A legjobb felhőalapú tárolás a lassúságért 2020-ban: Indítsa el a lazítást

Az üzleti üzenetküldési szolgáltatásokkal kapcsolatban a Slack az egyik legjobb. Nem csak nagyszerű felhasználói élményt nyújt, hanem harmadik féltől származó alkalmazások hatalmas ökoszisztémájával is rendelkezik. Amellett, hogy több mint 1500 alkalmazással rendelkezik, a Slack kiválóan integrálható az összes kedvenc felhőalapú tároló alkalmazásunkkal. Készítettük ezt az útmutatót a Slack legjobb felhőalapú tárolásához, hogy segítsen Önnek kiválasztani az igényeinek legmegfelelőbb lehetőséget, és igazolja a munkát.


Általában a csevegődokumentumok megosztásakor a Slack-nal meg kell másolnia a linket bármilyen tárolószolgáltatásból, amelyet illesztett, és illessze be a csatornájába vagy a közvetlen csevegésbe. Az integrációkkal a dokumentumok Slackra történő megosztása egy kompatibilis felhőalapú tárolási szolgáltatásból ugyanolyan egyszerű, mint egy gombra kattintással vagy egy parancs beírásával.

Kedvenc lehetőségünk az Egnyte Connect, számos okból, amelyekbe az alábbiakban foglalkozunk. Először azonban nézzük meg a teljes öt önt.

A legjobb felhőalapú tárolás

 1. Egnyte Connect
 2. Google Drive
 3. Dropbox
 4. Doboz
 5. Egy meghajtó

1. Egnyte Connect

Az Egnyte Connect egy felhőalapú tárolási szolgáltatás, amelyet teljes Egnyte Connect beszámolónkban „szinte minden kisvállalkozás számára tökéletesnek tekintünk”, és ez jól illeszkedik a Slack-hoz. Önálló szolgáltatásként az Egnyte a rendelkezésre álló legjobb EFSS (vállalati fájl szinkronizálás és megosztás) szolgáltatás és a legmagasabb besorolású szolgáltatás útmutatónkban

Az Egnyte Connect négy, 1 TB és 10 TB közötti tervet kínál, valamint egy skálázható tervet, amely megköveteli az Egnyte közvetlen kapcsolatfelvételét árajánlat céljából. A tervek havi 8 USD-tól indulnak, és bár van egy ingyenes próbaverzió, az Egnyte nem kínál ingyenes tárolási lehetőségeket, mint néhány más szolgáltatás. Mivel az Egnyte elsősorban a vállalkozásokra koncentrál, minden terv több felhasználót támogat.

add-alkalmazások

Az Egnyte és a Slack közötti kapcsolat egy egyszerű folyamat, amelyet kevesebb mint egy perc alatt befejezhet, ha már rendelkezik Egnyte-fiókkal. Egyszerűen add hozzá a közvetlen alkalmazások alatt található „alkalmazások hozzáadása” opcióval.

Ezután néhány különféle módon megoszthatja a fájlokat. Az első módszer az „/ Egnyte” beírása bármilyen laza csevegésbe, és az Enter megnyomásával. Az Egnyte menü üzenetként jelenik meg, amelyet csak Ön láthat. Innentől megoszthatja, feltöltheti és megoszthatja, ellátogathat az Egnyte webhelyre, vagy megnyithatja a súgót.

A Slack fájlokat közvetlenül az Egnyte-ről is megoszthatja, ha a Slack-ot az „apps & integrációk ”fülre.

egnyte

Az Egnyte integrálódik a Google Docs-hoz és a Microsoft Office 365-hez is, és létrehozhat és szerkeszthet Docs- és Office-fájlokat az Egnyte-en belül. Ezeket a fájlokat közvetlenül a Egnyte-ből is megoszthatja a Slack-tal, ami nagyszerű együttműködés.

Az Egnyte a biztonságot komolyan veszi a 256 bites AES titkosítással, a több tényezővel történő hitelesítéssel és a nulla tudás nélküli titkosítással, bár a nulla tudáshoz az Enterprise terv szükséges. A jó hír az, hogy a Boxcryptor megvédi a fájlokat, ha kisebb Egnyte terv mellett dönt.

