A legjobb projektmenedzsment szoftver szabadúszók számára 2020-ban

A szabadúszó életnek sokat kell tennie, de ez nem minden őszibarack és tejszín. A verseny előtt tartózkodás nehéz. A szabadúszó projektek menedzsmentjének legjobb szoftvere előnyt jelenthet és segíthet az egyedüli siker felé vezető úton.


Sok szabadúszó elhanyagolja a szervezetet, ami tévedés lehet. Minden hiba lehetőséget kínál arra, hogy javuljon, és a jobb önmenedzsment több időt adhat neked a munkához és a lattes kortyolgatásához, ahelyett, hogy az adminokkal botlik.

Ebben a cikkben a rendelkezésre álló projektmenedzsment eszközöket nézzük meg, hogy megnézhessük, hogyan segíthetnek jobban működni.

A legjobb projektmenedzsment szoftver a szabadúszók számára 2020

Mi teszi a projektmenedzsment eszközt szabadúszók számára?

Tapasztalataink szerint a szabadúszók a készpénzforgalomtól kezdve a havonta történő számlák kifizetéséig tartanak. Az ár nagy tényező lesz, ezért olyan eszközöket keresünk, amelyeknek ingyenes vagy olcsó lehetősége van. Lehet, hogy kevesebb tartalék pénzzel rendelkező szabadúszó is megnézheti a legjobb ingyenes menedzsment eszközökről szóló cikkünket.

A szokásos dolgok, amelyek törődnek velük, például a szolgáltatások és a könnyű használat, a szabadúszók számára is relevánsak. Fontoljuk a biztonságot és a támogatást is, de mivel a szabadúszók csak saját adataikat kezelhetik, lehet, hogy nem zavarják a biztonságot annyira, mint mondjuk az üzleti menedzser. 

A csapat mérete és a kommunikáció kevésbé fontos. Sok szabadúszó egyedül vagy kis csoportokban dolgozik, tehát inkább a projektek szervezésének módjára, mint a csapat jellemzőire fogunk figyelni. Ugyanakkor a szabadúszóknak gyakran több dolga van útközben, ezért olyan platformokat részesítünk előnyben, amelyek ezt befogadják, és lehetővé teszik több projekt egyszerű létrehozását..

Mivel a szabadúszók általában önindítók, jó lehet azokkal a támogatási lehetőségekkel, amelyek a saját problémáik megoldására is hajlamosak. 

A legjobb projektmenedzsment szoftver szabadúszók számára: Wrike

Ha a hétköznapi nadrágjában lazít, miközben figyeli a Netflixet, mikor kellene dolgoznia, próbálkozzon Wrike-val. Jó munkát jelent, ha üzleti jellegű gondolkodási keretbe helyezzük Önt. Van egy tanulási görbéje, de ha megismeri, ez nagyszerű módszer a projektek irányításához. Ingyenes tervvel is rendelkezik, így nem kell sokat fizetnie Önnek.

Amikor befejezte a munkát, és visszatérni a streamingbe, érdemes megnézni a legjobb Netflix hacks-cikket is..

A Wrike lehetővé teszi feladatok készítését, részfeladatokra bontását és függőségek hozzáadását köztük. Ez lehetővé teszi, hogy kitaláld, hogy milyen sorrendben kell beavatkozni. Készíthet olyan űrlapokat is, amelyek lehetővé teszik mások számára, hogy feladatokat hozzanak létre, kitöltve őket..

wrike-függőségek

Több nézettel rendelkezik, köztük egy listával, egy alapvető kanban táblával, egy Gantt-diagrammal és egy adatfolyammal. Használhatja fájlok tárolására és megjegyzéseket fűzhet hozzájuk a korrekciós funkción keresztül. A felület zsúfolt, és a navigációnak van néhány aprósága, de sok minden megtalálható benne.

A Wrike integrációi lehetővé teszik, hogy kapcsolódjon több olyan platformhoz, amelyet szabadúszóként használnak, mint például a Dropbox, a Google Drive és az Adobe Creative Cloud..

