A legjobb weboldalkészítők: Jól épít, gyorsan épít

A weboldal készítői megváltoztatták, hogy az emberek ma hogyan állítanak fel webhelyeket. Még olyan könnyen használható CMS-ek is, mint a WordPress, küzdenek a piac legjobb weboldal-készítői használhatóságának és hatalmának lépéseinek követése érdekében. Miközben kissé korlátozott a lehetőségei, mégis létrehozhat egy gyönyörű és funkcionális weboldalt.

Ez az útmutató során elveszítjük a hely legjobb választásait. Ezek a weboldal-építők az idő próbáján álltak, és a weboldal-tervezési trendek változásakor alkalmazkodtak a piachoz. Néhány mutatót adunk neked arról, hogyan válasszuk ki az Ön számára, és hogy a próba után is frissítsen.

Az itt leírtak kivételével mindenki ingyenes tervet kínál a szolgáltatás kipróbálására, tehát érdemes feliratkozni és megnézni, melyik az Ön számára. A frissítés előtt olvassa végig az útmutató végéig, mivel mérlegeljük ennek előnyeit és hátrányait.

A 2020 legjobb webhely-készítői

Mi az a weboldalkészítő??

A webhely-készítő név most már magától értetődő, és nem akarunk túlságosan magyarázkodni. Egyszerűen fogalmazva: ez egy eszköz egy weboldal létrehozásához. A weboldal-készítő és a WordPress, például a platform közötti különbség megértése azonban nem olyan egyszerű, mivel a vonalak gyakran elmosódnak.

legjobb website-építő-gif-4

A WordPress egy CMS, vagy tartalomkezelő rendszer, amelyet a web hosting használatával használnak egy webhely létrehozására. Itt nem mélyülünk el a webtárhely specifikációival, tehát információért olvassa el a legjobb webtárhely-útmutatónkat. Most annyit kell tudnia, hogy a web hosting nagyobb fokú ellenőrzést biztosít webhelye felett.

Ez az ellenőrzés azonban költséges. A tárhely, a CMS és a szükséges fájlok beállítása adózás, különösen akkor, ha a saját webhelyét tervezi üzemeltetni. Itt jönnek be weboldal-készítők, kitöltve a rést a könnyű használaton, és lehetővé téve a leg technológiailag legkevésbé felszerelt felhasználók számára az internetet.

A webtárhelyet, a CMS-t és a szerkesztőt egy csomagban kapja, általában alacsony áron, a rendszerindításhoz. Kombinálja ezt a sablonokkal, amelyek a hónapra egyre jobbak lesznek (egy példa a TemplateMonster webhelyen), és a weboldal-készítők vonzónak tűnnek a használhatóság szempontjából. Ha a gyorsaságra és a könnyű használatra összpontosít, akkor a weboldal készítője az Ön számára.

Szüksége lehet azonban nagyobb rugalmasságra. Ehhez a WordPress remek lehetőség, ezért feltétlenül olvassa el a WordPress legjobb webtárhelyét. Ha többet szeretne tudni a platform tényleges használatáról, olvassa el a WordPress használatával kapcsolatos útmutatásainkat:

 • Kezdő útmutató a WordPress használatához
 • Köztes útmutató a WordPress használatához
 • Speciális útmutató a WordPress használatához
 • Hogyan készítsünk biztonsági másolatot a WordPress webhelyről

Webhely-készítő kiválasztása

Miután megvizsgálta az egyes kategóriák legjobb weboldal-készítőit, meg kell választania, és van néhány dolog, amelyeket érdemes megfontolnia azon területeken kívül, amelyekre megcélozzuk. Webhelyének személyes aspektusa a céljától, a teljes külsőtől és a legjobban működő szerkesztőtől függ.

Mindenekelőtt a célja a legfontosabb. A legtöbb weboldal-készítő képes alkalmazkodni sok különböző helyzethez, de kevesen vannak optimalizálva mindegyikre. A helyi vállalkozások valószínűleg élvezni fogják a Wix gyakorlati alkalmazásközpontját, míg a művészeti szakemberek kihasználhatják a SquareSpace szétszórt elrendezéseit. A kettő között átfedések vannak, de mindkettő jobban illeszkedik saját táborába.


Wix alkalmazásközpontja


A SquareSpace egyik lenyűgöző témája

Előző

Következő

Következő a teljes megjelenés, amelyet keresni fog. Mintázza meg a témaválasztást az egyes weboldal-készítőktől, amelyek megkívánják az érdeklődést, és vegye figyelembe azokat, amelyek ragaszkodnak hozzád. Valószínűleg az, aki a legvonzóbb témákkal rendelkezik, a sikátorban van. Ne feledje azonban, hogy általában a legjobb, ha ez egyszerű, azaz ne döntsön kizárólag egy egyedi tervezési funkció alapján, amely nem támogatja a webhely céljait.

