útmutatónkban szerepelnek. Mivel a web hosting iparág két független titánja – amelyek mindegyike megfelelő áron és hosszú szolgáltatások listájával rendelkezik – nehéz rossz döntést hozni, amikor a kettő között döntenek. Mint azonban a SiteGround és az InMotion összehasonlításban láttuk, továbbra is vannak különbségek, még akkor is, ha a két szolgáltatás kiváló. 


Ebben az A2 tárhely és a SiteGround párosításban meg fogjuk vizsgálni ezeket a különbségeket. Noha a legtöbb szempontban azonos szempontból megegyeznek, olyan dolgok, mint például az A2 Hosting kibővített terveinek felállítása vagy a SiteGround affinitása a WordPress-hez, változhatnak neked. 

Javasoljuk azonban, hogy ezen útmutató mellett olvassa el az egyedi A2 tárhely-áttekintést és a SiteGround áttekintést is. Mint láttuk a SiteGround és a Dreamhost mérkőzésünkben, az egymással ellentétes szolgáltatások alkalmanként felfedhetnek olyan különbségeket, amelyek nem azonnal láthatók, amikor összehasonlítjuk őket a többi piaccal.. 

Harc felállítása: A2 tárhely vs. webhely

Összehasonlításaink az egyes szolgáltatások áttekintésekor tapasztalt tapasztalatainkat követik. Emiatt szisztematikusan megtalálhatjuk, hogy az egyik szolgáltatás mennyire kiemelkedik vagy leesik. 

A szolgáltatásokat általában nyolc szakaszban tekintjük át, ami nem méltányos az összehasonlításhoz, mivel ezeknek a kritériumoknak nem felel meg egyenlő súly. Ezért egyesítettünk egyes szakaszokat, így csak öt maradt: funkciók, árképzés, egyszerű használat, sebesség és biztonság. Minden kör megér egy pontot, és az a szolgáltató, aki a legtöbb ponttal rendelkezik a végén, a mi nyerő lesz.

A forduló azzal indul, hogy meghatározzuk az egyes szolgáltatásokra vonatkozó elvárásokat. Az első fordulóban például beépített gyorsítótárazást és napi biztonsági másolatot keresünk, míg a harmadik fordulóban zárt fizetési folyamatot keresünk. Ezután arról beszélünk, hogy az egyes szolgáltatások mennyire feleltek meg elvárásainknak, majd átgondoljuk, hogyan hasonlítják egymást. A végén kihirdetjük a győztest és odaítélünk egy pontot. 

Fontos nyilatkozatként – amelyet minden összehasonlításunkba beletetünk – azt javasoljuk, hogy olvassa el az egyes szakaszokat, és ne olvassa le azt, hogy melyik szolgáltatás nyert. Ez különösen fontos egy ilyen szoros párbeszéd során, mivel győztesnek nyilvánítunk annak alapján, hogy mi véleményünk szerint releváns a legtöbb ember számára. Mint azonban a bevezetőben említésre került, nehéz rossz döntést hozni a kettő között.

1

Jellemzők

A web hosting a funkciókról szól. Ahelyett, hogy ezt a fordulót szegmentálnánk, hogy egyszerűen csak az iPage hirdetési jóváírásáról (olvassa el az iPage áttekintést) vagy a GreenGeeks környezetbarát megközelítéséről (olvassa el a GreenGeeks áttekintésünket) beszéljünk, három olyan területet találtunk, ahol a szolgáltatások fontosak. 

Egy jó internetes házigazda olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyek segítenek webhelyének felépítésében, optimalizálásában és biztonságában. Bármi, ami e három kategóriába tartozik, alapvető fontosságú, és minden, ami kívül esik, csak cseresznye a tetején. Ha egy internetes házigazda e három területet lefedi, akkor elégedettek vagyunk.  

