A legjobb projektmenedzsment szoftver Mac-re 2020-ban

Számos eszköz segít a szervezésben, de a megfelelő kiválasztása nem könnyű feladat. A Mac tulajdonosok olyan szoftvert akarnak használni, amely illeszkedik a platformhoz, ezért segítünk nekik megtalálni a legjobb projektmenedzsment szoftvert a Mac számára..


Javasoljuk a kedvenc válogatásaink közül néhányat a platformon, legfőbb választásunk Asana.

Az alábbiakban számos olyan szolgáltatót találsz, amelyek nagyszerű munkát végeznek az Apple operációs rendszerén, de mielőtt odajutunk, nézzük meg kritériumainkat.

A legjobb projektmenedzsment szoftver a Mac 2020-hoz

Mi teszi a legjobbnak a projektmenedzsment szoftvert Mac-hez

A Mac gépek jól megtervezett és robusztusak, vonzó, könnyen használható szoftverekkel rendelkeznek. Olyan platformokat részesítünk előnyben, amelyek ezt tükrözik. Az a felület, amely a főbb funkciókat egyszerűen elérhetővé teszi, szintén előnyt jelent. 

A Mac-eknek is kiváló támogatása van, ezért olyan platformokat fogunk keresni, amelyek gyorsan segítenek. Azt is meg akarjuk találni a szoftverbe való bejutás módját, amelynek oktatóanyagai könnyen kezelhetők és nem hagyják a felhasználókat lógniuk a közepükben.

A sablonok, amelyek segítenek az elindulásban, szintén plusz jellegűek. Arra összpontosítunk, hogy az eszközök jól működnek-e a dobozból, és kevesebb figyelmet szentelünk azoknak a funkcióknak, amelyek beállításához munkát igényelnek, például kiterjesztések.

Plusz, de nem nélkülözhetetlen egy dedikált macOS-alkalmazás, mivel a legtöbb projektkezelő szoftver jól működik a böngészőben. Megvizsgáljuk azonban az eszközöink macOS-alkalmazásait, és megvizsgáljuk, kínálnak-e előnyöket a böngészőalapú ekvivalenseikkel szemben.

A Mac-tulajdonosok számára a legjobban választott termék az Asana, elsősorban a kivitele, a könnyű használat és a jó funkciók kiválasztása miatt. Nézzük meg most.

A legjobb projektmenedzsment szoftver Mac-hez: Asana

Vidám, felhasználóbarát kialakításával, amely egy hatalmas platformon helyezkedik el, az Asana nagyszerű választás a Mac tulajdonosok számára.

Amellett, hogy vizuálisan vonzó, az Asana kialakítása megkönnyíti a dolgok elvégzését. Mindig egyértelmű, hogy mit kell tennie, és a gombok és a kezelőszervek jól vannak elrendezve. Jól válogathat oktatóanyagokat és súgóanyagokat is. Asana kezdő útmutatónkban érdemes megnézni, hogy Ön még nem ismeri-e a szoftvert.

Ha közvetlenül támogatást kell kapnia, lehetősége van. Asana hét órán belül válaszolt ránk, amikor kérdést tettünk fel. Ez nem rossz, de egy gyorsabb, tizenkilenc perces válaszidővel rendelkező platformon olvassa el a Taskworld áttekintését.

ászana-ünnepség

Asana izgalmas animációkkal jutalmazza a tetteseket. Rajzfilm állatok repülnek át a képernyőn, amikor elvégzi a feladatokat. Van egy narval, egyszarvú és rózsaszín, amit még nem azonosítottunk. Talán képes lesz kitalálni.

A szolgáltatásnak egy ingyenes csomagja van, amely lehetővé teszi több projekt létrehozását és alapvető tulajdonságainak, például a lista és a kanban nézetek használatát. Ha úgy dönt, hogy frissít, a költségek havonta 9,99 USD-t tesznek ki felhasználónként. A fizetett tervek tartalmazzák a függőség kezelését és a Gantt-szerű idővonal nézetet. Olvassa el a Gantt diagramcikk használatának részleteit erről.