Wrike sablonok

A Wrike sablonkészlettel rendelkezik, így gyorsan beállíthatja. Vannak olyan témák is, amelyek lehetővé teszik az Ön számára megfelelő megjelenés kiválasztását.

Kiváló minőségű biztonsággal rendelkezik, kétfaktoros hitelesítéssel egy Google alkalmazáson keresztül elérhető. Számos támogatási lehetőséggel is rendelkezik, kiváló tudásbázissal, amelyet gyors, reagáló támogató személyzet egészít ki, aki segít elakadás esetén.

A projektjeit ötfős csapattal ingyen megoszthatja. Ha úgy dönt, hogy frissít, akkor a fizetett tervek havonta 9,80 USD-t tesznek ki felhasználónként, ami nem sok, figyelembe véve, hogy mit tesz érted..

A Windows, a MacOS, az Android és az iOS alkalmazásaival – a böngésző verzióján kívül – a szabadúszók bárhol elérhetik a Wrike alkalmazást.

A Wrike erős választás a szabadúszók és mindenki más számára. Tudjon meg többet erről a Wrike ismertetőnkben.

Airtable

Az Airtable egy sokoldalú eszköz, amelynek szokatlan tulajdonságai vannak. Ez lehetővé teszi az adatok hozzáadását a „bázisokhoz”. Az „alapok” a projekteket ábrázolják, és különféle típusokhoz sablonokat állíthat be. A szabadúszó fejlesztők értékelni fogják a hibakereső mintaprojektjét, de vannak értékesítési, személyzeti menedzsment és nyomkövető rendszerek is.

Az Airtable fő táblázatkezelő képernyőjét kanban, naptár, űrlap és galéria nézetek egészítik ki. Az interfész tiszta és érzékeny, és a dolgok elvégzése általában egyszerű, de a sablon nélküli beállítás a nulltól bonyolult..

Nincs sok kommunikációs lehetőség, de a szabadúszók nem találják ezt a problémát, ha csak magukat szervezik meg.

Számos platformon integrálódik, mint például a Dropbox és a WordPress, valamint az Asana, Basecamp és Trello projektmenedzsment eszközökkel. Több versenytársához hasonlóan a Zapier-rel is számos alkalmazással osztja meg az adatokat.

airtable-blokkok

Kedvenc funkciónk a „blokkok”. Mindenféle extra funkciót nyújtanak. Néhányan viszonylag egyértelműek. Vannak olyan diagramblokkok, és amelyek integrálódnak például a Google Hangouts-ba. Mások fejlett funkciókat kínálnak, mint például az automatikus fordítás és a képfelismerés. Ha rendszeresen meg kell tennie ezeket a dolgokat, az Airtable nagy segítség lesz.

Teendőmentes terv

Az Airtable ingyenes tervvel rendelkezik, így az induláshoz nem kell fizetnie. Annyi „alapja” lehet, amennyit csak szeretne, így hozzárendelheti egyet minden ügyfélprojektjéhez, ha így teszel a dolgokat. Fizetett tervei további tárhelyet és funkciókat kínálnak. Blokkolja például a Pro terv feloldását.

A biztonság szempontjából nem kell aggódnia. Az Airtable számos tanúsítással rendelkezik, és erős 256 bites titkosítást használ. Olvassa el a titkosítás leírását a témáról. Két tényezőjű hitelesítést is kap, és láthatja azokat a IP-címeket, amelyek hozzáfértek a fiókjához. Ez akkor hasznos, ha attól tart, hogy valaki más bejelentkezett a jelszavával.

Van egy tisztességes súgórész, videóival és webináriumokkal elérhető, amelyek többet megtudnak a platformról. Van egy aktív közösség is. Az „Airtable Universe” segítségével megnézheti, hogy mit tettek más felhasználók, ami nagyszerű módja az ötletek megszerzésének.

Van egy e-mail cím és egy varázsló, ha kapcsolatba kell lépnie a támogatással, de a kapott háromnapos válaszidő nem a leggyorsabb, amit láttunk. Olvassa el a ProWorkflow áttekintést, hogy megismerje egy olyan szolgáltatást, amely hat perc alatt állt hozzánk.