A2 tárhely

Az A2 tárhelynek annyi funkciója van, hogy ez elsöprő lehet. Ennek ellenére az alapvető fontosságú elemek még mindig jelen vannak. Ez magában foglalja az adat-helyreállítási programot, a webhely felépítését, a többféle biztonsági funkciót és a korlátlan félvezető tárolást – ami – amint az a legjobb külső merevlemez-útmutatóban olvasható – óriási különbséget jelent. 

Ezen felül hozzáférhet egy weboldal-készítőhöz, amely az egyoldalas kialakításra korlátozza Önt. A feltűnő módon hasonló korlátozást kínál az ingyenes tervek számára (olvassa el a Feltűnően áttekintést). Ezenkívül csak 100 MB tárhelyre korlátozódhat. Ha webhely-készítőt szeretne használni, akkor a legjobb, ha a legjobb weboldal-készítővel, a Wix-szel találkozik (olvassa el a Wix-áttekintésünket).

wix szerkesztő

Bár az A2 Hosting legjellemzőbb szolgáltatása a jellemzőihez illeszkedik, a legegyedibb kínálata a „turbo” szerverek. Azt állítja, hogy akár 20-szor gyorsabb, kiszolgálónként kevesebb felhasználóval és felhasználónként több erőforrással. Noha a 20-szoros teljesítménynövekedés kissé messzire utalhat, a turbószerverek nem jelentik az orrát. 

Egy Apache alternatív szerver szoftvert használnak, az úgynevezett LiteSpeed ​​néven ismertté, amelyet a Hostinger és a Hosting24 segítségével nagyszerűen alkalmaztunk (olvassa el a Hostinger és a Host24 ismertetőt). A LiteSpeed ​​kiszolgálóknak kevesebb hálózati fejlécük van, mint a szokásos Apache szervereknek, azaz a felhasználók minél többet hozhatnak ki a rendelkezésre álló erőforrásokból. Ezenkívül az A2 Hosting hozzáférést biztosít a LiteSpeed ​​gyorsítótárhoz, amely drasztikusan csökkenti a betöltési időket.

SiteGround

A SiteGround ugyanolyan sok funkcióval rendelkezik, mint az A2 Hosting, kivéve a LiteSpeed ​​szerverek használatának lehetőségét. A tervek során napi biztonsági másolatokat, ingyenes SSL / TLS tanúsítványt, egyszerű Cloudflare-integrációt és még sok minden mást kínál. A legszembetűnőbb azonban a SiteGround weboldal készítője. 

Az A2 tárhelytől eltérően a SiteGround nem kínál saját építőjét. Inkább hozzáférhet a Weebly-hez, az egyik legjobb weboldal-készítőhöz, amelyet felülvizsgáltunk. A Weebly mérföld felett van a gazdagép által kifejlesztett weboldal-készítőktől, beleértve az A2 által kínált lehetőségeket és a GoDaddy GoCentral szolgáltatást (olvassa el a GoDaddy GoCentral áttekintést). 

Ahogy a Weebly áttekintésünkből elolvashatod, értelmetlen megközelítést alkalmaz egy olyan webhely felépítéséhez, amely számos funkcióval bír..

weebly blogbeállítások

A SiteGround egyediségét a WordPress tervei egészítik ki. Noha szoktunk látni olyan funkciókat, mint például az átmenetet, a drágább kezelt WordPress-házigazdákban (olvassa el a példa a Kinsta-áttekintésünket), a SiteGround ugyanolyan összeget számít fel WordPress-csomagjaiban, mint a normál megosztott terveknél..  

Ezenkívül hozzáférhet a SuperCacher-hez is, amely ugyanazt a funkciót látja el, mint az A2 Hosting LiteSpeed ​​gyorsítótára, de a normál Apache szervereknél. Amint azt a negyedik fordulóban látjuk, ez a szolgáltatásokat nagyon hasonlóan végzi a sebesség szempontjából, de a SiteGround sokkal alacsonyabb áron képes erre.. 

Kerek gondolatok

Az A2 Hosting több funkcióval rendelkezik, mint a SiteGround – mindegyik hasznos. Ezek a szolgáltatások azonban nem szinte annyira fontosak, mint a SiteGround weboldal készítője. Mindkettő kiváló ebben a fordulóban, de pénzünkért a SiteGround nyeri a győztest.

