A vállalkozásának tíz legjobb ingyenes tárolási megoldása 2020-ban

Beszéltünk a biztonsági mentés előnyeiről a kisvállalkozások számára, de a felhőalapú tárolás ugyanolyan sok lehetőséget kínál a vállalkozók számára. Ennek ellenére a legjobb vállalati fájlszinkronizáló és megosztás-szolgáltatók legtöbbje izmos árcédulákkal rendelkezik, ezért összeállítottuk a vállalkozások számára a legjobb ingyenes felhőalapú tárolás ezen listáját. Végül is az adatok tárolása másodlagos probléma, ha megszakad.


A legmegfelelőbb tárolási lehetőségek listáját 10-ig egészítettük ki, de mielőtt odajutunk, megvizsgáljuk, hogy mi teszi a legjobb ingyenes felhőalapú tárolást az üzleti vállalkozások számára, és azokat a kritériumokat, amelyek alapján kiválasztottuk.

Ha gyors válaszra van szüksége, a Box a legjobb választás. Az ingyenes tárolás mellett erőteljes biztonságot, felhasználói kezelési funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználói szerepkör testreszabását, harmadik féltől származó integrációkat, asztali klienst és mobilalkalmazást, sima és egyszerű felhasználói élményt és intuitív elrendezést.

A legjobb ingyenes felhőalapú tárolás az üzleti vállalkozások számára 2020-ban

Mi teszi a legjobb ingyenes felhőalapú tárolást vállalkozások számára?

Mielőtt elkezdenénk, tudnod kell, hogy biztonsági másolatot szeretne, és nem tárolást, ezért olvassa el a felhőalapú tárolás és az online biztonsági mentés közötti különbség magyarázatát. Ez az első lépés az Ön igényeinek leginkább megfelelő ingyenes felhőalapú tárolás megszerzéséhez.

A 10 legfontosabb ingyenes felhőalapú tárolási lehetőség kiválasztása érdekében számos kritikus tényezőt vettünk figyelembe, amelyeket az üzleti tulajdonosok egy felhőalapú tároló szolgáltatótól kívánnak. Ide tartoznak a tárolás, a biztonság, a könnyű használat, a szinkronizálás, a méretezhetőség, az integráció más alkalmazásokkal, a biztonsági mentés és a megosztás.

Az itt felsorolt ​​összes szolgáltatás ingyenes tervvel rendelkezik, és kisvállalkozások számára is megfelelő. Üzleti tárolókönyvtárunkban olyan szolgáltatásokat talál, amelyek a kisvállalkozások számára is működnek, de nincsenek ingyenes terveik. Ez azt jelenti, hogy nagyobb társaságok számára is alkalmasak.

1. A legjobb ingyenes felhőalapú tárolás vállalkozások számára: Box

A Box egy felhőalapú tárolási megoldás, amely számos Fortune 500 vállalatot számít ügyfeleknek, az üzleti tervnek köszönhetően, amelyet az együttműködés szem előtt tartásával terveztek. Valójában a Box a harmadik helyen áll a Dropbox és a Google Drive után a legjobb felhőalapú tárolási szolgáltatásainkban az együttműködés érdekében.

Ingyenesen megszerezheti a 10 GB-os egyedi fióktervet, és bárhonnan biztonságosan hozzáférhet tartalmaihoz, de legfeljebb 250 MB fájlok feltöltésére korlátozódhat..

Ennek megfelelően a Box segít növelni a termelékenységet azáltal, hogy megkönnyíti a Microsoft Office dokumentumok szerkesztését és feltöltését a fiókjába. Integrációt kínál a könyvtárban található Google Docs, DocuSign és más harmadik fél alkalmazásokkal is.

Az együttműködés fokozása érdekében a Box lehetővé teszi a kapcsolatok megosztását az engedéllyel rendelkező felhasználókkal e-mailben küldött meghívás küldésével vagy egy link létrehozásával, és elküldésével számukra, mindaddig, amíg felhatalmazást kap arra, hogy megosszák a szervezeten kívül. Ezenkívül jelszavakat és lejárati dátumokat állíthat be a hivatkozásokhoz, ami a megfelelő tartalomszabályozást eredményezi.