Végül próbáljon ki néhány szerkesztőt, és tartsa be a legmegfelelőbbet. Az összes itt bemutatott weboldal-készítőnek rengeteg hatalma van, és akkor a lehető legjobban ki tudja használni a szerkesztőt, ha jól érzi magát. Néhány extra funkció kompromisszuma a folyékony tervezési élmény érdekében megéri, mivel általában a végén jobb webhely lesz.

Mint mindig, a weboldal-készítők esetében is van egy preferencia-elem. A kritériumok, amelyekre hitünk vonatkozik, mindenkire vonatkoznak, és ezeket kell elsőként figyelembe venni, amikor dönt. De ezen kívül ez a három terület fontos a webhely használatához és az Ön élvezetes megjelenéséig.

A legjobb weboldalkészítők

A legjobb weboldal-készítők közül sok hasonló funkciókat kínál. Általában drag and drop felületet, támogatást kap a tervezői témákhoz és sok beépített alkalmazást kap. Minden építőt, aki ezen az alapvázlaton kívül ül, teljes mértékben kizárták az útmutatóból. Ezen felül öt különféle kategóriára összpontosítunk, hogy megmutassuk, mely építők ragyognak az egyes területeken.

Mentsük el a piac legjobb weboldal készítőit. Meg fogjuk érinteni az egyes kategóriák legfontosabb eseményeit, de feltétlenül nézzük meg a megfelelő értékeléseket, hogy többet megtudjunk egy adott építőről.

Jellemzők

A weboldal készítője meglehetősen egyszerű eszköz, tehát minden, ami édessék az edényt, minden bizonnyal üdvözlendő. Annak kiindulópontjaként, hogy a webhely-készítő melyik a legmegfelelőbb az Ön számára, először megvizsgáljuk, hogy mely szolgáltatások tartoznak ide, akár ingyen, akár fizetettként, és hogy érdemes-e megfizetni a szolgáltatás díját.

Az alkalmazásközpont minden bizonnyal az első aggodalomra ad okot a szolgáltatások szempontjából. A WordPress azt mutatja, hogy a webhely további alkalmazásokkal történő kibővítésének lehetősége rendkívül nagy. Bármely webhely-készítő, aki egy alkalmazásközponttal rendelkezik, azonnal felkerült a listára, plusz pontokkal, ha az alkalmazások közvetlenül az építőtől származtak.

Az alkalmazások azonban nem az egyetlen szolgáltatás, amelyet megvizsgálunk: a webhely, még az építővel készített, is számos részből áll, beleértve az e-maileket, a biztonságot és a SEO-t. Az olyan szolgáltatások, mint a SiteLock, a SEO marketing és a korlátlan e-mail, erősen megfontolják a versenyzőink kiválasztását. Az alábbiakban bemutatjuk a kategória kritériumainak rövid listáját:

 • Alkalmazás Központ
 • Email
 • Biztonság vagy spam eltávolítása
 • SEO segítség

Wix

A Wix az egyik legszorosabb szolgáltató, amelyet felülvizsgáltunk. Megtalálja az összes fő területet, beleértve az alkalmazásközpontot, a korlátlan e-mailt, a SEO segítségét és a reagálás biztonságát a rendszerindításkor. Sok tekintetben a Wix az egyik legkevésbé lekerekített weboldal-készítő, amely jellemzőit látja. Ne felejtse el elolvasni a Wix-áttekintést, hogy megismerje mindet.

A két legszembetűnőbb szolgáltatás a SEO eszköz és a logótervező. A SEO eszköz minden oldalon segítséget nyújt a címkék, a fejlécek és a metaleírások beállításához, és hasznos tippeket kínál az optimalizáláshoz.

A logótervező éppen ezt tervezi és tervez egy logót. Ugyanakkor nem professzionális tervező, inkább egy AI, amely néhány kérdés alapján megcélozza Önt. A tényt követően a Wix robusztus vektor- és betűkészlet-galériájával is szerkesztheti a logót. Maga az eszköz teljesen szabadon kipróbálható és használható, de néhány csontot le kell dobnia a logó hi-res letöltéséhez..

Weebly

Weebly jellemzői szempontjából a Wix mögött ül. Még mindig teljes e-mail támogatást, nagy alkalmazási központot és teljes értékű e-kereskedelem-készítőt kínál. Ha nem olyan elektronikus kereskedelemmel foglalkozik, mint a Shopify, akkor a Weebly a legközelebbi dolog, amit megszerezhet, anélkül, hogy teljes mértékben megtenné az ugrást..