Kerek: Jellemzői pont a SiteGround számára

A2 tárhely logó
SiteGround logó

2

Ár

Az árazás általában a web hosting szolgáltatások kérdése (példa az Arvixe áttekintésünkben). Szerencsére itt nem túl sok probléma. Ennek ellenére ebben a fordulóban az A2 tárhely és a SiteGround áráról fogunk beszélni, valamint arról, hogy mennyire világosan közlik ezt az árat a fizetési folyamat során..

A2 tárhely

Míg az A2 tárhely nem olyan világos, mint a DreamHost vagy az 1&1 IONOS az árképzésről (olvassa el a DreamHost áttekintést és az 1&1 IONOS-áttekintés), ez közel van. Minden termékoldalon megjelennek a rendelkezésre álló tárolási szintek, valamint az ár is, ha a leghosszabb időtartamra vásárolja meg. 

Az alább egy táblázat, amely nemcsak azt az árat mutatja, amelyet fizetsz az egyes időtartamokért, hanem azt az árat is, amelyet fizetni fog a megújításkor. A legtöbb webtárhely többéves árengedményei és többszintű felépítése zavaró lehet (olvassa el az MDDHosting áttekintésünket a kivételről), de az A2 Hosting megkönnyíti az áttekinthetőséget, ami valójában. 

Az arány sem rossz, főleg a kezdeti engedménynél. Ennek ellenére egyértelmű, hogy az A2 Hosting díjat számít fel LiteSpeed ​​szervereiért. A Hostingerhez és a Host24-hez képest, amelyek nem csak egy szabványos megosztott tervet számolnak fel az LiteSpeed ​​szerverek számára, az arány túl magas (olvassa el a Hostinger és a Hosting24 áttekintést).

Az A2 Hosting kiegyenlíti ezt a hátrányt, kiváló visszatérítési politikával. Ha nem tetszik a szolgáltatás, bármikor visszatérítheti pénzét. Az első 30 nap során a teljes kifizetést visszatéríti. Ezt követően arányos visszatérítést kaphat a vásárolt időtartam és a hátralévő idő alapján.

SiteGround

A SiteGround, akárcsak az A2 Hosting, tisztában van áraival. A legtöbb, amit látunk, mondjuk a Bluehost jelen van, azaz többéves terveket kínál, és kedvezményt kap a kezdeti időszakra (olvassa el a Bluehost áttekintésünket). A Bluehost-nal ellentétben azonban havi tervet is kínál, és az ár nem változik a vásárolt időtartam alapján. 

Hónap, vagy egy és három év között vásárolhat ugyanazon bevezetési és megújítási arány mellett. Az egyetlen különbség a havi tervekben alkalmazott 14,95 dolláros beállítási díj. Annak ellenére, hogy bosszantó, minden nap 15 dollárt számítunk fel a telepítési díjra, amikor több éven át kénytelenek vásárolni.

Az ár is lenyűgöző. Noha a SiteGround nem olyan olcsó, mint a Namecheap (olvassa el a Namecheap áttekintésünket), összhangban áll a többi piaccal. Ezenkívül a WordPress tervek megegyeznek a szokásos megosztott csomagokkal, ugyanakkor olyan funkciókkal érkeznek, mint a színpad és a SuperCacher. 

A tartományban azonban az ár elveszíti csillogását. A VPS és a dedikált tervek meglehetősen drágák, valószínűleg kompenzálva az olcsó megosztott lehetőségeket. A pénz-visszafizetési garancia sem nagy. A SiteGround csak 30 napot kínál megosztott terveken, 15 napot felhőn, és semmit sem szentelt. Ha nagyobb biztonsági hálót szeretne, feltétlenül olvassa el az InMotion Hosting áttekintést. 