Asana integrációk

Az Asana jól integrálódik más platformokhoz. Importálhat .csv fájlokból, így az induláshoz meglévő táblázatot használhat. A Zapier szolgáltatást használja az adatok megosztására számos alkalmazással, beleértve a Trello-t is, amelyet alább említünk. Elolvashatja, hogyan hasonlít Trello és Asana a Trello vs Asana szolgáltatásban.

Asana válogatott sablonokat kínál. Nagyon egyszerűek, de jó segítséget nyújtanak az induláshoz. Mindegyik tartalmaz egy kezdő feladatot, szöveggel, amely elmagyarázza, hogyan kell őket használni.

Vannak mobilalkalmazások, ha útközben szeretné használni Asanát. Nincs külön dedikált macOS alkalmazás, de a böngészőben jól működik. Ha alternatív böngészőt próbál választani a MacOS-hoz, akkor tekintse meg a Google Chrome áttekintését az egyik lehetőségről.

Az Asana szórakoztató, használható és hasznos. Az is ingyenes, ha nincs szüksége a fejlettebb funkcióira. Tudjon meg többet erről az Asana-véleményünkben.

Trello

A Trello egy könnyen használható, kanban alapú eszköz. Számos projektmenedzsment platformon megtalálható egy kanban fórum, de a Trello ennek körül épül. Fókuszált megközelítése nagyszerű, ha valami egyszerűt akar, amelyet mindenki használhat.

Alapvető munkafolyamata a feladatokat ábrázoló kártyák létrehozása. Húzza ezeket a kártyákat az oszlopok között, hogy jelezzék azok állapotát. Az oszlopok egyszerűen „tennivalók”, „csinálók” és „készek” lehetnek, vagy továbbléphetnek, és bármi mást reprezentálhatnak, például az embereket vagy a gyártási szakaszokat..

A Trello dedikált macOS-alkalmazása jól elkészített, és úgy működik, mint a böngésző verziója. Ha kíváncsi, hogy bízhat-e az Ön adataival egy böngészőalapú alkalmazásban, nézzen meg anonim böngészési útmutatónkban segítségért.

A Trello ingyenes ajánlata az egyik legjobb, helyet foglalva a legjobb ingyenes projekt menedzsment szoftver listánkban. Alapvető tulajdonságai nem fizetnek semmit, de vannak olyan fizetett tervek, amelyek extra kozmetikai funkciókat kínálnak, például több hangulatjel és egyedi matrica.

A Trello nagyon sok mozgástérrel rendelkezik, hogy megváltoztassa megjelenését. A már említett matricák mellett a széles választékból választhat háttérrel, vagy feltöltheti sajátját a fizetős terveihez.

Trello költség

Ha feliratkozik a fizetett verzióra, ez 9,99 USD / felhasználó / hónap, a csapatok vagy 5 USD / hónap, ha csak kozmetikai frissítéseket akarnak.

Számos vállalat használja a Trello szolgáltatást az információk bemutatására a nyilvánosság vagy az ügyfelek számára. Az egyedi háttér nagyon jó, ha azt akarja, hogy jól nézzen ki. Az emberek sokféle dolgot használnak, beleértve az éttermi menüket és az események ülőterveit. Sok más példát találhat a Trello inspirációs oldalán.

Trello-komornyik

Sok kiterjesztéssel rendelkezik, ha tovább akar lépni, mint amit alapértelmezésben tesz. A „komornyik” plugin lehetővé teszi gombok létrehozását, amelyek automatikusan elvégzik a közös feladatokat. Ez rengeteg időt takaríthat meg, ha helyesen állítja be.

A Trello használatával könnyű elindulni, és nem fizet semmit, tehát remek választás egy első projektmenedzsment eszközhöz. Az egyetlen hátránya, hogy alapvető, de mégis sokat tehet vele. Tudjon meg többet a Trello áttekintésből. A Trello kezdő útmutatónkat is érdemes megnézni.

ClickUp

A ClickUp merész, megkülönböztető kialakítású, sötét szürke színösszetételével, amelyet kiegészít egy másik szín, amelyet beállíthat a preferenciákban.