Az alkalmazásközpont kissé eltérően működik, mint a Wix. Integrál több harmadik féltől származó alkalmazást, megnyitva a webhely felépítéséhez szükséges lehetőségeket. Ez a sokszor felmerülő véletlenszerű károk árán történik, ám még mindig sokkal robusztusabb lista közül lehet választani.

Az alkalmazásközpont egy része az e-kereskedelemre összpontosít, és a Weebly elegendő szerszámot szállít a kapuból egy bonafide online áruház létrehozásához. Fizikai vagy digitális árukat értékesíthet címke- és szűrési lehetőségekkel, valamint biztonságos pénztárral és készlet-követéssel. Nincs eszköz szinkronizálásra több platformon, de még mindig elég, ha önmagában tervezi egy e-kereskedelmi webhely futtatását.

A Weebly azonban ebben a kategóriában magas rangú, mert a szolgáltatások széles skálájával rendelkezik, ezért érdemes megnézni a Weebly áttekintésünket, hogy többet tudjon meg..

Squarespace

A Wix-től és a Weebly-től eltérően a SquareSpace egy teljesen zárt rendszer. Nincs harmadik fél által nyújtott támogatás az alkalmazásokhoz, először kissé csalódott. A SquareSpace-nek azonban nincs szüksége más alkalmazásokra, mivel az általuk kínált szolgáltatáscsomag elég széles ahhoz, hogy kissé magasabb költségét megéri.

Az egyik olyan szolgáltatás, amelyet először észre sem vethet, az optimalizálás. A SquareSpace érzékeny és progresszív képet tölt be. Röviden: ez azt jelenti, hogy a webhelyén lévő képek betöltődnek, miután az oldal már betöltődött, csökkentve a várakozási időket, és átméretezve a képet, hogy megfelelően illeszkedjen a kijelzőhöz. Ezenkívül tartalmaz egy CDN-t is, amely csökkenti a betöltési időket az egész világon, és biztonságot nyújt minden esetre, ha a DDoS támadások elérik az Ön webhelyét..

A SquareSpace nem engedélyezi a harmadik fél által használt alkalmazások használatát a webhelyén, de néhányuk szerepel a rendszerben a kapun kívül. A Google Analyticshez, a Disqushoz és a Typekithez közvetlenül a szerkesztőben férhet hozzá, kódolás nélkül. Ez a néhány eszköz kitölti a SquareSpace felállásának hiányosságait, és a teljes csomag sokkal kevésbé érzi magát.

A SquareSpace szolgáltatásindexe olyan nagy, hogy a méret önmagában megmutatja, mennyit kínál ez az építő. Feltétlenül olvassa el ezt és a SquareSpace áttekintésünket, hogy megismerje a szolgáltatás minden részleteit.

Érték

A szolgáltatások után érték lesz. Sokkal előnyösebb azonban megítélni az általános értéket, mint egy adott árat. A kategória néhány választása nem lesz a legolcsóbb, ám a pénzért a legtöbb értéket fogja nyújtani.

A szolgáltatások ebben nagy szerepet játszanak, ám inkább a specifikációkra összpontosítunk, így nincs túl sok az átfedés. Számos weboldal-készítő ugyanazokat a kiszolgálókat használja a webhely tárolására, ezért ehelyett a tárolóhelyet, a témaválasztást és a kiegészítő szakaszban nem szereplő kiegészítő szolgáltatásokat vizsgáljuk meg..

Az árképzés azonban nem teljesen kizárt. Össze fogjuk hasonlítani az egyes termékek relatív árpontjait az építők által kínált szolgáltatásokkal összehasonlítva. Ez egy kontextuális értékelés, amelynek összességében szilárd alapot kell adnia az értékhez. Itt található a kategória kritériumainak rövid listája:

 • Tárhely
 • Témaválasztás
 • Ár pont

One.com

A webhely-készítők szerint ez nem válik olcsóbban, mint a One.com. Ez a webgazda fordult építője átfogó terveket kínál, mindössze néhány dollárért havonta, bőséges tárhelyet biztosítva a rendszerindításhoz. Noha nem kapja meg a Weebly-hez hasonló szolgáltató összes csengőjét és sípját, a pénzért továbbra is meglehetősen sokat keresel.

Csak egy terv érhető el, de ez finomságokkal teli. Teljes HD kép támogatást, biztonsági mentést és visszaállítási lehetőségeket, korlátlan e-mail fiókot és Google AdWords utalványt kínál – ezek mindegyikéhez meglehetősen nagy, 25 GB-os tárhely tartozik. Mindez, és az előfizetés kevesebbet fizet, mint egy gyorsétteremben történő étkezés.