Kerek két gondolat

Ez a forduló érdekes, mivel nincs egyértelmű győztes. Az A2 tárhely drágább, mint a SiteGround, ugyanakkor egyértelmű árképzési struktúrát kínál, nagyvonalúbb pénz-visszatérítési garanciával. A SiteGround ezzel szemben olcsóbb – de csak a dolgok megosztott végén -, és rosszabb pénz-visszatérítési garanciával jár, hogy elinduljon. 

A nyertes attól függ, hogy milyen típusú tárhelyre van szüksége, és mit hajlandó fizetni. Tekintettel arra, hogy mennyire olcsók a megosztott tervek a SiteGround-rel, meg fogjuk adni a győzelmet. 

Kerek: A SiteGround árpontja

A2 tárhely logó
SiteGround logó

3

Egyszerű használat

Sok minden megy a webtárhelybe, a terv kiválasztásától a bejelentkezésig és a webhely felállításáig. A folyamat zökkenőmentesítése kissé művészet – valami, amit a Dreamhost és a A Kis Narancs szakszerűen mutatta be (olvassa el az A kis narancs című beszámolót). Ebben a szakaszban azt fogjuk értékelni, hogy az A2 tárhely és a SiteGround milyen gyorsan végigvezeti Önt a folyamaton.

A2 tárhely

Ha egyetlen szóval leírná az A2 Hosting webhelyét, akkor az „sűrű” lenne. Van egy hatalmas tervcsalád, mindegyiknek altípusai vannak, amelyek minden sarkon átnyúló információkat tartalmaznak a tervekről. A GoDaddy-vel ellentétben az A2 Hosting mindent emészthetővé tesz (olvassa el a GoDaddy áttekintésünket). 

A fizetés hasonlóan bonyolult, de a HostGator-nal ellentétben az A2 Hostingnak nincs előre kiválasztott kiegészítője (olvassa el a HostGator áttekintését). Mindent meghagyhat, ahogy van, kivéve az „automatikus telepítés alkalmazás” és a „szerver hely” fület. Az előbbi lehetővé teszi a WordPress automatikus telepítését, míg az utóbbi lehetővé teszi a kiszolgáló kiválasztását, amelyen a webhely fog üzemelni.. 

Ezután leszáll az ügyfél területén. Az A2 tárcsázás könnyebben megérthetővé teszi az ügyfélterület nagy mennyiségű információját. Gyorsan megnézheti szolgáltatásait, számláit, támogatási jegyeit és egyebeket, mindezt egy egyszerűsített felületen keresztül. Van egy lap, amely közvetlenül a cPanel-hez vezet, amelyet szeretnénk látni.

a2-hosting-review-cpanel

A cPanel jó, bár nem azokból a dolgokból készül, amelyek érdemesek a legjobb web hosting számára a cPanel útmutatóval. Ez elsősorban a készletépítés, amely nem rossz, de nem olyan lenyűgöző, mint a JustHost cPanelje (olvassa el a JustHost áttekintésünket). Ugyanakkor az A2 Hosting lehetővé teszi, hogy mindent megtehessen a cPanel alkalmazásban, amit megtehet az ügyfél területén, ami kényelmes. 

SiteGround

A SiteGround sokkal kevesebb tervet készít, mint az A2 Hosting, amely megkönnyíti a navigációt az oldalon. Mindegyik tárhelytípuson belül minimális szintek vannak, valamint a szintek rövid összehasonlítása. Ahelyett, hogy összehasonlításhoz technikai szempontokat használna, a SiteGround egyszerűen felsorolja a tárhely különbségeit és a webhely látogatói hozzávetőleges számát..

Ha megérti vagy érdekli a műszaki különbségeket, a SiteGround részletes összehasonlító táblázatot tartalmaz, így elkényeztetheti az agy bal oldalát. Az ellenőrzés hasonlóképpen egyszerű: a SiteGround egyszerűen csak arra kéri, hogy adja meg számlázási adatait, és állítsa be a bejelentkezési hitelesítő adatait. 