Három alapvető nézete: lista, tábla és idő. Van egy doboz nézete, amely lehetővé teszi a képernyő felosztását annak alapján, hogy mit csinálnak a különböző emberek. Van egy Gantt-diagram is, amely megmutatja, hogy minden hogyan illeszkedik egymáshoz.

Könnyű projekteket készíteni és feladatokat hozzáadni hozzájuk. Mindegyik feladatnak megvan a maga részfeladatok ellenőrző listája, és függőségeket is létrehozhat. Sok sablon létezik, több mint 20 kategóriába osztva, így az indulás nem lehetett egyszerűbb.

Az integrációk révén megoszthatja az adatokat más platformokkal. Mint sok eszköznél, a Zapier integrációval több mint 1000 más alkalmazáshoz is kapcsolódhat.

A ClickUp tartalmaz egy mini jegyzetkészítő alkalmazást, amely hasznos kis emlékeztetők és feladatok írásához. Ha tetszik ez a szolgáltatás, olvassa el a legjobb tudnivalók készítéséről szóló cikkünket a további lehetőségekért.

A ClickUp alkalmazását le kell töltenie a weboldaláról. Nincs az App Store-ban. Alapvetően megegyezik a böngésző verziójával, talán még néhány animációval. Klassz megjelenésű alkalmazás, amely jól illeszkedik a macOS-hoz.

Kattintson a Biztonság elemre

A ClickUp erőteljes biztonsággal rendelkezik, és lehetővé teszi kétfaktoros hitelesítés használatát, amelyről megtudhatja a kétfaktoros hitelesítési cikkben. Ez megfelel az EU-USA előírásainak is. adatvédelmi keret és az általános adatvédelmi rendelet.

A ClickUp kiváló ingyenes csomaggal rendelkezik, és fizetett tervei havonta 5 dollárra kerülnek felhasználónként. Ez olcsó, és magában foglalja a korlátlan tárolást.

clickup-támogatás

Nagy tudásbázissal rendelkezik, hogy segítsen elakadni. Több mint 200 cikk van ott, valamint körülbelül 100 videó található a ClickUp YouTube-csatornáján. Ha közvetlenül szeretne kapcsolatba lépni, van telefonos támogatás, kapcsolatfelvételi űrlap és élő csevegés. 

Néhány kisebb hibát találtunk a kérdéseink elküldésekor. 15 órát vett igénybe az egyik kérdés megválaszolása, a másfél napot pedig a másik, ami nem rossz, de nem a leggyorsabb, amit láttunk. A Wrike és az Basecamp a leggyorsabbak. Ha értékeli a gyors támogatást, hasonlítsa össze őket a Wrike vs. Basecamp cikkben.

A ClickUp jó megjelenésű, funkcionális és könnyen használható. Olcsó és ingyenes csomag is, így nagyszerű választás a Mac tulajdonosai és mindenki más számára. Tudjon meg többet róla a ClickUp áttekintésünkben.

Wrike

A Wrike inkább üzleti-központú, mint a listán szereplő eszközök többsége. Ez egy sima, kiváló minőségű szoftver, amely sokat hozhat a csapata számára. A Wrike vs. Asana cikkben láthatja, hogy mennyiben hasonlít egy nyugodtabb eszközhöz.

wrike-aktivitás-jelentések

Mint a legtöbb itt használt eszköz, létrehozhat feladatokat, feloszthatja azokat részfeladatokra, és kapcsolatokat hozhat létre közöttük. A függőségkezelés lehetővé teszi, hogy észrevegye a projekt lehetséges késéseit, és fellépjen a problémák megoldása előtt.

Wrike-nek nagyon sok látása van, amelyben dolgozhat. A listán, táblán és táblázatokon kívül van egy Gantt-diagram, elemzés, adatfolyam és ütemterv. A kanban nézete rögzített oszlopokat használ, amelyeket nem tud átnevezni, de egyébként jól működik.

2 GB tárhelyet kap egy ingyenes fiókkal, ami 100 GB-ra növekszik a Wrike vállalati tervében. Ha további szüksége van, olvassa el a legjobb felhőalapú tárolási cikkünket.

