A legjobb Asana-alternatívák 2020-ra: Keressen ünnepeket másutt

Az Asana az egyik legbarátabb projektmenedzsment eszköz. Aranyos ünnepségeivel és vonzó kialakításával a legtöbb eszköznél túlmutat a szervezet élvezetessé tételében. Rengeteg tetszik neki, de a versenytársaknak is sok mindent kínálnak. Ebben a cikkben megnézzük, hogy az Asana legjobb alternatívái milyen eredményeket hoznak az asztalra.


Ha nem ismeri az Asanát, nézzen meg Asana-véleményünket. Ha tetszik, az Asana kezdő útmutatója segít Önnek az első lépésekben.

2020 legjobb Asana-alternatívái

Mit tesz Asana érted

Asana nagy munkát végez azzal, hogy kevésbé fárasztó munkát végez. Jó választéka van nézetekkel, amelyek lehetővé teszik a feladatok különböző módon történő elrendezését. Ez lehetővé teszi a csapattagokkal való koordinációt és a fájlok megosztását. Ha azonban szeretné megkerülni a 100 MB-os csatlakoztatási korlátot, nézzen meg felhőalapú tárolási cikkeinket.

ászana-projekt sablonok

Szeretjük az Asanát, de nagyon sok projektmenedzsment eszköz létezik, saját erősségeivel és gyengeségeivel.

Az Asana számos szolgáltatásai csak a fizetett csomagokban érhetők el, ezért inkább olyan eszközt választhat, amely ingyen többet biztosít Önnek. Nem minden eszköznek, amelyet itt fedezünk fel, nincs ingyenes terve, de mindegyiknek van ingyenes próbaverziója, tehát mindenütt kivizsgálhatja őket.

Ha Asana könnyed megközelítése nem az Ön számára, akkor vessünk egy pillantást valami üzletközpontúbbra, például a monday.com, a Wrike vagy az Aha. Ha valami egyszerűbbet szeretne, akkor a Trello és a Todoist jó lehetőségek. De kezdjük a sokoldalúsággal.

Legjobb Asana-alternatíva: monday.com

A monday.com a kedvenc projektmenedzsment eszközünk, büszkén ülve a legjobb projektmenedzsment szoftver lista tetején. Ha közvetlenül szeretné összehasonlítani Asanával, olvassa el a monday.com és az Asana összehasonlítást.

A monday.com kiváló felülettel rendelkezik, amely, akárcsak az Asanaé, jól megtervezett és elérhető. Azt mondta, hogy tovább halad a felhasználhatósággal, mint az Asana. Noha az Asana szórakoztatóvé teszi az animációt, a monday.com arra használja, hogy segítséget nyújtson a vezérlők körül, amelyek sokan megváltoznak, hogy jelezzék, mi történik, amikor rákattintanak.

hétfő-board

Ez szintén nagyfokú ellenőrzést biztosít a feladatok felett. Felveheti és módosíthatja az egyes mezőket. Ez egy rugalmas rendszer, amelynek korlátozott használatához szüksége van a jó használathoz, de lehetővé teszi, hogy a dolgokat úgy állítsa be, ahogy szeretné.

Szerencsére a monday.com számos sablont tartalmaz, amelyek segítenek. Jó munkát jelent, ha megmutatja, mit is csinál, és ez kitalálja a kitalálást a választásból.

A kéttényezős hitelesítésen kívül számos biztonsági beállítást is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az egyensúly beállítását a biztonság és a könnyű használat között. Erős, 256 bites titkosítást használ a számítógépes bűnözés ellen.

monday.com Költség

Nincs ingyenes csomagja, de havi 25 dolláros kiindulási ára öt felhasználót tartalmaz, ami kiváló érték. 14 napig ingyenesen kipróbálhatja hitelkártya-információk megadása nélkül, amit javasolunk.

A támogatással együtt is elérheti a kapcsolatfelvételi űrlapot, a nagy tudásbázist és a webináriumokat, amelyek segítik a platform megtanulását. Négy perces válaszunk a kérdésünkre az egyik leggyorsabb, amit tapasztaltunk.

A monday.com böngészőverziója mellett asztali alkalmazásokat kínál Windows és MacOS, valamint mobilalkalmazások Android és iOS számára. Ha többet szeretne tudni, kezdje a monday.com kezdő útmutatónkkal és a monday.com áttekintésével.

Trello

Ha egyszerűbbé szeretné tenni a dolgokat, a Trello nagyszerű munkát végez, mivel lehetővé teszi, hogy egyetlen, egyenes nézet segítségével tervezze meg a dolgokat. A kanban tábla körül épül. Ha még nem ismeri ezt, olvassa el a kanban tábla útmutatójának használatát.