Biztos lehet abban, hogy a fájlok biztonságban maradnak, mivel a Box 256 bites AES titkosítja a kiszolgálókon és a TLS protokollt az átvitel során..

Noha nem rendelkezik natív titkosítással, a Box a titkosítási kulcsot ugyanabba a titkosítási szintbe csomagolja. A Boxcryptor segítségével titkosítási kulcsot is hozzáadhat a magánélet fokozása érdekében. Olvassa el a Box áttekintését, hogy többet megtudjon a biztonságáról és egyéb funkcióiról.

A Boxnak van egy natív jegyzetek alkalmazás, a Box Notes, nevezetesen, amely az egyik legjobb jegyzetkészítő alkalmazásunk (olvassa el a Box Notes áttekintést). Ez lehetővé teszi a fájlok mellett jegyzetek hozzáadását. A web kliens intuitív elrendezéssel rendelkezik, és testreszabhatja azt a logó és a munkaterület URL-jének hozzáadásával. Használhatja az asztali klienst is, vagy útközben is elérheti fájljait a mobilalkalmazás segítségével.

Az ingyenes terv hátránya, hogy nem tudja megvédeni a megosztott fájlokat jelszóval, a szinkronizálás nem fut olyan gyorsan, mert hiányzik a blokk szintű szinkronizálás, és egyes funkciók elérhetetlenek.

2. pCloud

Ez a svájci székhelyű cég akár 10 GB-os ingyenes felhőalapú tárolást kínál, de a teljes összeg megszerzéséhez barátokat kell felvennie és a szolgáltatást a közösségi médiában ki kell terjesztenie..

Ennek ellenére az ingyenes pCloud-fiók nem tartalmazza a megosztott hivatkozások jelszavait vagy lejárati idejét, amiről bővebben a pCloud áttekintésünkben tárgyalunk. Ezenkívül még nincsenek tudása nélküli titkosításai, még a prémium tervei sem, tehát külön kell fizetnie a pCloud Crypto eszközért. Az ingyenes felhasználók viszont visszatérítést kapnak, mert regisztrálhatják a Crypto-t anélkül, hogy fizetős előfizetésre iratkoznának fel.

pCloud webes felület fájlok

pCloud szinkronizáló mappa

pCloud File File Link megosztása

pCloud letöltési linkek

pCloud Drive Client

Előző

Következő

Az ingyenes terv jó élményt nyújt olyan fantasztikus funkciókkal kapcsolatban, amelyeket még nem látottunk más ingyenes felhőalapú tárolási tervekben, például egy beépített videolejátszót, nagyfelbontású streaming-et és egy zenelejátszót, amelynek segítségével lejátszási listákat készíthet a. tárolt mp3 fájlok.

A pCloud egy intelligens szolgáltatás, amelynek tisztességes része ingyenes tárhelyet és sima online felületet kínál. Ráadásul a jól megtervezett mobil- és asztali alkalmazások kiegészítik a weboldalt a folyamatos integráció érdekében.

A fájlméretekre nincs korlátozás, és megosztási lehetőségeket kap, ezért nagy fájlokat küldhet, vagy megoszthat más felhasználókkal, még akkor is, ha nem a pCloudot használják. Ügyes, intuitív felületével, biztonságos szerverhelyeivel és tisztességes streaming lehetőségeivel érdemes megnézni.

3. Sync.com

A Sync.com átveszi a koronát véleményeinkben a legjobb felhőalapú tárolásért a megosztáshoz és a legjobb nulla ismeretű felhőalapú szolgáltatásokhoz.

Noha a Sync.com ingyenes csomagja csak 5 GB-ot biztosít, ez kiemelkedik, mivel nincs korlátozása. A pCloudhoz hasonlóan további tárhelyet is hozzáadhat a Sync.com hivatkozási programon keresztül, regisztrációnként 1 GB-os sebességgel, amely 10 GB-os kapacitással rendelkezik. E-mailben is elküldheti a társaságnak, hogy eltávolítsa a kupakot, amint rá is üt. Tudjon meg többet erről a Sync.com áttekintésünkben.