A Wrike széles sablonválasztékkal rendelkezik, amelyeket érdemes átnézni. Kategóriákba vannak csoportosítva, és még ha nem is tervezi használni őket, adhatnak néhány ötletet a Wrike használatához. A szolgáltatás számos más platformon is jól integrálódik, beleértve az Adobe Creative Cloud szolgáltatást.

Wrike Ingyenes terv

A Wrike ingyenes tervvel rendelkezik, amelyet akár öt fős csapatok is használhatnak. Ezen túlmenően, havonta 9,80 dollár / felhasználó, ami jó ár-érték a kínált számára.

Kiváló biztonsággal rendelkezik, két tényezővel történő hitelesítéssel és számos fejlett funkcióval, például jelszó- és hálózati hozzáférés-vezérlésekkel. Ezek segítenek a csapatodnak megtagadni a számítógépes bűnözést.

A Wrike támogatása nagyszerű, amellyel a lehető leggyorsabban megválaszoljuk kérdéseinket, amelyeket a projektmenedzsment kategóriában látunk. Ez jó, mert a Wrike több tanulási görbével rendelkezik, mint a listán szereplő sok eszköznél.

A MacOS alkalmazásához kevés vadászat szükséges. Be kellett jelentkeznünk a böngésző verziójába, és meg kellett keresnünk az alkalmazás könyvtárában. A telepítés után szinte azonosnak találtuk a böngésző verziójával. A Wrike mobilalkalmazásokkal is rendelkezik, ha útközben szeretné használni. 

A Wrike kiváló minőségű eszköz, és annak ellenére, hogy bonyolultabb, mint néhány versenytársa, azt ajánljuk bárkinek, aki komolyan veszi a projektmenedzsmentet. Tudjon meg többet erről a Wrike áttekintésünkben.

monday.com

A monday.com a mi kedvenc projektmenedzsment eszközünk a Cloudwards.net webhelyen. Először a legjobb projektmenedzsment szoftver körébe kerültünk.

hétfő-board

Az interfész az egyik legjobb, kis tippeket és áttekintéseket nyújt Önnek arról, hogy mit csinál. Ha szereti tanulni csinálással és kísérletezéssel, ez megkönnyíti ezt.

A regisztráció egyszerű. Csak írjon be egy e-mail címet, majd másolja vissza a hatjegyű kódot az alkalmazásba az induláshoz. Ezután átveszi a gyorsbeállítás varázslót.

A monday.com nem rendelkezik alfeladatokkal vagy függőségekkel, ám hatalmas szintű ellenőrzést ad a feladat struktúrája felett. A legtöbb projektkezelő eszköz lehetővé teszi olyan feladatok létrehozását, amelyek rögzített adatokat tartalmaznak, de a monday.com segítségével mezőket adhat a szíve tartalmához.. 

Ez nem az egyetlen eszköz, amely ezt lehetővé teszi, de a használhatóság és az erő legjobb kombinációját kínálja, amit a munka közben látunk..

monday.com sablonok

Számos sablon is van az induláshoz, és a monday.com sok útmutatást nyújt Önnek, amikor kiválasztja. Ez azért hasznos, mert van néhány elem a találgatásból, amikor ezt néhány eszközben elvégzi. A monday.com másoknál részletesebben megmutatja, mit kap.

Asztali kliense meglepte minket azzal, hogy 12-es minősítést kapunk ostobaságért és nyers humorért. Ennek egyikét sem találtuk meg, de meglepődve láttuk, hogy néhány felülethiba történt. A bevezető varázslónak függőleges görgetési problémái voltak, azaz nem láthattuk az utasítás szöveget a képernyő tetején. Ezután elakadt, miután megadtuk az adatainkat.

Úgy tűnik, hogy a monday.com-nak volt néhány infrastrukturális problémája az utóbbi időben, és ez szolgáltatási zavarokat okozott, remélhetőleg hamarosan megoldódik. Mindenesetre azt javasoljuk, hogy a Mac tulajdonosai tartsák be a böngésző verzióját.

A monday.com havonta 25 dollárral kezdődik egy öt felhasználóból álló csapatnál, és 14 napos próbaverzióval rendelkezik, ha meg akarja nézni..