A dolgok ezt követően megfordulnak. A SiteGround nem törött, de elavult. Az ügyfélterületet a képernyő közepére csiszolják, általános archaikus esztétikát teremtve. Noha a fő navigáció jól működik, bizonyos funkciók megtalálása az ügyfélterületen sokkal több gondot jelent, mint amennyit érdemes. A cPanel eléréséhez például meg kell találnia egy olyan linket, amely több más lehetőségbe van eltemetve.

Siteground-review-cpanel

A cPanel éppúgy keltezett. Noha a modern megvalósítások ikon-alapú elrendezését használja, ezek az ikonok és az őket körülvevő szöveg úgy néz ki, mintha az előző évtizedből származnának. Ez nem teszi a felhasználást nehezen, de természetesen kevésbé vonzóvá teszi. 

Három kör gondolatok

A SiteGround ugyanolyan használható, mint bármely más gazdagép, de – ahogy más összehasonlításokban és az áttekintésünkben elmondtuk – a facelift messze megmutatja a vezérlőpanel izgalmasabbá tételét. Míg az A2 tárcsázása kevésbé ésszerű, amikor a terv megválasztása megtörténik, a folyamat nem túl fájdalmas – és a kiváló vezérlőpanellel megéri a terv megkeresése. Ez elég ahhoz, hogy az A2 Hosting bekerüljön a fórumba ebben a fordulóban.

Kerek: Könnyű használat A2 tárhelynél

A2 tárhely logó
SiteGround logó

4

Sebesség és Uptime

A negyedik fordulót a legegyszerűbben ki lehet értékelni, mert pusztán az általunk összegyűjtött számok alapján történik. A sebesség-tesztelési folyamatunk egy előfizetés megvásárlása a legalacsonyabb szintű megosztott tárhelyen, a WordPress telepítése az alapértelmezett sablonnal és tartalom nélkül, és két referenciaponton keresztül történő futtatás: Pingdom Speed ​​Test és Load Impact. 

Ebben a fordulóban összehasonlítjuk az A2 tárhely és a SiteGround szolgáltatással összegyűjtött eredményeket, valamint összehasonlítjuk azok rendelkezésre állási garanciáit.. 

A2 tárhely

Az A2 tárhely az egyik leggyorsabb szolgáltatás, amelyet teszteltünk, a Pagely kivételével, amely a megfelelő áron teszi webhelyét az egyik leggyorsabbá az interneten (olvassa el a Pagely áttekintést). A Pingdom az A2 Hostingnak a 100-ból 96-ot adott, ami kivételes. Összességében a webhely betöltése kevesebb mint 300 milliszekundumot igényelt, ebből 82-et a DNS-feloldásra szántak. 

a2-hosting-review-sebesség-teszt

Mint látható a fenti táblázatból, nagyon kevés időt töltöttek a „várakozás” mutatóra (sárga színben megjelölve), amely megmutatja az A2 Hosting „turbo” funkciójának működését. Az LiteSpeed ​​szerverek csökkentett általános költségei és az ahhoz kapcsolódó gyorsítótár között az A2 tárcsázás lehetővé teszi a webhely betöltését a lehető leggyorsabban. 

A Pingdom azonban egyetlen pontot tesztel. Hogy megnézhessük, hogyan működik a webhely terhelés alatt, a Load Impact felé fordultunk, amely öt percen belül 50 virtuális felhasználót küldött a kiszolgálóra. Az A2 Hosting az egyik legjobban teljesítő személy, aki ezen a tesztnél volt. Minden felhasználó 10 milliszekundumon belül betöltődött, így gyors és következetes válaszidőt biztosítva. 

a2-hosting-review-terhelés-hatás

Ugyanakkor az A2 Hosting elmulasztja a rendelkezésre állás garanciáját. 99,9 százalékos garanciájuk szerint a webhely minden egyes órájáig a teljes hónap üzemideje 99,9 százalék alatt van, a havi díj öt százalékának megfelelő jóváírást kap. Ez a hitel azonban csak egy hónapos díjat érhet el.