Összességében az Airtable egy kedvelt platform, kiváló szolgáltatásokkal. Sokat kínál szabadúszóknak. Tudjon meg többet róla az Airtable ismertetőnkben.

ászana

Az Asana ünnepi eseményei miatt nagyon szórakoztató. Ez jutalmazza meg a dolgok elvégzését azáltal, hogy színes állatokat küld át a képernyőn. Nem vagyunk biztosak benne, hogy az internetes kísértések ellenére a munkába küzdő szabadúszóknak különös aggodalomra van szükségük életükben, bár.

ászana-ünnepség

Az Asana szabad szintje azonban nem fog beleszámolni a költségeibe. Vele használhatja a listáját és a fórum nézeteit, valamint a naptárát. A beszélgetőtáblát akár 15 fős csapatok számára is használhatja, frissítés nélkül. 

Jó kialakítású, amely egyensúlyt teremt a használhatóság és a vizuális vonzerő között. Jó lenne látni még néhány testreszabási lehetőséget, például felhasználói hátteret és színeket, de nem lehet mindent megtenni.

Ha fizetett tervet kap, használhatja annak ütemtervét, űrlapjait és egyéb szolgáltatásait. A feladatok létrehozása mellett részfeladatokra bonthatja és függőségeket is felvehet. Ha egy csapattal dolgozik, akkor hozzárendelheti a dolgokat a többi csapattaghoz.

Fájlokat megoszthat, de a méretkorlát 100 MB. Ha ennél többre van szüksége, nézd meg a nagy fájlok tárolására szolgáló legjobb cikkünket.

Az Asana integrációi között szerepel a Zapier, amely lehetővé teszi számos forrásból származó adatok felhasználását. Mint a Wrike, integrálódik más szolgáltatásokkal, mint például a Dropbox, az Adobe Create Cloud és a Microsoft Office 365.

Asana biztonság

Ha Asanát használ egy kávézóban, akkor a TLS v1.1 titkosítása megkönnyíti a lehallgatók számára a munkájuk becsiszolását. Olvassa el a számítógépes bűnözésről szóló cikket, amelyben többet olvashat arról, hogy milyen trükkökkel járnak el a bűnelkövetők.

Az Asana támogatása néhány órát vett igénybe a kérdéseink megválaszolásával, ami tisztességes, ha nem a leggyorsabb, amit látunk. Ez a megtiszteltetés a Basecamp-hez tartozik, amely három perc alatt visszajutott hozzánk. Olvassa el erről a Basecamp áttekintésünkben.

Asana a böngészőben fut, és rendelkezik Android és iOS alkalmazásokkal. Az Asana-áttekintésen kívül összeállítottunk egy Asana-kezdő útmutatót is, amely segít nekik az első lépésekben.. 

Összességében Asana kiváló választás szabadúszók számára: ingyenes terve sok lehetőséget kínál Önnek, és olcsó fizetett tervei még többet kínálnak. Könnyen kezelhető, és a dolgok készítését kellemessé és élvezetessé teszi.

Ha összehasonlítani szeretné a Wrike-tal, nézd meg a Wrike vs Asana fej-fej fejezetet.

Freedcamp

Ha figyeli a pénztárca húrok, akkor nem hibázhat a Freecamp. Nem csak ingyenes tervvel rendelkezik, hanem fizetett ajánlata is jó ár-érték arány, kezdve a csekély havi 1,49 dollártól az üzleti terv 16,99 dollárig terjedő összegig. Ez az egyik legjobb értékű platform a környéken.

freedcamp-üdvözlő

A Freedcamp vonzó felülettel rendelkezik, és könnyen kezelhető. Itt van a furcsa hiba, de semmi sem félelmetes, és általában a felhasználók valószínűleg élvezik velük való munkát.

Készíthet feladatokat, bonthatja azokat részfeladatokra és hozzáadhat függőségeket, megmutatva a közöttük fennálló kapcsolatokat. Az emberek és a dátumok hozzárendelhetők a feladatokhoz, valamint megjegyzéseket fűzhetnek és fájlokat csatolhatnak.