Maga az építő akár 200 oldalt is támogat, így soha ne fogyjon el a hely, és teljesen titkosítva van az SSL biztonsággal. A One.com nagyszerű módja annak, hogy megkezdje webhelyének felépítését, különösen, ha nincs sok pénze. Nézze meg a One.com áttekintést további információkért.

Weebly

Az árakat közvetlenül összehasonlítva a Weebly sokkal drágább, mint a One.com. Ennek ellenére borzasztó sokat kínál az árért, különösen, ha összehasonlítjuk más, hasonló sorozatú építőkkel. A fenti kategóriában felsorolt ​​összes funkcióval, valamint a mobilalkalmazásokkal, az érzékeny témákkal és a teljes SEO útmutatóval rendelkezik.

A csoport legegyedibbek a mobil alkalmazások. A Weebly építője iOS és Android rendszeren van, így akkor is építhet és szerkeszthet webhelyét, ha nem asztali számítógépen dolgozik. A Weebly szerkesztőjének felhasználásával a mobil szerkesztés a lehető legegyszerűbbé válik, egy teljesen interaktív felülettel, amely egyszerűen csak azt követeli meg, hogy húzza, amit akar, ahová szeretné..

Az összes Weebly weboldal tartalmaz webhelytérképet és SEO-barát HTML-t, azaz a harc felét az érinti, hogy a keresőmotorok felismerjék. Az indexelést már az Ön számára is elvégezték, tehát csak annyit kell tennie, hogy beállítja a metaleírást és a kulcsszavakat, és az építő kezeli a többit.

Az ártartomány a tipikus viteldíj, amelyet elvárhat egy weboldal-készítőtől, és új tervek kerülnek bevezetésre minden 5 dolláros növekedés körül. A SEO-súgó, az SSL-biztonság, a hirdetési utalvány és a domain név közötti megtakarítást azonban a költségek biztosan indokolják..

feltűnően

Meglepően furcsa a listában bárhol, mert furcsa webhely-készítő. Csak három tervet kínál, amelyek közül kettő meglehetősen drága, mint a többi weboldal-készítőhöz képest. A Free and Limited tervek egyoldalas kialakítása nem ideális, bár nagy mennyiségű tárhelyet kínál. A Pro tervek viszont nagyon lenyűgözőek.

feltűnően univerzális webhelybeállítások

Korlátlan sávszélességhez, tartományokhoz és tárolóhoz fér hozzá, három professzionális weboldallal együtt. Ezek különböznek a korlátozott webhelyektől, amelyek támogatják az e-kereskedelmet és a több oldalt, valamint hozzáférést biztosítanak az alkalmazásközpont prémium kínálatához. Ha webhelyét még tovább szeretné kibővíteni, a Strikingly integrálódik a POWr kiegészítőkhöz is.

A profi profik körülbelül 5 dollárnál olcsóbban érkeznek, mint bárhol másutt elérhető e-kereskedelmi csomagok, és akár 300 terméket kínálnak a boltban. Noha a korlátozott és a szabad tervek nem nyújtanak nagy értéket, addig a Pro tervek igenis megfontolhatók, ha néhány terméket akar eladni, és néhány dollárt megtakarítani a folyamat során. Olvassa el a feltűnő áttekintést, hogy többet megtudjon.

Tervezés és eszközök

Itt megyünk mélyen az építőbe. A szolgáltatás általános kialakítása és az eszközöknek a szerkesztőben történő megvalósítása kívül esik azon, hogy milyen egyszerű a szolgáltatás használata. Maga a szerkesztő elrendezése, az általa alkalmazott eszközök és a témaválasztás mind olyan területek, amelyeket ebben a kategóriában megvizsgálunk.

A témaválasztás azonban a legfontosabb terület, mivel megalapozza a webhely általános megjelenését és működését, mielőtt bármilyen eszközt megérintne. Nem csak a legjobban kinéző témákat, hanem a legpraktikusabbokat is figyelembe vesszük. A témának jól néz ki és funkcionálisnak kell lennie, amely útitervet biztosít a tervezéshez, amikor meghatározza az utat.

Megvizsgáljuk az építőben használt eszközöket is. Elsősorban az eszközök tervezésére és elrendezésére, valamint arra vonatkozunk, hogy miként szolgálják a döntések a webhely felépítése során. A rendetlenség és az idegen lehetőségek nem elfogadhatók, csak egy egyszerűsített felület, amely a lehető legjobb webhely felépítésére összpontosít. Itt található a kategória rövid listája:

 • Szilárd sablonok
 • A rendetlenség mentes
 • Használható szerszámok

Squarespace

Ha az abszolút legjobbat akarod megtervezni, akkor a SquareSpace az Ön számára. Ez a funkciósűrű weboldal-készítő prémium áron kap, de prémium megjelenéssel is rendelkezik. A szétszóródó céloldalakat és az egyedülálló interaktív szolgáltatásokat már sokszor emulálták, ám kevés más webhely-készítő csinálja ezt, ugyanúgy, mint a SquareSpace..