Más dolgok, melyeket szeretünk az Egnyte Connect kapcsán

Az Egnyte Connect a Slack-t jól kiegészíti a csatornán belüli fájlmegosztással, és egy lépéssel tovább lép, mivel általánosságban kiemelkedő felhőalapú tároló szolgáltató. A Microsoft és a Google fájlok létrehozásának és szerkesztésének a képessége azt jelenti, hogy mindössze két alkalmazás segítségével kommunikálhat munkatársaival, és a legtöbb dokumentumtípusban tárolhat, létrehozhat, megoszthat és együttműködhet..

Valójában az Egnyte egyetlen hátránya, hogy bár van próbaidőszak, nincs ingyenes tárolási lehetőség. A jó hír az, hogy alacsony a belépési akadály, 1 TB tárhely havonta 10 dollárért.

2. Google Drive

Ha nézel a YouTube-ot, hallgattad a Google Play Zenét, van egy Android okostelefonod, mennél iskolába vagy munkát keresel, akkor valószínű, hogy valahol megszereztek egy Google-fiókot az út mentén. Ez azt jelenti, hogy bárhonnan alkalmazások és mobilalkalmazások találhatók, hozzáférhet a Google Drive-hoz.

hajtás

A Google Drive egy rendkívül népszerű felhőalapú tárolási szolgáltatás, amely kapcsolódik a Google többi szolgáltatásához – beleértve a Google Dokumentumokat is -, hogy biztonsági másolatot készítsen fájljairól, és tárolja fényképeit, videóit és dokumentumait. A Google Drive rengeteg szolgáltatással integrálódik, beleértve a Slackot.

A Google Drive és a Slack csatlakoztatása ugyanaz a folyamat, mint az Egnyte. A telepítés után a rendszer felkéri a Google-fiók hitelesítésére, majd készen áll és fut. 

Miután beállította a Google Drive-ot, nemcsak megoszthatja, hanem új dokumentumokat is létrehozhat csatornáin belül, ahol mások hozzáférhetnek az újonnan létrehozott fájlokhoz. Ezek a szolgáltatások mind elérhetők a gémkapocsikonból bármely Slack csevegődobozban.

driveshare

A biztonság érdekében a Google Drive 128 bites AES titkosítást és két tényezős hitelesítést használ, bár hiányzik a tudás nélküli védelem. A Boxcryptor ezt könnyedén megjavíthatja, így a nulla ismerete nem jelent problémát. 

Noha a Google biztonsága jó, a múltban volt néhány adatvédelmi kérdése, beleértve a PRISM-ben való részvételt is, amelyről bővebben a Google Drive áttekintésünkben olvashat.

A Google Drive csomagban van a Google One csomagban, és négy szabványos tárolási lehetőséggel érhető el, kezdve a 15 GB-os ingyen, egészen a 2 TB-ig, havonta 9,99 USD-ig. Noha ez nem olyan sok, mint az Egnyte kínál, értékeljük az ingyenes tárhelyet, és a 2 TB-os terv olcsó.

Más dolgok, amelyek tetszik a Google Drive-ról

A Google Drive egy csodálatos felhőalapú tárolási szolgáltatás, kiváló harmadik fél általi integrációval. A Slackhoz való csatlakozás egyszerű, és a Google Drive használata is egyszerű. Szeretnénk, ha a Slackon belül megosztható fájlok keresése több szervezési opcióval is rendelkezne, bár a megosztás továbbra is kezelhető.

A Google Drive egyedülálló képességgel rendelkezik, hogy közvetlenül a Slackon belül dokumentumokat készítsen, ami hozzáadja a kényelem elemeit, bár nem rendelkezik megfizethető tárolási kapacitással, több mint 2 TB-ig. A Google Drive néhány lehetséges biztonsági problémát is felvet, ami annak az elsődleges oka, hogy a Drive másodszor került Egnyte-be.

3. Dropbox

A Dropbox már régóta működik. A Google-hoz hasonlóan a Dropboxnak is vannak biztonsági problémái, ideértve a PRISM-et és egy nagy biztonsági sértést. Ennek ellenére a Dropbox 256 bites AES titkosítást, két tényezős hitelesítést használ, és kompatibilis a Boxcryptorral, ami tovább enyhíti a biztonsági problémákat. Tudjon meg többet a Dropboxról és annak biztonságáról a Dropbox ismertetőnkben.

dropboxshare

A Dropbox és a Slack csatlakoztatása ugyanúgy működik, mint a fentiekben leírtuk. Egyszerűen telepítse a Dropboxot az „alkalmazások hozzáadása” menüből, és miután csatlakoztatta, megoszthatja a dokumentumokat a gemkapocs ikonnal.