SiteGround

A SiteGround és az A2 Hosting is teljesített a Pingdom tesztünkben, annak ellenére, hogy közel három másodpercbe telt a webhely feltöltése – ennél több egy perc alatt. Ennek ellenére a Pingdom a 100-ból 96-at értékelte a helyszínen, valószínűleg a SuperCacher miatt. Ez az egyik oka annak, hogy a SiteGround készítette a legjobb webtárhelyet a WordPress útmutatóhoz.

Siteground-review-sebesség-teszt

A betöltési idő hosszú volt, de ennek nagy részét a DNS felbontására fordították, amely nem a SiteGround hibája. Emiatt webhelyünk továbbra is kitűnő pontszámot kapott. Láthatja, hogy a várakozási idő 200 milliszekundum körül volt, ami három-négyszer kevesebb, mint amit az olcsó megosztott tárhelyen elvárnánk.. 

A terhelési tesztünk ugyanaz volt: öt felhasználó öt perc alatt 50 felhasználót vett igénybe. A SiteGround jól teljesített, bár nem olyan jól, mint az A2 Hosting. Volt egy nagy tüske az elején, és a teszt során több következetlenség volt tapasztalható. Más hostokkal összehasonlítva azonban a SiteGround Load Impact teljesítménye kiváló. 

Siteground-review-loadimpact

A SiteGround minőségi rendelkezésre állási garanciája kiküszöböli az esetleges ellentmondásokat. Az A2 Hostinghoz hasonlóan a SiteGround garantálja az üzemidő 99,9 százalékát, ám a kompenzáció nagylelkűbb. Ingyenes hostolási hónapot kap, ha a webhely üzemideje 99,9 százalék alatt csökken. Ezenkívül minden 99 százalék alatti teljes százalékpont után további hónapot kap. 

Négy forduló gondolatok

E forduló elején azt mondtuk, hogy ez a legegyszerűbb kiértékelni, de sajnos ebben az esetben nincs ez a helyzet. Az A2 tárhely és a SiteGround a sebesség szempontjából egyaránt megfelelnek. Emiatt bevezetünk néhány további tényezőt a győztes kijelentésére. 

A SiteGround hasonló teljesítményt nyújt, mint az A2 Hosting, de kevesebb pénzért teszi meg. Ezenkívül nagyvonalúbb rendelkezésre állási garanciával rendelkezik, amely elegendő ahhoz, hogy nyerjen ebben a fordulóban.

Kerek: Sebesség és Uptime Point a SiteGround számára

A2 tárhely logó
SiteGround logó

5

Biztonság és adatvédelem

Végül összehasonlítjuk az A2 tárhelyet és a SiteGround-et a biztonság és a magánélet vonatkozásában. Noha a magánélet általában nem kérdése a webtárhely-értékeléseinknek, ez nagyon fontos, mivel a monolitok – mint például az Endurance International Group – tárolása a profit céljából történik. Ebben a szakaszban azt vizsgáljuk meg, hogy az A2 tárhely és a SiteGround mennyire védi az Ön webhelyét és adatait. 

A2 tárhely

Az A2 Hosting az Állandó biztonsági kezdeményezés révén védi webhelyét. Az A2 Hosting minden tárhelyi tervben tartalmaz egy weboldal biztonsági szolgáltatáscsomagját, amelynek célja a jelenlegi és a jövőbeli veszélyekkel szembeni védelem. A KernelCare kezdi, amely minden nap leállások nélkül frissíti a kernelt. 

Ezen felül hozzáférhet a HackScan-hez is, amely beolvassa és megvédi webhelyét a rosszindulatú programok ellen. A HackScan azonban csak a webhelyén jelentkező fenyegetésről értesíti Önt. Ha rosszindulatú programokkal fertőzött, az A2 Hosting átfogó útmutatást nyújt annak megtalálására és eltávolítására a webhelyről. 