A Freedcamp korlátlan tárolása nagyszerű választást tesz a projekt fájlok megosztására kollégákkal vagy ügyfelekkel. A szabad felhasználók számára azonban csupán 10 MB fájlméret-korlátozás korlátozott. Drágább tervek esetén 250 MB-ra növekszik. Nézze meg a felhőalapú tárolással kapcsolatos cikkeket, ha erre a célra egy külön szolgáltatást szeretne beállítani.

Számos nézet áll rendelkezésre. A vanília feladat nézet mellett van egy naptár, kanban tábla és Gantt nézet. Van egy könyvjelző rendszer is, amely segít a programban való navigálásban.

Ha meg szeretné osztani az adatokat más platformokkal, megteheti ezt a népszerű Zapier-en keresztül, amely sok alkalmazással működik. A Freedcamp-nek is van API-ja, ha kedveled a kódolást.

A Freedcamp adatvédelme

A Freedcamp megfelel a GDPR-cikkben leírt általános adatvédelmi rendeletnek. Ez megfelel az EU-USA előírásainak is. és a svájci-amerikai. adatvédelmi pajzsok. A vállalati felhasználók kihasználhatják a két tényezővel történő hitelesítést.

Támogatása gyors és hatékony. Könnyű volt támogatási kérelmet küldeni, és 30 perc múlva kapott választ. Tartalmaz egy tudásbázist és néhány YouTube-videót is, amelyek segíthetnek, ha elakad.

Mobil alkalmazásokkal rendelkezik Android és iOS számára. A Windows és a MacOS asztali klienseit a webhely mélyére temették el, így lehet, hogy elavultak.

Összességében a Freedcamp kiváló választás, ha költségvetéssel rendelkezik. Van néhány hibája, de rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik annak kijavításához. További részletekért tekintse meg a Freedcamp áttekintésünket.

Trello

Ha ingyenes, egyszerű és egyszerű dolgot szeretne, ne keresse tovább, mint a Trello. Ez egy kanban alapú eszköz, amely lehetővé teszi feladatok létrehozását és az oszlopok közötti mozgatását. Az oszlopok feliratozhatók „teendők”, „elvégzendők” és „készek” címkével, vagy lehetnek azok a nevek, amelyek a folyamat bármely szakaszát képviselik. 

Használhatja őket ügyféladatok, projektinformációk vagy bármi más tárolására. Hozzon létre egy táblát minden projekthez és esetleg táblát az ügyfelek kezeléséhez. Bár egyszerű, sokoldalú és hatékony eszköz.

A Trello „inspiráció” oldalán rengeteg példa van arra, hogy a kreatív emberek hogyan használják fel. A projektek menedzselése mellett felhasználhatja információkat az ügyfelek számára. Vannak emberek, akik azt használják étteremmenük bemutatására és akár rendezvények ülőtervére is.

Trello-esküvő

Érdemes átnézni a példákat, hogy néhány ötletet szerezzen arról, hogyan lehet a Trello segítségével információt szolgáltatni az ügyfeleknek, és lehetővé teszi számukra, hogy veled együtt dolgozzanak is..

Bár az egyszerű bekapcsolás lehetővé teszi, hogy extra funkciókat is hozzáadjon. Sok és változatos. Okosan felhasználva a Trello-t sokkal fejlettebb platformmá alakíthatja, és kiválaszthatja a szükséges funkciókat.

Trello Butler

A „komornyik” bekapcsolása figyelemre méltó, mivel lehetővé teszi a feladatok automatizálását és gombok létrehozását a műveletek sorozatának végrehajtásához. Ez sok időt takaríthat meg Önnek. A „Butler” használat korlátozott a Trello ingyenes tervén, de ez nem okozhat problémát azon szabadúszóinak, akik hetente néhányszor akarják használni, mivel a projektek szakaszok között mozognak..

Ha ennél többet akarja használni, akkor valószínű, hogy a felhasználási korlátozások eltörlésekor megtakarított idő többet indokol majd a fizetett terv költségeinél..

Noha a Trello alapvető funkciói a szabad csomagban vannak, előnyei vannak a frissítésnek. Kapsz egyedi matricákat, háttereket és hangulatjeleket. Ugyanakkor több bekapcsolást is igénybe kell vennie egyszerre, és „komornyikot” kell használni korlátozások nélkül.