Sync.com Web-Control Panel-csúszka-1

Sync.com-Share-fájl-Link-Slider-2

Sync.com-Sync-Folder-Slider-3

Sync.com-Speed-fojtószelep-Slider-4

Sync.com-Two-Faktor-Authentication-csúszka-5

Előző

Következő

A Microsoft OneDrive-hez képest a Sync.com nem vágja be annyi fizetős szolgáltatást az ingyenes csomagjából. De a legfontosabb szolgáltatás a nulla tudás nélküli titkosítás, amelyet ingyen kapsz. Ez kiterjed a fájlmegosztásokra is, amelyeket jelszóval védhet, függetlenül attól, hogy fizető előfizető-e. Ha azonban hozzá szeretne adni a letöltési korlátozásokat vagy a lejárat dátumát, akkor frissítenie kell.

Könnyű belátni, hogy a Sync.com és a pCloud miért hasonlítanak egymáshoz, és miért nehéz neked egymást választani. A Sync.com vs. pCloud cikkünk segít.

4. Microsoft OneDrive

A Microsoft OneDrive számos hasonló funkciót kínál más szolgáltatók számára, de teljes mértékben integrálva van a Windowsba és a Microsoft Office csomagba. A fájlokat nem csak a OneDrive segítségével tárolhatja, hanem megoszthatja, szinkronizálhatja, biztonsági másolatot készíthet és biztonságos is.

Ingyenes csomagja kínos, 5 GB-os tárhelyet kínál, amely nem áll közel a Box 10 GB-os vagy a Google Drive 15 GB-os méretéhez, ám nagylelkűbb, mint a 2 GB, amelyet a Dropbox segítségével kapsz..

OneDrive webes felület fájlok

OneDrive Sync mappa csúszka

OneDrive App Launcher

OneDrive Link-fájlmegosztás létrehozása

OneDrive Word Online

Előző

Következő

Noha nem kapja meg a Microsoft Office 365-et az ingyenes csomaggal, akkor a OneDrive fejlett szinkronizálási technológiáját fogja használni, így a fájljait bárhol és bármikor megkaphatja. Ezenkívül egy iparágban vezető mobilalkalmazást kínál az offline fájlhozzáféréshez, így szerkesztheti és kommentálhatja útközben, valamint prémium webes élményt kínálhat az Office alkalmazásokban gazdag szerkesztéssel és előnézetekkel.

A OneDrive ingyenes csomagjának nagy hátránya a Box-hoz képest, ha nem kap speciális biztonsági funkciókat, például jelszóval védett linkeket, ransomware észlelést és helyreállítást, valamint a megosztási linkeket. Ezek a prémium tervekre korlátozódnak, csakúgy, mint a termelékenységi eszközök, például a megnövelt fájlmegosztási korlátok, a többoldalas szkennelés és a mappákhoz való offline hozzáférés mobil eszközökről.

5. Google Drive

A Google Drive a felhőalapú tárolás egyik nehézsúlya, részben azért, mert kapcsolódik a G Suite alkalmazásokhoz. Ingyenes tárolási juttatása 15 GB, és minden Google-felhasználó már részesül a Google Drive-val való integráció előnyeiből, beleértve a mellékletek mentését a Gmailből.

Ennek ellenére bárki regisztrálhat az ingyenes csomagra, függetlenül attól, hogy van-e Gmail címe, egy Google-fiók létrehozásával. A 15 GB-os hely elfoglalása az, hogy megosztják más Google-szolgáltatásokkal, például a Google Fotókkal és a Gmaillel, tehát attól függően, hogy mennyit kell tárolnia, gyorsan megszokni tudja.

A Google Drive webes felülete

Google Drive Sync mappa

Google Drive Google Docs

Google Drive Link létrehozása

A Google Drive hálózati beállításai

Előző

Következő

Ezenkívül mobilalkalmazásokkal rendelkezik Android és iOS felhasználók számára, és a „mentés és szinkronizálás” asztali alkalmazás lehetővé teszi a fájlok szinkronizálását a számítógépről a felhőre. A OneDrive-hez hasonlóan online irodai eszközöket is kínál szövegszerkesztéshez, prezentációkhoz és táblázatokhoz, így a fájlok megosztása a többi felhasználóval könnyedén megtörténhet..