Trello-board

Olyan feladatokat hoz létre, amelyeket elnevezett oszlopokba rendeztek. A feladatokat balról jobbra mozgatja, amikor a munka elkészül. Gyors, de hatékony. A Trello vs. Asana cikkben korábban már közvetlenül összehasonlítottuk Asanával.

Bár egyszerű, kiváló „bekapcsolással” rendelkezik, amely lehetővé teszi a funkcionalitás szintjének a fejlettebb eszközökhöz való emelését. Különös figyelmet érdemel a „komornyik” bekapcsolás, amely lehetővé teszi a gyakori feladatok automatizálását és egy gombhoz rendelését.

A Trello számos platformon integrálódik, ideértve az egyéb projektmenedzsment platformokat is, mint például az Asana és a Jira, amelyekről a Jira áttekintésünkben olvashat, és összehasonlíthat az Asanával az Asana vs Jira cikkben.

A feladatok megszervezésén kívül a Trello segítségével nyilvános táblákat hozhat létre, amelyek bármit mutatnak, az éttermi menüktől az események ülési terveiig.

Bár a Trello egyszerű, kiváló támogatást nyújt, gazdag iránymutatásokkal, tudásbázissal, aktív közösséggel és közvetlen támogatással, ha szüksége van rá.

A Trello szintén erős biztonsággal rendelkezik, beleértve a két tényezős hitelesítést és a domain korlátozott meghívásokat. Ezenkívül titkosítja az adatokat tranzit és nyugalmi állapotban is. Olvassa el a titkosítás leírását erről bővebben.

Trello költség

A Trello kiváló ingyenes tervvel rendelkezik, amely szerepelt a legjobb ingyenes projektmenedzsment szoftver listánkban. Fizetett tervei havonta 3,75 USD-t jelentenek egyéneknél vagy 9,99 USD-t havonta minden csapattagonként, tehát nem túl drága. A fizetett tervek többszöri bekapcsolást, extra testreszabási funkciókat kínálnak, és megemelik a „komornyik” bekapcsolási használati korlátozásait.

Használhatja a Trello operációs rendszert Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, valamint a böngészőben. Erről bővebben a Trello áttekintésünkben olvashat, és tippeket kaphat a Trello kezdő útmutatójában.

Wrike

Ha a csapata túl szórakozik Asanával és azt akarja, hogy lekopogjanak, a Wrike remek választás. Professzionálisan érzi magát és az egyik legjobb minőségű projektmenedzsment eszköz. A kisvállalkozások számára a legjobb projektmenedzsment eszközök listájának tetejére helyeztem.

Az Asana-hoz hasonlóan függőségkezeléssel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a késésekre és a szűk keresztmetszetekre való reagálást. Az Asanától eltérően nem rendelkezik animált repülő állatokkal, amelyek elvonják a figyelmét. Ha azt akarja, hogy a csapata az üzleti tevékenységekre összpontosítson, a Wrike segít.

wrike-függőségek

Több nézettel rendelkezik, mint például lista és fórum nézet. Van naptára és Gantt diagramja is. A Gantt-diagramcikk használatáról többet beszélünk ezekről.

A Wrike-nek van egy tanulási görbéje, de támogatása kiváló, mivel a kérdésre adott három perces válasz a leggyorsabb, amit tapasztaltunk, a Basecamp-vel együtt, amelyről a Basecamp áttekintésünkben olvashat.

Az indulás elősegítése érdekében a Wrike sok sablont tartalmaz, így azonnal beállíthatja. Különféle dolgokat is lefednek, például eseménykezelést és termékbevezetést.

A Wrike rengeteg integrációt tartalmaz más eszközökkel, beleértve a Slackot, a Microsoft Outlookot és az Adobe Creative Cloud szoftvert.

Wrike Biztonság

A Wrike a legjobb biztonsági funkciókkal rendelkezik. A két tényezővel történő hitelesítésen túl az Enterprise felhasználók beállíthatják saját hálózati hozzáférési házirendeket és jelszóvezérlőket. Ha gondjai vannak a jelszavakkal, olvassa el a legjobb jelszókezelő útmutatót.

A Wrike ingyenes díjcsomaggal rendelkezik, és a fizetett tervek havonta 9,80 dollárba kerülnek. A böngészőn történő futtatáson kívül elérhető a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára is.

Ha közvetlenül szeretné összehasonlítani az eszközöket, vessen egy pillantást a Wrike vs Asana cikkre, majd olvassa el a Wrike áttekintésünket további információkért a platformon.