Maga az építő is elég kompetens. A SquareSpace nem fogja meg a kezét, mint sok más webhely-készítő. Ehelyett korlátozott számú eszközt mutat be neked, és várhatóan készít valamit belőlük. A hatalom minden bizonnyal megvan, de rajtad múlik, hogy kinyitja-e webhelyéhez.

Végül egy funkcionális és gyönyörű webhely marad. A SquareSpace kiváló témájú tömbje szilárd sablont biztosít, és a zárt tartalomrendszer rengeteg eszközt kínál a munka elvégzéséhez. Nincsenek más építők feltűnő alkalmazásai, hanem egy komoly tervezőeszköz, amelynek célja a lehető legjobban kinéző webhely létrehozása.

Wix

A Wix az utóbbi években jelentősen fejlődött, versengve a SquareSpace lenyűgöző terveivel. Szélesebb választékban van a témák közül, és nagyobb a választék. Néhány sablon egyszerű, különösen hasznos egy blog vagy online magazin számára, ahol a SquareSpace eléggé küzd.

legjobb website-építő-gif-1

A rendetlen felület miatt azonban ebben a kategóriában a második helyet foglalja el. A Wix továbbra is rengeteg energiát kínál a motorháztető alatt, számos elemmel és további alkalmazással. Ennek ellenére maga a szerkesztő nem olyan tiszta, mint a SquareSpace, és néha tűnik kissé túl soknak a tervezés során.

De nem nehéz használni. A Wix minden bizonnyal hozzáértő gyártó, amely nagyszámú eszközt kínál Önnek a webhely felépítéséhez. Ha több lehetőséget szeretne, mint a SquareSpace, és nem túlságosan vonzza a feltűnő témákat, akkor a Wix lehet a megfelelő választás az Ön számára.

Weebly

A formatervezés szempontjából a Weebly a Wix és a SquareSpace között helyezkedik el. A témaválaszték még mindig meglehetősen nagy, szilárd középút az extravagáns modern formatervezés és az egyszerű megjelenés között. A Weebly azonban kiemelkedik a kettő között kiváló szerkesztője miatt, amelyet könnyű használni, miközben rengeteg energiát biztosít.

Ez egy teljesen interaktív élmény, egy igazi drag and drop felület, amelyet más weboldal-készítők (például a One.com) próbálnak emulálni. A bal oldali eszköztár tartalmazza az összes szükséges elemet, és szó szerint csak húzza a kívánt oldalt az oldalra. Ez egy olyan intuitív élmény, amely továbbra is kezeli a SquareSpace és a Wix erejét.

A Weeblynek számos e-kereskedelmi funkciója van az építőben is. A termékrész a lehető legközelebb van egy dedikált webáruház-készítőhöz, fizikai termékek, letöltések és szolgáltatások lehetőségeivel. Az üzleti tervek automatikus készletkövetéssel és alacsony készletbélyeggel is járnak, ami akkor hasznos, ha fő célja az értékesítés.

Egyszerű használat

A formatervezés hátulján történő lovaglás a könnyű használat. Itt azt vizsgáljuk, hogy az építő hogyan működik külön, külön-külön minden esetleges szerszámától. A tervezési térnek intuitív élményt kell nyújtania. Ez azt jelenti, hogy nincs-e idegen eszköz vagy opció, valamint a munkafolyamatra optimalizált szerkesztő.

Ez azt is jelenti, hogy a webes használatra optimalizált szerkesztőt használjuk. Egyes építők lemaradhatnak a csúcskategóriás hardverektől. Végül is egy teljesen működőképes tervező eszköz egy weboldalon. Ezzel fontos, hogy a felület ne lassítsa le az egérmutatást a különféle lehetőségeknél, vagy hogy túl sok időbe tegyen egy adott funkció betöltését.