A Google Drive és a OneDrive közötti különbség az, hogy az előbbi semmit sem távolít el a fizető felhasználók által nyújtott ingyenes élményből, míg az utóbbi korlátozza a felhasználók hozzáférését a prémium szolgáltatásokhoz, például a termelékenységi eszközökhöz és a fejlett biztonsághoz. Ez azt jelenti, hogy használhatja a Google Dokumentumokat, és ingyen hozzáférhet harmadik fél integrációinak könyvtárához.

Nemrég fedezték fel, hogy a Google algoritmusokkal vizsgálja meg a Google Drive-on fájljait spam, vírusok és „nem megfelelő” tartalmak ellen, amelyeket a Google Drive áttekintésünkben tárgyalunk. A vállalkozások számára ez a biztonság és a magánélet szempontjából nem feltétlenül a legjobb, ezért ha ez a prioritás, fontolja meg a Sync.com webhelyet, amely nulla tudással rendelkezik titkosítással, de kevesebb tárolókapacitással rendelkezik.

6. Dropbox

A Dropbox az egyik legnépszerűbb felhőalapú tárolási szolgáltatás. A OneDrive-hez hasonlóan az Office 365-ös integrációt is kínál, de szerény 2 GB-os ingyenes tárolási támogatást kap, amely az egyik legkevésbé nagyvonalú ingyenes felhőalapú tárolási terv. Ugyanakkor felvehet egy újabb 125 MB-ot, ha megosztja, miért szereti a Dropboxot és az 500 MB-ot, mert valaki utal a szolgáltatásra.

Webes felületét egyszerűen lehet használni és korszerűsíteni, de valójában a sajátjába válik, amikor elmélyül a remek funkciókkal, mint például a Dropbox Paper, amely egy csoport munkaterületként működik, „fájlkérések”, amelyek lehetővé teszik, hogy egy másik felhasználót kérjen feltöltésre. egy fájlt a fiókjába, és a fájl verzióját.

Dropbox online fájlok Slide1

Dropbox szinkronizálási mappa csúszka

Dropbox File Request Slide4

Dropbox szelektív szinkronizálási dia5

Előző

Következő

A Dropbox számos olyan platformot is támogat, beleértve az Androidot, iOS-t, a Windows-ot, a MacOS-ot, a Linuxot és még az Amazon Kindle-t is, amely széles körű vonzerejét biztosítja, csakúgy, mint a harmadik féltől származó integrációk támogatása..

A webes verzióval szerkesztheti a fájlokat letöltés nélkül. Biztonsági másolatot készíthet és szinkronizálhatja fájljait is azáltal, hogy elmenti őket a Dropbox mappába az asztali alkalmazásból, feltölti őket a mobil eszközről, vagy használja a készülék kameráját a dokumentumok Dropboxba szkenneléséhez..

Ha véletlenül töröl egy fájlt a Dropboxból, akkor a „fájl helyreállítása” segítségével állíthatja vissza, de csak akkor, ha a dokumentumot az elmúlt 30 nap során törölték. A verzióelőzmények funkcióval visszaállíthat egy fájlt az elmúlt 30 napban a Dropboxba mentett bármely verzióra.

A fájlok megosztása a Dropbox segítségével is egyszerű, mert a megosztott hivatkozásokat a Google Drive-hoz hasonlóan hozhatja létre, függetlenül attól, hogy a címzettek rendelkeznek-e Dropbox-fiókkal. A fájlok előnézetével bárki, aki meglátogatja a megosztott linkeket, megtekintheti a fájlokat és megjegyzéseket fűzhet hozzájuk, és a néző adatai lehetővé teszik, hogy megnézze, hogy ki jelenleg megtekinti a megosztott fájlokat..