Ez az egyik legegyszerűbb platform, de ez nagyszerű lehetőséget nyújt az induláshoz. Olvassa el a Trello áttekintését. A Trello kezdő útmutatónkban találunk tippeket az indításhoz is.

Egyéb opciók

Van néhány további vizsgálatot érdemes választási lehetőség, amelyek nem egészen az első ötbe kerültek. Vessen egy pillantást rájuk.

Podio

Podio-számítás

A Podio egy hasznos platform, amely ingyenes tervvel és néhány érdekes funkcióval rendelkezik. Testreszabhatja a munkaterületeket, és a számítási mező segítségével az adatainak összetett műveleteit hajthatja végre. Ha olyan eszközt szeretne, amely lehetővé teszi az adatok automatikus kombinálását és egyesítését az Ön számára, ne keresse tovább a Podio alkalmazást.

Ezen túlmenően megteszi a legtöbbet, amit elvárhat egy projektmenedzsment eszköztől. Feladatokat rendelhet, és különböző nézeteket használhat az információk rendezésére. Korlátlan tárolással is rendelkezik. Ennek ellenére nem rendelkezik alfeladatokkal vagy függőségi menedzsmenttel.

Erről bővebben olvassa el a Podio áttekintésünket.

Taskworld

taskworld-analitika

A Taskworldnak nincs ingyenes csomagja, de lehetővé teszi a feladatok egyszerű létrehozását azáltal, hogy e-mailt küld egy adott címre. Azok, akik szeretnének munkát végezni a vonaton, hasznosnak találják azokat. Android és iOS alkalmazásokkal is rendelkezik.

Van egy pillanatnyi, könnyen kezelhető felülettel és kiváló felhasználói útmutatóval, amely megmutatja a hátrányait. Vannak sablonok és egy egyszerű kanban fórum is a feladatok kezelésére.

A Taskworldnak nincs ingyenes csomagja, de van egy ingyenes 15 napos próbaverzió, amely után havi 10,99 dollárba kerül. Még közelebbről olvassa el a Taskworld áttekintést.

monday.com

hétfő-template

A monday.com elsőként került a legjobb projektmenedzsment szoftver listájába. Kiemelkedő felülete, és elősegíti, hogy a legtöbbet hozza ki hatalmas, testreszabható felépítéséből.

Ha ez olyan jó, akkor azt gondolhatja, hogy magasabb lenne ezen a listán. Árszabályozási rendszere azonban nem igazán szolgál az egyes felhasználókra. Legalább öt csapatból be kell jelentkeznie. 

Mivel ez havonta 25 dollárba kerül, és nincs ingyenes terv, nem gondoltuk, hogy ez a legjobb lehetőség a szabadúszók számára. Ha megengedheti magának ezt, ez egy fontolóra vehető platform, és van egy ingyenes próbaverzió, ha ellenőrizni szeretné.

Tudjon meg többet róla a monday.com áttekintésünkben. Láthatja azt is, hogy miként alakul ki egy másik platformon szemben, amelyet ebben a cikkben megtekintettünk a monday.com vs Wrike összehasonlításban.

Végső gondolatok

A szabadúszó gyakran túl elfoglalt dolgozik és ügyfeleket üldözi, hogy sokkal többet tegyen, ezért lehet, hogy nem is gondolkodnak azon, hogy miként szervezik magukat. Ez azt jelenti, hogy a projektmenedzsment szoftver sokat segíthet nekik. Ha nincs ideje megszervezni, hagyja, hogy a szoftver tegye érted.

Még egy olyan egyszerű kanban alapú platform, mint a Trello, megváltoztathatja a szabadúszót, és a fejlettebb eszközök többet kínálnak. Rengeteg más lehetőség is létezik azon túl, amit megvizsgáltunk. Ha szabadúszóként tetszik, szeretnénk tudni, hogy mit gondol a döntéseinkről, vagy ha egyéb javaslata van. Kérjük, ossza meg velünk a megjegyzéseket. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map