A szerkesztőn kívül a webhely széles körű használatát is megvizsgáljuk. Ez magában foglalja a kezelőpanelt és a támogatási területet, valamint azt, hogy milyen könnyű hozzáférni hozzájuk. A három kombinációja során nagyon kevés kérdés kell feltenni, hogy hol van egy adott szolgáltatás, vagy hogy hogyan lehet azt elérni. Itt található a rövid lista e kategóriához:

 • Intuitív szerkesztő
 • Webes használatra optimalizálva
 • Tiszta számlázási és támogatási területek

Webnode

A Webnode egy ideje a weboldal-készítő helyiségében volt, először 2008-ban debütált a Word-esque szerkesztőjével. Azóta a platformot felújították a Webnode 2.0-val, egy olyan átgondolt programmal, amely meghúzza a weboldal-készítő egyszerűségének határait. A képernyő nem tartalmaz rendetlenségeket és idegen lehetőségeket, így ez a legegyszerűbben használható eszköz, amelyet látunk.

legjobb website-építő-gif-2

Két kategóriára bontható: tartalomra és szakaszokra. A szekciók az oldal széles körű vonásait jelentik, az építőelemeket, amelyekbe minden más belekerül. Mínusz a fejléc és a lábléc, a szakaszok bárhol elhelyezhetők.

A tartalom csak az, a tartalom, amely kitölti ezeket a szakaszokat. Ez bármi lehet az egyszerű szövegmezőtől a YouTube-videóig, mindegyiket áthúzhatja, hogy az oldal összeilleszkedjen, mint egy puzzle. Nincs sok lehetőség, de a kevés ott van egy csomó lehetőséget.

A 2.0-s szerkesztő még nem érte el a dolgok e-kereskedelmének végét. A Webnode a világ néhány részén már kiadta, ezért a frissítés küszöbön áll. Jelenleg a legjobb, ha más típusú webhelyeket tartózkodunk. Olvassa el a Webnode áttekintését, hogy többet megtudjon ennek a szolgáltatásnak.

Jimdo

A Jimdo lehetővé teszi, hogy néhány kattintással teljes webhelyet hozzon létre. Ez hiperbolondnak hangzik, de nem az. A Jimdo Dolphin AI néhány kérdést tesz fel Önnel és a létrehozott weboldaladdal kapcsolatban, és böngészi az internetet, hogy minél több információt találjon. Végül is, a Dolphin teljesen működőképes helyet fog összeállítani, tele azzal, amit talált.

Igaz, hogy ez kissé hátborzongató. Szerencsére ugyanolyan egyszerű a Jimdóval saját webhelyének megtervezése. A Weeblyhez hasonlóan a szerkesztő teljesen interaktív, lehetősége van az oldal méretének átméretezésére, áthelyezésére és alakítására anélkül, hogy másik nézetre váltana. A lehetőségekhez kezdetben kicsit nehéz hozzászokni, de a szerkesztő lassan a piac intuitívabbá válik.

Ennek ellenére van néhány probléma a Jimdo rendszerével kapcsolatban. A témák nem mindig működnek megfelelően, és a szerkeszthető elemek száma túlságosan nagy lehet. Ennek ellenére az építő egy csomó lehetőséget kínál, és rövid idő után meglehetősen könnyen használható. Olvassa el a Jimdo áttekintését, hogy többet megtudjon arról, hogy mire számít ez az építő.

Weebly

A fenti kategóriában említettek szerint a Weebly az egyik legjobb szerkesztő, akit látottunk, nemcsak a nyerserő, hanem a használhatóság szempontjából is. Szinte bárki könnyen beléphet a felületbe, és kihasználhatja a rengeteg lehetőséget. A tömbök rendezett sorozata megkönnyíti a keresés megtalálását, és közvetlenül ráhúzza az oldalra.

legjobb website-építő-gif-3

Furcsa módon a könnyű használat nagy része a Weebly korlátozásainak köszönhető. A bal oldali eszköztár oldalspecifikus, azaz csak az adott oldalhoz megfelelő eszközöket találja meg. Például a blog eszközök csak a blog oldalon találhatók, a fejléc beállításai pedig csak a honlapon találhatók. Elősegíti a kompatibilitást, és biztosítja, hogy a webhelyén ne legyen furcsa formatervezés.

Sok más lehetőség van, amelyek azonban nem az oldalspecifikusak. Megtalálható nyomtatványokat talál, amelyekbe bármilyen tartalmat el lehet helyezni, valamint az alkalmazásközpont lehetőségeit a tervezés során. Ez könnyen kezelhető felület az összes rendelkezésre álló opcióval. A csoda az, hogy Weebly ezt kezdi, anélkül, hogy túlzottan lenyűgöző lenne.

Támogatás

Sajnos a webhelyek nem tökéletesek, és problémák merülnek fel. Az ok ellenére szilárd támogatási rendszerre van szüksége a felmerülő problémák vagy kérdések mentéséhez. Ebben a kategóriában megnézzük a tudásbázist, a támogatási lehetőségeket és a weboldal készítőjének minden egyéb támogatási funkcióját, például egy fórumot..