A fájlok védelme alatt állnak a Dropbox szerverei és alkalmazásai között, valamint nyugalmi állapotban. Ezenkívül kétfaktoros hitelesítést és egy fiókbiztonsági oldalt is használhat az aktív webes munkamenetek, a kapcsolódó eszközök és a harmadik féltől származó alkalmazások figyelésére a fiókjához hozzáféréssel.

7. MEGA

A MEGA egyszer megadta minden olyan felhasználónak, aki feliratkozott egy fiókra, 50 GB-os felhőalapú tárolásra az életre, hivatkozási program nélkül. A társaság azonban felosztotta az 50 GB-ot két részre, tehát továbbra is kap 50 GB-ot, amikor feliratkozik, de a 35 GB-os lejárat 30 nap után jár le, így 15 GB-ot hagy megtartani.

De ezzel nem ért véget, mert az egyszerű feladatok elvégzésével visszatérhet az 50 GB-ra. A MEGAsync kliens letöltése a számítógépéhez 20 GB-ot eredményez, és a MEGA alkalmazás telepítése az okostelefonra 15 GB-os hálózatokat tartalmaz, hogy visszatérjen az eredeti 50 GB-hoz. Van azonban fogás. Ezek a jutalmak 180 nap alatt járnak le, és a feladatokat nem tudja megismételni.

mega-web-interfész

Ugyanakkor, akárcsak a Sync.com esetében, meghívhat egy ismerősét, és lenyűgöző 10 GB-ot kereshet, ha a barát telepíti a MEGAsync asztali klienst vagy a mobilalkalmazást, és korlátlan számú barátot is meghívhat. Sajnos az a 10 GB-os szintén lejár, de csak 365 nap után.

A MEGA teljesítményprogramja megfosztja Öntől a nyugalmat biztosító felhőszolgáltatásoknak, mivel bár sok fájlt feltölthet a MEGA-ba, elveszítheti azokat, ha nem tartja be az ajánlásait. Bizonyos pontokban kényszerülhet arra, hogy regisztráljon egy profi fiókra. Ha igen, a MEGA-t nem érdemes megfizetni, mivel sokkal jobb ajánlatok vannak a felhőalapú tárolásban.

Olvassa el a MEGA áttekintését, hogy mélyebben áttekinthesse a szolgáltatásunkkal kapcsolatos egyéb kérdéseket.

8. Koofr

A legtöbb ember ismeri a felhőalapú tárolás főneveit, például a Dropboxot, a Google Drive-ot és a OneDrive-t, de a szlovéniai székhelyű Koofr is erős versenyző a tárolási szolgáltatások területén. A biztonságos szolgáltatásról ismert, amely kis fájlok tárolására és megosztására szolgál. Ez is gyors, de elmarad a harmadik féltől származó alkalmazások kínálatától.

A Koofr csak 2 GB-t kínál ingyenes tervével, amely elég ahhoz, hogy teszteljék a szolgáltatást. Korlátlan fájlméretet és korlátlan megosztást kínál, de ez nem jó az együttműködéshez, ezért erősebb lehetőségek megtalálása érdekében keresse fel az együttműködés legjobb felhőalapú tárolóját..

koofr-desktop-app-üdvözlő

Gyors, a felhasználói élmény jó, és kapcsolódik más felhőalapú tárolási szolgáltatásokhoz, például a Dropboxhoz, a OneDrive-hez, a Google Drive-hoz és az Amazon Drive-hoz, így egyetlen felületen hozzáférhet a tartalomhoz. Nem integrálódik a G Suite vagy a Microsoft Office alkalmazásaiba, tehát ha fájlokat szeretne szerkeszteni, akkor ezt Koofr-en kívül is meg kell tennie..

A pCloudhoz hasonlóan a .mp3 fájlokat a Koofr-ban is lejátszhatja, de nem hozhat létre lejátszási listákat és nem adhat hozzá zeneszámokat a sorhoz. Ezenkívül hiányzik egy jegyzetelő alkalmazás, a fényképek szerkesztésének képessége (bár meg lehet nézni a fényképeket és a dokumentumokat), és a számítógépnek online kell lennie, hogy hozzáférhessen a fájlokhoz a helyi mappákból egy másik eszközhöz..