Todoist

Ha nincs szüksége a projektkezelő eszköz összes csengőjére és sípjára, forduljon a feladatkezeléshez. Sok olyan alkalmazás van, amelyek segítenek a lehető legkevesebb zavarral. A Todoist az egyik kedvencünk. 

Todoist-üdvözlő

Népszerű és büszkélkedhet, hogy a felhasználók több mint egy milliárd feladatot kiosztottak. Ez a feladatkezelő világ egyik nehézsúlya, és alapvető tulajdonságait tekintve kiváló.

Készíthet feladatokat, megadhatja számukra esedékességi dátumokat, hozzárendelheti az emberekhez, és bejelölheti őket, amint elkészült. Ez egyszerű és hatékony. További kiegészítő funkciókkal rendelkezik, de nem csak az alapokhoz kell szüksége, hogy működjön.

Fájlokat csatolhat a feladatokhoz is, de ha meg szeretné osztani a fájlokat online, akkor jobb, ha használ egy dedikált megoldást, például az egyiket, amely megtalálható a legjobb felhőalapú cikkben.

A Todoist egy gyors, reagáló alkalmazás, amely rengeteg segítséget és támogatást kínál, beleértve egy indító projektet is, hogy megismerkedjen vele. Integrálódik olyan szolgáltatásokkal, mint a Zapier és a Google Naptár, és válogatott színsémákat kínál.

Todoist támogatás

A Todoist gyors támogató csoporttal rendelkezik, amely alig egy óra alatt válaszolt a kérdésre. Van még felhasználói útmutató és GYIK, amelyek segítenek kihúzni, ha elakad. Vannak sablonok is, amelyek segítenek az induláshoz.

A Todoist jó, használható ingyenes tervvel rendelkezik. Prémium verziója 29 dollárba kerül évente. A fizetett szolgáltatásokat kipróbálhatja egy kéthetes ingyenes próbaverzió alatt, de meg kell adnia a hitelkártya adatait.

A legtöbb platformon vannak verziók, köztük a Windows, a MacOS, az Android, az iOS és a Linux, valamint a hordható verziók, a böngésző kiterjesztések és az e-mail bővítmények. Vessen egy pillantást a Todoist áttekintésünkbe.

Aha!

Az Aha kiváló minőségű projektmenedzsment eszköz, de mivel ez az egyik drágább platform, ezért nem azoknak szól, akik szűk költségvetéssel rendelkeznek. A weboldalon sok üzleti és marketing beszélgetés található, és vonzó lesz azok számára, akik komolyan veszik munkájukat.

aha-stratégia

Professzionális, kifogástalan megjelenésű, amely ellentmond az Asana barátságos stílusának. Tele van funkciókkal és remek módja annak, hogy nyomon kövessük a feladatokat, amikor azok a teljesítés felé haladnak. A rendszerében található tételeket zavaróan „jellemzőknek” nevezik, de megváltoztathatja. Az Aha testreszabható.

Mindenféle információt hozzáadhat az elemekhez, és létrehozhat olyan gombokat, amelyek automatikusan kezelik az állapotváltásokat. Ha például mindig mozog valamit a termelésről a színpadra, létrehozhat egy gombot ehhez. 

A kanban fórumhoz viszonyítva ez azt jelenti, hogy a szokásos műveleteket minden elemre meghatározzák, és a munkafolyamat részletei be vannak építve a rendszerbe.

Beállíthatja annak felületét, hogy annyi vagy kevés képet jelenítsen meg, amennyit csak akar, és átnevezheti a dolgokat, hogy tükrözze a munkafolyamatot. Érdemes alaposan megvizsgálni annak beállításait, mivel néhány funkciója, például más felhasználók meghívása ott található.

A tevékenységi naplón kívül kapacitástervezési és időkövetési funkcióit is használhatja, hogy figyelemmel kísérje projektjeinek részleteit.

Aha! Biztonság

Félelmetes biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek között található az erős titkosítás, az átfogó tanúsítások és az IP-hozzáférés ellenőrzése a vállalati tervében szereplők számára. Az online biztonságot komolyan veszi.

Mindezek a tulajdonságok azt jelentik, hogy előbb nehéz lehet kitalálni, de a weboldalán rengeteg információ található, és elérhető a praktikus támogatás. Van egy tudásbázis, videókat segítő cikkek és egy közösség, ahol kérdéseket tehet fel. Támogató csapata mindössze 25 perc alatt visszajutott hozzánk, amikor feltettünk egy kérdést.