Tudjon meg többet róla a monday.com áttekintésünkben. Ha azt szeretné látni, hogy hogyan alakul ki más platformokkal szemben, olvassa el a monday.com vs Asana és a monday.com vs Wrike összehasonlításokat..

Egyéb opciók

Rengeteg választás van a Mac-k számára a projekt menedzsment szoftver számára. Itt található néhány további platform, amelyeket érdemes megnézni.

Airtable

Az Airtable macOS-alkalmazása intelligens és szellemes, kiváló minőségű. Valójában jobbnak érzi magát, mint a böngésző verziója.

Emellett ugyanazt a funkciót kínálja, amely számos sablont tartalmaz az induláshoz. Készíthet saját sablonokat is, hogy több projektnél több munkát mentsen el.

airtable-blokkok

Az Airtable kiváló „blokkjai” lehetővé teszik, hogy fejlett funkciókat adjon a projektekhez. Automatizálhatnak olyan dolgokat, mint a képfelismerés és a fordítás, és hatalmas potenciállal bírnak, hogy munkát végezzen az Ön számára.

Az Airtable ingyenes díjcsomaggal rendelkezik, és fizetett tervei havonta 10 USD-tól kezdődnek. Olvassa el az Airtable áttekintésünket.

Alaptábor

A Basecamp barátságos, vonzó kialakítású, és vonzó a Mac tulajdonosai számára. A Basecamp áttekintésünkben néhány hibát találtunk annak felületével kapcsolatban, ám az utóbbi áttekintés óta javult.

alaptáborként-boost

A Basecamp nagyszerű munkát végez a környék bemutatásában: felbukkanó varázslók mutatják be annak jellemzőit, és emberi érintése vonzó lesz a Mac tulajdonosai számára.

A weboldalról letölthető MacOS alkalmazás különösen jó, fő animációit kiegészítő szép animációkkal. Ez azon kevés eszköz egyike, ahol a macOS alkalmazás javul a böngésző verzióján.

Erős csapatkommunikációs lehetőségeivel és átalánydíjas terveivel a Basecamp kiváló választás azoknak a csapatoknak, akik mindent egy helyen akarnak tartani. Bónuszként ingyenes az oktatók számára.

LeanKit

Azoknak a Mac tulajdonosoknak, akik úgy döntöttek, hogy a platformon megjelenítik annak karcsú megjelenését, most el kell kerülniük a tekintetüket. A LeanKit-et egyenesen az arca sújtotta a csúnya bot segítségével. Azoknak, akik kevésbé aggódnak a felszínes miatt, közelebbről kell nézniük.

leankit-kanban

A LeanKit, amint a neve is sugallja, a karcsú menedzsment elveire összpontosít. A kanban tábla körül épül, de a táblák fel vannak osztva különböző emberek vagy csapatok számára. Ez áttekintést nyújt a teljes projektjéről, miközben lehetővé teszi a vezetőknek, hogy a saját részükre összpontosítsanak, az egyének pedig a saját feladataikra összpontosítsanak.

Annak ellenére, hogy vonzó, a LeanKit nagyszerű választás azok számára, akik a dolgok elkészítésére összpontosítanak. Tudjon meg többet erről a LeanKit áttekintésben.

Végső gondolatok

A projektmenedzsment zavaró és unalmasnak hangzik, de van egy csomó könnyen használható szoftver, amely segít a szervezésben. Ez nemcsak az üzleti élet számára. A projektmenedzsment eszközök segíthetnek megszervezni házi feladatait, sportcsapatát vagy bármilyen kreatív projektet, amely útközben van.

Minden, amit itt megtekintettünk, ingyenes próbaverzióval rendelkezik, így az induláshoz nem kell fizetnie semmit. Ezeknek az eszközöknek van valami felajánlása, és érdemes megvizsgálni, hogy megtudja, melyik megfelel Önnek.

Ha megpróbálta e platformok valamelyikét használni Mac számítógépen, kérjük, ossza meg velünk a dolgát, és ossza meg az alábbi megjegyzésekben az Ön által ajánlott projektmenedzsment szoftvereket. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map