Rendelkezésre áll egy olyan szinkronizálási mappa, mint a Dropbox, így minden, amit felhőbe tesz, letöltésre kerül a szinkronizálási mappába, és fordítva. Ha egy fájlt vagy mappát a szinkronizálási mappába másol, azt a felhőbe is szinkronizálja. Az ingyenes terv nem kínál szelektív szinkronizálást az egyes fájlok vagy mappák szinkronizálásának kikapcsolására, ám ehelyett engedélyezheti a Koofr hálózati meghajtót..

A Koofr asztali alkalmazást kínál Windows, macOS és Linux rendszerekhez, valamint mobilalkalmazást Android és iOS számára.

Ez lehetővé teszi a fájlok megosztását az alkalmazások felhasználói között, de a nem tagok csak akkor kapnak meghívást a csatlakozásra, ha hozzáadja őket. A linkek nem vannak jelszóval védettek, amikor megosztják azokat a közösségi média webhelyein, de beállíthatják az egy, egy napos vagy egy hetes lejárati időt. A nem fizetõ felhasználók ugyanazokat a szolgáltatásokat élvezik, mint a fizetõk.

Lehet, hogy a Koofr nem kínál blokk szintű szinkronizálást, harmadik féltől származó együttműködési eszközöket vagy erős támogatási infrastruktúrát, de ez mégis egy tisztességes szolgáltatás szűk biztonsággal, amely megvédi a fájlokat a TLS / SSL protokolllal, és biztonságos GDPR-kompatibilis adatközpontokba helyezi őket. a magánélet védelme érdekében.

9. SecureSafe

A SecureSafe egy zürichi alapú felhőalapú tárolási szolgáltatás, amelynek célja a kis fájlok és jelszavak biztonságos tárolása egyidejűleg digitális tárolók létrehozásával, amint arról a SecureSafe áttekintésünkben olvashat.

Ingyenes csomagja 100 MB tárhelyet és 50 jelszó számára biztonságos jelszót biztosít, tehát nem kínál sok helyet. Ugyancsak nem kínál együttműködési vagy megosztási lehetőségeket, tehát nem versenyképes a mainstream felhőalapú tárolási szolgáltatásokkal, amikor a standard szolgáltatásokról van szó..

biztosítsa biztonságos-desktop-beállítások

Ugyanakkor jó a tartalomvezérlő a fájlmegosztáshoz, de hiányzik a mappák megosztása, és nem szinkronizálódik automatikusan, tehát manuálisan kell szinkronizálnia, vagy várnia kell az intervallum kezdetét. Nem kínál blokk szintű szinkronizálást, de a feltöltések nem késnek, tehát a szinkronizálási sebesség nem lassú.

A SecureSafe fő előnye a biztonsága. Az erős titkosítás, a privát, a végpontok közötti titkosítás, a két tényezős hitelesítés és a megbízható adatközpontok szerepelnek ebben a listában, annak ellenére, hogy kevés a tárhely.

A szolgáltatás nem tárolja a jelszavait, tehát nulla ismerete nélkül áll, és többrétegű kriptográfiai architektúrával rendelkezik, amely nyitva van és amelyet harmadik felek teszteltek. Még egy olyan jelszókezelővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a .csv fájlba tartozó jelszavak importálását vagy manuális hozzáadását, de ez nem felel meg a legjobb jelszókezelőknek.

Szöveget, .pdfs-et és videofájlokat elérhet és megtekinthet, de nem az Office-dokumentumokat, és videókat vagy dokumentumokat tölthet fel az Android vagy iOS mobilalkalmazással. Az asztali kliens Windows 7 vagy újabb rendszeren és Mac rendszeren működik, de sajnos nem Linux rendszeren. Ha felhőalapú tárolásra van szüksége a Linux számára, remek alternatívákat kerekítettünk a legjobb felhőalapú tárolási lehetőségünkben a Linux számára.

10. Woelkli

A Woelkli ingyenes 1 GB-os tárolási tervet kínál, amely fele annak, amit a Dropbox kínál, de elegendő ahhoz, hogy megérezze a szolgáltatást, és megnézze, hogy megfelel-e az Ön igényeinek.