Ez azonban nem a legolcsóbb platform, prémium csomagja havonta 59 dollárba kerül. Ennek ellenére előfordulhat, hogy jobb üzletet kap, ha beszélünk az értékesítési csapattal. Van egy hosszú, ingyenes 30 napos próbaverzió, és a regisztrációhoz nincs szüksége hitelkártyára. 

Az Aha-nak van marketing- és termékfejlesztési verziója, de tudod flippelni a kettő között, és ezek közös funkciókkal rendelkeznek, így nem veszít el semmiről, ha valamelyiket választja.

Ha valami olyat keres, amely javíthatja vállalkozását, és nem bánja a kiadásokkal, nézzen meg Aha-áttekintésünket.

Egyéb opciók

Van néhány más eszköz, amelyet érdemes megnézni, és amelyek nem olyan közel állnak egymáshoz, mint amelyeket éppen láttunk. Menjünk át rajtuk.

Mavenlink

A Mavenlink egy üzleti központú projektmenedzsment eszköz. Rengeteg pénzügyi tulajdonsággal rendelkezik, amelyek segítenek az alsó sorrendjében.

mavenlink-biztonsági beállítások

Több nézettel rendelkezik. Van egy tevékenységi nézet, időmérő, Gantt-diagram, valamint egy idő- és költségnézet. Ha azt szeretné nyomon követni, hogy az egyes feladatok mennyi ideig tartanak, és kitalálhatja, mennyibe kerülnek, a Mavenlink az Ön számára az eszköz.

Öt felhasználó számára havonta 19,99 dollárral kezdődik. Van egy 10 napos próbaverzió, ha szeretné megnézni, hitelkártya nélkül.

Ha a cash flow-k kezelésére összpontosít, a Mavenlink megfelelő lehet. Tudjon meg többet róla a Mavenlink áttekintésünkben.

LeanKit

A LeanKit a kanbanot a következő szintre állítja, tábláival több szakaszra osztva, hogy a különböző csapatok dolgozzanak. Drága és idősebbnek tűnik, de meglepően elérhető, ha elkezdi használni.

leankit-kanban

Nagyon jó azoknak a vezetőknek, akik több csapatot akarnak kezelni. Mindenki összpontosíthat saját munkájára, miközben tisztában van a nagy képpel. Mindegyik kártyának megvan a saját mini-kanban táblája, amely részfeladatokat nyújt Önnek, és lehetővé teszi az emberek számára, hogy lebontják a hozzárendelt munkát.

A LeanKit havonta 19 dollárral kezdődik, és egy 30 napos, hitelkártya nélküli próbaverzióval rendelkezik. Ez nem olcsó, de jó, ha elég nagy csapatokat kezelünk, hogy szakaszokra bonthatók legyenek. Olvassa el a LeanKit áttekintést további részletekért.

Podio

A Podio komolyabb megjelenésű, mint az Asana, de egyértelmű felépítésű, nincs részfeladatok vagy függőségek, amelyek a terveket megzavarhatják.

Podio-feladatok

Világos felülettel rendelkezik, és útmutatást ad, ha szükséges. Szigorúan ellenőrizheti, hogy mely elemekből áll, és átnevezheti a mezőket úgy, hogy azok tartalmazzák a szükséges információkat. Számítási funkciója lehetővé teszi a más területeken tárolt adatok egységesítését is.

A Podio az AES 256 bites titkosítással titkosítja az adatokat. Ha többet szeretne tudni adatainak magántulajdonban tartásáról, olvassa el az adatvédelmi útmutatónk oldalt.

A Podio ingyenes tervvel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy akár öt ember legyen a csapatában, és fizetett tervei havonta 9 dollár / felhasználó. Vessen egy pillantást a Podio áttekintésünkbe.

Végső gondolatok

Az itt található eszközök másképp dolgoznak, mint Asana. A Trello egyszerűbb, és az egyszerű kanban-megközelítés lehetővé teszi a feladatok gyors és egyszerű kezelését. A monday.com fejlettebb, különféle funkciókkal segít Önnek. A Todoist a lehető legalapvetőbb módon tartja a dolgokat, de rendelkezik extrákkal, ha szüksége van rájuk.

Az Aha-nak még több funkciója van, ha hajlandó fizetni érte, és a Wrike professzionálisabb érzetet teremt, mint Asana.

Mint láttuk, az Asana hasznos eszköz, de a versenytársai is rengeteg feladatot kínálnak. Remélhetőleg talált valamit, amit érdemes megnézni a listánkban. 

Ha kipróbálta az itt található eszközöket, vagy van valamilyen jobb javaslata, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzésekben. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map