Felhő-tároló szoftverként a Dropbox lehetővé teszi, hogy közvetlenül a Dropbox felületről dokumentumokat készítsen a Microsoft Office és a Google Docs segítségével, egyszerűsítve a megosztás létrehozásának folyamatát. A Dropbox segítségével jegyzeteket készíthet a Papír segítségével, és aláírhatja a dokumentumokat a HelloSign segítségével.

dropbox

A 2 GB-os ingyenes csomagja mellett a Basic, a Dropboxnak két fizetett egyedi terve van: 2 TB és 3 TB, havonta 9,99 USD, illetve havonta 16,58 USD. Három üzleti terv van, köztük a Standard terv, amely 5 TB-ot biztosít havonta 12,50 USD-ért, és az Advanced terv, amely annyi helyet fog igényelni a csapatnak, amely havonta 20 USD-t igényel.. 

Létezik még a vállalati terv, amely testreszabható megoldásokat kínál, de árajánlatért a Dropbox-tal kell kapcsolatba lépnie. Az üzleti lehetőségeket a Dropbox Business áttekintésünkben is megnézheti.

Más dolgok, amelyeket szeretünk a Dropboxról

A Dropbox nagyon hatékony szolgáltatás, nagyszerű felhőalapú tárolási lehetőségekkel és hasznos szolgáltatásokkal. A Dropbox magasabb besorolású lenne, ha nem a többféle biztonsági problémája miatt, bár ez mégis olyan szolgáltatás, amelyet érdemes megnézni.

4. Doboz

A Box egy másik szolgáltatás, amelyet a legjobb EFSS felülvizsgálatunkban magasra értékeltünk. Maga a szolgáltatás könnyen kezelhető és navigálható. Úgy működik, mint egy hagyományos fájlkezelő, a főoldal kényelmes hozzáférést biztosít a fájlokhoz és nagyjából minden egyéb hasznos funkciót, amelyet a Box kínál. Természetesen vannak beállítások, de valójában nincs olyan menü, amely el van temetve egy menübe.

doboz

A Box csatlakoztatása a Slack-hoz csak az alkalmazás telepítését és a Box hitelesítését igényli. Ha ez nem sikerült, a fájlok megosztása a kétféle módszer egyikével történhet. Az első módszer a gemkapocs ikon, a második módszer pedig a “/ Box” beírása egy Slack chat mezőbe, amely megosztási lehetőségeket is nyújt Önnek..

boxshare

Mint az Egnyte és a Dropbox, a Box lehetővé teszi, hogy natív dokumentumokat készítsen a Microsoft és a Google Docs segítségével, valamint jegyzeteket készíthet a Box note app segítségével. Készíthet egy üres jegyzetet, és a semmiből indíthat, vagy használhatja annak egyik üzleti orientált sablonját.

A Box ingyenes 10 GB-os egyéni csomagot és havonta 10 dolláros Personal Pro-csomagot kínál, 100 GB tárhellyel. A Box üzleti terveket is kínál, beleértve a korlátlan tervek sorozatát is, amelyek különféle előnyöket nyújtanak, például a HIPAA-megfelelés és az adminisztrátorok delegálása, a választott tervtől függően. A Box terveiről és az árakról bővebben a Box teljes áttekintésében olvashat.

Más dolgok, amiket tetszik a Boxról

A biztonság érdekében a Box 256 bites AES titkosítást és 2FA-t használ. A Boxcryptor tovább védheti a Boxot végpontok közötti titkosítással, védve adatait a nem kívánt szemtől.

A Box olyan szolgáltatás, amelyet könnyű megtanulni, és számos üzleti tervében korlátlan tárhelyet kínál korlátlan felhasználók számára. Ezenkívül támogatást nyújt az Office és a Google Docs számára, valamint a fájlok megosztásának többféle módját a Slackon belül. 

Box azonban veszít pontokat egy nagyobb kategóriában. Hihetetlenül kicsi a fájlméret feltöltési korlátja, amely maximálisan 5 GB-os lehet. Összehasonlításképpen: a Google Drive legfeljebb 5 TB-os feltöltéseket tesz lehetővé.