Különösen a tudásbázisban keresünk hibaelhárítási útmutatót. Az összes általunk áttekintett weboldal-készítő tudásbázissal rendelkezik, de nagyon kevesen tartalmaznak útmutatókat a közös kérdésekről. A legtöbb esetben a tudásbázis csak oktatóközpontként működik, tehát minden olyan cikk, amely az Ön problémáival foglalkozik, kiemelten szerepel a választásaink között.

A weboldal-készítők gyenge pontja a kapcsolatfelvételi lehetőségek is. A legtöbb weboldalépítő csak támogatást nyújt e-mailben, mások csak egy egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapot kínálnak. A többféle támogatási lehetőség és a gyors reagálási idő kulcsa itt, így minden építő, aki a kettő közül egyet tudna ajánlani, extra pontokat kapott ebben a kategóriában. Itt található a rövid lista:

 • Hibaelhárítási útmutatók
 • Több kapcsolattartási lehetőség
 • Gyors válaszidők

feltűnően

Feltűnően különösen támogató weboldal-készítő. Még mindig csak az e-maileket érintő kapcsolatokban szenved, de nagyon jól lekerekített tudásbázissal vonzza a versenyt. Ez a terület tele van tartalommal, mindent elől kezdve a webhely kezeléséig.

feltűnően tudásbázis

Különösen lenyűgözőek a hibaelhárítási útmutatók. Szinte minden weboldal-készítőnek van oktatóanyaga a tudásbázisban, de nagyon kevés rendelkezik erőforrásokkal a hibaelhárításhoz. Lehetséges, hogy a kérdések gyakran nem merülnek fel, de a Strikingly végére fordított kis beruházás azt jelenti, hogy van útmutatónk, ha valami történik.

Ezen felül van egy sor praktikus kezdő videó. Feltűnő módon megy át mindent, az építőtől kezdve a kínai székhelyű webhely üzemeltetéséig. Még meghaladja a szolgáltatási feltételeket és az adatvédelmi irányelveket, így mindent tud az építőről, hogyan működik és hogyan használja az Ön adatait.

GoDaddy GoCentral

Az első megjelenése ebben az útmutatóban a GoCentral önmagában nem különösebben lenyűgöző építője. Valójában inkább úgy érzi, mint a GoDaddy domain- és tárhelyszolgáltatásainak kiegészítése. Ennek ellenére a támogatás szintje meglehetősen magas. Mivel egy olyan vállalkozás, amely jobban összpontosít a webtárhelyre, hozzáférhet a webtárhely támogatási szintjéhez, amely átlagosan jóval meghaladja a szokásos weboldalépítőt..

A tudásbázis a központ, amely illeszkedik egy kifejezetten a GoCentral számára elkülönített területhez. A GoDaddy tartalmazza a „merülés” cikkek listáját, egy kvázi tantervet az adott kérdéses területhez. A cikkek szintén rendkívül részletesek, illeszkednek a képernyőképekhez és lépésről lépésre. A tudásbázis úgy érzi, hogy a támogatási terület teljesen megvalósult.

Ráadásul a tipikus kapcsolatfelvételi formák is vannak, amelyeket elvár egy webgazdaktól. Az élő csevegés, az e-mail és a telefonos támogatás mind elérhető, ez egy hatalmas lépés a piacon lévő többi weboldal-készítőhöz képest. Van néhány más probléma ezzel a szolgáltatással is, de a támogatás minden bizonnyal nem egyike ezeknek. Olvassa el a GoDaddy GoCentral áttekintését további információkért.

Squarespace

A SquareSpace egy hatalmas támogatási szekcióval rendelkezik, amely tele van minden egyéb tudásbázis tipikus tarifájával. Ennek ellenére, hogy elkötelezettsége nemcsak a webhely fenntartása, hanem bővítése, elkülöníti a többi szolgáltatótól. Az eszközök online sikeresek lehetnek, és az eszközök megtalálhatók a tudásbázisban.

négyzet alakú útmutató

A terület útmutatókból és GYIK-ból áll. Általában egy adott kategória útmutatója lesz, amelynek végén egy GYIK található, hogy fedezze az útmutatókban hiányzó összes földet. Itt nincs sok a hibaelhárítás módja, de valószínűtlen, hogy ez felmerül. Ehelyett a SquareSpace az építő használatára és az Ön webhelyének növelésére összpontosít.

Ami viszont megkülönbözteti a kapcsolatot a közösséggel. A SquareSpace gyakori webináriumokat tart, amelyek workshop-szerű környezetet kínálnak webhelye elkészítéséhez. Ha szerencséje van, hogy valamelyik SquareSpace irodában lakik, személyesen is részt vehet ezekben a műhelyekben.