A Woelkli kiváló felhőalapú tárolási szolgáltatás, amely könnyen kezelhető, biztonságos és gyors. A Nextcloud alapján, amely elősegíti a saját felhőalapú tároló felépítését és karbantartását, a Woelkli erős biztonsági lehetőségeivel rendelkezik, például nulla ismeretlen titkosítással, valamint olyan integrációkkal és natív alkalmazásokkal, amelyek nagyszerűvé teszik az együttműködést.

woelkli-web-kliens

A Woelkli web kliens és mobilalkalmazása vonzó és intuitív, de asztali kliense munkát végezhet. Ennek megfelelően gyorsan szinkronizálódik, és lehetővé teszi a fájlok megosztását más felhasználókkal az interneten, asztali számítógépeken vagy mobil klienseken. A webes ügyféllel meghívhat más felhasználókat, és engedélyeket és lehetőségeket állíthat be, még akkor is, ha hivatkozást generál. Erről bővebben a Woelkli-cikkben olvashat.

Másolhat egy linket, és elküldheti e-mailben, vagy közvetlenül megoszthatja az asztali klienstől, és hasonló lehetőségeket is használhat, mint a webes kliensben, de a közvetlen megosztáshoz a Nextcloud-ban kapcsolatoknak kell lennie. A mobilalkalmazás lehetővé teszi egy link létrehozását, valamint a felhasználók vagy csoportok másolását, beillesztését vagy meghívását. Ezenkívül bármilyen kompatibilis alkalmazással megosztási linket küldhet okostelefonjáról.

A Woelkli nem integrálódik a Google irodai csomagjába vagy az Office Online-ba, de működik a OnlyOffice Online Szerkesztővel és a Collabora Online Office programmal, amelyek a kívánt formátumtól függően előfordulhatnak. A hátránya, hogy fizetnie kell ahhoz, hogy integrálják őket a szolgáltatásba.

Audio fájlokat sem képes lejátszani, de videókat játszhat le, és sok multimédiás fájlt tárolhat vele.

A fájl verziószáma elérhető, így visszatekerheti a fájlokat a korábbi verziókra, ha azok sérültek, vagy hibát követett el.

A legtöbb ingyenes felhőalapú tárolási szolgáltatással ellentétben a Woelkli rendelkezik egy integrált jegyzetek alkalmazásával, amely elérhető a webes ügyfélen, de alapvető. A Woelkli emellett egy kapcsolattartó alkalmazást is kínál az alkalmazások mentéséhez, valamint egy feladatalkalmazást feladatok létrehozásához, szerkesztéséhez és szinkronizálásához, emlékeztetők beállításához vagy megjegyzések hozzáadásához, valamint a felhasználók közötti megosztáshoz ugyanazon a több felhasználói fiókban..

Végső gondolatok

Könnyű megtalálni az ingyenes felhőalapú tárolást, de nehéz megtalálni a jó szolgáltatást. Sokan korlátozásokkal járnak, tehát választása az Ön igényeitől függ.

Szeretjük a Boxot a kiemelkedő helyen, köszönhetően erős biztonságának, felhasználói kezelési funkcióinak, harmadik fél általi integrációnak az együttműködéshez és a megosztási lehetőségekhez. Ugyanakkor: ha a magánélet mellett a pénzmegtakarítást is értékeli, akkor valószínűleg kipróbálná a Sync.com webhelyet, amely ingyenes, nulla tudás nélküli titkosítást biztosít Önnek..

A jó hír az, hogy ingyenesen kipróbálhatja ezeket a felhőalapú tárolási szolgáltatásokat, és saját maga dönthet el. Mondja el nekünk, hogy melyik szolgáltatással foglalkozik, és az alábbi megjegyzésekben mondja el nekünk tapasztalatait a használatával. Köszönöm, hogy elolvasta.

Box üzleti logó

Box áttekintés

Kezdődik 580 $ -tól havonta
Ingyenes terv elérhető Minden terv

Látogassa meg a Box-ot

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map