5. OneDrive

Az OneDrive a Microsoft felhőalapú tárolási szolgáltatása, és nagyon jól működik. Az OneDrive előfizetés egyben az Office 365 előfizetés is, amely hozzáférést jelent a Microsoft erőteljes és időben tesztelt Office csomagjához..

egy meghajtó

Bár technikailag 100 GB tárhelyet vásárolhat – az Office 365 elérése nélkül – havonta 1,99 dollárért, érdemes havonta 6,99 dollárt fizetni az 1 TB tárhelyért, az Office 365-hez és az Office 365 fiókhoz tartozó összes többi szolgáltatáshoz, amelyet Ön erről a OneDrive ismertetőnkben olvashat.

A OneDrive csatlakoztatása a Slack-hoz ugyanaz a folyamat, mint a lista többi része. A hitelesítés után a fájlokat könnyen megoszthatja a gemkapocs ikonnal. A „/ OneDrive” gépelést is beírhatja a fiók leválasztásához vagy a beállítások visszaállításához.

onedriveshare

A OneDrive 256 bites AES titkosítást és 2FA-t használ fiókjának biztonságához. Bár a OneDrive nem nyújt zéró tudású titkosítást, a Boxcryptor biztosítja Önnek, ha szeretné. 

Noha a OneDrive biztonsága elég jó, a Microsoft állítólag a PRISM-ben is részt vett. A OneDrive-ról, a PRISM-ről és a Microsoft biztonságáról a OneDrive teljes ismertetőnkben olvashat bővebben.

Más dolgok, amelyek tetszik a OneDrive-ról

Az OneDrive jól működik a Slack-szal, és a legtöbb terv az Office 365-rel érkezik, így a OneDrive erőművé válhat a vállalkozások számára. Sajnos a Microsoft részvétele a PRISM-ben megkérdőjelezi azok súlyosságát, amikor az Ön személyes adatait érintik. Ennek ellenére, ha már van Microsoft-fiókja, vagy inkább a OneDrive-t részesíti előnyben, megteheti a fiókjának további védelmét, és a OneDrive továbbra is jó lehetőség.

Olvassa el a Dropbox vs Google Drive vs OneDrive darabot, hogy megnézze, hogyan hasonlítják össze őket. 

Mi teszi a legjobb felhőalapú tárolást lassúvá?

A Slack számára a legmegfelelőbb felhőalapú tároló kiválasztásakor meg akartuk győződni arról, hogy minden szolgáltatás jól kapcsolódik-e a Slackhoz, és mint tényleges felhőalapú tároló-szolgáltató, mindegyik lehetőségnek megfelelő tárolási terve van. Az összes felhőalapú tárolási szolgáltatás, amely integrálódik a Slack-hoz, általában népszerű szolgáltatás, tehát ezeket a négyzeteket nagyrészt be van jelölve.

Ellenőriztük továbbá, hogy vannak-e kiegészítő funkciók, például képesek-e dokumentumokat létrehozni egy csevegőn vagy csatornán belül, vagy hogy fájlokat tudunk-e megosztani egy paranccsal. Végül besoroltuk az egyes felhőalapú tárolási szolgáltatások biztonságát, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a fájlok biztonságban vannak-e a nem kívánt szemtől.

Végső gondolatok

Noha a Slack összes kompatibilis felhőalapú tárolója ugyanazt az alapvető célt érinti, mindegyiküknek a színfalak mögött eltérő funkciói vannak, valamint különböző fokú biztonság és adatvédelem. Miután mindegyiket felhasználtuk, az Egnyte Connect-et besoroltuk a Slack első számú felhőalapú tárolójává, mivel ez lehetővé teszi, hogy jogot kapjon arra, hogy ezzel dolgozzon.. 

Az Egnyte harmadik féltől származó alkalmazástámogatása kiegészíti a Slack szolgáltatást, és a fájlok könnyen megoszthatók a csatornáiddal mind a Slack, mind az Egnyte oldalán. Az Office és a Google dokumentumokat közvetlenül Egnyte belsejében is létrehozhat és szerkeszthet, vagyis sokféleképpen kezelhet mindössze két alkalmazásból.

Mint mindig, szeretnénk hallani az Ön véleményét. Egyetért-e a választással, vagy válasszon másik lehetőséget kedvenceként? Van-e olyan felhőalapú tárolási szolgáltatás, amelyik kompatibilis volt a Slack-tal? Tudassa velünk a megjegyzésekben, és köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map