A legjobb weboldal-készítő az e-kereskedelem számára

Az útmutatóban szereplő összes weboldalépítő előnyben részesíti a hagyományos webhelyeket a webáruházak helyett. Az online áruházak azonban az internet nagy részét képviselik, ezért ebben a tekintetben nem akartuk hagyni, hogy lógnak. Az itt bemutatott lehetőségek egy része megfelel a kis online üzleteknek, de szükség lehet valami erőteljesebbre, ha online értékesítést szeretne folytatni.

A legnagyobb különbség a közvetlen értékesítés, mint a viszonteladás. A közvetlen értékesítés, vagy egy vállalat, amely közvetlenül a vevőnek adja el a saját termékét, a legtöbb weboldal-készítőnél jó áron jár. A SquareSpace és a Wix tervezősablonjai lehetőséget adnak a termék és annak összes tulajdonságának bemutatására, néhány további funkcióval a szállítmányok kezelésére és a rendelések nyomon követésére..

Másrészt viszont az újraértékesítésnek nehéz lesz. Nem csak a használt tárgyak eladásáról beszélünk, hanem minden olyan vállalkozásról, amely a nagykereskedelemben terméket vásárol, majd elad. A katalógus általában sokkal nagyobb és több platformon eloszlik. A legtöbb weboldal-készítőnek egyszerűen nincs eszköze minden értékesített üzletkövetés nyomon követésére, és nincs lehetősége sem a készlet készítésére.

Ehhez jobb, ha egy elkötelezett e-kereskedelem-építővel megy, mint például a Shopify. Rendelkezni fog az összes szükséges eszközzel, beleértve az integrációt az Amazon és az eBay-rel, a ShipStation, a teljesítés és a cseppszállítás. Ezenkívül a Shopify támogatja az XML importálását és exportálását, így a készletét bármilyen platformon áthelyezheti, és mindent szinkronizálhat.

A közvetlen értékesítéshez vagy egy kis termékcsaládhoz azonban minden weboldal-készítő megteszi. Általában prémiumot fizet, ha hozzáférést kap a szállításhoz és a rendeléskezeléshez, ezért vegye figyelembe ezt, ha az eladás nem a webhely fő célja.

Ingyenes vagy fizetett?

Miután kiválasztotta weboldal-készítőjét, kicsit megtervezte és megkezdi a működését, felmerül a frissítés kérdése. Míg az ingyenes vagy fizetett fizetés teljes mértékben a költségvetésétől függ, a legtöbb weboldal – függetlenül attól, hogy milyen igény van – részesül előnyben a frissítéssel. Hozzáférést kap a márka legitimálásához szükséges alapvető szolgáltatásokhoz, miközben növeli az expozíciót és az erőforrásokat.

Bár a domain név egyszerű, a folyamat első lépése. Nagyon nagyvonalú a márkás aldomain felkínálása bármilyen ingyenes tervvel, ám ebből való leválás az első lépés a márka online létrehozásában. A domain név azt mutatja, hogy webhelye legitim, ezért komolyan kell venni.

A tényleges webhelyen a weboldal készítőjének márkajelzése megszűnik, és bizonyos esetekben hirdetéseket is elhelyezhet. A rugalmasság az, hogy egy olyan webhelyet hozzon létre, amely egy lépéssel meghaladja a normál webhely-készítőt, felveszi a márkáját, és alkalmanként pénzt keres.

Ezen felül a frissítés meglehetősen olcsó. Egyetlen webhely sem ingyenes, és míg a weboldalépítõk hosszú utat tettek annak megkísérlésére, el kell dobnia egy kis pénzt egy jóhiszemû webhelyért. Szerencsére a weboldal készítői nagy előrelépést tettek a költségek csökkentésében is, így kevesebbet indíthatnak egy webhelyen, mint havonta néhány ital vásárlásával..

Röviden: teljesen megéri, hogy frissítsen egy fizetett tervre. Indítson el egy ingyenes készüléket, hogy kipróbálhassa a különböző építőket, megtalálja a megfelelő illesztést, majd frissítse, hogy kihasználhassa a vele járó prémium funkciókat..

Végső gondolatok

Lehet, hogy a legjobb választás egy előrehaladott webhely-készítő használata, különösen akkor, ha még nem ismeri a WordPress-hez hasonló platformot. A teljesítmény szintje folyamatosan növekszik, és ezek az építők megmutatják, milyen erős versenyzők néznek ki egy komoly weboldal felépítéséhez egy könnyen használható eszköz segítségével.

Ami a komoly weboldalt illeti, mindenképpen megéri, hogy frissítsen egy teljes funkcionalitású tervre. A legitimitás felbecsülhetetlen tulajdonságain túl gyakran sokkal többet keresnek csak egy kis beruházásért. Nehéz ezt komolyan venni az interneten, de ez a kis lépés segíthet abban.

Mi a kedvenc építője a csoportból? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me