Ami az adatvédelmet illeti, az A2 Hosting meglehetősen homályos. Az adatvédelmi politika rövid és kedves, mondván, hogy az A2 Hosting megoszthatja személyes adatait a bűnüldöző szervekkel és a partnerszolgáltatásokkal. Noha a megfogalmazás azt sugallja, hogy nem adja el személyes adatait a reklámpartnereknek, nem szerepel kifejezetten. 

Az A2 tárhely sem foglalja magában a domain adatvédelmét. Évente kevesebb, mint 10 dollárért az A2 Hosting nem számít fel olyan mértékben, mint például a HostGator a domain adatvédelemért, ám örülne, ha ingyen látta. Ha ez az, amit utánajár, feltétlenül olvassa el a Midphase és a WestHost áttekintést. 

SiteGround

A SiteGround sokkal közvetlenebb a magánélettel kapcsolatban. Mint az A2 Hosting, ők megoszthatják az Ön személyes adatait a bűnüldöző szervekkel és harmadik fél gyártóival, de nem a profit érdekében. Ez az információmegosztás valószínűleg további szolgáltatásokat is nyújt, például a Google Maps használatát az Ön webhelyén. 

Az adatvédelmi politika egyértelművé teszi, hogy a SiteGround „semmilyen módon nem ad el, bérbe, nem oszt meg és nem hoz nyilvánosságra más módon személyesen azonosítható információkat kereskedelmi célokra”. Meglehetősen ritka olyan webhelyet találni, amely egyértelműen kijelenti, hogy nem fogja eladni az Ön adatait. Szerencsére a SiteGround egyike azoknak a házigazdáknak. 

Ami a biztonságot illeti, a SiteGround nem olyan lenyűgöző, mint az A2 Hosting, de még mindig nagyon jó. A megosztott szervereknél a fiókok külön könyvtárakban vannak elkülönítve, vagyis ha egy webhely megfertőződött, a többi nem lesz szakaszos. Ezenkívül fiókját egy webalkalmazás tűzfala, a napi mentések, az AI-vezérelt anti-bot rendszer és a DDoS védelem védi.. 

Milyen hiányzik a SitGround az A2 Hostinghoz képest rosszindulatú szoftverek szkennelő eszközéhez. A SiteGround kínál az SG Site Scanner szolgáltatást, de ez évi 20 dollárt fog fizetni. Ennek ellenére, a HackScan-del ellentétben, az SG Site Scanner naponta ellenőrzi az Ön domainjét a feketelisták ellen.

Öt kerek gondolat

A dolgok meglehetősen egyenlőek ebben a végső fordulóban. Az A2 Hostingnak valamivel jobb biztonsági csomagja van egy malware szkennelő eszköz beépítésével, de az SG Site Scanner elég olcsó. Számunkra a legnagyobb különbség az, hogy egyértelmű a SiteGround az Ön személyes adataival kapcsolatban. Nem tudjuk, hogy az A2 Hosting adatot árusít-e vagy sem, és noha az adatvédelmi politika azt sugallja, hogy nem az, soha nem mondják kifejezetten.

Kerek: Biztonsági és adatvédelmi pont a SiteGround számára

A2 tárhely logó
SiteGround logó

6

Végső gondolatok

A SiteGround négy győzelemmel jött ki, ezzel az összehasonlítás bajnokává vált. A szolgáltatások, az árak, a sebesség és a biztonság szempontjából a SiteGround az egyik legjobb webtárhely. A legjobb ügyfélszolgálat is van benne, amit nem érintünk.

Győztes: SiteGround

A SiteGround aligha nyerte meg azt a négy fordulót, amelyre állította. Az A2 hosting ugyanolyan lenyűgöző, és megalapozott érvet adhat rá az elveszített fordulók bármelyikében. Ha ellenőrzi a webtárhely-archívumot, látni fogja, hogy éppen olyan gyakran szerepel, mint a SiteGround, és jó okból.

Egyetért azzal, hogy a SiteGround a jogszerű nyertes? Van-e olyan forduló, amelyet inkább az A2 Hostingnak adna? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Mint mindig, köszönöm az olvasást. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map